Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amekageho kancelář

+15
Assasin Senju
Rokuro
Reina Kana
Sakura Haruno
Tobiru Senju
Shiranui Heiwa
Hikaru Hyuuga
Hakuei
Rei Casius
Yorimi Sonoe
Fili RyoGui
Hana Ichiro
Yoshita Kanen
Uchiha Madara
Hanzō Salamandr
19 posters

Strana 4 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Goto down

Amekageho kancelář - Stránka 4 Empty Amekageho kancelář

Příspěvek pro Hanzō Salamandr Wed Jul 24, 2013 6:02 pm

First topic message reminder :

,Velká oválná budova svým stylem vybočující od ostatních, na jejím předku je znak Ame
Hanzō Salamandr
Hanzō Salamandr
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 66

Návrat nahoru Goto down

Amekageho kancelář - Stránka 4 Empty Re: Amekageho kancelář

Příspěvek pro Tobiru Senju Mon May 26, 2014 9:12 pm

Naniii!? vytřeštil jsem oči. To bylo bláznivé, ten chlap je snad připravený i na to, kdyby si náhle nadělal do kalhot!
Odskočil jsem dál, ať nezavazím ostatním. Hodil jsem do shluku papíru další shoutonové shurikeny a poté jsem začal skládat ruční pečetě. Zkusím tuhle techniku...všechny jeho okolní papíry zkrystalizuji!
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Mon May 26, 2014 9:14 pm

Konečně se mi podařilo sundat poslední papír, který byl na intimním místě. Na zádech mi papíry po tom žáru popadaly. Škoda že to nespálilo hned všechny na začátku, ale konečně jsem byla volná a mohla se hýbat. Prozatím jsem ale chakru nevyužívala a místo toho si vzala výbavu, kterou mi hodil. " Konečně se mohu taky zapojit " vzala jsem celkem čtyři kunaie a napadla mě jedna lest. Když jsem je hodila, vypadalo to jako bych hodila dva. Ve skutečnosti jsem hodila ale čtyři. Za každým byl schovaný další kunaie, který nebyl vidět díky tomu, že ho kryl kunai před ním. Amekage tak mohl vidět jak se něj řítí dva kunaie místo čtyř. Kdyby  odrazil ty první tak by ho trefili hned ty za nima.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 512

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Mon May 26, 2014 9:23 pm

To co tady Predvadely mi nahravalo na prekvapivy utok prece jen nemohl sledova vse okolo najednou. To jsem tady umel jen ja. Dale jsem na jen utocil svymy cakrou obalenymy pestmi az do chvile kdy se zacaly pridavat utoky ostatnich. To ze byl tak blyzko hralo v muj proslech. a Hodlal jsem toho vyuzit. Ve chvily kdy se pokousel zablokovat utoky ostatnich se ma cakra jakoby ztratila ale v ten okamzik se na nej ritilo Hakke Hasangeki (drtič hor), Amekageho kancelář - Stránka 4 Hakke-hasangeki-o tomuhle snad nemel sanci se vyhnout, jelikoz byl extremne blyzko a jea jen doufal ze jej to poradne zrani. Jinak jsem mel velky problem. Doufal jsem ze takova nahla zmena stylu boje mi da navrch.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Mon May 26, 2014 9:47 pm

ICHIRO AKESHI - KAMIGAMI (紙神)

I napriek mojej perfektnej príprave som musel uznať, že boli naozaj odolní. Nebolo pre mňa vôbec jednoduché dávať pozor na úplne všetkých a hoci sa ich ťahy mnohokrát zdali nepremyslené, musel som uznať, že práve tie mi robili najväčšie problémy, keďže ich prakticky nebolo možné predvídať. To sa ukázalo aj vo chvíli, kedy som bol nútený čeliť trom útočníkom naraz. Vzhľadom na to, že Sakura a kunaie Shiranui prichádzali z podobného smeru, vystačil som si spevnením papierikov nachádzajúcich v mojej blízkosti.

I napriek tomu, že Sakurina sila bola nepochybne impozantná, môj pevný štít, ktorý som vytvoril, postačil jak na kunaie, tak aj na to, aby jej úder aspoň malinko stlmil a ja som tak mal príležitosť včas uskočiť dozadu. To isté sa však nedalo povedať o Hikaruovom Hakke Hasangeki, ktoré na mňa šlo takmer v tej istej chvíli z opačného smeru. Vďaka jeho dokonalému načasovaniu som tak dostal zásah a jediné, čo ma zachránilo od nepríjemného zranenia, bola moja schopnosť lietať, vďaka ktorej som i po údere dokázal udržať stabilitu a neprerazil najbližšiu stenu.

"Heh, musím uznať, že ste dotieravejší, než som čakal. Uvidíme, či sa vám ale bude dariť i po mojej druhej pasci," prehovoril som s úsmevom na tvári a opäť raz zo všetkých strán vyslal predpripravené lístky so špeciálnou pečaťou.
"Maki Kemuri no Jutsu," vyslovil som názov techniky, následkom čoho sa z každého jedného z nich začal uvoľňovať oslepujúci plyn. Keďže sme sa nachádzali v uzavretom priestore, tvorenom prakticky nepreraziteľnou bariérou, s prihliadnutím na jeho množstvo nebola žiadna šanca na to, aby sa ho zbavili. To mi dávalo výhodu nie len kvôli tomu, že pre konožanov už nemohlo byť tak jednoduché synchronizovať ich útoky, ale do značnej miery som obmedzil i možnosti byakuganu.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 276

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Tue May 27, 2014 9:34 pm

Mému útoku dokázal odolat. To bylo velmí nepředvídatelné! Odskočila jsem zamračená k ostatním. Navíc nám omezil výhled. Tenhle kouř byl hrozný. Něco mě však napadlo. "Klid, zrak nepotřebujeme, musíme se soustředit na sebemenší zvuk, ale mám plán." ztišila jsem se, aby to nezaslechl.
"Má sice všechno perfektně připravené, ale my jsme čtyři a pokud budeme spolupracovat, zvládneme to. Musíme spojit naše nejsilnější techniky. Hikaru, podpoříš Tobirův katon svým hakke kyusho. Já podpořím tebe svou čakrou a tím zvýšíme účinnost a rozsah techniky. Musíme vytvořit takový katon, který on nespláchne. Shiranui, ty nás budeš chránit svým suitonem..Připraveni?"
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 132

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Tue May 27, 2014 10:12 pm

Dokončil jsem svou techniku a použil Omiwatari no jutsu na mířeno na místo, kde se nacházel Amekage. Amekageho kancelář - Stránka 4 Shoton
Achjo, že já jsem se sem vůbec dostal..Mohl jsem ležet doma v Konoze, pojídat sladkosti, číst si tajně Icha Icha..a místo toho, tady bojuji o svůj holý život..
Tobiru však nečekal, že stejně těžký boj má i jeho otec. Možná, že to byl osud, zásah vyšší moci, kdoví...
Dostal se tedy ke skupince blíž a poslouchal Sakuřin nápad. Docela se mi líbil.
"Tak do toho!" řekl jsem a skládal pečetě potřebné na katon. Čekal jsem také na signál k útoku.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue May 27, 2014 10:21 pm

Poslouchal jsem taky co SAkura rikala. Vytvoril jsem jeden KAgebushin ktery se posleze premenil pomoci Henge na papirek kterych ty byly tuny Mel jsem pripraveny zalozni plan o kterem jsem nic nerikal jelikoz by jej vsichni zdrejmne zamitly. Ale tady to uz zacinalo byt zoufale. Jedine do me napadlo rict: "Pokud to nevyjde, mam jeste jeden plan ale ten zahrnuje pouze me. Pokud se to povede zbytek bude na vas." Rekl jsem hodne tise. Nevedel jsem zdali si toho vsimly ale to ze nedokazal odhadnout me utoky mmi davalo jistou vyhodu. Takze jsem to planoval vyuzit ve svuj prospeh ikdyz to mozna nebude zrovna nejhezci pohled.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Wed May 28, 2014 6:43 am

Začala jsem si připravovat pečetě na silnější techniku suitonu abych nás mohla uchránit před plameny a zároveň Amekageho útoky. Doufala jsem, že by to mohlo vyjít takže jakmile jsem měla vše připravené, čekala jsem na Sakuřino znamení.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed May 28, 2014 9:40 am

Vtipné na tom bylo, že jestli mi zničí příležitost spojit se s Amekagem, půjdu Konohu zatratit a je mi jedno co Madara říkal. Došla jsem před budovu ale dovnitř jsem už nemohla tak tohle jsem nečekala. Střípky krystalu byli sice volně na zemi , ale bariéra mi bránila jít k nim. nasadila jsem si svou černou masku a kápi aby na mě nebylo vidět. Tuhle bariéru jsem znala velmi dobře, sama jsem tuhle techniku ovládala. Takže přišel na řadu rinnegan. Začala jsem se poohlížet po pěti dalších lístků, které mají stejnou značku a hlavně chakra body. Pak už jen stačilo ve správnou chvíli vytvořit pět klonů a strhnout to, ale bavila jsem se a chtěla jsem zjistit kdo je ten zmetek s krystalem. A taky jsem mu chtěla trochu zavařit. Tak když už ten krystal v té bariéře je tak proč ho nevyužít. Střípky z shotonu Tobira se začaly zvedat ze země a vířit kolem jako tornádu a vystupovali až ke skupince Konožanů, pouze je to mělo vyvést z rovnováhy.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Wed May 28, 2014 4:13 pm

Vďaka môjmu hustému zelenému plynu sa situácia značne upokojila. Mal som tak dosť času na to, aby som si zhrnul svoje nastávajúce možnosti a pripravil sa na použitie ďalšej pasce. Aspoň som si to teda myslel, keď vtom zrazu sa tesne vedľa mňa prehnala Tobirova kryštálová technika. Nebyť toho, že som sa odvtedy už pohol a vzhľadom na spomenutý plyn bolo jeho mierenie obmedzené, mohlo mi to pekne zavariť.
Oi oi, to nebola len tak nejaká technika. Musím sa mať na pozore, pomyslel som si a rozpŕchol sa do všetkých strán, aby ma bolo o to zložitejšie vystopovať. Keďže sa tam nenachádzal nikto, kto by mal nejak zvlášť silný čuch, ich jediný použiteľný zmysel sa zdal byť sluch.

Bez ohľadu na to, aké plány proti mne spriadali, prv, než sa budú schopní o čokoľvek pokúsiť, ma musia nejakým spôsobom lokalizovať. V súčasnosti bol však papier tvoriaci moje telo v celučičkej miestnosti, čo mi umožňovalo zhmotňovať sa na rôznych miestach a takmer okamžite meniť pozíciu. Narozdiel od nich som bol navyše schopný aj útočiť.
"Hej, chytajte toto!" vykríkol som spoza Sakury a ostatných, pričom som na nich v tú istú chvíľu poslal ostré papierové shurikeny. Trik bol však v tom, že zatiaľ čo som svojim hlasom upútal ich pozornosť na jednu stranu, technika prišla z opačnej. Jednoduchá, no predsa efektívna stratégia, keďže shinobi, ktorí na svoje zmysly spoliehajú neustále, nemôžu porúčať vlastným reflexom. Jediná osoba, ktorá mala v tejto situácii akú takú výhodu v porovnaní s ostatnými, bol Hikaru, ktorého byakugan do istej miery videl aj cez plyn, aj keď ani zďaleka nie tak dokonale.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed May 28, 2014 5:06 pm

Najednou jsem začala cítit chvění. Poznala jsem, že se semnou chce sppojit Rei, tak jsem odstoupila od brány chvíli to bez pozornosti vydrží a spojila jsem ruce a zavřela oči v techniku holografu

Po chvíli jsem skončila a opět sledovala dění tam nahoře a případně kontrolovala krystal toho druhého
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Thu May 29, 2014 8:05 pm

Postavila jsem se v před, před Hikara a před ostatní. Byli jsme dost znevýhodnění, nikdo z nás neovládal Hiraishin a zdá se, že boje venku ještě zdaleka neskončili. Jediná věc, která by nás mohla zachránit je tato technika. Byla to velmi zapeklitá situace!
Zaregistrovala jsem zvuk jeho hlasu, naše smysly použil čistě proti nám. Chtěla jsem skočit před shurikeny, ale zřejmě mě zasáhly z druhé strany. To pro mě nebylo rozhodující. Rána se postupně vyléčí. Položila jsem ruce na Hikaru.
"Pojďme ho dodělat! Shanaroo!" začala jsem pumpovat čakru a doufala, že to zabere.
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Thu May 29, 2014 8:16 pm

Kouř..smrad..nějaký šmejd a teď nás zasáhl svými shurikeny. Sakuřina vůle, jakoby se šířila vzduchem. postavili jsem se rovně a můj obličej se ani nezkřivil bolestí. Navíc kolem mě začal blbnout krystal, mávl jsem rukou, aby se ke mě nedostal blíž, bylo to zvláštní, jako kdybych se s někým přetahoval. Nemožné!
"Katon: Endan!" nadechl jsem se a začal vydechovat plamen. Amekageho kancelář - Stránka 4 Katon-endan-o

Naposledy upravil Tobiru Senju dne Thu May 29, 2014 8:43 pm, celkově upraveno 1 krát
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu May 29, 2014 8:30 pm

To ze se Sakura nechala zasahnout me  prekvapilo. Byl bychj to vykryl. To ze do me zacala pumpovat cakru mi pomohlo ten kour mi dost omezil zrak ale i tak jiste pohyby jsem videl a to mi stacilo. Nakonec jsem se jen nadechl a soustredil svou cakru do dlane jak nejvice jsem mohl. Chtel jsem poskytnout co nejvetsi tlak vzduchu na podporu  Tobiruho techniky. Kdy vypustil svou techniku tak jsem  jej podporil svou. Ted me stvalo ze neovladam zadnej element. Nakonec jsem jen rekl techniku ktera zde jeste nezaznela. "Hakke Kūshō (prázdná dlaň)"
Amekageho kancelář - Stránka 4 Hakke-kuushou-oAle Sakurina cakra i me snazeni melo sve nasledky. Po vypusteni techniky  jsem mel dost vazne popalenou ruku od koncentrace cakry. Ale to byl ted maly problem. Vetsui bude pokud to ten smejd rozchodi.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Thu May 29, 2014 8:35 pm

Byla jsem celkem překvapená shurikeny a byla jsem od nich také pořezána, ale bolest jsem musela potlačit. Chtěla jsem nějak pomoc, jenže já ovládám vodní techniky, takže bych akorát překazila útok Tobira. Soustředila jsem se na své okolí a chránila Sakuru před překvapivými útoky. Nemohli jsme si dovolit přijít o medika.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Thu May 29, 2014 9:10 pm

Konožania sa konečne rozbehli. Moje ja, ktoré na nich totiž vykríklo, bolo okamžite lokalizované a bez ohľadu na shurikeny ihneď napadnuté. Vzhľadom na už spomínané stiesnené podmienky a ich skvelé načasovanie mu teda neostávalo nič iné, než urobiť všetko preto, aby ten útok vykryl. Zhromaždil teda všetky prítomné lístky s pečaťou na privolanie vody a vyslal ich naraz naproti horiacej smršti.

Všetky lístky a papieriky sa zrazili s Hikarovým extra posilneným katonom. To malo za následok, že sa naše vzájomné techniky začali zdanlivo pretláčať. Je pravdou, že i napriek ich za pomoci pečatí vytváranej vlhkosti väčšina z nich takmer ihneď zhorela, no na druhej strane sa zdalo, že ani to nikam nepovedie, keďže ich v onej budove bolo prekvapivo veľa a tie bez pečate sa neustále obnovovali. Ak chceli konožania so svojou stratégiou uspieť, museli ešte pritvrdiť.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Thu May 29, 2014 9:41 pm

Připadala jsem si bezmocně víc, než kdy jindy. Tenhle pocit, už jsem mít neměla! Dávno jsem se ho vzdala, vždycky jsem byla kuprospěchu ale tady, jsem momentálně nic nezmohla. Jediné, co můžu dělat je čekat. Hikaru byl napumpovaný mou čakrou, dotkla jsem se Shiranui a začala ji léčit a předávat čakru, aby se zotavila.
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu May 29, 2014 10:15 pm

Vzal jsem svuj  Klon premeney v papirek a do druhe Kunai z predchoziho boje kdyz je odrazil potom co je Shiranui hodila. Pak jsem se otocil na Tobiru a rekl." Jednou jsem rekl :Takze pokud bude ta moznost ani se nepokousej zasahovat. Ale vyuzijte situaci aby jste jej dostaly!" Rekl jsem velice tise. Tobiru  mohl vedet ze se chystam udelat nejakou silenost nejvetsiho Kalibru. Z Kuaniem jsem se rozbehl proti AAmakagemu do jeho tesne blyzkosti a nutil jej ustupovat smerem K Tobiruovi. Vypustil jsem premeneny klon ve chvili kdy jsem byl naproti Amakagemu  a muj klon se okamzite pustil do utoku. A pouzil Hakke Hasangeki  Amekageho kancelář - Stránka 4 Hakke-hasangeki-o  Ale rozdil byl tentokrat v tom ze ja byl jako rizena Strela ktera okamzite tlacila Amakageho k Tobiruovi. (Pokud teda nejak neuhnul ale to nepredpokladam.) A Doufal jsem ze to ho Tobiru a ostatni vyuzijou. Kolem sveho tela jsem  v okamziku zasahu vypoustel cakru ze vsech tenketsu coz tvorilo jakysy stit kolem meho tela a mel by minimalizovat zraneni. Tohla uz byla taktika zoufalstvi a slo o hodne vitestvi enbo smrt vsech. Radeji jsem svuj vlastni zivot dal v sazku jak zivoty ostatnich.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Thu May 29, 2014 10:30 pm

Náš plán nevyšel. Přetlačoval jsem se a pak začal Hikaru se svým plánem. Rozhodl jsem se mu trochu pomoci a Amekageho trochu pocuchat. Už jsem neměl moc čakry, i když jsem byl Senju, bylo toho na mě moc. Přestal jsem s Katonem a vyrazil proti Amekagemu, který letěl na mě. Konečně použiju techniku, kterou jsem se naučil od otce! Dívej se!!! "Sežer si to!Rasengan!" v mé pravé ruce se zformovala čakra a byl slyšet obvyklý zvuk rasenganu.
Amekageho kancelář - Stránka 4 Naruto_s_rasengan_3d_by_pichukulele998-d5sn1k5
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Thu May 29, 2014 10:37 pm

Všichni už provedli svoje části a nyní byla na řadě ta má. Sformovala jsem svou chakru ve větším rosahu abych jich mohla přivolat co nejvíce. Po zásahu rasenganem jsem neváhala a udělala to. " Senei Tajashu " Z obou mích rukávů se začalo objevovat poměrně velká skupina hadů, které mířili na Amekageho. Měli za úkol mu zabránit v úniku kdyby se o to pokusil. Byli trochu větší a bylo jich hodně, takže měli větší šanci na úspěch.
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Thu May 29, 2014 10:57 pm

V istom zmysle sa dalo povedať, že všetko šlo podľa môjho plánu. Našťastie pre mňa si totiž neuvedomili, v čom spočíval môj trik. Vytvorenie zeleného hustého plynu na ich  oslepenie, fakt, že som sa rozdelil na papieriky, ktorými som nechal zaplaviť celú miestnosť a shurikeny, ktoré prišli z úplne opačnej strany, než z ktorej sa ozval môj hlas... to všetko malo svoj dôvod. Pravdou totiž bolo, že ako som to aj naznačil (písaním v tretej osobe a označením "moje ja"), osoba, proti ktorej práve úspešne previedli svoje útoky, bola iba klonom. Ja som sa v tom čase už dávno nachádzal pri okne na opačnej strane, v bezpečnej vzdialenosti, aby to všetko Hikarov byakugan vďaka plynu neprekukol. Hoci sa mi ich podarilo oklamať, úsmev na tvári som rozhodne nemal.

Zdá sa, že žiadni rukojemníci nebudú. Prekliati konožania. Keby neboli tak odolní, už dávno by sa mi vzdali. Takto položia svoje životy, a úplne zbytočne, zahromžil som vo svojej hlave, zatiaľ čo som mal pred očami Hanzových ANBU, ktorí tak isto bojovali do posledného dychu. Následne som už len utvoril posledné pečate a opustil bariéru, vydajúc sa obrovskou rýchlosťou vzduchom niekam preč. Zdá sa, že konožania zabudli na to, že som expertom v kirigami - papieriky a veci, ktoré sa zdali byť len súčasťou výzdoby kancelárie, sa razom premenili na výbušné lístky, zhromaždiac sa na jednom mieste. Na môj povel teda úplne všetko, čo som za sebou v bariére zanechal, vyletelo do vzduchu. Bola to akási moja vlastná variácia techniky, ktorú použila Konan proti Tobimu. Pre Sakuru a ostatných to vyzeralo veľmi zle.

=) PRESUN (=

Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu May 29, 2014 11:02 pm

Únik? pomyslela jsem když jsem sledovala celou tu věc co se děla. Neunikli mi chakrové body rychle se vzdalující se. Měla jsem v plánu je hned následovat, al enedalo mi to a ještě jsem použila krystalickou techniku uvniřt bariéry, abych jim zmírnila popáleniny tak jsem byla hodná. Skupinku měla pozřít malá krystalická bariéra zformovaná z Tobirových krystalů. avšak měla vydržet jen první náraz. Já se vydala po stopách chakry
(přesun)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shiranui Heiwa Thu May 29, 2014 11:14 pm

Musela jsem v rychlosti sestavit pečetě abych nás všechny uchránila před výbuchy. Bylo na to potřeba strašně moc chakry i když se mi doplnila. " Suiton: Suishōha " Kolem nás se sformovala do víru ohromná masa vody jako to kdysi dokázal i druhý hokage. Díky tomu jak nás voda obklopovala jsme byli víceméně v bezpečí před výbuchy, byl však otzka jak z toho vytěží ostatní. " Nevím jak dlouho to udržím "
Shiranui Heiwa
Shiranui Heiwa
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu May 29, 2014 11:21 pm

Ja byl mimo hru byl sem potriskany ze sve vlastni techniky me telo bylo totalne potriskane Hakke Hasangeki melo vetsi silu nez jsem si myslel. Muj klon zmizel. Tohle bylo opet me selhani. Nebo tak jsem si pripadal. Nakonec jsem ze sebo dostal jen. "Gomena sai mina zvoral jsem to." Bylo posledni co jsem ze sebe dostal nez jsem ztratil vedomi.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sakura Haruno Thu May 29, 2014 11:29 pm

Výbuch...
Ten proradný šmejd. Vůbec jsem si ničeho nevšimla, byla jsem si tak jistá, že je to on a přitom to byl klon! Seskočila jsem k ostatním. Krystal nás ochránil před první zničující vlnou a potom se blýskla Shiranui. Kousla jsem se do prstu.
"Vy tři...už dávno nejste na úrovni Chuunina. Doporučím Vás jako kapitán Vašeho týmu na Jouniny. Kuchioyse no jutsu!" Amekageho kancelář - Stránka 4 Rsz1617Výbuch, voda..Vše se spojilo a z kouře vykoukla plná verze Katsuyu. Byla značně ohořelá, ale oheň neměl šanci se rozšířit a zničit nás. Byla jsem značně ohořelá a klečela na kolenou. Oddechovala jsem a cítila jak se má kůže sama léčí.
"Sakuro-chan, co se to děje? Proč jsme v Ame?" Zeptala se Katsuyu.
"Katsuyu-sama, děkuji. Přitiskněte se k těm třem a také k shinobi z Konohy a zraněným civilistům z centra Ame prosím.." Enkaku chiyu..
"Sakuro-chan, byakugou no jutsu..Ta technika, víš, že za chvíli ta technika zmizí a změníš se..Enkaku chiyu nemusí být úplné," naléhala Katsuyu.
"Katsuyu-sama, prosím.." Sakuřino odhodlání ji nakonec donutilo uposlechnout rozkaz. Začala se rozpadat a zůstala jen menší verze, ve velikosti malého domu na kterém stála Sakura, Tobiru, Shiranui a Hikaru. Další části se k nim přitiskly a začaly je léčit z popálenin a zranění.
Amekageho kancelář - Stránka 4 H011_zps2b15aa07
Sakura Haruno
Sakura Haruno
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next