Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 10 z 31 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 10 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 10 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Reina Kana Sat Oct 18, 2014 8:49 pm

Dráček přiletěl na římsu okna budovy Tsukikageho. Neslyšel, co se tam děje ale sledoval dění uvnitř. Trochu se zdržel, musel se skrývat, aby ho stráže neviděli. Nemohl se dočkat až to své paní všechno řekne.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sat Oct 18, 2014 9:01 pm

Zalichotilo mu že Tsukikage řekl, ať se má učit Techniky to zahřeje u srdce, ale opravdu nevěděl, jaký techniky by se měl učit. Ty co se chtěl, naučit se naučil a o dalších nepřemýšlel. A když tak přemýšlel, problesklo mu jedna technika. Jediný problém byl, že to byla technika z Ame tak ty se vzdal. Ale taky se mu zrovna vybavilo Suiton: Suiryūdan no Jutsu a Suiton: Suijinheki bylo to nejspíš praktické techniky tak proto ho napadli útok a obrana. Trochu měl tendenci rovnováhy, ale byly to opravdu těžké techniky. Nic jinýho ho opravdu nenapadlo takhle na rychlo. Navíc nebyl přímo v opravdový, boji takže jeho zkušenosti byly opravdu malé. Chvilku přemýšlel a nic jiního nenapadlo. "Jak si přejete. Napadli mě jen dvě techniky Suiton: Suiryūdan no Jutsu a Suiton: Suijinheki." Zeptal se nejistě, protože to byly techniky významných lidí a vyšší úroveň. A kdyby to bylo nemožné tak to bude hodně nepříjemná situace. Protože rozkaz Tsukikage nebo zdali se to brát za rozkaz hodlal splnit.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Oct 19, 2014 6:12 am

Reiův požadavek nebyl neobvyklý, ba dokonce ani náročný. Jednalo se o dvě techniky hojně využívané mezi všemi vesnicemi, takže pravděpodobně i kdyby Tsukigakure no sato neměla přístup k aliančním technikám, disponovala by jí. Zvedl jsem se tedy ze židle, přišel k jedné skříni, co jsem měl v kanceláři, otevřel ji, vytáhl dva svitky Suiton: Suiryūdan no Jutsu a Suiton: Suijinheki, a pak je hodil Reiovi. Nejednalo se o nějaký extra rychlý hod, takže Rei, i kdyby nevnímal, je pravděpodobně chytil. "Co se Tvé mise, úkolu etc. týče..." Nedořekl jsem, jelikož jsem si všiml Té malé obludy u okna.

Byl jsem vždy pozorný. Vnímal jsem pokud možno nejvíc, a tak Té obludy na římse si jednoduše nešlo nevšimnout. Navíc pokud disponovala chakrovým systémem a technikami, cítil jsem ji pomocí Kanchi. Nedal jsem ale nic znát. Komukoli tento dráček patřil, už déle patřit nebude. Je jen otázka času, kdy si tak nedbalého dráčka v maskováni, všimne speciální jednotka Tsukigakure no sato. "Řekněte mi prosím Vás Reii, co pak víte o dracích?" Po těchto slech jsem mírně kývl směrem k oknu, abych i Reie upozornil na nezvaného hosta.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Oct 19, 2014 8:04 am

Zřejmě si malá princezna neuvědomila, že je doslova přilepená hlavou na okno, aby alespoň něco slyšela a mohla říci své paní. Ovšem jakmile zaregistrovala, že se na ní oba dívají poplašeně sebou cukla zamávala křídly a vznesla se do vzduchu a pelášila pryč z vesnice, tohle muselo Reině prozatím stačit.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Oct 19, 2014 8:51 am

Oddychnul si, že se to nezkomplikovalo. Chytnul ty svitky ale Tsukikage mu položil celkem zajímavou otázku. O dracích? "Vím o nich že existují to je všechno." A když kývnul, mírně k oknu divil se co se to opravdu děje a tak se podíval k oknu. Zastihl jen obrysy nezvaného hosta. Přemýšlel, proč se najednou zmínil o dracích a pak mu to došlo. "Oh.. nechala mě sledovat měl jsem to vědět." Tsukikage si mohl, všimnou, že byl v klidu taky, tušil čí ten drak je. Vzhledem k situaci, a že jen zatím věděl, že odešel od Reiny bez zeptání a věděl, že používá draky tak byla první podezřelá. Mírně se připravoval na narušitele, aby mohl hned vystartovat, kdyby dal rozkaz Tsukikage. Když se Tsukikage  pořad díval, povzdechl si, trochu byl nejistý, jestli to říct ještě si pamatoval co mu Reina řekla, co se stane, když promluví. "Ah… Ale při mých cestách jsem narazil na jednoho draka a uživatele." Zatím řekl nepřímý argument, nevěděl, jak by Tsukikage rágoval na to že se zná s Reinou. Taky to male tajemství chtěl nechat pro sebe tak dlouho jak by jen šlo.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Oct 19, 2014 11:37 am

Dráček jakmile postřehl, že jsem si jej všiml, odešel tak rychle, jak přišel. Nijak mě to nevykolejilo, ba spíše pobavilo. O dracích jsem toho příliš nevěděl, ale, jak se zdálo, Rei ano. Draci byli dlouhé doby považování za mýtus na jehož základě vznikla celá řada technik katonu, dotonu, a také suitonu. Shodou okolností jsem jednu techniku, která vytvořila vodního draka, právě před chvíli půjčil Reiovi. Cítit obavy ze šmírování jsem necítil. Nepodceňoval jsem nepřítele, ale v momentální době v Tsukigakure no sato jsou shinobi na úrovni porazit dokonce Reinu Kanu.

"Zaujal jsi mě Reii. Poslouchám." Řekl jsem klidně. Dokonce tak klidně, že jsem tu klidnost šířil kolem. Rei se tedy neměl zřejmě čeho obávat. Bylo jen dobré, že tuší, kdo jej pronásledoval. To že dotyčný čmuchal zde ve vesnici mě netrápilo za předpokladu, že vím o koho se jedná. Na neštěstí dotyčného, kterého se to týká, On neví, kým jsem Já, což je to nejhorší, co se mu mohlo stát. Zaplést se se mnou v pozici Tsukikageho, který momentálně zaměstnává dívku specializující se na zvuk, samuraje, kunoichi, která dokáže oživovat padlé a ovládá dotonové techniky na velmi vysoké úrovni a shinobi, který má talent na skládání pečetí. Nepříjemná kombinace.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Oct 19, 2014 1:30 pm

Toho se bál že Tsukikageho zaujme. "Proč kamkoliv přijdu, mě musí vyslýchat. Co pak jsem nějaká chodicí knihovna?" Pomyslel si ironicky. Radši v přítomnosti Tsukikageho nahlas nevtipkoval. A začal, přemýšlel jak opravdu začít. "Pracoval, jsem taky jeden čas pro Oto. Tam jsem trochu poznal uživatele, který měl smlouvu s drakama. Nic víc o něm nevím. Pracoval, jsem pro ně jako žoldák takže mě moc ve vesnici neuvítaly. Jeden čas jsem dostal za úkol, abych prozkoumal Konohu. Ale když jsem dorazil, byla pod útokem Iwagakureských shinobi. A tam se pak objevil černý drak. Můj úkol skončil nezdarem. A to je vše co vím Tsukikage." Aby věděl, podrobný informace o dracích to nelze přeci jsou draci považovaný za mýtus. Tsukikagemu to taky řekl, jen z důvodu že mu může věřit a taky za vděčnost. Doufal taky že Tsukikageho s vypravěním moc nezklamal.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Oct 20, 2014 5:10 pm

Rei mne rozhodně nezklamal, protože jsem od něj nečekal víc než sám řekl. Možná že si to neuvědomoval, ale to vše co mi zde vyprávěl je pouze známka toho, že je hoden býti chunínem, což sám zprvu nechtěl přiznat. Zkušenosti má, a jak vidno ne pouze pod jedním velením, takže je pravděpodobně zvykly na všemožné zacházení s jeho maličkostí, nestálost stylu zadávaní misí a podobně. I když Rei nic víc, jak se zdá netušil, o mne se to říci nedalo. Žiji v tomto světě již přes osmdesát sedm let. Viděl jsem věci, o kterých se mnohým nesnilo. Jak pak bych tedy nemohl vědět nic o dracích?

"Víte Rei. Povídá se, že za vznikem živlů stojí draci. Sám nevím, co je na tom pravdy, jelikož jsem ničemu takovému nikdy nečelil, ale z důvodu rozšíření takových to pohádek o nich lze soudit, že buď se jedná o pohádky vyprávěné v dobách pradávných, a tak se pověsti o nich stihly rozšířit do celého světa, a nebo v každé části zeměkoule s nimi lidé mají své zkušenosti. Tohle ale není to na co jsem se chtěl narazit. Jsou to totiž spíše pořád jenom povídačky v podání mudrců, mnichů a podobně." Znělo to absurdně, ale vzhledem ke výskytu draků na Naší planetě to zase tak nemožné nebylo. Nehodlal jsem tu ale šířit nějaké neověřené informace, a tak jsem to pouze zmínil jako okrajovou zajímavost, nikoli to důležité.

"Kdo mne napadá je Reina Kana, která by však měla být již po smrti." Věděl jsem příliš dobře, že pobíhá pořád ve světě živých. Musel jsem ale zachovat v tomto na oko patřičnou nevědomost. Taky jsem proti ní podnikl jistá opatření. Reina to v tomto světě nemá lehké. Nikde prakticky nenajde trvalé spojence. Dalo by se říci, že se s ní hází jako s kusem hadru z jedné strany na druhou. Z mého smýšlení o ní, ačkoli jsem osobně proti ní nic neměl, jelikož pro mne ještě nestanovila překážku, šlo poznat, že ji pohrdám. Nepovažoval jsem ji ani za plno právní kunoichi, jelikož byla dosti známá tím, že se nechá často ovlivňovat svými pocity. Jednou za čas se člověku může stát, ale takto působila až nepříjemně hystericky etc. "Co o tom myslíš Reii?" Zdálo se, že Náš rozhovor protahuji, a taky tomu tak bylo. Chtěl jsem Reie totiž osobně více poznat, a jak pak toho lze lépe dosáhnout než-li rozhovorem s dotyčnou osobou?
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Oct 21, 2014 9:32 pm

Poslouchal Tsukikageho jak mluví o dracích. Zase se mu rozšířili znalosti o světě. Jakmyle vyslovil Reinu tak trochu se lek a trochu přemýšlel zpátky, jestli omylem nevyslovil její jméno, když ne odychnul si že to nebyl on.  Neměl v úmyslu nějak mluvit o Reině ale bylo mu divné ze začátku, že zná její jméno a poukázal zrovna na Reinu. Nejspíš se znali nebo setkaly v minulosti a to ještě nejspíš žila, ale nějak to neřešil. Dospěl k závěru a to mu stačilo. Pak mu položil Tsukikage celkem zajímavou otázku. Na chvíli přemýšlel, nevěděl jak odpovědět. "Co jsi o tom myslím? Nejsem si jistý, zdali chápu vaší otázku Tsukikage-sama. Jestli poukazujete na Reinu Kanu muže být mrtvá ale jak se říká smrt je jen začátek.  A s Draky nemám snima smlouvu tak se o ně moc nezajímám i když mám smlouvu taky s jedinečným tvorem, ale dokud je to živí, můžu to zabít. Víc nepotřebuji." Byl opravdu trochu mimo nikdo nikdy se opravdu, neptal na jeho názory a taky na dlouhý, konzervace nebyl zvyklí. A začínal se bát co se to děje zdali mu taky odpověděl dobře. Po chvilce přemýšlení už upadl do světa paniky a už skoro nevěděl o světě.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Thu Oct 23, 2014 6:11 pm

Příjdu k Tsukikageho kanclu a semnou dva členové stráže brány. Strážci mě hlídají jako kdybych jim měl chtít utéct. Přemýšlel jsem o tom ale  byly by zbytečné problemy a stejnak mě zavedli tam kam jsem měl namířeno. Pane strážce mužete už vypadnout. Nebo když pujdu na záchod tak pujdete také. Menší vtip jsem řekl ale strážci se něsmějou Nemáte smysl pro hůmor ? strážci mlčínevíte co je sranda.Jdu ke dveřím kanclu a ptám se sám sebe jesli mě rád Tsukikage uvídí. Začnu klepat na dveře a hned chci vstoupit.Kdo by čekal na povolení ke vstupu? nikdo! ne teda někdo jako já. Dávam ruku na dveře a chci otevřít. Stráže mi chytnout ruku jako kdyby nechtěli abych vstoupil bez vyzvaní. Prudce trhnu rukou abych mě strážce neudržel a pustil ruku. Nohou otevřu dveře ke kanclu Tsukikageho. Tsukikage tak jsem tu. Sice jste tu mojí návštěvu nečekal ale vaši strážci stojí za tím že tu musím být. Tak jsem toho zneužil a dostal jsem se pomocí těchto Idio.... zastavím se Vašich stráži až jsem. Mohl byste říct at u mě nestojí tak blízko? je mi to nepřijemné... Ještě lepší by bylo kdybyste je poslal pryč.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Počet příspěvků : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Oct 24, 2014 3:51 pm

"O tom to právě je. Možná je na čase se naučit zabíjet i mrtvé věci Reii." Odvětil jsem Reiovi na jeho větu, že je pro něj hlavní, že dokud nepřítel žije je možno jej zabít. Jenže co když nepřítel nežije a disponuje vším, co měl za živa? Jedná se o velmi diskutabilní téma. Mou větu bylo možné chápat hned několika způsoby. Záleží na každém, jak ji pojme. Buď jsem měl v plánu získat nějaké mocné fuinjutsu, a nebo jsem přišel na jiný způsob, jak zabít již mrtvé. Není příliš důležité, jak má věta byla myšlena, ale jakou roli v tom všem hraje Rei. Nemusí se ale příliš strachovat, neboť se vše dozví ve správný čas. "Pokud již nemáš nic na srdci, byl bych rád, kdybys se uchýlil na cvičiště a naučil se oné dvě techniky, které jsem ti půjčil. Rád bych Tě již brzy vyslal na misi, ale na vyšší ranky misi nemůžu poslat někoho s nejsilnějšími C rankovými technikami. Osobně po Tobě nyní víc nic nechci, než-li studium novým technik." Náš rozhovor jsme už vedli nějakou tu dobu, a kdyby jsme teď využili všechna témata, na které se dala jakkoli vést konverzace, o čem by jsme se bavili příště?

Najednou zde vtrhl Haybushi, a Já byl nucen začít přemýšlet nad tím, zda-li jsem udělal dobře, že jsem pár členů Shuuketsu seznámil s jejich skutečným velitelem. Vždy jsem dával rozkazy ze stínu a do nedávna žádný člen Shuuketsu o svém vůdci nic netušil. Haybushi toho věděl víc, než bylo potřeba. Jestli pak to je na škodu, uvidíme. "To je v pořádku. Nechte ho tu." Promluvil jsem ke strážím, kteří se pak na mne nechápavě podívali. Nehodlali ale mne připravovat o můj drahocenný čas, a proto mne nezatěžovali jakýmikoli zbytečnými otázkami. "Taky Vás rád vidím." Haybushiho jsem nijak před Reiem oslovovat nechtěl, aby jeho totožnost zůstala v utajení. "Chvíli budete muset počkat. Jakmile tady s pánem něco dořeším, budu se Vám věnovat." Na mém přístupu ke shinobim etc. bylo zvláštní to, že jsem vždy dával přednost formálnímu vykání.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Fri Oct 24, 2014 5:07 pm

"Jak si přejete Tsukikage-sama." Postavil se z pokleku a pomalu odcházel pryč z kanceláře. Už byl šťastný že muže odejít a zase bych sám. Navíc tam vtrhl Neznámí pán a, vypadalo to že  Tsukikage ho zná. Dostal rozkaz, víc nepotřeboval.  Odešel na cvičiště, nebo jak k tomu tady říkali.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Oct 25, 2014 3:02 pm

Pane strážci slyšeli jste vaše Tsukikageho! vypadněte už konečně, fuč fuč. Z mého chovaní jde slyšet obrovská neucta ke strážcím ale zase ucta ke Hokorimu. Koukám na naštvané pohledy strážcu že i když má totalní neuctu k nim tak nemužou nic dělat. Také byste byl pěkné abyste nějak zařídil aby mě strážci nechávali přiště projít bez vetších problemu a tahaní až sem. Tohle řeknu před strážci který odchazejí. Chvilku čekám abych měl jistotu že neodposlouchávají i když jsem si skoro jistej že by si to nedovolili když je Hotori poslal pryč. Čekám ještě chvilku a uplně změním chovaní a tón hlasu. Původně jsem tu neměl namířeno chtěl jsem se kouknout po pár svitcích co obsahují techniky a také tu chvilku relaxovat. Boužel mě vaši strážci dovedli před vás. Nerad vás ruším pane ale nic jiného než jít dobrovolně jsem nemohl. Kdybych použil nasilnou cestu tak bych strážce přemohl ale to by znamenalo problem který byste jako Kage vesnice musel řešit. Nechat mě jít by bylo napadné a proto jsem zvolil mírumilovnou cestu. Když jste tu před vámi nemáte nějakou prosbu nebo úkol který bych mohl splnit. Pokud ne vydám se do ulic a nebo pujdu do Otogakure ukradnout další svitek techniky. Alespoň máme čas probrat pár věci jesli chcete. Krádeže svitku mužou počkat. Pokud si chcete něco probrat nebo zadat mi misi tak jsem k službám šefe.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Oct 25, 2014 6:11 pm

"Sám víte Haybushi-san, že toto je běžná rutina každé vesnice. Neznámi lidé se při návštěvě nějaké vesnice vždy kontrolovali. Mám ale nápad, jak tento problém vyřešit. Zapíšeme Vás ke Tsukigakure no sato. Co a to říkáte?" Jistěže bych mladého Haybushiho nezapsal jako jounína nebo něco podobného do Tsukigakure no sato. Jeho hodnost člena Shuuketsu by mu zůstala. Pouze by se řadil mezi členy Tsukigakure no sato. Ostatní by o něm věděli, ale neměl by do záznamu etc. uvedenou hodnost. Byl by někým a zároveň nikým. Možná si myslíte, že by to mohlo v ostatních vzbudit podezření, ale v každé z vesnic shinobi světa existují tajné organizace, kde jsou jejich členové zaznamenávání podobným způsobem. V archivu vesnice je o nich uvedena obálka, ale, jakmile ji otevřete, zjistíte, že je prázdná. Když se někdo začne vyptávat, zjistí, že daný problém sahá pořád výš a výš až za hranice, které už nejsou v jeho moci překonat.

"Ono násilná cesta vždy není tím nejlepším řešením. Svitky Vám krást nedoporučuji, jelikož bych osobně nerad, aby jste na sebe připoutal jakoukoli pozornost. Vše, co budete mít na srdci, hlaste mi, a pokud to bude v mých silách, vyhovím Vám. Tsukigakure no sato má přístup k aliančním technikám, takže se její možnosti v technikách výrazně zvýšily. Říká se, že Otogakure no sato vede Uchiha Madara. Kdyby jste se tam někdy ocitl, vyřiďte mu pozdravy od Shuuketsu." Madara se se Shuuetsu již setkal. Tedy to bylo ještě za asistence bývalých členů, i když ne všech. Měli jsme v plánu zachránit Airis, která se stejně po úspěšné záchraně ztratila. Bylo jen málo způsobu, jak se před někým jako jsem Já v tomto světě dobře skrýt, takže pokud Airis není náhodou již mrtvá, našla ve světě docela silného spojence. "Momentálně se musím zaměřit na obnovu Tsukigakure no sato do její plné síly, takže pro jednou nejspíš dostanete trochu netypický úkol." Jednalo se o netypičtější úkol v rámci Shuuketsu než-li kdykoli předtím. Shuuketsu už na objednávku vraždila, chytala bijuu, plenila, pomáhala budovat ekonomiku, podporovala povstalce a nyní? "Potřebuji aby jeden z mých shinobi v Tsuki měl dobrého učitele, a pevně věřím, že by to byla dobrá lekce pro Vás oba." Ano, jednalo se o učení ostatních shinobi.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Oct 25, 2014 7:20 pm

Vím že je to běžná rutina ale stejnak. Přidat se k vesnici Tsukigakure no sato zní dobře a velmi rád příjmu. Aspoň bych nebyl kontrolován a měl nějaké to zazemí. Nemusel jste mi to vysvětlovar šefe, vím jak to chodí ve vesnici protože také jsem kdysi členem vesnice byl. Stejně jako vím že nasílnost není vždy na prvním místě proto jsem šel dobrovolně a nezabil jsem je. Když jsme u toho tak bych si rád nějaké alianční techniky pučil a naučil. V Otogakure jsou pár svitku o které bych měl osobně zájem ale jenom kuli tomu že je o ně požádam mi je nedají. Nezístí co to bylo a kdo to byl to vám zaručuji. Než se vymění hlídka tak bude svitek pryč, stráž mrtvá a já na cestě zpět do vesnice. Jenom problemy by mohl dělat Madara Uchiha protože by se mu nemuselo líbit zmizení svitku. Zastavím mluvení a jako kdybych přestal vnímat. Přemýšlím nad tím co mi šef řekl o Madarovi, Otogakure a Airis. Nevím šefe jesli to myslíte vážně o tom pozdravu nebo žertujete. Abych po vyřízení pozdravu nebyl napaden Madarou. Je to sice jenom domněnka ale pokud Airis přežila a našla si silného spojence tak by tím spojencem mohl být právě Madara. Slyšel jsem že jde Madaru přesvěčit když máte něco co on chce. Konec domněnek a diskuzí. Ohledně toho nové studenta kterého mám trenovat. Ten student kterýho mám trenovat nebyl to náhodou ten kluk co tu byl než jsem přišel ? Dám si nohy na stůl a položím další vedlejší otázku. Ten student bude vědět kdo doopravdy jsem?
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Oct 25, 2014 7:43 pm

"Máte vskutku Haybushi-san dobrý postřeh, a nebo to už jsem tak předvídatelný? Bude se jednat o shinobiho, co tu byl před Vámi. Dříve však, než se mu začnete věnovat, Vám umožním cestu do Otogakure no sato. Nikoli ale podle Vašich představ." Nerad jsem Haybushimi odpíral to potěšení této dávky adrenalinu, ale potřeboval jsem jej ještě mezi živými. Nepochyboval jsem o jeho schopnostech, ale také jsem nepodceňoval dva nejnebezpečnější shinobi své doby Reinu Kanu a Uchíhu Madaru. "Prvně mi ale řekněte, jaké pak techniky by jste rád získal. Možná že Vám vyhovím už teď." Haybushi byl možná informován, že se daná technika nachází v Otogakure no sato, ale ve světě se toho stihne stát tolik za vteřinu, že po době, která uběhla od určení jaká technika patří jaké vesnici, do dnes je možné, že to je již úplně jinak.

Žil jsem již příliš dlouho. Viděl jsem příliš mnoho smrti a zrození nového života. Není příliš shinobi, kteří se mohou kochat tak dlouhou existencí jako Já. Za celý svůj život jsem se naučil hned několik věcí, a také jsem zjistil, že tento svět je zrádné a velmi nepředvidatelné místo, takže pokud Haybushi čekal, že se svitek bude nacházet v Otogakure no sato, mohl se tam nacházet a taky nemusel. "Vaše totožnost před Vaším studentem bude utajena. Není ještě připraven nést pravdu, neboť se k Nám přidal docela nedávno. Život byl ale k němu krutý, a tak je nucen nést těžké hluboké rány, ale kvůli tomuto si jsem právě vědom toho, že nebude trvat dlouho, a také jej zasvětím do bližšího kruhu informací, než-li pouze těch okrajových." Možná nakonec bude lépe informovaný než-li samotný Haybushi. Kdo ví? S Reiem Casiusem jsem totiž měl své plány.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Oct 25, 2014 10:27 pm

Mám pouze velmi silnou dedukci a hned mi to došlo. Až se vratím z Otogakure tak pujdu za tím klukem který tu byl. Ten kluk se bude hodit do mého plánu Hokori. Pokud získám to po čem opravdu pujdu v Otogakure tak by mohl být mím novým členem experimentu ať chce nebo ne. Získam Reinu DNA, část krystalu abych mohl vytvořit hmotu která by byla schopná změnit libovolnou věc na krystal. Věřte o toho kluka se velmi dobře postarám. Nejlepší by byly svitky Kinjutsu nebo Doton technik. Otogakure založil Orochimaru a proto je můj předpoklad a má dedukce kterou jste už mohl vidět že budou právě Kinjutsu svitky tam. Chci se naučit techniku Kuchiyose: Gojū Rashōmon a Orochimaru-Ryū no Kawarimi no Jutsu i když Kuchiyose: Gojū Rashōmon není Kinjutsu tak je to vylepšená verze techniky kterou už umím. Dokážu zatím přivolat 3 brány Rashōmon a díky té technice by jich bylo o 2 víc, celkově 5. Orochimaru-Ryū no Kawarimi no Jutsu Je pravděpodobně Kinjutsu nejsem si jist. Mužete to taky znát jako Orochimaru regeneration. Abych vám jí víc popsal tak jde o techniku že vylezu ze svých vlastních úst a plně se zregeneruju. Tato technika je užásná že všechny předchozí zranění plně zmízí ale za cenu ztráty obrovského množství chakry. Opět má dedukce říká že zrovna tito 2 techniky nebudete mít v aliančním skladu šefe.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Oct 26, 2014 5:03 pm

"Vaše dedukce je i není správná. Tyto techniky k dispozici jsou, ale ne zde v Tsukigakure no sato. Mám k nim přístup ale na ještě nebezpečnějším nyní místě než Otogakure no sato, takže Vám nevyhovím." Ačkoli mladý Haybushi byl obeznámen s mnohým o mých plánech, ani trochu netušil, o čem hovořím. Byl zasvěcen do mnohého, ale ne do všeho. Nemůžu si přeci jen dovolit tak riskovat jednoho člověka obeznámit úplně se vším. Měl jsem na mysli Hebiho tajnou laboratoř v Iwagakure no sato, o které jsem věděl pouze Já a On. Byl velkým fandou Kabuta a Orochimara, takže sbíral a shromažďoval veškeré techniky etc. týkající se nich. Žel pro Haybushiho, Iwagakure no sato nyní byla podle mých zdrojů pod drtivou palbou, a tak se veškeré okolí pro operování jakékoli mise stalo nepříznivým. "Nic méně do Otogakure no sato a z ní vede pouze jediná cesta. Pokud by jste tedy chtěl pracovat v naprostém utajení, musíte se jaksi dostat přímo přes hlavní bránu." Nijak jsem nezpochybňoval Haubushiho schopnosti. Bezpochyby by se dovnitř schopen dostat byl, jenže získat v tak nebezpečné vesnici to, co požaduje, a dostat se z ní živ je obtížnější než-li se zdá.

"Pak zde je ještě další problém, a to ten, že techniku Orochimaru-Ryū no Kawarimi nezvládnete. Jedná se o techniku, která je úzce spjata se samotnými technikami založenými na senjutsu. Nepochybně jste již slyšel o postu zvaným Hebi sennin a o jeho zaměření na senjutsu." Nejednalo se tak o to, že by se to zvládnout naučit nedokázal, ale o to že by to trvalo déle než-li předpokládá (tak zhruba bych Ti to povolil, kdyby si se nějakým zázrakem dostal do Oto, získal svitky a zpět po učení době dva až třikrát delší než-li obvykle). "Haybushi jste mi blízký, proto taky znáte mou pravou totožnost, a tak bych nerad o Vás přišel kvůli jakékoli nerozvážnosti u bran Otogakure no sato a v ní, ale učiníte-li něco, co mě přinutí nepříznivě změnit mé plány, osobně na Vaši smrt dohlédnu." Nejednalo se o výhrůžku spíše o přátelskou radu. V Haybushim jsem se do značné míry viděl. Možná právě kvůli tomuto jsem se obával, že jakmile překročí hranice Otogakure no sato můžu se s ním rozloučit.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Mon Oct 27, 2014 7:59 pm

Zarazím se a začnu poslouchat šéfa. Doposlouchám co vše co mi chtěl říct a začnu se smát. Možná budete mít radost, možná budete naštván ale já neselžu abyste musel koukat na mojí smrt. Ukradl jsem tolik věcí a technik a nikdy jsem neudělal chybu a neudělám jí ani dnes ani zítra. Věřte že Otogakure zmízi techniky ze skladu technik nebo kde to mají schované a zístí to až další hlídka která najde člena stráže utopeného v kaluži vlastní krve. Povím velmi rázně a jde v mé intonaci hlasu slyšet že si velmi ohledně této věci věřím. Pokud mluvíme o nebezpečnějším místě než je Otogakure tak si to neumím ani představit Nebezpečnější než Otogakure ? v momentalním stavu je to jedině Iwagakure kuli momentalné situaci. Když vezmu všechno v úvahu a shodnotím vše co vím tak je to jedině Iwagakure. Už vím o jakou vesnici se jedná. Dostanu se do vesnice ale ne bránou ale spíše pod bránou. Nevím kde je svitek schován ale pokud tam je tak ho najdu. [u]První Otogakure a pak se pujdu kouknout do Iwy. Možná tam najdu něco ještě zajímavějšího. Dobře šefe, asi jste mi řekl vše co jste chtěl. Pokud nemáte něco na srdci tak bych už šel.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Oct 28, 2014 9:46 am

"Co víš o Shōton: Suishō Meikyū no Jutsu?" Někdo by čekal, že po tak přesvědčivém Haybushiho proslovu mi nezbývá nic jiného než-li mu na to kývnout. Jenže tím, že mi zde mladý Haybushi popsal část svého plánu mi jen dokázal to, že to nepromyslel až do posledního detailu. Shōton: Suishō Meikyū no Jutsu je totiž známo tím, že se nachází pod zemí tak i nad zem. Tímto tedy padá možnost podkopat bránu. Kdyby se mu ale podařilo jakýmsi zázrakem bariéru ze zpod prolomit, což nedokáže ani klasická S ranková technika, jsou zde ještě senzibilové, o kterých vím z vlastní zkušenosti, že je jen tak něco neošálí. "Nerad Vás zdržuji, takže to nejspíš ukončíme..."

V okamžik, kdy jsem to chtěl ukončit a dál nezpochybňovat Haybushiho, jsem něco ucítil. Jednalo se o jednu z pastí ve skrýši Shuuketsu. "Zdá se, že ve skrýši máme narušitele." Promluvil jsem vzhledem k narušení skrýše Shuuketsu až neuvěřitelně. Předtím než jsem ale promluvil mi bylo možno na tváři spatřit zděšení. Nebudeme si nic nalhávat. Toto jsem vážně nečekal. "Možná přeci vyrazíte do Iwagakure no sato, ale jinou cestou než jednotky Kirigakure no sato." U brány by to bylo opravdu o chlup, pokud by se mu přes ní podařilo dostat. Do skrýše Shuuketsu naštěstí vede řada tunelů ze všech zemí světa. Budovali je mistrové v ovládání země před několika desítkami let pro překvapivé útoky v rámci potřeby na každou zemi světa. Tyto tunely nevedou přímo do velkých vesnic shinobi zemí, ale vedou jen na jejich státní území, což bohatě postačí. "Poskytnu Vám mapu, která Vás zavede k nejbližšímu tunelu do skrýše Shuuketsu. Pokud narušitele úspěšně zlikvidujete, osobně Vám pro techniky dojdu do Iwagakure no sato." Zní to jako fair play nabídka, takže jak pak se rozhodne mladý Haybushi?
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Tue Oct 28, 2014 7:48 pm

Plácnu si rukou do čela a cítím se trapně. Skočím šéfovi do řeči Já zapoměl technika Shōton: Suishō Meikyū no Jutsu která obklopuje Otogakure. Pokud to není ta technika tak vím že nějakej Shōton tam je. Doposlouchám všechno co mi šéf řekl a usměju se Tahle vaše nabídka zní jako docela dobrý nápad ale problem je v tom že já nejsem zrovna ninja co umí tísíce utočních technik ale pokusím se ho zneškodnit. Jsem spíš špionážní tip který se dostane kamkoliv ale boj bez výhody kterou získám svíma schopnostma to bude těžký. Většinou se změním na někoho jiného a dám dotičnému prášky které ho dostanou třeba do genjutsu a pak není nic těžkého mu podříznout krk a zmizet pryč. Tímto způsobem asi těžko budu proti nepříteli bojovat v skrýši do které vyrazím. Když nepočítám Doton S třídy kterým bych obklopil celou vesnici tak nic silného na boj nemám. Pokusím se teda bojovat tak abych získal výhodu a potom ho zabil. Zarazím se a rázně povím Mám nápad! mohl bych dostat trochu jedu?. Využil bych své schopnosti špiona a nepozorovaně bych se dostal za nepřítele a z blízkosti bych do něj dal jed. Byla by pak chvilka co by začal pusobit a hned by dostal kunaiem do hlavy. Dokážu vytvářet prášky ale jedy ještě ne. Zakašlu si Zatím ne! Natáhnu ruku a vezmu mapu kterou mi šéf podáva. Začnu do ní hledět a koukat jaká cesta by byla nejvhodnější a stále vnímám co mi šef řekne
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Oct 28, 2014 8:38 pm

"Získejte alespoň trochu času. Někoho tam pak pošlu." Bylo poněkud divné slyšet od S rankového nukenína, že takový boj není pro něj, ale co se dá dělat? Podal jsem mu tedy svitek, na kterém byla mapa k tunelu. Chvíli trvalo než jsem jej nakreslil, a taky to nebylo nic extra jelikož to nedělal nějaký profesionál, ale mé schopnosti v kreslení taky nebyly k zahození. Nebyl tam znázorněn každý keřík, ale průměrně inteligentní člověk by měl být schopný onen tunel najít. "Cestou se stavte pro vše, co budete potřebovat, ale dejte si na čas." Po těchto slovech jsem Haybushimu podal kartičku s razítkem Tsukikageho. Podpis jsem nezaváděl, jelikož jsem Tsukimarův podpis neuměl, ale razítkování nějakých VIP propustek etc. taky nebylo špatné.

Posila se možná že nedostaví pět minut po Haybushim, ale jednou dorazí. "Chci aby o tom místě Kirigakurské jednotky nevěděly, takže žádné plošné techniky, kterými skrýš zničíte." Kdo ví, jak by to dopadlo, kdybych toto zapomněl podotknout? Skrýš v sobě ukrývala ještě příliš vzácných artefaktů na to, aby byla ostatním odhalena. "Můžete vyrazit." Teď již mladému Haybushimu nebránilo nic v tom, aby se vydal splnit svou misi. V ohrožení byla Naše tří letní práce, a tak v zájmu Nás všech doufám, že socha Gedo Mazo bude neporušena na svém místě.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Tue Oct 28, 2014 9:32 pm

Neříkám že to bude nějakej obrovský problem ale nejsem zrovna zaměření na boj. Přesto to nebude doufejme problem a přinesu vám jeho hlavu. Začnu se smát a ironicky povím Pokusím se tam nic nerozbít šefe. Posily nebudou nějak nutné šefe stačí jeden povedení útok a smrt je jistá nic víc. Koukám do mapy a hledám tunel na mapě. Mlčím protože já sám bych to líp nenakreslil Už vím kde to je. Seženu si ten jed a vyrazím hned. Jde někdě sehnat jed tady v Tsukigakure? Otočím se a jdu ke dveřím. Chci slyšet kde ho seženu a poté bez slov odejdu.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Oct 29, 2014 4:12 pm

" Papír, který jsem Vám před chvíli dal a je na něm razítko, ukažte v nemocnici nebo na velitelství anbu. Tam Vám ve všem vyhoví." Řekl jsem mladému Haybushimu s domněním, že už vyrazí. Jakákoli další otázka z jeho strany mi totiž přišla zbytečná a působilo to tak, jako by se mu na tu misi snad ani nechtělo. Motivaci však měl dobrou. Uspěje-li a nebo předvede pozoruhodný výkon, dostane se mu technik, které požadoval. Sice nikdo z Nás netuší proti čemu tam bude stát, ale ať už to bude cokoli, nesmíme si dovolit selhání. "Posily pošlu tak či onak. Jedná se o narušitele, který byl schopen se dostat až do skrýše Shuuketsu, a tak se nebude jednat o žádné Bčko." Nepochyboval jsem o Haybushiho schopnostech. Jak pak bych mohl? Je nad míru jasné, že S rankový nukenín není snadno k zabití. Jenže jsem nechtěl podcenit ani sílu narušitele. 
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Wed Oct 29, 2014 4:36 pm

Dobře to je vše co potřebuju vědět. Brzy se znova uvídíme šefe. Odejdu dveřmi kterýma jsem přišel //přesun

(Nebudu to zdržovat Smile prostě odchod)
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 10 z 31 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 20 ... 31  Next

- Similar topics