Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 29 z 31
Strana 29 z 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
Když jsem se rozhodla, že jí mám sledovat nevěděla jsem jestli jsem ráda a nebo ne. Nakonec jsem usoudila, že to bude nejlepší pokud bude pod mým dohledem vzhledem k tomu, že o ní něco málo vím. "Rozumím." Přikývla jsem a lehce se uklonila. "Až si budu jistá podám hlášení." Prohodila jsem ještě nakonec a odešla. Na chodbě jsem se koukla na hodinky a rychle zmizela.
-přesun-
/Omlouvám se víc toho momentálně dohromady nedám. Jsem indisponovaná
Milli Kamizuru- ANBU
- Počet příspěvků : 108
Běžela jsem od brány až sem. Nešla jsem však po schodech-ano, byla jsem pouze host-ale toto by nejspíš každý chtěl tady vědět. Proto jsem si dovolila běžet na vysokou budovu, až jsem se zastavila na parapetu z vnější strany kanceláře. Na sobě jsem stále měla plášť, kapuci na hlavě a opět byly vidět pouze pramínky vlasů a můj potutelný úsměvek. Mohlo to vypadat trošku strašidelně, moje hlava byla sklopená a jen jsem si tak poklepala na okno a čupěla na parapetu.
Akemi Kagayaki- Jounin
- Počet příspěvků : 275
"Takže Kangae..." Začal jsem směle náš rozhovor, sedě a roztahuje se na židli. " ... nezačali jsme zrovna dobře. Spusť ještě jednou, a tentokrát srozumitelněji." Z jeho slov jsem předtím pochopil jen to, že se mi snaží říct, že lhal o svém důvodu, proč opustil Kirigakure no sato. Zbytek to byla už jen nějaká patlanice všeho možného. Asi musel být dost nervozní, protože i já mluvím srozumitelněji, když mám v sobě dvacet piv. Čekal jsem, že to hezky odsype. Pomalu jsem si na stole dělal pořádek, aby mě za tím stolem Kangae lépe viděl. Těch papíru tu je tolik, že se mu určitě ztrácím, i když na sobě mám ten velký klobouk.
Byl jsem na svou práci dost soustředěný, ale vnímal jsem i kangaeho, který zatím neřekl ani jednu hlásku. Tu jsem se najednou lekl, že jsem dokonce shodil na zem jednu hromádku z papírů. Někdo zaklepal na okno, a já to zrovna nečekal. Jistě, jsem senzibilem, ale byl jsem tak zaměstnán úklidem stolu a výslechem Kangaeho, že jsem o kontrole chakry v okolí ani nepomyslel. Na Akemi jsem zamával, a na chvíli se usmál, ve snaze vypadat mile. Můj úsměv se ale okamžitě tak jak na gifu změnil.
Vstal jsem ze židle. Přišel k oknu a otevřel jej. "Zdravím. Santa chodí komínem, a ne oknem." Do tváře jsem osobě neviděl. Vypadala jako nějaký nepovedený anbu z vesnice. No, doufal jsem, že z vesnice není. To by mi scházelo. Prvně to byla nepříjemná zkušenost s tím, jak mě u mě v kanceláři probudí jedná z anbu Tsukigakure no sato, Yoshita Kanen, a teď mě ještě nějaká anbu z Tsuki bude strašit klepáním na okna? Co to je? Mají to být anbu, a ne nepovedené Zetsuovy odrůdy.
Byl jsem na svou práci dost soustředěný, ale vnímal jsem i kangaeho, který zatím neřekl ani jednu hlásku. Tu jsem se najednou lekl, že jsem dokonce shodil na zem jednu hromádku z papírů. Někdo zaklepal na okno, a já to zrovna nečekal. Jistě, jsem senzibilem, ale byl jsem tak zaměstnán úklidem stolu a výslechem Kangaeho, že jsem o kontrole chakry v okolí ani nepomyslel. Na Akemi jsem zamával, a na chvíli se usmál, ve snaze vypadat mile. Můj úsměv se ale okamžitě tak jak na gifu změnil.
Vstal jsem ze židle. Přišel k oknu a otevřel jej. "Zdravím. Santa chodí komínem, a ne oknem." Do tváře jsem osobě neviděl. Vypadala jako nějaký nepovedený anbu z vesnice. No, doufal jsem, že z vesnice není. To by mi scházelo. Prvně to byla nepříjemná zkušenost s tím, jak mě u mě v kanceláři probudí jedná z anbu Tsukigakure no sato, Yoshita Kanen, a teď mě ještě nějaká anbu z Tsuki bude strašit klepáním na okna? Co to je? Mají to být anbu, a ne nepovedené Zetsuovy odrůdy.
Hokori Mai- Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
- Počet příspěvků : 1243
Pohled jsem konečně zvedla a viděla Tsukikageho ve chvíli, kdy se snažil o milý úměv jen jsem nadzvedla obočí. Byl to Tsukikage, nebo jenom nějaký potulný z vesnice, co se za něho převléknul? No, měl klobouk, což by se mohlo stát trestním, kdyby jej někdo jen tak nosil, no ne? To bylo jedno. Shodila jsem kapuci dolů.
Podívala jsem se na něj taky stejně jako na gifu a pak jen prstami mírně zamávala. Očekávala jsem, že by mohl otevřít oko a nechat mě vpadnout dovnitř, ale prozatím jsem jenom čupěla na parapetu a propalovala ho tímto pohledem. Dokud se neuráčel dokvačit k oknu a opravdu ho otevřít. Ano, bylo to zmiňované už dvakrát. Ten muž nevypadal jako Tsukikage a proto jsem se rozhodla nasadit tuto taktiku.
Podívala jsem se na něj taky stejně jako na gifu a pak jen prstami mírně zamávala. Očekávala jsem, že by mohl otevřít oko a nechat mě vpadnout dovnitř, ale prozatím jsem jenom čupěla na parapetu a propalovala ho tímto pohledem. Dokud se neuráčel dokvačit k oknu a opravdu ho otevřít. Ano, bylo to zmiňované už dvakrát. Ten muž nevypadal jako Tsukikage a proto jsem se rozhodla nasadit tuto taktiku.
Akemi Kagayaki- Jounin
Už jsem u okna dávno stál, a ono už bylo dávno otevřené, viz. můj předešlý post. Ta nepovedená anbu ale pořád stála na tom parapetu, a dokonce na mě začala mrkat. Byla to docela pod pásovka. Jsem muž, takže si tím určitě pomohla, ale... vlastně, záleží na úhlu pohledu. Má současná schránka je ženská, a Tsukimarovu identitu jsem si jen přivlastnil pomocí Shoushagan no jutsu. Stručně řečeno, jsem chlap v těle ženský, která se vydává za chlapa. Je to dost zamotané no. "Mluvit to neumí, mrkat to neumí, hezky to nevypadá. Ty rozhodně nejsi anbu z Tsuki."
Podíval jsem se na ní divně, a to okno zpátky zavřel. Čekal jsem od ní něco jako otázku: Můžu dál? Něco na ten styl by stačilo, ale ona místo toho dále stála na tom křehkém parapetu jako nějaká catwoman. Tu jsem navíc nikdy neměl rád. Divil jsem se, že ten parapet tu její váhu zvládne. To byl jediný důvod, proč jsem se k tomu, teď už zavřenému oknu pořád díval. "Jak jsem řekl předtím Yoshitě. Kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou."
Podíval jsem se na ní divně, a to okno zpátky zavřel. Čekal jsem od ní něco jako otázku: Můžu dál? Něco na ten styl by stačilo, ale ona místo toho dále stála na tom křehkém parapetu jako nějaká catwoman. Tu jsem navíc nikdy neměl rád. Divil jsem se, že ten parapet tu její váhu zvládne. To byl jediný důvod, proč jsem se k tomu, teď už zavřenému oknu pořád díval. "Jak jsem řekl předtím Yoshitě. Kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou."
Rychle jsem se dostala pod budovu. Crystal tu určitě ještě nebyla. Jak jsem běžela sem,všimla jsem si někoho,kdo mi ukradl můj nápad!! To bylo neodpustitelný,ale nemohla jsem s tím nic udělat. Musela jsem si zamyslet,jestli ve vesnici není další Yoshita. MOhla by být sranda,ale Tsukikageho by asi kleplo. Pomoci kanchi jsem si všimla osob v kanclu a jedná z nich byl Tsukikage. Vytáhla jsem svitek a začala jsem něco psát.
Do kanclu jsem se dostala úplně stejně jako předtím. Ale objevila jsem se v tom typickém ANBU kleku. "Tsukikage-sama, ANBU s registrační číslem 666, hlásí návrat z mise." pověděla jsem. Nevím co k tomu dodat. Měla jsem takové špatné tušení,že se něco špatného stane.Postavila jsem se a položila jsem svitek na stul. Potom jsem čekala co se bude dít.
Do kanclu jsem se dostala úplně stejně jako předtím. Ale objevila jsem se v tom typickém ANBU kleku. "Tsukikage-sama, ANBU s registrační číslem 666, hlásí návrat z mise." pověděla jsem. Nevím co k tomu dodat. Měla jsem takové špatné tušení,že se něco špatného stane.Postavila jsem se a položila jsem svitek na stul. Potom jsem čekala co se bude dít.
- Svitek:
- Crystal-sama je ve vesnici. Jak jsi jsem řekla, že máte strach o ni a její lid. Myslela jsem, že je to dobrý nápad to říct. Přišla si vyslechnout co nabízíte.
Yoshita Kanen- ANBU
- Počet příspěvků : 80
Jeho předešlou větu jsem tak nějak odignorovala. Tento Kage byl očividně velice...uhm...jak to říct, vtipný? Ten jeho face a věta k tomu mě však odrovnala. Začalo mi mírně cukat oko a ještě když jej předemnou zavřel.
Měla jsem chuť tam vpadnout a tohoto člověka zabít, podříznout mu hrdlo, vysát jeho krev, oholit ho, jeho kůži dát na pánvičku a zbytek do trouby a kosti bych potom pohodila hladovějím psům na ulici. Přesně tento proces mi právě lítal v hlavě. S dovolením, nebo bez něj jsem i přes to vstoupila do kanceláře prokopnutým oknem. "To nebylo vtipné, ani v nejmenším. Ještě jednou mi toto někdy někdo udělá, přísahám že skončí jeho pozůstatky u těch smradlavých psů co vám lítaj po vesnici." Řekla jsem to dost sykavým tónem, než jsem se uklidnila. "Možná Vám to zaplatím, ještě nad tím popřemýšlím." Pousmála jsem se a sedla si na parapet z vnitřní strany této kanceláře...takže jednoduše už uvnitř. "Nejsem ten žádný ANBU. Jsem žena, kdyby jste náhodou špatně viděl. Jmenuji se Kami a to nebylo mrkání, ale pokus o flirt. Pokud jste však na opačné pohlaví, plně to chápu a respektuji. Navíc, mám docela fajn informace pro Vaší vesnici, takže by bylo vhodné začít s milou větou. Pokud si své vesnice vážíte-to však neberte jako výhružku, pouze jako milé upozornění od ženy, která Vám zaklepala na okno, že jste málem dostal epileptický záchvat." Mile jsem se na něj pousmála a dala si nohu přes nohu. Byla jsem úplně v klidu.
Měla jsem chuť tam vpadnout a tohoto člověka zabít, podříznout mu hrdlo, vysát jeho krev, oholit ho, jeho kůži dát na pánvičku a zbytek do trouby a kosti bych potom pohodila hladovějím psům na ulici. Přesně tento proces mi právě lítal v hlavě. S dovolením, nebo bez něj jsem i přes to vstoupila do kanceláře prokopnutým oknem. "To nebylo vtipné, ani v nejmenším. Ještě jednou mi toto někdy někdo udělá, přísahám že skončí jeho pozůstatky u těch smradlavých psů co vám lítaj po vesnici." Řekla jsem to dost sykavým tónem, než jsem se uklidnila. "Možná Vám to zaplatím, ještě nad tím popřemýšlím." Pousmála jsem se a sedla si na parapet z vnitřní strany této kanceláře...takže jednoduše už uvnitř. "Nejsem ten žádný ANBU. Jsem žena, kdyby jste náhodou špatně viděl. Jmenuji se Kami a to nebylo mrkání, ale pokus o flirt. Pokud jste však na opačné pohlaví, plně to chápu a respektuji. Navíc, mám docela fajn informace pro Vaší vesnici, takže by bylo vhodné začít s milou větou. Pokud si své vesnice vážíte-to však neberte jako výhružku, pouze jako milé upozornění od ženy, která Vám zaklepala na okno, že jste málem dostal epileptický záchvat." Mile jsem se na něj pousmála a dala si nohu přes nohu. Byla jsem úplně v klidu.
Akemi Kagayaki- Jounin
Začalo tu být najednou hodně lidí, a ne zrovna normálních. Jedna se mi představila jako Kami, v překladu bůh, a druhá řekl své registrační číslo, které bylo 666. Co to? Nějaký střet vyšších mocností, nebo tak nějak? Jestli jo, tak si spletli budovu. Převzal jsem si od Yoshity svitek a přečetl si ho. Nebyl jsem zrovna nadšený z toho, co jsem zjistil. "Crystal jde tu, aby zjistila, co ji můžu nabídnout? Si všichni děláte prdel!" Prolétlo mi hlavou, když jsem si všiml toho, že se Kami nějaký zázračným způsobem stihla přesunout na vnitřní parapet kanceláře dřív než jsem stihl to okno zavřít. "Pilikka-san, Pilikka-san, Pilikka-san.... kde pak je Pilikka-san?!" Začal jsem si opakovat v mysli pořád do kola, přemýšleje, co s těmi dvěma, respektive třemi i s Kangaem, udělám. Kdyby tu byla Pilikka jistě by přišla na nějaký dobrý nápad, jak je všechny zabít tak, aby zůstali na živu.
Kdyby Yoshita Crystal řekla správně to, co měla, určitě by se tu Daimyo Sora no kuni neobjevila s tím, že si jde vyslechnout to, co jí nabídnu za to, že se k nám nastěhuje. Yoshita měla tak primitivní misi a stejně selhala. Nebudu dělat ale předčasné závěry. Vyslechnu si Crystal, a až pak, když se mi to potvrdí, Yoshitu budu nahánět s lopatou po celé vesnici. "Nuže, číslo 666 díky, pro teď tvé služby nepotřebuji, a nebo..." Napadl mě skvělý nápad, jak se zbavím dvou much jednou ranou. " ..., když tu skončíme, dohlídneš na slečnu Kami do doby než opustí vesnici. A co se týče slečny Kami..." Její přítomnost mě znepokojovala víc než Yoshitino selhání na misi.
"Nejsi snad ta Ami ze včerejška? Zaplatit jsem za tvé služby zaplatil. Tvůj šéf ve stript baru ti jistě vysvětlí, že tu došlo k nedorozumění." Akemi vytvořila teorii, že jsem na opačné pohlaví. Musel jsem si proto v hlavě představit nahého Hebiho, abych zjistil, jestli mě to bude vzrušovat, a ne... asi nejsem na chlapy. Z mé představy nahého Hebiho, jsem totiž tak maximálně měl husí kůži. "No, nebudu se dál napínat, takže řekni, co musíš." Říkala, že má docela fajn informace pro vesnici. Jestli jsou tak fajn, jak říká, určitě můžeme uzavřít obchod.
Kdyby Yoshita Crystal řekla správně to, co měla, určitě by se tu Daimyo Sora no kuni neobjevila s tím, že si jde vyslechnout to, co jí nabídnu za to, že se k nám nastěhuje. Yoshita měla tak primitivní misi a stejně selhala. Nebudu dělat ale předčasné závěry. Vyslechnu si Crystal, a až pak, když se mi to potvrdí, Yoshitu budu nahánět s lopatou po celé vesnici. "Nuže, číslo 666 díky, pro teď tvé služby nepotřebuji, a nebo..." Napadl mě skvělý nápad, jak se zbavím dvou much jednou ranou. " ..., když tu skončíme, dohlídneš na slečnu Kami do doby než opustí vesnici. A co se týče slečny Kami..." Její přítomnost mě znepokojovala víc než Yoshitino selhání na misi.
"Nejsi snad ta Ami ze včerejška? Zaplatit jsem za tvé služby zaplatil. Tvůj šéf ve stript baru ti jistě vysvětlí, že tu došlo k nedorozumění." Akemi vytvořila teorii, že jsem na opačné pohlaví. Musel jsem si proto v hlavě představit nahého Hebiho, abych zjistil, jestli mě to bude vzrušovat, a ne... asi nejsem na chlapy. Z mé představy nahého Hebiho, jsem totiž tak maximálně měl husí kůži. "No, nebudu se dál napínat, takže řekni, co musíš." Říkala, že má docela fajn informace pro vesnici. Jestli jsou tak fajn, jak říká, určitě můžeme uzavřít obchod.
Situace tady byla čím dál tím víc k popukání. Přišla jedna z jednotky ANBU s číslem 666, už tomu jsem se musela uchechtnout. Chudák člověk, ale tak, to si asi jen tak nevybere, no ne? To jsem teď neřešila. Tento Tsukikage byl až nad míru vtipný a nebo tak hloupý, že to už bylo i vtipné, ale při tom šíleně smutné. Jen jsem opět nadzvedla obočí.
"Jste opravdu hloupý, nebo jenom přirozeně blond?" Řekla jsem to docela s klidem, taky aby ne, nebyla jsem typ člověka, co by se hned jen tak rozčílil a vybouchnul. Tento chlápek mi ale leze na nervy víc než děti a to bylo co říct. A povzdechem jsem se na něj opět mile usmála a chvíli vůbec přemýšlela, jestli začít mluvit nebo ne. Tak, mohla jsem si tu klidně jít jen na takto sarkastický pokec a odejít, ale jistým způsobem mě aji bavil. Debilita u shinobi se někdy nezapře, ať už je hraná, nebo přirozená. S dovolením, nebo bez jsem si došla ke stolečku s pitím a nalila si. "Je tu nějaká kunoichi, jmenující se Rinku?" Vzala jsem si do ruky skleničku a sjela tuto kancelář pohledem. Nejít sem sama za sebe se mi líbilo čím dál tím víc, asi bych to měla dělat častěji a ne jenom u lidí který neznám, ale i u známých, tento život se mi totiž opravdu začínat docela zamlouvat.
"Jste opravdu hloupý, nebo jenom přirozeně blond?" Řekla jsem to docela s klidem, taky aby ne, nebyla jsem typ člověka, co by se hned jen tak rozčílil a vybouchnul. Tento chlápek mi ale leze na nervy víc než děti a to bylo co říct. A povzdechem jsem se na něj opět mile usmála a chvíli vůbec přemýšlela, jestli začít mluvit nebo ne. Tak, mohla jsem si tu klidně jít jen na takto sarkastický pokec a odejít, ale jistým způsobem mě aji bavil. Debilita u shinobi se někdy nezapře, ať už je hraná, nebo přirozená. S dovolením, nebo bez jsem si došla ke stolečku s pitím a nalila si. "Je tu nějaká kunoichi, jmenující se Rinku?" Vzala jsem si do ruky skleničku a sjela tuto kancelář pohledem. Nejít sem sama za sebe se mi líbilo čím dál tím víc, asi bych to měla dělat častěji a ne jenom u lidí který neznám, ale i u známých, tento život se mi totiž opravdu začínat docela zamlouvat.
Akemi Kagayaki- Jounin
"Přirozeně blond." Odpověděl jsem s úsměvem. Debilita? Ne, svým prostým a jednoduchým jednáním s každým, kdo stál na mém parapetu, jsem geniální! Je ale pravda, že mám na práci důležitější věci, takže by jsme všechny zbytečné řeči mohli jednoduše přeskočit. Akemi přišla v kanceláři ke stolečku s pitím, a tam si nalila. Nemám proti tomu nic, ale Akemi by měla vědět jednu věc. "To není pití." Řekl jsem naprosto seriozně a s dost ustrašeným pohledem. Akemi asi zrovna nebude nadšená, když zjistí, co to je.
Těžko se mi to vysvětluje, ale... přejdu rovnou k věci. Trávím v kanceláři obvykle dvacet čtyři hodin denně, a ne vždy si stihnu odskočit. Ta láhev tu je proto, abych to nemusel nosit v kalhotách. "Nějaká kunoichi, jmenující se Rinku, tu je." Odpověděl jsem ji ve snaze na ten incident s tou láhví neupozorňovat. Chtělo se mi hrozně smát, ale současně jsem se i styděl. Jsem tak zahanben! Nepočítal jsem zrovna s tím, že si to někdo splete s pitím. Nechápu taky, co to dělá na nějakém stolečku. Vždy jsem to měl pod stolem, aby to nikdo neviděl, a ne všem na očích. Co si o mě teď jen ostatní pomyslí?
Těžko se mi to vysvětluje, ale... přejdu rovnou k věci. Trávím v kanceláři obvykle dvacet čtyři hodin denně, a ne vždy si stihnu odskočit. Ta láhev tu je proto, abych to nemusel nosit v kalhotách. "Nějaká kunoichi, jmenující se Rinku, tu je." Odpověděl jsem ji ve snaze na ten incident s tou láhví neupozorňovat. Chtělo se mi hrozně smát, ale současně jsem se i styděl. Jsem tak zahanben! Nepočítal jsem zrovna s tím, že si to někdo splete s pitím. Nechápu taky, co to dělá na nějakém stolečku. Vždy jsem to měl pod stolem, aby to nikdo neviděl, a ne všem na očích. Co si o mě teď jen ostatní pomyslí?
Byla jsem ráda, že si odpověděl. Přirozeně blond, měla bych ho snad litovat za jeho chování, nebo se jen vnitřně smát? To bylo na konec jedno, tento člověk byl ztělesněním veškerých norem. Už jsem si přikládala sklenku, kterou jsem držela v ruce k ústům, než mi oznámil, že to vlastně není pití.
Nadzvedla jsem obočí. "Co prosím?" Pohlédla jsem skrz skleničku na tu kapalinu, kterou jsem nalila a znovu se podívala na toho týpka s kloboukem na hlavě. Myslel to vážně? Samozřejmě, že mi okamžitě docvaklo, co to asi tak může být. Dívala jsem se na něj nasupěným pohledem a měla jsem toho plné zuby. Zhluboka jsem se nadechla a došla přímo až k němu a skleničku mu postavila na stůl. Zvedla jsem prst, ze kterého se linulo několik jiskřiček Raitonu. "Máte jediné štěstí, že jsem tu kapalinu nedala do pusy, kdyby totiž jo.." Jiskřičky zasáhly žárovku nad jeho stolem, která praskla a bylo tu zase o něco temněji. Najednou mi tak nějak v pohodě odpověděl, ale jen jsem zakroutila nevěřícně hlavou. "Jak se někdo takovej mohl dostat na toto místo fakt nechápu. Přetáhl jste nějakou seniorku z rady, nebo to je pouze jistým šarmem, který u Vás vesničané berou za velice atraktivní-což moc dobře nechápu, protože já osobně vidím jen chlápka, kterej si dělá prdel z každého, kdo mu nese velice důležité informace..." Dala jsem prst před sebe, kdyby ho náhodou napadlo něco super geniálního říct. "...A...I přes to by ho jen tak z nudy nechal vypít vlastní obsah močového měchýře. Gratuluji, máte štěstí, že jsem se nestala Raikage!" Řekla jsem to pouze na dva nádechy, ten jeden byl mezi tou pauzou, kdy jsem mu dala před pusu prst. To však nic neměnilo na tom-nebo jsem v to alespoň doufala-můj důvod příchodu. "Po této ženě jde pár lidí. Měl by jste si víc hlídat své shinobi, vy Tsukikage." Prokoulila jsem očima a podívala se na to rozbité okýnko a žárovku. Kvůli tomu, že mě málem nechal vypít jeho moč jsem se rozhodla to neuhradit. Chlapi dokázali být někdy opravdu svaté hovada , až to přesahovalo hranice normality. Takto arogantní, nesnesitelný člověk je Tsukikage a já jak debil chodím po světě a sháním informace. Docela jsem se divila sama sobě, mohla bych vládnout světu, pokud se lidi jako on dostali na nějaké z těch křesel.
Nadzvedla jsem obočí. "Co prosím?" Pohlédla jsem skrz skleničku na tu kapalinu, kterou jsem nalila a znovu se podívala na toho týpka s kloboukem na hlavě. Myslel to vážně? Samozřejmě, že mi okamžitě docvaklo, co to asi tak může být. Dívala jsem se na něj nasupěným pohledem a měla jsem toho plné zuby. Zhluboka jsem se nadechla a došla přímo až k němu a skleničku mu postavila na stůl. Zvedla jsem prst, ze kterého se linulo několik jiskřiček Raitonu. "Máte jediné štěstí, že jsem tu kapalinu nedala do pusy, kdyby totiž jo.." Jiskřičky zasáhly žárovku nad jeho stolem, která praskla a bylo tu zase o něco temněji. Najednou mi tak nějak v pohodě odpověděl, ale jen jsem zakroutila nevěřícně hlavou. "Jak se někdo takovej mohl dostat na toto místo fakt nechápu. Přetáhl jste nějakou seniorku z rady, nebo to je pouze jistým šarmem, který u Vás vesničané berou za velice atraktivní-což moc dobře nechápu, protože já osobně vidím jen chlápka, kterej si dělá prdel z každého, kdo mu nese velice důležité informace..." Dala jsem prst před sebe, kdyby ho náhodou napadlo něco super geniálního říct. "...A...I přes to by ho jen tak z nudy nechal vypít vlastní obsah močového měchýře. Gratuluji, máte štěstí, že jsem se nestala Raikage!" Řekla jsem to pouze na dva nádechy, ten jeden byl mezi tou pauzou, kdy jsem mu dala před pusu prst. To však nic neměnilo na tom-nebo jsem v to alespoň doufala-můj důvod příchodu. "Po této ženě jde pár lidí. Měl by jste si víc hlídat své shinobi, vy Tsukikage." Prokoulila jsem očima a podívala se na to rozbité okýnko a žárovku. Kvůli tomu, že mě málem nechal vypít jeho moč jsem se rozhodla to neuhradit. Chlapi dokázali být někdy opravdu svaté hovada , až to přesahovalo hranice normality. Takto arogantní, nesnesitelný člověk je Tsukikage a já jak debil chodím po světě a sháním informace. Docela jsem se divila sama sobě, mohla bych vládnout světu, pokud se lidi jako on dostali na nějaké z těch křesel.
Akemi Kagayaki- Jounin
Rozčílená Akemi byla rozhodně přitažlivější než ta minula Akemi. Možná bych ji teď i pozval na rande, ale asi by nešla. Ne, že by nechtěla, ale má plné ruce s ovládnutím světa. Jsem na sebe pyšný, protože jsem tuto osobu přede mnou motivoval k tomu, aby se do toho konečně opřela a světu ukázala, kdo je tady pánem! Poblahopřál bych ji, ale ona by si to špatně vyložila, a tak jsem ji nechal vést svůj dlouhý, přesto ne nudný, monolog.
Zvláštní. S Akemi jsem se setkal poprvé, ale mám pocit jako by mě znala celý můj život. Čte ze mě jak z otevřené knihy! To se musí uznat. Bylo legrační, když mou moč prvně raději nazvala jen kapalinou, ale pak se už vykašlala na zdvořilosti a nazývala věci svým jménem. Všichni by jsme měli používat stejnou, novodobou terminologii, aby pak nedošlo k nějakým nedorozuměním, týkajících se použitých slov. "Tos mi toho řekla." Promluvil jsem zklamaně až na konci, kde mi to umožnila. Čekal jsem nějakou úplně převratnou informaci o Rinku, která ledaco z mého přístupu k ní změní, ale dočkal jsem se něčeho, co už jsem dávno věděl.
Nevěděl jsem, co na to říct. To šla do kanceláře jen proto, aby mi řekla, že po Rinku někdo jde? Novinka! Po každým ve světě shinobi někdo jde! "Jedním z těch lidí, co po ní šli byl i anbu z Tsukigakure no sato. Děkuji za tvou starost. Už je v bezpečí. Někde tady mám dokonce dopis, ve kterém jsou podrobnosti, týkající se jejího případu." Toho anbu s Rinku jsem zastihl při mém vstupu do kanceláře. Anbu byl tak laskav a předal mi dopis s informacemi o tom, proč musel Rinku sám doprovodit před kancelář. Ten dopis jsem si samozřejmě ještě nestihl přečíst. Neměl jsem na to čas. Prvně jsem se musel vyspat, a pak se mě rozhodlo navštívit pár zajímavých bytostí od skřítků až po elfy. Akemi přede mnou si troufám řadit k elfům. Umí být totiž stejně vznětliví jako ona.
Teď přišla řada na mě. Dělám to sice nerad po tom, co jsem si poslech to málo informací, co mi Akemi řekla, ale obchod je obchod. Informace za informaci. Peníze za peníze. Dům za dům. Oko za oko a zub za zub. Naklonil jsem se k ní mírně, dávaje pozor, aby mě neuhodila, a řekl ji to tajemství, které pro mě mělo stejnou cenu jako její informace. "Jsem Tsukikage." Zašeptal jsem, a pak čekal, co na to řekne. Asi mi neuvěří.
Zvláštní. S Akemi jsem se setkal poprvé, ale mám pocit jako by mě znala celý můj život. Čte ze mě jak z otevřené knihy! To se musí uznat. Bylo legrační, když mou moč prvně raději nazvala jen kapalinou, ale pak se už vykašlala na zdvořilosti a nazývala věci svým jménem. Všichni by jsme měli používat stejnou, novodobou terminologii, aby pak nedošlo k nějakým nedorozuměním, týkajících se použitých slov. "Tos mi toho řekla." Promluvil jsem zklamaně až na konci, kde mi to umožnila. Čekal jsem nějakou úplně převratnou informaci o Rinku, která ledaco z mého přístupu k ní změní, ale dočkal jsem se něčeho, co už jsem dávno věděl.
Nevěděl jsem, co na to říct. To šla do kanceláře jen proto, aby mi řekla, že po Rinku někdo jde? Novinka! Po každým ve světě shinobi někdo jde! "Jedním z těch lidí, co po ní šli byl i anbu z Tsukigakure no sato. Děkuji za tvou starost. Už je v bezpečí. Někde tady mám dokonce dopis, ve kterém jsou podrobnosti, týkající se jejího případu." Toho anbu s Rinku jsem zastihl při mém vstupu do kanceláře. Anbu byl tak laskav a předal mi dopis s informacemi o tom, proč musel Rinku sám doprovodit před kancelář. Ten dopis jsem si samozřejmě ještě nestihl přečíst. Neměl jsem na to čas. Prvně jsem se musel vyspat, a pak se mě rozhodlo navštívit pár zajímavých bytostí od skřítků až po elfy. Akemi přede mnou si troufám řadit k elfům. Umí být totiž stejně vznětliví jako ona.
Teď přišla řada na mě. Dělám to sice nerad po tom, co jsem si poslech to málo informací, co mi Akemi řekla, ale obchod je obchod. Informace za informaci. Peníze za peníze. Dům za dům. Oko za oko a zub za zub. Naklonil jsem se k ní mírně, dávaje pozor, aby mě neuhodila, a řekl ji to tajemství, které pro mě mělo stejnou cenu jako její informace. "Jsem Tsukikage." Zašeptal jsem, a pak čekal, co na to řekne. Asi mi neuvěří.
Ten chlápek v sobě neměl ani kapku studu. Opravdu jsem byla na většinu lidí milá, ale tento muž si o to říkal, taky ne jednou mě dokázal urazit. Nejdřív jsem to brala s klidem, ale nechal mě domluvit, čemuž jsem se docela divila. Jediné co mi na něm připadalo mírně pozitivní byla jeho naivita. Nejsem tak hloupá, abych vytrubovala informace bez jakési domluvy o obchod jen tak do vzduchu, kdepak. Měl tu smůlu s tím, že já dokázala opravdu dedukci lidí a nebyla jsem rozhodně hloupá, jak většina shinobi ukazuje ihned na první setkání svojí nízkou úroveň IQ. Očividně se na Rinku před tím hnal ještě někdo další, to však nebyla moje starost. Tuto informaci kterou jsem měla jsem si potvrdila přesně tím mužem co byl v hostinci aneb, ten ANBU, který tam po ní hledal informace. Nechala jsem ho domluvit a jen jsem se líbezně a zároveň sobecky usmívala. Kdyby to šlo, toho chlapa opravdu na místě zabiju, kéž by existovali hůlky jako z Harryho Pottera, byl by na místě tuhej jen po jednom zaklínadlu. Zhluboka jsem se nadechla, ale to se ten parazit najednou nějakým způsobem přibližoval ke mě a řekl mi tuto jistou informaci.
Jen jsem se uculila jak na gifu a podívala se na něj. "Jo? Nepovídej. Právě proto se tomu tolik divím, kdokoliv jiný by byl na místě nejspíš tuhej." Konečně jsem vydechla a promnula si spánky, bylo to čistě pro mou potřebu, nijak mě to neuklidnilo. "Kdyby po vesnici nosil někdo tento přitroublej klobouček, dalo by se to považovat za trestné. Pokud by to samozřejmě v tu chvíli nebyl nějakej přihlouplej a hyperaktivní genin. I když jsem prvopočátečně typovala, že budete ta druhý možnost, ale je tu bohužel spousta faktorů, že kterého by každý poznal, že tomu velí takovej magor. Teď ale k věci. Copak si vy chlapi myslíte, že jsou ženy tak tupé?! Kdepak. Neřeknu přeci informace týkající se Vaší vesnice bez jisté uzavřené dohody o obchodu. Nikdy bych nepřišla jen s něčím tak primitivním, bože...Opravdu jste se stal Tsukikage? Typuji že Rada byla plná opuštěných vdov." Bylo mi ho docela líto a svým lítostným pohledem k němu jsem mu to dostatečně naznačila. Tento chlápek to neměl v hlavě v pořádku a mě připadalo, že čím dýl se v jeho společnosti nacházím, tím víc padá i moje IQ, což bylo opravdu smutné. Jen jsem se posadila do křesla, na kterém jsem se otočila o 360° dokolečka a znovu se zastavila u něj. Nechtěl jsem mu ani podávat ruku, protože kdo ví, jestli nebyl tento chlápek nějak nebezpečně infikován. Samozřejmě to už byla věc mé fantazie. "Takže? Co mi nabídnete výměnou za informace, která by mohla zachránit vaší kunoichi a možná i vesnici? Docela nemilé, že se vrátila právě domů." Škodolibě jsem se pousmála a nezapomněla aji mrknout očkem. Samozřejmě z vlastního zájmu, možná jsem měla tiky, nebo mi z tohoto chlápka jenom hodně cukalo oko a nebo jsem to udělala úmyslně, abych dostala to co jsem chtěla? Kdo ví, mohl si to přebrat jakkoliv.
Jen jsem se uculila jak na gifu a podívala se na něj. "Jo? Nepovídej. Právě proto se tomu tolik divím, kdokoliv jiný by byl na místě nejspíš tuhej." Konečně jsem vydechla a promnula si spánky, bylo to čistě pro mou potřebu, nijak mě to neuklidnilo. "Kdyby po vesnici nosil někdo tento přitroublej klobouček, dalo by se to považovat za trestné. Pokud by to samozřejmě v tu chvíli nebyl nějakej přihlouplej a hyperaktivní genin. I když jsem prvopočátečně typovala, že budete ta druhý možnost, ale je tu bohužel spousta faktorů, že kterého by každý poznal, že tomu velí takovej magor. Teď ale k věci. Copak si vy chlapi myslíte, že jsou ženy tak tupé?! Kdepak. Neřeknu přeci informace týkající se Vaší vesnice bez jisté uzavřené dohody o obchodu. Nikdy bych nepřišla jen s něčím tak primitivním, bože...Opravdu jste se stal Tsukikage? Typuji že Rada byla plná opuštěných vdov." Bylo mi ho docela líto a svým lítostným pohledem k němu jsem mu to dostatečně naznačila. Tento chlápek to neměl v hlavě v pořádku a mě připadalo, že čím dýl se v jeho společnosti nacházím, tím víc padá i moje IQ, což bylo opravdu smutné. Jen jsem se posadila do křesla, na kterém jsem se otočila o 360° dokolečka a znovu se zastavila u něj. Nechtěl jsem mu ani podávat ruku, protože kdo ví, jestli nebyl tento chlápek nějak nebezpečně infikován. Samozřejmě to už byla věc mé fantazie. "Takže? Co mi nabídnete výměnou za informace, která by mohla zachránit vaší kunoichi a možná i vesnici? Docela nemilé, že se vrátila právě domů." Škodolibě jsem se pousmála a nezapomněla aji mrknout očkem. Samozřejmě z vlastního zájmu, možná jsem měla tiky, nebo mi z tohoto chlápka jenom hodně cukalo oko a nebo jsem to udělala úmyslně, abych dostala to co jsem chtěla? Kdo ví, mohl si to přebrat jakkoliv.
Akemi Kagayaki- Jounin
"Ach, ty toho namluvíš." Přiznám se. Raději jsem ji neposlouchal. Z toho, co jsem si všiml, říkala mi tady, jak probíhá obchod. Ta musela určitě chodit na nějakou obchodní školu! Nevím, co se tam učí, ale troufám si říct, že ty prodavačky u pokladen tam chodili taky. Dává to přeci smysl. Člověk se učí o obchodu, aby uměl prodávat, jestli v obchodech u pokladny a nebo někde jinde.... na tom nesejde. Každopádně. To, co se tady snažím naznačit je to, že to Akemi vážně nejde. Nabízí mi údajně něco, co dokáže Tsukigakure no sato zachránit. Zajímá mě, co to bude, když je v ohrožení má samotná vesnice, takže musím v obchodu pokračovat až dokonce. Nejraději bych to po tom, co mrkla tím okem, vzdal. Co by na to řekla Mai? Já jsem ženatý! Kdyby Mai zjistila, že se tu něco takového děje, nebyla by zrovna ráda. Jednou jsem ji viděl rozzuřenou, a po druhý nechci, takže s vědomím, že se tu může objevit stejným způsobem jak Akemi, přistát na parapetu, jsem se nedal ovlivnit k ničemu vážnějšímu, co by mohlo po našem obchodu následovat. Sice Mai není má manželka, ale i ty dcery v tomhle umí nevinnému tátovi zavařit. "Nabídnu Vám informaci stejné ceny. Informace za informaci. Peníze za peníze. Oko za oko a zub za zub. Obchod funguje na bázi výměny, a já nejraději obchoduji s tím stejným zbožím." Prakticky si nedokážu představit, jak by mi někdo tisíc ryo vyměnil za milion, takže ne vždy obchoduji s tímtéž zbožím. I kdyby ale Akemi za ty informace nějaké peníze chtěla, a já bych je shledal toho hodnými, nemůžu si dovolit ji nějaké dát. Po tom, co jsem vypsal na Seinu Akane tak štědrou odměnu, se musí vesnice trochu omezit. "Obchod je pro mě posvátný. Máte mé slovo, že vše dodržím. Jestli si to přejete někde podepsat, prosím. Něco najdu a podepíšeme to oba."
S povzdechem jsem jenom prokoulila očima a konečně jsme se po té vší komické scénce posunuli zase dál. Pokroutila jsem hlavou naznak nesouhlasu. "Papír nebude třeba, slovo shinobiho má větší cenu, než nějaký pouhý list. I když to v poslední době je naopak, preferuji Vaše slovo." Podívala jsem se na hodiny a potom znovu na Tsukikageho. "Jde o partu shinobi, jsou to docela primitivové, ale preferují tiché zabíjení a za informace dají cokoliv. Npracují jenom pro jednoho klienta, ten kdo dá nejvíc, tak se k němu přiškvaří. Slečna Rinku byla tentokrát obětí a pokud je ve vesnici, opravdu by mě zajímal jejich postup. Jestli se pouze zaměří na tu jednu osobu nebo si zabijí i nějaké obyvatele. Ti lidi trpí mírně schyzofrenní." Řekla jsem zcela klidně a mezi tím se podívala i na své nehty, které by potřebovaly nejspíš vrzy zabrousit, aby nebyly tak ostré. To jsem ale teď nehodlala řešit. Chtěla jsem informace, které by mi docela pomohly. "Svět je celá staletí plná organizací. Nejdřív Akatsuki, potom Shuuketsu a teď organizace nebo sekta, nevím co to je zvaná Hakuei. O Shuuketsu jsem dlouho neslyšela, ale Hakuei je docela ve světě oblibou, zvlášť u lidí jako jsem já. Takže povězte, co víte o těchto dvou organizací?" Samozřejmě, že kdyby se chtěl zeptat na něco víc ohledně té primitivní party co sem nejspíš míří, neměla jsem s tím problém, ale jak řekl, informace za informace, oko za oko, zub za zub....Takto to bylo už po staletí a i mě vyhovovalo obchodovat se stejnou dávkou zboží.
Akemi Kagayaki- Jounin
Moc jsem se toho nedozvěděl. Po tom, co jsem jí řekl, že ji prozradím na oplátku informaci stejné ceny, si nemyslím, že by mi naschvál neřekla vše, co ví. Nevím, jak se Akemi o problémové situaci Rinku dozvěděla. Viděla ji s těmi shinobi? Nejspíš. Chtěl jsem se zeptat na něco konkrétnějšího, ale dřív než jsem tak udělal se tu v kanceláři objevil další anbu. Bylo nás tu docela dost, Kangae, Yoshita, Akemi a právě přibyli anbu. Když se tu objevil, hned mi něco zašel pošeptat. Informoval mě o tom, kde se fláká Pilikka. To, co mi řekl, mě znepokojilo. "Sadao?" Pomyslel jsem si, přemýšleje nad nastalou situací.
Anbu mi řekl o muži, který zaútočil na příbuzného Pilikky. Měl na sobě plášť Shuuketsu, a jeho schopnosti odpovídaly těm, které používá Sadao, jeden z členů této organizace. Neinformovali mě o tom rychleji, protože jsem nebyl ve vesnici, a pořád neměli dostatek informací. Teď, když konečně něco z bitvy zjistili, Sadao odešel. Smůla. Tímto se může zdát být tento problém alespoň částečně vyřešen, ale není tomu tak. Mohlo mě napadnout, že dřív nebo později členové Shuuketsu, kteří o mě nic moc neví, mi začnou nechtěně dělat problémy. S Itamou a Mishou jsem to vyřešil tím, že jsem jim o všem řekl, respektive na to sami přišli. Dalo by se to tak vyřešit i se Sadaem, ale neudělám to. Prozradit svou skutečnou identitu někomu dalšímu je až příliš nebezpečné. Budu se ho muset zbavit, aby nedělal problémy. Když tak nad tím přemýšlím, budu se muset zbavit všech členů Shuuketsu. Po tom, co Marise, ukradl ze skrýše sochu Gedo už mi jsou k ničemu. Překáží. Ve světě, který hodlám pomoci vytvořit spojením velkých shinobi zemí, pro ně není stejně místo! Začnu Sadaem, a pak přijdou na řadu další.
"Je mi to líto. O Hakuei toho příliš nevím. Vím jen známe veřejnosti informace o Sora no Senovi, který zabil Hachidaime Mizukage. Je to loutkař, využívající k boji své speciální živé loutky, hitokugutsu. Běžní uživatelé těchto loutek, jako byl Sasori, jich nedokážou použít na plno. Ovládli sotva pár technik velikánů, z kterých si udělali loutky. Sora no Sen je v tomto v porovnání s ostatními mnohokrát lepší. Z loutek je schopen vytěžit maximum." Sasori nebyl obyčejný loutkař. Nenazývali jej géniem jen tak. Kdybych měl ale jeho schopnosti v ovládání hitokugutsu porovnat se Sora no Senovými, Sasori by získal jeden bod z desíti a božský prorok, jak se sám nazývá, by dostal ty zbylé.
"Kdysi dávno jsme měli problém s jedním členem Shuuketsu. Zabil dva stráže u brány. Byl však úspěšně zadržen. Osobně jsem ho vyslýchal. Nemusíte se jich bát, Kami-san. Zjistil jsem, že jich je už jenom pár. Na neštěstí pro ně spolu nespolupracují, takže je je lehké zneškodnit, když se někde ukážou." Informace stejné ceny. Všechny byly pravdivé. Tím členem Shuuketsu jsem byl já sám, ale to už Akemi vědět nemusí. "Tímto je náš obchod u konce. Tady anbu s číslem 666 na vás dohlédne, jak jsem říkal. Omlouvám se, ale už tu s Vámi nemohu déle zůstat. Mám teď na práci jiné věci." Anbu, který mi řekl o Sadaovi, jsem rukou naznačil, aby odešel. Podíval jsem se na Kangaeho s vědomím, že mi ještě nestihl přeložit do srozumitelného jazyku to, co mi řekl. Škoda. Snad si to zapamatuje, aby mi to mohl říct někdy jindy. "Kangae-kun, je mi to líto, ale je mě potřeba někde jinde. Na shledanou." Bylo mi jedno, že jsem odešel, nezamykaje kancelář. Ti tři si tam teď mohli dělat, co chtěli. Netrápí mě to ale. Nic důležitého tam kromě té mé moči v láhvi není.
Anbu mi řekl o muži, který zaútočil na příbuzného Pilikky. Měl na sobě plášť Shuuketsu, a jeho schopnosti odpovídaly těm, které používá Sadao, jeden z členů této organizace. Neinformovali mě o tom rychleji, protože jsem nebyl ve vesnici, a pořád neměli dostatek informací. Teď, když konečně něco z bitvy zjistili, Sadao odešel. Smůla. Tímto se může zdát být tento problém alespoň částečně vyřešen, ale není tomu tak. Mohlo mě napadnout, že dřív nebo později členové Shuuketsu, kteří o mě nic moc neví, mi začnou nechtěně dělat problémy. S Itamou a Mishou jsem to vyřešil tím, že jsem jim o všem řekl, respektive na to sami přišli. Dalo by se to tak vyřešit i se Sadaem, ale neudělám to. Prozradit svou skutečnou identitu někomu dalšímu je až příliš nebezpečné. Budu se ho muset zbavit, aby nedělal problémy. Když tak nad tím přemýšlím, budu se muset zbavit všech členů Shuuketsu. Po tom, co Marise, ukradl ze skrýše sochu Gedo už mi jsou k ničemu. Překáží. Ve světě, který hodlám pomoci vytvořit spojením velkých shinobi zemí, pro ně není stejně místo! Začnu Sadaem, a pak přijdou na řadu další.
"Je mi to líto. O Hakuei toho příliš nevím. Vím jen známe veřejnosti informace o Sora no Senovi, který zabil Hachidaime Mizukage. Je to loutkař, využívající k boji své speciální živé loutky, hitokugutsu. Běžní uživatelé těchto loutek, jako byl Sasori, jich nedokážou použít na plno. Ovládli sotva pár technik velikánů, z kterých si udělali loutky. Sora no Sen je v tomto v porovnání s ostatními mnohokrát lepší. Z loutek je schopen vytěžit maximum." Sasori nebyl obyčejný loutkař. Nenazývali jej géniem jen tak. Kdybych měl ale jeho schopnosti v ovládání hitokugutsu porovnat se Sora no Senovými, Sasori by získal jeden bod z desíti a božský prorok, jak se sám nazývá, by dostal ty zbylé.
"Kdysi dávno jsme měli problém s jedním členem Shuuketsu. Zabil dva stráže u brány. Byl však úspěšně zadržen. Osobně jsem ho vyslýchal. Nemusíte se jich bát, Kami-san. Zjistil jsem, že jich je už jenom pár. Na neštěstí pro ně spolu nespolupracují, takže je je lehké zneškodnit, když se někde ukážou." Informace stejné ceny. Všechny byly pravdivé. Tím členem Shuuketsu jsem byl já sám, ale to už Akemi vědět nemusí. "Tímto je náš obchod u konce. Tady anbu s číslem 666 na vás dohlédne, jak jsem říkal. Omlouvám se, ale už tu s Vámi nemohu déle zůstat. Mám teď na práci jiné věci." Anbu, který mi řekl o Sadaovi, jsem rukou naznačil, aby odešel. Podíval jsem se na Kangaeho s vědomím, že mi ještě nestihl přeložit do srozumitelného jazyku to, co mi řekl. Škoda. Snad si to zapamatuje, aby mi to mohl říct někdy jindy. "Kangae-kun, je mi to líto, ale je mě potřeba někde jinde. Na shledanou." Bylo mi jedno, že jsem odešel, nezamykaje kancelář. Ti tři si tam teď mohli dělat, co chtěli. Netrápí mě to ale. Nic důležitého tam kromě té mé moči v láhvi není.
Přesun
Pro mě se donesly poněkud vhodné informace. Celou dobu to bral konečně vážně, za což jsem mu byla velmi vděčná. Informace za informace, tak to bylo a bude. Očividně měl na spěch a proto jsem ho ani nezdržovala a nekladla na něj žádné další přebytečné otázky. "Děkuji, Tsukikage-sa-...-chan. Na shledanou." Upřímně jsem se pousmála a podívala se na tu ANBU s číslem 666. Byla jsem z Kumo a naše vesnice byly spojenci. Navíc jsem byla sestrou bývalé Raikage a velmi dobrou přítelkyní nynější, nemuseli se bát, že bych něco provedla. Jen jsem na tu ženu kývla hlavou a opět na sebe hodila plášť. Došla až k oknu, na které jsem se znovu přikrčila a jen otočila pohled mírně o 90° k ní. "Dohled nejspíš nebude potřeba, ANBU s číslem 666. Za chvíli odejdu a máte mé slovo, že Vám nezpůsobím žádnou újmu." Mile jsem se pousmála. Byla tu a mohla to poslouchat, určitě zjistila, že pro mě slovo shinobiho znamená nejvíc, co se týče dohod, proto mi mohla věřit. Nebyla jsem zlý člověk, jen mírně sobecký, ale to už týkalo soukromých záležitostí. Mohli jenom vidět jak se odrážím a mizím odtud.
Přesun
Přesun
Akemi Kagayaki- Jounin
Cesta do kanceláře mi trvala docela dlouho, protože jsem nejprve zašla udělat druhý klíč ode dveří, protože mi došlo, že jsem si ten jediný odnesla domů a Tsukimaru musel být tedy vynalézavý, aby se i on do kanclu dostal, a jednak jsem zašla ještě nakoupit, aby ti dva doma nepomřeli hlady, což by se, jsem si naprosto jistá, beze mě nakonec určitě stalo. Možná by se snědli navzájem..
Vyšla jsem tedy do kanclu, kde byly dveře dokořán, ale žádný Tsukikage v dohledu. Nakoukla jsem dovnitř, kde ještě stále bylo pár osob, což jsem moc nechápala. Proč jsou tu lidi, kteří přišli za Tsukimarem, když ten tu není? No pokrčila jsem rameny a vešla. "Dobrý den." pozdravila jsem a doufala, že mi situaci někdo objasní. Zaregistrovala jsem rozbité okno a zapřemýšlela, proč ten někdo, kdo jej rozbil, nepoužil raději dveře. Není to přece jen pohodlnější? No i na tohle jsem jen pokrčila rameny. Kéž by tu tak byl ten chlápek, co chtěl zabít Hidea.. takhle budu muset sehnat sklenáře.
Došla jsem ke stolu a posadila se. Doufala jsem, že Tsukimaru se sem brzo dostaví, netušila jsem, kde bydlí a vlastně bych ho doma ani otravovat nechtěla, každopádně tu stále bylo pár věcí, co jsem chtěla probrat. Nevadí, do té doby jsem se rozhodla alespoň probrat se papíry na stole. Když nedorazí, tak prostě půjdu domů a mrknu se na toho Harryho. Tak!
Vyšla jsem tedy do kanclu, kde byly dveře dokořán, ale žádný Tsukikage v dohledu. Nakoukla jsem dovnitř, kde ještě stále bylo pár osob, což jsem moc nechápala. Proč jsou tu lidi, kteří přišli za Tsukimarem, když ten tu není? No pokrčila jsem rameny a vešla. "Dobrý den." pozdravila jsem a doufala, že mi situaci někdo objasní. Zaregistrovala jsem rozbité okno a zapřemýšlela, proč ten někdo, kdo jej rozbil, nepoužil raději dveře. Není to přece jen pohodlnější? No i na tohle jsem jen pokrčila rameny. Kéž by tu tak byl ten chlápek, co chtěl zabít Hidea.. takhle budu muset sehnat sklenáře.
Došla jsem ke stolu a posadila se. Doufala jsem, že Tsukimaru se sem brzo dostaví, netušila jsem, kde bydlí a vlastně bych ho doma ani otravovat nechtěla, každopádně tu stále bylo pár věcí, co jsem chtěla probrat. Nevadí, do té doby jsem se rozhodla alespoň probrat se papíry na stole. Když nedorazí, tak prostě půjdu domů a mrknu se na toho Harryho. Tak!
Akasuna no Pilikka- Kanrisha (Kazekage)
- Počet příspěvků : 154
Už to bylo pár dní, co jsem se probral z komatu po onom incidentu na jedné misi. Byl jsem ještě docela zmatený, přece jen se věci za tu dobu změnili a ne všechny zrovna k dobrému. Neměl jsem ani tucha kde je Kisuke, co se stalo s organizací v Konoze, ve které jsem ještě ´´nedávno´´ pracoval a vlastně jsem ani nevěděl kde je Tsukimaru. Vesnici už jsem si několikrát prohlédl a přece jen to bylo vše takové... Neznámé. Zrovna jsem si zde zařídil bydlení ale i přes to tu nejsem tak úplně doma. Je tolik věcí které si chci objasnit , ale ještě před tím se musím dát dokupy a vrátit se ke svém dřívějšímu já, i když to nebude tak lehké. Vytáhl jsem jednu lehkou cigaretu z krabičky a zapálil si jí. Další zlozvyk, kterému jsem propadl. Zlehka jsem popotáhl a zastavil se před budovou Tsukikage. Užíval jsem si pohled na noční vesnici a snažil se na nic nemyslet. Po chvilce jsem zašlápl nedopalek a vstoupil do budovy. I v tuto dobu zde bylo poměrně dost lidí, ale po Tsukimarovi ani památky. Dveře do kanceláře byly otevřené, díky čemuž jsem si všiml malé postavy sedící za stolem. "Pilikko? " Vyšlo ze mně, když jsem jí poprvé poznal. Ona byla pravděpodobně ten poslední člověk, kterého bych tady čekal. Stál jsem zaraženě na místě a zíral na ní , jako bych uviděl nějaký přízrak, nedokázal jsem ze sebe vydat už ani hlásku.
Takeru Kana- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 59
Moc jsem si neuvědomovala, jak hodiny pokročily, jak jsem se snažila vyřídit tu hromadu papírů. Nemusela jsem ani jíst ani spát, takže jsem tu prakticky mohla sedět nepřetržitě klidně pár dní, každopádně jsem byla do práce zabraná natolik, že jsem si nově příchozího ani nevšimla. Teprve, když mě oslovil, jsem vůbec zaregistrovala, že se blízko mě nachází někdo, kdo tu ještě před chvilkou nebyl. Zaujalo mě to hlavně proto, že jsem slyšela své jméno. Popravdě kolik bylo lidí ve vesnici, co mě znali?
Zvedla jsem hlavu a podívala se na něj. Sledovala jsem ho stejně překvapeně jako on mě. Nemohl to být přece.. "Takeru..?" pustila jsem tužku a zvedla se od stolu, abych k němu udělala pár kroků. Vážně to byl on? Neviděla jsem ho už roky. Tehdy prostě zmizel, beze slova a já už ho nikdy neviděla. Moje mladistvá láska,.. Netušila jsem, jestli cítit radost nebo zlost, ale zažila jsem si toho tolik a tohle bylo tak dávno, že nakonec zvítězilo potěšení. "Co tu děláš?" věnovala jsem mu úsměv. Bylo to vážně zvláštní setkání, ale byla jsem ráda, že ho vidím. Nicméně neopouštělo mě překvapení.
Zvedla jsem hlavu a podívala se na něj. Sledovala jsem ho stejně překvapeně jako on mě. Nemohl to být přece.. "Takeru..?" pustila jsem tužku a zvedla se od stolu, abych k němu udělala pár kroků. Vážně to byl on? Neviděla jsem ho už roky. Tehdy prostě zmizel, beze slova a já už ho nikdy neviděla. Moje mladistvá láska,.. Netušila jsem, jestli cítit radost nebo zlost, ale zažila jsem si toho tolik a tohle bylo tak dávno, že nakonec zvítězilo potěšení. "Co tu děláš?" věnovala jsem mu úsměv. Bylo to vážně zvláštní setkání, ale byla jsem ráda, že ho vidím. Nicméně neopouštělo mě překvapení.
"Co... co tu dělám? Já sám ani nevím.." Vykoktal jsem ze sebe a instinktivně odstoupil o krok zpět, vlastně ani nevím proč. Bylo to všechno zmatené a překroucené, jako by to vlastně ani nebyla realita, od té doby co jsem se probudil. Dvakrát jsem se zhluboka nadechl a uklidnil trochu svojí mysl i tep. Nepatrně jsem nadzvedl koutky úst do nevýrazného úsměvu a zadíval se jí do očí. "Pravděpodobně tu teď bydlím.. Co t-", nedořekl jsem to , co jsem měl na jazyku. "Nezajdeme někam na skleničku? Myslím že je to na delší vyprávění." Snažil jsem se maskovat své emoce, jak nejlépe jsem svedl, ale stejně bylo patrné, že mám radost z toho, že ji po dlouhé době vidím.
Naklonila jsem hlavu na stranu a zvědavě ho pozorovala. Ne, že by mi ta jeho odpověď dala nějaké uspokojivé vysvětlení. Přece jenom, bylo divné nevědět, co tu dělá! Nebo ne..? Dokonce i já tu byla z nějakého důvodu. Mínila jsem se ho na to samozřejmě zeptat, ale vypadalo to, že mi to stejně chce říct. Byla jsem ráda, přece jen bylo to už spoustu let, co jsme se viděli naposledy a kromě toho krystalu, který mi zanechal, jsem nic neměla, zprávy jestli vůbec žije nevyjímaje. No a po tom všem, po válce kdy se ztratilo tolik mých známých a přátel, bylo příjemné vidět známou tvář. I když přiznávám, rozhodně se za tu dobu změnil.
Usmála jsem se, jak jsem to mívala ve zvyku. "Jistě, skleničku budu potřebovat." zazubila jsem se a obrátila se ke stolu, kde stále ještě leželo pár nevyřízených papírů, i když většinu jsem vyřídila. No co, ono se to přece nezblázní! Otočila jsem se na něj. "Tak fajn, jdeme.. jen doufám, že tu znáš nějaký bar, já totiž ne." pousmála jsem se omluvně, jediné, co jsem z vesnice zatím viděla, byl les, kancl, můj nový dům a v neposlední řadě ten strip bar, ale tam už mě nikdo nedostane.
Usmála jsem se, jak jsem to mívala ve zvyku. "Jistě, skleničku budu potřebovat." zazubila jsem se a obrátila se ke stolu, kde stále ještě leželo pár nevyřízených papírů, i když většinu jsem vyřídila. No co, ono se to přece nezblázní! Otočila jsem se na něj. "Tak fajn, jdeme.. jen doufám, že tu znáš nějaký bar, já totiž ne." pousmála jsem se omluvně, jediné, co jsem z vesnice zatím viděla, byl les, kancl, můj nový dům a v neposlední řadě ten strip bar, ale tam už mě nikdo nedostane.
Ne , do toho stripbaru jí přece nemůžu vzít. To bylo první , co mě napadlo po slově "bar" a vybavilo se mi pár pikantností. Rychle jsem zamaskoval šibalský úsměv tím, že jsem se otočil na patě, aby mi neviděla do obličeje. "Ani ne, zrovna jsem se , jak to říct, probudil.." V podstatě to byla pravda, nemusí vědět tak úplně všechno. "Můžeme vyrazit?" Než stihla něco odpovědět tak jsem vyrazil chodbou ke dveřím, cítil jsem se takový nesvůj před zraky tolika lidí, vždy mi více vyhovovalo soukromí.
(přesun)
(přesun)
"He?" chvíli jsem stála a jen ho pozorovala. Jak to jako myslel, zrovna jsem se probudil? Naklonila jsem hlavu na stranu, ale ať jsem uvažovala jak jsem chtěla, nedávalo mi to smysl. Zamračila jsem se, ale nedal mi šanci zeptat se, protože se otočil a odešel. Založila jsem ruce na prsa. Gentleman jako vždycky.. Nicméně zavrtěla jsem hlavou a pousmála se. Zjevně bude to jeho vyprávění opravdu záživné!
Obrátila jsem se do kanceláře a přejela očima všechny přítomné, no co, byli tu i bez Tsukimara, vydrží tu i beze mě! Kancelář jsem nezavírala, jednou už otevřená byla, tak co. Doma na mě sice čekal Hideo a Yume a upřímně jsem se trochu bála je dva tam nechat- jedna úchylná lolitka, druhý netečný asexuál, co z toho tak může být.. No nakonec jsem to prostě bezstarostně hodila za hlavu a vydala se za ním.
Obrátila jsem se do kanceláře a přejela očima všechny přítomné, no co, byli tu i bez Tsukimara, vydrží tu i beze mě! Kancelář jsem nezavírala, jednou už otevřená byla, tak co. Doma na mě sice čekal Hideo a Yume a upřímně jsem se trochu bála je dva tam nechat- jedna úchylná lolitka, druhý netečný asexuál, co z toho tak může být.. No nakonec jsem to prostě bezstarostně hodila za hlavu a vydala se za ním.
~Přesun~
Trochu jsem zamrzl na místě, byla to asi moje chyba. Všichni už byli dávno pryč a já tu zůstal sám. Nezbylo mi moc věcí, co momentálně dělat. Musel jsem najít někoho, kdo by mi pomohl zesílit. Nom, prostě se občas stane, že se zapomenete pár dní na jednom místě. Pil jsem vodu, kterou jsem tvořil a jistě dlouho nejedl. No, div, že vůbec žiju, vypravil jsem se tedy z budovy ven, někam do neznáma, asi se někam najíst. //Přesun
Kangae Mizutsuchi- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 407
Strana 29 z 31 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30, 31
Strana 29 z 31
Povolení tohoto fóra: