Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amekageho kancelář

+15
Assasin Senju
Rokuro
Reina Kana
Sakura Haruno
Tobiru Senju
Shiranui Heiwa
Hikaru Hyuuga
Hakuei
Rei Casius
Yorimi Sonoe
Fili RyoGui
Hana Ichiro
Yoshita Kanen
Uchiha Madara
Hanzō Salamandr
19 posters

Strana 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Amekageho kancelář - Stránka 6 Empty Amekageho kancelář

Příspěvek pro Hanzō Salamandr Wed Jul 24, 2013 6:02 pm

First topic message reminder :

,Velká oválná budova svým stylem vybočující od ostatních, na jejím předku je znak Ame
Hanzō Salamandr
Hanzō Salamandr
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 66

Návrat nahoru Goto down

Amekageho kancelář - Stránka 6 Empty Re: Amekageho kancelář

Příspěvek pro Rei Casius Sat Aug 30, 2014 2:07 pm

Došel ke věži kde sídlí Amekage-sama podíval se na ní a začal klít. Svaly ho ještě boleli a na tu věž se má ještě ke všemu vydrápat.  "Tohle byl asi blbý nápad. Nic jinýho mi nezbývá. První schod, druhý schod….." Po chvíli vyšplhal ke kanceláři, kde na dveře zaklepal a čekal na vyzvaní. Mezitím došel k sedačce, kde si sednul a čekal.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sun Aug 31, 2014 10:08 am

KLON
Stála som pri okne a premýšľala. Nad všetkým. Pozorovala som Ame, inokedy mi možno prinášal potešenie, ale teraz...Teraz som sa cítila zvláštne, tak prázdna a sama.
Z myšlienok ma vytrhlo zaklopanie. Pristúpila som k dverám, otvorila ich. Pohľad mi padol na Reia, ktorý sem prišiel...V hroznom stave. Že by toľko trénoval? Ahoj. Poď ďalej. Pozvala som ho do kancelárie a zatvorila za ním dvere. Kde si sa tak dokaličil? Opýtala som sa ho, pričom som mu ponúkla kreslo. Dáš si niečo na pitie? Vodu? Čaj? Kávu? Sadla som si na roh stola a uprene ho pozorovala.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Aug 31, 2014 10:31 am

Vešel a podíval se na Amekage-sama. A na chvilku se zarazil. Moc nezažil, pozvaní na nápoj, nebo aby na něj byl někdo hodný. Začalo ho to děsit a nevěděl co odpovědět. "Dobrý den, Amekage-sama.  Trochu jsem trénoval a zkoušel jsem to co nejrychleji, abych mohl, vrátil svitky. A taky jak se říká, se mi to vymstilo." Podal jí ty dva svitky, co si vypůjčil a pak už jen sednul, když mu nabídla křeslo. Taky popřemýšlel o tom drinku, co mu nabídla Amekage-sama a odpověděl. "Pokud by to bylo možné tak ten Čaj."   A pak navzdory tomu že byl trochu vyčerpaný. Vypadlo ještě z něho. A taky jsem tu pro nějakou misi.  Jestli by nějaká byla?  
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Thu Sep 04, 2014 6:31 pm

MINAKO NAKAMURA

Našich dvoch návštevníkov som viedla pomedzi zložité ulice až k budove Amekageho. Pozorne som ich sledovala, ani na okamih som ich nespustila z očí. V rukách som držala zúboženého psa, hriala ho vlastným telom a chránila pred neutíchajúcim dážďom, ktorý mi bil do tváre. Tým dvom to mohlo byť nepríjemné, ale my, občania dediny skrytej v daždi, sme už boli zvyknutí a iné počasie tu sme si snáď ani nevedeli predstaviť. Vošla som dnu a schodmi, u ktorých sa zdalo, že snáď ani konca nemajú, som sa vybrala hore, ku kancelárii. Táto budova bola jedna z najvyšších v dedine, takže mali čo robiť. Jemne som zaklopala na dvere a vstúpila som dnu. Zdravím, Amekage-sama. Uklonila som sa na znak úcty. Všimla som si, že tu už niekoho má, takže si tí dvaja budú musieť počkať. Prišla som vám oznámiť, že tu máte návštevu. Nejakého muzikanta a jeho manažérku. Pokrčila som letmo ramenami, pričom som hafánka z rúlk nepúšťala, aby tu nenarobil brajgel.
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 680

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Thu Sep 04, 2014 6:41 pm

Šli sme za Minako Nakamurou, Ame bola naozaj úžasná, obrovské budovy a neutíchajúci dážď, ktorý mi možno trocha prekážal. Mierne som sa pozrela na výšku budovy, do ktorej sme práve vstupovali. Schody naozaj nemali konca ale s mojou kondíciou to bolo easy! Takže som sa ani poriadne nezadýchala. Mala som z časti mokré oblečenie, ale hlavne som mala mokré vlasy. Ostala som stáť pred kanceláriou, lebo nás ešte Minako nepustila ďalej, možno tam niekoho Amekage mala.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 425

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Sep 04, 2014 6:43 pm

KLON
Usmiala som sa naňho. Zvitky vyleteli do vzduchu a uložili sa na svoje miesto vo veľkej skrini. Nemal by si intenzívne trénovať, mohol by si skončiť oveľa horšie. Mala som starosť? Možno. Bol to člene dediny, na ktorej čele som stala ja. Mala som na to právo.
Naliala som mu do pohára ešte príjemne teplý čaj, ktorý som si prednedávnom urobila a podala mu ho. No, momentálne v tomto všetkom mám ešte zmätok, potrebujem vyriešiť finančnú situáciu Ame a vrátiť to všetko do starých koľají. Pokiaľ ale chceš, môžem ťa pustiť do Konohy na taký malý výlet, čo povieš? Možno si tam nájdeš nejakých kamarátov, spoznáš tamojšiu kultúru a podobne. Čo ty na to? Usmiala som sa naňho. Mal by si rozšíriť svoje obzory, síce som ho veľmi za hranice Ame púšťať nechcela, nemohla som ho tu väzniť.
Odrazu sem prišla Minako s istou správou, bohvieako ma to netešilo. Odkáž im, že si budú musieť trochu počkať. Niekoho tu už mám. Zamrmlala som a povzdychla si. Kiež by sa už originál vrátil.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Thu Sep 04, 2014 6:54 pm

Kouknul se na Amekage-sama a promluvil. "Budu si to pamatovat." Začal přemýšlet ohledně Konohy. Nějak se mu nechtělo, protože většinou to dopadalo, spatně sním.  "Mě to nevadí jestli je to vaše přání mě poslat do Konohy nebudu pro ti tomu." A tak čekal ještě na její vyjádření. Měl smíšené emoce na jednu stranu se mu chtělo, ale na druhou zas ne. Měl problémy se s tím nějak vyrovnat.
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Thu Sep 04, 2014 7:05 pm

Projít vesnicí trvalo nějaký čas. Trochu jsem se po vesnici porozhlížel jak to tu asi vypadá mapově a kde asi postaví jeviště. Měl jsem připravené i nějaké soundtracky pro Amekage, kdyby si chtěla ověřit mé schopnosti jako muzikanta. Ne každý o sobě může tvrdit, že je muzikant, ale mě to vskutku šlo. K tomu s klony jsem mohl dělat vše sám, takže nebyl problém to zde předvést. Každopádně jsem byl nucen zase čekat. Amekage někoho měla v kanceláři. Nuž co se dalo dělat.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Sun Sep 07, 2014 7:24 am

MINAKO NAKAMURA
Samozrejme, Amekage-sama. Uklonila som sa a vyšla som na chodbu. Tak, zlatíčka, budete si musieť trochu počkať, Amekage-sama má istú návštevu. V slove "zlatíčka" bolo toľko irónie, že by ju zaregistroval aj hluchý.
Myslím, že inak ma tu už potrebovať nebudete. O všetko sa postará Amekage, mám zatiaľ vlastnú robotu. Tak teda, dovidenia. Otočila som sa na päte a ladným krokom odkráčala, držiac psíka v náručí. Pripadal mi neuveriteľne roztomilý. Vyšla som pred budovu a zamierila úplne iným smerom než bol vchod do Ame. Mierila som do svojho bytu, kde som sa mienila patrične o tohto psíka postarať. Službu pri vchode si zatiaľ vezme niekto za mňa. (presun)
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sun Sep 07, 2014 8:08 am

KLON
Ja ťa samozrejme nenútim, nechcem, aby si tam šiel len kvôli mne. Usmiala som sa naňho jemne a pohľad uprela von oknom. Ak by si tam ale chcel ísť z vlastnej vôle, nešiel by si tam bez dozoru. Myslím ale, že taký malý roztomilý a priateľský dráčik ti vadiť nebude, čo povieš? Uhryzla som sa do prsta, z ktorého začala z malej ranky tiecť krv. Zložila som potrebné pečate, dlaň priložila na zem. Kuchyiose no Jutsu! Vyslovila som názov techniky, keď odrazu z dymu, ktorý sa tu objavil, vyletel malý východný drak, približne meter dlhý, s bielou srsťou, ktorá sa na chrbte menil na tyrkysovú hrivu. Rei, toto je Fírnen. Fírnen, toto je Rei. Zoznámila som ich, nemohla som si nevšimnúť nadšenie vo Fírnenových očiach. Bez váhania k Reiovi vyštartoval a pristál mu na ramene, pričom Reiovi odfúkol s pomocou veterného elementu vlasy na stranu. Rád ťa spoznávam! Budeme dobrí kamaráti, že? Že? Musela som sa usmiať. Pre mňa bol Fírnen v tomto smere nesmierne roztomilý.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Sun Sep 07, 2014 9:45 am

"Rozumím Amegake-sama. Ne nebude mi to vadit." Když použila Kychiose. Trochu se divil, co to bude a on to byl drak. Udiveně se podíval na draka, který mu sednul na rameno. A najednou to začalo mluvit. Taky mu to vlasy rozcuchalo a pomyslel si."Beru to zpátky. Bude mi to vadit. To zase bude den s hyperaktivním drakem na ramenou." Povzdechl si, usmál se a příjemným hlasem odpověděl Fírnovi. "Ehm.. Taky tě rád poznávám. No.. můžem být kamarádi nevidím v tom problém." Sice souhlasil, ale nejspíš to bylo trochu uspěchaný. Ah.. na co jsem to přistoupil. Zase si povzdechl. A jeho pohled se zase obrátil na Amekage-sama. "Jeli to všechno Amekage-sama. Vydám se tedy do Konohy." Rozloučil se a uklonil. Vyšel ze, dveřích, zavřel a tam viděl ještě dva lidi.  Muzikanta a slečnu pozdravil, je slušně. A vydal se na cestu do Konohy.

/Přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Sep 13, 2014 12:40 pm

KLON
Milo som sa usmiala na Reia, možno si s malým Fírnenom budú rozumieť. Dúfala som v to. Povzdychla som si, keď odtiaľ odišiel a čakala ďalšiu návštevu, tých dvoch muzikantov, či kto to boli.
Ďalej! Zvolala som nahlas, aby ma počuli a sama uprela pohľad na kopu papierov, ktorá ma ešte čakala. Ani zďaleka som netušila, že tu bude toľko práce, hlavne po smrti Hanza. Bola som na to všetko sama, často som mávala migrény, nemala som žiadny pohyb. Ale s tým už nič nenarobím.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Sat Sep 13, 2014 2:27 pm

Keď sme konečne počuli ďalej, len som pozrela na Nizashiho a potom som vstúpila dnu do kancelárie, samozrejme by mal ísť Nizashi za mnou. "Veľmi ma teší Amekage-sama. Moje meno je Yami Rirī a som manažérkou pána Nizashi Shiroia." Uklonila som sa Amekage-sama a predstavila som sa. Nuž mohlo sa to zdať, že sa jej chcem zapáčiť, ale pravdou bolo, že som pociťovala rešpekt voči ženám na takých vysokých postaveniach. Určite to nie je také jednoduche sa dostať na post Amekageho...
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Sat Sep 13, 2014 3:14 pm

Vešel jsem na vyzvání s mou nynější manažerkou do kanceláře, kde nás už Amekage očekávala. Nečekal jsem však, že to bude krásná žena. Obvykle byli kage muži, ale to teď bylo vedlejší. Uklonil jsem se a pozdravil Amekage. " Je mi ctí, že vás konečně poznávám Amekage-sama. " To bylo jediné co jsem pověděl, vzhledem k tomu, že já zde nebudu zrovna ten kdo bude vyjednávat koncert, ale moje manažerka. Po úklonu jsem se opět narovnal a díval se na Amekage, která seděla v křesle za údajnými papíry. Byl jsem zvědav, jestli nám nakonec ten koncert povolí. Byl jsem ochotný dát této vesnici i přídavek a písně v několika jazycích.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Sep 19, 2014 7:35 pm

KLON
Uprela som pohľad na dvoch návštevníkov. Nejaká žena a chlap, ktorý si tu chcel urobiť koncert. Nizashi Shiroi. Nikdy som o vás nepočula. Preniesla som a prekrížila si ruky na hrudi, pričom som sa oprela a narovnala sa. Doteraz som sedela divne pokrútená ako paragraf, musela som pôsobiť ako človek hodný svojho postavenia. Je od vás síce pekné, že by ste chceli potešiť našich obyvateľov, ale stále som na pochybách. Jednak preto, že by Ame správne mala byť uzavretá a nikto by sa nemal dostať von ani dnu, môžte byť len radi, že Minako k vám bola natoľko zhovievavá, a jednak preto, že mi originál ešte pred odchodom vyslovene prikázal nechať tu kohokoľvek, kto k tejto dedine nepatrí. Povedzte mi jeden jediný dôvod, prečo by som vám mala dovoliť ostať tu, teda okrem toho, že si tu trochu chcete zahrať, zaspievať a čo ja viem čo ešte. Nadvihla som jedno obočie a oboch si ich premerala podozrivým pohľadom. Ame sa v tejto dobe ešte spamätávala, je potrebné vybaviť ešte toľko vecí, aby sa všetko vrátilo do normálu. Bála som sa len toho, že by sa moja zhovievosť mohla obrátiť proti mne, čo ak tí dvaja neboli tými, za koho sa vydávajú? Musela som byť podozrievavá, inak sa to v tejto dobe nedalo.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Fri Sep 19, 2014 8:21 pm

Uhm, Nizashi Shiroi bol teda veľmi známy. Aspoň to tvrdil mne, nakoniec vysvitlo, že ho v Ame nepoznajú. Amekage ani nemalá záujem, toto krytie teda strácalo význam...
"Amegakure no Sato sa v tejto dobe spamätáva, taký koncert dokáže vyzdvihnúť morálku a celkovú náladu v dedine. Samozrejme sme ochotný Vám zaplatiť za poskytnutú ochranu a priestory časť zo získaných peňazí" Prehovorila som, nechcela som to vzdať len tak. Nevidela som dôvod, aby tu zakázali Nizashimu hrať. Predsa len toto krytie nebolo falošné, lebo Nizashi dokázal naozaj dobre hrať. Teraz mi nestačilo nič iné než dúfať.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Fri Sep 19, 2014 9:08 pm

Bylo vskutku podivné, že nejinformovanější osoba ve vesnici o mě neslyšela. Nejspíš si sedí na uších v tom křesle. I v Kirigakure mě vítali fanenky, není možné aby mě i zde neznali. Pokud je však tento paradox jen v této vesnci tak ho budeme muset napravit. Byla to šance zřídit v této vesnici fanouškovskou základnu. Aspoň bude zase někde veselo. Mě šlo nejvíc  to zahrát pro lidi aby byli šťastnější a zapoměli na chvíli na všechny starosti a povinnosti. " Ehm, tak to bychom měli napravit. Až mě uslyšíte tak vám veme dech " Aspoň tak se to říkalo, ti jenž to tolik ohromilo většinou nic nemohli říct, doufal jsem, že má Amekage srdce a nechá mě zahrát jejímu lidu.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Mon Sep 22, 2014 8:38 pm

KLON
Povzdychla som si. Momentálne sa vo mne odohrával istý boj. Jedna strana mi našepkávala, že to je príliš podozrivé a pokiaľ sa nevráti originál, nemám nič takéto povoľovať, druhá zas, že nemám byť taká sebecká a mala by som im dovoliť našich obyvateľov potešiť.
Zamyslene som sa zadívala pred seba a rozmýšľala, čo urobím. Dobre, takže...Prehovorila som nakoniec, pričom som si ruky založila na hrudi a prebodla ich podozrievavým pohľadom. Môžte tu ostať, na dlhú dobu vám to ale nedovolím. Predpokladám ale, že váš koncert viac ako jeden deň, prípadne dva, trvať nebude. Dovolím vám tu prespať, ale potom vás tu nechcem ani vidieť. Pochopte, že to nemyslím zle, ale inak to vyriešiť nemôžem. Povzdychla som si. Z toho budú ešte problémy, ale čo už. Ľudia aspoň zabudnú na svoje problémy. Potrebujete teda ešte niečo?
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Fri Sep 26, 2014 7:16 pm

"Asi len budeme potrebovať, kde asi môžeme vystupovať či tu nie je nejaká hala, alebo pódium pod oblohou. No a možno by bolo dosť dobré, ak by ste nám poskytli dvoch geninov alebo niekoho na menšiu pomoc ohľadne koncertu. Viete ľudia tam strácajú veci a podobne..." Doplnila som, netušila som, čo viac mám povedať. Predsa som nemala s muzikou veľké skúsenosti, tak som čakala na slovo Nizashiho.
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Sat Sep 27, 2014 9:06 am

" O kapelu se postarám sám, na svých cestách jsem se něc zajímavého naučil, takže vydám za celou kapelu. Akorát budeme potřebovat nějaké repráky navíc, aby to šlo pořádně slyšet. Nechceme přeci, aby o to přišli ti, co budou nejvíce vzadu. Nějakou ochranku by to taky chtělo, nikdo nikdy neví, co se může na takovém koncertě stát. Ta výpomoc se taky hodí, kdyby začalo pršet tak ať se zakryjou repráky, já mohu hrát i v dešti. " Dořekl jsem to co jsme chtěl a čekal jsem zdali ještě něco bude amekage chtít.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Sat Oct 04, 2014 7:29 pm

KLON
Jemne som prikývla na znak, že rozumiem. Iste, o vaše požiadavky sa postarám. Neusmiala som sa, moja tvár bola vážna, priam až ľadová. Čo sa týka vhodného miesta na vystupovanie, na našom najväčšom námestí sa nachádza pódium. Dodala som, neprestávajúc ich sledovať prenikavým pohľadom. Viditeľne som im nedôverovala, ale čo už s nimi. Oboch ich budem sledovať, tým si môžu byť istí. Potrebujete ešte niečo? Opýtala som sa na záver.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mizuki Netsu Tue Oct 07, 2014 5:05 pm

V podstate bolo všetko vybavené, už len dohliadnúť na to a mohol sa začať koncert. Kukla som sa na Nizashiho či ešte niečo nepotrebuje, odo mňa to bolo asi všetko. Len som pokrčila ramenami. Celý čas som bola pokojná, predsa len nebola to až taká náročná tajná misia, keď tu chce Nizashi spraviť koncert, tak to mi pripadalo skôr ako taká pokojná misia. Len som potrebovala vytiahnúť od nekiaľ nejaké informácie, zatiaľ ma nič zmysluplného nenapadalo, bolo tu kopu stráži, a tak by som mala na tom zapracovať... Čakala som, čo sa bude ďalej diať a potom som a len uklonila a povedala. "Bolo mi potešením Amekage-sama."
Mizuki Netsu
Mizuki Netsu
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Tue Oct 07, 2014 5:14 pm

Nakonec se nám podařilo vybavit ten koncert, akorát s informacema jsme na štíru. Třeba se dá vydedukovat podle chování obyvatel, stráží a když se budeme dívat pozorně, třeba zjistíme i čas kdy se mění. Každopádně bychom už to mohli jít připravit. " Děkuji mnohokrát Amekage-sama. Váš lid bude jistě rád za zlepšení nálady a pokud postavíte nějaké své stánky s občerstvením a tak tak možná na tom i vyděláte více. Jen takový můj nápad jak vám pomoc. Nyní se už však odeberu se připavit. Velice mě těšilo, naschledanou Amekage-sama. " Rozloučil jsem se a zamířil jsem směrem k pódiu, kde budu vystupovat. Kterépak songy asi zazní?
/přesun
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Fri Oct 10, 2014 9:17 pm

KLON
Konečne sa mi na perách podarilo vyčarovať mierny úsmev. Aspoň potešia našich obyvateľov, v tomto ťažkom období. Možno sa na tohto muzikanta prídem pozrieť osobne. Nebola som si ale istá, či to bude možné, mala som práce cez hlavu.
Tak teda, dovidenia. Jemne som im kývla rukou a opäť sa ponorila do svojich papierov.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shinobi Fri Nov 28, 2014 7:58 pm

Posel z Konohy nakonec dorazil až ke kanceláři Amekage, kde slušně s citem zaklepal na dveře. Nebouchal na dveře od stodoly, takže ta jemnost potřeba byla, pokud chtěl působit navzdory tomu nepříjemnému zápachu, který mu asistoval již nějaký ten den. Pak již stačilo počkat na vyzvání. 
Shinobi
Shinobi
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Povolení tohoto fóra: