Opuštěná chatrč
+7
Hideo Hatake
Tsuki no Sen
Reina Kana
Hakuei
Shinobi
Hyuuga Naoto
Hyuuga Mikomi
11 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Kasai Renmei :: Zbytek Kasai Renmei
Strana 3 z 7
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Opuštěná chatrč
First topic message reminder :
Nachází se na hranicích Země Ohně. Zvenčí vypadá tato budova značně zchátrale a zanedbaně. Ve skutečnosti ale ještě donedávna sloužilo jako sídlo jistého klanu. Vnitřní uspořádání je tedy s ohledem na odpudivý zevnějšek přinejmenším překvapivé.
Nachází se na hranicích Země Ohně. Zvenčí vypadá tato budova značně zchátrale a zanedbaně. Ve skutečnosti ale ještě donedávna sloužilo jako sídlo jistého klanu. Vnitřní uspořádání je tedy s ohledem na odpudivý zevnějšek přinejmenším překvapivé.
Hyuuga Mikomi- Velitel Konohagakure policie *ADMIN
- Počet příspěvků : 395
Re: Opuštěná chatrč
Bola naozaj pravda, že som tak trochu vsadil na aroganciu, avšak jedno bolo podstatné. Nebral som boj ako hru, ale práve naopak, ako naozaj vážnu vec pri ktorej som mal svoje spôsoby, ktoré som v tejto chvíli porušil. Bolo mi jasné že bojujem s niekým o kom neviem takmer nič, a tak som sa musel držať vzadu. Preto len čo sa dostala z dosahu môjho klona, pred jej prvým útokom som uskočil naozaj rýchlo. Nato že som celý čas čumel do knižky, bolo zaujímavé vidieť ako som bol schopný jej útoku sa vyhnúť bez väčších problémov. Nevenoval som sa už knižke ktorá ostala ležať na zemi na mieste kde som odskočil, ale práve pohľadom sledoval svojho súpera ktorý sa sa snažil zasiahnuť môj klon.
"To mi je ľúto.." Prehovoril som milo, áno vo väčšine prípadov som nepatril k ľuďom ktorý by boli hrubý na ostatných, práve naopak. Ku všetkým ktorý mu ešte nič neurobili, som bol vždy milý. Avšak tu aj ona mohla postrehnúť ako klonu bolo ľahké uhýbať jej ranám, pričom s ešte lepšou kombináciou sme si s klonom takmer vôbec neprekážali, ale práve naopak, vďaka tomu ešte viac začal dorážať. Tu som však pochopil že to nebude mojimi schopnosťami, a preto v momente ako my došlo že sa jedná o určitý druh pasce, na ktoré sa podľa všetkého špecializovala, nútene som odskočil, takmer až na hranicu výbušných lístkov. Chvíľku som sa naň zahľadel, niečo som si premyslel a vďaka stromom som zmizol z jej zorného poľa. Využívajúc chvíľku ktorú vyytvorila moja dymová guľka. Klon dorážal ďalej, aj v dyme, pretože dokázal z neznámych príčin jej polohu zamerať.
"To mi je ľúto.." Prehovoril som milo, áno vo väčšine prípadov som nepatril k ľuďom ktorý by boli hrubý na ostatných, práve naopak. Ku všetkým ktorý mu ešte nič neurobili, som bol vždy milý. Avšak tu aj ona mohla postrehnúť ako klonu bolo ľahké uhýbať jej ranám, pričom s ešte lepšou kombináciou sme si s klonom takmer vôbec neprekážali, ale práve naopak, vďaka tomu ešte viac začal dorážať. Tu som však pochopil že to nebude mojimi schopnosťami, a preto v momente ako my došlo že sa jedná o určitý druh pasce, na ktoré sa podľa všetkého špecializovala, nútene som odskočil, takmer až na hranicu výbušných lístkov. Chvíľku som sa naň zahľadel, niečo som si premyslel a vďaka stromom som zmizol z jej zorného poľa. Využívajúc chvíľku ktorú vyytvorila moja dymová guľka. Klon dorážal ďalej, aj v dyme, pretože dokázal z neznámych príčin jej polohu zamerať.
Hideo Hatake- Juudaime Hokage *MOD
- Počet příspěvků : 345
JUINKA NO KIYOMI
Hideovo manévrovanie a taijutsu bolo vskutku obdivuhodné.
Jeho štýl boja mi až nebezpečne pripomínal najdôležitejšiu osobu v mojom živote. Možno práve preto som sa chvíľu držala na uzde.
Ten muž... jeho rýchlosť je úžasná, ale po stránke taijutsu mám trochu výhodu. Je zrejmé, že to nie je jeho úplne najhlavnejšia zbraň. Ako je teda možné, že mu nestíham? Naozaj dokáže tak perfektne predvídať moje pohyby? Skutočne je ako "on"... pomyslela som si, ale nemala som dosť času na premýšľanie. Aby toho nebolo málo, pomohol si dymovou clonou. To mu ale nezabránilo v tom, aby ma naďalej dokonale videl.
Tse, to je nepríjemné. Zdá sa, že proti niekomu jeho kalibru nemám na výber, pečať na mojom bruchu začala svietiť, ale na pohľad sa to nijak neprejavilo. Klon však už po chvíľke pochopil, čo som tým dosiahla. Z ničoho nič som ho z neznámych dôvodov dokázala i napriek dymu perfektne vycítiť. Nepoužívala som k tomu ale bežnú metódu senzibilov, nepatrila som medzi nich. Navzdory jeho pohotovému predvídaniu som využila chvíľku prekvapenia, kedy sa moje pohyby vďaka opätovne získanej schopnosti vnímať ho úplne zmenili, na to, aby som mu vyrazila kunai z ruky. Následne mi už nerobilo problémy aspoň raz ho poškrabať mojim, čo na zničenie obyčajného klona úplne postačilo. Zabralo mi to však na môj vkus pridlho.
Hakuei- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 276
Bolo jasné že som bol trochu inej úrovne, ako si sama myslela. Ak už som mal urobenú nejakú tu reputáciu, určite to muselo mať dôvod, a to bola práve moja schopnosť, pomocou ktorej som dokázal skombinovať moju rýchlosť s vnímaním na takúto úroveň. Sám som však aj s týmto esom vedel, len čo zmenila svoje pohyby, že je so mnou to naozaj zle. To, ako sa vyjadrila, patrila určite do nejakej podivnej organizácie. Shuuketsu to byť nemohlo, mala úplne iné vyznačenie ako oni. Takže to museli byť.. oni.
V tom momente mi to začalo zapadať do hlavy. Patrí určite k nim. Ak si prišli pre Jishaka, kvôli informáciam, podľa všetkého už dosiahli dostatočnej moci aby mohli zakročiť. To čo hovorili ostatný, že sa tu začali objavovať "duchovia, zabíjajúci vysokých nukeninov a taktiež ľudí v podsvetí.. Viac ale nič.. S Jishakovými informáciami sa dokážu ale rozrásť.. Musím ich zastaviť! V tom momente, sa rozprskol klon. Nebol to klon ako očakával, bol to Suiton klon, ktorý sa rozprskol na vodu a tá ju celú ostriekala, doslova. Ale to nebolo všetko, ak aj cítila kde som, mohla to, nechcel som sa skrývať. V diaľke ale totiž bolo počuť podivné pískanie.
V tom momente mi to začalo zapadať do hlavy. Patrí určite k nim. Ak si prišli pre Jishaka, kvôli informáciam, podľa všetkého už dosiahli dostatočnej moci aby mohli zakročiť. To čo hovorili ostatný, že sa tu začali objavovať "duchovia, zabíjajúci vysokých nukeninov a taktiež ľudí v podsvetí.. Viac ale nič.. S Jishakovými informáciami sa dokážu ale rozrásť.. Musím ich zastaviť! V tom momente, sa rozprskol klon. Nebol to klon ako očakával, bol to Suiton klon, ktorý sa rozprskol na vodu a tá ju celú ostriekala, doslova. Ale to nebolo všetko, ak aj cítila kde som, mohla to, nechcel som sa skrývať. V diaľke ale totiž bolo počuť podivné pískanie.
JUINKA NO KIYOMI
Konečne sa mi podarilo úspešne zbaviť Hideovho klonu.
Výsledok ma však nijak zvlášť nepotešil. Práve naopak. Ako náhle som bola ošpliechaná vodou, napadol ma hneď ten najhorší možný scenár.
Voda? Čo tým zmôže? Nehovor mi, že sa pokúsi..., došlo mi to pomerne rýchlo. Bolo zrejmé, že čo nevidieť budem čeliť nejakej raitonovej technike. To čudesné pískanie, ktorého som bola svedkyňou, ma v mojej teórii o to viac utvrdilo. Nemohol ma však prekvapiť. Aj keby znova stlmil svoju chakru na nulu, čo bolo popri technike nemožné, dokázala by som ho vycítiť. I napriek tomu som ale nič nenechávala náhode. Bolo jasné, že ak do toho nedám všetko, mohlo by ma to stáť život.
Tak teda dobre. Uznávam, že si s jeho rýchlosťou a neuveriteľným predvídaním neviem rady. V tom prípade bude najlepšie zvýšiť svoju vlastnú rýchlosť na maximum a jednať nevyspytateľne. Našťastie pre mňa mám zbraň, ktorá mi poskytne obe tieto vlastnosti, po mojom tele sa až prekvapivo rýchlo rozliezla pečať, ktorá ešte donedávna sídlila len na bruchu. Nešlo však len o estetické tetovanie. Nie je ani nutné dodávať, že sa na mne už od pohľadu voľačo zmenilo. Moja chakra sa rozhodne neblížila k normálnej. Viac než tú pripomínala práve prírodnú, ale aby toho nebolo málo, aj na nositeľov podobných techník jej bolo akosi priveľa.
Cítil som to. Cítil ako senzibil. A nie len vďaka tomu, som pocítil tu zvláštnu zmenu v okolí. Jej čakra samotná, sa tak zhustila, tak bola silná, tak ohromná a pritom tak desivá. Na malý okamih som úplne poľavil v mojej arogancii, v mojej istote a na malý okamih som úplne pozabudol na svoju techniku boja. Tá sa mi vrátila až po chvíli premýšľania. Vykašľal som sa na to, čo sa na nej zmenilo a proste som previedol to čo aj pred tým. Pretože len čo na chvíľu pocítila, čo tu iskrilo, bolo neskoro. Raiton čakra ktorá vychádzala z diaľky, patrila knižke v ktorej bola časovaná bomba.
To bol môj celý plán po celý ten čas. Mienil som ju naviesť na knihu, aby si myslela že chcem vďaka vode použiť Raiton. A prekvapiť ju znova zozadu. Tentoraz ale úplne inak ako očakávala. Techinka Raikiri, Chidori, mali slabiny v hlučnosti. Ja som si vytvoril niečo silnejšie, vytvoril som jej tichú verziu v podobe Fuutonu, ktorá mala nemalé prekvapenie, ak sa trafila. Pretože len čo som zaútočil na ňu zozadu, snažiac sa jej rukou preraziť hruď, skrýval som pre ňu doslova dva prekvapenia. Ak to výjde.
To bol môj celý plán po celý ten čas. Mienil som ju naviesť na knihu, aby si myslela že chcem vďaka vode použiť Raiton. A prekvapiť ju znova zozadu. Tentoraz ale úplne inak ako očakávala. Techinka Raikiri, Chidori, mali slabiny v hlučnosti. Ja som si vytvoril niečo silnejšie, vytvoril som jej tichú verziu v podobe Fuutonu, ktorá mala nemalé prekvapenie, ak sa trafila. Pretože len čo som zaútočil na ňu zozadu, snažiac sa jej rukou preraziť hruď, skrýval som pre ňu doslova dva prekvapenia. Ak to výjde.
JUINKA NO KIYOMI
V tejto chvíli bolo jasné, že nemám inú možnosť. Nadišiel čas odhaliť Hideovi, akú mám vlastne schopnosť. Pravdou je, že patrím k tým niekoľkým výnimočným ľuďom, ktorí prirodzene absorbujú prírodnú chakru bez toho, aby skameneli. Je o nás však známe, že práve to nás činí psychicky nestabilnými, vedúc nás k zvieraciemu chovaniu. Na to, aby som ale dokázala svoju silu regulovať, som obdržala špeciálnu pečať, ktorá spomínanú prírodnú chakru hromadí bez toho, aby pritom ovplyvňovala moje telo či chovanie. To má hneď niekoľko výhod.
Nielenže mi to umožňuje lepšie narábať s premenou, rovnako ako i v prípade sennin módu perfektne cítiť prítomnosť chakier, ale na to všetko dokážem aj priebežne nazbierať podstatne väčšiu zásobu chakry, ako tomu je u ostatných mne podobných. Následne stačí len uvoľniť pečať a nechať všetku tú silu prúdiť mojim telom. Je ale nutné podotknúť, že zatiaľ som sa uchýlila iba k čiastočnej transformácii. Hideo mohol pocítiť, že niečo nie je v poriadku. Jeho útok zozadu bol síce účinný, ale nie tak, ako by si to želal. V prebodnutí mojej hrude mu čosi zabránilo.
Musela som uznať, že Hideova technika bola veľmi silná. To, čo som tak bleskurýchlo vytvorila na moju záchranu, bolo neuveriteľne hrubé, tvrdé, ba čo viac nahustené prírodnou chakrou. I napriek tomu však dokázal vytvoriť až prekvapivo hlbokú dieru. Trvalo mu ale nejakú tú chvíľu, než si uvedomil, o čo sa jedná. Bolo to niečo, čo by s najvyššou pravdepodobnosťou nečakal - obrovské krídlo, ktoré som vzadu nechala vytvoriť, zatiaľ čo som sa chystala brániť pred prípadým útokom spredu. Ako náhle som v ňom ale ucítila bolesť, prekvapivo obrovskou rýchlosťou som od seba jeho mohutným mávnutím Hidea odhodila. Je nutné podotknúť, že sa to všetko udialo behom pár sekúnd. Bolo preto až neuveriteľné, že som voľačo také vôbec dokázala uskutočniť. Pravý súboj sa ešte len začínal.
Klon, len čo zasiahol, očividne ostal dlho stáť zmätený, kým si vôbec stihol uvedomiť čo sa vôbec stalo. Následne pocítil prudký príval vzduchu a následne náraz ktorý ho odhodil naozaj ďaleko a fakt mu očividne stálo veľa námahy aby nepreletel jej bariérou a nezničil sa. Ten klon som potreboval, takže som všetok svoje úsilie presunul na to aby on práve prežil. Nastala tma, ticho, následne toho všetkého som však svoju taktiku musel okamžite zmeniť. Cítil som to, bol som senzibil a to o akú čakru sa jedná a v akej sile ju dokáže Kiyomi ovládať, nemohol som na ňu tentokrát tak isto zaútočiť.
Zatiaľ čo sa stiahol aj klon, ja samotný som sa uchýlil k tomu aby som ostal nepozorovaný, snažiac sa čo najviac zakryť svoju prítomnosť a zmiasť súpera. Nemohl som zaútočiť priamo, predsa len som ešte netušil o čo tu ide aj keď, pomaly mi začalo dochádzať o akú schopnosť sa jedná a bolo mi jasné že na blízko to bude nemožné. Podľa všetkého budem musieť použiť moje tajné eso, aj keď to som robil nerád, už len z dôvodu že ma to vyčerpávalo na hranicu možností žitia, kedy obvykle som vždy končil v nemocnici na pár týždňov. Preto ju tento krát znova zamestnal klon, ktorý ju pod nátlakom vrhacích zbraní snažil nejako divne nasmerovať čo najďale od originálu. Ja samotný som ale mal pripravený plán na útek, ak by sa rozhodla zaútočiť na mňa.
Zatiaľ čo sa stiahol aj klon, ja samotný som sa uchýlil k tomu aby som ostal nepozorovaný, snažiac sa čo najviac zakryť svoju prítomnosť a zmiasť súpera. Nemohl som zaútočiť priamo, predsa len som ešte netušil o čo tu ide aj keď, pomaly mi začalo dochádzať o akú schopnosť sa jedná a bolo mi jasné že na blízko to bude nemožné. Podľa všetkého budem musieť použiť moje tajné eso, aj keď to som robil nerád, už len z dôvodu že ma to vyčerpávalo na hranicu možností žitia, kedy obvykle som vždy končil v nemocnici na pár týždňov. Preto ju tento krát znova zamestnal klon, ktorý ju pod nátlakom vrhacích zbraní snažil nejako divne nasmerovať čo najďale od originálu. Ja samotný som ale mal pripravený plán na útek, ak by sa rozhodla zaútočiť na mňa.
JUINKA NO KIYOMI
Hideo už konečne vedel, proti komu vlastne bojuje.
Tým, že pútal pozornosť klonom, dal jasne najavo, ktorý z nich je originál. Teraz, keď moje senzibilské schopnosti zbystrili na maximum, som už nemala najmenší problém zamerať sa naňho a dôkladne dávať pozor na to, aby ma opakovane nezmiatol. Ďalšie klony a Kawarimi by už nemali žiadaný účinok. Tentokrát ho už jeho klamlivé ťahy nezachránia. Okrem toho, že sa ale po mojom tele rozrástla pečať, na mne bola badateľná i nepatrná zmena charakteru. Od začiatku súboja som sa poprvýkrát začala usmievať. Svoje zvieracie pudy som ale i naďalej úspešne udržiavala pod kontrolou. To však nič nemenilo na tom, že hoci som ho pôvodne nechcela zabiť, moje plány sa týmto zmenili. Musela som za každú cenu ukojiť svoju krvilačnosť.
Je mi ľúto, ale v tomto stave mojim zmyslom neunikneš. Ako náhle som určila, ktorý je originál, schovávanie už nebude mať zmysel, pomyslela som si a bez problémov sa ubránila Hideovým kunaiom. Využila som k tomu krídlo, ktoré som ešte stále neodvolala, vďaka čomu som sa nepotrebovala ani len pohnúť z miesta. Ako náhle to vzdal, prípadne mu došla výbava, poriadne som sa natiahla a konečne vrátila svoje telo do pôvodného stavu. Moja pečať však samozrejme nezmizla, preto som dokázala kedykoľvek pri najhoršom podobným spôsobom zakročiť znova.
Dym opadol. Toľká chvíľa stačila nato aby všetok tym ustúpil a napriek tomu že vzduch už nebol tak čistý ako na začiatku súboja, odhalil sa celý priestor v ktorom sme stáli. To mi teraz stačilo, skončil som so skrývaním. "Ona, je senzibil ako ja. Dokáže ma vycítiť a prekuknúť akúkoľvek moju pascu alebo klamstvo. Budem musieť s ňou bojovať naplno, priamo. Najradšej by som bol keby som bojoval na diaľku, avšak ona sa na mňa zamerá aj tak. Jej schopnosti sú strašne silné, nebude možné len tak uniknúť, v tom prípade, budem potrebovať ..to zlepšiť.." Pravdou bolo že som plnú schopnosť ešte neodhalil. Moja najsilnejšia schopnosť ktorá mi dovolila dostať sa až na tak vysokú pozíciu. Divil som sa že ma donútila, nepoužil som ju už dávno, avšak v časoch v akých sme žili teraz mi bolo jasné že budem potrebovať ešte viac zosíliť.
V túto chvíľu som ale ruku priložil k zemi, kde sa vytvorila podivná pečať. Presnejšie to urobil klon, ja som zopakoval pohyb, avšak nedotkol som sa zeme, narozdiel od klona som sklonil dlaň k zemi a nechal zem trochu trhať. Áno, po chvíli sa začala lámať samotná zem, avšak čakra ešte nedosiahla úplna. Technika, ktorú som sa snažil vytvoriť trvala pretože som ju ešte neovládol ale bola jedna z mála zbraní pri ktorej som si bol istý že po zásahu určite umrie na prvú ranu. To bola teraz moja jediná šanca, nezasahovať veľa krát po maly, ale poriadne, raz aby to stačilo zabiť ju.
V túto chvíľu som ale ruku priložil k zemi, kde sa vytvorila podivná pečať. Presnejšie to urobil klon, ja som zopakoval pohyb, avšak nedotkol som sa zeme, narozdiel od klona som sklonil dlaň k zemi a nechal zem trochu trhať. Áno, po chvíli sa začala lámať samotná zem, avšak čakra ešte nedosiahla úplna. Technika, ktorú som sa snažil vytvoriť trvala pretože som ju ešte neovládol ale bola jedna z mála zbraní pri ktorej som si bol istý že po zásahu určite umrie na prvú ranu. To bola teraz moja jediná šanca, nezasahovať veľa krát po maly, ale poriadne, raz aby to stačilo zabiť ju.
JUINKA NO KIYOMI
Bola som pripravená skutočne na čokoľvek.
Pravdou je, že dôvod, prečo som na prvý pohľad zdanlivo iba tak postávala, bol skrátka ten, že som čakala, kedy sa naskytne tá správna príležitosť. Stalo sa. Hideo bol sústredený na akýsi neznámy útok, ktorého sila už na diaľku pôsobila desivo, pričom jeho klon s najvyššou pravdepodobnosťou chystal privolanie. Mohla som sa rozhodnúť, po kom z nich pôjdem. Za normálnych okolností by som asi uprednostnila originál, ale z neznámych príčin som mala pocit, že to nebude práve najlepší nápad. Rozhodla som sa preto, že sa najskôr zbavím jeho posily.
"Kassokuken,"
prehovorila som šepotom. To malo za následok, že sa moje ruky behom chvíľky zmenili na čosi monštrózne. V momente, ako Hideov klon položil tú svoju na zem, som nabrala úžasnú rýchlosť. Pravdou je, že už predtým som bola v tomto ohľade porovnateľná s mojim v taijutsu nadaným súperom, ale ako náhle sa k tomu pridala pečať a umelo vytvorené chakrové turbíny, nejeden by si to zmýlil so shunshinom štvrtého raikage. V zlomku sekundy som roztrhla spomínaný klon na kusy.
Bolo mi trochu samozrejmé že sa pokúsi napadnúť originál, práve v to som pri svojej taktike dúfal. Avšak, jedna z mojich špeciálnych schopností bola očakávať zvrat situácií. A myslieť na všetky cesty, nie len na jednu. Práve to bol dôvod prečo som vedel dostatočne rýchlo zareagovať na situáciu ktorá nastala na bojisku. V okamihu ako dokázal zasiahnuť klon, a tak prerušiť jeho bytie na tejto planéte, okamžite pocítila tvrdé následky. Nebol to totiž klon aký doteraz. Bol to Raiton klon. Nie len že jeho schopnosti dokázali udržať klon nažive na diaľku ale aj získal polovicu mojich schopností, teda aj čakru. Dokázal vnímať na takmer rovnaej úrovni ako ja, pocítil že na neho útočí ale nedokázal sa vyhnúť. Nedokázal sa vyrovnať jej fakt úchvatnej rýchlosti pri ktorej ju bolo ťažké čítať. Avšak, stihol urobiť aspoň jednu vec a to natiahnuť ruky dopredu. To stačilo nato, aby po zásahu mal priestor na jeho špeciálnu schopnosť.
Po zabití klona, totiž klon vypustí do okolia ohromnú dávku Raiton čakry. Tá okamžite po výbbuchu naviazala na vodu ktorá sa rozpriestierala po tele tejto ženy, a to stačilo nato aby ju to aspoň na malú sekundu zastavilo. Pretože moja technika okamžite zareagovala na Raiton čakru, a prúd čakry okamžite vyletel z mojich rúk. Presnejšie, po tom čo prúd doslova kopol Kiyomi, vytvoril som nedokonalú verziu Raikiri, a vďaka mojim schopnostiam, som sa dokázal v okamihu dostať priamo za jej chrbát, keďže sme si boli s klonom čelne. Nachytala sa do pasce, avšak keď sa pokúsila použiť znova krídlo na odrazenie, pocítila bolesť. Zakusnutie ktoré jej znemožnilo pohnúť rukami na chrbte.
Po zabití klona, totiž klon vypustí do okolia ohromnú dávku Raiton čakry. Tá okamžite po výbbuchu naviazala na vodu ktorá sa rozpriestierala po tele tejto ženy, a to stačilo nato aby ju to aspoň na malú sekundu zastavilo. Pretože moja technika okamžite zareagovala na Raiton čakru, a prúd čakry okamžite vyletel z mojich rúk. Presnejšie, po tom čo prúd doslova kopol Kiyomi, vytvoril som nedokonalú verziu Raikiri, a vďaka mojim schopnostiam, som sa dokázal v okamihu dostať priamo za jej chrbát, keďže sme si boli s klonom čelne. Nachytala sa do pasce, avšak keď sa pokúsila použiť znova krídlo na odrazenie, pocítila bolesť. Zakusnutie ktoré jej znemožnilo pohnúť rukami na chrbte.
JUINKA NO KIYOMI
Konečne nadišla tá neuveriteľne napätá chvíľa.
Okamih, ktorý mohol definitívne rozhodnúť o víťazovi. Hideov útok rozhodne stál za to. Nebola som jediná prítomná osoba, ktorá vedela vyčkať na správny moment a perfektne načasovať protiútok. Nielenže som bola čiastočne paralyzovaná a skôr, než som sa stačila akýmkoľvek spôsobom brániť, sa do mňa už zahryzli nedávno vyvolaní psy, zozadu sa na mňa vyrútil originál s nebezpečnou technikou. Moje bojové inštinkty sa však ukázali byť zdanlivo bezkonkurenčné. Tesne predtým, ako jeho dlaň prebodla moju hruď, som totiž vykonala niečo, s čím s najvyššou pravdepodobnosťou nepočítal. Z ničoho nič mohol pocítiť obrovský nával chakry, ktorý sa vyrútil z transformovanej ruky.
"Ichishiki," možno som nevedela hýbať svojim telom, ba čo viac, pri zemi ma držala pomerne veľká váha, nestačilo to na moje absolútne znehybnenie. Podobne ako predtým som zo seba vytvorila živú raketu, tentokrát ale len na jednej strane. To malo za následok, že som sa dokázala včas posunúť tak, že Hideo minul môj životne dôležitý bod a akurát ma nepríjemným spôsobom rozťal na chrbte. Ani psy ma nemohli udržať úplne nehybnú, preto ma kvôli turbínam, ktoré ich mohli spáliť, väčšina musela pustiť. Aby toho ale nebolo málo, ako náhle v rýchlosti s raikiri a Hideo prešiel okolo mňa, neprestala som sa točiť, vďaka čomu som tentokrát od chrbta zaútočila ja. Na lepšie predstavenie to bolo, ako keby celou silou vrazil do otáčajúcich sa dverí. Mal len to šťastie, že bol natoľko rozbehnutý, že som mu i vďaka tým vytrvalejším psom nedokázala zlomiť chrbticu, akurát som mu uštedrila nepríjemný úder ramenom, zatiaľ čo moja päsť skončila zaborená pomerne hlboko v zemi.
Okamžite po tom čo zo seba strhla psi, sa snažili dostať od nej čo najďalej. Avšak, sám som pocítil dosť veľkú odplatu za moju možnosť dostať sa cez jej obranu a zraniť ju. Okamžite po tom čo sa mi ruka zasekla v jej chrbte, som pocítil ako využila otáčavý efekt a samotná mi zasadila do chrbta mohutnú ranu ktorú som v tej rýchlosti dokázal iba z časti vykryť a tak mi nespôsobila vážne problémy, pričom to vyzeralo že v plnej sile by to bolo schopné ma prelomiť na viac častí. Namiesto toho ma to odnieslo takmer až na kraj nášho bojového poľa a tam ma zahalil dym od nárazu, keď som prerazil časť zeme a nalomil strom o ktorý som udrel. V túto chvíľu som bol ale rád za len tak malú ranu, pretože som vôbec nechápal ako je možné že sa tomu niekto dokáže vyhnúť.
Až v momente ležiaci na zemi a opierajúci sa o pomaly opadajúci kus stromu, som začal chápať v akej situácii sa nachádzam a kam pomaly smerujem. "Zdá sa že súper je oveľa silnejší ako ja, a to výhody som stratil už v momente kedy dostala ten záchvat a zmenila sa. Tentokrát mi už nepomôžu moje malé triky a taktiky, budem sa potrebovať dostať k Pakunovi a rozbehnúť to. To ale bude vyžadovať čas.." V momente ako som dohovoril, vytiahol som z vaku tri kunaie. Niečo ale na tom bolo, keďže som počet pečlivo vyberal. A v momente kedy som hodil prvý, keď kunai len tak na random vyletel z dymu, kde som sa nachádzal, aj keď bola v tejto trochu agresívnej forme, mohla z toho usúdiť že sú to len posledné pokusy o vzdor, alebo, to možno malo nejaký zmysel.
Až v momente ležiaci na zemi a opierajúci sa o pomaly opadajúci kus stromu, som začal chápať v akej situácii sa nachádzam a kam pomaly smerujem. "Zdá sa že súper je oveľa silnejší ako ja, a to výhody som stratil už v momente kedy dostala ten záchvat a zmenila sa. Tentokrát mi už nepomôžu moje malé triky a taktiky, budem sa potrebovať dostať k Pakunovi a rozbehnúť to. To ale bude vyžadovať čas.." V momente ako som dohovoril, vytiahol som z vaku tri kunaie. Niečo ale na tom bolo, keďže som počet pečlivo vyberal. A v momente kedy som hodil prvý, keď kunai len tak na random vyletel z dymu, kde som sa nachádzal, aj keď bola v tejto trochu agresívnej forme, mohla z toho usúdiť že sú to len posledné pokusy o vzdor, alebo, to možno malo nejaký zmysel.
JUINKA NO KIYOMI
Môj pohyb bol bezpochyby až príliš riskantný. Napokon som z neho ako tá zranenejšia vyšla ja. Snaha o zlomenie Hideovej chrbtice bola neúspešná, pričom šrám, ktorý som obdržala na chrbte, bol hlbší, než sa na prvý pohľad zdalo. Krvácanie som vďaka narábaniu so svojim telom nemala najmenšie problémy zastaviť, ale predsa to do istej miery obmedzovalo môj pohyb. Nedostala som však priveľa času na to, aby som zvážila všetky svoje možnosti a vymyslela novú stratégiu.
Dala som opäť na svoje inštinkty. V momente, ako sa na mňa vyrútil kunai, som jednu zo svojich rúk zmenila na reznú zbraň. Následne mi stačil jediný pohyb na zastavenie Hideovho chabého pokusu o útok. Na ďalšie podobné som už nečakala - rozbehla som sa rovno naproti dymu, pomáhajúc si opäť chakrovými turbánami. Nemienila som mu dať čas na vydýchnutie a vymyslenie taktiky.
Okamžite som mal v pláne vystreliť druhý kunai, ale môj plán padol v okamihu kedy mi nedala ani možnosť poriadne sa nadýchnuť. A čo som očakával, nebolo ani možné aby ma nechala chvíľku si vydýchnuť, tu som však sám začal pociťovať ako na mňa niečo dopadá. Mal som jednu obrovskú slabinu, moju zásobu čakry ktorá po zničení klona, prišla takmer o polovicu sily. Vedel som že pomaly spejem k bodu kedy budem nútený využívať čakru na maximum a tú som si potreboval do toho momentu šetriť. Napriek tomu ale ako to bolo nebezpečné, som druhý kunai namiesto ochoty brániť sa, hodil. Potreboval som to ukončiť rýchlo a hneď!
V momente kedy vyletel druhý kunai, samotná Kiyomi pocítila ako do nej niečo veľké narazilo, presnejšie pes, obrovský pes a jeden z mojich najväčších summonov ktorý sa veľkosťou rovnal človeku. Nezahrýzol sa, nebojoval, proste do nej len prachsprosto narazil aby ju vyklonil zo smeru, aby nebola schopná sa tak ľahko dostať ku mne pričom ja samotný som získal dosť času aby som posledný kunai v ruke chytil naozaj pevne a vytvoril na ňom povlak podivnej energie, statickej elektriny, ktorá sa pomaly menila na Raiton techniku. Tentokrát som to chcel ukončiť, čo najrýchlejšie skôr, než budem nútený dať dole pásku. Postavil som sa na nohy, kunai som dal do stredu tela, postavil sa do postoja pripravený na jej náraz a pripravený bojovať s ňou na blízko.
V momente kedy vyletel druhý kunai, samotná Kiyomi pocítila ako do nej niečo veľké narazilo, presnejšie pes, obrovský pes a jeden z mojich najväčších summonov ktorý sa veľkosťou rovnal človeku. Nezahrýzol sa, nebojoval, proste do nej len prachsprosto narazil aby ju vyklonil zo smeru, aby nebola schopná sa tak ľahko dostať ku mne pričom ja samotný som získal dosť času aby som posledný kunai v ruke chytil naozaj pevne a vytvoril na ňom povlak podivnej energie, statickej elektriny, ktorá sa pomaly menila na Raiton techniku. Tentokrát som to chcel ukončiť, čo najrýchlejšie skôr, než budem nútený dať dole pásku. Postavil som sa na nohy, kunai som dal do stredu tela, postavil sa do postoja pripravený na jej náraz a pripravený bojovať s ňou na blízko.
JUINKA NO KIYOMI
Nie je tajomstvom, že Hideov druhý hodený kunai postihol rovnaký osud, ako aj prvý. Bez akýchkoľvek problémov som ho i napriek psovi dokázala svojou vlastnou čepeľou zneškodniť, ale je pravda, že som pritom do istej miery stratila rovnováhu. Na krátky moment som svoj cieľ nemohla prenasledovať. Aspoň si to teda myslel, no napokon som sa s týmto zdanlivým problémom dokázala vysporiadať po svojom.
"Kusari!" vykríkla som a využila druhú voľnú ruku. Tú som natiahla dostatočne na to, aby som už z tejto vzdialenosti dokázala dosiahnuť na Hidea. Pokúšať sa o smrtiaci úder by pravdepodobne nemalo zmysel, ale tým, že som sa obrovskou rýchlosťou zamerala na oblasť, ktorú skúsený shinobi necíti potrebu chrániť tak, ako práve vitálne body, som ho dokázala chytiť za nohu a potiahnuť svojim smerom. Ako sa tak na mňa rútil, jeho osud sa zdal byť spečatený - chcela som mu jednoducho odseknúť hlavu čepeľou na mojej druhej ruke.
Pravdou však bolo, nie len to že mala neuveriteľne rýchle ťahy a dokázala reagovať naozaj dostatočne rýchlo na všetky doteraz vzniknuté situácie, ja som však takmer všetko dokázal vyčítať. Napriek tomu som útok na nohu vôbec neočakával, preto ma dokázala za ňu potiahnuť a mňa dostať na chrbát kedy ma v obrovskej rýchlosti sa snažila pritiahnuť čo najbližšie k sebe. Pozabudla ale, napriek tomu aké nebezpečné sa zdalo nechať sa ňou chytiť, že som nepatril k pomalým ľuďom ale naopak, zameriaval som sa na rýchlosť. S rukou vo vrecku som vytiahol oceľové lanko, ktoré som okamžite hodil o najbližší strom a aspoň na chvíľku som zastavil jej ťahanie, len na malú chvíľku to stačilo. V tom momente sa ale moja taktika dokončila.
"Raiden.." Moja vrcholná technika ktorú som sa doučil len nedávno, spojenie Raikiri v dve osoby. Sama pocítila ako sa jej reže ruka, ako vôbec nedávala pozor na kunaie ktoré len tak ošemetne odhadzovala, ktoré teraz vytvorili doslova portál, spojenie dvoch Raikiri v jednu reťaz. Kunaie, neboli obyčajné, práve naopak za pomoci obyčajného Henge no jutsu boli pozmenené klony na zbrane a tie som hádzal. Dosť riskantné keby sa to náhodou nepodarilo, už len ako vplyv na čakru, ale to stačilo. A tak, klony vytvorili spojenie Raidenu v okolí ruky a dokonale ju presekli ak nestihla naozaj rýchlo zareagovať, čo bola veľmi malá šanca. Bolo to určite prekvapivé, niečo čo určite nečakala, a rýchle, oveľa rýchlejšie ako jej ťahanie rukou.
"Raiden.." Moja vrcholná technika ktorú som sa doučil len nedávno, spojenie Raikiri v dve osoby. Sama pocítila ako sa jej reže ruka, ako vôbec nedávala pozor na kunaie ktoré len tak ošemetne odhadzovala, ktoré teraz vytvorili doslova portál, spojenie dvoch Raikiri v jednu reťaz. Kunaie, neboli obyčajné, práve naopak za pomoci obyčajného Henge no jutsu boli pozmenené klony na zbrane a tie som hádzal. Dosť riskantné keby sa to náhodou nepodarilo, už len ako vplyv na čakru, ale to stačilo. A tak, klony vytvorili spojenie Raidenu v okolí ruky a dokonale ju presekli ak nestihla naozaj rýchlo zareagovať, čo bola veľmi malá šanca. Bolo to určite prekvapivé, niečo čo určite nečakala, a rýchle, oveľa rýchlejšie ako jej ťahanie rukou.
JUINKA NO KIYOMI
Bola som takmer presvedčená o tom, že to klapne.
Tým, že som všetko svoje cítenie sústreďovala na originál, aby mi už viac neušiel, som absolútne prehliadla fakt, že kunaie, ktoré po mne vrhol, boli vlastne klony. Chakru, ktorú som z nich cítila, som pre svoju nepozornosť pripisovala snahe o ich zosilnenie. Bola som hlúpa. Tým, že som potlačovala sama seba, som nebojovala ani prehnane ostražito, ako som to za normálnych okolností mala vo zvyku, ale ani ako krvilačné zviera. Po celý ten čas som vo svojom vnútri zvádzala ťažký psychický boj, čo sa odrážalo i na mojej tichosti. To si s najvyššou pravdepodobnosťou musel uvedomiť i sám Hideo, preto skúšal niečo tak riskantné. Bol však úspešný. Rozsekol ma a nebyť toho, že som opäť využila turbíny na zmenenie smeru a únik, s najvyššou pravdepodobnosťou by som bola mŕtva. Dostala som sa až k chatrči, kde som v kaluži krvi pokľakla a tajne preklínala svoj osud. Bola som na dne.
- MINULOSŤ -
Od doby, čo som sa dobrovoľne pridala k Hakuei, uplynul už celučičký rok.
Spomienky na to, aký život som viedla predtým, boli kvôli našej rituálnej očiste rozmazané, ale predsa mi v pamäti utkvel deň, kedy som poprvýkrát naživo videla osobu, ktorá mi ho od základov zmenila. Bola som beštia v pravom slova zmysle. Svoje schopnosti som si ale nevybrala. Moja Senninka bola i na pomery mne podobných až príliš silná na to, aby som ju dokázala ovládať. Mala som kvôli nej vskutku prázdny život plný bezhlavého zabíjania. A keď som aj nebola pod jej vplyvom, svoju bezmocnosť som utápala v žiali. Neraz som sa pokúsila o samovraždu, ale bolo to márne. Skoro ako keby mi v tom bránilo moje vlastné telo. Len svojim narodením som bola odsúdená na tento večný trest. To som si teda aspoň myslela, než ma z neho prišiel vyslobodiť neznámy shinobi v maske. Stačil mu jediný pohľad na to, aby som navzdory môjmu besneniu pochopila, že mi videl až do duše. Vraždiace pohnútky ma hnali k tomu, aby som ho za každú cenu pripravila o život, ale on bezchybne predvídal moje pohyby.
Po sústavnom vyčínaní sa mi konečne podarilo upokojiť. Muž, ktorého som tak bezhlavo chcela zabiť, tam v otrhanom plášti so zlomenou maskou i naďalej vyčkával. Za celý ten čas mi neublížil, akurát sa vyhýbal, skoro ako keby čakal na to, kedy ma to prejde. Navzdory jeho zovňajšku však nebol zranený. Vtedy som mu poprvýkrát mala možnosť pohliadnuť do tváre.
"Č-čo to vyvádzaš?! Ak na to máš schopnosti, neváhaj a zabi ma!" okríkla som ho v hneve a zahanbení. Ten však mojej požiadavke nanešťastie opakovane odmietal vyhovieť.
"Prečo to robíš?! To nevidíš, v akom som stave?! Od doby, čo sa u mňa poprvýkrát prejavili schopnosti a ja som nechcená ostala napospas divočine, žijem len zo zabíjania zvierat a ľudí... nemám absolútne nič! Som netvor, ktorý k sebe láka zvedavcov a živí sa ich surovým mäsom! To si sa mi prišiel vysmievať?! Prosím, ukonči moje trápenie!"
"Odmietam," prehovoril. Ako náhle ma však ponoril do sĺz, konečne to odôvodnil.
"Si presne tá, ktorú hľadám. Zo všetkých smutných prípadov, s ktorými som sa doposiaľ stretol, si ty tá najmenej skazená. Nenechávaš sa ovládať cudzou mocou. Z ľudí, ktorí ochotne bránia tých, ktorí ich využívajú ako obyčajné nástroje, je mi už zle. Ty si iná. Tvoja vlastná moc je tak veľká... tak neovplyvniteľná, že si sama sebe väzňom. To je nepochybne smutný príbeh, ale ja ti dokážem pomôcť. Doteraz si žila ako zviera, ale ja z teba urobím krásku. Až do doby, než nadíde čas, aby si svoju krvilačnosť namierila proti nepriateľom, budeš žiariť ako Kiyomi (清美, doslova "čistá krása"). Doprajem ti život, po ktorom tak túžiš, a nebudem pýtať nič na oplátku. Stačí, ak budeš sledovať moje- nie, Sora no Senove veľké činy," viedli sme spolu ešte dlhý rozhovor, ale jeho koniec bol rozhodnutý už na začiatku. Môj záchranca svoje slovo splnil. Vytvoril pre mňa pečať, v ktorej som uskladňovala hromadenú prírodnú chakru a naučila sa ju s rozumom využívať. Konečne som sa cítila ako človek, ale nie je tajomstvom, že kunoichi zo mňa nikdy nebude...
- KONIEC MINULOSTI -
Nechcela som dopustiť, aby sa zo mňa znova stala beštia. Bolo však zrejmé, že ako ninja Hideovi nesiaham ani po päty. Práve preto som zvádzala spomínaný vnútorný súboj. Potrebovala som konečne zaujať rozhodný postoj. Na to, aby ma stihol doraziť, som mu nedala dosť času. Nenápadne som natiahla časť svojho tela k Jishakovi. Moje životne dôležité orgány neboli poničené, potrebovala som len nejaké ľudské tkanivo. Navzdory tomu, že bol už nejakú chvíľu mŕtvy, sa ešte nestihol rozložiť dosť na to, aby bol úplne nepoužiteľný. Vysala som z neho všetko, čo šlo, následkom čoho som sa dokázala až prekvapivo rýchlo zregenerovať.
Sám ako ona samotná, som sa aj napriek podarenému útoku cítil naozaj zle. Vytvoril som znova klony, a tento krát som k tomu použil medzi nimi jednu z mojich najsilnejších, teda vlastne moju najsilnejšiu a najviac vyčerpávajúcu techniku. Práve to sa podpísalo na mojej schopnosti prejsť k nej rýchlo aby som ju dokázal doraziť, avšak všetku svoju vôľu som presunul vo svoju vieru v to, že sa mi ju podarilo prizabiť a ona nemá schopnosť ako si svoje rozseknuté telo napraviť. Mýlil som sa a to dosť škaredo. Keď som sa totiž oprel o strom, snažiac sa chytiť druhý dych, zahľadel som sa ako z jej ruky vyletela podivná hmota a tá sa okamžite napojila na Jishakovo mŕtve telo. Chvíľku mi trvalo než som svoju pozornosť upriamil pozorne na moje senzibilstvo až som pochopil.
"Dokáže z tiel vysávať ich životnú silu, ich orgány a vlastne takmer aj čakru, pomocou ktorej si regeneruje svoje zranenia. Už tomu začínam rozumieť. To čo doteraz bojovala, ešte nebolo určite všetko čo by na mňa vytiahla. Pri predstave akou schopnosťou vládne, keby som nedokázal nič vymyslieť a spoliehal by som sa iba na svoje schopnosti, určite by som takmer okamžite prehral.." Klony ktoré donenávna postávali vedľa, odskočili každý na inú stranu a ja samotný som sa nejako vyhrabal nemotorne na nohy. V tichosti ktoré nastalo prestali aj moje psi sa skrývať niekde v pozadí a dostali sa čo najbližšie ku mne. Chýbal jeden pes, ktorý som dúfal na moje zavolanie pribehne čo najskôr.
"Dokáže z tiel vysávať ich životnú silu, ich orgány a vlastne takmer aj čakru, pomocou ktorej si regeneruje svoje zranenia. Už tomu začínam rozumieť. To čo doteraz bojovala, ešte nebolo určite všetko čo by na mňa vytiahla. Pri predstave akou schopnosťou vládne, keby som nedokázal nič vymyslieť a spoliehal by som sa iba na svoje schopnosti, určite by som takmer okamžite prehral.." Klony ktoré donenávna postávali vedľa, odskočili každý na inú stranu a ja samotný som sa nejako vyhrabal nemotorne na nohy. V tichosti ktoré nastalo prestali aj moje psi sa skrývať niekde v pozadí a dostali sa čo najbližšie ku mne. Chýbal jeden pes, ktorý som dúfal na moje zavolanie pribehne čo najskôr.
JUINKA NO KIYOMI
Hideova hypotéza bola pravdivá. Nešla som úplne naplno.
"Prečo... prečo si nemohol prijať moju ponuku?" spýtala som sa zjavne v zlej nálade. Nebola som práve bojový typ, ako jediná členka Hakuei som od svojho nástupu ešte absolútne nikoho nezabila. Všetko som sa snažila riešiť mierumilovne, ale teraz by som tým riskovala únik dôležitých informácií. To som z pochopiteľných dôvodov nechcela dopustiť. Nemohla som to spôsobiť osobe, ktorá pre mňa v minulosti tak veľa urobila. Neuspela som ako kunoichi. Ak som chcela, aby to pre nás dopadlo dobre, musela som vypustiť zviera. Veru, tak sa aj stalo. Prestala som používať len chakru, ktorú nahromadila moja pečať. Definitívne som ju uvoľnila úplne a začala pohlcovať novú. Behom chvíľky som sa tak začala meniť úplne.
"Robila som všetko preto, aby som s tebou jednala ako dáma, ale s tým je koniec. Ako náhle ma prírodná chakra ovládne úplne a inštinkty, ktoré som v sebe po celý rok úspešne potlačovala, sa prederú na povrch, už viac nebudem mať kontrolu. Odteraz za seba neručím. Predstavujem ti niečo, čo v minulosti prezývali Jōtai Ni (状態2, doslova "fáza dva")," tak zneli posledné slová mojej dobrej polovičky. Ako náhle sa však dostali k Hideovým ušiam, mohol postrehnúť, ako mi vyrastajú obrovské drápy, stavba môjho tela sa akosi mení, narastajú mi vlasy a z chrbta sa derú von krídla. Menila som sa na nefalšované monštrum.
Strachom som sa ani nedokázal poriadne nadýchnuť, tento naozaj chvíľkový stav vyvolal pohľad na jej nový zjav. Okamžite po jej slovách, kedy sa jej transformácia podarila a predo mnou namiesto dámy stálo monštrum, pocítil som niečo, čo za celý tento súboj ani raz, napriek tomu že som sa priblížil k smrti naozaj blízko. Divný pot, mrazenie na chrbte. V túto chvíľu, kedy som dosť dobre vedel že aj moja čakra klesla na dno a technika ktorú som doteraz využíval bola nedokončená a sám som nevedel či by som bol schopný to využiť správne, som cítil že by bolo najlepšie utiecť, čo vzhľadom na množstvo výbušných lístkov nešlo.
"Pretože chránim Konohu, chránim svoj domov. Chránim všetkých ktorý pre mňa niečo znamenajú. Neplním rozkazy, neplním povinnosti. Robím to z vlastnej vôle pre ochranu tých čo mám rád. To je niečo čo nepochopíš. To je niečo, prečo sme doteraz vydržali.." Prehovoril som, mal som pocit že v tomto súboji budem potrebovať siahnuť na dno, preto som sa aspoň trochu týmito slovami povzbudil a zopakoval si v hlave prečo to všetko vlastne robím. Povzdychol som si a napriek tlaku jej čakry, ktorá bola tak hustá že by sa dala krájať kunaiom, som ostal pevne stáť, spokojne a s úsmevom pod maskou pripravený ďalej bojovať bez najmenšieho náznaku strachu. Ak sa Jishakove informácie dostanú do zlých rúk, mohlo by to znamenať koniec Konohy. To nedovolím, a siahnem aj to najhlbšie dno aby som ju porazil. A presne v tom momente dopadol zvitok od klonu na zem, stlačil ho. Ja sám som zložil obrovské množstvo pečatí v tak obrovskej rýchlosti že si to ani ona sama nestihla všimnúť, dokonca aj Sharingan by mal problémy, a vzhliadol som na ňu. Tentoraz nebudem útočiť ja, ale počkám si na jej krok a vyblokujem ho. Kým to nebude prichystané. Pretože v tom istom momente po doskladaní pečatí som siahol rukou k pravému oku pod maskou, a prst prestrčil cez pásku,stiahol ju ale oko nechal zatvorené.
"Pretože chránim Konohu, chránim svoj domov. Chránim všetkých ktorý pre mňa niečo znamenajú. Neplním rozkazy, neplním povinnosti. Robím to z vlastnej vôle pre ochranu tých čo mám rád. To je niečo čo nepochopíš. To je niečo, prečo sme doteraz vydržali.." Prehovoril som, mal som pocit že v tomto súboji budem potrebovať siahnuť na dno, preto som sa aspoň trochu týmito slovami povzbudil a zopakoval si v hlave prečo to všetko vlastne robím. Povzdychol som si a napriek tlaku jej čakry, ktorá bola tak hustá že by sa dala krájať kunaiom, som ostal pevne stáť, spokojne a s úsmevom pod maskou pripravený ďalej bojovať bez najmenšieho náznaku strachu. Ak sa Jishakove informácie dostanú do zlých rúk, mohlo by to znamenať koniec Konohy. To nedovolím, a siahnem aj to najhlbšie dno aby som ju porazil. A presne v tom momente dopadol zvitok od klonu na zem, stlačil ho. Ja sám som zložil obrovské množstvo pečatí v tak obrovskej rýchlosti že si to ani ona sama nestihla všimnúť, dokonca aj Sharingan by mal problémy, a vzhliadol som na ňu. Tentoraz nebudem útočiť ja, ale počkám si na jej krok a vyblokujem ho. Kým to nebude prichystané. Pretože v tom istom momente po doskladaní pečatí som siahol rukou k pravému oku pod maskou, a prst prestrčil cez pásku,stiahol ju ale oko nechal zatvorené.
JUINKA NO KIYOMI
Bolo to tu. Transformácia sa konečne chýlila ku koncu.
Z hlavy mi vyrašili obrovské rohy, zatiaľ čo krídla boli konečne celé vonku. Nielen plášť, ale aj môj top bol rozorvaný na kúsky, pričom moje vlasy mi siahali až po pás. Oči, ktoré sa už predtým vyznačovali neprirodzene žltou farbou, žiarili ešte jasnejšie.
"Hehehe... z nevysvetliteľných dôvodov... sa cítim úžasne," prehovorila som po chvíli desivým hlasom. Jeho hĺbka sa nijak zvlášť nezmenila, ale zanechával akýsi zvláštny chlad v srdciach kohokoľvek, kto si ho vypočul. Bola som bezpochyby zmenená, ale asi nie tak, ako by to Hideo čakal. Monštrum, akým som bola predtým, sa už neukázalo. Nebola som zvieraťom v pravom slova zmysle. Pečať bola totiž natoľko mocná, že dokonca i v tomto stave čiastočne zachovávala môj ľudský charakter, ktorý sa tak vo zvláštnom pomere miesil s tým netvorom, ktorý sa zo mňa ozýval. Otázkou zostávalo, čo to znamenalo pre Hidea.
Fyzická a psychická zmena nebola jediná, ktorou som si prešla. Úroveň mojej chakry vzrástla na neopísateľnú úroveň. Bola som prakticky ako bezchvostý bijuu. Mohla za to v prvom rade všetka tá prírodná chakra, ktorá sa vo mne v priebehu posledného roku zhromažďovala. Tým, že som si však zachovala aj nejakú dávku inteligencie, sa zo mňa stala veľmi hrozivá zbraň. Prvá vec, ktorú som po svojej kompletnej premene urobila, bola tá, že som vystrčila svoj neprirodzene dlhý jazyk a zlízala zo svojej ruky krv, ktorá na mne i napriek zregenerovaniu zostala. Ťažko povedať, aké myšlienky sa Hideovi práve preháňali hlavou. Na počudovanie som ale nejednala hneď.
Stál som ako prikovaný na mieste, napriek tomu že som si nechával zatvorené oko, mal som nie len strach ho otvoriť a aktivovať, ale to čo som videl pred sebou už prešlo hranicami ľudskosti. Vlastne to bolo po prvý krát čo som sa stretol s niekým, kto by túto schopnosť mal. Tie zlé napodobeniny prekliatej pečate ešte z dávna, boli oproti tomu nič. A tá čakra, ktorá presahovala aj klan Uzumaki a rovnala sa takmer démonom, ma len utvrdili že už od začiatku vlastne bojujem s monštrom.
"Áno, to býva keď ti narastú krídla.." Poznamenal som s povzdychom. Naozaj, v túto chvíľu mi už do spevu ani srandy nebolo, vlastne to bola tá situácia pri ktorej som si začal pomaly uvedomovať že sa možno už do Konohy živý, pri najlepšom celý, nevrátim. V lísti, ktoré pomaly opadovalo zo živých stromov, vďaka monštróznej čakre ktorá mrazila a v tom úpenlivom tichu, atmosféra sa len viac a viac zhusťovala. Tie mrazivé pocity z jej čakry, vlastne som sa nachádzal v situácii ktorú si zapamätám ešte dlho, ak sa mi odtiaľ podarí nejako dostať. Avšak, šliapol som priďaleko aby som sa mohol vrátiť. Ak začne boj, jeden z nás bude musieť umrieť. "Kto si?" Spýtal som sa triviálnu otázku, ale bola položená vážne. V oku mi to mohla zahliadnuť, chcel som vedieť, proti komu bojujem, chcel som vedieť jej príbeh.
"Áno, to býva keď ti narastú krídla.." Poznamenal som s povzdychom. Naozaj, v túto chvíľu mi už do spevu ani srandy nebolo, vlastne to bola tá situácia pri ktorej som si začal pomaly uvedomovať že sa možno už do Konohy živý, pri najlepšom celý, nevrátim. V lísti, ktoré pomaly opadovalo zo živých stromov, vďaka monštróznej čakre ktorá mrazila a v tom úpenlivom tichu, atmosféra sa len viac a viac zhusťovala. Tie mrazivé pocity z jej čakry, vlastne som sa nachádzal v situácii ktorú si zapamätám ešte dlho, ak sa mi odtiaľ podarí nejako dostať. Avšak, šliapol som priďaleko aby som sa mohol vrátiť. Ak začne boj, jeden z nás bude musieť umrieť. "Kto si?" Spýtal som sa triviálnu otázku, ale bola položená vážne. V oku mi to mohla zahliadnuť, chcel som vedieť, proti komu bojujem, chcel som vedieť jej príbeh.
JUINKA NO KIYOMI
Aj keď som tak nepôsobila, bola som prekvapená.
Od doby, čo som naposledy zašla tak ďaleko, ubehol celý rok. Nepočítala som s tým, že o sebe vôbec budem vedieť, ale pečať, ktorú pre mňa Tsuki no Sen vytvoril, bola naozaj veľmi mocná. Pravdou ale bolo, že sa na povrch predsa len predierali inštinkty, ktoré som inokedy nemala. Rovnako tak som sa cítila sebavedomejšie a apatickejšie voči veciam, ktoré mi predtým bránili v sústredení. Napriek tomu, že som bola od pása hore nahá, nepociťovala som ani len náznak hanby. Všetok stres sa zo mňa úplne vytratil a hoci som mala kontrolu nad vlastným telom, dostávala som chuť na kdečo, čo by mi inokedy ani len neprišlo na um. Na Hideovu otázku som preto odpovedala jednoducho.
"Hm. Ak mám byť úprimná, v tejto chvíli ani sama neviem," veru, neostýchala som sa povedať pravdu.
"Ale myslím si, že začínam rozumieť," prehovorila som po chvíli, roztvorila krídla a vyletela do vzduchu, aby na mňa Hideo nemohol len tak jednoducho dosiahnuť.
"Už viac nie som ani kráska, ani zviera. Ak by som sa mala opísať jediným slovom, najbližšie mám k démonovi," moje slová zdanlivo nemali zmysel, ale ja som vedela presne, čo znamenajú. Doposiaľ som žila životom iba jednej z mojich menovaných ja, no tentokrát to bolo iné. Vždy, keď som bola beštiou, zabíjala som bez výnimky, zatiaľ čo svoj ľudský čas som trávila ľútosťou. Moje rozdielne osobnosti sa navzájom všemožne potláčali. Neubehla sekunda, kedy by som hlboko vo svojom vnútri nezvádzala ťažký boj, ale tomu bol koniec. Už viac nebudem bezdôvodne vraždiť. Odteraz budem zabíjať z mojej sebeckej lásky k Tsuki no Senovi. Tým, že svojej krvilačnosti dobrovoľne dám priechod a vznešený zmysel, ukojím túžby jak svojej ženskej, tak i monštróznej stránky. A mojou prvou obeťou bude Hideo.
Pocit strachu však okamžite po tom čo povedala, ma prešiel. Áno, strach z toho že to je démon ktorý buď zomrie alebo ma zabije, možno pretrvával, avšak strach z nej samotnej pomaly odišiel. V túto chvíľu mi jej prišlo skôr ľúto, viac akoby som k nej pociťoval spomínaný strach, alebo hnev, hocičo. Jej správanie podľa všetkého, bolo spôsobené dosť nepeknou minulosťou, a to všetko čo rozprávala prišlo tak hrozné. V momente som zapochyboval, či ju chcem naozaj zabiť, aj keby to bolo vlastne pre ňu vykúpenie.
"Démon, jo?" Zaznelo, s plnými pochybnosťami v hlave. Podľa všetkého som narazil znova na nejakého šialenca ktorý si v minulosti toho veľa vyžral, a tak sa scvokol. Už z môjho hlasu bolo poznať, že aj keď je to môj súper, zaujíma ma prečo sa vlastne stala takou akou je dnes. Len málo ľudí, s ktorými som sa poznal mali psychiku na takejto úrovni, ale všetci mali dôvod. A hlavne ma zaujímalo pár faktov. Kto bola, a prečo sa pridala k tým Hakuei, keď sa zdalo že je viac samotárka. Teda, zdala sa až doteraz, nebezpečná pre okolie, nepriateľov ale aj spojencov. "Čo asi z toho máš? Myslíš si že týmto niečo vlastne získaš?" Zaznela obyčajná otázka, snažil som sa nahnať si čo najviac času na to aby sa mi zregenerovala čakra a Pakun to pripravil.
"Démon, jo?" Zaznelo, s plnými pochybnosťami v hlave. Podľa všetkého som narazil znova na nejakého šialenca ktorý si v minulosti toho veľa vyžral, a tak sa scvokol. Už z môjho hlasu bolo poznať, že aj keď je to môj súper, zaujíma ma prečo sa vlastne stala takou akou je dnes. Len málo ľudí, s ktorými som sa poznal mali psychiku na takejto úrovni, ale všetci mali dôvod. A hlavne ma zaujímalo pár faktov. Kto bola, a prečo sa pridala k tým Hakuei, keď sa zdalo že je viac samotárka. Teda, zdala sa až doteraz, nebezpečná pre okolie, nepriateľov ale aj spojencov. "Čo asi z toho máš? Myslíš si že týmto niečo vlastne získaš?" Zaznela obyčajná otázka, snažil som sa nahnať si čo najviac času na to aby sa mi zregenerovala čakra a Pakun to pripravil.
Strana 3 z 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Kasai Renmei :: Zbytek Kasai Renmei
Strana 3 z 7
Povolení tohoto fóra: