Amekageho kancelář
+15
Assasin Senju
Rokuro
Reina Kana
Sakura Haruno
Tobiru Senju
Shiranui Heiwa
Hikaru Hyuuga
Hakuei
Rei Casius
Yorimi Sonoe
Fili RyoGui
Hana Ichiro
Yoshita Kanen
Uchiha Madara
Hanzō Salamandr
19 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Yozora Teikoku :: Amegakure
Strana 5 z 8
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Amekageho kancelář
First topic message reminder :
,Velká oválná budova svým stylem vybočující od ostatních, na jejím předku je znak Ame
,Velká oválná budova svým stylem vybočující od ostatních, na jejím předku je znak Ame
Hanzō Salamandr- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 66
Re: Amekageho kancelář
Usmíval jsem se a chtěl zaječet radostí, ale nakonec..BUM!
Oheň byl všude! Zvedla se vlna krystalu a ta nás chránila před prvním nárazem. Bylo to zvláštní, reagoval dřív, než jsem něco udělal! Já to nebyl! Já to ani neumím, ani jsem nevěděl, že to jde.
Najednou nás chránila voda a celá budova se sesypala. Pak jsem klečel na Katsuyu a sotva udržel vědomí. Pak se na mě přilepil slimák..Moje síla...vrací se zpět... "Arigatou, Sakura-sama." mohla si všimnout, že jsem ji oslovil velmi zdvořile. Ať si nezvyká. Bylo to jen poprvé a naposled!! Cítil jsem jak se zacelují mé popáleniny, na které jsem měl štěstí. Byl jsem rád, že jsem neměl na tváři popáleniny z dětství, z mé první S-rank mise. A teď tohle...
Oheň byl všude! Zvedla se vlna krystalu a ta nás chránila před prvním nárazem. Bylo to zvláštní, reagoval dřív, než jsem něco udělal! Já to nebyl! Já to ani neumím, ani jsem nevěděl, že to jde.
Najednou nás chránila voda a celá budova se sesypala. Pak jsem klečel na Katsuyu a sotva udržel vědomí. Pak se na mě přilepil slimák..Moje síla...vrací se zpět... "Arigatou, Sakura-sama." mohla si všimnout, že jsem ji oslovil velmi zdvořile. Ať si nezvyká. Bylo to jen poprvé a naposled!! Cítil jsem jak se zacelují mé popáleniny, na které jsem měl štěstí. Byl jsem rád, že jsem neměl na tváři popáleniny z dětství, z mé první S-rank mise. A teď tohle...
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
Snažila jsem se vstát když na mě byla Katsuy. Léčila mé tržné rány co jsem utrpěla a léčily se poměrně rychle i s těmi popáleninami. Mé tělo se dávalo dokupy i během boje kdy jsem vlastně byla chvíli mimo. " Jak jste na tom? " Starostlivě jsem zavolala na ostatní abych zjistila jak dopadli. Amekage utekl a my na tom nebyli zrovna nejlépe.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Snad po nekolika hodinach jsem se probral. Nevedel jsem co se stalo jen to ze ten zmetek utekl. Nakonec jsel ale mohl byt rad ze jsme to prezily. Kdyz jsme se koukal kolem sebe tak jsem prekvapive zjistil ze jsem uvnitr Katsui. citil jsem se skvele kdy vezmu v uvahu jak dlouho jsem byl na hrane. Nakonec jsem se chtel postavit ale misto toho jsem si klekl na prave koleno pred Sakurou. A spustil."Dekuji Sakuro-sama. Je mi lito ze jsem nezjistil ze to byl jenom klon." Cekal jsem co se bude dit nebo pokud me nebude chtit hnet prizabit. Za tu volovinu.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Začínala jsem cítit značný úbytek čakry. Můj soustředěný výraz však nezmizel.
"Všechno je v pořádku," odpověděla jsem tím ostatním. "Půjdeme podpořit ostatní.." řekla jsem a Katsuyu se začala posouvat do centra dění. Společný přesun Ulice
"Všechno je v pořádku," odpověděla jsem tím ostatním. "Půjdeme podpořit ostatní.." řekla jsem a Katsuyu se začala posouvat do centra dění. Společný přesun Ulice
Sakura Haruno- Jounin
- Počet příspěvků : 132
Stála som na streche budovy. Nevadil mi dážď, ani vietor, v ktorého smere mi viali moje krátke modré vlasy. Bola som šťastná. Konečne po dlhej dobe som cítila, ako sa mi šťastie rozlieva po celom tele, a v hrudi som cítila teplo. Tešilo ma, že som tak blízko Konaninej úrovni. Dosiahla som, to čo ona. Mám sa stať nadchadzajúcou Amekage, ktorá povedie dedinu a postará sa o to, aby sa tu ľudia mali čo najlepšie. S podporou môjho brata a rodiny.
Na dlani sa mi z papiera vytvorilo niekoľko motýlikov, ktorí vyleteli do vzduchu a mierili niekam do neznáma. To je pre teba, Akeshi, keď už si teda nebol taký zlý podľa slov môjho brata. Ži šťastne na druhom svete. Ešte chvíľu som tam stála a pozorovala dedinu, potom som sa radšej vrátila dnu, mokrý plášť zavesila na vešiak a sadla si do kresla, kde som začala študovať, čo vlastne za papiere to tu mám. Zároveň som premýšľala nad tým, akú posilniť náš obranný systém. Papierové more, ktoré som tu pred rokmi vytvorila, iste stačiť nebude. Bolo potrebné hlavne väčšie množstvo hliadok. Obávala som sa toho, že sa niekto pokúsi prevziať pôdu Ame, ktorá bola v tomto období značne oslabená.
Na dlani sa mi z papiera vytvorilo niekoľko motýlikov, ktorí vyleteli do vzduchu a mierili niekam do neznáma. To je pre teba, Akeshi, keď už si teda nebol taký zlý podľa slov môjho brata. Ži šťastne na druhom svete. Ešte chvíľu som tam stála a pozorovala dedinu, potom som sa radšej vrátila dnu, mokrý plášť zavesila na vešiak a sadla si do kresla, kde som začala študovať, čo vlastne za papiere to tu mám. Zároveň som premýšľala nad tým, akú posilniť náš obranný systém. Papierové more, ktoré som tu pred rokmi vytvorila, iste stačiť nebude. Bolo potrebné hlavne väčšie množstvo hliadok. Obávala som sa toho, že sa niekto pokúsi prevziať pôdu Ame, ktorá bola v tomto období značne oslabená.
Hana Ichiro- Kyuudaime Hokage
- Počet příspěvků : 475
Bol som dostatočne unavený a vyčerpaný z toho boja, ale zranenia som nemal, vlastne som potreboval len dobiť svoju chakru a všetko bude v pohode. Keď že sa už medzi ľuďmi rozvrávalo, kto je nový Amekage. Keď sa tá novinka dostala ku mne, mierne som sa pousmial. Došiel som až k budove Amekageho, vyšiel som po schodoch. Oblečený som mal plášť aj kapucňu. Celý som bol premoknutý, ale nejako mi to neprekážalo, čoskoro by som mal ísť do Konohy, ale predtým som predsa chcel navštíviť Hanu. Zaklopal som jej na dvere a počkal som si niekoľko sekúnd, kým ma vyzve.
"Ahoj."
Pozdravil som ju a zkladal som si dole kapucňu. Mierne som prehĺtol sliny a zhlboka sa nadýchol.
"Len som ti chcel popriať všetko najlepšie k novej hodnosti."
Milo som sa usmial, ale bola tu ešte jedna vec.
"No a ešte som sa chcel tak trochu ospravedlniť za to, že som minule ako idiot odišiel preč."
Mal som na mysli to v tej hospode u kulhavého poníka. To bolo všetko čo som mal na srdci, už som len čakal na jej reakciu. Už som si zase nasadzoval kapucňu, pripravený na odchod do Konohy.
"Ahoj."
Pozdravil som ju a zkladal som si dole kapucňu. Mierne som prehĺtol sliny a zhlboka sa nadýchol.
"Len som ti chcel popriať všetko najlepšie k novej hodnosti."
Milo som sa usmial, ale bola tu ešte jedna vec.
"No a ešte som sa chcel tak trochu ospravedlniť za to, že som minule ako idiot odišiel preč."
Mal som na mysli to v tej hospode u kulhavého poníka. To bolo všetko čo som mal na srdci, už som len čakal na jej reakciu. Už som si zase nasadzoval kapucňu, pripravený na odchod do Konohy.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Zdvihla som pohľad od jedného papiera, ktorý som práve držala v ruke. Ďalej. Vyzvala som dotyčnú osobu. Prekvapilo ma, keď som vo dverách zbadala Rokura, myslela som, že odišiel aj s ostatnými späť do Konohy. Ahoj. Odzdravila som sa mu so širokým úsmevom na perách. Sakramentsky dlho som sa s ním nerozprávala. Och, ďakujem. Som rada, že sa mipodarilo získať túto hodnosť, je to pre mňa pocta, a cítim..Že som tak bližšie ku Konan. Rada by som bola ako ona. Naklonila som hlavu na stranu. Bolo to od neho milé, že sa tu ešte zastavil a dokonca mi pogratuloval.
Ale to už nerieš, nič sa nestalo. Mávla som nad tým rukou. Nikdy som sa nad tým veľmi nezamýšľala, tak by nemal ani on. Mám na teba otázku. Kto ťa v tej zóne tak zmordoval? Opýtala som sa ho s nadvihnutým obočím. Že by ho napadli nejakí ďalší Akeshiho poskoci, alebo...? Dlho mi to vŕtalo v hlave, nedalo mi to pokoja.
Ale to už nerieš, nič sa nestalo. Mávla som nad tým rukou. Nikdy som sa nad tým veľmi nezamýšľala, tak by nemal ani on. Mám na teba otázku. Kto ťa v tej zóne tak zmordoval? Opýtala som sa ho s nadvihnutým obočím. Že by ho napadli nejakí ďalší Akeshiho poskoci, alebo...? Dlho mi to vŕtalo v hlave, nedalo mi to pokoja.
"Ty už dávno si ako ona, oslobodila si a spojila občanov Ame. Možno si ju už aj prekonala. "
Milo som sa usmial na ňu. Ja som to tak videl, časti histórie som mal naštudované, a preto som tak aj usúdil.
"Bola to Shigure, pravá ruka Akeshiho a skvelá shinobi, len škoda, že stála na zlej strane."
Odpovedal som na jej otázku. To meno si budem pamätať ešte dlho.
"A tiež by si mala vedieť, že nukenini z Kōurōtō sú asi všetci mŕtvi, pochybujem, že prežili tú techniku, čo vytvorila Shigure."
Informoval som ju, ak to ešte náhodou nebola. Predsa len na tom mieste nebola.
Milo som sa usmial na ňu. Ja som to tak videl, časti histórie som mal naštudované, a preto som tak aj usúdil.
"Bola to Shigure, pravá ruka Akeshiho a skvelá shinobi, len škoda, že stála na zlej strane."
Odpovedal som na jej otázku. To meno si budem pamätať ešte dlho.
"A tiež by si mala vedieť, že nukenini z Kōurōtō sú asi všetci mŕtvi, pochybujem, že prežili tú techniku, čo vytvorila Shigure."
Informoval som ju, ak to ešte náhodou nebola. Predsa len na tom mieste nebola.
Rokuro- Jounin
Jeho slová ma viditeľne potešili. Rozžiarila som sa ako slniečko i napriek tomu, že som ešte v sebe skrývala niekoľko pochybností. Neodvážila som sa porovnávať sa s ňou. Bola som skôr sebakritická, ale to je jedno.
Shigure? To meno mi niečo vraví. Nevedela som si momentálne spomenúť, čo to bola za osoba. Ale niekde som o nej už čosi počula, len som si nevedela spomenúť, čo presne. Vytvorila tak silnú techniku, že pozabíjala všetkých? Vyvalila som naňho oči. Nechcelo sa mi to veriť, ale Rokuro mi určite neklamal. To je škoda. Boli to dobrí shinobi. Povzdychla som si nahlas a štuchla prstom do papiera. Niektorých z nich som poznala i ja sama osobne, o tejto "organizácii" som samozrejme vedela.
Shigure? To meno mi niečo vraví. Nevedela som si momentálne spomenúť, čo to bola za osoba. Ale niekde som o nej už čosi počula, len som si nevedela spomenúť, čo presne. Vytvorila tak silnú techniku, že pozabíjala všetkých? Vyvalila som naňho oči. Nechcelo sa mi to veriť, ale Rokuro mi určite neklamal. To je škoda. Boli to dobrí shinobi. Povzdychla som si nahlas a štuchla prstom do papiera. Niektorých z nich som poznala i ja sama osobne, o tejto "organizácii" som samozrejme vedela.
"Nie som si istí, ale je to dosť pravdepodobné."
Pokrčil som ramenami. Ešte by som tu aj ostal, ale najskôr by som sa mal vrátiť do Konohy.
"Už ťa nejdem zaťažovať, i tak by som sa mal vrátiť naspäť do Konohy."
Pousmial som sa a tú kapucňu som nakoniec prehodil cez hlavu.
"Sayonara"
Kývol som a daroval jej milý úsmev. Potom som odišiel odtiaľto preč.
Pokrčil som ramenami. Ešte by som tu aj ostal, ale najskôr by som sa mal vrátiť do Konohy.
"Už ťa nejdem zaťažovať, i tak by som sa mal vrátiť naspäť do Konohy."
Pousmial som sa a tú kapucňu som nakoniec prehodil cez hlavu.
"Sayonara"
Kývol som a daroval jej milý úsmev. Potom som odišiel odtiaľto preč.
Presun
Rokuro- Jounin
Přilezl Had z Konohy přímo do Ame. Našel si cestu do amekageho kanceláře a vyplivl svitek na stůl nové Amekage.
- Svitek:
- "Zdravím Vás, nová Amekage,
na hranici se zemí Větru se momentálně nachází tisíci členná armáda Iwagakure a chystají se obléhat Konohu. Naše vojska jsou oslabená a momentálně na misích. Prosím Vás, pošlete nám pár svých vojáků..S pozdravem
Assasin Senju
"
Rokuro odišiel, ostala som tu sama. S papiermi. Kopou papierov. Povzdychla som si nahlas. Mojou výhodou bolo, že som vedela manipulovať s papierom, čiže stačilo zdvihnúť ruku a tie sa začali dvíhať a premiestňovať, ako som chcela. Mala som to tak aspoň jednoduchšie.
Odrazu sem doliezol had, ktorý vypľuvol predo mňa zvitok s odkazom, ktorý keď som prečítala, okamžite som sa zdvihla a ANBUom, ktorí stáli pred kanceláriou, dala rozkaz. Zvolajte shinobi, pripravte armádu! Konoha je v ohrození a našou povinnosťou je pomôcť im! ANBU prikývol a zmizol. Vedľa seba som vytvorila klon. Ty sa zatiaľ o vedenie Ame, kým tu nebudem, postaráš. Moje klony boli silnejšie než tie normálne. Mohla som sa od nich vzdialiť omnoho viac. Rozbehla som sa preč do ulíc, neďaleko hradieb, čakajúc na armádu, s ktorou okamžite vyrazíme ku Konohe. (presun)
Odrazu sem doliezol had, ktorý vypľuvol predo mňa zvitok s odkazom, ktorý keď som prečítala, okamžite som sa zdvihla a ANBUom, ktorí stáli pred kanceláriou, dala rozkaz. Zvolajte shinobi, pripravte armádu! Konoha je v ohrození a našou povinnosťou je pomôcť im! ANBU prikývol a zmizol. Vedľa seba som vytvorila klon. Ty sa zatiaľ o vedenie Ame, kým tu nebudem, postaráš. Moje klony boli silnejšie než tie normálne. Mohla som sa od nich vzdialiť omnoho viac. Rozbehla som sa preč do ulíc, neďaleko hradieb, čakajúc na armádu, s ktorou okamžite vyrazíme ku Konohe. (presun)
Došel konečně ke Kanceláři. Ty schody byly opravdu protivný a přemýšlel proč to všichni kage mají kancelář tak vysoko. A taky nebyl moc v kondici po tom incidentu. Zaklepal a pak si sednul do čekárny. Stát by už asi nezvládnul. A čekal, co se bude dít.
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
KLON
Zdvihla som pohľad od papierov, keď ktosi zaklopal. Kto to môže byť? Opýtala som sa samej seba v duchu. Ďalej! Vyzvala som oného čakajúceho človiečika za dvermi, pričom som pohľad opäť zabodla do papiera a mračila sa.
Podpísať či nie? To bola dilema. Nakoniec som ho pokrčila v ruke a hodila ho do koša.
"Huh? Tak rychle to jsem nečekal." Postupně se zvedal. Nějak se nemohl poradně hnout. Dobelhal se ke dveřím a otevřel. Vstoupil a zavřel dveře. "Dobrý den, Amek….." Než to stačil, doříct trochu se zarazil, buď to se zbláznil, což bylo věrohodnější, nebo vidí ducha. Přece kdo žije v Ame by měl znát hrdiny Ame. Nevěděl jak se k tomu staví ostatní ale pro něho to byly hrdinové. A opravdu nevěděl co říct. Vystrašením toném řekl. "Amekage-sama Genin Rei Casius se hlásí." Byl trochu vystrašený a neměl slov.
Rei Casius- Chuunin
KLON
Zdvihla som ruku, všetky papiere na stole sa zdvihli do vzduchu a poukladali do zásuvky. Uľahčila som si takto prácu, nemusela som behať hore dolu po kancli aspoň. Onen shinobi vstúpil. Všimla som si, že je akýsi rozrušený a vystrašený, ale nevenovala som tomu pozornosť. Dobrý deň. Odzdravila som sa mu a premerala si ho od hlavy po päty. Snáď sa ma nebojíš. Nadvihla som jedno obočie a následne zavrtela hlavou. Ale to teraz nie je podstatné, zaujímalo by ma, kde si bol. O tvojom odchode z dediny neviem nič, mala som právo vyhlásiť ťa za nukenina, ale neurobila som to. Oprela som sa lakťami o stôl. Čakala som na vysvetlenie.
Povzdechl, protože se tomu nejspíš nevyhne. Přemýšlel, jak to má vysvětlit. To jen tak nejde vysvětlit, co se mu všechno stalo. Zatím začal poslední událostí. "Omlouvám se. Potkal jsem Filiho Ryogui a zeptal se na pomoc a byl vetší hodnost tak jsem sním šel do Kumo." Sice mu to bylo proti srsti, že to trochu vypravý jinak ale opravdu si chtěl zachránit kuži. "Promiň Fili." Když si nezachrání budiž je to vůle boží. "Kde hledal nějaké informace o zabití předchozího Amekageho. "A potom se to zvrtlo. Rozdělili jsme se. A když jsem dorazil za Raikage. Tak jsem se dozvěděl že Fili někoho u nich zabil a mě zavřeli. Než se zeptáte ano vzdal jsem se. Tak jsem strávil….. ani nevím kolik dní ve vězení. Jeden den někdo zautočil a já jsem měl příležitost na ůtěk." Na chvilku se zarazil a pokračoval. "Teď když o tom uvažuji tak jsem v průseru." Ale kdyby měl na výběr, kde zemřít tak to bude Ame. Pokleknul a trochu se uklidnil, pokud má zemřit v Ame budiž. "Amekage-sama jsem připravený na rosudek." Hříchy nelze smít. Co bylo to bylo. Už od začátku byl na to připravený.
Rei Casius- Chuunin
KLON
Nevedela som, či mu môžem veriť. Preto som vstala a otočila sa čelom k oknu, odkiaľ som pozorovala dedinu. Premýšľala som, čo s ním. Čo ak to je špión? Čo ak to vôbec nebolo tak, ako vravel?
Nie som zlá. Nechcem si získať povesť krutej Amekage, ktorá popraví každého, kto sa pokúsi o čo i len malý priestupok. Natočila som k nemu tvár. Nedôverujem ti. Dodala som. Nemám na to dôvod. Prižmúrila som naňho podozrievavo oči. Avšak dovolím ti tu v Ame naďalej žiť, nemôžem ti tvoj domov odopierať, ale len pod niekoľkými podmienkami...Natočila som sa k nemu celá a založila si ruky na hrudi. A tými je to, že budeš nonstop sledovaný ANBU jednotkami. Ver mi, neujdeš im, nech sa budeš akokoľvek snažiť. Ani ich neoklameš. Dedinu neopustíš bez môjho osobného dovolenia! Z papiera sa vytvoril malý motýlik a vletel mu do vrecka. Budem ťa sledovať aj ja sama. Pokúsiš sa motýlika zbaviť, budem okamžite pri tebe, pokúsiš sa o niečo, čím by si Ame mohol poškodiť, budem okamžite pri tebe, pokúsiš sa ujsť, budem okamžite pri tebe. Musela som ho takto nechať sledovať. Ako som už spomínala, nedôverovala som mu, nemohla som ho však z ničoho obviniť, nemala som žiadne dôkazy a tak som ho tu musela nechať. Bola som však rozhodnutá, že pokiaľ sa o niečo pokúsi, bude mať prúser a to poriadny. Potrebuješ ešte niečo? Opýtala som sa ho už trochu milším tónom, aby som pred ním nevyzerala ako nejaká prísna fúria.
Rozumím Amekage-sama. Chvilku se zamyslel a snažil se přijít, co bude dělat. Moc na výběr ale neměl. Tak se alespoň zeptal. "Chtěl bych se naučit nějaký techniky ale to je asi nemožné že ano? Vzhledem k situaci. " Když už musí být jen ve vesnici, aby se alespoň zabavil.
Rei Casius- Chuunin
KLON
Nadvihla som obočie. Nie, nie je to nemožné. Zavrtela som hlavou. Mala som tu rôzne zvitky s technikami. Samozrejme, nie všetky. Povedz mi techniku, akú sa chceš naučiť, a ja ti možno dám jej zvitok, pokiaľ ho tu máme. Naklonila som hlavu na stranu a venovala mu zvedavý pohľad. Zaujímalo ma, čo presne by chcel trénovať.
Nadechl se, a když chtěl promluvit tak si něco uvědomil, že neví ani jakou má vlastnost. "Omlouvám se ale já nevím jaký mám element. Měl jsem to zmínit na začátku, ale neuvědomil jsem si to." Snažil se to říct tak aby jí neurazil. A čekal už jen na odpověď.
Rei Casius- Chuunin
KLON
Premerala som si ho neutrálnym pohľadom a chvíľu mlčala. Po nejakej dobe sa do vzduchu zdvihol na prvý pohľad obyčajný papier, ktorý mal ale jednu špecifickú vlastnosť. Dokázal určiť, akú ma človek podstatu. Papier zamieril k Reiovi a pristál mu na dlani. Pokiaľ doňho nahrnieš dostatočné množstvo chakry, papierik zareaguje podľa toho, akú podstatu máš. Letmo som sa usmiala.
Udělal to, co řekla a začal do papíru pouštět chakru. Papír se nasáknul vodou a byl mokrý. A začalo to být takový slizký a nelíbilo se mu to a kvůli tomu něco zamumlal. "Proboha to je hnus. Ale vypadá to, že mám něco společnýho s vodou." Zapřemýšlel a promluvil. "Když už víme jakou mám podstatu. A pokud platí pořad, co jste mi nabídla. Vybral bych Water Clone Technique nebo Water Release: Wild Water Wave." Jestli se mýlí s podstatou tak to pak bude trapas. A navíc nechtěl už víc zdržovat Amekage-sama bezvýznamným pěšakem jako je on.
Rei Casius- Chuunin
KLON
Cítila som, že sa niečo deje. Nechápala som, ako mohla prísť o toľko chakry v tak krátkom časovom úseku, na takú diaľku mala problém vôbec udržať aj mňa. Zamračila som sa.
Pohľad som presunula k Reiovi. Jeho podstatou bola očividne voda. Hneď, ako vyslovil názvy techník, dva zvitky, obviazané červenou stuhou, vyleteli z jednej zo skríň a pristáli na Reiových rukách.
Aspoň som ich nemusela hľadať. Vyznať sa tu...To je fakt umenie. Potrebuješ ešte niečo?
Všiml si, jak se zamračila. Trochu se lek a urychlil to. "Děkuji už nic nepotřebuji Amekage-sama." Uklonil se a v ruce měl dva svitky. A odešel z kanceláře. Ulevilo se mu, protože bude žít zase o něco déle a snad i poslouží Ame. Pak se si uvědomil, že neví kde si ty svitky pročíst v bezpečí. A tak při cestě přemýšlel. Ale něco ho nakonec napadlo.
/Přesun
/Přesun
Rei Casius- Chuunin
Strana 5 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Yozora Teikoku :: Amegakure
Strana 5 z 8
Povolení tohoto fóra: