Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 28 z 31 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 28 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 28 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Lizzy Tue Aug 18, 2015 11:36 pm

"Nah.. ale ja som žiadne rozkazy nedostala.. takźe ma nemusí zaujímať to čo máš na pláne ty.. ničím som sa neprevinila,.. kým som v dedine tak je to cajk. Hocikedy si po mňa môžu poslať." Naozaj som nechápala, prečo tu musím byť. Však ja som bola tá obeť sakra, na ktorej sa spáchalo neprávie a krivosť. Navyše som bola unavená, hladná, smädná a toto bolo úplne neférové zaobchádzanie. 
"Musel by si ma zastaviť, ak by som išla do dediny? Však by som nikam neutiekla.." Zamrmlala som otázku a pozorne som sledovala jeho chrbát. Nebavilo ma to tu. Kto vie kedy kto príde? To tu chcel čakať pokojne aj tri dni ? ja teda rozhodne nie.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Počet příspěvků : 226

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 1:52 pm

Pomalým krokem jsem docházel před dveře své kanceláře, maje v puse svou dýmku. Cestou ze cvičiště jsem se stavil zkontrolovat, jak se daří v Tsuki pokusu tu začít pěstovat tabák. Zatím to vypadá slibně. Měl jsem čas. Nikde mě nespěchalo. O tom, jak dopadla mise Kayi a Rinku, jsem nevěděl, takže mě překvapilo, když jsem uviděl, že před kanceláři stojí Rinku s nějakým anbu. Vypadali, že tu jsou spolu, ale... nebyli asi zrovna nadšení z toho, že čekají. "Kde pak je asi Pilikka?" Prolétlo mi hlavou, když jsem jim z dálky zamával.
Jestli není v kanceláři, je to špatný. Snad klíče od kanceláře dala někde do jiné místnosti, podobně jak jsem udělal já, když jsem odešel. "Zdravím. Kde máš Kayu?" Zeptal jsem se Rinku, když jsem k nim došel. Byl jsem klidný, odpočatý. Ačkoli jsem byl na cestách a pomáhal Reiovi, necítil jsem se unavený. Asi to bude tím, že mi zlepšilo náladu, vidět Reie, přesněji jeho červenou hlavu, v tom igelitovém pytli naplněným vodou.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Wed Aug 19, 2015 1:59 pm

čakali sme ešte nejaký čas, až kým sem neprišiel Tsukimaru. Alebo skôr Tsukimari? Who knows.. Rýchlo som sa postavila a nadšene som rozhodila rukami, aj keď ma to už naozaj prestávalo baviť.
"Yo! Uhm.. ja neviem, je v poriadku? Nič jej nie je? Museli sme sa rozdeliť a pre mňa tuto Anbu potom prišiel lebo by som sem sama netrafila." Zazubila som sa zvesela. Sčasti som túto povahu hrala, sčasti ma naozaj zaujímalo, či je Kaya v poriadku. Vlastne by som sa sem nebyť nej asi ani nevrátila who knows. Vyzerala som utrápene no zároveň trocha unavene. Vyzeralo to tak, že som za sebou mala dlhú cestu. Pravdepoobne dlhšiu než než on.. predsa len cestovať z jedného miesta do druhého meh.. a potom do tretieho.
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Wed Aug 19, 2015 2:18 pm

Narozdiel od Rinku sa Rei hlboko poklonil, keď sa pred ním zjavil Tsukikáge, následne čoho mu predal zvitok so správou, ktorú obdržal od Pilikky, v ktorom mal za úlohu ju nájsť a priviesť do dediny v bezpečí, keďže po súboji ostala na nepriateľstom území. Úplne ignorujúc Rinku sa znova Tsukikágemu poklonil, následne čoho požiadal o povolenie odísť. Len čo sa tak stalo, zložil jednoduchú pečať a krátko nato zmizol v obláčiku dymu.

Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 2:57 pm

Zaklepal jsem na dveře, ale nikdo se neozýval. Pilikka v kanceláři asi vážně není. No, nedá se nic dělat. Budeme muset počkat, a nebo je tady možnost si dát společně nějaké instantní jídlo, či se vydat hledat klíč od kanceláře. Snad tu někde bude. V této budově je jen padesát místností, počítaje sklep. Ten klič budeme proto hledat při nejhorším až do neděle! Nemyslím si ale, že by jej Pilikka schovala do sklepa. Nejspíš ho má u sebe. V tom případě by pro nás ale bylo lepší, kdyby byl ve sklepě.
Převzal jsem si od anbu zprávu a vyslechl si Rinku. Anbu pak zmizel v obláčku kouře. "Někdo tě bude někdy muset vzít na procházku do světa shinobi, aby si se naučila v něm pohybovat." Je smutné vědět, že nebyla schopna se vrátit zpátky do vesnice, protože neznala cestu. Po zkušenosti s Kangaem mě ale nic nepřekvapuje. "Klíč u sebe nemám. Je tu něco, co po Pilice nebo mě chceš?" Pořád jsem byl klidný. Neměl jsem důvod jim nebýt, i když se Rinku vyjadřovala bez úcty ke starším. Je jasné, že tu před kanceláři nestojí, protože nemá, kde stát, ale musel jsem se jí nějak zeptat, co chce. Jestli nechce nic, může jít, a já až po přečtení toho dopisu od anbu zjistím, že jsem ji neměl pouštět.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Wed Aug 19, 2015 3:04 pm

Sledovala som, ako prišiel k dverám ktoré boli otvorené.
"Uhm, gomenne." Zahanbene som sa pousmiala no na jednu stranu som mu aspoň teraz vedela pomôcť. Len som naznačila aby chvíľku počkal. Podišla som k dverám na ktoré som položila ruku. Teda skôr na kľúćku. Bolo to pomerne jednoduché, vibráciami som dokázala istým spôsobom uvoľniť zámok, ktorý následne cvakol a kancelária sa odomkla. Bola len škoda, že som to isté nevedela spraviť aj obrátene. S úsmevom som pred Tsukimarom otvorila dvere.
"Uhm.. vlastne a..." Nedopovedala som, keď sa v mojich očiach zobrazila bolesť. 
"Aghh." V momente som sa chytila za krk, zamračila som sa a s´tažka som sa oprela o stenu.
Teraz? Prečo teraz? Nechápala som, prečo ma tá pečať znova začala bolieť. Mala som pocit že jej tá pečať pomohla, ale očividne som sa mýlila. Ani som si neuvedomila, že som o niečom takomto Tsukimarovi nepovedala. No nebol na to dôvod, ešte by zistil o tom, kto som. Poznal Lizzy, odniekadiaľ. Ale ja som si ho nepamätala..
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 3:55 pm

Dveře už byli odemklé? Ne, nesmysl. To by znamenalo, že jsem do nich málo zatlačil, aby se otevřeli. Něco takového se mi nikdy předtím nestalo, takže museli být zamknuté. Rinku jich pomocí svých schopností otevřela teď. Přátelský jsem ji plácl po zádech a rukou naznačil, že má vejít. "Ty mi si ale šikulka!" Pomyšlení na to, že se takto dokáže dostat do kanceláře kdykoli, mě znepokojilo. Ještě abych kvůli ní před kancelář pravidelně postavil nějakého anbu! Rinku do kanceláře nevešla. Místo toho se opřela o zeď, chytla si krk a začala bolelovat, což je sloveso od podstatného jména bolest.
"Očividně si potřebuješ odpočinout. V kanceláři sice gauč není, ale je tam pár krabic s nevybalenými věcmi, na které si můžeš lehnout. V některé možná najdeš deku, kterou se přikryješ." Bál jsem se o Rinku. Jestli si na misi něco udělala, neodpustil bych si to, protože jsem jí na ní poslal já! Ne, žertuji. Líto by mi toho nebylo, ale Rinku by mohla být pracovně neschopná, takže by si musela vzít volno, a to se mi nelíbí.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lizzy Wed Aug 19, 2015 4:03 pm

Ostávala som chvíľu v polohe, pri ktorej som sa len opierala o stenu. Môj pohľad bol opretý niekam k jeho topánkam, keďže som od bolesti bola pomerne mimo. Nakoniec sa mi však podarilo postaviť. Stále som si rukou držala pečať, ktorá by aj asi bola znova po dlhšom čase vidieť, keby že si na ňu práve danou rukou netlačím.
"T.. to je v poriadku." Mohlo ho prekvapiť že sa moje vystupovanie aj len v tomto jednom .. teda skôr jednej vete. Zrazu som mu mohla niekoho pripomínať, pretože som sa v podonom stave pred Hokorim už nachádzala. Práve v momente, keď mi Hebi tú vec na krku dával. Tiež to nebolo vôbec príjemné.
"Ja.. ja.. pôjdem domov.. si lahnúť.. Prepáčte za starosti." Znova som sa prekecla. Doteraz som mu nevykala tak prečo zrazu? Bolo vidieť že mi z tej bolesti muselo prepnúť, alebo že som niečo skrývala a teraz som .. na to pozabudla. Ak nemal problém s tým pustiť ma, odišla som z kancelárie.
(presun)
Lizzy
Lizzy
Velitel Jouninů
Velitel Jouninů

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 4:22 pm

Slečince se krabice na ležení nelíbili. Nedá se nic dělat. Někdo je už od přírody moc vybíravý. Zamával jsem jí a zavřel za sebou dveře. Na stole mě čekala hromada papírů, a taky tu bylo pořád to člověče nezlob se.  "Pilice to papírování jde zrovna tak jak mě." Pomyslel jsem si, sedaje za stůl. Už uběhla docela dlouhá doba, co jsem za ním seděl naposled. Byl to nezvyk. Předtím než jsem uzavřel s Pilikkou dohodu, jsem tu seděl od rána do večera.
Uvolnil jsem se na židli a protáhl jsem se. Ty papíry na tom stole jsem se snažil ignorovat. Zbytečně si kazit náladu nebudu. Pomalu jsem začal usínat, přemýšleje nad Rinku. Její chování bylo divné. A ten její krk... něco mi tu nesedělo. Její chování zdá se, že se změnilo po tom, co se vrátila z té mise. Copak se asi tam stalo? Žel, dřív než jsem sáhl po tom dopise, abych se to dozvěděl, jsem usnul.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Aug 19, 2015 4:54 pm

Kangae Mizutsuchi

Můj klon byl před malou chvílí zničen, musel jsem se sem tedy vydat sám. Nešlo ani tolik o to, že jsem se chtěl vypravit zpátky, šlo spíš už jen o moje sebevědomí. Sám jsem se cítil docela nesvůj a chtěl jsem mluvit s Tsukikagem. To, že zde najdu Pilikku, však můj klid neuklidňovalo nebo snad byl Tsukikage zpět? Vystoupal jsem až ke dveřím Tsukikageho kanceláře v poměrně čistém oblečení a batůžkem na zádech. Měl jsem i sbaleno, přestože mě nemusel nikdy pustit. V následujících momentech jsem mohl přijít o život a nebo si také vrátit vnitřní klid, kdo ví. Opřel jsem se o zeď a čekal, že si mě Kage přes jeho cool schopnost zavolá.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Wed Aug 19, 2015 5:57 pm

První jsem si chtěla zajít na pozdní snídaní. Ale bohužel jsem nevěděla,jestli se tu něco takového dělá. Nejspíš jsem si měla zajít do kuchyně co je v centrále, ale kdo ví jestli tam vůbec něco je. Nakonec jsem se rozhodla, že si zajdu do obchodu. Koupila jsem si jídlo a v párku jsem si našla volnou lavičku. Posadila jsem se a vytáhla jsem si jídlo. Pustila jsem se do něho. Žmoulala jsem ho. "Je to tu jiné" pomyslela jsem si,když jsem se dívala okolo. O proti Iwě, tu bylo málo hor. Prostě to bylo zvláštní, ještě jsem si nestihla úplně zvyknout. Jiné prostředí,jiný lide. Měla jsem jediné štěstí,že tu byla i Milii. Když jsem dojedla, tak jsem se dále procházela po vesnici. Došla jsem před budovou Tsukikageho."Jediná věc,která se nikde nemění" ušklíbla jsem se,když jsem pozorovala vysokou budovu. Všude byly stejné vysoké. Nasadila jsem si masku a pomoci Shunshin no jutsu jsem se dostala do kanceláře. Teleportovala jsem kanceláře. Objevila jsem se ve stínu v rohu,který mi kancelář poskytla. Tsukikage byl schopný člověk a určitě věděl, že tu jsem. Jediný důvod byla osoba,která byla za dveřmi a čekala. Byla jsem slušný člověk a nechtěla jsem předbíhat. Podívala jsem se na Tsukikageho a vypadal, že spí. "Ehm" zakašlala jsem sem,abych ho vzbudila za což nejspíš nebude rád. "Lorde Tsukikage?" potom jsem ho oslovila.
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 80

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 7:23 pm

Zrovna se mi zdálo o tom, jak mě Rinku objímá a... zašlo by to ještě dál, nebýt toho vyrušení, které mě probudilo. Pomalu jsem otevřel oči a rozhlédl se. Podíval jsem se na hodiny u dveří. Spal jsem dvě hodiny. Není to nic moc, ale, když to beru tak, že jsem usnul už odpočatý, teď zvládnu být čtyřicet osm hodin vzhůru bez přestávky! Měl bych se ale šetřit a nepřepínat se, takže se do takových extrému raději uchylovat nebudu.
Pohlédl jsem na toho šťastlivce, co se mu podařilo mě vzbudit. Byl to nějaký anbu. Kso. Když všichni mají masku, jak mám poznat o koho se přesně jedná? I přes masku jsem ale podle tvaru těla poznal, že se jedná o nějakou ženskou. "Kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou." Řekl jsem nechtěně nahlas. Yoshita podobnou reakci ale určitě čekala, když mě vzbudila. "Dobrá, jsem už vzhůru. Copak potřebuješ?" Kangaeoho chakry jsem si za dveřmi všiml, ale, když už tu je Yoshita, začnu pochopitelně s ní, a navíc... nevím, kdo měl jít na řadu první.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Wed Aug 19, 2015 7:39 pm

U jeho připomínky jsem pouze chladně podívala. Ale co jsem mohla čekat,když jsem vzbudila,ale může si za to sam! Nemá spát v pracovní době. Možná by si měl udělat nějaký rozpis pracovní doby, odkdy do kdy jsou návštěvní hodiny. Vystoupila jsem ze stínu a sundala jsem si masku. Kdo ví,jestli mu vůbec pomůže vidět obličej, maximalně pozná jestli to je muž nebo žena. Uklonila jsem se. "Yoshita Kanen" představila jsem se. "Nenašlo by se něco pro mě?" zeptala jsem se a milé jsem se na něho usmála.
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 8:00 pm

"Yoshita Kanen, to si zapamatuji." Říká se, že se má odpouštět, ale mě to zrovna moc nejde. Jak pak bych mohl jen tak zapomenout na takovou pod pásovku? Využila svou hodnost, aby se do kanceláře dostala bez mého souhlasu, a vevnitř si mě troufla dokonce probudit! Tak té najdu při nejmenším nějakou prácičku na jiném kontinentě. Však ono ji to brzo přejde. Protáhl jsem se a prohlédl si Yoshitu, tentokrát bez masky. "Raději si tu masku zpátky nasaď." Ne že by se mi nelíbila, ale s maskou vypadala líp.
"Kontaktuješ Daimyo Sora no kuni, Crystal Takaishi. Po zničení Sora no kuni její shinobi si vytvořili provizorní základnu v Zemi čaje. Najdeš ji nejspíš tam. Rád bych, aby se stavila. No, ty ji můžeš říct, že ji jsem ochoten nabídnout nerušené místo, kde může trénovat své mediky. Cha no kuni je přeci až moc v centru. Jestli si naivně myslí, že tam pro její shinobi bude pořád bezpečno, ať si tam shnije, a do Tsuki nechodí. To je vše. Můžeš vyrazit hned." S Crystal jsem, když jsem býval Tsuchikagem, nevycházel. Štvala mě kvůli její neutralitě, ale teď se mi může hodit.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yoshita Kanen Wed Aug 19, 2015 8:23 pm

Nasadila jsem si masku a poslouchala jeho úkol. Měla jsem takový pocit, že jsem udělala něco špatně, když mě posílá kam si do p*dele světa. Možná,že jsem sem se dostala do kanclu bez dovolení? Nebo,že jsem ho vzbudila? Kdo ví. Možná příště budu chodit po schodech,ale to je moc náročné a zdlouhavé,takže asi ne.Tenhle způsob se mi libí víc. Příště budu klepat na okno. Přikývla jsem na jeho misi. Jindy bych se asi dale vykecavala za což mě ani tsuchikage neměl rád., bohužel můj nynější hodnost mi to moc nedovolovalo. Dalo by se říct, že jsem se upsala ďáblovi,když jsem se přidal k Tsuki, ale je tu fajn. Uklonila jsem sem se a stejně jak jsem se tu objevila,tak jsem zmizela.
/přesun
Yoshita Kanen
Yoshita Kanen
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Kamizuru Wed Aug 19, 2015 8:45 pm

Mlčky jsem s maskou na obličeji a celá v černém dorazila před kancelář. Letmo jsem se koukla s nezájmem na osobu co tu už čekala a opřela se o zeď. Založila jsem si ruce na prsou a sledovala strukturu dveří. Nic lepšího se tu ani při čekání dělat nedalo. Po chvíli jsem v duchu zabloudila k tomu co asi dneska budu mít k jídlu a dostala se tak až k uvažování nad životem brouka. Velice zajímavé téma.
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Počet příspěvků : 108

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 8:54 pm

Yoshita odešla, a přišla řada na Kangaeho. Dřív však než jsem ho stihl zavolat, se za dveřmi stihla objevit další osoba. Někdy lituji toho, že jsem si vybral schránku, která je senzibil. Kangae ani nezaklepal, takže tak bych o něm vůbec nevěděl. Toto budu muset vzít v úvahu při výběru další schránky. "Dále, oba!" Zařval jsem z plných plic. Hned po probuzení křičet není zrovna příjemné. Trochu mě z toho bolely uši. Obvykle sám sebe poslouchám s vášní a úžasem, ale podobně křičet se už nechci slyšet nikdy víc. Neprozpívá to mému srdíčku a ani hlasivkám. Jediné pozitivum, které to má je to... vlastně, žádné pozitivum to nemá.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Kamizuru Wed Aug 19, 2015 8:59 pm

Když se Tsukikage ozval jen jsem pokynula tomu co byl přede mnou aby šel. Pak jsem vešla do kanceláře za ním a zavřela. Jemně jsem sklonila hlavu na pozdrav a stoupla si trochu dál, čímž jsem dala v řešení věcí přednost Kangaeumu.
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Aug 19, 2015 9:05 pm

Kangae Mizutsuchi

Nějakou chvíli jsem za dveřmi stál, ale pak si mě asi mistr Tsukikage všiml. Byl jsem docela krásný a nemohl jsem si nevšimnout nějaké kunoichi u dveří. Nah, byl jsem tak nějak zavolán v tom nejlepším, místo toho abych tedy aplikoval svá sexuální jutsu a balící techniky, jsem se vydal docela rychlím krokem ke dveřím. Přeci jen jsem se mohl své nastávající představit a pozdravit, tak jsem tak také pěkně učinil. No, mezitím však ona vešla do kanceláře a já tam vběhl s ní. Dala mi přednost, oh, jaká to láska hned na první pohled.
"Uhm, díky, jsem Kangae, těší mě." Normálně bych se usmál, ale byl jsem tu kvůli něčemu jinému. Nějak jsem se stihl rychle zorientovat a všiml si, že tu není Pilča, ale děda. "Osud"..
Nic jiného to být nemohlo, pomyslel jsem a začal jsem mluvit. 
"Zdravím Tsukikage-sama." Dokonce jsem si odpustil oslovení dědo, no musel jsem se hodně překonat, přeci jen náš vztah byl založený na tom, že jsem ho nikdy neuctíval. 
"Přišel jsem z jednoho jediného důvodu, před půl rokem jsem se přidal k Tsukigakure a jako svůj důvod jsem řekl, že jsem utekl, je to tak?" Měl jsem mít asi větší strach, přeci jen jsem se šel doznat ke zradě, mohl jsem však doufat, že Tsukikage uzná mou touhu se plně přidat k němu a to, že hodlám zavrhnout i Kirigakure.
"Není to tak úplně pravda a myslím si, že to všechno je mé omezení v mých schopnostech a že je to důvod, proč se necítím sám sebou." Následně jsem vydechl a čekal, k čemu mě Tsukikage vyzve dál.
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 9:19 pm

Když jsem zmiňoval, že mě po zkušeností s Kangaem nic nemůže překvapit, hned po tom, co se mi vloupala do kanceláře a probudila mě Yoshita Kanen, pletl jsem se. Po zkušeností s Kangaem mě dokáže překvapit zase ale jen Kangae. Podíval jsem se na něj nechápavým pohledem. Kvůli toho tu mě Yoshita probudila? Nechápu co po mě chce.
"Takže... utekl si z Kiri, což ale není zas tak pravda a myslíš si, že to je všechno tvé omezení ve tvých schopnostech a že to je důvod, proč se necítíš sám sebou. Pochopil jsem to správně?" Nepochopil jsem to, ale snažil jsem se alespoň zopakovat to, co mi právě teď Kangae řekl, což je první krok k tomu, abych to pochopil. Na chvíli jsem se zamyslel. Intenzivně jsem nad tím přemýšlel, a nakonec jsem se rozhodl udělat toto:
"Co potřebuje ta za tebou? Vyřídím prvně jí." Řekl jsem nervozně. Můj odpočatý stav se pomalu začal měnit v nervozní, lehce psychicky labilní. Nedokázalo mě zabít deset shinobi z Kiri v čele s Faitem a Kashikem, a další nejmenovaní, ale Kangae to asi zvládne, a to bez použití ani jedné techniky. Prvně půjdu do cvokaře, a pak to už půjde samo.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Kamizuru Wed Aug 19, 2015 9:43 pm

Ani já jsem nějak nepobrala co se Kangae pokoušel říct a tak jsem tam mlčky stála a sledovala reakci Tsukikageho. Když ale měla přejít řada na mě na chvíli jsem pod maskou zmateně nadzvedla obočí a koukla se na Kangaeho. Nemyslela jsem si, že by to měl slyšet někdo další ale budiž. "Anbu s registračním číslem 013606." Promluvila jsem, nechtěla jsem se představit normálně před "civilistou". "Jsem tu ohledně dívky jménem Kaya. Chtěla jsem se zeptat jestli je pod dozorem či ne. Nenašla jsme o tom žádné dokumenty a z její strany došlo k napadení člena vesnice." Oznámila jsem mu důvod proč jsem vlastně tady a skrz masku jsem ho sledovala.
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Wed Aug 19, 2015 9:57 pm

Kangae Mizutsuchi

Nikdo nebyl schopen pobrat mé filozofie, no musel jsem to s Tsukikagem lépe rozebrat a k tomu jsem potřeboval klid. To asi pochopil a rozhodl se dát přednost dívce z ANBU, která své jméno neřekla. Samozřejmě, že si to blbé číslo pamatovat nebudu, nebyl jsem nějak nadaný na pamatování čísel, kdo ví jestli bych si u ANBU pamatoval to svoje. Díval jsem se na situaci těch dvou a prozatím jen a jen mlčel. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Aug 19, 2015 10:11 pm

"Ach... no jo, zapomněl jsem, že má v hlavě brouka." Řekl jsem ztrápeně a pohlédl na Kangaeho. Že bych se vrátil zpátky k němu? Ne, tak špatný Kayin případ zase není. To, co jsem myslel tím broukem, Milli asi nevěděla, ale, pokud přišla do styku s její druhou stránkou, mohla si to domyslet. "Její dozor se jmenuje Rinku no Raijin. Spíš než dozor to je ale jistá forma přátelství." Ty dvě došly do Tsuki společně. Když jsem Kayi nabízel v Tsuki práci, neměl jsem tu čest čelit její druhé stránce, ale byl jsem varován, že někdy může nastat problém. Rinku, na NSku pod nickem Lizzy, se s její druhou stránkou už střetla, a nejspíš ji pomáhala se ovládat, když do jejich rozdělení problém nebyl.
"Jak vážná jsou ta zranění, a o koho se přesně jedná?" I když bych Kayu teď nerad viděl v maléru, nehodlám ji zachraňovat. Sám jsem ji přijal do vesnice s tím, že jestli bude problém, poradím si s tím, a to ne zrovna diplomatickou cestou.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Milli Kamizuru Thu Aug 20, 2015 10:04 am

Z jeho slov mi došlo, že o tom opravdu věděl a nechal jí pobíhat po vesnici. Budiž, byl to Tsukikage takže pro to musel mít nějaký důvod. "Navzájem jsme se otrávily, pokud by narazila na normálního člena vesnice byl by mrtví." Odpověděla jsem mu. "Její přátelský dozor asi nebyl doma." Prohodila jsem bezvýrazně. "To je vlastně celý můj důvod proč jsem tady." Dala jsem mu najevo, že to co jsem měla na srdci jsem už řekla a může mě poslat pryč.
Milli Kamizuru
Milli Kamizuru
ANBU
ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Aug 20, 2015 12:05 pm

"Ou, takže to je osobní." Pomyslel jsem si potom, co jsem se dozvěděl, že Kaya zaútočila právě na zde přítomné číslo 013606. Naštěstí to obě přežily. "Rinku jsem potkal před kanceláři s nějakým anbu, když jsem tu dorazil. Byli společně na misi, ale nevrátili se z ní společně. To vysvětluje, proč Rinku nebyla u Kayi." Čekal jsem, že s Kayou budou problémy, přesto jsem se jí rozhodl nabídnout práci v Tsukigakure no sato. To, co se stalo je má vina, ale necítím žádné výčitky svědomí.
"Dobrá, budeš na ní chvíli dohlížet. Nechápej to ale tak, že jsi její chůvou. To ne. Jen jí budeš pozorovat, a pak mi řekneš, jestli je pro ostatní obyvatele vesnice nebezpečná." Když se ukáže, že nebezpečnou je, budu to řešit, ale, jestli Milli o Kayi změní názor, jsem ochotný na toto zapomenout. "Hlášení mi podáš až, jak si jim budeš 100% jistá. Jestli to je všechno, cos po mě chtěla, můžeš už jít." Možná by ráda nějakou techniku nebo tak... nevím po čem všem anbu touží.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 28 z 31 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30, 31  Next

- Similar topics