Okolí Ame
+6
Mizuki Netsu
Reina Kana
Hakuei
Rei Casius
Assasin Senju
Hanzō Salamandr
10 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Yozora Teikoku :: Amegakure
Strana 6 z 6
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Okolí Ame
First topic message reminder :
Velká rozlehlá krajina kterou tvoří zejména jezera a pusté pozemky
Velká rozlehlá krajina kterou tvoří zejména jezera a pusté pozemky
Hanzō Salamandr- Mrtvý/á
- Počet příspěvků : 66
Re: Okolí Ame
" Dobře, to je samozřejmost, že se o tom nikomu nezmíním. Nechceme přeci žádné problémy ne? " Ujistil jsem ji, že o tom nikomu nepovím a budu spolupracovat. Vypadalo to zajímavě a takové věci mě právě přitahovali. Další dobrodružství se před námi otvírá. Každopádne zde ještě nebyla Mizuki a tak tu byla zatím celkem nuda. " Bůhví kde se zasekla. "
Nizashi Shiroi- Jounin
- Počet příspěvků : 169
"Doufejme že se rychle objeví." řekla jsem otráveně a zahleděla se na vesnici na horizontu.
"To co sis vydělal na koncertu bych měla dostat aspoň 30% z toho za to čekání tady na vás." řekla jsem sarkasticky.
"To co sis vydělal na koncertu bych měla dostat aspoň 30% z toho za to čekání tady na vás." řekla jsem sarkasticky.
Reina Kana- Otokage
- Počet příspěvků : 906
Nahodil jsem překvapený pohled. To snad nemohla myslet vážně. " 30%?? Už tak toho hodně shrábla Amegakure. 30% je to co mi zbylo. To mi tím pádem za tu dřinu nezbyde nic. " Mluvil jsem vážně. Každý je přeci nerad když má dávat za nic někomu peníze a ještě takovou částku. Amegakure si vzala část aby trocha vzrostla ekonomika. Potřeboval jsem taky z něčeho žít. Jídlo, pití, oprava a údržba nástrojů, vybavení, a tak dále. Nevěděl jsem co dalšího říct.
Nizashi Shiroi- Jounin
Jenom jsem zavrtěla hlavou a protočila oči v sloup. Ti umělci, berou vše moc vážně.
"Jdi napřed, já tu na ní počkám." řekla jsem vražedně.
"Jdi napřed, já tu na ní počkám." řekla jsem vražedně.
Reina Kana- Otokage
Nakonec jsem měl jít zpátky do vesnice sám, to bude ale nudná cesta. Avšak, možná že to chtěla s Mizuki probrat taky, ale odděleně. " Tak já tedy jdu, ale počkám na vás u brány. Moc se mi nechce před Madaru sám. " Řekl jsem s obavama a potom vyrazil na cestu. Poupravil jsem si oblečení při cestě pryč a usmál jsem se. Byl jsem přeci jen spokojený s koncertem v Amegakure.
/přesun
/přesun
Nizashi Shiroi- Jounin
/mám souhlas Mizuki psát za ní/
Mizuki dorazila chvíli potom, co odešel Nizashi, jen jsem jí pokynula, že můžeme vyrazit. Po její otázce, kde je Nizashi jsem jen odpověděla, že vyrazil napřed. Konečně jsme se mohly vrátit do vesnice.
Ihned jsme obě vyrazily na cestu
(přesun obě)
Mizuki dorazila chvíli potom, co odešel Nizashi, jen jsem jí pokynula, že můžeme vyrazit. Po její otázce, kde je Nizashi jsem jen odpověděla, že vyrazil napřed. Konečně jsme se mohly vrátit do vesnice.
Ihned jsme obě vyrazily na cestu
(přesun obě)
Reina Kana- Otokage
Strana 6 z 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Yozora Teikoku :: Amegakure
Strana 6 z 6
Povolení tohoto fóra: