Amekageho kancelář
+15
Assasin Senju
Rokuro
Reina Kana
Sakura Haruno
Tobiru Senju
Shiranui Heiwa
Hikaru Hyuuga
Hakuei
Rei Casius
Yorimi Sonoe
Fili RyoGui
Hana Ichiro
Yoshita Kanen
Uchiha Madara
Hanzō Salamandr
19 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Yozora Teikoku :: Amegakure
Strana 3 z 8
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Amekageho kancelář
First topic message reminder :
,Velká oválná budova svým stylem vybočující od ostatních, na jejím předku je znak Ame
,Velká oválná budova svým stylem vybočující od ostatních, na jejím předku je znak Ame
Hanzō Salamandr- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 66
Re: Amekageho kancelář
"Hikaru, to zvládneme," usmál jsem se a usmál i na Sakuru. Tak do toho! Jsme ninjové z Konohy!
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
"Hai!" sice se mi nelíbilo, že to je až na hoře, ale rozběhla jsem se směrem, který mi diktoval Hikaru. Musela jsem jednat rychle, tato technika nevydrží věčně. Běžela jsem po schodech a cestou prorážela ANBU svou silou. Rychle jsem se dostala k patřičným dveřím a jednou ranou rozrazila půlku zdi.
"Teď!"
"Teď!"
Sakura Haruno- Jounin
- Počet příspěvků : 132
Trosku z povzali jsem sledoval SAkuru co nebyl problem. Jakmyle rozrazila zed a dala signal Za pomoci Shunshinu sem se presunul k Siranui a i s papirm se snazil vypadnout ven i s ni a Tobirem.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Následoval jsem Sakuru a Hikaru, pomocí Shunshinu jsem se probleskl na druhou stranu Shiranui a pomohl Hikaru. Doufal jsem, že nějakým způsobem jeho Juukenem pomůže rozříznout ty papíry a uvolnit pouta, abychom se mohli dát do boje.
Tobiru Senju- Jounin
ICHIRO AKESHI - KAMIGAMI (紙神)
Nadišiel čas. Po nejakej tej chvíli, ktorú som so Shiranui sám strávil vo svojej kancelárii a z okna sledoval dianie v uliciach, konečne dovnútra vpadli očakávaní záchrancovia. Hra sa preto mohla definitívne začať.
"Dovoľte mi, aby som vás týmto privítal... vo vašej pasci," prehovoril som s úsmevom na tvári a v momente, ako všetci konožania zaujali svoje stanovisko, som vytvoril pečať. To malo za následok, že sa vybrané v okolí poletujúce papieriky prilepili na rôzne miesta, vrátane zátarasy, ktorá po Sakurinom ofenzívnom zákroku vznikla v kanáloch.
To, čo sa však na prvý pohľad zdalo byť len obyčajným nástrojom na sledovanie, a preto ich ani Hikarov byakugan spomedzi všetkých tých ostatných papierikov nemohol rozpoznať, v skutočnosti boli lístky s predpripravenými pečaťami na vytvorenie istej špeciálnej techniky.
"Gofū Kekkai!" vykríkol som jej názov a vďaka môjmu dokonalému načasovaniu utvoril prostredníctvom spomínaných lístkov okolo celej budovy a malej časti kanálov prakticky nepreniknuteľnú bariéru skôr, než na to stihol ktokoľvek príslušne zareagovať.
Hakuei- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 276
Jak překvapující. Abych pravdu řekla, počítala jsem s takovou možností, že to bude past a nevyjde to tak snadno, i když jsem si naivně myslela, že ano.
"Hm, co se dá dělat," zamračila jsem se na Amekageho. Gofu Kekkai..už si vzpomínám!
"Odtud se jen tak nedostaneme, potřebujeme odstranit všech pět pečetí a najednou, ale tenhle, nás nenechá jen tak odejít a hledat pečetě."
"Hm, co se dá dělat," zamračila jsem se na Amekageho. Gofu Kekkai..už si vzpomínám!
"Odtud se jen tak nedostaneme, potřebujeme odstranit všech pět pečetí a najednou, ale tenhle, nás nenechá jen tak odejít a hledat pečetě."
Sakura Haruno- Jounin
Ja vedel ze to nebude tak jednoduche. "A Je to v riti. Jelikoz jsme jenom ctyri takze to nebude sranda." Pak jsem se podival na Shiranui a jen rekl "Omlouvam se za tu bolest" A v ten moment do ni proudila ma Juukenova cakra jenz by ji nezpusobila zadne zraneni ale mela by zrusit cakru Amakageho a listky odpadnout samy. Minimalni nasledek byl to ze to musleo svinsky bolet. Spise jsem cekal az se neco stane.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Nevypadalo to dobře, náš původní plán selhal. Byly jsme tady jako prasata na porážku. "Budeme muset bojovat a porazit nepřítele. "poskládal jsem pečeť a soustředil čakru do rukou. POkud by Hikaruova technika nezabrala, mohl bych zkrystalizovat papíry a pak by mohla uprchnout. Nemohl jsem si nevšimnout vzdouvajících se balónů..
Tobiru Senju- Jounin
Hikarov nápad nebol zlý. Je pravdou, že keby sa pokúšal strhnúť každý jeden papierik, zabralo by mu to veľmi dlhý čas. Nanešťastie preňho to však fungovalo iba na lístky, na ktorých nebola umiestnená špeciálna pečať. Tie, ktorých úlohou bolo blokovanie chakry, to však nijak neovplyvnilo, keďže sa dalo povedať, že už viac neboli ovládané tou mojou, ale "kŕmila" ich práve chakra Shiranui. Prekvapivo však i napriek tomu, že som teda mal perfektnú príležitosť na útok, rozhodol som sa, že sa aspoň pokúsim o nejakú tú diplomaciu. Súboj pre mňa totiž v danej chvíli postrádal zmysel, keďže som ich potreboval čo najviac živých.
"Okrem súboja existuje aj niekoľko iných možností. Dovoľte mi, aby som vám navrhol jednu z nich. Zložte zbrane a prediskutujme to, som si istý, že spolu dospejeme k nejakému rozumnému záveru," prehovoril som s úsmevom, vytvoriac zo svojho papiera stoličky pre každého jedného prítomného konožana.
"Tak aby sme si ujasnili vašu situáciu. Nachádzate sa v bariére, ktorú nemožno znieškodniť iným spôsobom, než súčasným strhnutím všetkých jej spúšťacích lístkov. Tie však vzhľadom na tisícky mojich papierikov bude veľmi ťažké nájsť, nehovoriac o tom, že sa vám ani nechystám dať príležitosť. Vaša jediná možnosť bude napadnúť ma. Aj keby sa vám to ale podarilo a prekonali by ste všetky moje nástrahy, a vedzte, že toho mám pripraveného dosť, v prípade, že by ste ma zahnali do kúta, určite ste si vedomí, že s odstránením lístkov je zvyčajne spätá ešte nejaká sekundárna pasca. Snažím sa tým povedať, že šanca na váš úspech je mizivá," dohovoril som a vyčkal, či so mnou budú ochotní jednať.
Konečně jsem se mohla hýbat, ale pořád mi papíry blokovali chakru. Zatím se nebojovalo tak jsem mohla využít šance. Odskočila jsem od Hikarua když ze mě většina lístků odpadla a schovala jsem se za Sakuru. " Díky, ale zbytek si radši sundám sama. Mohla by jste mi prosím Sakuro-sama dělat krytí? Nerada bych byla šmírována. " Trochu stydlivým pohledem jsem se na všechny podívala což asi kageho šokovalo jelikož předtím jsem se chovala úplně jinak. Přeci jen jsem žena a nechtěla jsem aby mě sledovali jak si něco vyndávám z intimních míst.
Shiranui Heiwa- Jounin (S-rank)
- Počet příspěvků : 512
Nelíbil se mi, ani jeho techniky ani jeho vizáž. "Ano, moje zlatá," roztáhla jsem plášť a zakryla jí. Tohle vidět opravdu nemusí a pokud ano..sevřela jsem ruku v pěst a zakřupala klouby.
Sakura Haruno- Jounin
"No co se tyce vyjednavani se nejsem si jisty zda se s teroristy vyjednava?!!" Rekl jsme sam za sebe a sledoval jej pricemz jsem na chvili deaktivoval Byakugan abych nebyl za perverzaka.Ale sdtal ejsem sledoval AMAKAGEHO.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Sakura dala jasně najevo, co chce a co nechce. Nemluvil jsem jen jsem se soustředil na našeho nepřítele. Co teď? Co teď!? Roztřásl jsem se, ale ne tak, aby to bylo velmi zjevné. Měl jsem trochu strach, ale nic, co by se nedalo zvládnout. To bylo normální, cítit trochu strach, z každého nepřítele. Je to určitá forma respektu.
Tobiru Senju- Jounin
Ako náhle som sa stretol s neúspechom môjho návrhu, úsmev sa mi veľmi rýchlo vytratil z tváre. Podobne, ako tomu bolo aj v prípade s ANBU, mi zdá sa neostávalo nič iné, než predsa len riskovať ich životy.
"Ak je v tejto miestnosti nejaký terorista, ste to vy," prehovoril som a nechal vytvorené stoličky rozpadnúť sa. Prv než Sakura vôbec stihla dať Shiranui dosť času na to, aby po jednom poodstraňovala všetky lístky zo svojho tela, som zakročil a násilne ich mocným prúdom papiera oddelil jednu od druhej. Nebola ani len najmenšia šanca, aby to v mojej prítomnosti stihli.
"Aká škoda. A to som si myslel, že by sme sa mohli vyhnúť zbytočným problémom," dodal som a už sa aj prichystal na útok. Bol som si vedomý toho, že i napriek absencii chakry Shiranui sú v presile, ale vzhľadom na moju dlhú a dôkladnú prípravu som i napriek tomu bol vo výhode ja. Bez váhania som sa preto pustil do útoku a na všetkých prítomných konožanov vyslal vlnu výbušných lístkov. Vzhľadom na to, že sme boli v pomerne malom, uzavretom priestore, som za žiadnych okolností nepredpokladal, že by sa im vôbec mohlo podariť postarať o každý jeden z nich, či sa nebodaj zázračne vyhnúť.
Nakonec jsem byla od Sakury oddělena a měla na sobě ten její plášť když v tom na nás letěly výbušné lístky Amekageho. Byli jsme v uzavřeném prostoru tak jsem potřebovala něco čím je zastavit. Sáhla jsem po ukrytých shurikenech v oblečení, nechala jsem sice většinu výbavy v táboře, ale měla jsem svou speciálně ukrytou rezervu. Hodila jsem shurikeny po výbušných lístcích, které explodovaly. Dostala jsem se až ke zdi, ale zároveň kouř mi dal šanci. Když mě nikdo nemohl vidět začala jsem si sundávat papíry nejdřív z intimních míst až mi zbyly jen záda.
Tohle bylo nebezpečné, přimhouřila jsem oči a okamžitě provedla potřebné pečetě.
"Kuchiyose no jutsu!" stihla jsem rychle přivolat na každého z nich svou menší verzi Katsuyu, která je okamžitě "vcucla" a ochránila před popáleninami. Byla jsem rychlá, stejně jako Tsunade-sama ochránila celou Konohu před Shinra Tensei.
"Kuchiyose no jutsu!" stihla jsem rychle přivolat na každého z nich svou menší verzi Katsuyu, která je okamžitě "vcucla" a ochránila před popáleninami. Byla jsem rychlá, stejně jako Tsunade-sama ochránila celou Konohu před Shinra Tensei.
Sakura Haruno- Jounin
Kdyz se rozpadly zidle ktere vytvoril okamzite se objevily zilky kolem mych oci a Byakugan byl opetovne aktivni drive nez se objevila Katsui tak jsem zamiril na Amakageho svou nejsilnejsi techniku kterou jsem zatim umel.
Sezer si tohle!!! Hakke Hasangeki (drtič hor)
Technika jenz dokjazala drtit skaly a Kamyny by mela ty jeho papirky roztrhat na kousky tedy alespon ty co byly mezi mnou a Amakagem a v dosahu techniky. Doufal jsem ze jej to bud na chvili vyradi a nebo alespon zrani a useti nam to boj. Ale to uz me Katsui vcucla do sebe a pripadny vybuch be me nezranil. I kdyz teoreticky predemnou nemelo co vybuchnout.
Sezer si tohle!!! Hakke Hasangeki (drtič hor)
Technika jenz dokjazala drtit skaly a Kamyny by mela ty jeho papirky roztrhat na kousky tedy alespon ty co byly mezi mnou a Amakagem a v dosahu techniky. Doufal jsem ze jej to bud na chvili vyradi a nebo alespon zrani a useti nam to boj. Ale to uz me Katsui vcucla do sebe a pripadny vybuch be me nezranil. I kdyz teoreticky predemnou nemelo co vybuchnout.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Abych pravdu řekl, všechno se seběhlo tak náhle, že jsem nevěděl, co dělat. Nebýt Sakury a jejího zásahu, tak bych byl jako grilovaný čuník.
"A..arigatou," uvědomil jsem si však, že se chovám jako strašný zbabělec. Přitom jsem dokázal bojovat mnohem líp. Mávl jsem rukou.
"Kesho: Rokkaku Shuriken!"
Ve vzduchu jsem vytvořil několik desítek shurikenů a hodil je proti létajícím papírům.
"A..arigatou," uvědomil jsem si však, že se chovám jako strašný zbabělec. Přitom jsem dokázal bojovat mnohem líp. Mávl jsem rukou.
"Kesho: Rokkaku Shuriken!"
Ve vzduchu jsem vytvořil několik desítek shurikenů a hodil je proti létajícím papírům.
Tobiru Senju- Jounin
Zdalo sa, že šlo do tuhého. Ešte než moje lístky vôbec začali vybuchovať, všetci si uvedomili, že v prípade, že by na nich pristáli, nemalo by to pre nich práve najpriaznivejšie účinky. Pokus Shiranui o ich zastavenie vzhľadom na ich obrovský počet tak isto nedopadol práve najlepšie a nebyť toho, že ju následne zachránila Katsuya, s najvyššou pravdepodobnosťou by prišla o život skôr než by zo seba stihla dať dole čo i len jeden jediný papierik. Tobiru sa svojim zákrokom tak isto o mnohé z nich postaral, ale samozrejme to úplne nestačilo. Napokon to bol na počudovanie práve Hikarov útok, ktorý ma prekvapil najviac.
Hakke Hasangeki splnilo svoj účel a nebyť toho, že som i pred sebou mal dostatok papierov, ktoré mi stihli práve včas vytvoriť štít, je možné, že by ma aj ohrozil. Takto ma však vzniknutý tlak prakticky len postrčil dozadu. Uzavretý priestor a príprava, ktorá pozostávala z neuveriteľne veľkého počtu pečatí, hrala v môj prospech, čo sa ukázalo, keď som ihneď po pristátí na nohy využil všetky zvyšné výbušné lístky, ktorým sa podarilo dostať až k obetiam, aby doslova pokryli úplne celý povrch každej Katsuye. Z ich zdanlivého štítu sa tak stala pec, keďže som ich až teraz nechal explodovať. Nepredpokladal som, že by Katsuya bola natoľko odolná voči ohňu, aby z toho vyviazli bez zranení.
Toto situaci zkomplikovalo víc, než jsem si mohla kdy představit.
Nic jiného mi nezbývalo..Soustředila jsem čakru hned, jakmile papíry obklopily Katsuyu. Katsuyu zmizela, ale papíry explodovaly. Nestihla sebou vzít veškerý výbuch a tak utrpěli poranění...
Shiranui byla pořád indisponovaná a pořád se nezdálo, že by to mělo být jinak. Hikaru dělal, co mohl a Tobiru jak se zdá, byl plný strachy. Možná, že jeho krystal bude jediná věc, která ho bude moci plně zastavit. Moje brutální síla zde nic nezmohla.
Nic jiného mi nezbývalo..Soustředila jsem čakru hned, jakmile papíry obklopily Katsuyu. Katsuyu zmizela, ale papíry explodovaly. Nestihla sebou vzít veškerý výbuch a tak utrpěli poranění...
Shiranui byla pořád indisponovaná a pořád se nezdálo, že by to mělo být jinak. Hikaru dělal, co mohl a Tobiru jak se zdá, byl plný strachy. Možná, že jeho krystal bude jediná věc, která ho bude moci plně zastavit. Moje brutální síla zde nic nezmohla.
Sakura Haruno- Jounin
Nakonec jsem byla opět zraněná, dnešek se mi tedy vůbec nelíbí. Neustále na prahu smrti. Nemohla jsem nic dělat a i když jsem byla zraněná snažila jsem se sundat zbývající lístky, které neuhořely. V tuto chvíli to bylo asi jediné co jsem mohla dělat. Vrhnout se po něm jen s pěstmi a nadávkami by byla sebevražda a tak jsem doufala, že se na mě nezaměří. Moc papíru nezbývalo.
Podival jsem se na Shiranui a nakonec ji hodil moji Kapsicku s ZNV aby tedy mohla alespon sebe branit. Ja utrpel dost popalenin po celem tele ale preci jen jsem na tom byval i hur. "Takze takhle chces hrat svou hry ty Smejde!" Postavil jsem se a nakonec jsem udelal vec ktera byla celkem riskantni ale moc na vyber jsem nemel. Byly jsme v malem prostoru tk jsem mel v planu toho vyuzit ve svuj prospech. Jūho Sōshiken (Jemný krok: Lví pěsti)- Jūho Ryuuken (Jemný krok: Draci pesti) (Mensi upozorneni Misto lvi hlavy tam ma draka. Jen pro Infio) A rozbehl jsem se proti nemu coz mohlo byc celkem rychle jelikoz zde moc prostoru na utek nemel. Snazil jsem se jej nekolikrat zasahnout pokud jsem uspel bit jen jednou tak byl paralizovany. Rany mirily do oblasti Hrudniku a bricha.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Skládal jsem už další pečetě, Sakuřina Katsuyu zmizela. Cítil jsem na těle popáleniny, ale bolest jsem nevnímal. Ne teď...skutálel jsem se, hledal jsem správnou pozici na zaútočení, abych nepřekážel Hikarovi.
"Gamayuu dan!"
pokropil jsem amekageho a papír nacházející se okolo něj olejem.
"Gamayuu dan!"
pokropil jsem amekageho a papír nacházející se okolo něj olejem.
Tobiru Senju- Jounin
Moja prvá útočná pasca bola zjavne veľmi efektívna. Bolo mi však jasné, že shinobi, proti ktorým bojujem, rozhodne nie sú obyčajní a slabšie popáleniny ich odolnosťou určite neotrasú. Na prvý pohľad by si možno mohli myslieť, že som už využil väčšinu svojich papierikov, ale pravda bola úplne iná. Vďaka tomu, že bariéra neobklopovala iba kanceláriu, ale celú budovu a dokonca aj časť kanálov, na onom mieste som bol schopný zozbierať dostatok lístkov na to, aby som bol schopný bojovať bez prestávky pokojne i celé tri dni a noci. Tie výbušné navyše neboli jediné, ktoré som mal k dispozícii. Vďaka mojej dlhej a dôkladnej príprave som teda zatiaľ mal výrazne navrch.
Súčasťou stratégie každého dobrého ninju bolo zamerať sa na svoje najväčšie slabiny. Olej, ktorý sa na mňa rútil, ma preto vôbec neprekvapil. Je pravda, že zúžený priestor mi bránil úplne sa mu vyhnúť, ale práve preto okolo mňa poletovali lístky so špeciálnou pečaťou. Ako náhle som si bol vedomý Tobirovho útoku, uvoľnil som ich, čo malo za následok, že sa z nich povalila voda, ktorá zmyla všetok olej skôr než ma stihol znehybniť (podobne ako to urobil Shikamaru v boji proti Kakuzuovi). Hikarovým útokom som sa zatiaľ len vyhýbal, k čomu som využíval práve pružnosť nadobudnutú rozkladaním sa na papieriky.
Stála jsem tam a pozorovala jeho styl boje a boj ostatních. Absolutně mě nenapadalo, jak jeho přípravu narušit. Moje brutální síla zde moc nepomůže, nemělo smysl to zkoušet a plýtvat čakrou. Místo toho se musím soustředit na analyzování jeho schopností. Možná jed? Ne. Tohle nebyl můj styl. Vrhla jsem se tedy vpřed.
"Shanarooo!"
"Shanarooo!"
Sakura Haruno- Jounin
Strana 3 z 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Yozora Teikoku :: Amegakure
Strana 3 z 8
Povolení tohoto fóra: