Strom nádeje (Reina Kana x Hideo Hatake)
2 posters
Strana 3 z 3
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Strom nádeje (Reina Kana x Hideo Hatake)
First topic message reminder :
Tento kraj na samotných hraniciach Otogakure no sato patrí k jedným z najvýznamnejších bodov prírodnej krásy zeme zvuku. A niet sa čomu diviť že práve toto miesto si väčšinou ľudia vyberajú práve na vyjadrenie svojich postojov v mieri. Uprostred rozľahlej lúky sa nachádza malý kopček na ktorom rastie jediný strom v okolí.
Tento kraj na samotných hraniciach Otogakure no sato patrí k jedným z najvýznamnejších bodov prírodnej krásy zeme zvuku. A niet sa čomu diviť že práve toto miesto si väčšinou ľudia vyberajú práve na vyjadrenie svojich postojov v mieri. Uprostred rozľahlej lúky sa nachádza malý kopček na ktorom rastie jediný strom v okolí.
Hideo Hatake- Juudaime Hokage *MOD
- Počet příspěvků : 345
Re: Strom nádeje (Reina Kana x Hideo Hatake)
Nepřestal mě udivovat, avšak stejnou laserovou čáru umím udělat taky. Jen jsem potřebovala čas, a ovšem mě to bude stát dalších pár prasklin na těle. Ale tak kdy si zase zabojuji. Odrazila jsem se od draka a odskočila do strany, přitom jsem začala dělat pečetě. Po druhém znamení jsem přestala ztrácet výšku a naopak jsem zůstala vyset na obloze a kolem mě se začaly tvořit neviditelné stěny. Měla to být ochrana a zároveň nabíjení mého laseru. Když se poslední stěny spojily tak a tvořily jakýsi jehlan na jeho špičce se začal objevovat malá záře.
"Teď já." usmála jsem se a stále držíc pečeť jsem vypálila ten svůj laser přímo na něj.
"Teď já." usmála jsem se a stále držíc pečeť jsem vypálila ten svůj laser přímo na něj.
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Strana 3 z 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Urishima ( Kisuke Uchiha x Hideo Hatake)
» Reina vs Itachi
» Hatake Hideo
» Hideo Hatake
» Hyōzan ( Lizzy , Hideo Hatake)
» Reina vs Itachi
» Hatake Hideo
» Hideo Hatake
» Hyōzan ( Lizzy , Hideo Hatake)
Strana 3 z 3
Povolení tohoto fóra: