Kancelář Kazekage
+17
Dame
Ayumi Mayu
Takeshi Kenpachi
Natsuki Akasuna
Sajin Yatoshi
Kashike
Faito Dansaku
Kaiji
Erigor
Hyuuga Amaru
Akira Hitsumi
Hikaru Hyuuga
Sabaku no Aiko
Hine Kureta
Crystal Takaishi
Yuu
Akasuna no Sasori
21 posters
Strana 8 z 11
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori. Pokud není přítomen, kancelář se zamyká a je zabezpečena pastmi. Na zemi přede dveřmi a před okny jsou pečetě, fungující jako alarm. Pokud vstoupí někdo nepovolaný zabezpečí kancelář a přivolá stráže, ze zdí se vysunou trubky s uspávajícím prachem, který je čirý a nelze jej rozpoznat, pokud nemáte doujutsu! Pečeť dokáže odjistit jedině Kazekage.
Akasuna no Sasori- Kazekage
- Počet příspěvků : 195
Re: Kancelář Kazekage
"Genin ako ty si nemôže vyberať." Povedal som nahnevane, mne predsa žiaden genin nebude rozkazovať. "Navyše momentálne tu nemám nič také lepšie pre spratkov ako si ty. A pochybujem, že by si zvládla niečo ťažšie." Povedal som chladne. Naozaj som ju nechcel len tak poslať na nejakú ťažkú misiu.
Tak počúvajte ma!,poviem a pritiahnem ho za tričko až pred svoju tvár.Poviem:Kazekage-sama počúvajte ma teraz my dáte misiu z minimálnym rankom C!
Natsuki Akasuna- Počet příspěvků : 15
"Teraz počúvaj ty mňa!" Povedal som a prstom som sa dotkol jej čela a oddiaľoval som ju od mojej hlavy ďalej. Tak aby som vystrel ruku. "Ak mi budeš ešte raz protirečiť, pôjdeš do vezenia alebo sa pôjdeš starať o mojich škorpiónov!"
Naštvane odídem a rozlámem dvere.
Natsuki Akasuna- Počet příspěvků : 15
"Pcheee! čo si to myslia o sebe?" Povedal som si sám pre seba a posadil som sa do kresla. Začal som tam upratovať na stole a vypĺňať papiere. Človek, v mojom prípade loutka sa tu ide roztrhať na štyri časti, aby udržal dedinu po kope a nejaký genin sa tu bude naparovať.
Po dlhej papierovačke som tu nechal klon a urobil som Puf! Proste som zmizol v obláčiku.
Po dlhej papierovačke som tu nechal klon a urobil som Puf! Proste som zmizol v obláčiku.
Presun
Dotrepal som sa do kancelárie ako krypl. Tá noha mi nejak povolila a stále vŕzgala. Človeka by z toho jeb*o. Vlastne ja som loutka Pomyslím si a otvorím si nejaké dvierka v kancli, začnem si opravovať svoju nohu. Párkrát po tom poklepem a trošku tam nad tým maturujem. Nakoniec si to namažem nejakým olejom, aby to neškrípalo a nakoniec to skúšam chodením po kancelárií. Potom som si sadol za stôl v kanclu a pokojne si tam papierujem. Rozmýšľam nad tým, že by som mal Aiko oznámiť kam pôjde. O chvíľku som si uvedomil, že som neotvoril vchodové dvere. To kvôli tej geninke, ktorá mi ich rozmlátila(WTF O.o). Áno ona mi ich rozmlátila. Začal som preto zháňať niekoho nech mi ich vymení. Nakoniec sa to podarilo. Dal som sa do opravovania loutky ex-Raikageho.
Zastavila jsem se před schody a povzdechla si.
Koukla jsem se na mého kolegu a zakřenila se.
Protáhla jsem se a nenápadně se dostala za něj, pak jsem mu skočila na záda a potichu se zasmála.
"Nahoru!!!"
Zavelela jsem a dál jsem se potichu smála.
Koukla jsem se na mého kolegu a zakřenila se.
Protáhla jsem se a nenápadně se dostala za něj, pak jsem mu skočila na záda a potichu se zasmála.
"Nahoru!!!"
Zavelela jsem a dál jsem se potichu smála.
Sabaku no Aiko- Počet příspěvků : 241
Kráčal som len dopredu, dokonca som nezastavil ani pri schodoch.
A to už potom bolo ľahké využiť k tomu, aby na mňa skočila.
Ale veru ma to trochu prekvapilo.
"E-eh, vidím, že si si spomenula na túto možnosť ešte z cesty."
Povzdychol som si, tu som ju aspoň ale nemusel nosiť z jednej zeme do druhej... tu sa šlo po schodoch, takže to bolo ešte horšie.
Začal som teda kráčať hore a rukami som ju pre istotu ešte pridržiaval, keby sa náhodou pustila.
Po tých schodoch by nedopadla najlepšie.
Nakoniec som zastavil pri dverách kancelárie, ktoré sa mi zdali aktuálne trošku iné. Len som podvihol ruku a zaklopal.
"Takže tú misiu zatiaľ nespomínaj, možno na to zabudol."
Šepol som jej s úškrnom.
A to už potom bolo ľahké využiť k tomu, aby na mňa skočila.
Ale veru ma to trochu prekvapilo.
"E-eh, vidím, že si si spomenula na túto možnosť ešte z cesty."
Povzdychol som si, tu som ju aspoň ale nemusel nosiť z jednej zeme do druhej... tu sa šlo po schodoch, takže to bolo ešte horšie.
Začal som teda kráčať hore a rukami som ju pre istotu ešte pridržiaval, keby sa náhodou pustila.
Po tých schodoch by nedopadla najlepšie.
Nakoniec som zastavil pri dverách kancelárie, ktoré sa mi zdali aktuálne trošku iné. Len som podvihol ruku a zaklopal.
"Takže tú misiu zatiaľ nespomínaj, možno na to zabudol."
Šepol som jej s úškrnom.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 230
"Nyhehe"
Křenila jsem se celou cestu co se škrábal nahoru.
Když zaklepal stála jsem už na vlastních a nevinně se usmívala.
"Jo, jo."
Nečekala jsem jako vždy na vyzvání a vešla.
"Yooo! Kazekage-sama! Jaký máte den?"
Usmála jsem se na něj, hlavní bylo jít sem s pozitivní náladou a nenechat si jí od něj zkazit.
Křenila jsem se celou cestu co se škrábal nahoru.
Když zaklepal stála jsem už na vlastních a nevinně se usmívala.
"Jo, jo."
Nečekala jsem jako vždy na vyzvání a vešla.
"Yooo! Kazekage-sama! Jaký máte den?"
Usmála jsem se na něj, hlavní bylo jít sem s pozitivní náladou a nenechat si jí od něj zkazit.
Zaklipkal som prekvapene, keď si len tak vošla dnu.
Asi by som si mal zvyknúť, spravila tak totiž aj naposledy.
Bez slova som najprv vstúpil dnu, zavrel som dvere a mierne som sa uklonil, len tak hlavou.
"Óói!"
Pozdravil som skôr len takým veselým potiahnutím slova a upol som na Kazekageho pohľad.
Asi by som si mal zvyknúť, spravila tak totiž aj naposledy.
Bez slova som najprv vstúpil dnu, zavrel som dvere a mierne som sa uklonil, len tak hlavou.
"Óói!"
Pozdravil som skôr len takým veselým potiahnutím slova a upol som na Kazekageho pohľad.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Pokojne som si tu opravoval loutku ex-Raikageho a niekto mi tu vyruší moju pokojnú opravu."Hrozný!" Odpovedal som s nudným výrazm. Zas tu bola tá otrava. Dohnala sa tu skôr než som stihol povedať ďalej, na to zaklopanie. "Pani Otravná, konečne sa ťa zbavím. Teda čoskoro, ešte nie je ten čas. Pôjdeš na želví ostrov trénovať, keď že si Jinchuuriky. Raijin bude asi tvoja osobná ochranka." Poznamenal som, následne som pokračoval v oprave. Tešil som sa na ten pokoj, keď tu nebude Aiko.
"He? Proč? Já si s Ichibim rozumím."
Brala jsem to jako vtip.. i když počkat! Kazekage nebyl zrovna ten co by vtipkoval, pochybovala jsem že se vůbec umí smát.
"Nepotřebuji trénovat víc ovládání. Však i díky němu mám pár technik."
Zamumlala jsem, jenže ona vlastně byla válka.
To mě tam chce schovat?
Přimhouřila jsem oči a sledovala jak opravuje.
Slyšíš to?
Slyším hodně věcí aniž bych chtěl. Zamumlal můj nájemník.
My to přece nepotřebujeme..
Založila jsem si ruce na prsou a dál ho sledovala.
Brala jsem to jako vtip.. i když počkat! Kazekage nebyl zrovna ten co by vtipkoval, pochybovala jsem že se vůbec umí smát.
"Nepotřebuji trénovat víc ovládání. Však i díky němu mám pár technik."
Zamumlala jsem, jenže ona vlastně byla válka.
To mě tam chce schovat?
Přimhouřila jsem oči a sledovala jak opravuje.
Slyšíš to?
Slyším hodně věcí aniž bych chtěl. Zamumlal můj nájemník.
My to přece nepotřebujeme..
Založila jsem si ruce na prsou a dál ho sledovala.
"Tak fajn, budeš tvrdnúť v Sune a počas vojny ideš do prvej línie, keď sa ti nepáči môj plán, ako sa ťa môžem zbaviť." Povedal som totálne bez srandy. Myslel som to smrteľne vážne. "To je môj plán Bééé!" Dodal som, ex-Raikageho loutka bola ako tak spravená. Skúsil som hýbať pár častiami tejto loutky a niektoré sa zasekávali tak som pokračoval.
"He? Ne dobře... jdu si balit kufry."
Pohotově jsem odsekla a koukla se na Raie.
"Kdy tam zamíříme?"
Sledovala jsem tu jeho loutku a trochu se zamračila.
Pořád jsem měla pocit, že chce loutku i ze mě.
Pohotově jsem odsekla a koukla se na Raie.
"Kdy tam zamíříme?"
Sledovala jsem tu jeho loutku a trochu se zamračila.
Pořád jsem měla pocit, že chce loutku i ze mě.
Ostal som ticho, len som chvíľu hypnotizoval Raikageho-bábku na jeho stole, a následne som spozornel, keď som začul svoje meno.
Začal som prebehávať pohľadom z nej na neho a zas naspäť.
Ideme preč?
Zažiarili mi očká, na vojny som ozaj nebol, a toto počuť bolo... fakt potešujúce!
Začal som prebehávať pohľadom z nej na neho a zas naspäť.
Ideme preč?
Zažiarili mi očká, na vojny som ozaj nebol, a toto počuť bolo... fakt potešujúce!
Kaiji- Tokubetsu Jounin
"To neviem presne, ale dúfam, že čo najskôr" Poznamenal som a pokračoval som v dolaďovaní tej loutky. Ešte to nebolo ono, stále to nebol ten dobrý originál. "Tak sa zdržujte v dedine a misiu v Konohe ste splnili?" Opýtal som sa priateľskejšie, pretože Raijin bol vlastne moja krv, takže som už nebol tak moc arogantný.
"Nó, vlastne najprv sme šli ešte len tak do ulíc, a kým sme vyrazili tam... kde sme mali, tak už tam nastala nejaká vojna."
Prehovoril som, trošku ma prekvapila jeho priateľskosť v hlase, ale čo už, sedelo mu to viac než to chovanie bábky, ktoré mal.
Vlastne mne sa u každého páčilo viac také chovanie.
Nemal som rád tie vážne kamenné tváre.
Prehovoril som, trošku ma prekvapila jeho priateľskosť v hlase, ale čo už, sedelo mu to viac než to chovanie bábky, ktoré mal.
Vlastne mne sa u každého páčilo viac také chovanie.
Nemal som rád tie vážne kamenné tváre.
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Keď mi oznámili, že ďalšia misia nebola dokončená držal som svoje nervy na uzde a snažil som sa neutrálne povedať. "Fajn, už môžete.. musíte odísť z mojej kancelárie. Rád som vás tu videl padajte!" Snažil som sa ich vyhnať, inak by som sa ich pokúsil zabiť. Neznášal som, keď niekto nedokončil misiu!
Presne som vedel, ako teraz Sasori musí reagovať!
Bolo na ňom vidieť, aj keď bol len drevená bábka, že sa bije s vlastným hnevom.
Chytil som Aiko za ruku a potiahol som ju ihneď von, skôr než by vybuchol.
"Ták, doví!"
Zvolal som a Aiko som potiahol až niekde do ulice.
A namietať na mňa nemohla, ťahal som ju totiž k jedlu!
-Presun-
Bolo na ňom vidieť, aj keď bol len drevená bábka, že sa bije s vlastným hnevom.
Chytil som Aiko za ruku a potiahol som ju ihneď von, skôr než by vybuchol.
"Ták, doví!"
Zvolal som a Aiko som potiahol až niekde do ulice.
A namietať na mňa nemohla, ťahal som ju totiž k jedlu!
-Presun-
Kaiji- Tokubetsu Jounin
Po oprave loutky ex-Raikageho som papieroval, nakoniec sa ku mne doniesla správa o tom, že niekto postavil na ulici barieru z raitonu. Fakt sa mi to nepáčilo. Od senzibilou som zistil, že je tam aj Aiko a Rai... Nevadilo mi to, že je tam Aiko, zaslúži si riadne dostať, ale Rai mi nepripadal taký nezodpovedný. Navyše to bola moja krv. Preto som sa vybral osobne si to vyriešiť s tými ľuďmi na tej ulici. Nechal som si tu klona a odišiel som.
Presun
Došel jsem před kancelář. Za tu dobu, co zde bydlím, jsem si už zvykl na neustálý potůček potu, který mi stéká po spánku, stejně jako na sůl v záhybech zbroje. Díky žhnoucímu slunci jsem se ale stal i celkem populární. Má zbroj se rudě třpytila a vypadal jsem jako oblečený v plamenech. Katany u pasu, maska na půlce obličeje. Nehodlal jsem to sundavat. A něco tak bezvýznamného jako vedro mě k tomu rozhodně nedonutí.
Vylezl jsem schody a zaklepal. ahle budova mě vždy přitahovala. Jednak tu byl chládek, jednak se, stejně jako kage, zaštiťovala vesnici, byla nepoddajná, nehledě na vichry a bouře, které byly v této zemi na denním pořádku.
Důvod návštěvy byl prostý- zabavit se. Zíkat mii a ukázat, že jsme ještě nevymřeli.
Vylezl jsem schody a zaklepal. ahle budova mě vždy přitahovala. Jednak tu byl chládek, jednak se, stejně jako kage, zaštiťovala vesnici, byla nepoddajná, nehledě na vichry a bouře, které byly v této zemi na denním pořádku.
Důvod návštěvy byl prostý- zabavit se. Zíkat mii a ukázat, že jsme ještě nevymřeli.
Takeshi Kenpachi- Samurai (B-rank)
- Počet příspěvků : 241
Objavil som sa na chodbe, keď mi niekto klopal na kanceláriu. Rukou som si prehrábol vlasy a pozrel sa na Takeshiho. Otvoril som dvere a povedal."Tak poď" Určite nejaký týpek, čo chcel misiu. Sadol som si na kreslo a vytiahol som spisy zatiaľ som čakal, čo povie o sebe. Ani som nevedel kto to je. Preto som naňho chvíľu tak podivne zazeral.
Vešel jsem do kanceláře za Sasorim. Prý to byl svého času mocný shinobi. Teď ale spíš vypadal, že trpí ztrátou paměti.
"Pane, vy si mě nepamtujete?" zeptal jsem se trochu zmateně a podal mu dekret, zavazující mě plnit rozkazy Kazekageho a chránit Sunu. Musel mě znát alespoň z vyprávění, ale budiž, poslední dobou toho bylo celkem dost.
Poslušně jsem klekl na obě kolena a sklonil se až k zemi. Pak jsem se narovnal a řekl: "Pane, jsem tu již dost dlouho na to, abych zčal plnit své povinnosti. Již mockrát jsem jedl vašich jídel a nic jsem za to nemohl dát. Proto jsem se přišel zeptat, zda je potřeba něco udělat..."
"Pane, vy si mě nepamtujete?" zeptal jsem se trochu zmateně a podal mu dekret, zavazující mě plnit rozkazy Kazekageho a chránit Sunu. Musel mě znát alespoň z vyprávění, ale budiž, poslední dobou toho bylo celkem dost.
Poslušně jsem klekl na obě kolena a sklonil se až k zemi. Pak jsem se narovnal a řekl: "Pane, jsem tu již dost dlouho na to, abych zčal plnit své povinnosti. Již mockrát jsem jedl vašich jídel a nic jsem za to nemohl dát. Proto jsem se přišel zeptat, zda je potřeba něco udělat..."
Konečne som si spomenul kto to je. Ten samuraj menom Takeshi. Povzdýchol som si a hľadal som nejakú tú misiu. "Samozrejme, že si Vás pamätám. Takeshi... Len tu mám veľa vecí a už to moc nestíham. Takže akú misiu by ste si predstavoval? Alebo to je úplne jedno?"
Opýtal som sa ho a na stole som mal už nejaké pripravené.
Opýtal som sa ho a na stole som mal už nejaké pripravené.
"Je to úplně jedno, pane." řekl jsem a pokorně, i když nezlomě jsem se na něj díval. "Ale kdybych si měl vybrat, tak nějakou chladnější zemi."
Strana 8 z 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Strana 8 z 11
Povolení tohoto fóra: