Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 8 z 31
Strana 8 z 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
„Dobrý den,“ přikývl klon na Junky pozdrav. Pak se jeho pohled stočil na mističku jahod a překvapeně zamrkal. Tak nějak si - stejně jako originál - myslel, že přislíbení řečeného ovoce bylo myšleno v žertu, nebo že na to Jouninka přinejmenším zapomene. Jak se ukázalo, obě verze Ayame se mýlily.
Klonu se rozzářily oči a s vřelým poděkováním přitáhla mističku s jahodami k sobě.
Na chvíli se zarazil, když mu došlo, že by je měl nechat originálu. Výraz se mu značně posmutněl a pomalu ovoce odložil do jednoho ze šuplíků. Nakonec přece jenom ukořistil jeden kousek a strčil si ho do pusy.
Přece se Ayame nebude zlobit sama na sebe, že ne? Že ne?
„Doufám, že se vše vysvětlilo?“ zeptal se klon Junky, když mu řekla, co se stalo.
Pak se podíval na nevinně - až příliš nevinně - se tvářícího člověka, který přišel s Junkou. „Zdravím,“ usmál se na něj klon relativně přátelsky a zvedl obočí ve výrazu 'A vy jste kdo?'.
Klonu se rozzářily oči a s vřelým poděkováním přitáhla mističku s jahodami k sobě.
Na chvíli se zarazil, když mu došlo, že by je měl nechat originálu. Výraz se mu značně posmutněl a pomalu ovoce odložil do jednoho ze šuplíků. Nakonec přece jenom ukořistil jeden kousek a strčil si ho do pusy.
Přece se Ayame nebude zlobit sama na sebe, že ne? Že ne?
„Doufám, že se vše vysvětlilo?“ zeptal se klon Junky, když mu řekla, co se stalo.
Pak se podíval na nevinně - až příliš nevinně - se tvářícího člověka, který přišel s Junkou. „Zdravím,“ usmál se na něj klon relativně přátelsky a zvedl obočí ve výrazu 'A vy jste kdo?'.
"Um vlastně asi moc ne..já nevím. K tomu chlapovi už jsem nešla, protože...no.." odmlčela jsem se a usoudila, že teď to nebudu radši vytahovat.
"Mizukage-sama má prostě extra nepříjemného zástupce, upřímně doufám, že už ho nikdy neuvidím." Zamrmlala jsem a koukla se na Meiza.
"Ehm tohle je člen z kirigakure, který mi pomohl a ukázal mi Kiri v lepším světle. Napadlo mě, že bych mu to mohla...ehm oplatit." Trochu se mi do tváří vloudila červená barva a radši jsem se koukla do země.
"Mizukage-sama má prostě extra nepříjemného zástupce, upřímně doufám, že už ho nikdy neuvidím." Zamrmlala jsem a koukla se na Meiza.
"Ehm tohle je člen z kirigakure, který mi pomohl a ukázal mi Kiri v lepším světle. Napadlo mě, že bych mu to mohla...ehm oplatit." Trochu se mi do tváří vloudila červená barva a radši jsem se koukla do země.
Junka- Počet příspěvků : 176
V tichosti som i naďalej kukal na Tsukikage, počúval Junku a sem tam som sa zľahka usmial.
Dôvodom boli jej slová... napadla mi hneď aj fúra ďalších pomenovaí zástupcu Mizukage, ale to povedať... no, chcel som zostať slušný, aspoň v cudzej dedine pred cudzou Kage.
Až keď prešla zrejme pozornosť na mňa som spozornel úplne.
Kukol som sa na Junku, pochopiteľne to podala inou informáciou, ako inak, načo som zas kukol na Tsukikage.
"Som Meizu Hoozuki, teší ma. Prišiel som sem tuná s Jun~íí na taký výlet, dúfam, že to nevadí."
Priateľsky som sa usmial a na stôl som položil povolenie od Mizukage na taký dlhší výlet.
Následne som sa ostal usmievať a "nenápadne" pokukovať po Junke.
Dúfal som, že teraz si neodpykám to, že u nás bola prv Junka považovaná za špeha.
Keby tu mňa sledujú ako ju... no, to by fakt nedopadlo dobre...
Dôvodom boli jej slová... napadla mi hneď aj fúra ďalších pomenovaí zástupcu Mizukage, ale to povedať... no, chcel som zostať slušný, aspoň v cudzej dedine pred cudzou Kage.
Až keď prešla zrejme pozornosť na mňa som spozornel úplne.
Kukol som sa na Junku, pochopiteľne to podala inou informáciou, ako inak, načo som zas kukol na Tsukikage.
"Som Meizu Hoozuki, teší ma. Prišiel som sem tuná s Jun~íí na taký výlet, dúfam, že to nevadí."
Priateľsky som sa usmial a na stôl som položil povolenie od Mizukage na taký dlhší výlet.
Následne som sa ostal usmievať a "nenápadne" pokukovať po Junke.
Dúfal som, že teraz si neodpykám to, že u nás bola prv Junka považovaná za špeha.
Keby tu mňa sledujú ako ju... no, to by fakt nedopadlo dobre...
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 457
Klon v zamračení stáhl obočí k sobě. Divný zástupce? Po chvíli nad tím ale zavrtěl hlavou, Junka byla v pořádku zpátky. A to bylo nejdůležitější.
„Ráda vás poznávám,“...myslím, odpověděl klon na Meizovo představení se, vzal do ruky povolení od Mizukage a přečetl si ho.
Za těch pár let úřadování bylo dokázáno, že z nějakého zvláštního důvodu byly Ayaminy klony mnohem svolnějí na něco kývnout. Takže zatímco originál by shinobiho z Kiri pravděpodobně sjížděl od hlavy až k patě pochybovačným a podezřívavým pohledem, klon jenom zamyšleně přikývl.
„Dobře tedy. Odpovědnost za vás má Junka, takže ne, že něco provedete,“ pohrozil a pak se usmál tím typem úsměvu, který je sice relativně milý, ale máte pocit, že se po vás chce, abyste okamžitě opustili místnost. Pokud tedy už nic víc nepotřebujete.
Klon už měl totiž plnou hlavu myšlenek na to, jak sníst jahody ze šuplíku a udělat to tak, aby to originál nepoznal. Což dost dobře nešlo...
„Ráda vás poznávám,“...myslím, odpověděl klon na Meizovo představení se, vzal do ruky povolení od Mizukage a přečetl si ho.
Za těch pár let úřadování bylo dokázáno, že z nějakého zvláštního důvodu byly Ayaminy klony mnohem svolnějí na něco kývnout. Takže zatímco originál by shinobiho z Kiri pravděpodobně sjížděl od hlavy až k patě pochybovačným a podezřívavým pohledem, klon jenom zamyšleně přikývl.
„Dobře tedy. Odpovědnost za vás má Junka, takže ne, že něco provedete,“ pohrozil a pak se usmál tím typem úsměvu, který je sice relativně milý, ale máte pocit, že se po vás chce, abyste okamžitě opustili místnost. Pokud tedy už nic víc nepotřebujete.
Klon už měl totiž plnou hlavu myšlenek na to, jak sníst jahody ze šuplíku a udělat to tak, aby to originál nepoznal. Což dost dobře nešlo...
Mlčky jsem jí sledovala a pak se zakřenila.
"Tak mi už nebudeme rušit. Mějte se."
Zasalutovala jsem a vesele ho odtáhla z kanclu.
"Ha! Mám za tebe odpovědnost, takže bacha."
Zatvářila jsme se veledůležitě a mrkla na něj. Tak teď už jsem konečně mohla začít přemýšlet kam ho vezmu a co mu ukážu. No samozřejmě, že mě jako naschvál nic nenapadlo ale i tak jsem vyrazila.
"Tak mi už nebudeme rušit. Mějte se."
Zasalutovala jsem a vesele ho odtáhla z kanclu.
"Ha! Mám za tebe odpovědnost, takže bacha."
Zatvářila jsme se veledůležitě a mrkla na něj. Tak teď už jsem konečně mohla začít přemýšlet kam ho vezmu a co mu ukážu. No samozřejmě, že mě jako naschvál nic nenapadlo ale i tak jsem vyrazila.
~přesun~
Junka- Počet příspěvků : 176
Iba som stihol mávnuť a bol som už z kancelárie odtiahnutý.
Uprel som pohľad na Junku.
"Takže hocičo spravím, ty za to vezmeš zodpovednosť, jo?"
Zamyslene som poznamenal a po tom som sa aj nezbedne uškrnul.
Nakoniec som len bez slova vykročil za ňou.
Bola tu doma, bol som teda zvedavý, čo mi tu poukazuje...
Uprel som pohľad na Junku.
"Takže hocičo spravím, ty za to vezmeš zodpovednosť, jo?"
Zamyslene som poznamenal a po tom som sa aj nezbedne uškrnul.
Nakoniec som len bez slova vykročil za ňou.
Bola tu doma, bol som teda zvedavý, čo mi tu poukazuje...
~Presun~
Hoozuki Meizu- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 457
Iwagakure Shinobi - Tým C
Když jsme dorazili k budově Tsukikage tak nás překvapila jedna věc. Byla prázdná. Teda skoro. Až na těch pár uklízeček co tam možná bylo, ale jinak, náš původní cíl což byla Tsukikage se zde nenacházela. Doufali jsme teda že se jim aspoň trochu bude líbit nová budova Tsukikage, kterou exkluzivně pro ně právě teď vytvoříme. Bude to určitě prohlášeno za moderní umění! V našem týmu bylo v současné době 10 lidí, 5 zde a 5 u nemocnice. 3 z našeho týmu udělali pečetě a položili ruce na zem. V té chvíli se zpod jejich rukávů začaly vynořovat stovky výbušných lístků, které nakonec obalily celou budovu Tsukikage. (http://naruto.wikia.com/wiki/Explosive_Tag_Technique) Jin se pouze usmál a podíval se směrem k nemocnici. "Přesouváme se ke zbytku týmu, tohle zde necháme abychom se pak mohli dívat na tvář Tsukikage... teda pokud jí vlastně najdeme... a pokud jí Bčko nezabije dřív" poté se Jin zasmál a on včetně zbytku vyrazili k nemocnici kde se měli setkat s druhou polovinou týmu.
-Přesun-
Když jsme dorazili k budově Tsukikage tak nás překvapila jedna věc. Byla prázdná. Teda skoro. Až na těch pár uklízeček co tam možná bylo, ale jinak, náš původní cíl což byla Tsukikage se zde nenacházela. Doufali jsme teda že se jim aspoň trochu bude líbit nová budova Tsukikage, kterou exkluzivně pro ně právě teď vytvoříme. Bude to určitě prohlášeno za moderní umění! V našem týmu bylo v současné době 10 lidí, 5 zde a 5 u nemocnice. 3 z našeho týmu udělali pečetě a položili ruce na zem. V té chvíli se zpod jejich rukávů začaly vynořovat stovky výbušných lístků, které nakonec obalily celou budovu Tsukikage. (http://naruto.wikia.com/wiki/Explosive_Tag_Technique) Jin se pouze usmál a podíval se směrem k nemocnici. "Přesouváme se ke zbytku týmu, tohle zde necháme abychom se pak mohli dívat na tvář Tsukikage... teda pokud jí vlastně najdeme... a pokud jí Bčko nezabije dřív" poté se Jin zasmál a on včetně zbytku vyrazili k nemocnici kde se měli setkat s druhou polovinou týmu.
-Přesun-
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
Dorazili jsme do kanceláře, která se jakž tak zotavovala po drtiví porážce Tsukigakure no shinobi v jejich rodné vesnici. Nebyl čas na to, aby budovu opravili do podoby, v jaké se nacházela předtím, ale to mi vyhovovalo. Předchozí Tsukikage, Ayame Takahashi, měla zavedený svůj vlastní bezpečnostní systém, který se obzvláště týkal jejich schopností. Já takový to dar neměl. Mé techniky sloužily k přímému zabíjení, nikoli k ochraňování nějakých míst. Jelikož jsem tedy predispozice k tomuto neměl, budu si muset kancelář do budoucna upravit, dosahujíc při tom alespoň základní procento ochrany této důležité místnosti. Přestavby však vždy trvají dlouho, a proto se spíše jedná o dalekou budoucnost. Mít tu ale kvalitního uživatele dotonu... jeden tu byl, má dcera. Ta ale nebyla zaměřená na stavbu budov.
Vešel jsem tedy do provizorní kanceláře, kde na mě čekal tým mediků. Mé zranění sice byly vážné, ale nebyly smrtelné, a tak "pouze" postačilo nějaké to zacelení rán a umožnění běžného provozu organismu. Nic se ale nedá vyléčit okamžitě, a proto jsem nesměl dělat prudké pohyby a podobně. Do kanceláře mi přinesli vše, oč jsem požádal na anbu velitelství, takže jsem se mohl konečně pustit do organizování vesnice.
Doneslo se mi také o narušiteli u brány. Tento problém byl prioritou. Nechtěl jsem tu někoho cizího. Vše zlé je ale i pro něco dobrého, a tak z tohoto možná ještě něco vytěžím. Prozatím jsem ale nedával přímé rozkazy, aby narušitelé byli zadrženi. Chtěl jsem to provést s minimálními ztrátami, a proto jsem čekal na Mai.
Vešel jsem tedy do provizorní kanceláře, kde na mě čekal tým mediků. Mé zranění sice byly vážné, ale nebyly smrtelné, a tak "pouze" postačilo nějaké to zacelení rán a umožnění běžného provozu organismu. Nic se ale nedá vyléčit okamžitě, a proto jsem nesměl dělat prudké pohyby a podobně. Do kanceláře mi přinesli vše, oč jsem požádal na anbu velitelství, takže jsem se mohl konečně pustit do organizování vesnice.
Doneslo se mi také o narušiteli u brány. Tento problém byl prioritou. Nechtěl jsem tu někoho cizího. Vše zlé je ale i pro něco dobrého, a tak z tohoto možná ještě něco vytěžím. Prozatím jsem ale nedával přímé rozkazy, aby narušitelé byli zadrženi. Chtěl jsem to provést s minimálními ztrátami, a proto jsem čekal na Mai.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Dorazila jsem ke kanceláři. Svůj úkol jsem měla již splněný. Tělo zesnulého pravého Tsukimara bylo uchováno v rakvi na místě, kde by jej nenapadlo nikoho hledat. Neničila jsem jeho tělo přímo, jelikož se může ještě hodit. V případě nouze můžeme využít skutečného Tsukimara skrze oživení. To kdyby vznikly náhodou nějaké rozepře týkající se skutečné identity Tsukikageho. Už jsem si nemohla otci říkat tak, jak doposud, a musela jsem přeřadit na to běžné shinobi chování, tak tedy jsem zaklepala na dveře a vyčkala na vyzvání ke vstupu.
Jakmile se tak stalo, otevřela jsem dveře a vešla do kanceláře, zavírajíc je za sebou. "Dobrý večer Tsukikage-sama. Učinila jsem tak, jak jste si přál." Nyní jsem již nevystupovala jako Ai Sakura, ale přímo jako Hokori Mai, respektive jako ta kunoichi, za kterou se mi zde podařilo před několika týdny, ba dokonce měsíci infiltrovat. Pohledem jsem přejela po místnosti, zkoumajíc ji. Byla jsem zde po prvé. Tsukimaru tomuto místu přednost nedával, raději tvrdl v anbu velitelství, což byl nejspíše důvod, proč se mu říkalo neformální Tsukikage.
Jakmile se tak stalo, otevřela jsem dveře a vešla do kanceláře, zavírajíc je za sebou. "Dobrý večer Tsukikage-sama. Učinila jsem tak, jak jste si přál." Nyní jsem již nevystupovala jako Ai Sakura, ale přímo jako Hokori Mai, respektive jako ta kunoichi, za kterou se mi zde podařilo před několika týdny, ba dokonce měsíci infiltrovat. Pohledem jsem přejela po místnosti, zkoumajíc ji. Byla jsem zde po prvé. Tsukimaru tomuto místu přednost nedával, raději tvrdl v anbu velitelství, což byl nejspíše důvod, proč se mu říkalo neformální Tsukikage.
Mai- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 95
Netrvalo dlouho a do kanceláře vešla mnou očekávaná Mai. "Taktéž Vás opět zdravím." Nemohl jsem ji tykat, i když jsme byli v kanceláři pouze dva. Nikdy totiž nevíte, co se skrývá za rohem, stěnou a tak dále. Všiml jsem si, jak se rozhlížela, což vypadalo u jounína vskutku podivně. Hlavně na takovém to místě. "Chováte se jako by jste tu nikdy nebyla Mai-san." Opomenul jsem ji trochu, aby si dávala větší pozor, a pak spustil vysvětlovat mé následující plány.
"Tak tedy... u brány se objevili narušitelé. Budu chtít, aby jste je trochu proklepla. Vezměte si sebou pár anbu, kteří by v případě, že by zde přišli za jakýmkoli jiným účelem nežli bojem, je doprovodili ke mne do kanceláře. Pro Vás totiž mám hlavní úkol naprosto jiný..." Jakmile jsem to dořekl, podal jsem Mai složku se jménem Rei Caisus. Ta obsahovala jeho fotografii a základní informace, včetně místa pobytu, Amegakure no sato. "Chci aby jste tohoto mladíka přivedla do Tsukigakure no sato. Mám s ním své plány. Dejte přednost raději mírovému řešení, ovšem pokud by to možné nebylo, podniknete patřičné kroky." Rei Caisus mohl vypadat jako ničím neobyčejný shinobi, ale tato úvaha byla naprosto mylná. Dozvěděl jsem se o něm od důvěryhodných zdrojů, a informace, které jsem zjistil, mne velmi potěšili.
Toto jsem měl ale připravené ještě před vpádem do Tsukigakure no sato. Vyhlížel jsem si ho dlouho. Tak tedy doufám, že se tato následující investice vyplatí. Do jisté míry jsem optimista, takže jsem očekával úspěch, obzvláště, když jsem poslal svou dceru, která ovládá neobyčejné dotonové techniky. "A mám tu pro Vás příjemné překvapení. Vím, že ovládáte dotonové techniky na mistrovské úrovni, ale rád bych do toho mlýna také ještě něco přispěl... přeci jen pořád je se co učit. Tak tedy zde si vezměte Kekkaimon Gofūjutsu: Hachimon Heijo, Doton: Doryūdan a Doton: Doryu Heki." Jednalo se o alianční techniky. Naštěstí pro mě Tsuki z aliance nikdy nevystoupila, takže k nim měla pořád přístup. Pouze jaksi po jejím zničení upadla v zapomnění. S Mai jsme na něčem takovém domluveni byli ještě před touto operací, takže rozhodně překvapena nebyla.
"Tak tedy... u brány se objevili narušitelé. Budu chtít, aby jste je trochu proklepla. Vezměte si sebou pár anbu, kteří by v případě, že by zde přišli za jakýmkoli jiným účelem nežli bojem, je doprovodili ke mne do kanceláře. Pro Vás totiž mám hlavní úkol naprosto jiný..." Jakmile jsem to dořekl, podal jsem Mai složku se jménem Rei Caisus. Ta obsahovala jeho fotografii a základní informace, včetně místa pobytu, Amegakure no sato. "Chci aby jste tohoto mladíka přivedla do Tsukigakure no sato. Mám s ním své plány. Dejte přednost raději mírovému řešení, ovšem pokud by to možné nebylo, podniknete patřičné kroky." Rei Caisus mohl vypadat jako ničím neobyčejný shinobi, ale tato úvaha byla naprosto mylná. Dozvěděl jsem se o něm od důvěryhodných zdrojů, a informace, které jsem zjistil, mne velmi potěšili.
Toto jsem měl ale připravené ještě před vpádem do Tsukigakure no sato. Vyhlížel jsem si ho dlouho. Tak tedy doufám, že se tato následující investice vyplatí. Do jisté míry jsem optimista, takže jsem očekával úspěch, obzvláště, když jsem poslal svou dceru, která ovládá neobyčejné dotonové techniky. "A mám tu pro Vás příjemné překvapení. Vím, že ovládáte dotonové techniky na mistrovské úrovni, ale rád bych do toho mlýna také ještě něco přispěl... přeci jen pořád je se co učit. Tak tedy zde si vezměte Kekkaimon Gofūjutsu: Hachimon Heijo, Doton: Doryūdan a Doton: Doryu Heki." Jednalo se o alianční techniky. Naštěstí pro mě Tsuki z aliance nikdy nevystoupila, takže k nim měla pořád přístup. Pouze jaksi po jejím zničení upadla v zapomnění. S Mai jsme na něčem takovém domluveni byli ještě před touto operací, takže rozhodně překvapena nebyla.
"Jistě Tsukikage-sama." Přikývla jsem si, a pak si převzala obálku obsahující Reiovy základní informace. Otevřela jsem ji a prohlédla si Reiovu fotku. Vypadal tak obyčejně. Zvláštní. Čemu může být otci pomocný? Však se ještě jedná o genína. Sílou tedy rozhodně ne. Nezdržovala jsem se prohlížením fotografie, takže jsem tak, jak rychle jsem ji z obálky vytáhla, také do ní schovala. Otec mi zadal poměrně snadný úkol až na tu část týkající se narušitelů. Neměla jsem páru o tom, na jaké úrovni jsou, a tedy jsem pocítila mírné obavy z neznámá. Jsem však dcerou svého otce, což se v tomto případě odrazilo na mém smýšlení. Nabyla jsem vědomí, že se nebude jednat o nic, co bych nezvládla. Přesto jsem ale neznámé nepodceňovala.
"Děkuji Tsukikage-sama." Promluvila jsem, a ještě jednou se mírně uklonila. Tentokrát ale kvůli svitkům, které mi otec svěřil. Tušila jsem, že mi je nedal bezdůvodně. Spíše... věděla jsem, že jsem na něčem takovémto dohodnuti byli, ale techniky volil samotný otec, takže si vybral zcela určitě to, co se mu momentálně bude nejvíce hodit, abych uměla. Stěžovat si však nemůžu. "Přejete si ještě něco Tsukikage-sama?" Zeptala jsem se připravená vyrazit. Bylo mi přiděleno docela dost úkolů, a tak jsem příliš s přidělením dalších nepočítala. Jenže ze slušnosti jsem se zeptat musela.
"Děkuji Tsukikage-sama." Promluvila jsem, a ještě jednou se mírně uklonila. Tentokrát ale kvůli svitkům, které mi otec svěřil. Tušila jsem, že mi je nedal bezdůvodně. Spíše... věděla jsem, že jsem na něčem takovémto dohodnuti byli, ale techniky volil samotný otec, takže si vybral zcela určitě to, co se mu momentálně bude nejvíce hodit, abych uměla. Stěžovat si však nemůžu. "Přejete si ještě něco Tsukikage-sama?" Zeptala jsem se připravená vyrazit. Bylo mi přiděleno docela dost úkolů, a tak jsem příliš s přidělením dalších nepočítala. Jenže ze slušnosti jsem se zeptat musela.
Mai- Mrtvý/á
"Ne... to bude vše. Smíš okamžitě vyrazit. Zmínění anbu dorazí krátce poté, co dorazíš, jako záloha, ale její hlavní účel bude jiný, což netřeba opět rozebírat, když jsem to už vysvětlil." Slova mě už trochu omrzela, a proto jsem to zbytečně neprotahoval. Pokynul jsem ji na znak k odchodu, a pak se pustil do čtení seznamu Tsukigakure no shinobi, kteří aktivně byli ve službě. Příliš jich nebylo, ale každý mohutný strom je prvně bezmocným semínkem, které se teprve klíčí. S touto vesnicí mám velké plány a nedopustím, aby mi je kdokoli zmařil. Prozatím to je totiž nepřípustné.
Když jsem tak prohlížel papíry, narazil jsem na různá příjmení jako například Uzumaki. Jednalo se o Yoko Uzumaki. V životě by mě nenapadlo, že tato vesnice bude disponovat někým takovým. Žel, na konci řádku jsem si po chvíli všiml slova- nezvěstný/á. Zprvu to vypadalo jako úspěch, ale později se ukázal pravý opak. Kdo ale ví? Možná se tato nezvěstná někdy objeví, a pak bude moci celá vesnice vzkvétat na základě její síly, a síly mnoha dalších...
Když jsem tak prohlížel papíry, narazil jsem na různá příjmení jako například Uzumaki. Jednalo se o Yoko Uzumaki. V životě by mě nenapadlo, že tato vesnice bude disponovat někým takovým. Žel, na konci řádku jsem si po chvíli všiml slova- nezvěstný/á. Zprvu to vypadalo jako úspěch, ale později se ukázal pravý opak. Kdo ale ví? Možná se tato nezvěstná někdy objeví, a pak bude moci celá vesnice vzkvétat na základě její síly, a síly mnoha dalších...
Otec dal jednoznačný náznak toho, že mám okamžitě vyrazit. Svými slovy také působil tak, že by to měl čím, jak nejdřív rád za sebou. Snad nebyl nedočkavý. I když kdo by v takové to situaci nedočkavý nebyl? Uklonila jsem se tedy naposled, a pak v mžiku oka zmizela. Netřeba bylo dalších slov. Úklona vyjadřovala vše potřebné. Za mnou v kanceláři zavál pouhý jemný vánek. Toto byl spíše styl odchodu z kanceláře anbu jednotek, ale nikde nebylo stanoveno, že takto nesmí odcházet ani jouníni. Něco jiného byl vstup do kanceláře. V tom případě by něco takového u jounína bylo považováno za drzost. Mířila jsem si to k bráně s očekáváním všemožného.
=PŘESUN=
=PŘESUN=
Mai- Mrtvý/á
Nie že by sa mi páčil ten doprovod, ktorý sme mali. Boli doslova ako tieň, ktorý bol môj, no zároveň som ho nijak nevedela ovplyvniť.. skôr on ovplyvňoval mňa.
Nakoniec sme sa však dotrepali cez úžasne vyzerajúcu dedinu. Naozaj pre Kayu mohli mať prácu? Aj keď som sama v podstate netušila nič o hodnote peňazí, alebo jednotlivých vecí. Nikdy som sa s takými vecami nestretla. Robila som si o Kayu celkom starosti, od rána v podstate nič nepila a navyše ju teraz bolela hlava.. asi viem o čo tohto neznámeho Tsukikageho požiadam.
Vstúpila som ako prvá. Vlastne som ani nezaklopala.. nepoznala som podobný druh etikety." Pohľadom som rýchlo našla Kageho, ak tam teda bol a založila som si ruky na boky.
"Mohli by ste nám dať vodu?" Spýtala som sa ho na rovinu. Nevyzerala som nijak.. drzo.. proste som bola taká aká som. Bez znalosti o etikete či etike ..
Nakoniec sme sa však dotrepali cez úžasne vyzerajúcu dedinu. Naozaj pre Kayu mohli mať prácu? Aj keď som sama v podstate netušila nič o hodnote peňazí, alebo jednotlivých vecí. Nikdy som sa s takými vecami nestretla. Robila som si o Kayu celkom starosti, od rána v podstate nič nepila a navyše ju teraz bolela hlava.. asi viem o čo tohto neznámeho Tsukikageho požiadam.
Vstúpila som ako prvá. Vlastne som ani nezaklopala.. nepoznala som podobný druh etikety." Pohľadom som rýchlo našla Kageho, ak tam teda bol a založila som si ruky na boky.
"Mohli by ste nám dať vodu?" Spýtala som sa ho na rovinu. Nevyzerala som nijak.. drzo.. proste som bola taká aká som. Bez znalosti o etikete či etike ..
Sasuke Tobirama- Jounin
- Počet příspěvků : 165
Věděl jsem, že je Lilly na cestě, i když ještě neotevřela dveře. Cítil jsem ji pomocí Kanchi. Taktéž jsem cítil její společníci. Nebyl jsem nějaký expert přes senzibilské techniky jako například členové klanu Uzumaki, a tak jsem z prostého cítění chakry nepoznal nic víc, než-li přibližné množství a jakousi návaznost k danému Kekei Genkai a podobně. Toto však ve velmi malém měřítku. Chakra, kterou jsem cítil z Lilly, mi někoho připomínala. Do chvíle, kdy Lilly se nevřítila dovnitř, jsem netušil koho. Pak mi to došlo...
"Lizzy?" Vypadlo ze mě nechápavě, když jsem pohlédl na Lilly. Zůstal jsem doslova zamrzlý v jedné poloze na židli se zděšeným výrazem ve tváři. Měl jsem za to, že je mrtvá. Respektive byla mrtvá. Byli to konec konců mí shinobi, kteří ji zabili. Po chvíli mi došlo, že se o Lizzy nejedná. Vzhledem k tomu, že si byli velmi podobné, až na ten věk, jsem ale soudil, že se jedná přinejmenším o vzdálené sestřenice, nebo něco takového.
"Jistě... sklenka vody. Posaďte se. Hned ji přinesu." Promluvil jsem mile, vybízejíc Lilly se svou společníci, aby si udělali v kanceláři pohodlí. Pak jsem na okamžik zmizel za dveřmi. Netrvalo dlouho a už jsem byl zpátky s dvěma sklenkami a láhvi čisté vody. Vše jsem následně položil na můj kancelářský stůl. "Prosím... napijte se." Byl jsem až neobyčejně milý, což jsem v povaze neměl, a tak bylo jasné, že se takto chovám z nějakého důvodu.
"Lizzy?" Vypadlo ze mě nechápavě, když jsem pohlédl na Lilly. Zůstal jsem doslova zamrzlý v jedné poloze na židli se zděšeným výrazem ve tváři. Měl jsem za to, že je mrtvá. Respektive byla mrtvá. Byli to konec konců mí shinobi, kteří ji zabili. Po chvíli mi došlo, že se o Lizzy nejedná. Vzhledem k tomu, že si byli velmi podobné, až na ten věk, jsem ale soudil, že se jedná přinejmenším o vzdálené sestřenice, nebo něco takového.
"Jistě... sklenka vody. Posaďte se. Hned ji přinesu." Promluvil jsem mile, vybízejíc Lilly se svou společníci, aby si udělali v kanceláři pohodlí. Pak jsem na okamžik zmizel za dveřmi. Netrvalo dlouho a už jsem byl zpátky s dvěma sklenkami a láhvi čisté vody. Vše jsem následně položil na můj kancelářský stůl. "Prosím... napijte se." Byl jsem až neobyčejně milý, což jsem v povaze neměl, a tak bylo jasné, že se takto chovám z nějakého důvodu.
Lilly vstúpila skôr, ako ja a ani nezaklopala. Normálne by to mal byť problém ale po tom, čo sme vošli to žiaden problém ani nebol."Dobrý deň." Pozdravila som. Po Lillynej požiadavke nám osobne Tsukikage priniesol vodu. Je pravda, že som takto v dedine ešte nebola ale ak to je vždy takto tak sa mi tu určite páčiť bude aj keď sa mi to zdalo čudné ale neriešila som to. Už to, ako sa tváril keď sme vošli bolo pomerne zvláštne aj keď je pravdou, že to bolo kvôli Lilly, ktorá tu bola spolu so mnou. Ako aj predtým aj tentoraz som vystupovala nezaujato a chladne, no pravdou bolo, že práca v tejto dedine by sa hodila ale svoje obvyklé vystupovanie som príliš často nemenila. Dovolil nám, aby sme si sadli, tak som to urobila. Počkala som kým nebude rozprávať, aby som mu neskákala do reči a prehovorila som. "Volám sa Kaya a som žoldnierka. Prišla som sem preto, lebo by som od vás rada získala nejakú robotu, ktorá bude po finančnej stránke dobre ohodnotená." Išlo mi o peniaze to bolo jasné, no v mojej situácii sa mi nemohli diviť, predsa len som na tom nebola najlepšie a na zložitosť toho, čo by mi dali som príliš nepozerala. Myslíš, žeby bolo veľmi zlé, ak by som po niekom z nich skočila? Ak by som náhodou mala u seba svoje milované katany, tak by to asi ani nevadilo, aké smutné.... Keď som dohovorila naliala som si do pohára vody a napila som sa. "Vďaka." Bolo to poďakovanie za vodu. Aj keď som niekedy nebola vždy úplne pri zmysloch, keď som bola tak som si potrpela na slušnom správaní aj keď teraz mi to v hlave pracovalo trocha horšie, lebo ma bolela zatiaľ som to zvládala a dúfala som, že to čoskoro prejde.
Kaya- Žoldák (A-rank)
- Počet příspěvků : 230
Neuniklo mi meno, ktoré však uniklo práve z jeho úst.. w..wait.. jeho? Nech už som sa nad jeho hlasom pozastavovala akokoľvek, nemohla som si pomôcť.. bola to ženská ! Tak prečo vyzerala ako chlap a zároveň si maskovala svoj vlastný hlas ? Niečo mi tu smrdelo.. no možno to tak vo svete shinobi býva bežne.
Posadila som sa na pohovku, ktorá bola neprimerane pohodlná.. vlastne som sa na nej takmer roztopila. Chvíľku som prestala vnímať celé moje okolie, no následne som sa trocha zbadala.. keď sa Kaya predstavila, asi by som mala tiež.
"Uhm.. moje meno je Lilly.. a.. vy ste.. poznali moju mamu?" Dodala som otázku celkom potichu, po čom som si nakoniec naliala aj ja a pomaly si uchlipla.. teda prišlo mi to tak, že sa s ňou musel niekedy minimálne stretnúť či o nej počuť niečo veľmi pekného. .vzhľadom na polohu a výraz, s akým pred chvíľkou jej meno vyslovil.
Posadila som sa na pohovku, ktorá bola neprimerane pohodlná.. vlastne som sa na nej takmer roztopila. Chvíľku som prestala vnímať celé moje okolie, no následne som sa trocha zbadala.. keď sa Kaya predstavila, asi by som mala tiež.
"Uhm.. moje meno je Lilly.. a.. vy ste.. poznali moju mamu?" Dodala som otázku celkom potichu, po čom som si nakoniec naliala aj ja a pomaly si uchlipla.. teda prišlo mi to tak, že sa s ňou musel niekedy minimálne stretnúť či o nej počuť niečo veľmi pekného. .vzhľadom na polohu a výraz, s akým pred chvíľkou jej meno vyslovil.
Sasuke Tobirama- Jounin
Jakmile jsem jim přinesl vodu, usadil jsem se a dlaněmi si podepřel hlavu, což vypadalo, jako bych přemýšlel, a taky že ano... přemýšlel jsem. Zvažoval jsem Kayinu nabídku. Vesnice se ještě pořád zcela nezpamatovala po ekonomické stránce z incidentu, kdy byla zničena. Taky že na to vše byla sama. Velké vesnice hlavně podporovali nějaké mediky ze Sora no kuni a Tsukigakure no sato, ačkoli z aliance nikdy nevystoupila, zůstala ostatními zavržena. "Vesnice ještě není ve stavu, kdy by si mohla dovolit někoho najímat, ale myslím si, že bude v pořádku, když pro tentokrát udělám výjimku." Výjimka byla přípustna proto, protože jsem potřeboval navýšit počty armády Tsukigakure no sato. Pokud chci, aby Tsukigakure no sato působila opět majestátně jako kdysi, je potřeba hlavně obnovit její vojenskou sílu, a tímto ostatním ukázat, že jsme opět připraveni ubránit své vlastní území.
Tsukigakure no sato byla vnímána jako ruina. Stala se terčem řad nukenínu, kteří přišli prohledávat trosky a užívat si s přeživšími (hlavně ženami). Nyní už to nebylo tak časté kvůli zavedeným strážím etc., ale jejich počty pořád nejsou dostačující, čehož byl příkladem můj poměrně snadný vstup do vesnice, když jsem rozjížděl můj plán. Bylo nad míru jasné, že mě dva Tsukigakure no shinobi nezastaví před tím, abych vešel na území jejich vesnice. "A málem bych zapomněl... taky Vás zdravím." Řekl jsem s nevinným úsměvem na tváři. To by člověk ani do mě neřekl, že mi ta nevinnost a milost půjde až tak dobře hrát. "Lizzy-san jsem poznal docela nedávno. Bylo to chvíli předtím než zemřela. Byla to skvělá kunoichi. Skrytě jsem byl její fanoušek. Taková škoda, že zemřela skrze Iwagakure no shinobi. Tak to už ale je... Iwa za poslední rok stihla napáchat velké škody. Smím-li se zeptat... Vy jste její sestřenice?"
Nemohl jsem mluvit s oběma naráz, a tak jsem se trochu posunul v rozhovoru s jednou, a pak s druhou, a pak jsem se chtěl vrátit opět k první. Jelikož jsem s každou ale diskutoval nad naprosto odlišným tématem, bylo obtížné se v tom neztratit. S Kayou jsem tedy ještě neskončil. Museli jsme se dohodnou na výplatě. To že jsem se ji na to nezeptal už teď bylo kvůli tomu, že jsem se nemohl zeptat na něco jedné, začít rozmlouvat s druhou, a Té se pak taky na něco zeptat... bylo by to divné, alespoň pro mne.
Tsukigakure no sato byla vnímána jako ruina. Stala se terčem řad nukenínu, kteří přišli prohledávat trosky a užívat si s přeživšími (hlavně ženami). Nyní už to nebylo tak časté kvůli zavedeným strážím etc., ale jejich počty pořád nejsou dostačující, čehož byl příkladem můj poměrně snadný vstup do vesnice, když jsem rozjížděl můj plán. Bylo nad míru jasné, že mě dva Tsukigakure no shinobi nezastaví před tím, abych vešel na území jejich vesnice. "A málem bych zapomněl... taky Vás zdravím." Řekl jsem s nevinným úsměvem na tváři. To by člověk ani do mě neřekl, že mi ta nevinnost a milost půjde až tak dobře hrát. "Lizzy-san jsem poznal docela nedávno. Bylo to chvíli předtím než zemřela. Byla to skvělá kunoichi. Skrytě jsem byl její fanoušek. Taková škoda, že zemřela skrze Iwagakure no shinobi. Tak to už ale je... Iwa za poslední rok stihla napáchat velké škody. Smím-li se zeptat... Vy jste její sestřenice?"
Nemohl jsem mluvit s oběma naráz, a tak jsem se trochu posunul v rozhovoru s jednou, a pak s druhou, a pak jsem se chtěl vrátit opět k první. Jelikož jsem s každou ale diskutoval nad naprosto odlišným tématem, bylo obtížné se v tom neztratit. S Kayou jsem tedy ještě neskončil. Museli jsme se dohodnou na výplatě. To že jsem se ji na to nezeptal už teď bylo kvůli tomu, že jsem se nemohl zeptat na něco jedné, začít rozmlouvat s druhou, a Té se pak taky na něco zeptat... bylo by to divné, alespoň pro mne.
Vypočula som si to o čom hovoril. Vyzeralo to tak, že táto dedina na tom nieje rovno najlepšie, preto ma aj napadol tak trocha iný spôsob toho, ako by mi mohli zaplatiť. Predsa len by som im tým možno trocha ušetrila peniaze a vlastne by tým investovali do mňa tak, žeby mi to len pomohlo na bojovom poli, ak by som sa teda na ňom ocitla. Neprehovorila som ale tentoraz ale nechala som ich, aby dokončili tú svoju tému o ktorej sa bavili. Ani mne sa im do toho nechcelo miešať aj keď by som odtiaľto vypadla čo najskôr, lenže urýchliť som to asi príliš nemohla. Zatiaľ som sa ovládala, takže som sedela kľudne a pri tom počúvala ich rozhovor. Ak by mi mohli vyrobiť novú prilbu a nejaké tie katany .... myslím, žeby som od nich asi viac nechcela. Zamyslela som sa na chvíľu. Kto vie ale čo by som musela urobiť. Ak by to bolo niečo, čo by neodpovedalo môjmu "príjmu" mohla by som od nich ešte vypýtať nejaké to jedlo a možno aj ubytovanie. Polemizovala som o tom, čo by som mohla spraviť. Ale ak by som sa tu chcela ubytovať muselo by to byť niekde na kraju tejto dediny kde nežije takmer nikto aj keď je pravda, že to tu teraz s populáciou najlepšie nebolo. Vieš koľko obetného materiálu sa tu nájde? Určite tu musíme nejaký ten čas ostať. V očiach mi na malú sekundu prebleskol taký nebezpečný pohľad, ktorý som hodila po Tsukikagem, lenže to som si ani neuvedomila.
Kaya- Žoldák (A-rank)
Bola to vlastne celkom super správa. Kaya očividne bude mať prácu a ja.. chcem späť svojho Onmiho.. chudák.. bohvie ako mu v tom lese je samému. Odkedy sme vyrazili z bambusového lesa, neoddialili sme sa ani len na pár metrov. Sama som sa cítila trocha úzkostlivo, keď tu so mnou nebol.
Nakoniec jeho pozornosť bola upriamená na mňa a ja som sa na neho chvíľku pozerala. Pravdepodobne prepočul moje posledné slová no, to nevadilo.. Musela som sa usmiať, vlastne až tak detsky zaškeriť.. nemohla som si pomôcť.. moja mamka bola známa !
" Uhm.. vlastne.. som jej.. dcéra." Prehovorila som a poškrabala som sa vo vlasoch. Sama som toho príliš nevedela. No to, prečo som taká aká som.. a nemám len nejakých päť či šesť rokov, mi bolo oboznámené aspoň v skratke. On sa pravdepodobne mohol len čudovať.. no na tomto svete existovali techniky schopné priniesť k životu mŕtveho, preto mohol predpokladať že sa tiež jednalo o techniku, alebo nejakú "podmienku" podobného kalibru.. pravda bola vlastne celkom jednoduchá.. Bambusový les sa nenachádzal na tomto "svete", bola to ako keby iná dimenzia v ktorej sa proste stárlo rýchlejšie.
Nakoniec jeho pozornosť bola upriamená na mňa a ja som sa na neho chvíľku pozerala. Pravdepodobne prepočul moje posledné slová no, to nevadilo.. Musela som sa usmiať, vlastne až tak detsky zaškeriť.. nemohla som si pomôcť.. moja mamka bola známa !
" Uhm.. vlastne.. som jej.. dcéra." Prehovorila som a poškrabala som sa vo vlasoch. Sama som toho príliš nevedela. No to, prečo som taká aká som.. a nemám len nejakých päť či šesť rokov, mi bolo oboznámené aspoň v skratke. On sa pravdepodobne mohol len čudovať.. no na tomto svete existovali techniky schopné priniesť k životu mŕtveho, preto mohol predpokladať že sa tiež jednalo o techniku, alebo nejakú "podmienku" podobného kalibru.. pravda bola vlastne celkom jednoduchá.. Bambusový les sa nenachádzal na tomto "svete", bola to ako keby iná dimenzia v ktorej sa proste stárlo rýchlejšie.
Sasuke Tobirama- Jounin
Byl jsem dost překvapen Lillinou odpovědí. Dceru bych totiž vážně netipoval. První co mi přišlo na mysl bylo to, že si ze mne dělá fory, ale vzhledem k tomu, jak přesvědčivě vypadala, jsem ji začal rychle brát vážně. Takže jsem začal přemýšlet nad nějakým jiným odůvodněním. Došel jsem ke dvěma logickým závěrům. Buď byla Lizzy starší než se zdálo, a nebo Lilly používá henge na obrácený styl, co kdysi Tsunade-hime. "Rád poznávám dceru někoho tak výjimečného, jako byla Lizzy-san." Možná že Lizzy ani tak moc slavná nebyla, ale Já jsem ji znal z toho důvodu, protože jsem byl jeden z prvních, který se o její smrti, a tím pádem i existenci dověděl.
"Jakou pak částku by jste si Kaya-san představovala, aby jsme Vám platili?" Nyní jsem se zpátky vrátil ke Kaye. Neměl jsem ještě jistou její loajalitu vůči Tsukigakure no sato. Ale zdálo se, že si Lilly s Kayou jsou docela blízké, tak tedy, pokud by se mi podařilo i Lilly jaksi naverbovat, měl bych důvod být klidnější ohledně jejich loajality. Nebál jsem se převratu nebo něčeho podobného. Pokud by to totiž nastalo, bez milosti bych z Lilly a Kaye učinil vzorný příklad toho, jak dopadnou lidé, kteří se proti mne postaví, a nebyl by problém si najít jinou vesnici, která je na tom podobně jako Tsuki. Po válce takových to vesnic je minimálně tři.
"Jakou pak částku by jste si Kaya-san představovala, aby jsme Vám platili?" Nyní jsem se zpátky vrátil ke Kaye. Neměl jsem ještě jistou její loajalitu vůči Tsukigakure no sato. Ale zdálo se, že si Lilly s Kayou jsou docela blízké, tak tedy, pokud by se mi podařilo i Lilly jaksi naverbovat, měl bych důvod být klidnější ohledně jejich loajality. Nebál jsem se převratu nebo něčeho podobného. Pokud by to totiž nastalo, bez milosti bych z Lilly a Kaye učinil vzorný příklad toho, jak dopadnou lidé, kteří se proti mne postaví, a nebyl by problém si najít jinou vesnici, která je na tom podobně jako Tsuki. Po válce takových to vesnic je minimálně tři.
Ja som popravde nevedela o kom presne hovorili ale asi tá jej mama bola pomerne známa, keď ju poznal aj on. Dostala som otázku a ja som na ňu mohla odpovedať, predsa len už som ju mala značne premyslenú. "Ak máte problém s peniazmi mohlo by sa to urobiť inak ale podľa toho, čo by som dostala za úlohu. Zo začiatku by mi asi stačilo, ak by som si u vás mohla dať urobiť novú helmu, ktorá mi bola na mojej ceste zničená k tomu nejaké dve kvalitné katany a nejaké to jedlo." Ak by ale neboli problém peniaze chcela by som určite takú misiu za ktorú by som si mohla niečo také dovoliť. Možno toho bolo pomerne dosť ale od toho čo som požadovala som aj čakala rovnako obtiažnu úlohu, ktorú som tu od nich mohla dostať. Nevedela som koľko tu toho budem môcť urobiť ale čím dlhšie budú platiť tým dlhšie by som sa tu ohriala.
Kaya- Žoldák (A-rank)
Len som prikývla, po čom som už ostala potichu. Stále mi síce v hlave vŕtala otázka, prečo maskuje svoju identitu. Aspoň som teda vydedukovala, že to robí. Možno to bol len niekto, kto sa na Tsukikageho hrá.. preto som nakoniec len slabo pokrútila hlavou a pomocou istej techniky sa uistila, že moju ďalšiu otázku bude počuť len on.
"Ste žena.. viem rozoznať tú zmenu v hlase.. prečo?" Toto nepočula ani Kaya, vlastne nikto okrem neho. Aj on to mohol zaregistrovať len ako šepot.
"Ste žena.. viem rozoznať tú zmenu v hlase.. prečo?" Toto nepočula ani Kaya, vlastne nikto okrem neho. Aj on to mohol zaregistrovať len ako šepot.
Sasuke Tobirama- Jounin
"Jsem ochoten Vám nabídnout Kaya-san nocleh po celou dobu Vaší služby Tsukigakure no sato, opravu všech Vašich zbraní, kdykoli budete potřebovat, nechám Vám také vytvořit všechno potřebné vybavení. Jídlo vám poskytnout nemohu, ale za každou splněnou službu dostanete patřičné množství ryo, aby jste si mohla uspokojit i tuto lidskou potřebu." Nyní už bylo pouze na Kayi, zda-li s těmito pracovními podmínkami bude souhlasit. Vyhověl jsem ji tam z jistého úhlu pohledu ve všech jejich požadavcích, a dokonce jsem ji nabídl něco i na víc. Pro mne se jednalo o typické faktory u shinobiho. Trvalo by ale než bych jej vycvičil, a proto pro mne je výhodnějším zaměstnat člověka, který již něco zkušeností má.
Pak jsem uslyšel Lillin šepot. Celá matka! Schopnostmi mě vážně uchvátila. Co jiného však ale čekat od kunoichi, která se na zvuk přirozeně specializuje? "Lilly-san... toto bych rád probral někdy v soukromí." Řekl jsem k Lilly, což vypadalo podivně, když Kaya její větu neslyšela a najednou zaslechla takovouto větu z mých úst. Asi zde není blázen sama. Náhodou každý génie byl ve své době považován za blázna. "Jinak Lilly-san co zamýšlíte Vy? Smím si dovolit Vás také zaměstnat do služeb pod vlajkou Tsukigakure no sato?" Šel jsem přímo na věc. Bez žádnýh oklik a podobně. Lilly totiž očividně neměla nějaký pádný důvod, proč Tsuki navštívila. Když ale zde je... byla by škoda, aby se tu chvíli nezdržela a nezkusila se začlenit mezi obyvatelstvo.
Pak jsem uslyšel Lillin šepot. Celá matka! Schopnostmi mě vážně uchvátila. Co jiného však ale čekat od kunoichi, která se na zvuk přirozeně specializuje? "Lilly-san... toto bych rád probral někdy v soukromí." Řekl jsem k Lilly, což vypadalo podivně, když Kaya její větu neslyšela a najednou zaslechla takovouto větu z mých úst. Asi zde není blázen sama. Náhodou každý génie byl ve své době považován za blázna. "Jinak Lilly-san co zamýšlíte Vy? Smím si dovolit Vás také zaměstnat do služeb pod vlajkou Tsukigakure no sato?" Šel jsem přímo na věc. Bez žádnýh oklik a podobně. Lilly totiž očividně neměla nějaký pádný důvod, proč Tsuki navštívila. Když ale zde je... byla by škoda, aby se tu chvíli nezdržela a nezkusila se začlenit mezi obyvatelstvo.
Vypočula som si presný návrh Kageho tejto dediny, ktorý sa mi naozaj pozdával. Bolo tam presne všetko, čo som potrebovala dokonca to bolo ešte vlastne lepšie, než som sama chcela, takže niečo také sa nedalo odmietnuť. "Som veľmi potešená vašou ponukou, rada ju príjmam, len by som bola radšej, ak by to ubytovanie bolo niekde na kraji dediny." Odpovedala som mu a potom som od neho počula akúsi zvláštnu otázku smerom k Lilly. Nechápala som jej a akosi sa mi zdalo, že niečo ide mimo mňa. Hmm, kto vie čo sa tu deje, že o tom neviem. Nemohla som to riešiť, lebo som nevedela o čo sa jedná k tomu som sa mohla keď tak opýtať samotnej Lilly, že čo to vlastne malo znamenať.
Kaya- Žoldák (A-rank)
Strana 8 z 31 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31
Strana 8 z 31
Povolení tohoto fóra: