Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 17 z 31 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 17 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 17 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Kaya Wed Mar 04, 2015 7:51 pm

Nechápala som, prečo povedal niečo podobné, ako som povedala ja sama, preto som na to ani nereagovala, nemalo to zmyslel. "Úchylákom nepredstavujem nikoho." Odvetila som mu jednoducho a rázne kvôli tomu, že si z toho robil srandu. Nemala som náladu a k tomu takýto humor ani nebol na mňa. Potom sa tam objavil akýsi ďalší človek, ktorý začal trepať niečo o tom, ako Tsukikage odstupuje a že sa tam môžeme všetci nahrnúť. Ja som to na pláne nemala, teda šla by som ale až keď by vošiel Misha, ktorého som stále mala na pláne ešte nasledovať. Našťastie než sa stihlo niečo zvrtnúť objavila sa tu žena, ktorá ma pri prvom vstupe do dediny uvítala a dala veci do poriadku. Nakoniec som sa teda ešte nepohla ale stále vyčkávala na to, kým sa Misha a jeho druhá polovička, skôr štvrtina pohne do kancelárie.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Mar 04, 2015 8:36 pm

Kaya napsala, že se zde Mai teprve objevila, ale pravdou je, že zde s Rukim byli ještě před nimi. Takže měla právo nyní vstoupit do kanceláře jako jedna z prvních, taktéž i Ruki. Ovšem mohla počkat na vyzvání. Jelikož Sasuke nechal dveře otevřené, neuniklo mi ani jedno slůvko o mé rezignaci. Zvláštní. Že by věděl něco, co se ještě nedoneslo ani ke mě? Žel, ve vesnici jsou očividně informovanější lidé než jsem Já.

Ihned po Mai do kanceláře vešla Aimi. Nikdo nepozdravil a nepočkal na vyzvání. Aimi položila na můj stůl kytku, druh mě neznámý. Mai mezitím oznámila splnění mise. na chvíli jsem se zapřemýšlel, jak na to budu reagovat. Mai jsem poslat pryč z kanceláře nemohl, protože jsem ji tu potřeboval. Zbytečně bych se tím zdržoval. Tento její nástup mi popravdě vyhovoval. U Aimi to bylo však jinak.
Budova Tsukikage - Stránka 17 6647_6420
Mlčky jsem si obě prohlédl, a pak Aimi naznačil rukou, že se má vrátit zpátky za dveře. Na lapení Reiny jsem se připravoval již dlouho. Teď se čekalo už jenom na Mai. Kumo už také dorazila. Musel jsem Mai informovat nejen o misi obecně, ale také o její hlavní roli. Jelikož se jednalo o misi ranku S, nerad bych aby se něco z toho dostalo do širšího povědomí, a proto musela Aimi pryč. Nebylo v tom nic osobního.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Wed Mar 04, 2015 9:34 pm

Najednou kolem nás projde neznáma mladší dívka která si jen tak projde bez čekaní No dovol, normalně jsem se zeptal a hned jsem uchylák.Přestanu se opírat a jdu podél zdi ke dveřím kanceláře. Každým krokem co udělám se vytvoří krvavá skvrna na podlaze. Jdeme dovnitř, nebudu tu čekat sám když tu všichny předbíhají ukáži na dveře a tlačím se davem lídí hlava nehlava. Je mi jedno koho přeběhnu a jak ho předběhnu. Dojdu až ke dveřím které jsou otevřené a stoupnu si tak abych viděl na šéfa a on na mě. Vídím jak tam stojí 2 ženy a mluví o nějaké splněné misi. Jedna je celkem starší a vysoká a druhá je takový dítě. Najednou záhlednu jak jí šéf jemně naznačuje odchod z mísnosti. Možná řeší nějakou tajnou misi nebo snad něco osobního. Konec koncu já teda mi jsme tu abychom oznámili uspěšnou misi také S ranku. Možná když uvídí naší přítomnost tak nás taky pozve dovnitř abychom rychle oznámili uspěšnost, ukázali důkaz a šli pryč. Pokud ale mise kterou zadáva Mai je duležitější než mise kterou jsme splnili mi tak si teda počkám a Kayla bude muset pravděpodobně taky Vypadá to že si ještě počkáme ale pokud se ti čekat nechce tak běž první co kanceláře já tě budu následovat Dám ruce v bok a čekám jesli Kayla vstoupí nebo si holt počká jako to mám v plánu já
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Počet příspěvků : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Mar 05, 2015 2:49 pm

Kangae Mizutsuchi

Mé dva klony pobíhali v oblasti Kirigakure, můj originál došel až sem. Měl jsem pro Kageho menší zprávu a byl jsem připraven se vydat na další misi, tedy hned poté, co bych se naučil  novou techniku. Měl jsem tedy informace o Kirigakure, tedy o útoku na ní, ale zde přededveřma stál idiot s něčí hlavou. Aimi s Mai právě vkročili dovnitř. Já měl nyní čas, opřel jsem se o zeď a čekal jsem, než si mě Tsukikage zavolá. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Fri Mar 06, 2015 12:01 pm

Bylo mi celkem, líto že mě posílá Tsukikage pryč ale co jsem mohla dělat ? Vzepřít se mu ? To by ode mne dost hloupé. Proto jsem pouze přikývla a odešla zpátky za dveře. Tam už jsem však viděla stát Kangaeo. Zavřela jsem za sebou dveře, sedla jsem si na lavičku a přemýšlela o své budoucnosti. Kangaeo jsem nepozdravila neměla jsem k tomu sebemenší důvod. Zajímalo by mě, co tam probírají. Možná že něco velmi důležitého.. No což, není to moje věc no ne ?.. usmála jsem se a čekala jsem než se v kanceláři vše vyřeší, abych mohla vstoupit a říct co mám na srdci já.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri Mar 06, 2015 4:35 pm

Jakožto první kdo byl pravděpodobně na radě jsem vstoupil do místnosti, ale ihned po Mai a Aimi. Měl jsem vychování... Navíc jsem to chtěl mít rychle za sebou a pravděpodobně další taky. Díval jsem se jen na tu bandu lidí a necítil se nějak pohodlně jeden větší pošuk jak druhý, no co každý je nějaký. Zmíňka o Tsukikageho výměně mě celkem překvapila no nedal jsem to moc najevo. V momentě kdy jsem vešel do místnosti jsem jen pozdravil a čekal na reakci.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Mar 06, 2015 7:01 pm

Aimi odešla, jak jsem čekal, ale objevil se zde najednou i Ruki. Nevyháněl jsem je z osobních důvodů, ale protože chci Maiinu, Sasukeho a Naovu misi udržet alespoň prozatím v tajnosti. Jistě vás může napadnout to, že lidem, které vyháním z kanceláře (takže všem kromě Mai) nevěřím. Je tomu tak. Hlavním důvodem však je to, že Mai ví, jak se věci mají, co se týče mé pravé identity. Nemůžu jen tak přede všemi říci, že Mai musí oživit skutečného Tsukimara, aby jsme lapili Reinu.

"Omlouvám se Ruki, ale na chvíli se ještě vrať zpátky za dveře. Zavolám Tě pak. Nebude to trvat dlouho." Počítal jsem s tím, že Mai vše, co ji řeknu na poprvé pochopí, takže se nebudu zbytečně zdržovat. Z mise, kterou právě absolovala, může podat hlášení i někdo jiný, kdo na ní byl, takže toto tu teď nebudeme rozebírat. Tlačil nás čas. Mai kvůli přípravám na její misi a mě kvůli té bandě lidí, co se najednou nahrla do budovy Tsukikageho
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Fri Mar 06, 2015 9:24 pm

Sleduji jak vlítne do mísnosti další člověk jako kdybych tam nestal. Šéf ho opět vyhazuje stejně jako to dětsko předtím. To už je druhý člověk kterýho šéf vyhazuje. Možná to bude fakt něco tajného co nikdo nemá vědět. Moje povaha už byla taková a už se asi nezmění. Zvědavost a touha po informacích, to jsou asi dvě nejhorší vlasnosti které mám. Furt musím vědět vše co mužu a je mi jedno jak té informace dosáhnu. Špionáž to je moje specializace ve který jsem dost dobrý. Špionovat šéfa a tu další ženu bych takřka nemohl odmítnout a hned bych začal. Zvědavost, touha po informaci, informovanost, S rank špion, techniky na špionovaní vše mi v tom zabraňuje jedna složka a to LOAJALITA. Konec koncu je šéf jediný nadřízení který existuje. Šéf a organizace Shuuketsu jsou jediné věci ke kterým chovám určitou uctu a loajalitu. Jednou jsem se přidal a loajalita mi nedovoluje nic jako špionáž provéct. Kouknu se kolem sebe na lidi co tu jsou taky Normalně bychom si tu mohli Kaylo udělat Akademii všude jsou malý dětska
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Fri Mar 06, 2015 10:29 pm

Možno som tu bola neskôr, ako ostatný ale mala som na pláne tu počkať. Aj keď povedal, že keby som chcela, tak by som tam mohla vojsť. "Ak budeme na rade tak vstúpime." Odpovedala som mu na to a vlastne som tým naznačila to, že mi čakanie až tak nevadí. Nebola som najnormálnejšia ale pravidlá som dodržiavala, hlavne ak som chcela. Ďalší človek si bol pri tom odtiaľ vyhodený, takže som bola rada, že som čakala.  Možno hovoril o škôlke ale ani ja som nebola najstaršia ale ich vekový rozdiel potvrdzoval to na čo napomenul. "Vidíš? Hneď ich môžeš niečo dobré naučiť, keď ich tu máš." Navrhla som mu a oprela sa pohodlne o stenu.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Mar 07, 2015 12:12 am

Celkem správná volba, kdo si počká ten se dočká. Proč bychom spěchali aspoň si mužeme normalně promluvit.Opřu se taky o stěnu vedle Kayli a sleduji sedící a kousek dál stojící dětska. Pravda je taková že jsem čekal že Kayla vlítne do kanceláře aby už semnou nemusela být ani o minutu navíc než je nutno  Byl bych špatný učitel protože ti tu stojíš semnou jenom kuli misi. Kdybys neměla misi tak odemně zdrhneš tak rychle a daleko že by tě už nikdo v životě nenašel. Také si myslím že bys byla mnohem lepší učitelka nebo sensei než já.
začnu se škrábat na hlavě a přitom si všímám že bíla stěna ráda znečištuje kusy hadru jako jsou pláště. Také hlava přestala kapat, taky nemohla téct krev do nekonečna.
Nemužu uvěřit že mi je už 34 let.
Otočím se hlavou abych viděl na Kaylu Když jsme u toho kolik ti je let a jakou hodnost zastáváš ve vesnici. Konec koncu jsem ti svůj věk řekl první jako gentleman
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Mar 07, 2015 1:15 pm

Kdyz mě Tsukikage požádal, abych odešel tak jsem z toho nebyl 2x nadšený no co už rozkaz byl rozkaz... Jak jsem stál na chodbě a sledoval kolik tu bylo lidí, tak jsem Tsukikagemu nezáviděl jeho pozici. No poslouchat rozhovory není můj styl, ale některé rozhovory v místnosti se hold nedali neposlouchat a o lidech jsem si mohl lépe udělat svůj názor.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sat Mar 07, 2015 2:47 pm

Nie žeby som to urobila preto, aby som si s ním mohla pokecať, skôr som ale nechcela robiť rozbroje a narúšať tento "řád" ktorý tu majú. Bolo mi to aj tak jedno, kedy by som sa odtiaľto dostala. Jediné, čo som vedela je, že ak sa začne prihovárať nezvaný hosť skončila by som asi zle. "Chm..." Začal hovoriť a úplne trafil klinček po hlavičke, bez toho, aby som niečo ja musela povedať. "Wow, ty si naozaj dobrý detektív." Predsa len zdedukoval niečo naozaj ťažké. Na ľudí okolo seba som bývala chladná alebo nepríjemná, najľahší spôsob, ako každého odradiť. Potom som ale predsa len musela ešte niečo pridať. "Ja a mať niekoho na starosti? Skončil by horšie, ako škrečok, ktorého som nemala." Bola som samotárka, ktorá sa ledva vedela postarať o seba, keďže som mala niekedy šialenecké výlevy. Pozrela som k dverám kancelárie z ktorých stále niekoho asi vyháňali, lebo tam riešili určite niečo dôležité. Najradšej by som aj ja zistila o čo ide ale aj tak by mi to asi príliš nepomohlo alebo by som toho veľa ovplyvniť nemohla. Prezradil svoj vek a trocha neveriacky som si ho prezrela. Aj tak si to všimnúť nemohol, lebo som mala helmu. "Pánovi gentelanovi tuším začínajú rásť šedivé vlasy. Už by si mal radšej ísť za vnúčatami a nie sa tu hrať s hlavou farára. " Akosi som mu aj tak nechcela uveriť, že má toľko, nevyzeral na to. Oproti nemu som ja bola batoľa. "Mám 19 a som tu, ako menšia výpomoc na dobu neurčitú." Prezradila som mu nakoniec niečo aj ja. Ani ja sama si neuvedomujem koľko mám ... tiahne mi na 20 a to som sa ešte nespamätala s toho, že som mala 18. Ah ... mala by som si začať užívať života, ako správny blázon. Ak by som nebola taká, ako som asi by som teraz bola v menšej depresii, lebo by som si pripadala stará. Stále som vyčkávala, kým sa dostanem na radu spolu s Mishom.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Mar 07, 2015 4:55 pm

Bylo mi jasné že Kayla nečeká právě kuli komunikaci ale spíš to bude že si netroufne narušit konverzaci mezi šéfem a nějakou ženskou. Nebylo to ani tak překvapivé ale přesto jsem doufal že do mísnosti půjde. Stejnak bychom asi dostali vyhazoval jako všechny co tam vešli přednáma. Najednou uslyším poznamku o šednutí vlasu. První stařecké vlasy, staří, šedé vlasy, to bylo dost kruté
Dobrý detektiv protože bys opravdu zdrhla. Řekl bych že si až nepříjemně upřímná na můj vkus Celkem se už uklidním a skoro zapomenu co mi právě řekla o vlasech. Výpomoc povídáš, takže si něco mezi Jouninem a ANBU. Kdybys byla nížší tak by tě šéf zamnou neposlalpři konverzaci si začnu hrabat do vlasu a jeden si utrhnu abych se koukl jesli nešedne. Vlas byl pořád tmavě černý a nešla na něm vidět známka staří. Kaylo sice jsem starší o pár let než ty ale nad 60 let mi opravdu není a mám pocit že se tohodle věku ani vnoučat možná ani nedožiju. Možná ani ty se toho věku možná nedožiješ protože jako Shinobi máme riziko smrti skoro každý den a já osobně to mám ještě častěji Vybavím si v důchu Kayli tvář abych jí mohl srovat s věkem co mi řekla Taky nevypadáš moc na svůj věk. Vidět tě poprvé v životě a to ještě bez masky tak bych ti tipoval tak kolem 25 až 40. Trochu jí škádlím, možná taky kuli její poznámce o šedivění vlasu. Začít žít si měla už dávno protože zachvilku máš 20 ani nenaděješ a bude ti 30 a něž si uvědomíš co je vlastně žít život budeš mrtvá nebo v důchoda až ti bude 80 let.
Budova Tsukikage - Stránka 17 J7id9Cj
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sat Mar 07, 2015 9:05 pm

Zavřela jsem za Rukim dveře. Všichni už odešli, Aimi, Nao i Ruki. Vypadalo to na to, že otec má pro mě nějakou důležitou práci, která vyžaduje nejvyšší stupeň utajení. Byla jsem zvědava, čím pak mě překvapí. Nehodlala jsem se však vyptávat. Otec mi jistě sám řekne vše potřebné.

Stála jsem tedy naproti otce, bez žádného pohnutí, a upřeně se mu dívala do očí. Je pravda, že jsem trochu unavená po misi. Ačkoli ta nebyla nijak obzvlášť náročná. Trvala však dlouho. Pokud ovšem otec bude chtít vyřídit něco naléhavě, odpočinek bude muset nějakou dobu počkat. Jistěže spánek je nutný, o tom tu není řeč. Jakákoli jiná relaxace je však zbytečná.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Mar 07, 2015 10:58 pm

"Mám pro Tebe misi." Začal jsem nečekaným úvodem, opětuje Mai pohled do očí. "Oživíš Tsukimara a použiješ jej k oslabení Reiny. Půjde o společnou misi s Kumogakure no sato, která poskytla jednoho shinobi. Z Tsuki s Tebou půjde Sasuke, jounín z vesnice." Snažil jsem se být stručný. Nechtěl jsem dát znát v mém chování, jak mi na této misi záleží. Postačí pouze zmínit ke konci důležitost této mise.

"Pravděpodobně budeš chtít se s těmi dvěma dohodnout na postupu. Zda zvolíte přímý útok na vesnici, kde vylákáte Reinu, a nebo jiný.... více lstivý plán je pouze na Vás. Ty dva najdeš o poschodí níže v jedné z kanceláři. Záleží na ní získání nových území, takže mě nezklam." Prostor pro otázky jsem Mai v průběhu mého monologu neposkytl a nyní jsem počítal pouze s reakcí ve stylu ano, rozumím. Snad si to nevezme osobně, ale za dveřmi jsem měl celou hordu shinobi, kteří se chtěli dostat do kanceláře. Nechtěl jsem se proto s někým zbytečně vykecávat, i když tím někým byla má dcera.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sun Mar 08, 2015 9:25 am

No a čo keď som si nedovolila narušiť konverzáciu ľudí vo vnútri, však nejaké vychovanie som mala aj keď som sa na to asi nesprávala. Keď som naňho pozerala mohla som si všimnúť, ako ho to asi trocha nahnevalo, keď som spomenula tie jeho vlasy ale naozaj som ho brala, ako starého o proti mne. Len mi stále vŕtalo v hlave, že prečo na to nevyzerá. "Dobrý detektiv nemusí hovoriť niečo, čo je úplne jasné." Vyviedla som ho trochu z omylu, predsa len to mal byť pokus o sarkazmus to predtým. Na otázku o mojej hodnosti som mu neodpovedala, lebo to nebolo vôbec nutné. Všimla som si, ako si začal prehrabovať svoje vlasy. Aj keď to nebolo vidno môj výraz bol stále chladný ale vo vnútri ma to náramne pobavilo ale ja som nedávala príliš svoje pocity na javo. Potom som začula, ako ma zasa oslovil a to už som mu skočila do reči aj keď to nebolo slušné, proste ma to iritovalo. "Ak budeš stále vyslovovať to moje meno s L tak asi zošaliem, nerob to." Povedala som tak trochu výhružne alebo to tak len znelo v mojej hlave. "Ja som s niečím takým už dávno zmierená o tom mi hovoriť nemusíš. Len som chcela povedať, že takto ostaneš na ocot a žiadna ťa už nebude chcieť." Však ak by som si to tak mala zobrať, dokonca som nemala ani žiaden vzťah ale to sa asi nedivím, však by každý zomrel a to doslova. Lenže on bol o dosť starší, takže to bude preňho aj o dosť horšie. "Si idiot." Odpovedala som v sekunde po tom, čo mi takto hnusne označil môj výzor. Doteraz som s ním bola spokojná, však ja som vedela, že prečo tú masku nedávam dole. Pozrela som od neho smerom preč. Asi to bolo k oknu a tvárila som sa, že ho ignorujem aj keď rozprával. Skôr som si na to odpovedala vo svojej hlave. Nebudem nad týmto premýšľať, som iná ako ostatný. Nezapadám do tohto sveta a divím sa, že ešte nie som kriminálnička. Ak by ma poriadne nevytrénovali a nepotlačili nezvaného hosťa už by som tu stopercentne nebola.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sun Mar 08, 2015 1:20 pm

Kaya mi skočila do řeči aby mě upozornila na to že se jmenuje jinak než jsem si myslel. Zněla tak naštvaně a trochu vyhružně i přesto bych jí Kaylo rád oslovil znova abych jí provokoval ale radči nebudu pokoušet štěstí. Všechno má své hranice a už jsem jí provokoval ohledně věku dost. Fajn beru na vědomí Kaya Možná bych se mohl chovat víc přátelsky k lidem ale mít na krku nějakou blbou krá*u která je natolik slába že si není schopná nic udělat sama, vše za ní musím řešit a je to vtěrka která musí být všude. Kdybych si měl někoho najít tak by musela být alespoň trochu samostatná, ach já tak nenávídím nesamostatnost. Možná máš pravdu že zustanu na ocet, ale jseš si jistá že to tak nechci. Nedokážu si ani představit že bych se musel starat o bezpečnost někoho jiného než sebe. Přesněji kdyby nebyla ničeho schopná a vše bych musel dělat za ní. Sleduji lidi kolem sebe a uvědomuju si že každý žije svůj život. Dávno jsem si všiml že je Kaya otočená k oknu a pravděpodobně ignoruje vše co se já snažím říct. Možná jsem to přehnal jak jsem se zmínil o věku ale slova a činy zpět nevrátím. Možná si to člověk jako já nezaslouží. začnu mluvit potichu aby to neslyšel každý v mísnosti. Tolik lídí jsem zabil a proto jsem tam kde jsem. Titulem nukenin se přítelkyně dobře nehledá. Čistě patřím pod tuto vesnici a pracuji tady ale titul mám takový jako jsem říkal. Kdybych měl přítelkyni tak by všichny mí nepřítele byly nepřátele i mé přitelkyně a proto si to nemužu dovolit. Nevím jesli to tak mám říct, je to docela troufále a vystižné ale aby to nepochopila blbě. Kdybych si ale někdy našel přítelkyni tak by byla podobná jako ty. Protože vím že se o sebe umíš postarat ale jsou lidi co se o sebe nepostarají a jsou zavislý na síle druhých.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaya Sun Mar 08, 2015 1:50 pm

Kayo .... Prekrútim očami a stále som sa pozerala svojim smerom pri čom som ho ale počula. "Nájdi si takú, ktorá je shinobi." Predsa len takmer každý shinobi sa o seba musí vedieť postarať, inak by nemohol chodiť na misie, ktoré sú niekedy až prehnane nebezpečné. Ja som si ostatných nevšímala, nech si každý robí čo chce a žije si svoj život v mojom veľa miesta pre nich nenájdu. "Neviem prečo hovoríš takéto veci mne ale nie som osoba, ktorej by si to mal hovoriť. Nebudem ani hovoriť o tom, čo by som si mala zaslúžiť  alebo nie aj tak tieto veci vidíme podľa toho, ako ich chceme vidieť a nie také, aké naozaj sú." Keď naozaj nechce priateľku na čo o nej hovorí? A ak nejakú chce tak nech o tom nehovorí ale nech si nejakú nájde. Možno by som si mala sama zobrať ponaučenia zo svojich slov ale ja som bola nenapraviteľná a to je rozdiel. "Ak sa mi tu snažíš lichotiť tak to nerob. Nepoznáš ma, nemôžeš súdiť ľudí podľa pár sekúnd, čo s nimi si. Ja ňou aj tak nikdy .... " V tom mi hlave zaznel známy ale neočakávaný hlas. Nepohráme sa s ním? Dáme mu planú nádej a potom by si s ním mohla robiť, čo by si chcela, možno by nemusel zomrieť pri prvej noci ale hneď po tom, čo odtiaľto odídeme. Tento hlas sa mi snažil vysvetliť o čo ide a ja som mu, ako poslušný vojačik naslúchala. "Čo máš na pláne po tom, čo ohlásime misiu?" Opýtala som sa pre zmenu, čo mohlo byť možno aj čudné.
Kaya
Kaya
Žoldák (A-rank)
Žoldák (A-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Mar 08, 2015 7:12 pm

Kangae Mizutsuchi

Nějakou chvíli pozoruji dva shinobi, etc. divného chlápka s hlavou v pytli a dívku v brnění. Po nějaké době udělám dva kroky směrem k nim a tomu muži se zadívám do očí. "S prominutím, měl by jste si dávat pozor na to co zde říkáte. S titulem Nukenin se hledá špatně přítelkyně? Díky za radu." Dodám směrem na muže, jehož vyjadřování nebude na příliš cool úrovni, ale zajisté bude silný. Pravou ruku si přiložím na katanu a levou ruku natáhnu směrem k Mishovi. "Vzhledem k vašemu proslovu bych se vás zeptal na jednu věc. Nepochybně jste silnější než já a dle vaší věci i Nukenin, to je něco, co mě zajímá. Jaký je váš důvod být shinobim?" Poměrně mě zajímali lidé jako byl on - Nukeninové. Měl jsem k tomu jeden menší důvod, který byl jistě znám a to byl ten, že sám jsem byl Nukenin a mé vzpomínky poznali též sílu a odvahu mnoha Nukeninů. (Ryuu, Namaro) Já osobně čekal na Mishovu odpověď. "Mé jméno je Kangae. Těší mě." 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sun Mar 08, 2015 8:20 pm

Vyslechla jsem si otce. Mise, kterou si pro mě připravil, zněla dobře. Pomyšlení, že budeme nahánět Reinu Kanu, S rankovou nukenínku, před kterou se před několika lety třásl takřka celý svět, bylo neuvěřitelné. Konečně mise, která změří mou sílu, a nejen mou, ale dalších dvou shinobi a vesnic, které zastupují. Zaujala mě ta část se získáním nových území. Bylo ale zbytečné se nyní začít vyptávat před splněním mise. Nikdo ještě neví, jak vlastně dopadne.

"Rozumím. Provedu." Krátká dvě slova, které vyzněla jak v provedení nějakého vojína na vojně. V mém podání tam bylo možno však zaslechnout i vlastní odhodlání (nejen přijetí této mise jako rozkazu), záludnost a touhu spatřit techniky Reiny Kany na vlastní oči, i když po Tsukimarové technice nebudou na nijak silné úrovni. Mírně jsem se uklonila, čím jsem naznačila, že bych ráda odešla, pokud to je všechno. O misi v lese jsem otci nic neříkala. Kdyby něco chtěl vědět, sám by se jistě zeptal.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sun Mar 08, 2015 9:07 pm

Poslouchám Kayu a mám chuť jí do toho skočit když mluví o shinobi. Nechám jí vše dopovědět a teprve potom začnu mluvit já. Idealní je to když se umí Shinobi o sebe postarat ale existují Shinobi co když zístí že mají někoho silného nebo silnějšího po boku tak tuto vlastnost ztrácí protože si myslí že jí nepotřebují. Chtěl jsem Kaye něco říct ohledně lichotkách na její osobu ale vložil se do toho kluk který na mě nebezpečně mířil rukou a mluvit něco že bych si měl dávat bacha co říkám. Měl pravdu opravdu má mluva není cool jako dětí který mě oslovují spratek To tě nikdo neučil že se neodposlouchávají cizí lidi Docela ironie že to říkám zrovna já jako špion Nepamatuju si že bych si vybral cestu Shinobi sám. U nás kde jsem vyrustal si do Akademie musel když si měl schopnost ovládat chakru. Takže jsem si cestu nevybral ale když jsem jí udělal a splnil jsem zkoušky řekl jsem si že proč nepokračovat. docela mě zarazilo že se mě zeptal na takovou věc. Přišel jsem abych odevzdal misi a najednou tu je debatní kroužek.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sasuke Tobirama Sun Mar 08, 2015 9:14 pm

Jedna z voľných kancelárií v budove

Po nejakom čase som odišiel. Samozrejme až po tom, čo som vdýchol všetky reakcie na môj výrok a moju akciu. Bolo celkom zaujímavé, koľko som sa z reakcií ostatných, o nich dokázal dozvedieť.
Sadol som si za dosť veľký a široký stôl. Pohodlnejšie som sa oprel o stoličku a čakal som, kým sem náš elitný "tým" dorazí. Bol som naozaj... naozaj zvedavý, čo spolu proti Reine vymyslíme. Popravde som si o Reine nemyslel moc. Áno bola legendárnym Shinobim.. ale ona si tento post podľa môjho názoru nezaslúžila. Skôr mi prišla ako ženská s božským komplexom, ktorá svoju reputáciu získala vďaka druhým.
Sasuke Tobirama
Sasuke Tobirama
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 165

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Mar 09, 2015 6:24 pm

Mávl jsem rukou ke dveřím, čím jsem naznačil Mai, že může odejít. Bylo to vše, co jsem s ní chtěl vyřídit. Za dveřmi čekali další lidé. Tsukigakure byla obnovena. Obytné části zcela zrekonstruovány. Chvíli potrvá než se zcela obnoví počet shinobi, o které Tsuki v bojích přišla. Už nyní bylo ale ve službě pozoruhodné množství shinobi. Většinu tvořili přistěhovalci, nukeníni či uprchlíci. Na jednu stranu dobré, že vesnice opět disponuje jakousi vojenskou silou, ale na druhou stranu... vedení vesnice muselo zvládat udržet nukeníny jako Kangaeho a ostatní pod kontrolou. Kangaeho se konkrétně vyřešilo pečetí, která zaručovala jeho loajalitu.

"Nech dveře otevřené a pošli sem dalšího." Řekl jsem Mai ještě předtím než odešla. Nehodlal jsem křičet, vyzývaje někoho ke vstupu. Nejsme v zoo.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Tue Mar 10, 2015 5:06 pm

Mírně jsem se ještě jednou uklonila, a pak odešla z kanceláře. Mise, hon na Reinu, mě přinutila přemýšlet nad hodně otázkami. Jaký bude tým, s kterým budu spolupracovat? Jak se předvede Reina? A další. Všechno zjistím ve správný čas, to je jisté, ale stejně, ten pocit současné nevědomosti je nesnesitelný.

Dveře jsem nechala otevřené, jak Tsukikage žádal. Před kanceláří stálo hodně lidí. Já měla někoho z nich vyzvat dovnitř. Bylo to těžké. Abych byla ale alespoň trochu spravedlivá, rozhodla jsem se pro Rukiho. Čekal před kanceláři nejdéle. "Jdeš dovnitř." I když Sasuke s Naem zasedali o patro níž, odešla jsem po mých slovech Rukimu z budovy. Ještě předtím než se k ním přidám, musím totiž vyřídit "tu věc" s Tsukimarem.

PŘESUN
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Wed Mar 11, 2015 2:05 pm

Když Mai odešla z kanceláře a pobídla mě, abych vstoupil, tak jsem se na ní usmál a vstoupil. Zavřel jsem za sebou dveře. " Znovu zdravím Tsukikage-sama " Už jsem byl lehce otrávený z toho čekání no na jednu stranu jsem to chápal, život kageho nebylo jenom popíjení kávičky, ale spousta papírování, plánování, nervů a hlavně zodpovědnosti...
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 17 z 31 Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 24 ... 31  Next

- Similar topics