Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 21 z 31
Strana 21 z 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
"Nie som si istá.. či to bola otázka." Pousmiala som sa a jednou rukou som poklopkala Kayi po helme. Keby že ju nemá, tak by som ju postrapatila.
"Netráp sa tým, môžeš začať od znova.. nejak to zvládneš. A.. popravde ? Heh.. moc roztomilá, ak ma zrovna nechceš zabiť." Vyplazila som na ňu jazyk a naďalej som čakala ako taký kýblik zemiakov na zadku. V tom som zbledla.. a Kaya si to mohla všimnúť. Prižmúrila som oči a civela som na dvere.. naozaj som sa tvárila hrozivo, snáď prvý krát, čo ma Kaya mohla vidieť takto sa tváriť. Keď sa dvere otvorili a vyšlo z nich dievča, takmer som do nej popri ceste dovnútra drgla. Ani som za sebou nezavrela dvere. Predsa len za mnou bola ešte aj Kaya. Oboma rukami som sa oprela o stôl za ktorým sedel Tsukikage a tvárila som sa no.. oduto... až nafúknute? Popravde ako malé dieťa.
"Netráp sa tým, môžeš začať od znova.. nejak to zvládneš. A.. popravde ? Heh.. moc roztomilá, ak ma zrovna nechceš zabiť." Vyplazila som na ňu jazyk a naďalej som čakala ako taký kýblik zemiakov na zadku. V tom som zbledla.. a Kaya si to mohla všimnúť. Prižmúrila som oči a civela som na dvere.. naozaj som sa tvárila hrozivo, snáď prvý krát, čo ma Kaya mohla vidieť takto sa tváriť. Keď sa dvere otvorili a vyšlo z nich dievča, takmer som do nej popri ceste dovnútra drgla. Ani som za sebou nezavrela dvere. Predsa len za mnou bola ešte aj Kaya. Oboma rukami som sa oprela o stôl za ktorým sedel Tsukikage a tvárila som sa no.. oduto... až nafúknute? Popravde ako malé dieťa.
Lizzy- Velitel Jouninů
- Počet příspěvků : 226
Počúvala som ju a nič som nehovorila. Keď už som jej ale chcela odpovedať úplne zmenila farbu a rozbehla sa do kanclu, ako keby sa niečo pádne stalo. Nevedela som, čo sa deje, preto som sa za ňou pomaly vybrala a zatvorila som za sebou dvere. "Dobrý večer." Uklonila som sa a viac som nehovorila, keďže určite má niečo na srdci samotná Rinku. Bola som naozaj zvedavá, čo to bude. Než som sa to ale dozvedela upravila som si aspoň trocha brnenie, lebo mi nesedelo. Kto vie, čo zaujímavé som sa teraz mohla dozvedieť.
Kaya- Žoldák (A-rank)
- Počet příspěvků : 230
"Dobrý večer." Řekl jsem, a pak se zadíval Rinku do očí. Neplánoval jsem je vybízet k tomu, aby řekli, co by rády. Měl jsem totiž plno práce s přemýšlením nad tím incidentem v skrýši Shuuketsu. Ten problém se sochou Gedo Mazo je nutno čím jak nejdřív vyřešit. Nejhorší na tom všem je ale to, že nemám žádné informace o narušitelovi jeskyně. Někoho budu muset poslat, aby něco zjistil. Možná Morua. Když jich bude ale víc, šance něco zjistit se zvýší.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Pozdravili sa tak nejak, navzájom no mne pozdrav ušiel.
"Ja.. ja.. som to počula." Zamrmlala som až rozstrasene. Bolo vidieť že sa.. bojím? Mohli len typovať prečo. Mala som však k tomu dôvod. Chcela som ísť taktiež loviť Reinu, predsa len to bol starý nepriateľ mojej mami.. a chcela som si tak uctiť jej pamiatku. Na druhú stranu.. som sa toho bála. Jej .. prečo? Kto vie. Nebola som však skúsenosťami ostrieľaný shinobi ktorý bol zvyknutý na krviprelievanie a zabíjanie. Otvorila som ústa a chcela som vysloviť moju požiadavku. Zovrela som rukami stôl a.. nejak sa mi to všetko zaseklo v hrdle.
Ostala som ticho.. vlastne som sa pozrela tkaým o pomoc voľajúcim pohľadom smerom ako ku Tsukimarovi, tak aj ku Kayi.
"Ja.. ja.. som to počula." Zamrmlala som až rozstrasene. Bolo vidieť že sa.. bojím? Mohli len typovať prečo. Mala som však k tomu dôvod. Chcela som ísť taktiež loviť Reinu, predsa len to bol starý nepriateľ mojej mami.. a chcela som si tak uctiť jej pamiatku. Na druhú stranu.. som sa toho bála. Jej .. prečo? Kto vie. Nebola som však skúsenosťami ostrieľaný shinobi ktorý bol zvyknutý na krviprelievanie a zabíjanie. Otvorila som ústa a chcela som vysloviť moju požiadavku. Zovrela som rukami stôl a.. nejak sa mi to všetko zaseklo v hrdle.
Ostala som ticho.. vlastne som sa pozrela tkaým o pomoc voľajúcim pohľadom smerom ako ku Tsukimarovi, tak aj ku Kayi.
Lizzy- Velitel Jouninů
Ja som sa tak teraz nezaujímala prečo sme sem prišli ale skôr som pozorovala zvláštne chovanie Rinku. Vyzeralo to tak, že sa veľmi zaujímala o misiu, ktorú dostali tí predtým. Lenže z môjho pohľadu som mohla usúdiť to, že na tú misiu kam išli nieje pripravená. Nemusela som vedieť o čo sa v nej jedná ale toto som si domyslieť zvládla. Preto som Rinku chytila za rameno a prehovorila som najprv k nej. "Nechaj to tak ... uvidíš bude to tak lepšie." Vedela som ale, že ma asi nebude chcieť poslúchnuť, preto než mi skočila do reči som radšej spustila zasa. "Obe sme sem prišli preto, lebo sme sa chceli opýtať, že či pre nás nemáte prichystanú nejakú misiu." Prehovorila som k Tsukimarovi a pohliadla som na Rinku a späť naňho.
Kaya- Žoldák (A-rank)
Chování Rinku jsem ignoroval. Jestli přišla o něco požádat, měla by se naučit dodržovat některé věci. Pozdravit při vstupu do kanceláře. V kanceláři se chovat v souladu se svým postavením. Rinku nic z toho nedodržela.
"Misi?" Zeptal jsem se Kayi, abych se ujistil, jestli jsem slyšel správně. Na odpověď jsem však nečekal. "Čistě náhodou bych tu jednu měl, ale nevím jestli se Rinku bude líbit. Zjistíte něco o tom chlápkovi v jeskyni." Myslel jsem toho proti kterému stála Kaya společně s Mishou a jehož smrt stále není potvrzena. Pravděpodobně v průběhu této mise Kaya ani Rinku nebudou muset bojovat. Budou si hrát na dobrodruhy. Navštíví pár temných a zatuchlých nukenínských míst. Možná zamíří i za některým z Kagů. Netuším, kam všude je jejich pátrání může zavést.
"Misi?" Zeptal jsem se Kayi, abych se ujistil, jestli jsem slyšel správně. Na odpověď jsem však nečekal. "Čistě náhodou bych tu jednu měl, ale nevím jestli se Rinku bude líbit. Zjistíte něco o tom chlápkovi v jeskyni." Myslel jsem toho proti kterému stála Kaya společně s Mishou a jehož smrt stále není potvrzena. Pravděpodobně v průběhu této mise Kaya ani Rinku nebudou muset bojovat. Budou si hrát na dobrodruhy. Navštíví pár temných a zatuchlých nukenínských míst. Možná zamíří i za některým z Kagů. Netuším, kam všude je jejich pátrání může zavést.
Aj keď na odpoveď nečakal ja som mu kývnutím dala za pravdu a on začal podávať svoje inštrukcie. Boli to pomerne jednoduché inštrukcie, ku ktorým som potrebovala získať ešte zopár odpovedí. "Ja by som na túto misiu šla aj tak, tak dúfam, že namietať nebude." Povedala som najprv a pokračovala som, keďže som potrebovala tie odpovede. "Asi mi nepoviete, kde by som mala začať zisťovať, že?" Nakoniec s viac otázok typu, kde by som presne mala hľadať, čo presne som sa radšej spýtala túto jednoduchú otázku. Urýchli tým omnoho priebeh deja v kancelárii a ja by som sa rovno pustiť do hľadania. Lenže som nepoznala žiadneho dobrého informátora, preto by som si určite mala zrekapitulovať to, čo som sa dozvedela za tú dobu v jaskyni.
Kaya- Žoldák (A-rank)
"Žel, mě se nic moc nepodařilo zjistit. Je tu však někdo, kdo by vám mohl pomoci. Najdete ho ve skrýši, kde si se utkala s tím podivínem. Má na sobě stejný plášť jako Misha." Ano, jednalo se o dalšího člena Shuuketsu. Kayi jako žoldákovi nedělala spolupráce s Mishou žádný problém po stránce jeho začlenění do společnosti. Jinými slovy. Akceptovala misi, na které měla spolupracovat s nukenínem ze Shuuketsu. Jestli tuto misi stejně jako Kaya dokáže přijmout i Rinku, uvidíme.
Aktivita Shuuketsu se v poslední době snížila na minimum. Svůj cil tato organizace splnila, ale nakonec, když vše bylo připraveno, socha Gedo Mazo byla ukradena. Smutné. Nemám tušení o tom, jak dokážu v takovým to stavu kontrolovat všechny členy Shuuketsu. Jejich role ve světě je nyní trochu matoucí. Brzy se snad ale vrátí vše do starých kolejí.
Aktivita Shuuketsu se v poslední době snížila na minimum. Svůj cil tato organizace splnila, ale nakonec, když vše bylo připraveno, socha Gedo Mazo byla ukradena. Smutné. Nemám tušení o tom, jak dokážu v takovým to stavu kontrolovat všechny členy Shuuketsu. Jejich role ve světě je nyní trochu matoucí. Brzy se snad ale vrátí vše do starých kolejí.
Ja som chcela ísť na túto misiu hlavne preto, lebo som sa teraz tak trochu potrebovala nájsť. Možno nebudem šialená a potrebovala som zistiť, čo to oplýva. To, že som pracovala tu mi príliš nevadilo, keďže ako žoldák som prijímala rôzne práce. Jediné na čo som si dávala pozor bola hlavne čestnosť."Rozumiem. Urobím, čo sa dá." Ak by mi preplo asi by som čestnosť neriešila. O tom určite nebolo pochýb, preto som to viac nerozpitvávala. Kukla som smerom na Rinku a naznačila jej hlavou, že ja pôjdem. Ak by sa nepozerala poklopkala by som ju prstami na ramene. Potom som sa otočila a pomaly vyšla s tejto miestnosti. Schodmi rovno dole a von s tejto budovy smerom k bráne.
(presun)
(presun)
Kaya- Žoldák (A-rank)
Celý čas som ostala ticho. Len som počúvala tých dvoch a pohľad som mala upretý do zeme. S rukami v bok som nakoniec len prikývla a bez slova som Kayu nasledovala. Ešte pri odchode z dverí som sa na chvíľku otočila a uprela som pohľad na Tsukimara.
"Gomen." Vyčarila som úsmev na tvári, aspoň taký menší až ospravedlňujúci. Následne som sa otočila a nasledovala som Kayu k bráne.
(presun)
"Gomen." Vyčarila som úsmev na tvári, aspoň taký menší až ospravedlňujúci. Následne som sa otočila a nasledovala som Kayu k bráne.
(presun)
Lizzy- Velitel Jouninů
Příchazím a vyjdu schody do nejvyššího patra kde sídlí šéf. Přesto se nepotkáme a směřuju přímo do kanceláře šéfa. *zaťukám* a vejdu dovnitř kde mě čeká Tsukikage. První misi jsem celkem pokazil a tato taky nedopadla dobře. Možná budu mít velký problem ale spíš mi leží v žaludku předešlá mise. Zdvořilostně se ukloním a začnu mluvit Útok na Kirigakure byl neuspěšný a Hakuei padl. Pravděpodobně ale jeden přežil. Přišel jsem na konec celého boje Čekám docela velký problem protože je to už druhá mise která neskončila uspěchem a to mě celkem užíra. Přesto jsem zvědav co mi na tuto informaci řekne šéf.
Misha Haybushi- Nukenin (S-rank)
- Počet příspěvků : 111
Omlouvám se za pozdní odpověď. Nejsem na to pyšný, jelikož odepsat dříve se dalo. Snad mi promineš .
"Dobrá." Řekl jsem klidně Mishovi, čím jsem ho nejspíš překvapil. Nezdálo se, že bych byl nespokojen s množstvím informací, které mi Misha sdělil. "Někdy budu muset Mizukagemu osobně pogratulovat." Síla Kirigakure no sato je mnohem větší než jsem čekal. Určitě utrpěli v boji velké ztráty, ale neřekl bych, že Tsuki nad Kiri má teď v ekonomice a armádě na vrh. "Kiri nejspíš organizuje slavnost na počest vítězství. Mizukage určitě pozval všechny. Zase se ukáže v tom dobrém světle. Tsuki si nemůže dovolit se tam neukázat. Nechci tuto vesnici izolovat. Proto se Misho do Kiri vydáš ještě jednou, ale tentokrát jako zástupce Tsukikageho. Pochopitelně si budeš muset změnit ohoz. Nejdeš tam vyvolat válku. Budeš se bavit." Misha možná není nejlepší volba. Vyslat člena Shuuketsu jako reprezentanta vesnice se nemusí vůbec vyplatit. No, má to zadané jako misi, a pokud selže... nebudu mít slitování.
"Dobrá." Řekl jsem klidně Mishovi, čím jsem ho nejspíš překvapil. Nezdálo se, že bych byl nespokojen s množstvím informací, které mi Misha sdělil. "Někdy budu muset Mizukagemu osobně pogratulovat." Síla Kirigakure no sato je mnohem větší než jsem čekal. Určitě utrpěli v boji velké ztráty, ale neřekl bych, že Tsuki nad Kiri má teď v ekonomice a armádě na vrh. "Kiri nejspíš organizuje slavnost na počest vítězství. Mizukage určitě pozval všechny. Zase se ukáže v tom dobrém světle. Tsuki si nemůže dovolit se tam neukázat. Nechci tuto vesnici izolovat. Proto se Misho do Kiri vydáš ještě jednou, ale tentokrát jako zástupce Tsukikageho. Pochopitelně si budeš muset změnit ohoz. Nejdeš tam vyvolat válku. Budeš se bavit." Misha možná není nejlepší volba. Vyslat člena Shuuketsu jako reprezentanta vesnice se nemusí vůbec vyplatit. No, má to zadané jako misi, a pokud selže... nebudu mít slitování.
Nemusíš se omlouvat, já taky mohl postovat do kanceláře dřív
Celkem mě potěšilo že nebudu mít problém. Překvapení přišlo když jsem zistil že se vydávám v řadě na třetí misi zasebou. Tato mise bude jiná, nemám někoho zneškodnit nebo špehovat ale místo toho se bavit. Bavit se a mít to jako misi zní velice lákavě. Vydám se do Kirigakure okamžitě. Chápu následky posla a rozhodně se nebudu nic pokoušet vyprovokovat. Pod pláštěm Shuuketsu mám civilní oblečení které bych si mohl vzít na oslavu. Vzhled bych si mohl poupravit pomocí několika triku. Plášt si schovám do tlamy hada, páč nemám nikde domov kde bych se mohl převlíknout a uschovat oblečení jako takové. Pokud to nebude vadit odešel bych okamžitě abych náhodou nepřišel pozdě. Pomalu začnu odcházet ke dveřím a celkově pryč. Kdyby mi něco šéf potřeboval ještě zdělit tak muže.
Celkem mě potěšilo že nebudu mít problém. Překvapení přišlo když jsem zistil že se vydávám v řadě na třetí misi zasebou. Tato mise bude jiná, nemám někoho zneškodnit nebo špehovat ale místo toho se bavit. Bavit se a mít to jako misi zní velice lákavě. Vydám se do Kirigakure okamžitě. Chápu následky posla a rozhodně se nebudu nic pokoušet vyprovokovat. Pod pláštěm Shuuketsu mám civilní oblečení které bych si mohl vzít na oslavu. Vzhled bych si mohl poupravit pomocí několika triku. Plášt si schovám do tlamy hada, páč nemám nikde domov kde bych se mohl převlíknout a uschovat oblečení jako takové. Pokud to nebude vadit odešel bych okamžitě abych náhodou nepřišel pozdě. Pomalu začnu odcházet ke dveřím a celkově pryč. Kdyby mi něco šéf potřeboval ještě zdělit tak muže.
Pravda, toto je v řadě třetí Mishova mise. Nemyslím si však, že by tato mise, kterou jsem nyní zadal Mishovi, byla náročná. Má se bavit, užívat si a odpočívat. Nevidím žádný rozdíl v tomto a odpočívání ve vesnici po namáhavých misích. "Jen jdi. Čím dřív tam dorazíš, tím líp." Kdybych měl čas, sám bych se ukázal na slavnostech. Je to jedinečná příležitost navštívit bez jakékoli kontroly Kiri. Nic dalšího, co bych řekl Mishovi, jsem na srdci neměl. Snad už jen to, že čekám, že udělá dojem... tohoto mého požadavku si je Misha ale určitě vědom, takže jsem už nic neříkal a nechal ho odejít. Když odešel, pustil jsem se do papírování. Vyřizoval jsem karty shinobi přistěhovalců. Do Tsuki zavítalo mnoho shinobi z různých vesnic. Důkazem tohoto může být Aimi a Mai z Iwagakure no sato, Kangae z Kirigakure no sato, Rei Caisus z Amegakure no sato a Yomi Hikikomori z Otogakure no sato.
Vyběhnu schody do posledního patra kde sidlí šéf. Návrat jsem uskutečnil co nejrychleji jsem mohl ale přesto jsem byl až dokonce slavnosti. Možná trochu smrdím po alkoholu přestože jsem alkohol skoro nepil. Nikde nikdo stejně jako když jsem odcházel. Vypadá že má šéf asi docela klid, a musí se docela nudit u toho věčného papírovaní. Jsem pořád v civilním oblečení a na slavnosti jsem na sebe vypil Sáke, to je taky důvod proč jdu citit po alkoholu. Po návratu jsem přinesl zajímavé informace které se týkají Kirigakure či přesněji Mizukageho a jeho odstupu. Zaklepu na dveře šéfa a čekám na vyzvání ke vstůpu.
Mizu no Kuni - Ni no Kuni - Kawa no Kuni - Yama no Kuni - Tsuki no Kuni
Mizu no Kuni - Ni no Kuni - Kawa no Kuni - Yama no Kuni - Tsuki no Kuni
"Vstupte." Vyzval jsem Mishu ke vstupu a s napětím čekal, co mi přišel říct. Mai, Sasuke a Seina s tím anbu z Kumo se pořád nevrátili. Už to byla pěkně dlouha doba, co opustili vesnici. Že by se v souboji s Reinou tak dlouho zdrželi? Kdepak to asi vázne? Měl jsem už vše vymyšlené. Celý postup, jak anektuji území Suny, už byl na světě. Počítal jsem ale v tom plánu s podporou Kumo. Ta se však neuskuteční, když jim nepředáme Reinu v okovech.
Hned jak jsem zaklepal mi byl povolen vstup. Na vyzvaní otevřu dveře a vstoupím do mísnosti. Opravdu moje předtucha byla správná a nikdo tam nebyl. Stoupnu si před stůl. Takže kde bych začal je toho opravdu hodně. Vstup do vesnice byl bez problemu a nebyl jsem počas mise odhalen. Při vstůpu do vesnice už byli oslavy v plném proudu. Prvně se převážně slavilo venku a všude bylo jídlo a alkoholický nápoje, přesněji Sáke. Oslavovalo se venku dlouho a Mizukage se do té doby neukázal. Za určitý čas se začali lide schromažnovat ve velkém tanečním sálu. Toto byli takové celkem nezajímavé informace ale chtěl jsem mu to přibližit když sám na oslavu nemohl.Když jsem dorazil do tanečního sálu tak už tam seděl Mizukage. Lidi se normalně bavily a nevšiml jsem si žadného Kageho které jsem celkem očekával. Všichny poslali pravděpodobně také posly. Ale přesto jeden Kage opravdu dorazil. Začnu si prohrabávat vlasy a vracet je do podoby ve které je normalně nosím.
Ten kdo dorazil byla Reina Kana neboli vůdce Otogakure. Měla kolem sebe celkem slušnou ochranku svým lídí a nejen to. Překvapivě se začala motat kolem bývalýho Mizukageho. Zdruzazním slovo bývalý. Poté šla normalně tancovat a bavit se. Mizukageho potom navšivily nějaké děti které se mi nezdají nějak zajímavé. Oslava šla v plném proudu dál až do proslovu který nám všem řekl Mizukage. Proslov byl o jeho životě a znělo to jako doznaní. Doslova řekl že zabil Mizukageho, aby se stal nukeninem a zneškodnil nukeninskou bunku v Otogakure. Poté zabil ochranku a oininy které po něm šli. Tento rozhovor byl zakončen tím že dal sbohem. Poté odešel a skoro hned za ním Reina. Měl jsem už namířeno zpět ale najednou na naměstí byli stovky lídi kteří koukali směrem nahoru. Vypadá to že Kirigakure vládne nový Mizukage.
Vlasy jsem zrovna upravil jak je nosím. Začnu přemýšlet protože jsem si jistej že jeho jméno jsem už slyšel právě ve velkém sálu. Mashuke, Keshuki, Kashiki, už to mám. Nový Mizukage se jmenuje Kashike. Určitě je slabší jak Faito a proto je vesnice o něco oslabená. Nemyslím si že Faito odešel uplně a nemá se v plánu vrátit. Budoval ekonomiku v Kirigakure pěknou řádku let a myslím si že se časem vrátí na pozici velitele. V tento čas je Kirigakure o Faita velice oslabena.
Ten kdo dorazil byla Reina Kana neboli vůdce Otogakure. Měla kolem sebe celkem slušnou ochranku svým lídí a nejen to. Překvapivě se začala motat kolem bývalýho Mizukageho. Zdruzazním slovo bývalý. Poté šla normalně tancovat a bavit se. Mizukageho potom navšivily nějaké děti které se mi nezdají nějak zajímavé. Oslava šla v plném proudu dál až do proslovu který nám všem řekl Mizukage. Proslov byl o jeho životě a znělo to jako doznaní. Doslova řekl že zabil Mizukageho, aby se stal nukeninem a zneškodnil nukeninskou bunku v Otogakure. Poté zabil ochranku a oininy které po něm šli. Tento rozhovor byl zakončen tím že dal sbohem. Poté odešel a skoro hned za ním Reina. Měl jsem už namířeno zpět ale najednou na naměstí byli stovky lídi kteří koukali směrem nahoru. Vypadá to že Kirigakure vládne nový Mizukage.
Vlasy jsem zrovna upravil jak je nosím. Začnu přemýšlet protože jsem si jistej že jeho jméno jsem už slyšel právě ve velkém sálu. Mashuke, Keshuki, Kashiki, už to mám. Nový Mizukage se jmenuje Kashike. Určitě je slabší jak Faito a proto je vesnice o něco oslabená. Nemyslím si že Faito odešel uplně a nemá se v plánu vrátit. Budoval ekonomiku v Kirigakure pěknou řádku let a myslím si že se časem vrátí na pozici velitele. V tento čas je Kirigakure o Faita velice oslabena.
"Žádného Kageho?" To, že oslavy budou už v plném proudu, když tam Misha dorazí, jsem čekal, ale to, že se tam nedostavili žádní Kagové kromě Reiny mě překvapilo. Když Misha popisoval Otokageho ochranku, nemohl jsem si nevšimnout toho označení, které použil pro Mizukageho, a to bývalého. Copak viděl Hitomi Yamadu? Ačkoli mě to zajímalo, neptal jsem se. Tušil jsem, že toto Misha za chvíli objasní. Tak se i stalo, když začal popisovat Faitův životopis, jak zabil jednoho z Mizukagů etc. ... toho by Hitomi nebyla schopna. To znamená, že Faito odstoupil ze své funkce.
Nakonec mi Misha představil i nového Mizukageho, kterým byl Kashike. Jaké překvapení! Jednalo se o Faitovu pravou ruku. Věděl jsem o něm docela dost. Přeci jen měl jsem i tu čest s ním měřit své síly. Měl však podporu Faita a dalších několik Kirigakure no shinobi. "Tvůj výlet přinesl nečekané ovoce. Je dobré se takové zprávy dozvědět mezi prvními." Nepředkládal jsem, že ostatní shinobi o tomto stihli informovat své Kage, takže... možná jsem první, kdo se toto dozvěděl. Ovšem až po Reině, která tam byla, a možná byla i důvodem Faitové rezignace. Kdo ví? "Hádám, že si budeš chtít odpočinout." Misha byl přeci pořád na cestách, takže si chvíli volna zaslouží. Kdyby měl zájem však o další misi, něco pro něj mám. Jediným důvodem, proč jsem potřeboval podporu Kumo při anektování Suny byla Kiri, konkrétně Faito. Ne, že by se teď názor Kiri na mou anexi Suny změnil, ale vystřídal se Kage, což mi bohatě stačí.
Nakonec mi Misha představil i nového Mizukageho, kterým byl Kashike. Jaké překvapení! Jednalo se o Faitovu pravou ruku. Věděl jsem o něm docela dost. Přeci jen měl jsem i tu čest s ním měřit své síly. Měl však podporu Faita a dalších několik Kirigakure no shinobi. "Tvůj výlet přinesl nečekané ovoce. Je dobré se takové zprávy dozvědět mezi prvními." Nepředkládal jsem, že ostatní shinobi o tomto stihli informovat své Kage, takže... možná jsem první, kdo se toto dozvěděl. Ovšem až po Reině, která tam byla, a možná byla i důvodem Faitové rezignace. Kdo ví? "Hádám, že si budeš chtít odpočinout." Misha byl přeci pořád na cestách, takže si chvíli volna zaslouží. Kdyby měl zájem však o další misi, něco pro něj mám. Jediným důvodem, proč jsem potřeboval podporu Kumo při anektování Suny byla Kiri, konkrétně Faito. Ne, že by se teď názor Kiri na mou anexi Suny změnil, ale vystřídal se Kage, což mi bohatě stačí.
Byl jsem rád že informace které jsem získal jsou užitečné. Jsem si jist že patří k prvním kteří tito informace dostali. Když mi šéf řekl že si mohu vzít volno na odpočinek citil je pocit ulévy a vlastního klidu. Je pravda že jsem byl na cestách velice dlouho a trochu odpočinku by se hodilo. Přesto jsem nemohl odpočinek příjmout do té doby než nebude žádná práce kterou bych mohl udělat. Nejsem totiž členem vesnice jako takový. Nemám nikde domov, rodinu, přátele a proto je být na cestách a v neustalém pochodu pro mně přirozené. Pokud je nějaká mise kterou bych mohl splnit, tak volno odmítám.
"Těší mě vidět v tobě takové odhodlání." Ačkoli Misha ve vesnici neměl rodinu a pravděpodobně ani přátelé, našlo by se ve vesnici určitě pár míst, kde by spokojeně mohl strávit svůj volný čas. Samota však nikomu nečiní dobře, takže, jestli Misha ve vesnici nikoho nemá, nedivím se mu, že si na další přidělené mise bez možnosti odpočinku nestěžuje.
"Půjdeš do Kumogakure no sato. S Raikagem jsem kdysi uzavřel dohodu o vzájemné spolupráci. Podrobnosti k tomu nepotřebuješ vědět. Naše spolupráce se ještě neuskutečnila, protože jistý tým nebyl prozatím schopen splnit svůj úkol. Daný tým je míšený. Tvoří jej jak Kumogakure tak i Tsukigakure no shinobi. Raikageho informuješ o tom, že se tým ještě nevrátil z mise a neposlal ani žádnou zprávu. Mám za to, že, když jej tvoří i shinobi z jeho vesnice, bude to chtít vědět." Zajímá mě, co je tak zdrželo. Cesta, kterou museli podstoupit, není sice žádné peříčko, ale protáhnout ji na několik týdnů ba dokonce měsíců, a k tomu se ještě neozvat... hanba.
"Zeptáš se také, zda naše dohoda pořád platí. Pokud si na ní nebude moci vzpomenout, řekni jen Reina, Suna. Raikage by se měl hned pak rozpomenout." Zabrání Suny už tolik nezáleží od pomoci Kumo, ale je lepší nerušit hned z toho důvodu všechny dosud sjednané dohody. Zbytečně by to poskvrnilo vztahy.
"Půjdeš do Kumogakure no sato. S Raikagem jsem kdysi uzavřel dohodu o vzájemné spolupráci. Podrobnosti k tomu nepotřebuješ vědět. Naše spolupráce se ještě neuskutečnila, protože jistý tým nebyl prozatím schopen splnit svůj úkol. Daný tým je míšený. Tvoří jej jak Kumogakure tak i Tsukigakure no shinobi. Raikageho informuješ o tom, že se tým ještě nevrátil z mise a neposlal ani žádnou zprávu. Mám za to, že, když jej tvoří i shinobi z jeho vesnice, bude to chtít vědět." Zajímá mě, co je tak zdrželo. Cesta, kterou museli podstoupit, není sice žádné peříčko, ale protáhnout ji na několik týdnů ba dokonce měsíců, a k tomu se ještě neozvat... hanba.
"Zeptáš se také, zda naše dohoda pořád platí. Pokud si na ní nebude moci vzpomenout, řekni jen Reina, Suna. Raikage by se měl hned pak rozpomenout." Zabrání Suny už tolik nezáleží od pomoci Kumo, ale je lepší nerušit hned z toho důvodu všechny dosud sjednané dohody. Zbytečně by to poskvrnilo vztahy.
Je jasné že mám určité odhodlání a určitou věrnos k vesnici a k šéfovi. Samota mi nevadí protože celý život jsem prožil sám ale nechci se někdě prozátím flákat pokud je něco co mohu udělat. Když jsem uslyšel misi tak jsem si v duchu že je to vlastně 3 vesnice kterou v posledních měsících navšívim. Iwa, Kiri a těd Kumo. Když jsem odcházel z vesnice v Konohagakure tak byl u moci Kage, ale na jeho jméno si těd nevzpomenu, potom ho vystřídal Assasin a celkem mě zajímá kdo vládne těd v Kohoze. Dobře, provedu, vše vzkážu a to v nejrychlejší době co to pujde. Uklonil jsem, otočil se a šel jsem směrem k východu. Na nic víc jsem se neptal protože informace co mi byli dány byli víc jak dostačující a já mohl ihned vyrazit do Kumogakure.//přesun
Vystoupala jsem po schodech až nahoru, kde podle mých informací sídlil Tsukikage. Trochu nepříjemně jsem se ošila, když jsem tak stála před dveřmi kanceláře a přemýšlela, jestli skutečně vstoupím dovnitř. Dlouho jsem byla sama, mimo společnost a neměla jsem z toho teď zrovna dobrý pocit. Byly to už roky, co jsem Rukiho viděla naposledy. To byl ještě malý chlapec. A nebylo to zrovna setkání, na které bych ráda vzpomínala. Smířila jsem se s tím, že mě můj syn nejspíš stále nenávidí, že stále nesu vinu za smrt jeho otce.. ale i tak to byl pořád můj syn a já v tu chvíli věděla, že se jen snažím svůj strach schovat za výmluvu.
Odhodlaně jsem zaklepala na dveře a očekávala vyzvání. Doufala jsem, že je Tsukikage vůbec přítomen, a že jsem si nervy nešponovala zbytečně.
Odhodlaně jsem zaklepala na dveře a očekávala vyzvání. Doufala jsem, že je Tsukikage vůbec přítomen, a že jsem si nervy nešponovala zbytečně.
Akasuna no Pilikka- Kanrisha (Kazekage)
- Počet příspěvků : 154
Rozjímal jsem nad svým životem, když mě najednou vyrušilo zaklepání. Přemýšlel jsem nad mou chybou s Iwagakure no sato. Brzy to už bude devadesát let, co jsem na tomto světě, a pořád nemůžu říct, že bych byl na svůj život hrdý. S věkem údajně přichází moudrost. Někteří jsou však dětmi i ve velmi vysokém věku. Já jsem toho příkladem.
Mám na svědomí mnoho lidských životů, a to bez žádného dosaženého životního cíle. Sice se mi kdysi povedlo dostat na pozici Tsuchikageho, ale začínám si myslet, že tím začalo mé selhávání, takže to nepovažuji za úspěch. Kdysi jsem upíral své naděje v chaos, doufaje že to on zajistí mír na tomto světe. Byla to šílená představa. "Dále." Řekl jsem a pohlédl směrem ke dveřím, zvědav, zda to je Mai, Sasuke, Seina a ten anbu z Kumo. Očekávám jejich příchod každým dnem, a to z odůvodněním, proč jim jejich mise tak dlouho trvala.
Mám na svědomí mnoho lidských životů, a to bez žádného dosaženého životního cíle. Sice se mi kdysi povedlo dostat na pozici Tsuchikageho, ale začínám si myslet, že tím začalo mé selhávání, takže to nepovažuji za úspěch. Kdysi jsem upíral své naděje v chaos, doufaje že to on zajistí mír na tomto světe. Byla to šílená představa. "Dále." Řekl jsem a pohlédl směrem ke dveřím, zvědav, zda to je Mai, Sasuke, Seina a ten anbu z Kumo. Očekávám jejich příchod každým dnem, a to z odůvodněním, proč jim jejich mise tak dlouho trvala.
Uslyšela jsem to jediné slovo a vydechla. Takže zbaběle utéct už nejspíš nemůžu. Usmála jsem se sama nad sebou, že ani všechny ty události mě nedokázaly změnit, nedokázaly odvrátit mé pochyby. Vzala jsem za kliku a otevřela.
"Dobrý den." pozdravila jsem s částečným úsměvem a vešla do kanceláře. Pohledem jsem okamžitě vyhledala Tsukikageho a krátce si ho prohlédla. Osobně jsem ho samozřejmě neznala. Během těch pár vteřin, kdy jsem mlčela, jsem si stihla prohlédnout kancelář i nádherný výhled. Znovu jsem však svou pozornost zaměřila na muže před sebou. "Omlouvám se, že vás vyrušuji. Jmenuji se Akasuna no Pilikka." popošla jsem pár kroků k němu. "Já.." krátce jsem zaváhala, ale nakonec jsem pohledem neucukla. "Ráda bych se zeptala na svého syna."
"Dobrý den." pozdravila jsem s částečným úsměvem a vešla do kanceláře. Pohledem jsem okamžitě vyhledala Tsukikageho a krátce si ho prohlédla. Osobně jsem ho samozřejmě neznala. Během těch pár vteřin, kdy jsem mlčela, jsem si stihla prohlédnout kancelář i nádherný výhled. Znovu jsem však svou pozornost zaměřila na muže před sebou. "Omlouvám se, že vás vyrušuji. Jmenuji se Akasuna no Pilikka." popošla jsem pár kroků k němu. "Já.." krátce jsem zaváhala, ale nakonec jsem pohledem neucukla. "Ráda bych se zeptala na svého syna."
Akasuna no Pilikka- Kanrisha (Kazekage)
- Počet příspěvků : 154
"Dobrý den." Opětoval jsem pozdrav a prohlédl si Pilikku od hlavy až k patám. Nikdy jsem ji neviděl. Zajímalo mě, co zde pohledává, ale nedával jsem to najevo. Mé zklamání z toho, že do kanceláře nevešli ti čtyři, co se měli postarat o Reinu, bylo větší, takže víc se odrazilo na mém chování. Pohled jsem přesunul k oknu a zahleděl se do něj. Pokud se ti čtyři nevrátí, nezbývá mi nic jiného než doufat, že Raikage ztrátu jednoho shinobi na misi organizované Tsuki nebude brát nijak osobně.
Při pohledu z okna jsem v dáli na domě spatřil vyvěšenou ceduli, která srdečně všechny zvala na jídlo do restaurace, která se v ní nacházela. Tu jsem si uvědomil, že po změně identity a v podstatě i přední jsem nikdy jako Kage nejedl mezi obyčejnými lidmi někde ve vesnici. Těch mých devadesát let je více promarněných než jsem si myslel. Pilice jsem zapomněl věnovat pozornost. Naštěstí se hned nedala do řeči.
Když tak učinila, svůj pohled jsem přesunul zpátky na ní. "Těší mě, Tsukimaru." Ačkoli jsem Pilikku nikdy neviděl, její jméno mi bylo odněkud povědomé. Nestihl jsem zavzpomínat, jelikož Pilikka sdělila svůj důvod své návštěvy, a já si uvědomil, že hledá Rukiho. Ten je ale nyní v Konoze, takže jej nezastihne. "Je mi líto, ale pokud hledáte Rukiho, nezastihnete ho tu teď. Dal jsem mu na chvíli volno. Někam odešel." Její cesta přesto není marná, protože se Ruki bude muset vrátit zpátky do vesnice, jelikož se blíží čas, kdy se má ohlásit zpátky do služby.
Chtěl jsem Pilice doporučit nějakou ubytovnu, kde by mohla pár dní přespat a počkat na něj, ale vzpomněl jsem si zrovna, proč mi jméno Akasuna no Pilikka přišlo povědomé. Okamžitě jsem vstal ze židle a mírně se uklonil. "Omlouvám se za svou nezdvořilost. Neuvědomil jsem si, že mám co do činění s Kazekage."
Při pohledu z okna jsem v dáli na domě spatřil vyvěšenou ceduli, která srdečně všechny zvala na jídlo do restaurace, která se v ní nacházela. Tu jsem si uvědomil, že po změně identity a v podstatě i přední jsem nikdy jako Kage nejedl mezi obyčejnými lidmi někde ve vesnici. Těch mých devadesát let je více promarněných než jsem si myslel. Pilice jsem zapomněl věnovat pozornost. Naštěstí se hned nedala do řeči.
Když tak učinila, svůj pohled jsem přesunul zpátky na ní. "Těší mě, Tsukimaru." Ačkoli jsem Pilikku nikdy neviděl, její jméno mi bylo odněkud povědomé. Nestihl jsem zavzpomínat, jelikož Pilikka sdělila svůj důvod své návštěvy, a já si uvědomil, že hledá Rukiho. Ten je ale nyní v Konoze, takže jej nezastihne. "Je mi líto, ale pokud hledáte Rukiho, nezastihnete ho tu teď. Dal jsem mu na chvíli volno. Někam odešel." Její cesta přesto není marná, protože se Ruki bude muset vrátit zpátky do vesnice, jelikož se blíží čas, kdy se má ohlásit zpátky do služby.
Chtěl jsem Pilice doporučit nějakou ubytovnu, kde by mohla pár dní přespat a počkat na něj, ale vzpomněl jsem si zrovna, proč mi jméno Akasuna no Pilikka přišlo povědomé. Okamžitě jsem vstal ze židle a mírně se uklonil. "Omlouvám se za svou nezdvořilost. Neuvědomil jsem si, že mám co do činění s Kazekage."
Strana 21 z 31 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 26 ... 31
Strana 21 z 31
Povolení tohoto fóra: