Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 13 z 31 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 13 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 13 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Nov 23, 2014 2:54 pm

Kangae Mizutsuchi

Úsměv na mé tváři nezmizel, pořád jsem čekal, než Tsukikage domluví a když už jsem se dozvěděl, co je potřeba a kam mám dojít, provedl jsem úklon, jako pozdrav a následně vyrazil na cvičiště. Doufal jsem, že nebudu muset čekat nějak extrémně dlouho, protože přeci jen čas byl mým nepřítelem už poměrně delší dobu. //přesun
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Tue Nov 25, 2014 6:56 pm

Konečně se to vylidnilo a mohl vstoupit. Zaklepal a rovnou vešel se slovy. "Dobrý den, Tsukikage-sama vracím svitky který jste mi půjčil." A položil svitky na stůl před Tsukigakeho. "Máte pro mě ještě nějaké rozkazy?" Kdyby neměl, měl v plánu se nějak zabavit, pokud ano bude to nejlepší. A čekal na odpověď.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Nov 26, 2014 6:00 pm

"Zdravím Vás Reii. Jsem rád, že Ti posloužili dobře." Řekl jsem ke Reiovi, jakmile vkročil do kanceláře. Svitky jsem následně od něj přebral a provizorně uložil v jednom ze šuplíků mého stolu, kde na dobu neurčitou naleznou své místo. "Co se misí týče, nepožaduji momentálně Tvé služby." Chtěl jsem Reiovi dopřát chvíli klidu po namáhavém tréninku, ale zase jsem jej nechtěl nechat zlenivět, a proto jsem jej přičlenil do týmu.

"Rei, copak bys řekl na to, že by se Tě přidělilo do týmu?" Jistě... Rei již přidělen oficiálně byl. Mé postavení mi něco takového umožňovalo udělat, nevyžadujíc Reiův souhlas, ale i tak mi na Reiově názoru záleželo. "Týmová spolupráce je velmi důležitá, a právě díky ní se jsou schopny vesnice ubránit nájezdníkům, jelikož shinobi spolupracují a každý nejedná sám za sebe." V tomto také tkví kouzlo vesnice... proto také jste součástí vesnice, aby jste již nadále nezůstávali někde v ústraní samotní, sklíčení svými neúspěchy. Vesnice otevírá nové možnosti... ať už jste genín, chunín ba jounín.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Nov 26, 2014 6:50 pm

Moc na výběr nemá. Nejspíš už Tsukikage zařadil do týmu, ale zmátlo ho, že se na to Tsukikage ptá. "Splním každý Váš rozkaz ať je to cokoliv. Byl jsem tak vychován, i když je pravda, že v minulosti jsem to moc nepraktikoval. Váš rozkaz splním bez pochybností." Jeho pohled na svět se trochu změnil od té doby, co byl ve službách Reiny. Nebyl proti Týmům, ale většinu času byl sám a byl zvyklí se starat pouze o sebe.  "Beru to na vědomí." Odpověděl na poučnou větu ohledně týmů.  "U koho se mám hlásit Tsukikage-sama?" Vlastně byl zvědavý, kdo má smůlu. Kdo by taky chtěl invalidního člověka v týmu.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Nov 28, 2014 8:57 pm

Jistě... Reie lze vnímat jako invalidu, ale také lze k němu vzhlížet, jakožto ke géniovi, který zvládl se naučit skládat pečetě jednou rukou. "Budeš se hlásit u Mai na cvičišti. Pravděpodobně tam již s někým z Tvého týmu bude." Ne pravděpodobně ale 100%, když jsem tam Kangaeho sám posílal. No ale Kangae nemusel jít přímo na cvičiště, a proto slovo pravděpodobně bylo přijatelnější použít. "Jinak pokud bys rád ještě nějaké techniky, stačí říct. Vynasnažím se Ti ve Tvých požadavcích vyhovět."

Tsukigakure no sato měla ještě pořád přístup k aliančním technikám, i když aliance už plně nefungovala a došlo k jejímu zrušení na srazu Kagů. V rámci aliančních vesnic došlo kdysi k různému promíchání technik, ale každá vesnice si své ultra mega supr čupr techniky S ranku nechala jen pro sebe a nikomu dalšímu je nesvěřila. Proto Tsukigakure no shinobi můžou čerpat i s technik, které nejsou původem z Tsuki, ale nenachází se zde vše, konec konců jako v každé vesnici, která bývala součásti aliance. "Mai poznáš podle poněkud vyzývavějšího oděvu." Dodal jsem nakonec, snažíc se Reiovi vzled mé dcery alespoň trochu přiblížit.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Fri Nov 28, 2014 9:36 pm

"Rozumím."  Tsukikage se zmínil ještě o technikách a když to udělal, napadla ho ještě jedna technika sice, byla z Ame nedalo mu to se zeptat.  "Když už je řeč o technikách. Vzpomněl jsem si na jednu z Ame je to Uramiame. Byla by k mání?" Nebylo to možná k boji ale jen tak ze srandy by se ji rád naučil.  Zmínil taky Mai.  "Mai-san jsem už viděl Tsukikage-sama doprovázela mě z Ame." Vypadalo to že Mai měla, smůlu dostala invalidního člověka do týmu. A čekal na odpověď jestli Tsukikage ma svitek ty techniky.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Nov 30, 2014 11:35 am

Po asi pěti minutách co jsem konečně došla až k Tsukigakeho kanceláři jsem přemýšlela jaký asi bude můj nový tým. Docela dosti jsem se bála nechtěla jsem aby to byly zase nějací namyšlení "idioti" jako ti minulí.
Nenáviděla jsem namachrované, namyšlené či nevychované spratky kteří si neustále hráli na něco na co ani z daleka neměli, a proto jsem se skoro až na kolenou modlila aby to byly aspoň trochu normální lidé. Po chvíli jsem až u dveří od kanceláře a proto opatrně zaklepu nechtěla bych aby se na mě Tsukikage nějak zlobil, a proto jsem o to opatrnější.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Nov 30, 2014 1:21 pm

"Žel, je mi líto Rei. Tato technika je pro Ame výjimečná, a proto ji zde v Tsuki nemáme." Rei by se ji jakožto bývalý Amegakure no shinobi jistě zvládl naučit, ale problém byl ten, že techniky jako například i Kirisame si některé vesnice rády nechají pouze pro sebe. Tsuki pár takovýchto technik také měla. Někdy se totiž i v rámci aliance nechcete podělit o vše, pro případ že nastane její rozpad, jako nyní. "Rád bych Ti to ale něčím vynahradil. Jakmile někdy budu s Amekage. Zeptám se ji na tuto techniku. Pro teď ale co bys řekl na Suiton: Suishōha (A-rank) a Suirō no Jutsu (C-rank)?" Pokud Rei odmítne, pochopím to. Možná má i nějaké jiné představy o technikách a Uramiame nebyla jeho první vysněnou techniku.  Trochu mě mrzelo, že nemůžu Reiovi vyhovět, ale snad se spokojí s tím, co jsem mu nabídl místo toho. 

Po chvíli na dveře kanceláře zaklepala Aimi. Poznal jsem ji díky mým nově nabylým senzibilským schopnostem pomocí Fushi Tensei. Přišla jako na zavolanou. Minule když tu u mě byla, jsme hovořili o týmu. Jak se ukázalo Reiova a Kangaeho týmová partnerka se nemůže momentálně účastnit tréninku z důvodu osobních problému, takže by Aimi mohla posloužit jako výborná náhrada. "Omluv mě prosím Tě na chvíli Rei, ale ještě nikde neodcházej. Za dveřmi je třetí členka Vašeho týmu. Dále Aimi-san." Vyzval jsem Aimi ke vstupu do kanceláře a čekal, zda si přišla podle mých očekávání pro přidělení do nějakého toho týmu, jak jsme se minue o tom bavili.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Nov 30, 2014 1:53 pm

Samozřejmě že s tím počítal tak nebyl tak zklamaný. Tsukikage ale nabídl alternativu, přemýšlel chvilku nad alternativou a odpověděl.  "Vaší nabídku příjmu." Zatím se držel pravidla čím víc tip lepší. Pak někdo zaklepal a ukázalo, že to je týmová partnerka. Bylo to ještě horší další žena jako by nestačila Mai.  "Proboha já v týmu umřu."  A začal se třást ze strachu. Slova Tsukikage jako neodcházej, nebyla potřeba jeho tělo, bylo ztuhlý. Utéct by nemohl, i kdyby chtěl. A koukal se, kdo vejde a doufal, že to nebude tak hrozný.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Nov 30, 2014 2:05 pm

Ještě chvíli nečinně čekám na vyzvání Tsukikageho, bylo mi jasné že tam je slyšela jsem totiž hlas jeho a nějakého jiného Ninji.
Po chvíli jsem vyzvána k tomu abych vešlo do kanceláře, a proto opatrně otevřu dveře a vejdu dovnitř.
Podívám se kolem sebe a uvidím pouze Tsukikageho a Ninju o kterém jsem už přemýšlela před dveřmi od kanceláře.
"Zdravím Tsukikage-Sama.. Přišla jsem kvůli mému týmu, už bych se moc ráda dozvěděla s kým budu v týmu" 
Poté se mírně usměji a neustále koukám na Tsukikageho a na dalšího Ninju co stojí hned vedle mě.
*Možná to může být někdo z mého týmu.. Inu, nechám se překvapit.
Poté jen nečinně stojím a čekám na Tsukikageho odpověď.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Dec 02, 2014 6:12 pm

"Zdravím Aimi-san. Mám pro Vás šťastnou zprávu. Jedna členka týmu se vzdala jeho členství kvůli osobním problémům, takže se uvolnilo pro Vás místo." Původní členka Toshiko Jakitori se žel nemohla pravidelně účastnit týmových tréninků etc., a tak odstoupila z týmu. Jak se ukázalo, pro dobro Aimi. Kangaemu, když jsem mu sděloval informace o týmu, jsem říkal, že se jeho složení pravděpodobně ještě pár krát změní. No nebylo to něco jistého.

"Jeden z Vašich týmových partnerů bude tady Rei-san a ze zbytkem týmu se seznámíte na cvičišti. Aimi toto je Rei, Reii toto je Aimi." Nerad bych, aby po tom, co je uvedu, nastala ta trapná pro všechny chvíle ticha, a tak jsem je i jeden druhému ze slušnosti představil. Rei se zdál býti v přítomnosti žen nervozní, pravděpodobně za to může jakási osobní zkušenost z jeho minulosti, ale snad ho tedy potěší, že v týmu bude mít i parťáka.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Tue Dec 02, 2014 8:33 pm

Ještě chvíli poté čekám na Tsukikageho odpověď ale nakonec se konečně dočkám jeho odpovědi. Když mi z ničeho nic sdělí že jsem konečně přiřazená k mému novému týmu, jsem štěstím bez sebe a také to na mě šlo dostatečně poznat. Můj úsměv byl čím dál tím větší, oči mi slzeli štěstím a poté jsem se podívala Tsukikagemu do tváře.
Budova Tsukikage - Stránka 13 6ztw61
Ještě chvíli se dívám na Tsukikageho a poté raději něco řeknu, přece jenom nemohu neustále jenom mlčet. H-Hai !. Konečně jsem v nějakém týmu, už dlouho jsem se nemohla dočkat.!
Poté když mi Tsukikage zdělí že chlapec vedle mě je se mnou v týmu prostě už jsem se nemohla udržet a skočila jsem po Reiovi a objala ho. 
Budova Tsukikage - Stránka 13 2zyy2p2
Neustále jsem ho měla sevřeného v náručí a nějak jsem se nemohla pustit. Rei-kuuuun ! Zařvala jsem přes celou kancelář a neustále jsem se usmívala, ale po chvíli jsem si uvědomila že to bylo nejspíše nevhodné a proto jsem od Reie odstoupila a postavila se o kousek dál od stolu Tsukikageho. Omlouvám se Tsukikage-Sama.
Budova Tsukikage - Stránka 13 1jp7ia
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Dec 03, 2014 4:44 pm

"V pořádku Aimi-san." Pronesl jsem, chápajíc jak její tak i Reiovu situaci Žel, Aimi se někdy chovala hůř než malé dítě, jelikož se neuměla ovládat. Rei měl fobii s žen, takže s Aimininého chování určitě nebyl nadšený. "Zbytek Tvého týmu je na cvičišti. Můžeš vyrazit okamžitě." Po pravdě bude zajímavé mít v jednom týmu člena klanu Iwatsuchi a Mizotsuchi, svévolné ovládání vůli zemní i vodní podstaty. Rei bude skvělým doplňkem této formace. Možná že si momentálně připadá býti pozadu za tak silnými spoluhráči, ale měl jsem v plánu Reiovi pak dopřát i špetku mé samotné síly. Viděl jsem totiž v něm mé lepší staré Já. Tenkrát když jsem byl prakticky v Iwagakure no sato ničím... svět se ke mne obracel zády, stejně jako k Reiovi kvůli jeho postižení a dalším věcem. Když jsem však potkal Hebiho, všechno se změnilo k lepšímu. Možná že Reie totéž čeká s mou maličkostí.

"Rei-san tady ještě zůstane, jelikož s ním potřebuji něco probrat." Na cvičišti to zvládnou i nějakou tu dobu bez něj. Už tak jsem zvědav, jak si Mai radí s Kangaem. Kdybych ji tam poslal všechny členy jejího týmu naráz, asi by to neunesla, a tak bude lepší, když to tam budu pouštět postupně.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Wed Dec 03, 2014 5:42 pm

Usměji se a poté když uslyším že mohu  pomalu odejít, rozhodnu se tedy že půjdu na cvičiště abych poznala zbytek svého týmu. Moc jsem se těšila a proto jsem docela dosti spěchala. Tak tím pádem se loučím, děkuji za  přidělení do týmu Tsukikage. A s tebou se také loučím Reii, myslím že se zase brzy uvidíme takže zatím ahoj.
Usměji se a poté se pomalu otočím a odcházím pryč, ovšem ještě před tím než odejdu se zastavím u dveří a otočím svojí hlavu.
Budova Tsukikage - Stránka 13 1gsk86
Ještě jednou nashledanou Tsukikage-Sama, Reii. Poté pomalým krokem odcházím.
//Přesun
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Wed Dec 03, 2014 8:48 pm

Tsukikage měl pravdu, když po něm Aimi, vystartovala, chtěl se uhnout, ale už se mu to nepovedlo. Aimi ho dokonale, odrovnala objetím. V tu chvíli byl mimo vůbec, nevnímal okolo svět, a když už konečně odcházela, potom mu ještě chvilku trvalo, než se vrátil zpět na zem. "Ppp…. Potřebujete, ještě něco Tsukikage-sama?" Ještě byl v šoku a snažil se to překonat, ale bez úspěchu furt se třásl. Bude potřebovat víc času o samotě, než se zase dá dohromady.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Dec 06, 2014 9:07 am

"Rei-san mám pro Tebe speciální A-rankovou misi. Bude trochu netradiční a pravděpodobně nebude na pár dní, ale spíše týdnu, ba dokonce měsíců." Toto vyznělo nepochybně zvláštně, když jsem Reie právě před chvíli přiřadil k týmu. Fakt že jsem toto říkal pouze jemu a Aimi jsem kvůli toho již poslal na cvičiště, nasvědčoval tomu, že se bude jednat o soukromou misi pro Reie. Očividně se nebude jednat o nejkratší misi, a tak jaký mělo smysl Reie již nyní přiřazovat do týmu? Ledaže by se Reiova mise týkala právě jeho týmu.

"V týmu budeš mít uprchlíka z Kirigakure no sato, Kangae Mizotsuchiho. Chci abys na něj dal pozor a veškeré jeho počínání, které by znamenalo hrozbu pro vesnici, okamžitě hlásil." Rei nebyl také původně z Tsukigakure no sato ale byl z Amegakure no sato. Jeho přítomnost zde ve vesnici jsem si však vyžádal Já osobně, Kangae byl nezván, ale přes to mu bylo vyhověno ohledně jeho žádosti pobytu zde ve vesnici.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sat Dec 06, 2014 12:14 pm

Třásl se pořad, ale naslouchal Tsukikakemu. Poslouchal až do konce a o co žádal, zrovna nebylo příjemné, chtěl se už vyhnout intrikám, zradám a podobným věcem ale asi byl naivní.  "Jak si přejete. Ještě jedna otázka kdyby se něco zvrtlo mam povolení Kangaeo Mizotsuchiho zabít nebo ho chcete živího?" No byla to jen pojistka, kdyby se opravdu něco zlýho stalo. Taky moc šancí na jeho vraždu nevsázel v jeho stavu.  "A žádáte, abych to taky řekl Mai-san?"  A Mai byla přeci větší rank. Ano řekl speciální mise, ale moc podrobností nedostal a doufal že Tsukikageho s detaily mise neotravuje. Taky přemýšlel, zdali něco nevynechal, ale vypadáto že ne, vše co potřeboval, na to se zeptal.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Dec 06, 2014 9:12 pm

"Mai si je vědoma Kangaeho původu, takže to nebude potřeba." Mai si ale také určitě byla vědoma toho, proč jsem Kangaeho přijal do vesnice, a proto jsem ji nemohl zadat úkol podobný tomu Reiovému, když u Kangaeho šlo o něco víc. Nešlo o to mít pod kontrolou dalšího shinobiho a manipulovat s ním, proto jsem si nemohl dovolit Reie i Mai současně nechat soustředit pouze na hlídání Kangaeho. Na Kangaem jsem chtěl vytěžit, to ano, ale jinak než-li to mívám ve zvyku. Mé plány s ním zůstanou vyzrazeny pravděpodobně až když se začnou jaksi zřetelněji projevovat, což nastane za dobu neurčitou, když ani Já nevím, co přinese zítřejší den. 

"To je z mé strany vše. Smíš odejít na cvičiště za svým týmem." Nebylo dalšího důvodu, proč Reie okrádat o čas, který může strávit se svým týmem. Zcela jistě to pro něj bude nezapomenutelná zkušenost. Zda si z toho odnese něco užitečného se ale teprve uvidí.Nejlepší pro něj ale asi bude naučit se techniky, které jsem mu svěřil, a pak si je vyzkoušet na týmových trénincích a misích.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sat Dec 06, 2014 9:32 pm

"Jak si přejete." Uklonil se a pomalu odcházel nejspíš Tsikikageho otravoval nebo urazil.  A měl namířeno do cvičiště, kde se měl údajně sejít s kolegama.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Dec 07, 2014 3:39 pm

Originál dorazí přímo do kanceláře a započne fáze předávání nashromážděných informací za dobu absence originálu ve vesnici originálu. Kdyby to mělo být ústní formou, trvalo by to nepotřebně dlouho, což si v současné situaci dovolit nemůžu, a proto každý klon sepsal vše nutné zmínky, pak jsem je odvolal a s papíry se přesunul do kanceláře, kde jsem se usadil do své židle a pohlédl na Rukiho.

"Mám pro Tebe práci Ruki-san." Pravděpodobně to nečekal tak brzy po srazu Kagů. Co bych asi potřeboval? Týkalo se to právě srazu Kagů. Nemohl jsem odhadnout, kdy se mi povede spojit Sunu, Iwu a Tsuki, ale patřičné kroky k dosažení tohoto cíle jsem mohl učinit již nyní. Než-li se ale začnu věnovat Iwě nebo Suně, je potřeba si prvně nastolit pořádek ve vlastní vesnici. "Týká se jedné loupežnické a z části nukenínské skupiny, která terorizovala Tsukigakure no sato hned po jejím zničení armádou Iwy." Nyní jsem dal příležitost Rukimu vyjádřit svůj souhlas nebo nesouhlas s touto misí. Bylo by k ničemu mu zde popisovat každičký detail mise, a pak se dovědět, že Ruki o ní již od začátku neprojevuje zájem, a proto jsem mu dal prostor k vyjádření již nyní.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 07, 2014 9:44 pm

Po cestě a srazu, který nebyl nijak extrémně náročný jsem nějaký ten úkol uvítal, avšak cítil jsem, že po tom co jsem viděl sraz, tak jsem za ta léta na cestách nijak nezesílil ba naopak zeslábl " Jak moc nutně potřebujete tuhle záležitost vyřídit? Rád bych se vrhl na svůj tréning též jestli mi rozumíte, avšak jestli je to opravdu nutné a vesnici to velice pomůžu jsem ochoten ihned vyrazit Tsukikage-sama " Stál jsem lehce před ním, mezi námi byl jen stůl, stál jsem lehce uvolněně a přemýšlel zda bude chtít po mě tyto teroristy eliminovat nebo jen zatknout, podle jeho vyjádření se dá totiž poznat jaký typ člověka to bude, stále jsem se totiž snažil přijít na to, kdo je tato osoba.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Dec 08, 2014 3:55 pm

"Ovšem existuje možnost i trénovat v rámci mise." Řekl jsem, Rukiho probodávajíc pohledem. Sice vyjádřil souhlas, co se týče plnění mise, ale vyjádřil jej mírně nespokojeně, takže podle toho soudíc mu na zesílení opravdu záleželo. Proč mu tedy odmítat to, po čem tak dychtivě touží? Teď jen aby bylo v mé pravomoci mu vyhovět.

"Pod pojmem trénink si představuješ zdokonalování svých vlastních schopností, a nebo bys si rád půjčil i nějakou tu techniku?" Jelikož Ruki se zmínil pouze o svým tréninku, nelze z toho bylo usoudit, co přesně chce. Přišlo mi ale, že jeho reakce mírně naznačovala zdokonalování svých schopností, to však ale ještě neznamená, že si nemůže půjčit i jakési svitky, které se naučí buď to před sebezdokonalováním a nebo po...
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon Dec 08, 2014 6:41 pm

Pane po fyzické a bojové stránce si troufám tvrdit, že jsem na tom dobře, tohle kopí jsem dostal od jednoho klanu, který žije daleko v horách, přežívají jenom díky jejich umění s kopím, bez použití ninja technik, díky jednomu incidentu mě vzali na pár měsíců pod jejich křídla." Kopí jsem držel v ruce a poté jsem se hodlal vyjádřit ohledně technik" Určitě jste si všiml, že Mizukage se nás snažil dostat do Genjutsu na srazu, v tento moment se mi zdálo, že můj arzenál ohledně genjutsu je dosti prázdný " Tohle nebyla tak úplně pravda, ovládal jsem svůj sharingan na úžasné úrovni, takže jsem dokázal obrátit díky němu iluzi protivníka vůči němu, nebo ho díky ní na nějakou dobu ovládat a dále jsem uměl i nějaké techniky, no nebudu si lhat, ale Tsukikagemu jsem nějak moc nevěřil, vše se mi zdálo moc dokonalé a trošku mi připadalo situaci v perníkové chaloupce, kde babička vykrmuje Jeníčka, aby se o něm dozvěděla co nejvíc, maže mu med koleb huby a pak se ho snaží sníst, ale bůh ví jak to bude tady. " A dále jsem chtěl zdokonalit své stopování, nemám žádné zvláštní schopnosti, ale slyšel jsem o technice, kde můžete vidět osobu sobě blízkou pokuď znáte její chakru a máte u sebe nějaké sklo, kde by se to mohlo přemítat.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Dec 09, 2014 2:58 pm

Po Rukiho slovech jsem se na chvíli zamyslel. Přemýšlel jsem nad technikou, kterou Ruki myslel, opakujíc si dokolečka její popis. Na chvíli jsem si připadal bezradný... proč Ruki neřekl přímo název techniky? Možná že jej taktéž nevěděl, ale dopátrat se jej možné bylo. Dnes k tomu máme patřičné prostředky jako například internet etc. (myšleno v reálném světě). Po chvíli mi asi došlo, jakou pak techniku má Ruki na mysli. Má štěstí že mi je něco přes 88 let, takže o shinobi technikách toho hodně vím, stejně jako o shinobi světě, ale ani mé znalosti nejsou nekonečné.

"Máš na mysli Tōmegane no Jutsu?" Pokud ano, tato technika po celém světě byla dost rozšířená, a však používalo ji jen málo shinobi. "Co se týče genjutsu... ve vesnici vím pouze o jednom, které lze efektivně využít... Kokuangyo no Jutsu." Nyní jsem dal prostor Rukimu k tomu, aby se vyjádřil ke mnou jmenovaným technikám. Pokud vyjádří souhlas, předám mu je, a pak konečně se vrhneme na podrobnosti ohledně jeho následující mise.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Tue Dec 09, 2014 8:34 pm

Jo takhle se jmenovali "Radostně jsem řekl a přitom se podrbal ve vlasech. Tohle měla být zkouška pro Tsuchikagejo jestli se vyzná v technikách, spíše jestli má velký přehled, samozřejmě že vím co chci se naučit za techniky a věděl jsem, kde je sehnat i mimo vesnici, no pokuď je má ulehčí mi to práci, avšak ohledně Kokuangyo no Jutsu jsem se divil, že ho zná přeci jen to byla technika s Listové vesnici, o které mi povídala Reina. Kdysi se mě jí snažila naučit, ale přešli jsme raději na zdokonalování mého sharinganu o tom už ale jiná ...
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 31 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next

- Similar topics