Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 12 z 31
Strana 12 z 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
Kangae Mizutsuchi
Cestou z ulic jsem si nakoupil pár bylin a zastavil se u pouličního lékaře, odmítal jsem nějaké šití v nemocnici, ale má ruka díky přírodním materiálům začala být zdravější a zdravější. Nějak jsem si to namířil přímo k Tsukikagemu, protože misí nebylo nikdy dost. Tentokrát bych si vzal nějakou trochu více odpočinkovou, ale to bylo samozřejmě na něm. Pomalu se po schodech vydám až na horu, kde již někdo čeká. "Sakra, hloupá fronta" Zasměji se, zaklepu a zažádám o přijetí. Nějak se mi čekat nechce, ale pokud to půjde pomalu, prostě vlezu dovnitř a kašlu na to. To jsem také udělal. Při vstupu do místnosti jsem se uklonil a tím pozdravil Tsukikageho. Zdravím Tsukikage-san. Hlásím úspěšný návrat z mise. Nukenin byl odstraněn, omlouvám se za svojí nedočkavost, ale ztrácet čas se mi moc nechce, rád bych byl vyslán na další misi. Opravdu odmítám stát fronty do pracoven jen kvůli zadání misí. Slíbil jsem, že dokážu loajalitu Tsukikagemu, ale čekáním bych to nezvládnul. Tohle byl můj požadavek, další mise. Doufal jsem v náklonost Tsukikageho.
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Zobrala som si od Tsukikageho všetko potrebné a to bola pečať a mapa vďaka ktorej by som sa dostala na určené miesto. Uložila som si ich medzi brnenie tak, aby mi nevypadlo a mohla som ho pohotovo vytiahnuť. "Rozumiem." Prehovorila som pre istotu, keď ešte raz zopakoval to o tej diskrétnosti. Nemusel to zasa hovoriť ja som vedela, ako mám čo urobiť. "Nemám žiadne, takže do počutia." Otočila som sa na nohe k dverám, keď tu otvoril akýsi človiečik a ja som doňho naschvál vrazila ramenom poriadne silno, takže je možné, že to neustal na nohách a spadol na zadok. Ja som za sebou hneď zatvorila a prešmykla sa rýchlo preč. Bolo to za to, že si nepočkal alebo skôr možno preto, že mi zasa zašibalo, tak či tak som si to nevyčítala.
(presun)
Kaya- Žoldák (A-rank)
- Počet příspěvků : 230
//Omlouvám se Kaye, že tak nějak zneutralizuji část jejího postu, ale chtěla bych zasáhnout sama. xD
Vedle mě se objevil nějaký kluk. Byl stoprocentně mladší než já, a přestože byl normálně nejspíše na vyšší pozici než já, v tuto chvíli jsem byla mnohem důležitější než nějaký místní drzý klučina (nechci znít arogantně, ale mám takový pocit, že vyslanec z cizí vesnice má trochu vyšší váhu než obyčejný ninja). A proto jej mohlo překvapit, že mu v chůzi zabránila má levá ruka na jeho rameni. Jelikož to nemohl čekat, má síla jej stáhla zpátky za mě. Pootočila jsem na něj svou hlavu a probodla jsem ho ledově studeným pohledem jednoho ze svých zelených očí s kočičími zornicemi.
"Starší, dámy a osoby vyšší důležitosti mají přednost," sdělila jsem mu chladně. "Pokud toto zásadní pravidlo etikety neznáš, tak se koukej vrátit k rodičům, aby tě pořádně naučili, co se dělá a nedělá." Zněla jsem jako nějaký kárce. Možná se mu mohlo zdát, že jsem až příliš drzá. Ale přeci jen... asi na mě něco bude, ne? Normální holka mého vzrůstu a zjevně i mé váhy by ho nemohla přidržet jednou rukou a ještě jej poslat k opačné zdi, než ve které jsou umístěny dveře do kanceláře. "Jestli se znovu pokusíš projít, ujistím tě, že už se nebude jednat o lehké postrčení. Možná bych tě mohla lehce praštit a ty by ses proletěl, co říkáš?" řekla jsem varovně a zamračila jsem se na něj. Poté jsem se opět narovnala a když vyšla nějaká žena ve zbroji, čekala jsem na vyzvání a doufala jsem, že budu brzy přijata.
Vedle mě se objevil nějaký kluk. Byl stoprocentně mladší než já, a přestože byl normálně nejspíše na vyšší pozici než já, v tuto chvíli jsem byla mnohem důležitější než nějaký místní drzý klučina (nechci znít arogantně, ale mám takový pocit, že vyslanec z cizí vesnice má trochu vyšší váhu než obyčejný ninja). A proto jej mohlo překvapit, že mu v chůzi zabránila má levá ruka na jeho rameni. Jelikož to nemohl čekat, má síla jej stáhla zpátky za mě. Pootočila jsem na něj svou hlavu a probodla jsem ho ledově studeným pohledem jednoho ze svých zelených očí s kočičími zornicemi.
"Starší, dámy a osoby vyšší důležitosti mají přednost," sdělila jsem mu chladně. "Pokud toto zásadní pravidlo etikety neznáš, tak se koukej vrátit k rodičům, aby tě pořádně naučili, co se dělá a nedělá." Zněla jsem jako nějaký kárce. Možná se mu mohlo zdát, že jsem až příliš drzá. Ale přeci jen... asi na mě něco bude, ne? Normální holka mého vzrůstu a zjevně i mé váhy by ho nemohla přidržet jednou rukou a ještě jej poslat k opačné zdi, než ve které jsou umístěny dveře do kanceláře. "Jestli se znovu pokusíš projít, ujistím tě, že už se nebude jednat o lehké postrčení. Možná bych tě mohla lehce praštit a ty by ses proletěl, co říkáš?" řekla jsem varovně a zamračila jsem se na něj. Poté jsem se opět narovnala a když vyšla nějaká žena ve zbroji, čekala jsem na vyzvání a doufala jsem, že budu brzy přijata.
Killunia- Chuunin
- Počet příspěvků : 500
Kangae Mizutsuchi
Ruka té holky mě zastavila, její síla byla o hodně větší než ta moje, ale mě se nelíbilo, že Genin jako ona, rozkazuje někomu jako jsem já. I hned se jí kolem krku vytvořilo asi pět nožů z vody a já udělal krok vzad. Buď mě necháš projít a nebo ti tohle projede krkem. Sarkastickým hlasem jsem si nemohl odpustit takovou poznámku, ale nechtěl jsem jí podcenit. Mé tělo obalila voda, ale nebylo to tak, že by to šlo vidět, spíše to byli kapky vody, schované pod oblečením. Kdyby se o něco pokusila, nejspíš by se jí mohlo něco stát, nejen že ty kapky jsou skvělá obrana, ale ty nože by jí mohli lehce přivést do stavu, kde by jí nepomohl ani bůh.
Když se u mého krku objevily vodní nože, začala jsem se smát. Tohle snad ten spratek nemohl myslet vážně!
"Pokud nechceš naštvat Konohu zabitím jejího diplomata, nedělala bych to." Ten chlapec navíc asi zapomněl, že se mnou je jeden ze strážců brány jako doprovod. Kangae sice uměl ovládat vodu svou myslí či čím, neměl v sobě draka. Killuni v něm Ailluniho necítil, tudíž se muselo jednat pouze o nějaký druh Kekkei Genkai. Kolem mě se začalo hromadit velké množství tepla, které způsobilo, že se nože začaly vypařovat. Jakmile byly dost slabé na to, abych kolem nich protáhla svou hlavu, sehnula jsem se k zemi, udělala jsem krok vzad a opět jsem se napřímila. Následně jsem se otočila na chlapce a vycenila jsem na něj své ostré zuby. "Vážně by sis nepřál naštvat draka, chlapče. Když se drak naštve, nezastaví ho nic před dosažením své pomsty." Znovu se chodbou ozval můj ostrý smích. Stážce pouze sledoval toto malé divadlo. A jak se zdálo, byl připraven zastavit Kangaeho, kdyby se na mě pokusil zaútočit.
"Pořád by sis měla dávat pozor, Killu. Zdá se, že se jedná o nebezpečné individuum," varoval mě můj drak uvnitř mé hlavy. "Pokud na tebe zaútočí, budu muset přebrat kontrolu, abys přežila." S tím jsem neměla problém. Vždy se hodilo, když mé fyzické tělo vedly miliardy let zkušeností.
"Pokud nechceš naštvat Konohu zabitím jejího diplomata, nedělala bych to." Ten chlapec navíc asi zapomněl, že se mnou je jeden ze strážců brány jako doprovod. Kangae sice uměl ovládat vodu svou myslí či čím, neměl v sobě draka. Killuni v něm Ailluniho necítil, tudíž se muselo jednat pouze o nějaký druh Kekkei Genkai. Kolem mě se začalo hromadit velké množství tepla, které způsobilo, že se nože začaly vypařovat. Jakmile byly dost slabé na to, abych kolem nich protáhla svou hlavu, sehnula jsem se k zemi, udělala jsem krok vzad a opět jsem se napřímila. Následně jsem se otočila na chlapce a vycenila jsem na něj své ostré zuby. "Vážně by sis nepřál naštvat draka, chlapče. Když se drak naštve, nezastaví ho nic před dosažením své pomsty." Znovu se chodbou ozval můj ostrý smích. Stážce pouze sledoval toto malé divadlo. A jak se zdálo, byl připraven zastavit Kangaeho, kdyby se na mě pokusil zaútočit.
"Pořád by sis měla dávat pozor, Killu. Zdá se, že se jedná o nebezpečné individuum," varoval mě můj drak uvnitř mé hlavy. "Pokud na tebe zaútočí, budu muset přebrat kontrolu, abys přežila." S tím jsem neměla problém. Vždy se hodilo, když mé fyzické tělo vedly miliardy let zkušeností.
Killunia- Chuunin
Kangae Mizutsuchi
Asi po malé chvíli jsem se začal smát a voda sama od sebe ustoupila. Dělám si srandu, klidně jsi, ale pokud ti to bude trvat dlouho, tak tě vlastnoručně vyhodím, vážně nenávidím čekání a dlouhé čekání by mě mohlo stát život. Povzdechnu si a poté se opřu o stěnu.
Sice byl přehlídnutý ne, že by mu to vadilo ale to co se stalo pak ta scéna, co se tu odehrála, byla zajímavá. A sledoval, jak se hádají a pak Kangae ustoupil. Povzdechl si, čekal totiž, že se trochu porvou, bylo by to zajímavé sledovat. Trochu by zabil tu nudu z toho, čekaní. Jelikož řekla, že je tu na diplomacii tak furt čekal na tom svým nudným místě.
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
"Ty se asi těžko učíš trpělivosti, že? Jednou se ti to vymstí," pousmála jsem se ještě. Rozhlédla jsem se po chodbě a všimla jsem si, že tady stojí ještě nějaký kluk. Určitě sem musel dorazit dříve než já, jen jsem si ho já hloupá nevšimla (ale když je člověk unavený, tak od něj nemůžete čekat nějakou přehnanou pozornost). "Navíc, kdyby ses pokusil mě vyrazit, když budu uvnitř, nemyslím si, že by to Tsukikage zrovna ocenil..." Následně jsem se otočila i na toho druhého a ukázala jsem na dveře. "Jestli jsi tady byl dřív, tak můžeš jít ještě přede mnou. Sice mám nejspíš krapet důležitou záležitost na vyřízení, nicméně... nechci předbíhat ve frontě." Někdy se hodilo ustoupit. "Promiň, že jsem si tě předtím nevšimla," omluvila jsem se ještě (opravdu promiň, Reii T_T). Ještě jsem hodila vražedným pohledem po Kangaem, aby nezkoušel tento moment komentovat. Otočila jsem se ke strážci a kývla jsem na něj, že ještě chvíli počkáme. Pokud tedy nepovažoval náš vstup za důležitější... pokud to totiž tak je, tak s tím ani mé rozhodnutí nemůže nic udělat.
Killunia- Chuunin
(Nic se neděje. )
Přemýšlel, jestli ma ještě počkat nebo jít ale, jelikož zdali Killunie mluvila pravdu, že je diplomat tak by mu to nevadilo. Podíval se na Killunii a usmál se. "Nic se neděje. Jestli jsi diplomat tak můžeš jít. Pokud si mě nevyžádá Tsukikage-sama tak to není problém….." Jestě jednou se usmál na Killunii aby si stím nedělala hlavu a dál čekal.
Přemýšlel, jestli ma ještě počkat nebo jít ale, jelikož zdali Killunie mluvila pravdu, že je diplomat tak by mu to nevadilo. Podíval se na Killunii a usmál se. "Nic se neděje. Jestli jsi diplomat tak můžeš jít. Pokud si mě nevyžádá Tsukikage-sama tak to není problém….." Jestě jednou se usmál na Killunii aby si stím nedělala hlavu a dál čekal.
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
Viděl jsem co se tu dělo a nejblíž na řadě jsem byl já, jen jsem si povzdechl a sledoval ty děti, avšak ta žena co přišla mi byla povědomá, nebyl jsem si jistý odkud, ale když jsem jí viděl cítil jsem nějakou spojitost ( to s tou Reinou jak skoro vyhladila vesnici po tvé smrti) no pro teď jsem to ignoroval a jen prohlásil" Sklidnili jste už svoje hormony? Stejnak jsem na řadě já"
Akasuna no Ruki- Jounin
- Počet příspěvků : 190
Přede dveřmi to žilo. Málem že se nepobili kvůli pořadí. Z jedné strany to je u shinobiho nepřijatelné, ale ze strany druhé je chápu. Dalo by se totiž říct, že se mi to trochu vymklo kontrole. Celou dobu jsem chtěl docílit toho, že Tsuki konečně bude vnímána jako plnoprávní vesnice tím, že se její počet shinobi opět navýší, a Ti, co přísahali po těch všech krutých událostech, co zažili zde v Tsuki, že již nikdy do ruky nevezmou zbraň, se znovu ohlásí do služby, ale najednou zde před kanceláři bylo tolik lidí, že jsem to přestal stíhat. Přemýšlejíc, jak bych toto vyřešil, jsem pronesl slovo dlouho ostatními očekávané, "další."
Už jsem toto jednoduché slovo několik krát v poslední době použil, že se mi už začínalo hnusit. Přišlo mi to jako volání na dobytek, na zvěř... copak to je to, co si shinobi zaslouží? Záleží na tom, jaký postoj k tomu máte, a za co považujete shinobi své vesnice. Stroje? Odpad? Ochránci míru? Ať už jsme čímkoli, každý z Nás si něčím v životě musel projít, každý z Nás má svůj příběh hodny uznání, a proto si žádný shinobi nezaslouží, aby na něj bylo voláno jako na dobytek, aby ho tak bylo bráno.
Než přišel další člověk do kanceláře, poskládal jsem pečetě a vedle mě se objevili tři dotonoví kloni. Dva vyšli z kanceláře do vedlejších místnosti a zavolali si tam vždy někoho z před kanceláře, tím by se vše mělo urychlit.
Už jsem toto jednoduché slovo několik krát v poslední době použil, že se mi už začínalo hnusit. Přišlo mi to jako volání na dobytek, na zvěř... copak to je to, co si shinobi zaslouží? Záleží na tom, jaký postoj k tomu máte, a za co považujete shinobi své vesnice. Stroje? Odpad? Ochránci míru? Ať už jsme čímkoli, každý z Nás si něčím v životě musel projít, každý z Nás má svůj příběh hodny uznání, a proto si žádný shinobi nezaslouží, aby na něj bylo voláno jako na dobytek, aby ho tak bylo bráno.
Než přišel další člověk do kanceláře, poskládal jsem pečetě a vedle mě se objevili tři dotonoví kloni. Dva vyšli z kanceláře do vedlejších místnosti a zavolali si tam vždy někoho z před kanceláře, tím by se vše mělo urychlit.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Když jsem slyšel pokyn k tomu, aby další osoba vešla do kanceláře, tak jsem logicky vešel první. Před tím než jsem vešel jsem zaklepal na dveře a zahlásil že vstupuji. V momentě kdy jsem byl jednou nohou v kanceláři jsem se podíval po místnosti a nezdálo se mi, že by se nějak extrémně změnila, jistě trošku se vždy změní a byla tu trošku větší tma než obvykle, ale na jednu stranu jsem to chápal, o momentálním Tsukikagem toho nebylo moc vědět a na jednu stranu jsem si myslel, že je to dobře. Co od něj bych měl očekávat? Jaká to bude osoba? Příjmou mě zpátky do mé vesnice? Všechny tyhle otázky mi kolovali hlavou a zároveň se mi vybavilo pár vzpomínek, když Reina zde vládla a neustále mi vtloukala do hlavy, že příštím Tsukikagem budu já, chvilkami jsem o to aji stál a chvilkami ani ne, nemám nic proti tomu pokuď na místě Kageho bude osoba, která bude hájit zájmy lidu a bude mít podobný názor na svět jako já. No v momentě kdy jsem vstoupil jsem jen zahlásil " Akasuna no Ruki, těší mě Tsukikage-dono.
Akasuna no Ruki- Jounin
Dovnitř kanceláře vešel Ruki. Ačkoli jsem nebyl původem z Tsukigakure no sato (Já jakožto Hokori, nikoli Tsukimaru), znal jsem tohoto jejího shinobiho. Dalo by se říct, že jeho životní příběh je dosti komplikovaný, a tak za svůj poměrně krátký život změnil svou náležitost hned k několik stranám, frakcím. Co s nim je nyní, nevěděl jsem, ale jeho jméno již nebylo v seznamu Tsukigakure no shinobi, takže k "Nám"nepatří.
"Zdravím, čemu pak vděčím za Vaši návštěvu?" Vykal jsem komukoli, ba dokonce i genínovi, takže si toto Ruki nemusí brát příliš osobně. Tento formální způsob vyjadřování měl jisté kouzlo, a o to kouzlo bylo větší, když takto mluvíte s genínem jakožto představený vesnice.
"Zdravím, čemu pak vděčím za Vaši návštěvu?" Vykal jsem komukoli, ba dokonce i genínovi, takže si toto Ruki nemusí brát příliš osobně. Tento formální způsob vyjadřování měl jisté kouzlo, a o to kouzlo bylo větší, když takto mluvíte s genínem jakožto představený vesnice.
Jak se ukázalo, ani Rei nebyl prvním. Nakonec jsme tedy tady stáli čtyři, pokud jsem nepočítala svůj doprovod (a pokud měl Ruki také, tak ten jsem taky nepočítala). Tsukikage problém s čekáním vyřešil snadno - každému z nás se věnoval klon. Já sama jsem čekala, že si promluvím s originálem, ale to už se do kanceláře nasunul ten, co se hlásil, že jde první. Povzdechla jsem si a jen tak jsem vnitřně mávla rukou. Doufala jsem, že musel řešit nějakou důležitou záležitost a ne něco dětinského.
Vydala jsem se tedy za jedním z klonů, a jakmile jsme osaměli v jedné z místností (opět nepočítám svůj tichý doprovod), uklonila jsem se a slušně jsem pozdravila.
"Dobrý den, Tsukikage-san. Přicházím sem z Konohagakure no Sato za účelem... obnovení kladných vztahů mezi těmito dvěma vesnicemi." Vzpomínala jsem na informace, které jsem dostala před misí, a také na vše, co jsem věděla sama. "A taky se chce hlava vesnice omluvit za neschopnost vesnice, protože nikdo nepřišel pomoci v době, kdy byla tato vesnice napadena." Netušila jsem, zda jsem vše sdělila tak, jak jsem měla. Ale snad jsem nebyla zas tak hrozná.
Vydala jsem se tedy za jedním z klonů, a jakmile jsme osaměli v jedné z místností (opět nepočítám svůj tichý doprovod), uklonila jsem se a slušně jsem pozdravila.
"Dobrý den, Tsukikage-san. Přicházím sem z Konohagakure no Sato za účelem... obnovení kladných vztahů mezi těmito dvěma vesnicemi." Vzpomínala jsem na informace, které jsem dostala před misí, a také na vše, co jsem věděla sama. "A taky se chce hlava vesnice omluvit za neschopnost vesnice, protože nikdo nepřišel pomoci v době, kdy byla tato vesnice napadena." Netušila jsem, zda jsem vše sdělila tak, jak jsem měla. Ale snad jsem nebyla zas tak hrozná.
Killunia- Chuunin
Sledovala jsem hádky těch, co tam stáli. Připadala jsem si najednou neskonale hloupě a staře. Jen jsem zavrtěla hlavou a ze dveří vyšli kloni. Chce zrovna na mě poslat klona? Vážně? Zhluboka jsem se nadechla a poslala klona k dalšímu člověku. Já hodlám mluvit s originálem, už proto, že jsem od svého doprovodu dostala zprávu o následujícím srazu.
Dost se toho událo zatímco, jsem tady ztrácela čas. Začínala mi chybět přítomnost Yatsua, ale co se dalo dělat? Povinnost je povinnost.
Dost se toho událo zatímco, jsem tady ztrácela čas. Začínala mi chybět přítomnost Yatsua, ale co se dalo dělat? Povinnost je povinnost.
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Když na mě Tsukikage promluvil, byl jsem překvapen že mi vykal no jaksi jsem to nechal plavat, i když jsem se kvůli tomu cítil trošku staře, podle toho co jsem pochopil jsem zrovna já mluvil s originálem, avšak nechtěl jsem si to zjistit pomocí sharinganu, přeci jen bych ho neměl každému ukazovat. " Nebudu si tady na nic hrát Tsukikage-dono, jak jistě víte patřím, nebo patřil jsem do této vesnice, avšak po skončení války jsem poprosil bývalou Tsukikage, aby mi povolila putovat světem, což mi bylo vyhověno a zadáno aji jako mise. No nyní jsem se vrátil a tedy bych se aji rád vrátil do vesnice". Kdyby mě Tsukikage přijal do vesnice mohl by mít opravdu velkou výhodu, jelikož klan Akasuna měl výborné vztahy s konohou a kiri, tak by mě mohl využít jakožto diplomata nebo jiné postavení no to záleželo čistě na něm, reálně by ani neměl vědět že jsem na půl Uchiha, protože jsme to s Reinou tajili a včetně ní by to mělo vědět asi kolem 8 lidí, kteří žijí.
Akasuna no Ruki- Jounin
Kangae Mizutsuchi
"Super, tohle Tsukikage skvěle vyřeršil" Usměji se a vstoupím do jedné z kanceláří, kde již čeká jeho klon. Mé rány už jsou skoro zahojeny, po poslední misi a já se při vstupu ukloním. Zdravím vás, Tsukikage-san, chci nahlásit úspěch své mise a nezahálet, rád bych dostal další misi. Slyšel jsem o srazu Kagů, ale tam bych s vámi jít neměl, takže nějakou delší misi. Budu v pořádku a opět se na nějakou chvíli zdržím.
Jeden z klonů měl docela netypickou návštěvu. Hostil velvyslance z Konohagakure no sato. Nebylo to sice dítě, ale na něco takového by jste čekali někoho staršího. Jak pak to říct? Někoho více reprezentativního? Byl jsem si ale vědom toho, že v Konoze v současnosti je u moci rada v čele s Kentarem, a ten starý paprika by určitě neposlal na tak důležitou diplomatickou misi někoho nespolehlivého. Čím tedy tato shinobi Kentara tak oslnila, že ji svěřil misi toho to charakteru? Musím říct, že něčím výjimečná byla. Nebyla to žádná síla, ale jednalo se o charakter člověka. V lidech se vyznám, a to mi stačí je vidět jednou v životě a vím, co od nich čekat. Killuniu jsem ale nemohl odhadnout ani s 60% pravděpodobností. Jak to bude dál, uvidíme, přeci jen řekla jen pár slov, ale i tak jsem s ní mě tento dojem. "Jistě chápete, že odpustit, zapomenout není lehké. Obzvláště skupině vesnic, které nedodrželi své závazky, jakožto alianční vesnice, vůči jednomu z nich. Co si o tom myslíte? Jak pak bych měl reagovat?" Můj záporný postoj k tomuto byl zcela určitě pochopitelný. Jak pak by jste se chovali Vy? Ale v nenávisti vůči někomu nelze setrvávat věčně, jinak Nás to zničí. Odpouštět se třeba naučit je, ale zda to má pak nějaké větší ovoce než se zdá, zjistěte sami.
Ruki skutečně hovořil s originálem, ale za ním byl připraven další klon, který čekal prozatím neznámo na co. "Nevidím v tom problém. Jste přijat." Toto určitě Ruki nečekal. Že by to bylo tak snadné? Určitě ne. Musí za tím být něco více. Nepřijal jsem ho totiž z důvodů, že je částečně Uchíha. "Nyní povstáváte opět jako Tsukigakure no shinobi ku její slávě. Nezklamte ji a její občany, kteří ve Vás, jakožto Tsukigakure no shinobimu, vkládají důvěru. V programu je sraz Kagů, a Já Vás na něj srdečně zvu jako můj doprovod." No a hned měl Ruki využití. Že bych jej tak rychle přijal právě kvůli srazu Kagů? proč bych ale vyžadoval jeho přítomnost na něm? Neměl jsem ani jistou jeho loajalitu...
"Kangae, nezklamal si svou vesnici, která v Tebe vložila svou důvěru. Blahopřeji. Misi Ti udělím, ale jiného charakteru než si představuješ." Kangae právě přišel z mise a přepínat se člověk nemá, takže mé rozhodnutí je v jeho vlastním zájmu. "Vesnice musí zesílit i jako celek. Nikoli pouze jednotlivci, a proto Ti přidělím tým. V době nepřítomnosti mého originálního Já se seznámíte a dáte jaksi dohromady. Očekávám úchvatné útočné a obranné kombinace. Tvá mise tedy bude se seznámit s tréninkem v rámci týmu." Nechtěl jsem vytvořit tým pro nic za nic. Jako tým bych je mohl poslat i na S rankové mise, které by sami jako jednotlivci nezvládli. A ne vždy vede cesta k síle osamělou cestou. V jednotě je síla, jak tvrdí moudří filozofové. Je čas to potvrdit. "Tvým týmovým partnerem bude Rei Caisus, Toshiko Jakitori a senseiem Hokori Mai." Jeho tým jsem měl již dopředu vymyšlený, takže jsem neztrácel čas jeho tvořením a přímo mu jej sdělil. Sensei se možná v budoucnu ještě změní ale prozatím bude platit toto. Dcera ovládá mistrovsky doton, takže se Kangae alespoň přiučí v tom, jak se musí bojovat proti někomu, kdo používá technika tvořené nadřazenou podstatou vodě.
Crystal si samotná zvolila, že počká. Zda to ale stihneme do srazu Kagů, sami řekněte. Myslím, že je naprosto zřejmé, že Crystal to, co má na srdci sdělí pravděpodobně až tam.
Ruki skutečně hovořil s originálem, ale za ním byl připraven další klon, který čekal prozatím neznámo na co. "Nevidím v tom problém. Jste přijat." Toto určitě Ruki nečekal. Že by to bylo tak snadné? Určitě ne. Musí za tím být něco více. Nepřijal jsem ho totiž z důvodů, že je částečně Uchíha. "Nyní povstáváte opět jako Tsukigakure no shinobi ku její slávě. Nezklamte ji a její občany, kteří ve Vás, jakožto Tsukigakure no shinobimu, vkládají důvěru. V programu je sraz Kagů, a Já Vás na něj srdečně zvu jako můj doprovod." No a hned měl Ruki využití. Že bych jej tak rychle přijal právě kvůli srazu Kagů? proč bych ale vyžadoval jeho přítomnost na něm? Neměl jsem ani jistou jeho loajalitu...
"Kangae, nezklamal si svou vesnici, která v Tebe vložila svou důvěru. Blahopřeji. Misi Ti udělím, ale jiného charakteru než si představuješ." Kangae právě přišel z mise a přepínat se člověk nemá, takže mé rozhodnutí je v jeho vlastním zájmu. "Vesnice musí zesílit i jako celek. Nikoli pouze jednotlivci, a proto Ti přidělím tým. V době nepřítomnosti mého originálního Já se seznámíte a dáte jaksi dohromady. Očekávám úchvatné útočné a obranné kombinace. Tvá mise tedy bude se seznámit s tréninkem v rámci týmu." Nechtěl jsem vytvořit tým pro nic za nic. Jako tým bych je mohl poslat i na S rankové mise, které by sami jako jednotlivci nezvládli. A ne vždy vede cesta k síle osamělou cestou. V jednotě je síla, jak tvrdí moudří filozofové. Je čas to potvrdit. "Tvým týmovým partnerem bude Rei Caisus, Toshiko Jakitori a senseiem Hokori Mai." Jeho tým jsem měl již dopředu vymyšlený, takže jsem neztrácel čas jeho tvořením a přímo mu jej sdělil. Sensei se možná v budoucnu ještě změní ale prozatím bude platit toto. Dcera ovládá mistrovsky doton, takže se Kangae alespoň přiučí v tom, jak se musí bojovat proti někomu, kdo používá technika tvořené nadřazenou podstatou vodě.
Crystal si samotná zvolila, že počká. Zda to ale stihneme do srazu Kagů, sami řekněte. Myslím, že je naprosto zřejmé, že Crystal to, co má na srdci sdělí pravděpodobně až tam.
Naprosto jsem nečekal tak rychlou odpověď žádné otázky, nic. Tsukikage asi tušil, že tu jsou asi lidi nespokojení s ním vždy se takový najdou, lidé kteří chcou starý systém, protože nechcou přijat změny (viva la komunismus xD) a přijetím mě, člověka, který byl pravou rukou starého režimu by mohl uklidnit oportunisty jeho vlády. " Tsukikage děláte to kvůli sklidnění situaci ve vesnici? Jen tak mě přijat po takové době, člověka co tu žil spíše za diktátorského režimu je podivuhodné. Čím jsem si zasloužil vaši důvěru, že mě navíc ještě chcete jako ochranku na Summitu? " Tušil jsem že summit pro mě bude problém, pokuď se tak objeví Asassin bůh ví co se stane a navíc Faito jako Kage? Vždyť tu osobu jsem chtěl zabít snad nejvíc hned po Reině no rozhodně to bude ještě zajímavé.
Akasuna no Ruki- Jounin
Tsuchikage odhadoval správně, nedokázal mě přečíst. Díky vysoké labilitě osobnosti nikdo na světě nemůže čekat, jak se zachovám. Na nic si dokonce nemohu hrát, což mnoho lidí taktéž překvapuje. Zatím však, jak se zdá, jsem si udržovala svůj klid a úroveň. Mohlo mu připadat, že s ním hovoří dítě, přesto se však v tomto mladém těle ukrýval život mnohem starší, moudřejší, zkušenější. A i jeho slova jsem se rozhodla okomentovat s nadhledem.
"Samozřejmě, že to chápu," přikývla jsem. "Avšak je zbytečné nechat se zahltit a zaslepit nenávistí. Nenávist je jako plamen, který rychle dohoří. Pokud žhavé uhlíky, které po něm zbyly, necháme dál doutnat, vznikne zášť. Zášť pak zabraňuje v odpouštění a drží se lidské duše jako klíště. Chápu, že lidský život je až příliš krátký na to, aby se dokázal vypořádat se záští a nenávistí. Proto si myslím, že byste měl zvážit problémy jednotlivých vesnic, jsem si jistá, že i ony procházely potížemi. V době útoku na Vaši vesnici jsem sloužila jinde, takže neznám tehdejší poměry v Konoze. Možná byste si měl vyzkoušet věrnost svých spojenců, protože lidé jsou lháři a umí se k vám otočit zády, protože se jim zrovna nehodí, aby vám pomáhali." Povzdechla jsem si a trochu jsem sklopila hlavu. "S lidmi je to těžké. Snad jediné, co Vám osobně mohu poradit, je, abyste se nechtěl vesnicím pomstít. Pomstou se nikdy nic nevyřeší, jen to způsobí další a další rozepře. Nejsem politik, tudíž netuším, jak se postavit ke zradě smlouvy. Omlouvám se za to."
"Samozřejmě, že to chápu," přikývla jsem. "Avšak je zbytečné nechat se zahltit a zaslepit nenávistí. Nenávist je jako plamen, který rychle dohoří. Pokud žhavé uhlíky, které po něm zbyly, necháme dál doutnat, vznikne zášť. Zášť pak zabraňuje v odpouštění a drží se lidské duše jako klíště. Chápu, že lidský život je až příliš krátký na to, aby se dokázal vypořádat se záští a nenávistí. Proto si myslím, že byste měl zvážit problémy jednotlivých vesnic, jsem si jistá, že i ony procházely potížemi. V době útoku na Vaši vesnici jsem sloužila jinde, takže neznám tehdejší poměry v Konoze. Možná byste si měl vyzkoušet věrnost svých spojenců, protože lidé jsou lháři a umí se k vám otočit zády, protože se jim zrovna nehodí, aby vám pomáhali." Povzdechla jsem si a trochu jsem sklopila hlavu. "S lidmi je to těžké. Snad jediné, co Vám osobně mohu poradit, je, abyste se nechtěl vesnicím pomstít. Pomstou se nikdy nic nevyřeší, jen to způsobí další a další rozepře. Nejsem politik, tudíž netuším, jak se postavit ke zradě smlouvy. Omlouvám se za to."
Killunia- Chuunin
Kangae Mizutsuchi
Překvapení? Kdo ví. V mé hlavě byli podivné pocity, měl jsem být rád za svůj tým? Nebo spíše nerad? Jsem solista nebo týmový shinobi? Co jsem si měl myslet? Nevěděl jsem co se bude dít dál, dokonce mé myšlenky nebyli jednotné, v hlavě mi kolovali tváře těch co zemřeli při spolupráci se mnou, avšak odmítal jsem Tsukikageho zklamat. Rozumím, Tsukikage-san. Rád bych se ještě zastavil doma a naučil pár technik, ale klidně vyrazím na místo setkání ihned, jen bych rád věděl, kde toto setkání najdu. Chtěl jsem obnovit klan, takže jsem se musel stát silnějším, ačkoliv mise byli též hodně důležité, takže nařízení Kageho nyní určovalo, jestli se budu věnovat učení nových technik a zdokonalování mého Kekkei Genkai nebo jestli vyrazím za týmem.
Určitě bych čekala déle ale čas mě tíží a sraz kágů se blížil. Obrátila jsem se a vyzvala svoje lidi k okamžitému odchodu, Tsukikageho uvidím na srazu kage a na to budu zvědavá. Už teď se mi jeho chakra nelíbila.
Cestou z budovy jsem přivolala pár koček a rozeslala je i do okolních vesnic říct těm co ještě o srazu neví, že se bude chystat. A my zamířili přímo do Údolí konce
(přesun i přes bránu rovnou)
Cestou z budovy jsem přivolala pár koček a rozeslala je i do okolních vesnic říct těm co ještě o srazu neví, že se bude chystat. A my zamířili přímo do Údolí konce
(přesun i přes bránu rovnou)
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
Ruki se výjimečně pletl. Důvodem nebylo zklidnění situace ve vesnici. Ve skutečnosti by něco takového ani nebylo potřeba, jelikož jsem zde v Tsukigakure no sato nevedl stejný systém vedení jako v Iwagakure no sato. Za tu dobu jsem se změnil, zmoudřel. Dospěl jsem k závěru, že lepší pro mě bude vést vesnici jako starostlivý Tsukikage etc. "Jste znám tím, že jste kdysi vycházel s Reinou Kanou. To se bude hodit." Řekl jsem přímo na rovinu, stávajíc ze židle. O tom, že se Reina stala Otokage, jsem ještě nevěděl. Důvod proč jsem Rukiho přijal tedy nebyl proto, protože se Reina stala Otokage a kdo ví, co ji popadne v brzké době, ale kvůli toho, že zde Reina byl, ať už v jakémkoli postavení. "Jděte, nejděte... rozhodněte se rychle, jelikož Já vyrážím už nyní na setkání. Tady kancelář převezme klon za mnou." Po těchto slovech jsem se odebral ke dveřím s podezřele dobrou náladou. Rukimu jsem již tolik pozornosti nevěnoval, buď mě bude následovat a nebo si zde může ještě pokecat s mým klonem. Abych dal znát svou dobrou náladu více i navenek, rozhodl jsem si zpívat. Čím mě tak setkání Kagů okouzlilo, že jsem se choval naprosto nestereotypně? To brzy zjistíme.
"Dávám na Vaší radu. Kentarovi-dono sám na srazu Kagů řeknu, že jsem jeho omluvu přijal. Jistě Vás pak blíže informuje. Jste pozoruhodná kunoichi madam. Smím se zeptat, jaké je Vaše jméno?" Bylo to rychlé a Killuni to příliš jako mise ranku A nemuselo přijít, ale o tom jsou diplomatické mise, když svou roli odehrajete na jedničku, nemáte se čeho obávat. "Pokud se chcete ještě chvíli zdržet v Tsukigakure no sato, nic nenamítám. Jen mějte na paměti, že zde nebydlíte, takže délku Vašeho případného pobytu zde zvažte podle tohoto." Zatímco zde klon ještě mluvil s Killuniou, originál dokonce pokročil ze zpěvu i k tančení. V budově Tsukikageho to rázem ožilo.
To vše... a jen kvůli srazu Kagů... pomyslete si prosím své a nevyjadřujte se k tomu xD. "Dostav se na cvičiště. Tvůj tým kontaktuji, aby se tam s Tebou sešel." Promluvil jsem ke Kangaemu. Možná že se tam neobjeví všichni hned, ale minimálně jeden člen jeho týmu si dá na čas. Očekával jsem, že to bude Mai, ale kdo ví, jak se dále osud tohoto týmu bude vyvíjet? Originál již nezávisle na tom, zda jej Ruki následuje opustil budovu. Má slova Rukiho zarazit mohla a nebo nemusela. Bylo to pro něj vlastně dobře nebo špatně, že jsem jeho žádost přijal jen vůli Reiny? Nyní toto schopný zodpovědět není, ale čas vše ukáže...
"Dávám na Vaší radu. Kentarovi-dono sám na srazu Kagů řeknu, že jsem jeho omluvu přijal. Jistě Vás pak blíže informuje. Jste pozoruhodná kunoichi madam. Smím se zeptat, jaké je Vaše jméno?" Bylo to rychlé a Killuni to příliš jako mise ranku A nemuselo přijít, ale o tom jsou diplomatické mise, když svou roli odehrajete na jedničku, nemáte se čeho obávat. "Pokud se chcete ještě chvíli zdržet v Tsukigakure no sato, nic nenamítám. Jen mějte na paměti, že zde nebydlíte, takže délku Vašeho případného pobytu zde zvažte podle tohoto." Zatímco zde klon ještě mluvil s Killuniou, originál dokonce pokročil ze zpěvu i k tančení. V budově Tsukikageho to rázem ožilo.
To vše... a jen kvůli srazu Kagů... pomyslete si prosím své a nevyjadřujte se k tomu xD. "Dostav se na cvičiště. Tvůj tým kontaktuji, aby se tam s Tebou sešel." Promluvil jsem ke Kangaemu. Možná že se tam neobjeví všichni hned, ale minimálně jeden člen jeho týmu si dá na čas. Očekával jsem, že to bude Mai, ale kdo ví, jak se dále osud tohoto týmu bude vyvíjet? Originál již nezávisle na tom, zda jej Ruki následuje opustil budovu. Má slova Rukiho zarazit mohla a nebo nemusela. Bylo to pro něj vlastně dobře nebo špatně, že jsem jeho žádost přijal jen vůli Reiny? Nyní toto schopný zodpovědět není, ale čas vše ukáže...
PŘESUN
Tohle byla druhá možnost, kterou jsem očekával, nebyl jsem nijak naivní a celý můj život je spojený s Reinou. No jestli jsem nějak mohl pomoci své vesnici tak jsem byl za to rád " Jdu s vámi ihned " když stoupl začal si pískat a tancovat tak jsem jen koukal co to je za blázna, tohle že je Kage? U mě si teda trošku pošpinil autoritu, protože takhle by se podle mě kage chovat neměl, ale třeba je to jen převlek většinou největší pošuci jsou nejvíce silní, no i přes to jsem se ho rozhodl následovat, vždyť mi ani neřekl kde je sraz kage. Vzal jsem si svoje kopí a sbalil si svých 5 švestek.
(přesun)
(přesun)
Akasuna no Ruki- Jounin
Jak se zdálo, tady už jsem tedy měla hotovo. Tsukikage po mně již nic dalšího nechtěl. Jeho (skoro) kompliment jsem přešla bez povšimnutí, skoro jsem ani nepostřehla, že mě požádal o jméno. Až v tu chvíli mi došlo, že jsem se vlastně ani nepředstavila, když jsem sem přišla. Nějakou tu chvíli jsem váhala, zda zvolím lidské, nebo své pravé jméno. Nakonec jsem však zvolila to dračí.
"Jsem Killunia Nekotatsu, pane. A děkuji, ale raději se co nejdříve vydám na cestu zpět. Těšilo mě a na shledanou, Tsukikage-san." Naposledy jsem se uklonila a pak jsem vyšla ze dveří. Přivolala jsem Makiho a nechala jsem jej, aby našel vhodné místo pro portál. Jelikož jsem již tentokrát znala svůj cíl cesty, mohla jsem se vrátit domů během několika minut.
(přesun)
"Jsem Killunia Nekotatsu, pane. A děkuji, ale raději se co nejdříve vydám na cestu zpět. Těšilo mě a na shledanou, Tsukikage-san." Naposledy jsem se uklonila a pak jsem vyšla ze dveří. Přivolala jsem Makiho a nechala jsem jej, aby našel vhodné místo pro portál. Jelikož jsem již tentokrát znala svůj cíl cesty, mohla jsem se vrátit domů během několika minut.
(přesun)
Killunia- Chuunin
Strana 12 z 31 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 31
Strana 12 z 31
Povolení tohoto fóra: