Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 20 z 31 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 20 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 20 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Mon Apr 20, 2015 9:23 pm

Chvíľku som sa zamyslel.
"Vieš vytvárať pečate jednou rukou?" Spýtal som sa ho, namiesto nejakej jasnej odpovedi. Nakoniec som sa však dostal aj k nej.
"Popravde, myslím že by si mohol byť dobrý shinobi no.. musel by si pre to obetovať trocha viac." Naznačil som k jeho trvalému zraneniu.
"Ak by si dokázal žiť aj bez dlane.. a stačil by ti pahýľ, na ten by sa dalo pripojiť množstvo zbraní. Bodce, čepeľe či nebodaj aj malé kuše a mini-kanóny. Podobné veci využívajú hlavne bábkari no, možno by som vedel o niekom... ak by si mal záujem." Toto bola celkom seriózna ponuka. Musel by prísť o časť ruky, no na druhú stranu by sa jeho sila pravdepodobne zvýšila, teda konkrétne bojaschopnosť.. neskôr by záležalo už len od jeho tréningu. Len som prikývol.
"Je to tajné, no môžem ti povedať že istý shinobi opustil naše rady, dosť kľúčový Shinobi.. a ja sa musím poradiť so šéfom." Odpovedal som mu na otázku a naďalej som sa pozeral na dvere.
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 165

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Apr 21, 2015 10:00 am

Chvíli přemýšlel. "Neumím vytvářet pečetě jednou rukou." Sasuke mohl něco tušit, ale zatím se mu to moc nechtělo říkat z jiného důvodu a taky to není dokonalí. "Popravdě? Nemyslím si, že to je tím mim zranění.  Já jsem prostě slabí shinobi." Odpověděl sasukemu na tu jeho otázku o dobrým shinobi. "To není problém žít bez dlani, když už přijdete o prsty. Na druhou stranu bych si mohl hrát na piráta." Zasmál se. "Já osobně bych to bral, ale nevím o nikom, kdo by to udělal jinak bych už k němu asi běžel." Usmál se a pořad o ty nabídce přemýšlel. Opravdu nevěděl, jestli to opravdu stojí za to.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Apr 22, 2015 5:15 pm

"Z klanových technik? Takže máš v plánu se vydat do Kirigakure no sato?" Klan Mizutsuchi pochází z Kirigakure no sato, takže předpokládám, že tam jsou uložené všechny techniky, týkající se Kangaeho klanu. Nemám v plánu zpochybňovat Kangaeho možnou cestou do Kiri, i když to je podle mě v současné chvíli bláznovství. Dá se předpokládat, že, když Kiri utrpěla v poslední době velké ztráty, bude vesnice méně hlídaná, ale myslím si, že tomu bude právě naopak. Mizukageho sice dobře neznám, ale vím, co bych udělal na jeho místě já... 
Ke Kangaeho misi jsem se úmyslně nevyjadřoval. Prvně si chci ujasnit to s těmi klanovými technikami.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seina Akane Wed Apr 22, 2015 6:17 pm

S černým pláštěm přes sebe jsem došla přímo před budovu Tsukikageho. Šla jsem si pro misi, která by byla součástí mého životního cíle, kterého jsem se snažila dlouho dokázat, nejspíš se to i prodlouží, ale to jsem zatím neřešila. Šla jsem pomalu po schodech a když jsem vyšla do toho správného patra, přemístila jsem se až před dveře Tsukikageho. S povzdechem jsem vytáhl knížku. Sedla jsem si naproti dveřím, protože měl uvnitř společnost. Jako sensor jsem cítila chakry na kilometry daleko a proto jsem si mohla být jistá, že mě vyzve až po tom, co to tam s někým vyřídí.
Mezi tím čtením a čekáním jsem si dala nohu přes nohu a v podvědomí si opakovala stále jeden a ten samý odstavec v knížce, který mě zaujal. Ano, mnoho se změnilo, ale lidé zůstávají stejní, jenomže teď víme líp, kdo je kdo. Kdo je slušný, byl slušný vždycky, kdo byl věrný, je věrný i teď. Kdo se točí s větrem, točil se s větrem i dřív, kdo myslí, že teď přišla jeho chvíle, myslel vždycky jen na sebe. Nikdo se nestává přeběhlíkem, kdo jím nebyl vždycky, kdo mění víru, nemá žádnou... Národ nepředěláš, ledaže bys měl na to staletí, jenom davy můžeš vést dnes tak a zítra tak. Kdo nenávidí, měl v sobě tu nenávist vždycky, kde by se v něm tak najednou vzala! Kdo sloužil, bude sloužit dál, kdo chtěl dobré, bude zase chtít dobré. Ani vůle se nemění. Nedívej se do tváře, která se změnila, nikdo se nestane krásnějším tím, že změnil tvář. Tvrdá zkouška je i tvrdé poznání. Budoucí foliant našich dějin o této době bude mít jeden podtitul: Kdo byl kdo. I dobrá paměť patří k těm stálým věcem, jichž je a bude třeba. Pousmála jsem se a četla to znovu a znovu a znovu, do doby co bych nebyla vyzvána k příchodu do kanceláře.
Seina Akane
Seina Akane
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 78

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Wed Apr 22, 2015 6:35 pm

"Nemôžem ti poradiť keď si o sebe myslíš, že si slabý. Pravdepodobne naozaj si." Pokrčil som ramenom a môj úsmev trocha pochabol.
"Ale za to si môžeš len ty sám.." Dodal som po chvíľke. Jeho slová ma však celkom potešili.
"Ja zhodou okolností jedného chlapíka poznám. Predsa len som z klanu Tobirima, sme žoldnieri. Veľa z našich pri bojoch prišlo o končatinu či dve.. skončila ich Shinobi kariéra ? Nie, stále sú plnohodnotnými bojovníkmi." Na chvíľku som sa ale odmlčal, pretože priśla nejaká osoba, žena, a sadla si k nám pred kanceláriu. Znova som však pokračoval. "Samozrejme nič nie je zadarmo. Ale verím že peniaze získať vieš. Myslím že by ti mohol Tsukikage aj požićať." Predsa len tu podobný typ pôžičok určite fungoval.  Navyše by bolo v Tsukikageho osobnom záujme, posilniť svojich vlastných Shinobi.
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Apr 23, 2015 6:03 pm

Kangae Mizutsuchi

Všechno z klanových technik nebylo v Kirigakure. Základní svitek se vším podstatným jsem si vzal sám a nemyslím si, že v Kirigakure nějaké zůstaly. "Kirigakure je nyní ve špatném stavu. Ale svitek na základy mám u sebe. Myslel jsem to tak, že se naučím svou vlastní techniku, kterou jsem schopen používat jen díky svým předkům." Tohle bylo všechno, ale když už se Tsukikage zeptal na mou cestu do Kirigakure, musel jsem mu odpovědět. "Jak jsem již zmínil. V Kirigakure byl nyní můj klon, ale rád bych jí do budoucna opět navštívil. V tomhle se nemýlíte. Přeci jen, chci svůj klan obnovit a dozvědět se vše o tom, co můj klan skrýval. Myslím, že v sídle našeho klanu, které leží poblíž Kirigakure, mohu najít své odpovědi. Nyní však chci pouze jednu svou techniku." Domluvil jsem. Zrakem jsem se zadíval po místnosti a nakonec vydechl. "Poté bych tedy rád splnil mise, které mi zadáte, abych se mohl přidat k ANBU. Slibuji, že odčiním své chyby, už nikdy neprohraju! Vítězství a dobro Tsukigakure, vaší i mé vesnice, pro mne bude vším." Následně se ukloním a doufám v zadání mise. Tohle pro mě znamenalo hodně, má touha vrátit se do Kirigakure pohasínala každým dnem, každým konáním Tsukikageho, prostě vším.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seina Akane Sat Apr 25, 2015 4:55 pm

Mezi tím, co jsem četla v poklidu svou knížku, jsem uslyšela rozhovor těch dvou mladíků. Musela jsem se mírně zasmát, nejspíš ten jeden přesvědčoval druhého, že není slabý, komu by to nevykouzlilo ironický smích na tváři, no ne?
S povzdechem jsem odložila knížku a stoupla si. Ta dnešní mládež nic nepřežije... I když, zdálo se mi to, nebo chlapec přesvědčoval muže? Bylo to ještě víc k popukání.
Stoupla jsem si před Reie Casiue, který ke mě byl momentálně otočený bokem. Z ruky mi vyjel kunai, který mířil přímo na jeho hlavu. Bylo to rychlé a přímé. Čekala jsem jenom, jestli zareaguje. Kdyby jen nečinně koukal, zabiju ho.
Seina Akane
Seina Akane
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Sat Apr 25, 2015 9:34 pm

Všimol som si, ako sa tá žena postavila. V podstate stála bokom aj odo mňa, no medzi nami sa nachádzal práve Rei. Pravdepodobne mal šťastie, že vedľa neho sedel niekto ako ja. Niekto, kto nepochádzal z tejto dediny.. niekto, kto ľuďom z princípu neveril. Už vôbec nie ženským. V momente keď Seine vyletel kunai z rukáva, nohou som dupol do jednej z nôh stoličky, ktorá skolabovala a Rei prepadol na zem. Jednu z rúk som vytrčil oproti Seine a z rukáva mi taktiež vyrazil kunai, ktorým som vyblokoval ten jej. Pri tomto bloku som pocítil, že je silnejšia čo sa fyzičky týkalo. Moje pohyby však boli rýchlejšie, možno aj pre to, som bol schopný tak pohotovo zareagovať.
"Myslíte že je rozumné.. útočiť na Tsukigakure no Shinobi, v kancelárií Tsukikageho? Slečna?" Spýtal som sa pomerne slušným hlasom. Na tvári sa mi pohrával slabý úsmev. Nebol však pohŕdavý či vyzývaví.. bol to jednoducho úsmev.
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seina Akane Sat Apr 25, 2015 10:06 pm

Dřív než Rei zareagoval ten mladík. Jeho rychlost mu momentálně pomohla v tom, že zachránil jednoto z shinobi našich jednotek. Nebýt jeho rychlosti, nejspíš by ani nepřežil. To jak vyblokoval můj rychlý útok bylo oddivuhodné, avšak jsem se nesnažila o to, aby to bylo nečekané. Proto mě to ani nepřekvapovalo. Jen jsem se mírně pousmála a kunai mi zajel zpět do rukávu. Hlavu jsem otočila k Sasukemu, pořád s tím mírným a falešným úsměvem.
"A vy si myslíte, že je rozumné mluvit o vaší nízké a trapné sebedůvěře v této vesnici? Pokud si o sobě myslí že je slabý, není pro tuto vesnici a pro život shinobi potřebný." Ano, ani jsem mu na jeho otázku neodpověděla, spíš byla odpovězena další tázací větou. I přes to že jsem věděla, že to je neslušené ,jsem to udělala, nějaká etiketa mě nikdy moc nebrala.
Jen se mi zablýsklo v očích a prstem jsem odklonila jeho kunai z mé blízkosti. Normálně by mi způsobila nějakou menší ranku tím, jak byla ostrá, ale díky Kotonu, můj dotek na jeho kunai pouze cinknul.
"Dávejte si v budoucnu pozor na pusu, nebo příště natrefíte na člověka, co už zaútočí nečekaně, vy se nestihnete ani otočit a skončíte bez hlavy." Samozřejmě jsem si byla vědoma toho, že i moje zachování nebylo nejideálnější, ale mě to vyhovovalo, chovala jsem se takto vždycky a proto mě netrápilo, když mi o mém chování někdo říkal dlouhé slohovky, vždycky jsem nad tím jen pokrčila rameny a odešla s bojem uvnitř sebe, abych toho dotyčného opravdu nezabila. Život shinobi neměl žádnou váhu, všichni jsme byli stejní. Každopádně, kdyby mě tento mladík nechal zabít toho bez sebedůvěry, byla bych o další život dál ke svému cílu, ale co už.
Seina Akane
Seina Akane
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Sat Apr 25, 2015 10:14 pm

"Popravde.. áno, je to len rozprávanie. Keby že ľudia len rozprávajú, svet by bol krajším miestom." Odpovedal som jej, po čom mi odklonila kunai. Ten svoj však schovala, a tak som nepokladal za potrebné vytŕčať sa tu s mojim. Taktiež som ho zasunul do prístroja v rukáve.
"Naše názory sa očividne dosť líšia slečna. Tuto Rei môže byť slabým, no to neznamená, že slabým aj ostane."  Pozornejšie som si Seinu prezrel. Vyzerala tak trocah ako jeden z tých typov žien, ktoré sa viac než len zľahka podobali na moju senseiku. Pri spomienke na ňu ma až zamrazilo. Pripomenula mi dôvod, prečo som sa jednoducho stránil dlhšej konverzácie so ženami. Sám som sa postavil a naznačil Reiovi, že si môže sadnúť na moje miesto. Prišiel som ku dverám, no len som sa oprel chrbtom o stenu vedľa nich. Pohľad som dosť zjavne upol na Seinu. Sledoval som ju, jednému by mohlo napadnúť, že som na ňu začal dávať pozor. Neveril som jej, čo však bolo pri jej predošlej reakcii podľa môjho názoru celkom pochopiteľné.
"Moje meno je Sasuke Tobirima, slušnosť mi káže spýtať sa na vaše slečna. Nie som si však istý, či to niekto ako vy bude vedieť oceniť." Nechcel som ju uraziť, skôr som hovoril fakt ktorý mi pri jej správaní udrel do očí.
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Apr 26, 2015 10:55 am

"Vydáš se do Sunagakure no sato. Když byla zničena, její shinobi se rozprchli do celého světa. Jenže Suna nebyla jediným obyvatelným místem v Kaze no kuni. Chci, abys ty jiné obyvatelné místa našel a sbíral informace. Zajímá mě jejich ekonomický pokrok, současné neoficiální vedení a působení veškerých shinobi ostatních vesnic na tomto území." Zadal jsem Kangaemu misi. Jedná se o důležitou misi, takže očekávám Kangaeho zodpovědný přístup a úspěšné splnění mise. 

"To je vše. Můžeš odejít a pošli sem dalšího." Chakry za dveřmi se začaly hromadit. Shinobi přibývalo. Žel, nemůžu se všem věnovat stejně dlouho dobu. Budu to muset urychlit, jinak tady zestárnu.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Apr 26, 2015 11:21 am

Kangae Mizutsuchi

Kage mi zadal misi, jednalo se o průzkum Kaze no Kuni. Byla to nejspíš velmi důležitá mise. Před tím, než se tam však vydám jsem se chtěl naučit svou novou techniku, která se mohla stát velmi užitečnou. Nechtěl jsem Tsukikageho zklamat, takže tato mise pro mě byla velmi důležitá, po jejím zadání jsem jen přikývl a následně klidným hlasem dodal: "Rozumím, Tsukikage-san." Následovalo otočení směrem ke dveřím. Pootevřel jsem dveře a ještě něco dodal. "Rozhodně vás už nezklamu. Vrátím se s potřebnými informacemi." Vyšel jsem ze dveří, kde jsem zahlédl pár lidí, včetně Reie. Na mé tváři nebyl úsměv, pouze jsem nyní musel ukázat Tsukikagemu, že ho nehodlám již znovu zklamat. Vítězství nebo úspěch na misi pro mě bylo nyní hodně i přes to, co jsem se za svůj život naučil. Bez emocí jsem procházel kolem nich a poté řekl jen pár slov. "Tsukikage si přeje dalšího." Můj krok se zastavil až u Reie. "Přeji ti hodně štěstí, snad se ještě někdy setkáme. Věřím, že z tebe bude silný shinobi." Jak si tuto větu přebral bylo už jen na něm. Z kanceláře jsem se vydal pryč, přesněji na cvičiště, osvojit si novou techniku a poté už jen splnit tuhle důležitou misi. //přesun
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Apr 26, 2015 5:35 pm

Povídal si se Sasukem a ve chvíli přistoupila si začal dávat menší pozor něco se mu nelíbilo a hlavně když se takhle přiblížila.  Viděl u slečny sebemenší pohyb a najednou byl na zemi. Kdyby Sasuke nepomohl, měl by kunai v krku. "Děkuji Sasuke-sama." Poděkoval když viděl divnou situaci kdy měli všichni zbraně.  Po chvíli slečna něco říkala a odpověděl. "Oh… Svatá pravda." Ignoroval vše i to jak se hádají, jestli to byla hádka to už neví. Nakonec když se to trošku uklidnilo, z kanceláře vyšel Kangae. Slova Kangaeho byla divná a snažil se to pochopit, ale nešlo to. Kangae někam šel a když už se nejspíš Tsukikage se dozvěděl o incidentu Aimi, nepotřeboval jít k Tsukikagemu. Svojí misi už má a ta někam utíká. Kouknul se na Sasukeho uklonil se a řekl. Sasuke-sama děkuji za pěknou konzervaci. Snad se ještě uvidíme. Uklonil se i slečně, která byla na něho zlá a nebylo mu to zrovna moc příjemné ale etiketa to vyžaduje. Alespoň si to myslel, jak se má chovat k ostatním lidem to opravdu neví a začal sledovat Kangaeho. Opravdu nebyl čas snad mu to Sasuke promine, že takhle na rychlo odešel.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Sun Apr 26, 2015 5:56 pm

" V poriadku Rei." Môj hlas nebol ani tak príjemný, ako skôr odmeraný. Vstúpil som do kancelárie Tsukikageho a zavrel som za sebou dvere. Bol som síce džentlmen, no momentálne som mal zľahka dôležitú správu o našom takzvanom spojencovi z Kumogakure no sato.. teda konkrétne chlapíkovi, ktorý mal byť našou posilou. 
"Pane.. ten Kumogakurčan zmizol. Neviem o ňom nájsť jedinú stopu.. taktiež..." Na chvíľku som si povzdychol, bolo vidieť.. že táto druhá skutočnosť, ktorú so mu mienil prezradiť.. ma jednoducho trápi omnoho viac. "Nikto neprišiel na ten meeting.. nikto.. čakal som tam niekoľko dní.." Bol fakt, že to bol práve Tsukimaru, ktorý mi tam prikázal čakať na ostatných ktorý.. tak nejak neprišli. To ako som tam vydržal niekoľko dní už mohlo byť každému záhadou.. no voda a podobné veci tam boli takže cajk..
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seina Akane Sun Apr 26, 2015 8:03 pm

Ten chlapec měl až příliš otázek. Můj pohled naznačoval pouze to, že jeho slova mi jdou jedním uchem tam a druhým ven, nezajímalo mě, na co se ptá, nebo co mi oznamuje. V poklidu jsem si znovu otevřela knížku, sedla si a čekala, až budu na řadě. Otravní skřeti... Mžiklo mi hlavou a s povzdechem jsem otočila na druhou stránku knížky. Vážně jsem nesnášela, když na mě někdo, kdo mě vlastně nezajímal, mluvil. Nebylo to vlastně momentálně nic osobního vůči Sasukemu, já tak nějak nenáviděla všechno co mluví, chodí, zabíjí, jednoduše...shinobi. I přes to, že jsem jím byla i já. Což bylo logické, že sama sebe vlastně nesnáším, ale co se dá už dělat. Někdo to takto jednou pocítit musel, hold padl černý petr právě na mě.
Seina Akane
Seina Akane
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Apr 27, 2015 1:11 pm

"Chápu." Řekl jsem, a pak se zamyslel nad tím, kde by Mai mohla vězet. Asi ji něco zdrželo. "Vydej se na hřbitov. Hledej jistou ženu s krátkými hnědými vlasy." Nevěděl jsem, kde by se Mai mohla nacházet, ale jelikož měla jít oživit skutečného Tsukimara, tipuji, že bude někde tam. "Co se týče náhrady za toho z Kumo. Přiřadím k vám ještě někoho. Jen teď nevím, o koho se bude jednat." Je mi jasné, že ten anbu z Kumogakure no sato jednal na vlastní pěst, když zmizel, jelikož to právě kvůli Raikagemu pořádáme tento hon na Reinu. Těžit z toho budou ale všichni. Výměnou za pomoc Tsuki nám Kumo pomůže anektovat Kaze no kuni k Tsukigakure no sato. "Náhrada na vás bude čekat u brány."
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Mon Apr 27, 2015 1:18 pm

Prikývol som.
"Vykonám, ak ju tam nenájdem tak vám dám vedieť pomocou sokola." Zasalutoval som a následne som sa znova vydal preč. Nechal som pootvorené dvere, pretože sa pred dverami predsa len nachádzala ešte jedna osoba, ktorá išla Tsukimara navštíviť. Seinu som však nijak nepozdravil .. či neodzdravil, len som na ňu kývol, že môže ísť ďalej.
(presun)
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seina Akane Mon Apr 27, 2015 3:16 pm

Když ten kluk vyšel ze dveří, zavřela jsem opět tvrdé desky od knížky a založila jsem si jí do kapsy. Ani jsem se na Sasukeho nepodívala, jako kdybych se dívala skrz něho. Prošla jsem kolem něj až do kanceláře a zavřela za sebou dveře, o něco hlasitěji než ostatní. Koutek úst mi při tom vyhoupl vzhůru. Ups... Řekla jsem si v duchu a s otráveným pohledem, který vyzařoval to, že mě to tu fakt nebaví, jsem předstoupila dva kroky vpřed k tomu Tsukikagemu.
"Čao, nebyla by nějaká mise, která by mi dovolila někomu rozmlátit kokos a při nejlepším mimo nějakou vesnici?" Palce jsem si zahákla o poutka od kalhot a váhu přesunula na jednu nohu. Jednoduše jsem si překřížila nohy a čekala, co z něj vypadne. Co se týkalo etikety, moc jsem jí neměla, taky aby ano, když jsou moji rodiče nukeninové, nikde bych to pochytit nemohla.
Seina Akane
Seina Akane
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Mon Apr 27, 2015 3:50 pm

Vstúpila som do kancelárie Tsukikageho. Teda konkrétne do miestnosti pred ňou. V závese mi išla Kaya a čo bolo zvláštne, nemala som pri sebe Onmiho. Predsa len sa vymenili s Yonom ktorý momentálne pripravoval ďalšie dávky čaju pre zlepšenie Kayinho psychického zdravia. 
V momente, keď som sa ocitla pred dverami, som pomocou istých schopností dokázala určiť, že sa v miestnosti nachádzajú dvaja ľudia. Jeden z nich "bol" určite Tsukikage. Preto som si len sadla na stoličku, ruky som si dala za hlavu a nahlas som si zívla.
"Ako sa cítiš?" Spýtala som sa Kayi, keďže predsa len... príliš veľa ľudí sa na túto liečbu nedalo. Nenápadne som však odpočúvala kanceláriu. Bola som naozaj zvedavá, o čom sa budú rozprávať.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Počet příspěvků : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Mon Apr 27, 2015 4:04 pm

K oknu priletel poštovný sokol, ktorý na nohe niesol správu odo mňa. Nebolo tam moc informácií, len to, že spolu som našiel Mai a spolu s ňou a ďalšou "záhadnou" postavou, sme sa dostali k bráne, kde čakáme na spomínanú posilu.
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Mon Apr 27, 2015 4:18 pm

Po celú dobu som kráčala za Rinku a rozmýšľala som si svoje, preto som bola takmer celú dobu potichu. Ak by som mala popísať presne svoj stav, nebol vôbec zlý. Cítila som sa pomerne uvoľnene. Usadila som sa vedľa Rinku a neklopala som. Jej schopnosť som tak trochu poznala a domyslela som si, že asi vie, či tam niekto je alebo nie. Pri jej otázke som sa na ňu otočila a pozrela na ňu. "Prekvapivo dobre." Odpovedala som jej. Nemala by som na to myslieť. Bolo to zlé, čo som kedysi robila ale ak by som to začala riešiť, iba by som si zasa ničila život. Jediný problém teraz nastal v tom, že som konečne začala rozmýšľať nad tým, čo som kedy robila. Normálne som tie myšlienky vždy potlačila. Teraz to bolo iné ale aj tak som došla k tomu, žeby som to nemala riešiť, však som bola narušená. Dokonca som teraz ale nevedela určiť, či ešte som ale nie. Predbiehala som udalosti ale zatiaľ bolo všetko pod kontrolou. "Minulosť je minulosťou no nie?"  A hovorí sa, žeby sme nemali ľutovať toho, čo sme urobili. Určite som za to nemohla a toho som sa teraz hodlala držať.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Mon Apr 27, 2015 5:01 pm

Chvíľku som ju sledovala. Aj keď som nemusela no.. predsa len som sa pozrela naozaj rada. Bola som rada, že sa mala dobre, teda... prekvapivo? Trocha ma mrzelo že mi tak málo verila. Nie že by som bola ten typ, ktorý by dokázal niekoho otráviť.
"Trápi ťa minulosť?" Spýtala som sa jej trocha prekvapene. Naozaj som prekvapená bola. Kto mal vedieť, že to na ňu bude mať takéto účinky? Na jednu stranu som ju chcela vyliečiť.. no na druhú som naozaj nechcela, aby utrpela nejaké iné blbé vedľajšie účinky. Yono povedal že žiadne nehrozia.. ak ma ten krpec klamal..
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Počet příspěvků : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Mon Apr 27, 2015 5:20 pm

Je pravda, že mi Rinku veľmi pomohla už od začiatku, kto vie kde by som bez nej skončila ale musela ma chápať, že som v tomto bola skeptická. "Neviem. Myslím si, že nie ale skôr by ma mala no nie?" Chcela som rozlúštiť hlavne to, ako by som sa mala sama sebú brať. K akým hodnotám by som sa mala postaviť, chcela som teraz nájsť samú seba. Lenže stále som bola toho názoru, že je to ešte skoro a možno sa vrátim späť do starých koľají. V tom som sa celá otočila na ňu a vyhŕkla som na ňu zo zvedavosti otázku. Našťastie som mala svoj pomerne chladný a vyrovnaný hlas, nie pochabý a nedočkavý. "Aká som podľa teba??" Jej názor ma pomerne zajímal a bola som zvedavá, čo povie.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Apr 27, 2015 6:44 pm

Seina přišla jako na zavolanou. Její schopnosti se budou na misi v Oto náramně hodit. Její zbrklost a arogance však může být problémem. Komu by ale na misi v Oto vadil její přístup k lidem? Maximálně Sasukemu, který rád zjišťuje s čím má do činění (tým), a pak kombinuje (vymýšlí útok). Nemyslím si, že je Seina ten typ, který by sdílel své schopnosti s dalšími. "Vydáš se do Oto. Tam s přiděleným týmem zajmete Reniu Kanu a přepravíte ji bezpečně tady, pak do Kumo."

Když jsem domluvil, k oknu přiletěl poštovní sokol od Sasukeho. Přišel jsem tedy k oknu. Prohlédl si sokola, a pak si od něj vzal zprávu, kterou měl připevněnou na noze. Ukázalo se, že Sasuke Mai našel, a už jsou u brány. "Tvůj tým se nachází u brány. Průběh mise nechávám na vás. Čekám úspěšně splněnou misi. Jedná se o misi ranku S. Pokud nemáš žádné další otázky, můžeš jít."
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seina Akane Mon Apr 27, 2015 6:59 pm

Chvilku jsem stála nehybně, bez jediného pohybu, když vyslovil to jméno. Reina...Kana? Trošku jsem se zamračila a pak se potichu zasmála. Bojovat s někým, kdo už umřel bude...zajímavé. Znovu jsem se musela pořechtnout nad svými myšlenkami. Rukou jsem jen dvakrát mávla a pokývala hlavou. Bylo mi jasné, že na tuto misi by mě sám neposlal, přeci jen, zajmout Otokage bude o něco víc hard core, ale nevadí. Nesnášela jsem spolupráci, ale nenechám si useknout hlavu, no ne?!
"Jasné, jasné, chápu. Tak za pár dní zase tu. Čaudýý." Otočila jsem se na podpatku zády k němu a vyšla ze dveří. Nepotřebovala jsem se na něco ptát. Nejspíš jsme jí měli přivést živou...nebo aspoň v tom stavu co je teď. Takže jsem víc nepotřebovala.

Přesun
Seina Akane
Seina Akane
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 31 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25 ... 31  Next