Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 4 z 31 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 4 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 4 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Kaomi Thu Aug 01, 2013 3:17 pm

Odmítala jsem mu stále říct to co chci. Nebyla jsem si jistá jestli to někomu jako jemu můžu říct, neznala jsem ho a popravdě jsem se s cizíma lidma ani nedávala do řeči. On se ale i tak znovu zeptal. Před tím jsem si řekla že mu to jednoduše neřeknu, ale asi abych to dostala, tak budu muset. Nohy jsem si dala ze stolu aby mi vyseli a ruce založila do klína s očima upřenýma na toho kluka co pořád jen rýmoval, že ho to bavilo... "Chci medvěda, to je celé." Jednoduché a prosté.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Počet příspěvků : 77

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Thu Aug 01, 2013 3:58 pm

Dívka přehodila nohy přes hranu stolu a tím se zase o kus přiblížila ke mně. Její postup se mi vůbec nelíbil, bude-li to takhle pokračovat dál, mám jí za chvíli na klíně. Pak z ní ale konečně vypadlo co chce, což mi přineslo částečnou úlevu.
Aha! Ten medvěd.
Vzpomněl jsem si na to, že jsem to slovo zaslechl, když se bavila s Ayame. Medvědi jsou nudní.
Svraštil jsem obočí a zadíval se na ní. Stále mi nebylo jasné, k čemu potřebuje mě.
"A já ti mám povolit,
že ho jako můžeš mít?"
chtěl jsem si v tom udělat jasno.
Ex Libris
Ex Libris

Počet příspěvků : 16

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Thu Aug 01, 2013 4:19 pm

No, popravdě na toho puboša jsem ani v plánu sedat neměla. Maj got, ještě bych chytla nějaký breberky xD, byla jsem hold dost čistotná, i když teď mé oblečení od cizí krve nebylo nic moc a docela mi to vadilo, i tak jsem to musela vydržet a povzdechla jsem si. "No, ano. A ještě mi dát někoho, nebo mi klidně i osobně pomoc si ho ochočit, je docela velkej." Nafoukla jsem si jednu stranu úst a pak obě a takto si na chvilku hrála.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Thu Aug 01, 2013 5:22 pm

Bělovláska mi sdělila, že to je přesně to, co mám udělat a ještě něco navíc. Mírně jsem se zamračil. S ochočováním zvířat jsem měl nulové zkušenosti. Ty v mém lese se mě nebála a na moc jiných jsem od té doby nenarazil. Měl jsem ale nějaké teoretické informace. Zdálo se, že na to někdo vypotřeboval docela dost papíru. A taky jsem neměl nikoho jiného, koho bych tam poslal. Ještě jednou jsem se žalostně zadíval na stůl a pak se zvednul ze židle.
"Kdyby jsi to řekla hned,
už jsme mohli vyrážet,"
neodpustil jsem si ještě směrem k ní. Lidé to, co chtěli vždycky jen zbytečně obalovali hromadou balastu.
Vypadal jsem jako, že se už vydám ke dveřím, když jsem si na něco vzpomněl. Popadl jsem čistý papír, s hledáním psacích potřeb jsem se neobtěžoval a místo toho jsem nahromadil do prstů čakru a vypálil jsem na papír vzkaz, který jsem následně přišpendlil jednou že svých jehlic na dveře.
V těch jsem se také zastavil a kývl na ní jakože ať jde. Ještě jsem to hodlal vzít přes nějaký obchod, kde se dá koupit med.
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Thu Aug 01, 2013 6:39 pm

Myslela jsme si ze začátku že mi to jen zatrhne, ale jeho reakce mě dost překvapila. Navíc to jak se hned vydal i semnou mě dost dostalo. Myslela jsem si že jako každý mi jen řekne co mám dělat a nechá mě v tom samotnou. Konečně jsem se po té delší době zase do široka usmál a seskočila ze stolu a doběhla až k němu. "Dobře...Arigato." Usmála jsem se na něj a šla po tom hned za ním.

//Přesun
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ex Libris Thu Aug 01, 2013 7:21 pm

Za nedlouho v chodbě utichly zvuky našich kroků a zůstalo tam jen spoustu krve, ohořelé stěny a uklízecí četa. Ó ano, a lístek s vypáleným vzkazem připíchnutý jehlicí na zamknutých dveřích.

Vzkaz:

(Přesun >> Ulice)
Ex Libris
Ex Libris

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Aug 08, 2013 7:02 pm

Prišiel som do budovy, kde mala byť Tsukikage-sama. Už som prišiel po nejakej tej dobe z Kiri. V Kiri sa mi páčilo, všetko tam bolo pekné. Vlastne aj Tsukigakure sa mi veľmi páčilo, nesťažoval som si. Napríklad v Ame stále pršalo, kvôli ich zabezpečeniu, som počul.
Zaklopal som na kanceláriu Tsukikage a čakal na vyzvanie dnu.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu Aug 08, 2013 9:01 pm

Došla jsem s Shi do budovy. Na spodním konci schodiště jsem se zastavila a podívala se nahoru. Stejně jako asi každému, kdo kdy stál na mém nynějším místě, se mi ze rtů vydral hlasitý povzdech. Koho kdy napadlo stavět tu kancelář takhle vysoko. Á, počkat, za tohle si můžu sama, ušklíbla jsem se.
Shi ani nezpomalila, poháněná náhlou hyperaktivitou se rozeběhla vzhůru do schodů a mě zanechala daleko za sebou. Nebylo tedy divu, že do posledního patra vyběhla jako první.
Před kanceláří uviděla stát Reie a protože to byl jediný přítomný člověk v okruhu několika desítek metrů, vrhla se k němu. Zastavila se až u jeho nohou, těsně včas, aby do nich nenarazila. Následně k němu zvedla pohled svých pomněnkových očí a nasadila svůj nejroztomilejší pohled.
Na rozdíl od tygřice, jsem schody vyšla v klidu a nikam jsem se nehrnula. Na patře s mou kanceláří jsem se zastavila, hluboce vydechla a stihla si všimnou, že Shi už se zase lepí na nějakého nebožáka. Bylo s podivem, že ještě neležel na zemi, protože shazovat lidi a dělat si z nich živé polštáře byla jedna z jejích oblíbených aktivit.
,,Zdravím,'' pozdravila jsem ho vesele se zářivým úsměvem a pomalu k nim došla, abych odemkla kancelář a pustila Reie i tygřici dovnitř.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Aug 08, 2013 9:17 pm

Nikto neotváral, nakoniec po schodoch som počul kroky. Ako prvá vyšla tá šelma. Pozrel som sa na ňu, že čo odo mňa chce?
Radšej som sa jej nedotýkal. Hneď na to ako došla Tsukikage-sama, tak som pozdravil.
"Zdravím Tsukikage-sama."
Potom som vošiel dnu do kancelárie a spustil som.
"Takže Mizukage-sama chce len dohodu o neutočení. To len pre tú ich neutralitu, ale chápem aj Mizukage-sama."
Zahrabal som v plášti a vytiahol som zvitok a predložil ho Tsukikage-sama na stôl.
"Tak tu to je.. a ako na to zareagujete?"
Opýtal som sa po predložení tej zmluvy.

NÁVRH NA SMLOUVU O NEUTOČENÍ:

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu Aug 08, 2013 9:37 pm

Vešla jsem do kanceláře hned za nimi, ještě před tím jsem ale ze dveří vytrhla jehlici a přečetla si lístek od Exe. Neubránila jsem se pobavenému úsměvu.
Jehlici jsem naplocho hodila Shi a ta ji chytila mezi zuby. Potěšené se zazubila a vyskočila na svou pohovku. Další do sbírky.
Došla jsem za svůj stůl, přičemž jsem věnovala pohled vesnici za prosklenou stěnou. Po nedávném útoku už nezbyly ani stopy.
Ze stolu jsem si vzala svitek od Mizukage, rozvinula ho a přečetla. Následně jsem ho uložila do jednoho ze šuplíků ve stole. Pak jsem luskla prsty pravé ruky. Kolem ní se na malou chvíli objevily okvětní lístky irisu, avšak téměř hned zmizely.
„Jak jinak, než kladně?“ odpověděla jsem s úsměvem na Reiovu otázku. Sáhla jsem do horního šuplíku stolu a hodila Reiovi peněžitou odměnu za misi. „Dobrá práce.“
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Aug 08, 2013 9:41 pm

"Eh... tak vďaka. "
Povedal som pokojne, zobral som si aspoň odmenu. Čakal som, že pôjdem s odpoveďou do Kiri. Celkom by som sa potešil ešte by som mohol stráviť čas s Yuu-chan.
"Takže ja už pôjdem? Alebo nepotrebujete ešte niečo vyriešiť? "
Opýtal som sa. Celkom sa mi nechcelo leňošiť v prázdnom sídle. Radšej by som ešte niekam šiel.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Thu Aug 08, 2013 9:57 pm

Posadila jsem se do křesla a spokojeně se opřela. Shi mezitím na gauči cumlala svojí jehlici. Občas jsem k stočila pohled, abych se ujistila, že si ji nezabodla do krku. I když...to bychom nejspíš všichni slyšeli.
„To je všechno...“ odpověděla jsem mu, „...ale pokud chceš misi, můžu ti nějakou dát,“ dořekla jsem, když jsem viděla, že se na nic nedělání po vesnici nejspíš moc netěší.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Thu Aug 08, 2013 10:07 pm

"Podľa toho, akú?"
Opýtal som sa tej váženej osoby predo mnou.
Pozrel som sa na Shi, čo vlastne robí. To mi pripomínalo, že som nemal žiadneho summona, ale ani som moc nechcel. Načo by mi bol? Vedel som sa zaobísť aj bez neho.
"No možno by som si niekam rád zašiel na výlet, v Kiri to bolo dobré, ale bol som tam málo. Tak by ste mi mohli dať priepustku?"
Opýtal som sa Tsukikage.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Fri Aug 09, 2013 12:20 pm

Vyslechla jsem si jeho žádost a chvíli o ní přemýšlela, než jsem vytáhla kousek papíru a začala psát. Ve vesnici se nic vážného nedělo a přesné datum srazu jsem stejně ještě nevěděla. Takže proč ne.
Na papír jsem napsala propustku a podepsala se, takže by neměl mít problém projít naší bránou, ani tou v Kiri. Papír jsem přeložila v půli, dala na něj pečeť Tsuki a podala ho Reiovi.
„Tady máš, šťastnou cestu,“ popřála jsem mu s úsměvem na  rtech. „A žádný blbosti,“ dodala Shi a pak se dál věnovala svojí nové jehlici.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Anonymní Fri Aug 09, 2013 12:37 pm

"Ďakujem Tsukikage-sama. Nebudem tam príliš dlho. Nemusíte sa o mňa báť."
Povedal som a s úsmevom som si zobral priepustku. Bol som celkom rád, že môžem ísť do Kiri ešte znova.
"Určite vám to nejako vynahradím. Máte u mňa jedno veľké plus."
Povedal som natešene. Takto ma človek nikdy v živote nemohol vidieť. No proste som bol celkom veselý.
Presun

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsumaki (Oga) Sat Aug 10, 2013 5:56 pm

Po nejakom čase som sa vrátil.. znova. Ruky tento krát vo vreckách a na sebe som kupodivu nemal taktickú vestu. Vlastne som momentálne vyzeral úplne ako civil.. možno by ma ani nespoznala nebyť môjho nemenného výrazu. Znova som zastavil pred dvermi a po zaklopaní som vstúpil, teda ak ma vyzvala.
"Kage-sama.." Zamumlal som polohlasne a len som sa pootočil po miestnosti.
".. rozhodla ste sa? Čo so mnou?" Spýtal som sa na rovinu. Momentálne som obkecávačky typu "ako sa máš etc etc.." nemienil riešiť. Kvôli tomu som sem predsa len neprišiel.
Tatsumaki (Oga)
Tatsumaki (Oga)
Nukenín (A-rank)
Nukenín (A-rank)

Počet příspěvků : 93

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Aug 11, 2013 11:01 am

Někdo zaklepal, tak jsem ho vyzvala, aby vstoupil. Když se otevřely dveře, zvedla jsem oči od složky, kterou jsem právě pročítala. „Zdravím,“ přivítala jsem Ogu s úsměvem.
„Co s tebou...?“ zeptala jsem se. Nebyla jsem si totiž úplně jistá, jestli mi při své poslední návštěvě vůbec řekl, co si přeje. Tázavě jsem zvedla jedno obočí s očekáváním, že teď se to dozvím.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsumaki (Oga) Sun Aug 11, 2013 8:44 pm

Nadýchol som sa s tým, že to zo seba vyklopím.. po tom ma však zmrazilo. Očividne moja posledná návšteva bola úplne zbytočná páč som to buď zabudol povedať, alebo na to zabudla ona a.. no.. skôr som to typoval k tej prvej možnosti.
"A..ha.." Vypadlo zo mňa nakoniec a rukou som si zašiel do vlasov, kde som sa trocha poškrabal na hlave.
"No.. do Iwagakure sa nevrátim. Chcel som sa spýtať o miesto tu.. v Tsukigakure." Dodal som.
Tatsumaki (Oga)
Tatsumaki (Oga)
Nukenín (A-rank)
Nukenín (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Aug 11, 2013 9:33 pm

Vyslechla jsem si ho a nepatrně kývla. Chvíli jsem přemýšlela. Za celou dobu, co byl v Tsuki, nic neprovedl, takže...
„Říkal jsi, žes byl v ANBU. Můžu ti dát hodnost Jounina,“ nabídla jsem mu a konečně zavřela složku, kterou jsem měla pořád před sebou. Odložila jsem ji stranu na bok stolu, opřela se do křesla a potlačila zívnutí. Bylo pozdě.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsumaki (Oga) Mon Aug 12, 2013 12:26 pm

Prekvapene som tam ostal stáť a na chvíľku som si nebol tak úplne istý, či to myslela vážne. Naozaj mi verila ?.. tým že ma prijala ako shinobiho ? Rukou som zastavil niekde v oblasti môjho temena a dokonca som na chvíľku pootvoril ústa.
"Eh.." Nedopovedal som, páč som netušil jak na to reagovať.
"Ďakujem.." Dodal som nakoniec stále prekvapene no ostal som tam stáť, ako keby som niečo očakával. Popravde som ale netušil čo teraz.
Tatsumaki (Oga)
Tatsumaki (Oga)
Nukenín (A-rank)
Nukenín (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Mon Aug 12, 2013 3:38 pm

Na Kenaiovi jsem dorazila přímo až před dveře kanceláře. Pomalu jsem z něho slezla a podívala se na Kodu, co se mu rozvaloval na hřbetě. "Tak fajn, půjdu tak, vyprosím si ten svitek a bude to...ne?" Usmála jsem se na ty dva a Kenai jen zkřivil tlamu. "No nevím Kaomi, zvládneš to?" Začínal snad o mě pochybovat?! Jen proto že byl prakticky starší než já ještě neznamenalo že by něco takového dělal za mě. "Děláš si srandu bro? Jasně že to zvládne." Zasmál se Koda s tím svým optimismem. Ještěže on mě tak nějak víc rozuměl, bylo to štěstí. Otočila jsem se na patě čelem ke dveřím a zaťukala...ze slušnosti.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon Aug 12, 2013 7:01 pm

Zašátrala jsem v jednom z šuplíků a vytáhla ochranou čelenku se znakem Tsukigakure - couvajícím půlměsícem. S úsměvem jsem ji podala Ogovi.
„Vítej,“ řekla jsem mu. „A žádný blbosti,“ zavrčela Shi, která se na chvíli zase probudila ze své dřímoty. Přimhouřila jsem na ni oči. Za poslední dny byla tohle jediná věta, kterou řekla. A rovnou dvakrát.
„Nejsi nemocná?“ zeptala jsem se jí s pohledem stále upřeným na ni. Zvedla hlavu a už mi chtěla něco odseknout, ale pak se s trhnutím otočila ke dveřím a naježila se. Hned na to někdo zaklepal.
Omluvně jsem se usmála na Ogu. Nevěděla jsem, jestli ještě něco potřebuje, ale ke dveřím jsem zavolala: „Dále!“
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaomi Mon Aug 12, 2013 7:17 pm

Chvilku jsem se tam ještě dohadovala s Kenaiem a Kodou. Nevím proč, ale oba byli jiní, jako plus a mínus, ale při tom byla super dvojka. Při pozvání jsem se vyhoupla na Kenaie. "Pecka Kenaii! Takže teď nějaký super přivítání, vždycky ho mám." Do široka jsem se na něj usmála a ten jen takovým pochybovačným úšklebem povzdechl. Neměl jinou možnost! Doslova jsme do kanceláře vpadly, jenže když jsem už chtěla zařvat svoje OHAYO! Tak On zakopl o práh dveří a padly jsme všichni na zem. Hned vstal, ale šlo vidět toho jak se lekl, tolik koček pospolu, takže začal dost agresivně koukat. "O-hayo...." Řekla jsem když jsem se sbírala ze země a pak si pohladila ránu na hlavě a podívala se na něj. Medvěd v kanclu...netradiční, ale to mi bylo jedno, hned jsem nabrala elánu a s úsměvem koukla na Tsukikage. "Tsučikikage, Tsukogiukage! Potřebuju svitééééék...prosím." Ten název mi dělal problémy, ale určitě to bylo správně! Já tomu teda věřila. Potřebovala jsem svitek z jejich klanu někde v horách, tak jsem doufala že by byl v archívu, ale tam by mě bez povolení nepustili.
Koda se chovával na Kenaiovým hřbetě, zatím co ten dával jen pozor na to, jestli ty šelmy zaútočí nebo ne.
Kaomi
Kaomi
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsumaki (Oga) Mon Aug 12, 2013 7:19 pm

Zobral som do rúk čelenku, ktorú som si len pripevnil o rukáv na košeli. Prikývol som.
"Pokúsim sa nesklamať .. " Ustúpil som do kúta miestnosti a na chvíľku som sa zamyslel. Možno som mal požiadať o nejakú misiu no stále som mal nad čím premýšľať a tak som dal teraz priestor tomu, kto klopal a sám som sa utiahol v tichosti do kúta miestnosti.
Tatsumaki (Oga)
Tatsumaki (Oga)
Nukenín (A-rank)
Nukenín (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Mon Aug 12, 2013 7:48 pm

Když dovnitř vpadla Kaomi na hřbetě medvěda, chtě nechtě jsem sebou trochu trhla. „Moje dveře...“ zašeptala jsem tónem, který u mě nebyl zrovna často ke slyšení. Zněla jsem trochu jako by mi dal někdo ránu do břicha, ale celkem rychle jsem se oklepala.
Shi místo toho vycenila na nově příchozí svoje zuby a podezřívavě je sledovala. Nejspíš měli štěstí, že se jí prostě nechtělo vstávat.
„Je to Tsukikage a...jaký svitek by sis přála?“ zeptala jsem se a nasadila vyrovnaný výraz holky z kanceláře.
„Nemůžu uvěřit, že ti to Ex dovolil,“ zabrblala jsem, ale pak jsem se zarazila. „Kde je Ex?“
Přejela jsem pohledem po každém jednom zvlášť a zastavila jsem se na největším medvědovi. Chvíli jsem to zvažovala, ale nakonec jsem usoudila, že Ex by se s největší pravděpodobností sežrat nenechal. Kdyby bylo nejhůř, nejspíš by je prostě omráčil svými rýmy.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 31 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 31  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: