Opuštěná chatrč
+7
Hideo Hatake
Tsuki no Sen
Reina Kana
Hakuei
Shinobi
Hyuuga Naoto
Hyuuga Mikomi
11 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Kasai Renmei :: Zbytek Kasai Renmei
Strana 5 z 7
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Opuštěná chatrč
First topic message reminder :
Nachází se na hranicích Země Ohně. Zvenčí vypadá tato budova značně zchátrale a zanedbaně. Ve skutečnosti ale ještě donedávna sloužilo jako sídlo jistého klanu. Vnitřní uspořádání je tedy s ohledem na odpudivý zevnějšek přinejmenším překvapivé.
Nachází se na hranicích Země Ohně. Zvenčí vypadá tato budova značně zchátrale a zanedbaně. Ve skutečnosti ale ještě donedávna sloužilo jako sídlo jistého klanu. Vnitřní uspořádání je tedy s ohledem na odpudivý zevnějšek přinejmenším překvapivé.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Re: Opuštěná chatrč
JUINKA NO KIYOMI
Hideove slová mi popravde nedávali nijak zvlášť veľký zmysel.
"C-cestou nukenina?" pozastavila som sa nad jeho slovami. Bola som už na odchode a vedela som, že v jeho stave ma nebude prenasledovať. Mohol sa tak akurát uspokojiť so zvyškami Jishakovho tela. Predsa len som sa ale rozhodla, že mu na definitívnu rozlúčku jeho otázku adekvátne zodpoviem.
"Ja nie som nukenin. Nikdy som nepatrila do žiadnej dediny, takže technicky nie som ani kunoichi," o svojom detstve som nič nevedela a do minulosti som sa vracať nechcela, ale v tomto som si bola istá.
"Aj keby som ale dostala príležitosť, nešla by som. Mala som možnosť vyskúšať si byť zúfalcom a zvieraťom... kráskou i démonom... ale zo všetkého najviac mi vyhovuje status ducha," vysvetlila som a s vybranými zvieratkami na plieckach, v prakticky dokonalej harmónii s prírodou, už konečne mizla v diaľke. Týmto naše rande už naozaj skončilo. Nemala som však radosť z toho, že ma Hideo namiesto požiadania o ruku o ňu sprosto pripravil. Hodlala som sa spojiť s našim "vysielačom" a dúfať, že je nejaký iný člen na blízku, keďže som v tomto stave nebola práve najťažšou korisťou.
=) PRESUN (=
Hakuei- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 276
Guruko
"Prepáčte za starosti.." Sklonil Guruko hlavu k zemi, čím nie len preukázal svoj pokus o ospravedlnenie sa Airis, tým pádom dokonca ukázal aj ranu na jeho záhlaví. Po tom všetkom čo sa udialo od okamihu kedy opustil pána bolo zjavné že jeho samotná čakra padla na úplné minimum, už len z faktu že sa dokázal naozaj rýchlo dostať z bodu A do bodu B, a naopak za krátky čas, len pre jeho vôľu chrániť svojho pána aj za hranice svojich vlastných možností. Trvalo to dlho, ale konečne sem dobehli a po doliečení sa okamžite chcel za Hideom rozbehnúť, avšak pocítil vyčerpanie a od neho padol k zemi neschopný sa ďalej hýbať. Jediné čo teraz Airis počula bolo jemné skučanie psa, ktorý sa pokúšal aj napriek neschopnosti sa hýbať.
Hideo
Ja sám som ostal ležať na zemi pričom som sa už viac nepokúšal postaviť. Sám som bol na dne, s dva krát nepekne prepichnutou hruďou, vykĺbeným ramenom a nehovoriac o celom poškodenom tele následované úplným výmazom čakry. Len som sledoval ako odišla, a namiesto toho aby som preukázal Yaeko informácie o jej pochode, okamžite som sa obrátil k jej neviditeľnému telu. Bola ukrytá, ale ja sám som ju doslova cítil. Nepotreboval som senzibilstvo, cítil som ju vďaka oku, aj napriek nedostatku čakry. Neprehovoril som ani slova, ale sama Yaeko si mohla uvedomiť že naozaj hľadím na ňu akoby som ju videl v celku. Potom som zavrel obe oči. Vyčerpanie. Stále som bol pri vedomí, ale snažil som sa ušetriť čakru na všetkom, pretože ma čakalo dlhé obdobie v nemocnici, musel som im všetko vysvetliť ešte pred tým než odpadnem. Okrem toho, nie len moje telo bolo zdevastované, celé okolie vyzeralo akoby tu bojovalo obrovské množstvo čakry, bojisko tak zničené ako po útoku samotných Bijju. A čo bolo najviac zvláštne, na hrudi som mal podivné tkanivo, tkanivo ktoré patrilo prírodnej čakre. Nevedel som načo čakám, možno naozaj na záchranu.
"Prepáčte za starosti.." Sklonil Guruko hlavu k zemi, čím nie len preukázal svoj pokus o ospravedlnenie sa Airis, tým pádom dokonca ukázal aj ranu na jeho záhlaví. Po tom všetkom čo sa udialo od okamihu kedy opustil pána bolo zjavné že jeho samotná čakra padla na úplné minimum, už len z faktu že sa dokázal naozaj rýchlo dostať z bodu A do bodu B, a naopak za krátky čas, len pre jeho vôľu chrániť svojho pána aj za hranice svojich vlastných možností. Trvalo to dlho, ale konečne sem dobehli a po doliečení sa okamžite chcel za Hideom rozbehnúť, avšak pocítil vyčerpanie a od neho padol k zemi neschopný sa ďalej hýbať. Jediné čo teraz Airis počula bolo jemné skučanie psa, ktorý sa pokúšal aj napriek neschopnosti sa hýbať.
Hideo
Ja sám som ostal ležať na zemi pričom som sa už viac nepokúšal postaviť. Sám som bol na dne, s dva krát nepekne prepichnutou hruďou, vykĺbeným ramenom a nehovoriac o celom poškodenom tele následované úplným výmazom čakry. Len som sledoval ako odišla, a namiesto toho aby som preukázal Yaeko informácie o jej pochode, okamžite som sa obrátil k jej neviditeľnému telu. Bola ukrytá, ale ja sám som ju doslova cítil. Nepotreboval som senzibilstvo, cítil som ju vďaka oku, aj napriek nedostatku čakry. Neprehovoril som ani slova, ale sama Yaeko si mohla uvedomiť že naozaj hľadím na ňu akoby som ju videl v celku. Potom som zavrel obe oči. Vyčerpanie. Stále som bol pri vedomí, ale snažil som sa ušetriť čakru na všetkom, pretože ma čakalo dlhé obdobie v nemocnici, musel som im všetko vysvetliť ešte pred tým než odpadnem. Okrem toho, nie len moje telo bolo zdevastované, celé okolie vyzeralo akoby tu bojovalo obrovské množstvo čakry, bojisko tak zničené ako po útoku samotných Bijju. A čo bolo najviac zvláštne, na hrudi som mal podivné tkanivo, tkanivo ktoré patrilo prírodnej čakre. Nevedel som načo čakám, možno naozaj na záchranu.
Hideo Hatake- Juudaime Hokage *MOD
- Počet příspěvků : 345
Nemohla jsem pochopit, jak je možné, že se dívá na místo, kde stojím. Pak jsem si uvědomila, co vidím v jeho oku. Necítil moji chakru, ale dokázal prohlédnout iluzi Meisagakure no Jutsu. Zviditelnila jsem se. Odpočinula jsem si i od skrývání své chakry, už to nebylo déle třeba.
"Hideo Hatake, předpokládám," věnovala jsem mu jemný, starostlivý úsměv. "O tom, co jsem viděla a slyšela si promluvíme později, teď je čas vás vyléčit. Medik tu bude do dvou minut."
V tom okamžiku jsem byla zase pryč. Tentokrát jsem ho ale nechala samotného jen na pár minut, protože jsem se pouze vracela pro Airis a tentokrát jsem se nemusela po cestě starat o zakrývání stop.
"Airis-dono?" oslovila jsem ji. "Vše je v pořádku, vzduch je čistý, ale Hideo-san je na tom skutečně zle, potřebuje okamžitou pomoc."
I jako medik jsem si všimla toho, že se sotva může hnout. Tedy lépe řečeno nemůže. Postarala jsem se o to, aby se psí summon dostal na záda mé vrány. Jeho váha se jí moc nelíbila, ale když jsem jí chvíli hladila po peří, uklidnila se. Teď už jsem neměla kam spěchat. Vše bylo na Airis. Pochybovala jsem, že bych mohla tak vyčerpaného člověka se zjevně tak závažnými zraněními přenést domů na vráně bez prvního zaléčení. Byla jsem ale připravená Airis jakkoli pomoct, pokud to bude v mých silách.
"Hideo Hatake, předpokládám," věnovala jsem mu jemný, starostlivý úsměv. "O tom, co jsem viděla a slyšela si promluvíme později, teď je čas vás vyléčit. Medik tu bude do dvou minut."
V tom okamžiku jsem byla zase pryč. Tentokrát jsem ho ale nechala samotného jen na pár minut, protože jsem se pouze vracela pro Airis a tentokrát jsem se nemusela po cestě starat o zakrývání stop.
"Airis-dono?" oslovila jsem ji. "Vše je v pořádku, vzduch je čistý, ale Hideo-san je na tom skutečně zle, potřebuje okamžitou pomoc."
I jako medik jsem si všimla toho, že se sotva může hnout. Tedy lépe řečeno nemůže. Postarala jsem se o to, aby se psí summon dostal na záda mé vrány. Jeho váha se jí moc nelíbila, ale když jsem jí chvíli hladila po peří, uklidnila se. Teď už jsem neměla kam spěchat. Vše bylo na Airis. Pochybovala jsem, že bych mohla tak vyčerpaného člověka se zjevně tak závažnými zraněními přenést domů na vráně bez prvního zaléčení. Byla jsem ale připravená Airis jakkoli pomoct, pokud to bude v mých silách.
Yaeko Uzumaki- Jounin
- Počet příspěvků : 303
Jakmile jsme dolétli na místo, seskočila jsem z jejího summona, na kterého jsem se pousmála. Jakmile jsem zahlédla jednoho z psů Hidea, došla jsem k němu. "Ovšem. Až najdeš Hidea, dej mi hned vědět, tak nějak počítám i s nejhorším." Dlaně mi obalil Shousen, který začal hlavu pejska hned hojit. Rána naštěstí nebyla tak hluboká. Léčení trvalo jen pár minut. Hned po nich jsem vytáhla jeden z obvazů a obvázala mu hlavu na místo rány. "Neomlouvej se, dělal jsi co jsi mohl." Usmála jsem se na něj a pohladila ho po srsti, to že tu byl jeho summon mě ubezpečňovalo, že Hideo stále žije. Momentálně jsem spoléhala a Yaeko a její schopnosti. Hlavou mi hned jezdila ta technika, kterou jsem chtěla použít, avšak, nebylo by to v tuto situaci nejlepší, když jsem nevěděla, jestli je někde poblíž i nepřítel. Když však Guruko začal skučet, uvnitř mě se vše otřáslo. "Kuchiyose no Jutsu!" Boj neboj, bylo to nutné. Objevila se tu velká Katsuyi. "Omlouvám se za vyrušení, potřebuji ale tvojí pomoc." Pohlédla jsem na ní pohledem, který vše vysvětloval a ona nebyla proti. V tu chvilku se tu objevila Yaeko, měla jsme štěstí, že je všechno v okolí v pořádku.
Ihned po tom, co jsem jí sem přivolala se zmenšila a rozpůlila na dvě své části. Jedna menší zůstala u Guruka, kdyby měl nějaké potíže a větší bolesti, začala ho ošetřovat, včetně nějakých vnitřních zranění, kdyby nějaké měl. Já jsem se ihned rozběhla směrem, kde byl Hideo.Nepatřila jsem tak úplně vesnici. Kdysi jsem možná byla jedním z joninu, ale to už bylo dávno. Já vždy jednala na vlastní pěst a možná to teď bylo velkou nevýhodou. V moment, kdy jsem spatřila Hidea na zemi, se zavřenýma očima, jsem se k němu hned rozběhla. Viděla jsem jeho stav už takto na první pohled a bylo mi jasné, že toto nebude lehké. "Postarám se o vnější zranění, Airis-sama." Slova Katsuyi byla jasná. Ihned jsem na dvou prstech vytvořila lehčí Chakra no Enjintou a rozstřihla mu vestu spolu s tričkem. Následovala technika Shousen no Jutsu. Ihned jsem mu své dlaně přiložila k hrudi. Jeho chakra byla pod bodem mrazu, což mě znepokojovalo. To ale nebyla jediná věc, která tu nebyla tak uplně v pořádku. Jeho vnitřní orgány na tom byly velmi špatně. Včetně kostí a obecně celé jeho kostry. Kso... Začala jsem se soustředit na žebra, které měl zlomená a mohla způsobit ještě větší poškození vnitřních orgánů, tomu jsem musela ihned zabránit. Dalším problémem byly úlomky kostí okolo srdce. "Katsuyi..." Pohlédla jsem na ní. "Rozumím, zastavím krvácení, nic tě nebude rušit." Kývla jsem na ní a ze ZVN vytáhla injekci, kterou jsem píchla Hideovi do těla. Bylo to morfium. Mělo ho to zároveň dostat lehce do mdlob, i když to byl i tak, nesměla jsem riskovat, že by se v této situaci pohnul. Kso, když se pohne, je to všechno v háji... Neměla jsem na výběr. "Yaeko!" Té dívky bylo teď víc než potřeba. "Potřebuji, aby jsi mi zajistila, že se nepohne, kdyby došlo k nějakým nečekaným komplikacím." Pohlédla jsem jí do očí a myslela to smrtelně vážně. Úlomky okolo srdce nejsou žádnou srandou. Docela jsem se divila, že stále žije. Jeden špatný pohyb a mohlo by dojít k tomu, že se úlomky pohnout a větší by mu mohli probodnout i srdce. "Musím provést operaci tady a teď, ano? Katsuyi dává pozor na ztrátu krve a zároveň léčí povrchová zranění. Ty máš jediný úkol...Držet ho. Dostal morfium, neměly by nastat komplikace, ale nesmím nic riskovat." Počkala jsem na to, až ho chytne a já se mohla pustit do práce. Pro jistotu jsem si stáhla i vlasy do culíku, aby mi nijak nezavazely.
Ihned po tom, co jsem jí sem přivolala se zmenšila a rozpůlila na dvě své části. Jedna menší zůstala u Guruka, kdyby měl nějaké potíže a větší bolesti, začala ho ošetřovat, včetně nějakých vnitřních zranění, kdyby nějaké měl. Já jsem se ihned rozběhla směrem, kde byl Hideo.Nepatřila jsem tak úplně vesnici. Kdysi jsem možná byla jedním z joninu, ale to už bylo dávno. Já vždy jednala na vlastní pěst a možná to teď bylo velkou nevýhodou. V moment, kdy jsem spatřila Hidea na zemi, se zavřenýma očima, jsem se k němu hned rozběhla. Viděla jsem jeho stav už takto na první pohled a bylo mi jasné, že toto nebude lehké. "Postarám se o vnější zranění, Airis-sama." Slova Katsuyi byla jasná. Ihned jsem na dvou prstech vytvořila lehčí Chakra no Enjintou a rozstřihla mu vestu spolu s tričkem. Následovala technika Shousen no Jutsu. Ihned jsem mu své dlaně přiložila k hrudi. Jeho chakra byla pod bodem mrazu, což mě znepokojovalo. To ale nebyla jediná věc, která tu nebyla tak uplně v pořádku. Jeho vnitřní orgány na tom byly velmi špatně. Včetně kostí a obecně celé jeho kostry. Kso... Začala jsem se soustředit na žebra, které měl zlomená a mohla způsobit ještě větší poškození vnitřních orgánů, tomu jsem musela ihned zabránit. Dalším problémem byly úlomky kostí okolo srdce. "Katsuyi..." Pohlédla jsem na ní. "Rozumím, zastavím krvácení, nic tě nebude rušit." Kývla jsem na ní a ze ZVN vytáhla injekci, kterou jsem píchla Hideovi do těla. Bylo to morfium. Mělo ho to zároveň dostat lehce do mdlob, i když to byl i tak, nesměla jsem riskovat, že by se v této situaci pohnul. Kso, když se pohne, je to všechno v háji... Neměla jsem na výběr. "Yaeko!" Té dívky bylo teď víc než potřeba. "Potřebuji, aby jsi mi zajistila, že se nepohne, kdyby došlo k nějakým nečekaným komplikacím." Pohlédla jsem jí do očí a myslela to smrtelně vážně. Úlomky okolo srdce nejsou žádnou srandou. Docela jsem se divila, že stále žije. Jeden špatný pohyb a mohlo by dojít k tomu, že se úlomky pohnout a větší by mu mohli probodnout i srdce. "Musím provést operaci tady a teď, ano? Katsuyi dává pozor na ztrátu krve a zároveň léčí povrchová zranění. Ty máš jediný úkol...Držet ho. Dostal morfium, neměly by nastat komplikace, ale nesmím nic riskovat." Počkala jsem na to, až ho chytne a já se mohla pustit do práce. Pro jistotu jsem si stáhla i vlasy do culíku, aby mi nijak nezavazely.
Airis Shiroyaki- Sannin
- Počet příspěvků : 246
Naozaj aj celkovo môj stav, začínal byť pomaly čoraz vážnejší a vážnejší. Napriek tomu že ma môj nepriateľ zachránil, stále som mal iné poškodenia ktoré som počas boja utŕžil. A hlavne, aby som sa dokázal vyrovnať tak vysoko úrovňovému Shinobimu, siahol som na to najhlbšie dno a všetka moja čakra sa stratila v mojic technikách pomocou ktorých som dokázal toľko krát súpera zabiť, avšak ten bol schopný fakt obrovskej regenerácie. A to mi okamžite došlo, keď som započul ako sa ku mne dostala Airis. Vďaka Lucy som ju poznal, ako jej priateľ som o nej a jej rodine vedel všetko, nehovoriac o tom že pred odchodom som jej dal rolničku. Tá rolnička bola naozaj špeciálna, a slúžila na jednú vec. Dobre som vedel ako skončím keď som jej ju dával, obsahovala divný vlčí zub. To ona nevedela, ale ten zub reagoval s mojou vlastnou DNA.
"Ja.. Mám inú DNA.." Prehovoril som šeptom po tom čo mi dala morfium. Prebojoval som sa späť za pomoci vôle, čo bol zázrak. Napriek liekom som sa dokázal pohnúť, čo mohlo byť riskantné ale aj táto operácia. Museli to vedieť, vdieť že môj súper mi zachránil život pomocou Senninky. Vložila do mňa jej DNA, a ona musela nato dávať pozor a brať to v potaz pri odstraňovaní črepín. Hneď nato som stratil všetku silu a ruka odpadla nehybne pozdĺž tela, pričom som sa snažiac všetkou silou otvoriť oko a to padlo na jej vrecko, kde bola spomínaná rolnička. Tá rolnička vedela pomôcť, dával som jej preto, vždy končím v nemocnici a ak skončím v naozaj zlom stave, sám Assasin do toho zapečatil dosť silnú pečať, ktorá mi môže pomôcť s bojom o život. Hneď nato som zatvoril oko a padol do spánku, alebo skôr, nehybnosti, strácajúc vedomie, a život. A to spozorovala aj Airis. Keď ku mne pribehol Gukuro, opatrne si ľahol k mojej ruke a zatvoril sám oči.
"Ja.. Mám inú DNA.." Prehovoril som šeptom po tom čo mi dala morfium. Prebojoval som sa späť za pomoci vôle, čo bol zázrak. Napriek liekom som sa dokázal pohnúť, čo mohlo byť riskantné ale aj táto operácia. Museli to vedieť, vdieť že môj súper mi zachránil život pomocou Senninky. Vložila do mňa jej DNA, a ona musela nato dávať pozor a brať to v potaz pri odstraňovaní črepín. Hneď nato som stratil všetku silu a ruka odpadla nehybne pozdĺž tela, pričom som sa snažiac všetkou silou otvoriť oko a to padlo na jej vrecko, kde bola spomínaná rolnička. Tá rolnička vedela pomôcť, dával som jej preto, vždy končím v nemocnici a ak skončím v naozaj zlom stave, sám Assasin do toho zapečatil dosť silnú pečať, ktorá mi môže pomôcť s bojom o život. Hneď nato som zatvoril oko a padol do spánku, alebo skôr, nehybnosti, strácajúc vedomie, a život. A to spozorovala aj Airis. Keď ku mne pribehol Gukuro, opatrne si ľahol k mojej ruke a zatvoril sám oči.
Když i přes morfium které jsem mu dala byl schopen mluvil, docela mě to překvapilo. Ne ale víc než to, jak se koukal na tu rolničku kterou mi dal. Na jeho těle byla mimo jiné i tkanina, která mě docela znepokojovala, ale na druhou stranu i jistým způsobem uklidnila. Jeho DNA momentálně neměla žádný vliv na operaci, kterou jsem hodlala udělat. Když už jsem měla chakrový skalpel na ukazováčku a prostředníčku své ruky, zastavila jsem se. Nedalo mi to a rolničku jsem mu položila na břicho, ať už z jakéhokoliv důvodu. Ty mi nesmíš umřít. Zamračila jsem se, udělala mu menší otvor do těla. "Saikan Chuushutsu no Jutsu." Technika proběhla pečlivě a rychle. Dokonce lépe, než jsem čekala. Střípky kostí, které byly nebezpečné jsem vytáhla a ránu mu poté zašila. Hlavou mi ale stále zněla ta věta, že má jiné DNA. Musela jsem to brát na zřetel a proto Katsuyi ihned nařídila, aby zkontrolovala jeho krev. Nikdy by mě nenapadlo, že ta rolnička by mi mohla zachránit život.
Airis Shiroyaki- Sannin
Ako sa viac a viac Airis snažila, tým viac sa môj stav zhoršoval. Najväčším problémom bola totiž moja čakra, vďaka čomu sa moje telo vzdávalo. A práve to bola sila tej rolničky, ktorú som jej podal. A to bol tiež dôvod že po odstranení črepín, po tom čo mi zachránila život a perfektne zvládla operáciu pri ktorej bola naozaj minimálna šanca že sa podarí, už len z dôvodu že sme sa nenachádzali v sterilnom prostredí, srdce sa zastavilo. Čakra ktorú som v sebe mal nedokázala držať DNA od Kiyomi, ktorá ma tentoraz pohltila a keď som stratil poslednú čakru, zabila ma. Experiment o ktorý sa na malý okamih pokúsila, zlyhal. Guruko sklonil hlavu a zakňučal do mojej nehybnej ruky.
"To už je tretí krát.. čo si mi zachránila život.." Len čo sa zdalo že bol koniec, prehovoril som, pretože rolnička sa rozsvietila a úplne zmizla. Čakra ktorá v nej bola sa do mňa vliala a ja som znova pocítil ako začalo biť srdce. Toto ma však nebavilo a podľa všetkého skončím naozaj dlho v nemocnici. Dnes sa mi totiž stihlo v priebehu jednej hodiny zastaviť 2 krát srdce. Viac som však nedokázal urobiť, len úsmevom naznačiť Airis že som v poriadku a zaspať. Konečne si oddýchnuť po tom dlhom snažení, po tom všetkom čo sa tu odohralo, som pocítil pokoj a kľud, po tej hlbokej námahe, som zatvoril oči a nechal sa unášať prúdom pokoja, pričom mi doteraz zneli v ušiach ako senseiove tak aj Naove slová.
"To už je tretí krát.. čo si mi zachránila život.." Len čo sa zdalo že bol koniec, prehovoril som, pretože rolnička sa rozsvietila a úplne zmizla. Čakra ktorá v nej bola sa do mňa vliala a ja som znova pocítil ako začalo biť srdce. Toto ma však nebavilo a podľa všetkého skončím naozaj dlho v nemocnici. Dnes sa mi totiž stihlo v priebehu jednej hodiny zastaviť 2 krát srdce. Viac som však nedokázal urobiť, len úsmevom naznačiť Airis že som v poriadku a zaspať. Konečne si oddýchnuť po tom dlhom snažení, po tom všetkom čo sa tu odohralo, som pocítil pokoj a kľud, po tej hlbokej námahe, som zatvoril oči a nechal sa unášať prúdom pokoja, pričom mi doteraz zneli v ušiach ako senseiove tak aj Naove slová.
Po operaci jsem čekala nějaké problémy. Avšak to, že se mu zastavilo srdce nikoliv. Na několik vteřin jsem byla v šoku, zatímco se ho Katsuyi snažila oživit. Já zůstala kleček jen s rukami od krve v šoku. Zastavilo se mu srdce...cítila jsem, jak už nebije. Když se na jeho břiše rozzářila rolnička, která poté zmizela, nechápala jsem to. Po chvilce jsem zaznamenala jeho vzestup chakry z nuly na pár procent ve velké rychlosti. "Ty jsi..." Skousla jsem zuby a jedna slza mi stékla skoro nepozorovaně po tváři. "..takový blb!" Pousmála jsem se a z kleče jsem si sedla a vydechla. "Katsui, v pořádku, děkuji ti mnohokrát." Pohlédla jsem na ní. Nebýt jí, tak spoustu shinobi na světě už není. Dnes jsem Hideo život nezachránila já, byl to on sám, kdo si ho zachránil. Usmála jsem se a postavila. Pohlédla jsem na Yaeko, očividně spokojeně. "Poleží si pár dní v nemocnici, ale bude v pořádku." Cukla jsem koutky úst nahoru a podívala se na Hidea. "Jestli tě někdy má někdo zabít, tak to budu já, to si pamatuj." Řekla jsem to šeptem a spíš tak pro sebe, ale myslela jsem to vážně.
Airis Shiroyaki- Sannin
Situace se zvrtla v boj o život a já dokonale vypadla z děje. Nevnímala jsem, že mi začala tykat a snažila jsem se nevnímat, že se musím zapojit do operace, která výrazně převyšuje mé znalosti ukotvené na první pomoci. Můj problém ale byl strach z krve. Překonala jsem ho už dávno. Dokázala jsem vidět krev, aniž bych ztuhla, dokázala jsem si sama ošetřit zranění, pokud nebylo vážné, ale rozhodně se tím nedalo říct, že bych přežila, když z někoho takřka stříká krev všemi směry a trochu se mi jí dostane i na ruce. Cizí krev. Hlavou mi bleskla myšlenka. Ne vzpomínka, spíš myšlenka na minulost, představa, jak se cosi, co si nemohu pamatovat, mohlo stát. Po chvíli jsem směla ustoupit. Vypadalo to, že jsme neuspěly. A já měla na rukou tu rudou tekutinu, která mě v obvyklých situacích držela daleko od sebe. Operace skončila. Zastavilo se mu srdce. A naštěstí zase naběhlo, ale já to všechno vnímala jako spoza nějakého tlustého závoje. Zvuky se odrážely v mém bušení srdce. Musela jsem se uklidnit, než mi jeden z nich začne věnovat pozornost. Jsem asistentkou Hokageho, je mojí povinností zůstat nyní naprosto v klidu.
"Kagura Shingan," šeptla jsem a použila svoji techniku.
Za zavřenýma očima jsem skryla všechno, co zbylo z mé fóbie. Prozkoumávala jsem okolní les a pomalu se mi zklidňoval tep. Uklidňovalo mě to. Nikde jsem nenašla nic nebo nikoho podezřelého. Zhluboka jsem vydechla a otevřela oči znovu se svým obvyklým, klidným a vstřícným výrazem. Přidala jsem úsměv. Měli jsme důvod se radovat, nebyl tu zmařen lidský život. Pak mé rozkazy nebyly špatné a Airisininy schopnosti byly ještě lepší, než vůbec bylo možné předpokládat. Máme opravdu skvělé mediky!
"Je schopen převozu na Yone nebo byste doporučila raději stabilizaci a povolání dalších mediků s lepším vybavením?" zadívala jsem se na Airis.
Sama bych asi byla klidnější, kdyby naše jednání ještě bylo skutečně opatrné. Právě byl na hranici života a smrti. Ale rozhodnutí bylo na ní.
"Kagura Shingan," šeptla jsem a použila svoji techniku.
Za zavřenýma očima jsem skryla všechno, co zbylo z mé fóbie. Prozkoumávala jsem okolní les a pomalu se mi zklidňoval tep. Uklidňovalo mě to. Nikde jsem nenašla nic nebo nikoho podezřelého. Zhluboka jsem vydechla a otevřela oči znovu se svým obvyklým, klidným a vstřícným výrazem. Přidala jsem úsměv. Měli jsme důvod se radovat, nebyl tu zmařen lidský život. Pak mé rozkazy nebyly špatné a Airisininy schopnosti byly ještě lepší, než vůbec bylo možné předpokládat. Máme opravdu skvělé mediky!
"Je schopen převozu na Yone nebo byste doporučila raději stabilizaci a povolání dalších mediků s lepším vybavením?" zadívala jsem se na Airis.
Sama bych asi byla klidnější, kdyby naše jednání ještě bylo skutečně opatrné. Právě byl na hranici života a smrti. Ale rozhodnutí bylo na ní.
Yaeko Uzumaki- Jounin
Ležal som. Ako sa dalo očakávať, v polobezvedomí som sa nechal unášať prúdom myšlienok v ktorých som si však nerozpamätával dobré veci, ale práve boj s Kiyomi. Hlavne jej posledné slová a to čo sa tu na bojisku stalo. Dosť som rozmýšľal, čo všetko mi vlastne dokázala povedať, a snažil som sa pochopiť aj jej dôvody prečo sa k nim pridala a aspoň trochu zistiť čo to je za organizáciu. Nepovedala mi toho veľa, avšak informácie ktoré som sa dneska dozvedel by mohli mať nejaký ten dopad na svet Shinobi. Tiež som vedel ako bolo nutné oddychovať, a dobre som vedel že ešte dlho poležím v inom stave v nemocnici, takže kým som mal možnosť.
"Musím.. hovoriť s .. Assasínom.." Prehovoril som trhane a unavene, tentokrát s otvoreným jedným okom, pohľad prehadzujúc tak ako s Yaeko tak na Airis ktorá očividne ma zabije, ak nabudúce urobím rovnaké hlúposti ako dnes. Avšak, aj keď som veľa energie nemal, cítil som niečo zvláštne, akoby. Akoby niečo vo mne, niečo.. iné, sa mi snažilo dodať energie keď som tu tak ležal v kľude. Netušil som čo to je, ale mienil som to využiť na poskytnutie informácií, pričom som zbehol okom k neďalekému Jishakovmu telu. Bolo podivne poničené, akoby len zvyšky, ale mozog tak stále bol, a nebolo to dlho po jeho smrti. Ešte stále to bol dol na informácie ktoré mal v hlave.
"Musím.. hovoriť s .. Assasínom.." Prehovoril som trhane a unavene, tentokrát s otvoreným jedným okom, pohľad prehadzujúc tak ako s Yaeko tak na Airis ktorá očividne ma zabije, ak nabudúce urobím rovnaké hlúposti ako dnes. Avšak, aj keď som veľa energie nemal, cítil som niečo zvláštne, akoby. Akoby niečo vo mne, niečo.. iné, sa mi snažilo dodať energie keď som tu tak ležal v kľude. Netušil som čo to je, ale mienil som to využiť na poskytnutie informácií, pričom som zbehol okom k neďalekému Jishakovmu telu. Bolo podivne poničené, akoby len zvyšky, ale mozog tak stále bol, a nebolo to dlho po jeho smrti. Ešte stále to bol dol na informácie ktoré mal v hlave.
Promluvil. Bylo to ostatně přesně to, co jsem čekala. Všichni teď museli mluvit s Nanadaime Hokagem. On i Amekage-sama. U obou to bylo skutečně nutné, ale ani u jednoho to nebylo možné.
"Omlouvám se za nezdvořilost," klekla jsem si vedle něj. "Ale nebude to možné."
Nechala jsem ho vstřebat jednoduchou informaci.
"Mé jméno je Yaeko Uzumaki, zastupuji Hokageho v době jeho nepřítomnosti," pousmála jsem se. "Pokud se nespokojíte se mnou, budete muset několik dní počkat. Sama nemohu přesně říct, kdy bude Hokage-sama znovu k dispozici, jde o záležitost extrémního utajení."
Pokusila jsem se mluvit jednoduše, abych ho v tomto stavu příliš nezatěžovala složitými souvětími a informacemi, které jsou stejně neúplné. Hokagemu jsem plně důvěřovala, ale začínala jsem mít těžkou hlavu z toho, že se nevrátí včas, aby vyřešil všechny záležitosti kolem Amekage a tohoto problému. Museli jsme začít jednat. Chtěla jsem vytvořit síť informovaných lidí. To znamenalo Velitel Jouninů, Velitelka policie a ředitelka nemocnice. Částečné napojení na síť měla mít Amekage jako náš spojenec a Kentaro jako člověk, který měl moc, ale plný přístup k informacím znamenal vzhledem k Sabisu riziko.
Uvažovala jsem nad tím, že by naše slova mohlo usnadnit, kdyby se mu zvýšil objem chakry. Měla jsem techniku, kterou bych to mohla dokázat. Ale uměla jsem ji sotva z poloviny, ještě jsem se necítila připravená něco takového provést bez rizika. Muselo by to být skutečně nutné.
"Omlouvám se za nezdvořilost," klekla jsem si vedle něj. "Ale nebude to možné."
Nechala jsem ho vstřebat jednoduchou informaci.
"Mé jméno je Yaeko Uzumaki, zastupuji Hokageho v době jeho nepřítomnosti," pousmála jsem se. "Pokud se nespokojíte se mnou, budete muset několik dní počkat. Sama nemohu přesně říct, kdy bude Hokage-sama znovu k dispozici, jde o záležitost extrémního utajení."
Pokusila jsem se mluvit jednoduše, abych ho v tomto stavu příliš nezatěžovala složitými souvětími a informacemi, které jsou stejně neúplné. Hokagemu jsem plně důvěřovala, ale začínala jsem mít těžkou hlavu z toho, že se nevrátí včas, aby vyřešil všechny záležitosti kolem Amekage a tohoto problému. Museli jsme začít jednat. Chtěla jsem vytvořit síť informovaných lidí. To znamenalo Velitel Jouninů, Velitelka policie a ředitelka nemocnice. Částečné napojení na síť měla mít Amekage jako náš spojenec a Kentaro jako člověk, který měl moc, ale plný přístup k informacím znamenal vzhledem k Sabisu riziko.
Uvažovala jsem nad tím, že by naše slova mohlo usnadnit, kdyby se mu zvýšil objem chakry. Měla jsem techniku, kterou bych to mohla dokázat. Ale uměla jsem ji sotva z poloviny, ještě jsem se necítila připravená něco takového provést bez rizika. Muselo by to být skutečně nutné.
Yaeko Uzumaki- Jounin
"Cestu zpet by mel zvladnout, necham mu u tela Katsuyi, kdyby nastali nejake necekane potize, coz by se uz nemelom stat, pro jistotu." Opovedela jsem ji. Tykala jsem vsem, at uz byli na jakekoliv urovni. Tomze Assasin zmizel se mi moc nelibilo, vlastne vubec. Podivala jsem se na telo Hideova nepritele, ktery byl mrtvi. "Yaeko, jestli je to mozne, povolej prosim Yamanaku." Rekla jsem rovnou a pak se podivala na okoli. Hideo potreboval do nemocnice, byla jsem ochotna tu pockat, nez dorazi nasi lide.
Airis Shiroyaki- Sannin
Můj úsměv se rozšířil. Možná nebude Yamanaka třeba. Techniky čtení mysli byly moje, nehledě na to, že já budu s Assasinem hovořit první, tedy bychom ušetřili trochu času, kdybych tělo rovnou prozkoumala sama jako součást mise.
"Pokud tu počkáte," zůstala jsem ze své strany u vykání a přívětivého úsměvu.
Zvyk je železná košile.
"Mohl byste odvolat vašeho summona, prosím? Tři osoby či stvoření průměrné váhy Yone neunese," promluvila jsem naposledy k Hideovi a pohled obrátila k obrovské vráně poposkakující opodál.
Hned, jak tak učiní, budeme moct letět a mě bude čekat ještě spousta práce. Airis a Hideo si ale musí užít zaslouženého odpočinku.
"Pokud tu počkáte," zůstala jsem ze své strany u vykání a přívětivého úsměvu.
Zvyk je železná košile.
"Mohl byste odvolat vašeho summona, prosím? Tři osoby či stvoření průměrné váhy Yone neunese," promluvila jsem naposledy k Hideovi a pohled obrátila k obrovské vráně poposkakující opodál.
Hned, jak tak učiní, budeme moct letět a mě bude čekat ještě spousta práce. Airis a Hideo si ale musí užít zaslouženého odpočinku.
Yaeko Uzumaki- Jounin
Netušil som ako to so mnou teraz urobia, nevnímal som okolie okolo seba, moja čakra bola úplne na minime. Avšak to čo sa tu stalo som potreboval nutne povedať, aspoň malú časť, kým sa nedostanem do nemocnice a do stavu kedy nebudem môcť povedať už vôbec nič. Vedel som aké sú tieto informácie dôležité, ale nesmeli sa dostať do uší nikomu inému ako človeku ktorému som dôveroval. Ale nemal som na výber, aspoň tu bola Airis pri ktorej som si bol istý že by sa postarala aby tieto informácie ostali len medzi nami. Tak som pohliadol na Yaeko.
"Hakuei.. Oni.. Nepriatelia.. nejsú.. Až tak.." To stačilo, na viac som sa teraz nezmôhol ale bola to informácia pri ktorej ich muselo zamraziť. Ako vysokopostavený členovia Konohy dobre vedeli kto Hakuei približne sú a táto prevratná informácia im určite vysvetlila že sme sa dostali do bodu kedy sa začína svet staviať naruby. Duchovia, ktorý chodia po zemi a odstraňujú tých vplyvných nepredstavovali veľké nebezpečenstvo, aspoň nie v túto chvíľu kedy sa len rozhodli odstrániť tých ktorý vlastne sú nepriateľmi nás. Tiež mi ako tak došlo že sú bez vodcu, teda ho majú ale nerozdáva rozkazy, neorganizuje ich, proste si všetci robia čo chcú. Potreboval som ale povedať všetko, a taky som potreboval vedieť čo vie Jishaku. A spojiť to..
"Hakuei.. Oni.. Nepriatelia.. nejsú.. Až tak.." To stačilo, na viac som sa teraz nezmôhol ale bola to informácia pri ktorej ich muselo zamraziť. Ako vysokopostavený členovia Konohy dobre vedeli kto Hakuei približne sú a táto prevratná informácia im určite vysvetlila že sme sa dostali do bodu kedy sa začína svet staviať naruby. Duchovia, ktorý chodia po zemi a odstraňujú tých vplyvných nepredstavovali veľké nebezpečenstvo, aspoň nie v túto chvíľu kedy sa len rozhodli odstrániť tých ktorý vlastne sú nepriateľmi nás. Tiež mi ako tak došlo že sú bez vodcu, teda ho majú ale nerozdáva rozkazy, neorganizuje ich, proste si všetci robia čo chcú. Potreboval som ale povedať všetko, a taky som potreboval vedieť čo vie Jishaku. A spojiť to..
Kyvla jsem na Yaeko a pohledla na Hidea. To ze mluvil i pres tento zakrok me opravdu prekvapilo, ale nemel by uz dal mluvkt, potreboval odpocinek. V memnt kdy vsak zminil skupinu Hakuei jsem ztuhla jak socha a pusu jsem nevedomky lehce potevrela. Zakroutila jsem hlavou, abych se probrala ze sve zaseku a pohledla na Yaeko pohledem, ktery nevyzaroval zrovna optimistu. Vzala jsem opatrne Hidea a pomohla mu na summona Yaeko. "O Hakui by se melo mluvit v soukromi." Pousmala jsem se na ni. Doufala jsem, ze na ty lidi uz nikdy nenarazim, ocividne jsem se ale milila.
Airis Shiroyaki- Sannin
Atmosféra znovu zvážněla. Tiše jsem povzdechla, ale nadále jsem si udržela úsměv. Prý to v těžkých situacích pomáhalo a mělo to být dokonce uklidňující. Požádala jsem Airis, aby mi pomohla s Hideem na Yonin hřbet a poté jsem se posadila za něj.
"Brzy se tu někdo objeví," dodala jsem povzbudivě a pak už jsme vzlétli.
Yone byla tentokrát trochu nesvá, neseděl samozřejmě jako zdravý "letec," ale zvládla stres na jedničku a brzy s námi zmizela z Airisina dohledu. Neměli jsme na co čekat.
//Přesun
"Brzy se tu někdo objeví," dodala jsem povzbudivě a pak už jsme vzlétli.
Yone byla tentokrát trochu nesvá, neseděl samozřejmě jako zdravý "letec," ale zvládla stres na jedničku a brzy s námi zmizela z Airisina dohledu. Neměli jsme na co čekat.
//Přesun
Yaeko Uzumaki- Jounin
Usmala jsem se na Yaeko a dala jim cestou jeste malou Katsuyi, pro jistotu. Pak jsem se jen koukala jak mizi v dalce. Sla jsem zpet na misto, kde lezela mrtvola. Nebyl to hezky pohled a popravde jsem doufala, ze se tu brzy nekdo objevi.
(Přesun Hideo)
(Přesun Hideo)
Airis Shiroyaki- Sannin
Během několika minut se i zde shromáždila jednotka ANBU, kteří měli zajistit mrtvolu a přivést ji do vesnice na výzkum dle rozkazů ze zhora. Jeden z nich přišel k Airis vysvětlit ji situaci. " Airis-dono. Děkujeme za vaši tvrdou práci, nyní to nechte na nás. My už se o vše postaráme, můžete se vrátit zpět do vesnice. " Jakmile vyřídil co měl věnoval se svým kolegům, kteří vyčistili oblast a zbavili se důkazů. Vypořádali se s tělem, které přenesli zpět do vesnice. Nikdo by zde potom neměl zůstat. (přesun jednotka ANBU + tělo)
Shinobi- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 680
V moment kdy se sem dostali naši lidé mě spadl jakýsi kámen ze srdce. S těmito jsem nechtěl mít nic společného, Hukei...ne, děkuji. Kývla jsem na ANBU jednotku a po té co odešli jsem pohlédla na Katsuyi. "Děkuji ti, za všechno." Opět mi pomohla zachránit něčí život. Tentokrát to byl život člověka, který mi na světě zůstal jako jediný, spolu se Sakurou. Ty dva jsem ztratit už nemohla. "Kdykoliv, Airis-chan." *Puf*. Katsuyi zmizela spolu se svou malou částí u Hidea, který už byl v pořádku v nemocnici. To mi připomínalo, že bych se měla podívat jak na tom je. Chvilku po ANBU jsem se i já vydala zpátky domů.
Přesun
Přesun
Airis Shiroyaki- Sannin
Cestou sem sme sa zastavili v nejakej prapodivnej lekárni, kde mi dali nejaké lieky a odporúčili bylinkový čaj, ale aj to ma tam musel Kiseki ťahať pol hodiny, pretože som trucovala a odmietala tam ísť s tým, že zas až taká chorá nie som. Aj tak z môjho uhla pohľadu to najužitočnejšie, čo som si tam kúpila, boli vreckovky, pretože tú, čo mi dal Kiseki, bola už celá zasoplená a nemala som kde smrkať.
Následne sme teda vyrazili k tejto prapodivnej chatrči. Nuž. Neviem prečo, ale keď som sa po prvý krát pozrela na tú chatrč, pripomenulo mi to tú rozprávku s tou pernikovou chalúpkou, ktorú mi čítavala mama, keď som bola ešte prcek.
Eh. Vyzerá celkom pofidérne nemyslíš? Opýtala som sa Kisekiho s takým podivným výrazom v tvári, pričom som opäť začala smrkať do vreckovky jedna radosť. Už aj ten nos som mala akýsi opuchnutý a červený a s tými kruhmi pod očami a bledou pokožkou som najskôr pripomínala Mortišu, ale to je jedno už. Eh...klopeš. Zaškerila som sa naňho.
Následne sme teda vyrazili k tejto prapodivnej chatrči. Nuž. Neviem prečo, ale keď som sa po prvý krát pozrela na tú chatrč, pripomenulo mi to tú rozprávku s tou pernikovou chalúpkou, ktorú mi čítavala mama, keď som bola ešte prcek.
Eh. Vyzerá celkom pofidérne nemyslíš? Opýtala som sa Kisekiho s takým podivným výrazom v tvári, pričom som opäť začala smrkať do vreckovky jedna radosť. Už aj ten nos som mala akýsi opuchnutý a červený a s tými kruhmi pod očami a bledou pokožkou som najskôr pripomínala Mortišu, ale to je jedno už. Eh...klopeš. Zaškerila som sa naňho.
Yoko Terumi- Tokubetsu Jounin (Nanabi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 278
Bolo pomerne ťažké presvedčiť tuto prítomnú tvrdohlavú dámu, ktorá si nie a nie nechať povedať. Neviem, aký zázrakom ale po asi tej pol hodine sa to vážne podarilo. Veril by si tomu? To si ešte nič nevidel. Za svoj život stretneš ešte tvrdohlavejšie tvory, ako je ona. A tak som sa po ceste trocha zhováral s Khairunim o Yoko, ktorá o tom chudinka nemohla vedieť. Maximálne ju mohlo začať štikútať. "Kto vie, či tam vôbec niekto bude." Stále som mal proste pocit, že nás tá žena z hostinca okabátila. V týchto veciach som bol radšej opatrnejší ešte keď to je s takých zdrojov, ako ten hostinec. Po jej slovách som zaklopal a pozrel som sa na ňu. "Mala si ísť pred dvere ty, ak to bude nepriateľ mohol by sa ťa aspoň zľaknúť." Povedal som jej pri menšom výskumnom pohľade, ktorý som na ňu hodil po zaklopaní.
Kiseki Mirakuru- Genin
- Počet příspěvků : 279
Pripomínalo mi to nejaký horor. Schátralá chatrč mimo civilizácie. Pôsobilo to strašidelne, ale ja som strach nemala. Toto bola jedna z tých pozitívnych vlastností, ktoré sa mi budú v budúcnosti hodiť. Ale bude. Snáď. Zamračila som sa na dvere a pritisla na ne ucho. Keby teraz niekto otvoril, asi by som sa cítila veľmi trápne. Chvíľku som vyzerala sústredene. Nič tam nepočujem, eh...Oddialila som sa od dverí. Ale netreba zúfať, prisam veru sa bez informácií do Kiri nevrátim, neviem ako ty, ale ja po pysku dostať nechcem. Zaškerila som sa na Kisekiho. Pri jeho poznámke som naňho vražedne prižmúrila oči. Čože si to povedal?! Chceš mi tým povedať, že vyzerám strašidelne a odpudivo?! Vyzeralo to, ako keby som sa naňho chcela každú chvíľu vrhnúť a vlastnoručne ho zaškrtiť. Náhle sa ale stalo niečo neočakávané - pery sa mi roztiahli do širokého úsmevu a v tvári sa mi zračil optimistický a pobavený výraz. Fajn, úplne mi to takto vyhovuje, čím horšie vyzerám, tým lepšie, tááákže...Otočila som sa čelom k dverám a opäť s hraným tvrdý výrazom som čakala, až nám niekto otvorí.
Vypočul som si ju najprv a s tým jej postojom som súhlasil. Taktiež som sa nechcel vrátiť s prázdnou. Než som jej k tomu stihol niečo povedať nahodila pomerne zabijacký pohľad. Chcel som jej tú prvú otázku odsúhlasiť ale nestihol som. "Je dobré, že si s tým zmieraná ale späť k hlavnej téme." Povedal som a potom som pokračoval. "Nemôžeme tu len tak stáť. Poďme sa tu porozhliadnuť. Najlepšie bude, ak si prejdeme okolie a ak to tu bude čisté pozrieme si aj vnútro." Ledva som to dopovedal a pohol som sa zo svojho miesta preskúmavať okolie. Nemal som ani len tušenie, či tu niečo nájdem alebo nie ale iba tu tak stáť nebude príliš prospešné, preto je nutné ten čas tu nejako využiť.
Kiseki Mirakuru- Genin
Prosím ťa. Tie tvoje metódy sú zastaralé. Prehľadávanie okolia? Si myslíš, že tu niekde niekto sedí na pníčku a hrá na gajdách? Plz. Prevrátila som očami a priblížila sa k dverám, pričom som si ich detailne prezrela. Ja mám svoje vlastné, násilnícke a neslušné metódy, pre ktoré keby ma udali všetci, na ktorých som to použila, musela by som celý život čistiť záchod jazykom, aby som to odčinila. Zaškerila som sa naňho. Stará Yoko sa nevytratila, bola stále so mnou a čakala na vhodnú chvíľu, kedy môže vystrčiť rožky. A tá nastala práve teraz.
Tie dvere...no...nezdajú sa mi veľmi pevné. Zdá sa, že drevo, ktoré použili na ich výrobu, bolo vyrúbané počas vplyvu nesprávnej mesačnej fázy, možno to spôsobuje tú nepevnosť. A možno...Možno bola počas zlej mesačnej fázy postavená celá táto chatrč. Ah. Občas si prídem ako z inej dimenzie, tí ľudia tuto sú strašne tupí...Vravela som si to viac menej sama pre seba, ale určite to počul aj Kiseki, ktorý tomu asi veľmi nechápal. No proste, riadila som sa mesačnými fázami a ich vplyvmi na ľudí a všetok materiál. Vďaka tomu som vedela veľa predvídať. A cítila som sa inteligentnejšie než ostatní.
Odstúpila som od dverí, potom som sa rozbehla a vrazila do nich celým telom. Doslova som cez nich preletela a vrazila hlavou do protiľahlej steny. Kurnik šopa! Zanadávala som nahlas, keď som sa spustila chrbtom k zemi a rukou si šúchala boľavú hrču na hlave. To sa môže stať len mne, čakala som, že ich prerazím ľahko, ale že až tak, tak som si fakt nemyslela. Prepočítala som sa. Aaaaaah...nevadí. Zdvihla som sa na nohy a napriek bolesti a chvíľkovému pocitu otupenosti som sa usmievala. Nič také ma predsa nezmôže, som big girl predsa! Dotkla som sa rukou steny. Zvonku to vyzeralo celkom schátralo, ale tu dnu nie...bolo tu pekne. Vykročila som ďalej do domu. Objavila som sa v nejakej obývačke.
Pohľad na ňu ma ohromil, až tak, že som zabudla na nejakú blbú hrču. Nič také som nečakala. Vyzeralo to celkom luxusne. Všade som videla preplnené poličky, skrine s knihami. Úžasné. Zamrmlala som a prstom prebehla po chrbtoch kníh. Bola by som tu schopná stráviť i dlhé roky, len aby som to všetko prečítala. Osobne som túto činnosť veľmi obľubovalo, veď z nich pramenila práve moja inteligencia a veľké množstvo informácií, ktoré sa mi v hlave ukrývali, i keď som ich málokedy prejavovala. Vhodným príkladom sú napríklad tie mesačné rytmy, ich sila a v vplyvy nie len na ľudský organizmus.
Tie dvere...no...nezdajú sa mi veľmi pevné. Zdá sa, že drevo, ktoré použili na ich výrobu, bolo vyrúbané počas vplyvu nesprávnej mesačnej fázy, možno to spôsobuje tú nepevnosť. A možno...Možno bola počas zlej mesačnej fázy postavená celá táto chatrč. Ah. Občas si prídem ako z inej dimenzie, tí ľudia tuto sú strašne tupí...Vravela som si to viac menej sama pre seba, ale určite to počul aj Kiseki, ktorý tomu asi veľmi nechápal. No proste, riadila som sa mesačnými fázami a ich vplyvmi na ľudí a všetok materiál. Vďaka tomu som vedela veľa predvídať. A cítila som sa inteligentnejšie než ostatní.
Odstúpila som od dverí, potom som sa rozbehla a vrazila do nich celým telom. Doslova som cez nich preletela a vrazila hlavou do protiľahlej steny. Kurnik šopa! Zanadávala som nahlas, keď som sa spustila chrbtom k zemi a rukou si šúchala boľavú hrču na hlave. To sa môže stať len mne, čakala som, že ich prerazím ľahko, ale že až tak, tak som si fakt nemyslela. Prepočítala som sa. Aaaaaah...nevadí. Zdvihla som sa na nohy a napriek bolesti a chvíľkovému pocitu otupenosti som sa usmievala. Nič také ma predsa nezmôže, som big girl predsa! Dotkla som sa rukou steny. Zvonku to vyzeralo celkom schátralo, ale tu dnu nie...bolo tu pekne. Vykročila som ďalej do domu. Objavila som sa v nejakej obývačke.
Pohľad na ňu ma ohromil, až tak, že som zabudla na nejakú blbú hrču. Nič také som nečakala. Vyzeralo to celkom luxusne. Všade som videla preplnené poličky, skrine s knihami. Úžasné. Zamrmlala som a prstom prebehla po chrbtoch kníh. Bola by som tu schopná stráviť i dlhé roky, len aby som to všetko prečítala. Osobne som túto činnosť veľmi obľubovalo, veď z nich pramenila práve moja inteligencia a veľké množstvo informácií, ktoré sa mi v hlave ukrývali, i keď som ich málokedy prejavovala. Vhodným príkladom sú napríklad tie mesačné rytmy, ich sila a v vplyvy nie len na ľudský organizmus.
Ak sú moje metódy zastaralé, tak potom aké sú tie jej? Ja sa chcem len uistiť, či tu náhodou nemôže byť nejaké prekvapko. Počul som takmer každé jej slovo pokým si nerozrazila cestu do vnútra tej chatky. Keďže ja už som dávno prehľadával okolie nemal som jej na to, ako odpovedať aj keď som jej na to mal na pláne niečo povedať. Jediné, k čomu som sa príliš vracať nechcel bol ten jej preslov o mesiaci a jeho vplyvu na náš život alebo ako to presne myslela. Nachádzali sme na okraji zeme ohňa a to, čo som tu objavil nebolo vôbec dôležité. Boli to rôzne cestičky zvierat, dokonca som objavil aj starú pascu na zvieratá, ktorá už určite nefungovala. Chvíľu som sa ju snažil z neznámych dôvodov opraviť ale darmo som sa snažil, keďže som nemal čím spraviť slučku.
O pár ďalších okamihov sa už ona rozbehla do tých dverí. Poriadny to rachot. Určite tým vystrašila všetky zvieratá v okolí ale zvuk prierazu jej tela dvermi bol pomerne čistý. Asi sa už dostala dnu. Ďalej som pátral nejakú tú chvíľu až po kým som sa nevybral späť k chate. Dlho som o nej nič nepočul a všade bolo ticho. Ja som pomalým krokom vchádzal dnu a nikoho som nikde nevidel. Nevedel som, čo ma môže dnu čakať ale začínal som mať nepríjemný pocit a ani som sa nenazdal pri preliezaní chatou som sa stratil vo svojich strašných myšlienkach a tým som prestal vnímať okolie. Pred tvárou som mal zohavenú tvár Yoko, ktorá bola zavreždená. Úplne som si vedel predstaviť udalosť, ktorá predchádzala jej smrti. Ona natlačená u steny. Plná strachu, zúfalstva kričí o pomoc pri čom útočník ju zdrapne a jedným silným pohybom ju usmrtí zničením jej lebky. Celú túto predstavu som dopĺňal rôznymi drobnosťami, kde čo ako môže byť položené, koľko krvi po nej bude na zemi a podobne. V jednoduchosti som bol proste úplne mimo a nevnímal som.
O pár ďalších okamihov sa už ona rozbehla do tých dverí. Poriadny to rachot. Určite tým vystrašila všetky zvieratá v okolí ale zvuk prierazu jej tela dvermi bol pomerne čistý. Asi sa už dostala dnu. Ďalej som pátral nejakú tú chvíľu až po kým som sa nevybral späť k chate. Dlho som o nej nič nepočul a všade bolo ticho. Ja som pomalým krokom vchádzal dnu a nikoho som nikde nevidel. Nevedel som, čo ma môže dnu čakať ale začínal som mať nepríjemný pocit a ani som sa nenazdal pri preliezaní chatou som sa stratil vo svojich strašných myšlienkach a tým som prestal vnímať okolie. Pred tvárou som mal zohavenú tvár Yoko, ktorá bola zavreždená. Úplne som si vedel predstaviť udalosť, ktorá predchádzala jej smrti. Ona natlačená u steny. Plná strachu, zúfalstva kričí o pomoc pri čom útočník ju zdrapne a jedným silným pohybom ju usmrtí zničením jej lebky. Celú túto predstavu som dopĺňal rôznymi drobnosťami, kde čo ako môže byť položené, koľko krvi po nej bude na zemi a podobne. V jednoduchosti som bol proste úplne mimo a nevnímal som.
Kiseki Mirakuru- Genin
Strana 5 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Kasai Renmei :: Zbytek Kasai Renmei
Strana 5 z 7
Povolení tohoto fóra: