Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 18 z 31 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 18 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 18 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Mar 11, 2015 6:37 pm

Když Ruki vešel dovnitř, chytil jsem do rukou jeden papír a začal si ho číst. Neignoroval jsem ho. Právě naopak. Četl jsem si totiž jeho spis, kartu shinobiho, za dob, kdy byl považován za shinobiho z Tsukigakure no sato. Zajímavé čtení.

"Zdravím. Jaká byla mise?" Zeptal jsem se, čte si dál informace o Rukim. Nedíval jsem se na něj, ale do papíru. Snad ho to neurazí. Není v tom nic osobního. Jen si zjišťuji, s kým to vlastně ve vesnici mám do činění. Rukiho jsem přeci jen přijal do služby za zvláštních okolností, nevědě o něm takřka vůbec nic.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Mar 12, 2015 4:35 pm

"Neviem ja som sa s takými ešte nestretla." Odpovedala som mu jednoducho a po tom sa vlastne pustil do rozhovoru s ďalším chalanom, čo tu bol. Moju poslednú otázku ignoroval, preto som už ja ostala ticho a nemala som na pláne sa ju pýtať znova aj keď som ho chcela pozvať k sebe, no zámer to dobrý nebol. Predsa len k tomuto rozhodnutiu som dospela až po menšom rozhovore zo svojím druhým ja. V kancelárii sa to pomerne hlo, lebo odtiaľ už vyšla jedna osoba a vstúpila ďalšia. Ak to pôjde takto mohla by som to mať už konečne za sebou a mohla by som odtiaľto odísť.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Thu Mar 12, 2015 5:43 pm

Možná se zdálo že jsem přestal Kayu poslouchat a neodpověděl jsem na otázku. Nebyl v tom umysl jí ignorovat ale sám jsem nevěděl co budu dělat. Když jsem mluvil na Kangaeho tak jsem měl možnost trochu přemýšlet. Když jsem vědět co řeknu začnu mluvit na Kayu Až odevzdám misi tak budu dělat to co vždycky. Poflakovat sě vesnící a celkově nic nedělat, někdo tomu říká flakat se. Co mám v plánu po skončení mise ty
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Počet příspěvků : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Mar 12, 2015 7:44 pm

Bola som ticho a hľadela si svojho, keď tu na mňa zasa prehovoril. Už som si myslela, že už ho to prestalo baviť so mnou sa rozprávať ale asi mu to chvíľu trvá než príde na to, čo chce vôbec povedať. Vypočula som si jeho slová a prehovorila som taktiež. "Mala som na pláne ísť "domov" a trocha si odpočinúť. Nó a tak ma napadlo, že keby nemáš nič na práci mohol by si ísť aj ty." Naozaj mu muselo príjsť zvláštne, že ho dievča pozýva k sebe domov. Ale ja som ho vážne chcela len trochu potrápiť a potom maximálne zabiť, teda nie ja ale moje druhé ja to chcelo. Preto som poslušne robila to, čo mi prikázal.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Thu Mar 12, 2015 9:34 pm

Opravdu mi bylo trochu divné že jen tak mě pozívá domu. Neviděl jsem důvod proč odmítnout! je lepší být s někým než se potulovat sám teda minimalně zábavnější. Měl jsem v plánu se flákat ale když si mě pozvala tak rozhodně neodmítnu. Byl jsem velice lstivý a čekal jsem v tom něco špatného. Pokud bych o tom plánu věděl stejně bych šel protože radči zemřu od děvčete než abych zemřel stářím nebo nudom. Také mi do karet hraje trochu naivity a podceňovaní že si myslí že mě muže zabít kdy chce.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Thu Mar 12, 2015 9:51 pm

Mal veľké šťastie, že nevidel môj šialený úškrn na mojej tvári. Alebo som skôr ja mala šťastie, že ho nevidí, lebo by sa asi zľakol a utiekol kade ľahšie a už by sa nevracal. "Dobre, tak sme dohodnutí ale ak by prišla Rinku, tak budeš musieť odísť!" Oboznámila som ho s týmto faktom dopredu. Aj keď som si nemyslela, že po tom, ako odtiaľto utiekla, že sa len tak ukáže. To, že som si myslela, žeby som ho mohla ľahko zabiť nebola naivita ale fakt, že ja rada využívam moment prekvapenia a k tomu som trochu šialená... ale len troška.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Thu Mar 12, 2015 10:05 pm

Už jsem viděl hodně šilených věcí a ještě plno uvídím. Boj díky překvapení dokázal vyrovnat síly mezi soupeři kteří nejsou jsou na jiné urovni. I já jsem shinobi který tuto metodu používá a velice jí preferuji. Takže máš nějakou spolubydlící, odejdu pokud mi řekneš Problem nastáva když se útok nepovede a fakt že se  na tento způsob specializuji šanci na uspěch nezvetšuje nemluvě o okamžité regeneraci useknuté končetiny. Ať je to jakkoliv tak je právě na Kaye jesli zautočí, rozhodne se manipulovat či uplně něco jiného. I přes podezření nemám problem jít k ní domu, to značí že věřím ve své schopnosti nebo jsem magor.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri Mar 13, 2015 8:18 pm

Pane no mise" Můj hlas byl naprosto deprimovanej, poníženej, lehce jsem se i zasekával a nevěděl jsem jestli to mám říct na plnou pusu, ale co už " Ta posila co dorazila, zničila naprosto průběh mise pane, než jsem stihl zkontrolovat terén a odhadnout počet nepřátel, již proběhla bitva mezi Kangaem a někým, takže nemám tušení kolik bylo nepřátel no jsem si jist, že někdo utekl. Sice neměli být vězni no jedna shinobi usoudila, že je lepší je vzít a jelikož nejsou všichni chyceni dají se nyní použít jako návnada " Poté jsem natáhl ruku lehce dozadu a odezvdal aktivní svitky Tsukimarovi na stůl " Tyhle svitky byli pravděpodobně na stole vůdce rebelů, kterého jsem nezastihl pouze jeho dceru. " Hokori si mohl všimnout, že svitky jsou aktivní no nechal jsem na něm ať usoudí co s němi, co se týče mé karty Shinobiho, tak si mohl všimnout, že jsem Tsuki reprezentoval na zkouškách Chuuninů, při válce, kde padla jak moje sestra, tak i matka no tenhle detail by zde neměl být zaznamenán jak bývalou Tsukikage tak ani Reinou. Dále zde mohli být informace o mých většinou solo misích, specializace na špionáž při diplomatických misí, u čehož mohl usoudit Tsukikage, že mám vhodné chování.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Mar 14, 2015 10:34 am

Nejen že se chycení bandité a nukeníni dají použít jako návnada, ale jistě z nich dostaneme samé užitečné informace. Ta jejich skrýš v lese určitě zdaleka nebyla jediná. Svitky, které mi Ruki odevzdal, jsem si jen prohlédl, a dal na kraj stolu. Rozhodně se jimi zabývat budu, ale to až jak za dveřmi nebude takový nával. "Dobrá práce." Pochválil jsem jej, tahaje z kapsy měšec ryo. I když jich v tom měšci není hodně, Ruki neumře hlady.

"Jaký je Tvůj vztah k Reině Kaně?" Ruki měl pravdu, ve spisech o něm a Reině nebylo nic důležité. Přesto jsem se zeptal na otázku, jaký postoj k ní zaujímá. Že bych něco tušil? Ne. Ani Já, ačkoli mnohdy si ostatní myslí opak, nejsem jasnovidec.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Mar 14, 2015 11:46 am

Když řekl dobrá práce, tak mi prolítlo hlavou jen jestli si dělá srandu. Tato mise byla fiasko. Nyní nukenini ví že po nich jdeme a někteří lidé zemřeli zbytečně... Moje mise byla, aby nebyli diváci a mi si jich přivezeme pár rovnou k nám.. "Ten měšec nemohu přijmout, misi jsem nesplnil" Ruku jsem v dal gesto, že ho nechci. Neměl jsem moc peněz, no stále tu byli skrýše Reiny a i mé osobní peníze, které jsem si tu nechal kdysi na účtě. Poté přišla otázka na Reinu. Že by na to přišel, ale jak ? V hlavě mi zazněla tahle myšlenka, no nevydával jsem žádné známky nervozity " Párkrát jsem jí v minulosti potkal zde ve vesnici a dá se říct že je můj dlužník " Dlužník nedlužník nevím co je na tom pravdy, byla to žena co mě vychovala, ale zabila mi otce, neustále mi lhala, ale brala mě jako syna, kterého ztratila. Na jednu stranu bych jí měl nenávidět, vzala mi vše, ale zároveň i něco dala. Nevím co bych dělal kdyby zemřela, je to vlastně moje jediná žijící rodina.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Mar 14, 2015 7:46 pm

Někdy se mise mění v průběhu. Ruki by je kvůli jejich počtu nestihl sám porazit, a než dorazili posily, někteří z nich se už stihli vypařit. Rukiho reakce mě překvapila. Že by pro vesnici někdo pracoval zdarma? Výsledek a průběh této mise nebyl splněn podle mého zadání, ale spokojil jsem se s ním. Ukázali jsme jim sílu vesnice. Ti zajatí nukeníni jistě budou vědět něco o polohách jejich dalších skrýši a jejich plánech. Když rychle zasáhneme, zbavíme se dalších. "Jak myslíš." Peníze jsem si vzal zpátky. Rozhodně nebudu vnucovat někomu něco, co nechce... obzvláště když se jedná o peníze.

"Dlužník?" Toto mě zaujalo. Rukiho informace v jeho spisech jsou sepsány až podezřele stručně, a ne konkrétně, takhle si alespoň udělám obrázek o jeho minulosti. Jistě čekal, že mě ten dluh bude zajímat. Koho by nezajímal?
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Mar 15, 2015 9:03 am

V mých spisech si asi mohl všimnout zakřížkovaných informací o rodině, no podle jména mohl posoudit že jsem původem z písečné a je možné, že jsem mu to aji zmiňoval. Všiml jsem si, že chce ze mě tahat informace, ale tohle byla jedna z věcí, která mě ani nepřekvapuje byl to Tsukikage, vůbec mě nezná a přijal mě zpátky do vesnice, kde jsem se neobjevil přes 2 roky. Nebyl to zrovna papírový postup a mohl jsem být rád za to jak to dopadlo no stále jsem mu nevěřil... " A vy k ní máte jaký vztah jestli se smím zeptat? " Pravděpodobně nyní bude atmosféra napjatá, neodpověděl jsem mu na jeho otázku a snažil se získat informace o něm možná to pochopí že nic není řekněme zadarmo. Mou důvěru si musí získat a není to lehké.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Mar 15, 2015 6:17 pm

"Čistě formální, nezaložen na citu." Odpověděl jsem s úsměvem. S Reinou jsem se setkal, pokud si dobře vzpomínám, pouze na posledním srazu Kagů, kde byla jedním z hlavních témat, které se probíraly. Jeden z důvodu, proč se ze srazu stala fraška. "Ta její postava ale... to je kus. Nemyslíš?" Ruki si správně domyslel, že když mi neodpověděl na otázku, nebudu nadšený. Tímto jsem poznal, že mi něco tají. Když mi někdo něco tají, pak jsem rozčílený. Naštěstí pro Rukiho... svůj vztek etc., dávám najevo nejen násilím.

Zajímala mě Rukiho reakce, dokonce i ten sebemenší pohyb. Zrak jsem měl proto neustále na něm upřený. Ani jsem nemrkal. Určitě by to nejednoho znervózňovalo. Ruki si jistě uvědomil, že svou odpověď by si měl pořádně promyslet.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Mar 15, 2015 9:28 pm

Tak čistě formální? " Jen jsem si lehce řekl no nebylo to přímo mířeno na Tsukimara. Poté přišla otázka ohledně její postavy a já si jen představil kolikrát jsem jí viděl nahou, sice jsem byl jen dítě v té době no viděl jsem jí jednou i v pubertě " Postavu má pěknou, jelikož je edo-tensei, ale kdyby jsme hráli na její pravý věk, tak už by asi tak dobrá nebyla " Odpověděl jsem přímo a jasně, bez náznaku nějakého velkého vzrušení, protože jsem si představil jak by asi vypadala ve svém skutečném věku a navíc byla jako moje matka... Pochopil jsem že Hokori chtěl vidět nějakým způsobem mou reakci vůči její postavě, Reina je známá jako nádherná žena a svůdnice " Víte Tsukikage-san mě spíš přitahuji ženy, které nedávají na jevo svojí krásu, ale sou spíš stydlivé. " To co jsem řekl je pravda, ženy které se mi líbili byli druhý opak Reiny.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Mar 20, 2015 7:00 pm

Přitahují ho stydlivé ženy. To bych do něj opravdu neřekl. "Máš nějaké přání, co se týče Tvého pobytu v Tsukigakure no sato?" Reinu jsem dál již nehodlal rozebírat. Je to pro mě neznámá osoba. Něco jsem o ní slyšel, ale lidé říkají různé věci.

(Omlouvám se za pozdní odpověď, mám tak trochu problém se školou etc.)
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri Mar 20, 2015 9:01 pm

Přemýšlel jsem co bych mohl chtít " Ohledně pobytu zde ne, jen bych si možná na chvíli vzal volno. Je tu jedno místo, které bych rád po delší době navštívil " Tím místem byla myšlena listová. Byl jsem tak kdysi jako malé dítě ve svatyni Uchihů no nestihl jsem to celé přečíst kvůli Nawakimu.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 22, 2015 2:22 pm

Kangae Mizutsuchi

Začínalo se mi zdát, že zde strávím mládí. Složil jsem pečeť a následně se vedle mě objevil klon. Následně se vydám pryč a klon tu nechám. (přesun) Ten se zadívá na Mishu a usměje se. "Jaké je vaše jméno?" Zněl jsem jako stalker? Či něco takového? Snad ne. Šlo mi o to, vydržet zde dlouhé chvíle, kdy Tsuchikage měl své jednání. Následně můj klon začal dělat kroky kolem Kayi a Mishy. "Chodíte spolu nebo upřednostňujete vztah pouze pro zábavu založený na sexu?" 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Sun Mar 22, 2015 5:32 pm

Po dlouhém čekání, se zvednu s lavičky a pomalu odcházím. Přijdu jindy, až bude mít více času. Pomyslím si. Usměji se a po chvíli jsem opravdu pryč.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sun Mar 22, 2015 7:00 pm

"Už hneď po tom, čo by prišla by si odišiel." Ujasnila som mu, ako to vlastne je. Chcela som to proste tak, aby som to ani nemusela povedať a odišiel by pekne sám. Bol tu  ešte jeden mladík, ktorý stále otravoval a chcelo sa mu rozprávať. Nestačilo to, že sa rozprával s Mishom ale musel spomenúť aj mňa a ešte pri takej blbej hláške. "Práve dnes som ho stretla." Odpovedala som na tú jeho unáhlenú dedukciu. Kto vôbec povedal, že je môj typ? Ja som bola v tomto smere veľmi vyberavá, možno preto som ešte ani žiadneho priateľa nemala a dokonca som si ani žiadneho nehľadala.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Mon Mar 23, 2015 8:02 pm

Neměl jsem se v plánu mluvit a poslouchat Kangaeho. Odpověděl jsem mu na otázku a nečekal jsem že bude následovat další a ještě taková která je celkem okázala. Kangae odemně nezískal odpověd, možná proto že Kayl řekla to co bych řekl i já. Další slova k tomu chlapcovi nebyla nutná. ''Otočím hlavou zpět tak abych už neměl oční kontakt''. Jako kdyby mi nedala jasně najevo že se vypařím jak někdo příjde. Radči mi to ještě ujasnila abych to pochopil a pamatoval jsem si to. Pochopil jsem to velmi dobře, at příjde kdokoliv tak se nenápadně vypařím
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Mar 27, 2015 4:00 pm

"Dobrá, jak je libo. Jsem ochoten Tě uvolnit ze služby. Ne však na delší dobu než měsíc. Pak se hlas. Vesnice potřebuje aktivní shinobi." Bylo to těžké rozhodování. Možná mu připadá měsíc příliš. Já jsem jeho cesty ale hodlal využít. "Pak mi doneseš, co se zajímavého děje ve světě, a nebo co se chystá." Jistěže nebudu spokojený nějakou druhořadou informací. Chtěl volno, má ho mít, ale není to zadarmo.

"Pokud to je vše, při odchodu z budovy vybídni dalšího ke vstupu." Za dveřmi mě čekala fůra lidí. Cítil jsem jejich chakru pomocí Kanchi. Nemůžu si však stěžovat. Kage má své povinnosti, s kterými jsem počítal. Že všichni ale ukončili svou misi ve stejnou dobu. To je opravdu náhoda.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Mar 28, 2015 2:50 pm

Měsíc nebude snad ani potřeba, děkuji pane uvidím co zjistím. "  Poté jsem za sebou zavřel dveře a pobídl ostatní kdo byli na řadě aby šli dovnitř.Mezitím jsem se přesunul k bráně.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Mar 28, 2015 6:46 pm

Netrvalo dlouho než se otevřeli opět dveře a byl na řadě další člověk. Tentokrát nebyl přímo určen kdo má vejít tak jsem si řekl že ten kdo první vejde tak ostatní mají smůlu a musí počkat. Byl jsem už unaven čekaním a taky trochu bojem. Zrovna čekaní byla věc kterou jsem nenáviděl ale počkat jsem musel, až do těd. Kaya jsme konečně na řadě Pravda byla že jsem vůbec neměl ponětí jesli opravdu na řadě jsme ale zrovna tohle mi bylo jedno. At někoho předběhnu nebo snad ne. Svižným krokem příjdu ke dveřím a otevřu je.

Trochu jsem pospíchal protože fakt nechci aby mě někdo předběhl. Po otevření dveří vejdu do mísnosti a stoupnu si těsně ke stolu kde sedí šéf. Tak jsme tady, vím že mise trvala déle než se čekalo ale oznamuji že mise je uspěšně splněna. Opravdu jsem nečekal že tato mise bude trvat takhle dlouho ale jsem rád že je už splněna.

Naposledy upravil Misha Haybushi dne Sun Mar 29, 2015 11:49 am, celkově upraveno 1 krát
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sun Mar 29, 2015 8:22 am

Kayo vidíš, si konečne na rade. Zopakoval mi vnútorný hlas a ja som sa vybrala za Mishom, ktorý sa hnal pomerne rýchlo do vnútra ale to som sa mu nedivila. Vošla som do otvorených dverí, ktoré som za sebou zatvorila a po otočení som sa postavila pred stôl. "Dobrý deň." Pozdravila som zo slušnosti a viac som nehovorila. Ja som mala misiu ho len podporiť, preto som nemala k tomu čo príliš povedať, keďže on misiu splnil tým pádom by som ju mala splniť aj ja.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Mar 29, 2015 5:16 pm

"Zdravím Misho, Kayo." Prohlédl jsem si je podpíraje si rukama bradu. Byli na misi dlouho. Jsem zvědav, zda Misha misi skutečně splnil. Neměl totiž jen narušitele eliminovat. "Takže? Vše bylo na svém místě? Nikdo nic nevzal?" Optal jsem se Mishi. Zněl jsem klidně, vyrovnaně. Takto jsem působil ale vždy, proto ze mě není tak snadné číst. Nepoznáte, kdy se vztekám, kdy jsem nervozní, kdy mi na něčem záleží, a kdy ne.

S Mishou do kanceláře přišel i smrad rozkládajícího se těla. V Mishově případě hlavy. Hlava byla už ve velmi pokročilém stádiu rozkladu. Je to nepříjemný zápach. Musím se prvně přiznat, že jsem si na chvíli myslel, že takto smrdí Misha nebo Kaya. Pak jsem si ale uvědomil, že takto někdo živý smrdět nemůže.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 18 z 31 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 24 ... 31  Next

- Similar topics