Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hostinec Zlaté oko

+25
Shinobi
Kuroashi Sanji
Akemi Kagayaki
Kaya
Lizzy
Yoko Terumi
Kuro Sakai
Kiseki Mirakuru
Rokuro
Tetsuya
Faito Dansaku
Hikaru Hyuuga
Hyuuga Mikomi
Assasin Senju
Hokori Mai
Hiroyuki Tooya
Nukenin
Seina
Seiji
Hebi
Ryuu Hiroshi
Shinji
Takao Hanare
Reina Kana
Itachi Uchiha
29 posters

Strana 4 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Goto down

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Empty Hostinec Zlaté oko

Příspěvek pro Itachi Uchiha Mon Aug 19, 2013 6:24 pm

First topic message reminder :

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 01zk

místo kde se schází naprosto všichni, nukenini, vesničané, občané, jounini, kage..Neplatí zde žádná pravidla snad kromě jednoho, žádný boj. Hostinec je neutrální místo se špinavým lokálem a nerudným hostinským. Pokud chcete informace, jedině sem..
Itachi Uchiha
Itachi Uchiha
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 200

Návrat nahoru Goto down

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Empty Re: Hostinec Zlaté oko

Příspěvek pro Ryuu Hiroshi Sat Aug 31, 2013 5:53 pm

Vyzerá to tak , že sa nikam neponáhľa. Povedal som po tichu , skoro aj šepotom. A už ide. Otočil som sa a obhliadal okolie, totižto som nechcel obidvoch očumovať.
(PRESUN ) 

Ryuu Hiroshi
Ryuu Hiroshi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 3:57 pm

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Naruto_rpc_skizze_qq_by_korikorinii_adoption-d7k28q5
Akio Sakata
Nedaleko hostince Zlaté oko se objevila temná postava, která sebou vláčela jakési břemeno. Při bližším pohledu jste mohli poznat, že se jedná o starce. Temná postava víc a víc přicházela na světlo. Byla vidna její tvář, která zračila temné úmysly. Tato postava následovala pokusy ostatních o získání neporazitelného těla a nekonečné čakry, různými pokusy. Rozhodla se o pohlcování kekkei genkai různých vzácných klanů. Jeden tento klan byl klan Tooya, ovládající krev. Akio se vloupal do jejich malé vesnice, unesl mistra Mayu a zabil po cestě své pronásledovatelé. Kdo to byl s tak hroznou silou, že tohle dokázal? Akio byl velmi tajemný muž...
Vraťme se však zpátky do současnosti. Akio si našel v prostředí hostince temně vyhlížející chýši a hodil do ní starého mistra. "Tak co? Řekneš mi to? Řekneš mi tajemství? Nebo tě mám hned zabít?" Akio poskládal pečetě a položil na mistrovu hlavu svou ruku. Jeho ruka začala zářit červěně, vyzařovala ohromné teplo a mistra ta teplota mučila. Pronikala do jeho mozku a do jeho těla. Mistr byl prozíravý a raději si ukousl jazyk, než aby něco říkal, což však Akio netušil. Věnoval se mučení a užíval si to.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 4:11 pm

Už jsem se blížil k hostinci Zlatého oka když najednou vedle hostince sem zaslechl křik.. Byl sem si jistý že to byl Mayo, vyrazil sem dveře a vidím jak jeden parchant mučí mého Senseie.. Sevřel sem pěsti, a řekl.. "Ty stvůro, zaplatíš za to !!" A jen sem čekal, na jeho reakci.. Chtěl jsem vidět toho zmetka...
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 33

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 4:21 pm

Akio Sakata
Přitom mučení, které jsem si užíval, jsem si ani neuvědomil, že sem někdo blíží. Měl jsem cíl a nehodlal jsem se ho vzdát. Chtěl jsem být dokonalý a dokončit techniku CHiméry, aŤ už to stojí cokoliv!
Otočil jsem se a vytáhl kunai. CHytil jsem starce pod krkem a přitiskl mu kunai až ke krku.
"UŽ ani krok, nebo se oba přesvědčíme, jakou má jeho krev barvu." Mayo vypadal hrozně, poznal svého studenta a rozjasnila se mu tvář. Naznačil mu něco ústy, nemohl mluvit. Toho si Akio nevšímal. Měl ve tváří šílený výraz.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 4:33 pm

Probíhalo to bez problému, ale pak si mě všimnul.. Když sem viděl jak je Sensei zničený.. Tekly mi slzy, viděl sem jak je nešťastný..Když mu přitiskl kunai ke krku.. "Jestli mu něco uděláš, pak se přesvědčím já, jakou má ta tvá krev barvu!" Lekl sem se jeho šileného výrazu, měl sem strach že by senseiovi něco udělal.. Sakra kde je ten Kioshi!!! Zrovna teď by mi pomoc bodla..
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 4:42 pm

Akio Sakata
Vypadá to, že už je po všem. Mayo nehodlal mluvit, nic se nedělo a navíc jsem tady měl návštěvníka. Hm..co se dá dělat.
"No, co se dá dělat, zřejmě jsem prohrál. Na, vem si mistra Maya sebou, já se ti moc omlouvám." zatvářil jsem se pokorně a vážně to chtěl udělat...
Kecám..
"Muhahaha!"
Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Tumblr_mei96iTNsV1qeqhx5o1_500
"Tak schválně, co uděláš." zašeptal jsem a zatahal Mayovi za vlasy. Máchl jsem a jeho hlava byla oddělena od těla. Stříkala krev a tělo pomalu padlo na zem. Držel jsem v ruce jeho hlavu, pak jsem ji odkopl přímo tomu ninjovi do náruče.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 4:57 pm

No, nevěděl sem že to bude tak jednoduché...
"Stejně ti nebude odpuštěno.." V půlce věty mě přerušil, on si ze mě dělal srandu... Parchant, vypadal tak pokorně.. uvěřil jsem mu.. " Za to tě zabiju, ze mě si legraci nikdo dělat nebude!" A znovu mě přerušil.. Oddělil mému senseiovi hlavu z těla a hodil mi jí do náruče.. Dostal sem šok, ale jelikož sem sám zabíjel tak mě to moc nevzalo.. "Tohle si neměl dělat, já tě zabiju, rozčtvrtím tě a hodím tě psům !!!" Slova jsem měl silná ale strašně sem se bál a byl nervózní, už podle výrazu se dalo poznat že je to psychopat, čistej magor a nemá lítost.. Kousl sem se do prstu, poskládal pečeť Chiton no Sekai (krvavé koule) a ty jsem bleskově vyslal na toho magora...
Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Tumblr_m77jp6rmp81qzoh7no1_500

Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 5:33 pm

Akio Sakata
Začal tedy boj. V boji jsem se neuvěřitelně vyžíval. Usmál jsem se a olízl krev, která na mě stříkla. Vypadá to, že ten chlapec umí to samé, co ten stařec. Můžu využít jeho, když mi teda nevyšel stařík. Navíc to vypadá, že k němu měl celkem blízko, i když ho jeho smrt moc nevzala.
Dýchl jsem na kunai oheň a vytvořil si ohnivý meč. Začal jsem máchat do vzduchu a krvavé koule jsem začal půlit. Byl jsem rychlý a zkušený, něco takového mě zatím nemohlo ohrozit.
"Hodně tě to vzalo? Měl jsi ho hodně rád? Máš hodně blízkých? Pověz mi o nich, zabiju je všechny!"
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 5:46 pm

Doufal sem že ho ty koule zasáhnou, leč neúspěšně.. Vytvořil si z kunaie ohnivý meč a všechny mé krvavé koule rozpůlil jako jablka.. Byl velice rychlý
Hm, takže tohle na něj neplatí uvidíme jak si poradí s tímhle "Jsem překvapen tvou rychlostí ty psychouši.." sevřel jsem pěst, plivnul jsem a rychle jsem poskládal pečeť Suiton Suiryudan no Jutsu!
Zkus chytit tohle.. (pousmál jsem se)

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Suiton-suiryuudan-no-jutsu-o

Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 6:13 pm

Oj! ON používal Suiton. Bylo to zlé, nečekal jsem to. Hodil jsem ohnivý kunai přímo doprostřed draka, nic se však nestalo, ohe₅n byl uhašen. Musel jsem použít něco silnějšího, než je tato technika. Musel jsem přebýt vodu silou, i když to byla má slabina. Ještě jsem nechtěl použít mou nejsilnější techniku.
"Katon: Gouka Mekkyaku!" z úst mi vyšel plamen, který byl daleko mocnější než jeho vodní dráček. Pokud se chtěl zachránit musel zajít daleko dál, než jen použít tohle. Tenhle katon dokáže uhasit pouze několik shinobi společně. Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Firestylegreatfireannihilation
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 6:26 pm

Do pr... použil Katon Gouka Mekkyaku, musel sem rychle jednat... Rychle jsem odskočil až ke dveřím a použil jsem a vyplivnul jsem proud vody.. "Suiton:Suijinheki!!", nevěřil jsem že to ta technika dokáže zastavit ale aspoň zabráním úmrtí.. Byl sem závažně popálen, nevěděl jsem jestli přežiju.. ale pak se ve mě probudil adrenalin.. "Překvapil jsi mě, ale tohle mě asi jak vidíš, nezabilo.." Začala mi téct krev z úst..
Nesmím zemřít, slíbil sem si že se nebudu vzdávat ! Hlavně sem to slíbil otci.. Já to dokážu !!! Poskládal jsem pečeť Chiton no Ken (krvavý meč) a ze všech sil sem ho po něm hodil s myšlenkou, že mu to aspoň trochu utrpí nějaké tržné poranění..

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Tumblr_ln1g2eiKYb1qbs05mo1_500

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Suiton-suijinheki-o

Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 6:49 pm

Heh. "Zdá se, že jsem tě podcenil škvrně.." má technika ho nezabila a pořác má vůli bojovat. To jsou ti otravní ninjové z Konohy. Jak já je nesnáším. Nikdy nechtějí umřít, i když umřít mají.
Sotva jsem se vzpamatoval tak po mě hodil meč. Opakuje mé pohyby? Otočil jsem se a ve vzduchu vytáhl kunai a použil svou techniku ohnivé čepele. Meč jsem vyblokoval svým. Rozběhl jsem se a začal po něm zuřivě sekat.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 6:57 pm

Můj meč vyblokoval tím svým, je neuvěřitelně mrštný.. než sem se dokázal vzpamatovat z té jeho rychlosti tak už se na mě rozeběhl, rychle sem začal uhýbat 2x neúspěšně, mám sečné poranění na rameni..  když sem uhýbal tak sem jen tak tak stihl poskládat pečeť Chiton no Muchi (krvavý bič) a švihl sem mu do hrudi..

Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Tumblr_lkl5bneApn1qilkbao1_400
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 7:19 pm

Byl jsem lepší v boji na blízko než on.
Několikrát jsem ho poranil, to jsem ale vůbec netušil, že mu to zřejmě nevadí. Nestudoval jsem jeho klan, jen jsem věděl, že ovládají krev a že je to dost husté kekkei genkai. S tím bych dokázal nevýdané. Mohl bych daleko lépe pohlcovat Kekkei Genkai než s chimerou.
Zastavil jsem se a sekl mečem před sebe, abych odrazil jeho bič. Ušklíbl jsem se.
"Na kluka jsi celkem šikovný, ale už brzo tě zabiju, vysaju tvou krev, potřu jí své tělo a budu se v ní válet! Muhahahahahaaaa!!" začal jsem se bláznivě sekat a pokračoval ve svých úderech. Netušící svou blbost.Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Tumblr_mko77m8R1B1qeqhx5o2_r1_500
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 7:38 pm

"Myslíš že mě tvými slovy zastrašíš ? Bohužel..." Akorát dorazil Kioshi.."Kde ses tak dlouho flákal Kioshi ?!" Konečně máme šanci ho porazit.. Můj bič odrazil, a začal neúnavně sekat... Rychle jsem uskakoval dozadu ale při uskakování mu mě seknul do nohy, další poranění.. Rychle jsem stihl poskládat pečeť "Suiton:Suijinheki!" S myšlenkou, že ho to aspoň trochu unaví..
Musím si v té obranné zdi aspoň trochu odpočinout a nabrat síly..
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 7:48 pm

Další pán na hraní. Situace se zdála býti komplikovanější, než jsem myslel. Nemohl jsem porazit nějakého kluka? Zase Suiton? Z obou stran na mě mířil Suiton. Byl jsem v rejži.
Dal jsem ruce k sobě a soustředil čakru.
"1...2...3...4...5....6..." Suiton na mě narazil z obou stran, mé tělo se však začalo pomalu, ale jistě měnit.
Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Humantorch221jn
"Katon no yoroi!" mé tělo zachvátily plameny. Byl jsem teď mnohem víc než člověk. Byla to má nejsilnější technika, už mě to opravdu nebavilo se s nimi tady bavit. Navíc ten suiton byl tak otravný!
Jejich suiton se odpařoval, všude byla pára a já jsem se začal vznášet. Zaútočil jsem na nově příchozího. "Muhahahaaa..tak chcíípni!"Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Tumblr_lpse95Br8L1qe3o6ho6_250
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 7:55 pm

Myslel sem si že Kioshi to zjednodušší, bohužel má myšlenka byla marná.. Nukenin použil techniku kterou bohužel já neznám.. Poslal ji na Kioshiho..."Kioshi!! nééééé !!!! Za to chcípneš zmetku!!" Soustředil sem se... Jak bych ho mohl porazit.. myslím že to mám !!    Poskládal sem pečeť Chiton no Muchi (krvavý bič) svázal sem ho z celých sil... aby se nemohl ani nadechnout..
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 8:21 pm

Na jeho kamaráda jsem použil oheň. CHtěl jsem jej ještě dorazit a udělat něco víc. Jenže v letu jsem byl zastaven krvavým bičem. Skrčil jsem se, chytil bič svýma rukama a přitáhl ho k sobě. Měl jsem v úmyslu jej udeřit jen, co bude dostatečně blízko.
"Muhahaaa!"
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 8:27 pm

Byl sem v šoku, uhnul !! Musím znovu jednat rychle.. zatáhl mě k sobě, zkoušel sem se vyvléknout ale neúspěšně.. ale přeče bič byl můj takže jsem přerušil spojení... Koukal jsem se mu do očí, sevřel pěsti.. nadechnul jsem se.. poskládal pečeť "Shunshin no Jutsu!!" Objevil jsem se za ním a ihned sem jen tak tak poskládal pečeť "Chiton no Sekai!!"
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 8:57 pm

Sakra. Pěkně jsem mnou vytřel. Mířil jsem k němu nekontrolovatelně. Pak byl pryč. Cože? Nestihl jsem zareagovat dostatečně rychle. Tato technika má svá rizika větší než raiton no yoroi. Možná proto, že nemám speciální tělo. Po delším používání začala spalovat i mě a já jsem měl otupělé reflexy. To byla daň za to, neomezeně používat oheň a létat. Zrovna teď jsem měl otupělé reakce. Narazily do mě krvavé koule. Za několik minut už budu na dně, ale on určitě taky. Použil mocný suiton a svou vlastní krev již několikrát.
Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 Tumblr_mx59ysxxT21t3ly41o1_500
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 9:16 pm

Vypadal překvapeně, tohle asi netušil.. Už nemám moc čakry a ani moc krve, kdybych se tak naučil techniku posílení sleziny.. Jsem zesláblý .. musím se zaměřit na uhýbání, aby mě prostě netrefil.. Šlehl po mě oheň, to jsem vážně nečekal.. ale naštěstí jsem se prvnímu i druhému vyhnul.. ale druhý mě trochu trefil.. Zbývala mi tak možná poslední čtvrtina krve a trochu málo čakry.. nezbývalo mi nic co bych mohl proti němu použít.. něco mě napadlo.. poskládal jsem pečeť "Chiton no Chiryō " všechny rány se mi podivuhodně rychle zahojily.. trochu jsem ušetřil čakru a krev.. cítil jsem se silnější, silně jsem sevřel pěsti, poskládal jsem pečeť, vyplivnul jsem proud vody vytvořený z čakry a trochu krve.. "SUITON:SUIRYUDAN NO JUTSU!!!!!!!!!!!!!!!"
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 9:35 pm

Viděl jsem na něm, že změnil barvu. Poté se některé jeho rány zacelily. Hm..takže klan Tooya má tak regenerující schopnosti. TO jsem netušil. Pocítil jsem ještě větší chuť ukrást jeho schopnosti. Něco takového. Něco tak krásného..Jsem prostě musel mít i kdybych za to měl položit život! Otočil jsem se a letěl k tomu druhému. TÍm mě technika minula. Musím použít jeho a vysát mu schopnosti. Má ruka přestala hořet a dal jsem mu ruku na hlavu. "Chimera no jutsu!"
Hostinec Zlaté oko - Stránka 4 640px-Chimera_Technique_Merging_Process
Akio zariskoval a začal pohlcovat sílu Kioshiho. Rituál ještě nebyl dokončen.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hiroyuki Tooya Mon Jun 23, 2014 9:42 pm

Nukenin skočil k Akiovi a provedl nějaký rituál, vysával z něj jeho schopnosti.. byl sem zděšen jakou moc má ten nukenin... Ihned jsem poskládal pečeť Shunshin no Jutsu.. objevil sem se za ním, odskočil sem pár metrů a hodil jsem rychle letící výbušný kunai.
Modlil jsem se aby ho zasáhl.. pokud ho nezasáhnu, tak je to pro mě konec..
Hiroyuki Tooya
Hiroyuki Tooya
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Jun 23, 2014 9:48 pm

Výbušný lístek explodoval ještě dřív než doletěl ke svému cíli. Tím dal poznat mladému konožanovi jeho dalšího nepřítele. Z neznámo kuď mezi Hiroyuki a neznámého nukenína stihla skočit postava oděna v kagovském plášti. Z důvodu exploze nebyl schopen Hiroyuki spatřit techniku, kterou jsem se porti výbušnému lístku ubránil, ale po jeho účincích mohl zahlédnout pod mýma nohama kopeček hlíny, který tam ještě před chvíli nebyl. Nedostává se vždy každému takové pocty, že by jej osobně navštívil na misi jiný kage. Žel pro Hiroyuki, právě přibylý kage, mu nepřišel pomoct, ale postavit se proti němu. Podle pláště Hiroyuki mohl okamžitě přijít na to, o koho se jedná. Byl jsem to Já osobně, Tsuchikage. "Říká se, že v krvi je život. V Tvém případě to ale neplatí. Už si dávno totiž chodící mrtvola." Promluvil jsem ke mladému shinobimu z klanu Tooya. Nastal čas dokončit to, co jsem nestihl, když jsem se stal Tsuchikagem, a to vyhladit klan Tooya, který zradil svou vesnici, přidávajíc se na stranu nepřítele. Svým vpádem jsem nukenínovi poskytl pravděpodobně dostatek času na to, aby dokončil svou techniku. To On byl totiž důvod mé návštěvy.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Mon Jun 23, 2014 10:01 pm

Snažil jsem se vykrýt kunai svým ohnivým výpadem, ale jakmile jsem to udělal můj ohnivý plášť zmizel. Očekával jsem nejhorší, když v tom...Samotný Tsuchikage!
Soustředil jsem se na dokončení Chiméry. Můj zrak..viděl jsem najednou červeně. Cítil jsem teplo na kůži a cítil jsem každé zabušení srdce. Krev v mém těle tepala a já to cítil. Nikdy jsem se necítil tak při životě jako teď. Nevadily mi rány ani spáleniny způsobené mým kinjutsu.
"Arigatou, Tsuchikage-sama." Byl to jediný Kage, který si zasloužil můj úctu. Cítil jsem se však podivně, byla tady vysátá mrtvola, pak hlava starce a jeho seschlé tělo.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Povolení tohoto fóra: