Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 2

+33
Azurashi Shiniko
Kameko
Yuki Ōkami
Shinobi
Hanabii Hyuuga
Uchiha Benjiro
Natsuki Uzumaki
Hideo Hatake
Hana Ichiro
Airis Shiroyaki
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Killunia
Soshi
Sumoru Furasshu
Sania Senju
Hideaki
Hiashi Hyuuga
Yaeko Uzumaki
Senju Maro
Inuzuka Shisen
Raiki Senju
Hyūga Fū
Kisuke Uchiha
Lucy Shiro
Katashi Souta
Kyuchi Uchiha
Hikaru Hyuuga
Tobiru Senju
Hyuuga Naoto
Hyuuga Mikomi
Rokuro
Assasin Senju
37 posters

Strana 13 z 19 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Next

Goto down

Cvičiště 2 - Stránka 13 Empty Cvičiště 2

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:21 pm

First topic message reminder :

Cvičiště 2 - Stránka 13 781px-Third_Training_Ground
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 2 - Stránka 13 Empty Re: Cvičiště 2

Příspěvek pro Hideo Hatake Mon Mar 23, 2015 8:00 am

Nekomentoval som to. Neprišiel som sem že som chcel, ale že ma zavolal Kisuke. Naštval som sa jedine na neho že ma sem zavolal bez pádneho dôvodu. Prišlo mi to tu, malicherné? To ani nebol boj o deti, ale boj o ego. Kto ho mal väčšie a kto mohol vyhrať. Každou chvíľou ma občania Konohy neprestávali udivovať a každým dňom som rozmýšľal, kde zmizli slávne dni tejto dediny a kedy sme šli všetci do.. toho.. kde sme.

"Kisuke súhlasí.." Prehovoril som, nie len smerom k Hane ale aj k Airis. Kisuke bol môj priateľ, blízky priateľ ktorého som poznal už od detstva. Boli sme spolu mnohokrát, prelievali sme spoločne krv a tak isto aj slzy. Veľa krát sme sa rozdelili a veľa krát uzmierili, preto som vedel ako na neho. Vedel som že deti nikto nedostane. Ani Airis ani sociálka, pretože Kisuke ich aj zabije. To však teraz nepripadalo v úvahu. Stál pred všemožnými veliteľmi Konohy a aj keď sa mu to nepáčilo, Hokáge bola Hokáge a odporovať jej by bola jeho samovražda. Ani ja som si to nemohol dovoliť, len by som prišiel o svoju hodnosť a prilial tak olej do ohňa. Preto som ho chytil za rameno a trhol ním, pričol som ho začal vliecť preč.
"Poď a neremcaj, mám nápad.." Pošepkal som mu aby ma nikto nepočul a otočil som sa im spoločne s Kisukem chrbtom. Odvádzal som ho preč z cvičiska, smerom ku krčme. Potreboval sa schladiť a čo lepšie schladí ako perfektne schladené pivo?

~Presun~
Hideo Hatake
Hideo Hatake
Juudaime Hokage *MOD
Juudaime Hokage *MOD

Počet příspěvků : 345

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Mon Mar 23, 2015 2:15 pm

Pote co se to nejak uklidnilo jsem dosel k Mikomi Uklonil jsem se a nakonec ze sebe vysoukal.
"Rad bych si svami promluvil Mikomi-sama, Pokud je to mozne. Pokud ano prosim nasleduj te me."
Rekl jsem a vydal se dale na vzdalenou stranu cviciste kde temer nikdo netrenoval. Tedy krome me, duvod byl jasny nebylo to nejvhodnejsi misto. Same skaly kameny a cas od casu i mensi sesyv kamenu ale ten adrenalin. Pokud mikomi sla zamnou mohla si vsimnout zpustosene krajiny mensich krateu a podobne. Asi si mohla domyslet co zde vznikalo. Pouze jsem vyckaval zdali pujde za mnou nebo ne, nic jineho totiz nezbyvalo.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Mon Mar 23, 2015 9:06 pm

Soshi

Stál jsem stále uprostřed tohoto podivného setkání. Kisuke mě překvapil. Co jsem slyšel, můj otec by použil stejnou taktiku. Dát zapravdu hlupákům a pak si to vyřešit v tichosti a po svém. I přes jeho veškerou nabubřelost, ten člověk věděl, jak svět chodí.
Airis mě očividně neposlouchala. Čekal jsem nějakou odpověď, a jediné, co z ní neustále padalo, bylo, že děti nikdo neunesl.
Jenže výhružky a únosy dvou lidí jsou také trestné, víte to, Shiroyaki-dono? pomyslel jsem si.
A všichni se skutečně spokojili se střídavou péčí? No, alespoň máme jistotu, že z těch dětí nevyrostou nejmocnější ninjové světa. Nevyroste z nich totiž nic, jen stíny mihotající se v chaosu.
Otočil jsem se na Mikomi-sama, abych jí poděkoval, ale její pozornost si získal ten druhý Hyuuga. Uklonil jsem se alespoň a naznačil tak díky za pomoc. Konec konců, jestil Airis mění svá rozhodnutí tak, jako mění své nálady a postoje, jsem v bezpečí.
Opět jsem byl sám. Jako vždy. Svěsil jsem ramena a vyrazil jsem za Hokage.

//přesun
Soshi
Soshi
Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)
Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Mar 24, 2015 7:48 pm

Nepovedal som ani slovo. Bol som skôr pozorovateľ, lebo ak by som povedal čo i len slovo, zbytočne by som všetko komplikoval. Soshi mal celkom zaujímavý pohľad na túto situáciu, v podstate mal z časti pravdu, ale ani vtedy som nepovedal ani slovíčko. Ako sa dalo predpokladať, Kisuke bol celkom dosť tvrdohlavý, aby dokonca podrýval autoritu Hokage. Teda popravde byť Hanou, tak si to nenechám. Chcel som sa jej zastať, ale padalo tu strašne veľa rečí, takže som naďalej nehovoril nič. Airis dala pekne nekomplikovaný návrh, bolo to jednoduché, ale netušil som ako to zoberie Kisuke. Najprv s tým nesúhlasil a potom prehovoril Hideo zaňho? Nuž zrejme sa to tak nejak odsúhlasilo. Odišla aj Hana, postupne aj Soshi. Hikaru niekam zavolal Mikomi a Hideo vliekol niekam Kisukeho. Ostal som tu stáť s Airis, no a ešte som čakal, ako zareaguje Kisuke na Hidea a či pôjde Mikomi za Hikaruom. Len som kukol na Airis a trošku som sa usmial.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Mar 24, 2015 8:59 pm

Upřímně, nevěděl jsem o co Hideov šlo. Co jsem však věděl že já neustoupím a to co jsem řekl jsem myslel vážně, zabiju ji. Jakmile Mikomi zrušila svou síť a Hideo mě chytl za rameno aby mě donutil jít pryč já nic nenamítal. Tuhle bitvu zdá se Airis vyhrála, byla však na omylu, Hideo mě donutil jen k prozatimnímu příměří. (jestli Mikomi nic nenamítá-přesun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Wed Mar 25, 2015 9:28 am

Pousmála jsem se na Soshiho, když se rozhodl odejít. Sotva jsem toho chlapce znala, ale mým očím nemohlo uniknout, že má dobré srdce. Sejmula jsem z očí svou čelenku a zrušila síť.
"Z dosahu našich očí neunikne ani jeden z vás. Pamatujte na to." pravila jsem, lehce naznačila úklonu a vydala se k Hikarovi. Bylo mi celkem jedno kdo komu ukradne buchty a jakými urážkami si navzájem ti dva zalichotí. Nevinných dětských duší mi však bylo upřímně líto. Vždy bude v našem klanu někdo, kdo je bude strážit.
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu Mar 26, 2015 10:50 pm

Mikomi me nasledovala coz me i potesilo. Ale na druhou stranu zvisilo muj tep a srdce mi bylo jako o zavod. "Mikomi toto misto ma pro me no sentimentalni hodnotu. Zde jsem se naucil temer vse co umim to zustane zapsano dokud nebude zniceno." Mikomi mohla postrehnout zmenu z vykani k tykani. Ale to mi mohlo byt ukradene jelikoz sama mi to drive navrhla ale to co jsem chtel ric by vyznelo dost hloupe kdybych ji vykal.
"Co se tycy Kisukeho Uchihy a meho rozhodnuti te nasledovat. To ze Jsem ANBU nemeni nic na tom ze jsem stale clen vesnice a Kisuke predstavuje potencionalni Hrozbu. Kterou mam castecne hlidat."
Mozna jsem rekl vice nez jsem mel ale nebylo to nic tajneho vzhledem k tomu ze jsem Anbu a mikomi o tom vedela.
"Taktez to neznamena ze zalezitosti vesnice mi sou ukradene stejne tak zalezitosti Hyuuga policie nebo dokonce klanu. I kdyz uz nespadam pod tvou autoritu nebo Naoto-sama neznamena to ze jsem se vykaslal na klan. Me oci i ma proklata pecet me vzdy budou spojovat s klanem Hyuuga at uz se to nekomu libi nebo ne." Rikal jsem pritom co jsem si sroloval obvaz a pote namotal pres celo. "Pecet neni to co me tizi, spise to ze me vetsina klanu odsoudila jen kvuli puvodu aniz by mi dali sanci se prokazat nebo se me pokusily poznat. Ano rebeloval jsem proti pravidlum a delal vse mozne aby si me alespon vsimly. Ale po nejake dobe jsem to vzdal. Take si myslim ze dokud bude existovat proklata pecet a deleni klanu na hlavni a vedlejsi vetev vzdy se najde nekdo kdo bude zasevat nenavist. Ale ja se rozhodl jinak. Mozna proto jsem se vzdal klanu a pridal se k ANBu abych mel moznost zasahnout nebo zabranit vecem ktere by tento problem mohl prohloubit." Mikomi mozna chapalo co chci rict. nekdo na mem miste by mohl touzit po pomste. po tom zesmesnovani pomlouvani a podobne veci. Ale me srdce to neprimalo. Pouze bolelo z toho co jsem zazil a prozil. Ale ted jsem se blizil k veci ktera mi lezela na srdci nejvice.
"Mikomi take jsem ti vdecny za tvou pomoc ohledne veci me rodiny a jejich zmizeni. Nikdy ti to nemuzu oplatit. A Ani si neodpustim to ze jsem te zatahl do nebezpeci. Tva pomoc me potesila ale tve zraneni zarmoutilo. Jsi Jeden z mala clenu klanu jenz mi kdy pomohl a to ti nedokazu nikdy splatit. I kdyz Zjisteni pravdy mi na klidu nepridalo ale vim proc to udelali. i kdyz vim proc nechapu to a mozna nikdy nepochopim. Nebo prave naopak. " Kdyby se tehdy neobevil muj otac i s jeho byvalou zackou tak bych zde dnes ani nestal. Ale ted prisla nejdulezitejsi cast a taky asi nejvetsi adrenalin jelikoz po tom co zazni to muze byt bolestive. "Mikomi poslednich par mesicu mi ukazalo to ze zivot je prilis kratky na to abych zil minulosti. Nezapomenu na ni ale nebudu se ji nechat ovladat ale je cas jit kupredu a na tomto zaklade ti reknny nasledujici. Vzdy jsem te obdivoval uz jako malou a tajne te miloval. A stale miluji. Necekam odpoved nebo neco takoveho. Pouze jsem chtel rict co jsem mel na srdci uz dlouho ale nikdy to neudelal. Jednou jsem nerekl nekomu co jsem citil a uz nebyla prilezitost a nechci opakovat stejnou chybu. Ma nynejsi pozice znamena pouze to ze se nemusim vratit. Ale neni to tak ze bych mel strach ze smrti, Smrt je pouze osud vsech zivych bytosti. A ti co touzi po nesmrtelnosti jsou ti kteri se ji nejvice boji. Nesmrtelnost je v tom ze jste ve vzpominkach druhych, v detech. ALe ne ze hledate zpusob jak smrt obejit." Rekl jsem co jsem chtel. Ale nasledky posledni casti pro me mohly byt bolestive. Necekal jsem od Mikomi nic proste jsem nechtel zemrit s vycitkami ze jsem ji to nerekl. Rekl a bez ohledu na vysledek. Posledni dobou jsem byl tak blizko smrti ze jsem si svou smrtelnost velice dobre uvedomoval. Toto bylo nejtezsi rozhodnuti a vec co jsem udelal. rict co jsem citil. Tedy nejtezsi pro me.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Sun Mar 29, 2015 4:23 pm

S povzdechem jsem pokroutila hlavou. Když všichni odešli, neměla jsem už ani slov.
"Celá Konohagakure no Sato v dnešních dobách stojí za staré bačkory." Na chvilku jsem se zamyslela a pak jsem se podívala na Rokura, poněkud omluvně.
"Gomen, za tuto situaci." Opětovala jsem mu ten milý úsměv, ale to co řekl Kisuke taky nebyla ani lež. Muže jsem střídala stále, nikdy jsem se nezakotvila a to byl můj problém, neuměla jsem to. Nemohla bych být ani matkou, ale zkusit jsem to mohla, vlastně jsem tak nějak doufala, že by mě to změnilo.
"Poslyš...omlouvám se ti. Po té noci jsem se s tebou ani nepozdravila, neumím se ustálit, jsem taková. Bojím se někde zakotvit, takže to prosím neber nijak vážně. Bylo to skvělé, ale já bych postrádala radši kamaráda, co by semnou zašel na pánaka, co ty na to?" Pousmála jsem se. Doufala jsem, že ho to nijak neurazí a že to bere jak já. A navíc...fakt jsem měla chuť na panáka.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Thu Apr 02, 2015 5:21 pm

Tak ako som predpokladal, zostali sme tu len my dvaja. "Konoha je stále taká istá, len ľudia v nej sa menia ." Povedal som úplne normálne. Vždy sa tu však našiel niekto, kto by vám pomohol. To len zrazu každý nevidí a hovorí, že Konoha nie je to čo bývala. Ja som mal našťastie stále optimistický pohľad na Konohu.
"Nič sa nestalo. Tiež som ti mohol nejak pomôcť, ale už tak to tu bolo dosť napäté." Pousmial som sa a poškrabal som sa vo vlasoch.
"Nie, nie. Nemáš sa za čo ospravedlňovať. Ja nie som o nič lepší. " Pousmial som sa, napadlo ma však. Ak sa nevedela ustáliť, načo chcela tie deti? Chcela sa zmeniť? Tieto otázky som si položil, ale nepremýšľal som nad tým. "A kam by sme teda na toho panáka šli?" Zaznela otázka, neviem či som mal náladu práve na hlučnú krčmu. Skôr by to chcelo nejaký luxusný bar, kde by bolo o niečo pokojnejšie.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Fri Apr 03, 2015 5:24 pm

Rokuro měl naprostou pravdu. Můj problém byl, že to co říkal nadále jsem jaksi nepostřehla, až příliš jsem se zabořila do svého podvědomí myšlenek. Jak to mám asi sakra udělat, sledují mě ze všech stran, budu potřebovat nějakou pomoc. Povzdechla jsem si a když se na mě Rokuro díval pohledem, který naznačoval že se mě na něco ptal, jen jsem se usmála.
"Co kdybychom si dali sraz v Uchiha čtvrti? Potřebuji si jen z domu vzít mikinu a plášť, protože je docela chladno." Navrhla jsem mu s lehčím úsměvem.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Fri Apr 03, 2015 5:55 pm

Tiše jsem naslouchala jeho slovům, která se mé osobě neposlouchala lehce. Nevím jakou odpověď očekával, věděla jsem, že tu kterou mu poskytnu nejspíš neuslyší rád.
"Jestli mě něco můj otec naučil, pak to, že hodnota a urozenost klanu není otázkou jeho bohatství či dodržování pravidel. Naše síla tkví v tom, že chápeme jeden druhého jako individualitu. Kdykoliv člen naší rodiny druhého odsoudí, nebo odmítá pochopit jeho pocity, je to špatně. Původ je druhořadý. Jestli budeme donekonečna někoho obětovat pro vyšší dobro, brzy zůstaneme jen záznamem z historie." pravila jsem, čímž jsem stručně shrnula své pocity ohledně napětí mezi hlavní a vedlejší větví. Jestli jsem něčemu věřila, pak tomu, že naše generace tyto konflikty napraví jednou pro vždy.
"Nebude to dlouho trvat a žádost o pomoc vyslyší každý člen z naší rodiny. Nehledej v tom nic výjimečného. Šla jsem do toho dobrovolně a každé zranění co jsem si odnesla byl jen důsledek mé hlouposti, případně nedostatek potřebné síly. Nermuť se proto, pokaždé když mám za sebou těžký souboj, je to pro mne motivace a inspirace v sebezdokonalování. Přej mi to. Takový je osud shinobi. Není ostuda prohrávat ale zpohodlnět." pousmála jsem se.
"Děkuju za rozhovor a omlouvám se... " pokynula jsem na rozloučenou a zmizela kdesi v konožských uličkách.

Přesun
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Apr 03, 2015 7:22 pm

Tak nejak som si všimol, že Airis ma moc nepočúva. Teda vyčítal som jej to z tváre. V mysli som nad tým len mávol rukou. Nakoniec dávala návrh, aby sme sa stretli v Uchiha štvrti. Pokrčil som ramenami. "Ako len chceš. Budem tam na teba čakať." Povedal som s kývnutím hlavy a úsmevom. Následne som sa vybral do Uchiha štvrte, ako sme boli dohodnutý. *Prečo práve Uchiha štvrť?* Prebehla mi myšlienka hlavou. Netušil som prečo práve tam. Bola šanca, že tam stretneme Kisukeho aj keď toho som tam dlho nevidel. Jednoducho som šiel smerom do Uchiha štvrte.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Sun Apr 05, 2015 5:57 pm

Usmála jsem se na něj.
"Uvidíš..." Mrkla jsme na něj s lehčím úsměvem a počkala, až se tam vydá. Já se mezi tím otočila k západu slunce a zamračila jsem se. Kisukemu jsem nevěřila. Nesouhlasil s návrhem o děti a bylo dost možné, že má stejný cíl jako mám já. Pro jeho smůlu, byl to nukenin a všichni tu budou stát proti němu. Musela jsem si zařídit pár věcí, než ke všemu dojde.

Přesun
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Wed May 06, 2015 10:26 am

Už s vrecom plným chakrových gulôčok, som sa rozhodla prísť na cvičisko ako sa hovorí.. s "vodou". Mikomi mi vodu pri tréningu rasenganu odporúčila, tak som bola zvedavá, ako by mi to mohlo pomôcť.
Jednu z chakrových gulôčok som si hodila do úst a začala som ju prežúvať. Chutila celkom dobre.. kupodivu. Sadla som si až k brehu, kde som si do chládku položila ruksak a začala som si naťahovať ruky. Následne som sa vyzliekla v podstate len do plaviek a s rozbehnutím som do vody skočila. "Jeromimooo!" Zakričala som pri tom nadšene, po čom sa však ozvalo "člup" a ja som sa ocitla pod vodou.
Vynorila som sa celá.. nadšená? Rozhodne ma tá voda prebrala.  Neprišla som sa sem však hrať, aspoň nie po celý deň. Obe ruky som spojila do univerzálnej pečate na koncentráciu chakry, po čom som začala koncentrovať hakru do nôh. Moje telo sa pomaly z vody vytiahlo aź na hladinu, na ktorej som stála. Pozrela som si, do ktorej strany prúdi voda pri tom, ako som v nohách koncentrovala chakru. 
"Takže mala pravdu.. pravá." Zamrmlala som s menším úsmevom a následne som koncentráciu prerušila, čím som do vody znova spadla. Bola mi tak po pás, predsa len som nebola moc ďaleko od brehu.
Trocha som si čupla, aby mi voda bola až nad pupok. Ruku som natrčila nad hladinu dlaňou dolu a zamračila som sa od sústredenia. V podstate som sa snažila vodu rozprúdiť, čo bolo omnoho ťažšie, než to spraviť so vzduchom.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki
Tokubetsu Jounin (Kyuubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Wed May 06, 2015 5:07 pm

Kentaro byl poražen, ale napětí ve vesnici se nezmírnilo. Po smrti jednoho z radních, pravděpodobně skrze ruku Hachidaime Hokageho, někteří lidé přestávali důvěřovat vesnici. Jestli bylo opravdu nutné Kentara zabít, se nejspíš nedozvíme. Zbývá jen důvěřovat vesnici a zavedenému systému. Konec konců služba shinobiho vesnici je jen o tomto. Nezpochybňovat příkazy nadřízeného a plně mu důvěřovat. Dorazil jsem na cvičiště a podíval se na svitek, který jsem před několika měsíci dostal od Itachiho. Přál si, abych se naučil techniku Uchiha Kaenjin, jelikož jako vůdce klanu se bál, že některé techniky klanu upadnou v zapomnění, i kdyby neměly.

Uchiha Kaenjin B rank

Přečetl jsem si svitek. Tato technika, ačkoli není vysokého ranku, bude náročná, a to kvůli jejímu použití. Pro její aplikaci se nepoužívají pečetě. To je v boji dobré, ale učení to neulehčí. Trochu mi připomínala některé pečetící techniky. Pro její aktivaci je nutné jemně uspořádat chakru na své ruce do určitého tvaru. Tato technika nenese v názvu jméno klanu Uchíha jen tak. Určitě to bude právě kvůli shariganu, který by měl pomoci chakru na ruce adekvátně uspořádat. Podíval jsem se ještě jednou na pokyny ve svitku k manipulaci s chakrou, a pak se pustil do práce.

Zaujal jsem bojový postoj. Aktivoval sharingan, abych lépe vnímal vlastní chakru, a začal se soustředit. Chakru jsem nikdy podobným způsobem nepoužíval, takže tento trénink v ovládaní chakry pro mě nebyl snadný, jak se prvně mohlo komukoli zdát. Nedařilo se mi chakru náležitě využít, a tak jsem to zkoušel znovu a znovu. Praxe dělá mistra. Když si to budu pořád opakovat, jednou mi to půjde, o tom není pochyb. I když mi už pak šlo chakru použít na ruce tak, jak jsem potřeboval, opakoval jsem si to dál. Trénováním ovládaní chakry jsem proto strávil delší chvíli. Pro techniku Uchiha Kaenjin je výborná manipulace s chakrou podle mě ale klíčová, takže jsem to nedělal zbytečně.

Pak bylo třeba chakru na rukou požít ke tvorbě bariéry. Její převedení k danému cíli se mělo uskutečnit po zemi. Možná pak půjde převést i vzduchem. Netuším, co od toho čekat. Teď bude ale země dostačující. Následuje vytvarování do požadované podoby. Po těchto krocích je technika kompletní. Uvědomil jsem si, že po tom, co chakru vypustím do země, z těží ji pak vytvaruji do podoby bariéry s požadovaným efektem. Proto jsem se rozhodl ji vypustit tak, aby další manipulace s chakrou byla minimální, a aktivace bariéry tím pádem byla okamžitá. Stejně ji použil nejspíš i Obito, protože se u něj bariéra aktivovala hned po tom, co udeřil do země rukou.

Cvičiště 2 - Stránka 13 Tumblr_mxpkgqHTBF1sizcobo1_500

Na nic jsem nečekal, a hned techniku provedl se vším všudy. První na řadě bylo delikátní uspořádaní chakry na ruce, což se projevilo modře hořícími špičkami prstů. Druhý byl úder do země s uvolněním chakry do ní. Třetí byla samotná aktivace bariéry. Dodržel jsem všechny detaily a proud chakry jsem neustále kontroloval sharinganem. Hned po vypuštění chakry do země jsem zjistil, že technika byla úspěšná. Bariéra se aktivovala kolem jednoho stromu. Chvíli jsem se na ní díval, a pak ji zrušil. Zamlžilo se mi před očima, a já upadl na kolena. Mezi Uchíhy jsem pověstný tím, že mám největší problémy s mangekyou sharinganem, což se nyní začalo odrážet nejspíš i na obyčejném sharinganu. Žel, tento problém je asi nejmenší z těch, kterým čelí mé tělo.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Počet příspěvků : 171

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Wed May 06, 2015 6:13 pm

Už to bol nejaký čas, čo som len ležala vo vode pri brehu. Nechala som sa unášať a ramenami som sa pri tom opierala o jednu zo skál. Bola som úplne vyčerpaná a moja chakra dosahovala historické minimum... naozaj mi tento tréning rasenganu dával zabrať.. a to som bola ešte na takých skorých začiatkoch. Chcelo to nejaké rozptýlenie, no momentálne som sa zmohla len na ležanie a oddych. 
Bolo zaujímavé, že nejaké rozptýlenie prišlo samo od seba. Bol ním jeden Uchiha, ktorého som poznala skôr z videnia. Taktiež niečo trénoval, aj keď jeho tréning očividne naberal lepší pokrok, než ten môj. Nechápala som takých ľudí. Prídu, pozrú do svitka, spravia techniku a hurá! Ja som medzi také hlavy rozhodne nepatrila. S udivením výrazom som sa pozerala na bariéru, ktorá obklopila strom. Už na prvý pohľad bola naozaj silná. Neskôr ma však zaskočilo práve jeho .. slabosť? Nevedela som čo sa deje a tak som rýchlo vyskočila z vody. Pribehla som k môjmu ruksaku, z ktorého som vybrala isté vrecko a pricupkala som k nemu. Mala som síce len obviazané partie obväzmi a krátke šortky no.. to mi moc nevadilo. Predsa len bolo teplo, kto by chodil oblečený v pomaly každom svetovom kožušinovom výtvore? Taktiež som práve vyliezla z vody..
"Si v poriadku?" Spýtala som sa nahlas a ruku som poloźila na rameno tohto chlapíka.
"Hej hej neprepínaj to.. pokojne si na chvíľu sadni.. oddýchni.." Vybrala som z vrecka chakrovú pilulku a zo spýtavým pohľadom som mu ju ponúkla.
"Môžem ťa ponúknuť aj normálnym jedlom.. či vodou.. keď chceš, som celkom vybavená heh." Uškrnula som sa veselým spôsobom.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Wed May 06, 2015 7:04 pm

Po te co Mikomi odesla jsem zde na tom to miste diky Byakuganu jsem videl co Benjiro provadel. No osobne jsme se neznaly tedy alespon zatim. Nebylo to zde ze by jsem zde jen tak stal a nic nedelal proste jsem byl zaneprazdnen premyslenim ohledne techniky. Po premysleni a naslednemu  prekonani bazne jsem se rozhodl. Ze to zkusim  uz jsem si ovsem nemohldovolit trenovani svym zpusobem az do bezvedomi. Zhluboka jsem se nadechl a rozhodl se ze je cas se posunout kupredu.

Trenink  Miyabiryu no Yoroi -Murasaki ( Brnění Nobl draka- fialova)

Postavil jsem se dale od skal a prvne aktivoval   Miyabiryu no Yoroi -Aoi ( Brnění Nobl draka- Modra) Techniku kterou jsem ovladal. zmeho tela vysrcila cakra jenz se zmenila do tvaru draka  jenz byl modry. Puda kolem mych noho zacala litat vsude kolem. Ale ted prisla ta tezsi cast.  pridat k tomu  jeste elementarni cakru. Brneni bylo zdrejmne bych mohl rici mozna i vrcholem technik v nasem klanu. Ale to byl jen muj nazor opet jsem zavrel oci a zacinal pozvolna michat se svou cakrou i raiton jenz newbyl zrovna stabilni po nekolika  okamzicich brneni zacinalo  menit barvu.Na fialovou ale zacinal jsem citit nestabilitu kterou to vse zacinalo vyvolavat. i preze vsechno jsem se ji snazil drzet zuby nehty ale zacinal jsem citit zapach palici se kuze. Pri tom jsem vsak do koncentrace pridal raitonu az moc. da se rict ze ma cakra kolem me explodovala. A ja letel Smerem k Benjirovi Okem sveho tela jsem po explozi vsak vytvoril slaby cakrovy stit ktery me ochranil pred zranenimy ktere bych utrpel pri prorazeni stromu zastavil jsem se az o strom nedaleko Benjira. Vybuch musel byt slyset pres cele cviciste. Jenine co jsem utrpel byly popaleniny a par pohmozdenin diky cakroveho stitu. Pri narazu o ten pposledni strom jsem sklouzl do pozice v sede a vydechoval. a nasledne dodal."Nepredstavoval jsem si neco takoveho. To nepujde jen tak jak jsem si predstavoval." A Zacal jsem si premitat cely postup kde jsem udelal chyby. Prehraval jsem si kazdy okamzik stale dokola ale stejne jsem Chybu nenasel. Ale bylo to tak jak jsem si myslel. Zdrejme budu muset trenovat nekde kde nejsou lide.Pak jsme jen oddechoval. ta bolest tbyla dost silna ale nebylo to v nicem jinem proste se to dalo snes.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Wed May 06, 2015 8:05 pm

"Ano, jsem. Cením si vaši pomoci, ale nebude potřeba." Nečekal jsem, že se u mě někdo objeví a bude mi chtít pomoct. Byl jsem si vědom toho, že na můj problém lék není a veškeré starání je zbytečné, a proto jsem Natsukinu pomoc odmítl. Jelikož jsem viděl pořád všechno rozmazaně, zůstal jsem klečet. Najednou se ozvala rána a Hikaru si udělal dlouhý výlet vzduchem. Spadl kousek od nás. Neviděl jsem to, takže nevím, jak dopadl, ale zvuk to hezký nebyl. "Myslím, že jste potřeba více někde jinde." Nevyháněl jsem ji. Jen jsem věděl, že mi pomoct nedokáže, i kdyby se měla třeba roztrhat. Chvíli po mých slovech se dostavil další problém. Ten však nemá příčinu v tomto tréninku, a je součástí něčeho mnohem většího. Chytl jsem křeč do břicha.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Wed May 06, 2015 8:26 pm

Cítila som sa ako v nejakom ústave. Chlapík ktorý oćividne nebol v poriadku, sa ma snažil nahovoriť na to, že v poriadku je a že moju pomoc nepotrebuje. Vedel že sa dala bolesť celkom jednoducho utlmiť? Na druhú stranu sa tadeto preletel ďalší chlapík, kupodivu Hyuuga. Takže som mala celkom peknú svetelnú šou pomocou Benjirovej techniky a kaskadéra v podaní mladého Hyuugu, ktorý .. tu rúcal stromy. Benjiro naozaj nevyzeral dobre.. na druhú stranu som sa moc dobre necítila ani ja.. kto vie prečo? Ako keby mi ten v mojom bruchu schválne privádzal nepríjemné stavy.. vrčal? Kto vie.. popravde som ho ešte nikdy nepočula. Toto bolo prvý krát, čo sa vôbec nejakým spôsobom ozval. Ako keby z Benjira niečo cítil.. no to som ja nemala ako vedieť.
Len som sa sama mimovoľne chytila za brucho a trocha som sa zamračila. "Bleh.. je to nákazlivé.." Posťažovala som sa k Benjirovi, na čo som sa sama musela zasmiať. Vykukla som po tom Hyuugovi, ktorý si to pristál o strom.
"Si v poriadku?" Spýtala som sa ho pomerne veselo. 
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Wed May 06, 2015 8:52 pm

No prezil jsem toho hodne takze to nebylo tak zle.
"Sem vporadku. V ramci moznosti. I kdyz to tak nevypada popaleniny jsou celkem mirne, tedy oproti normalu. A Par odrenin a narazenin me nezabije. Me Jmeno je Hikaru. A jak jse jmenujes ty?" Byakugan jsem uz deaktivoval a nakonec se postavyl sice me bolelo asi cele telo al to bylo vporadku. Pak jsem videl Benjira ale ten v poradku nevypadal. Nakonec jsem knemu dosel. Predpokladam ze Natsuki me bude nasledovat. "Jste vporadku?" Zeptal jsem se Benjiro vapadal jako by jej chytl slepak.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Thu May 07, 2015 6:28 pm

Samozřejmě, že jsem věděl o možnosti utlumení bolesti. Pokud Natsuki přišla na mysl, snad ji i došlo, proč jsem si o nějaké tabletky či něco takového neřekl. Mají celou řadu nežádoucích účinků. Jakožto anbu aktivní skoro 24 hodin denně si něco takového nemůžu dovolit. Navíc, ačkoli se můj stav zdál být hodně špatný, nepociťoval jsem to tak. Jako každý shinobi musím být schopen snášet bolest. Užití tabletek by bylo jednoduše přehnané.

Najednou jsem se zakašlal. Okamžitě jsem si dlaní přikryl ústa. Vykašlal jsem na dlaň trochu krve. Tu jsem hned otřel o trávu. Bylo to, když se Natsuki dívala za Hikarem. Neměla by si tedy ničeho všimnout. Dlaň jsem měl už jen trochu špinavou, čehož si šlo těžko všimnout, a na zašpiněnou trávu od mé krve jsem se jednoduše postavil. Nezůstal jsem tedy dál klečet. Mé viděn se vrátilo do normálu, a já uzřel Hikara, který ke mě starostlivě přiběhl. "Ano, jsem." Na Hikarovi mě zaujaly jeho oči. Je zřejmé, že je Hyuuga. Měl jsem předtuchu, že Natsuki taky bude něčím zvláštní. Kyuubiho v ní jsem mohl vidět pouze s aktivovaným sharinganem, jak předvedl Sasuke na Narutu, a jelikož jsem ho v plánu aktivovat neměl, neviděl jsem Kuramu, takže jsem nemohl popsat to, co jsem z ní cítil.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Thu May 07, 2015 8:42 pm

"Natsuki.." Pousmiala som sa a len som od modrovlasého .. pomerne muža, ustúpila. Mal naozaj zaujímavý outfit, rozhodne moc nezakrýval. Ustúpila som stranou, keďže sám podišiel ku Benjirovi, ktorý znova len hovoril že je v poriadku. Musel sa cítiť zaujímavo. Ako nejaký pacient na operačke. Každý ho pri prvom pohľade hneď obskakoval a tak. Len som od týchto dvoch ustúpila a slabo som sa pousmiala. Znova som sa vrátila k môjmu miestu pri vodnej ploche, kde som si sadla pod strom, vybrala z tašky ovocie a začala som ho konzumovať. Popri tom som ich sledovala, keďže s tréningom som na teraz skončila.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Fri May 08, 2015 7:35 pm

Vsiml jsem si jak se Natsuki podivala a pak jsem ji rekl. "No me nejdulezitejsi partie co by mohly pohorsiovat jsou zakryte. Navic by me asi obleceni vyslo hodne drahoi pri zpusobech meho treninku."
A Co se tykalo Benjira nevim co byylo zajimaveho na tom ze jsem Hyuuga. "Me Jmeno je Hikaru smim znat to vase?" Pak jsem cekal na odpoved Od Obou.Byl jsem to ja proste obleceni v mem pripade by Miyabiryu no Yoroi asi nevydrzelo nebo spise z dalsi fazi.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uchiha Benjiro Fri May 08, 2015 8:05 pm

Natsuki se představila a vrátila se na místo, kde byla předtím, a tam si sedla pod strom. Hikaru chtěl znát i mé jméno. Bylo to od něj troufalé. Nejsem příliš společenský typ, a rozhodně nerad sdílím své osobní údaje. Přesto jsem se rozhodl pravdivě odpovědět. Je přece slušnost, když se všichni představí, se také představit. "Benjiro." Své příjmení jsem ale nezmínil. Hikaru udělal totéž, takže jsem to považoval za přijatelné. Jeho původ je ale možné hned na první pohled určit. Můj ne, pokud se mi Hikaru zrovna při mém tréninku nedíval do očí.

"Černá ovce klanu?" O situaci v Hyuuga klanu jsem nic nevěděl. Doslechl jsem se ale, že ostatní Hyuugové kdysi měli problém přijmout někoho do vlastních řad. Někoho, jehož jméno právě začínalo na H. Bylo to dávno, co se mi donesla tato zbytečná informace, takže teď už to s tím jedincem mohlo být úplně jinak. Něco takového se rozhodně nesluší tahat na veřejnost, ba se dokonce někoho přímo ptát, zda se to týká jeho. Po svých předcích jsem zdědil ale zvědavost, rýpavost, aroganci a další hezké vlastnosti jako každý Uchíha, takže jsem se Hikara zeptal. U Itachiho se toto taky projevilo, ale uměl se ovládnout. Nic, co bych neuměl taky, ale teď jsem chtěl rozebíráním Hikara zapomenout na vlastní problémy.
Uchiha Benjiro
Uchiha Benjiro
Velitel ANBU
Velitel ANBU

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Fri May 08, 2015 8:27 pm

Kdyz Benjiro zminil o cerne ovci tak me to ani neprekvapilo. JA se tim netajil a ani jsem nemel v to nekdy delat. i kdyz mi z pristupu castecne rodiny bylo nekdy tezko u srdce ale ja se stim naucil zit.
"Ano to jsem ja. No uprimne co si mysli me uz netrapi. Jednou poznaji ze zalezi na necem jinem nez na pravidlech. Jednoduse me odepsali aniz by mi dali sanci a pokusiliy se me poznat jako cloveka. Stupidni pristup. Jako bych mohl za to ze muj otec nebyl clenem klanu. Pffffff...." Odfrkl jsem si ale muj hlas byl nezmeneny a klidny. UNecitil jsem nenavist ale smutek k situaci jakoa panovala ale mozna se diky Mikomi neco zmeni. "Jsem Hyuuga at se jim to libi nebo ne. I kdybych se zrekl jmena tak stejne vzdy budu prirazen ke klanu. Toto jsou veci ktere jsou tak. A viceme nemam problem o tom mluvit a ani me to neboli nebo se nestydim. Nikdy jsem to netajil a nebudu. Mozna me povazuji za odpad ale taky mozna jednoho dne prekonam i cistokrevne hyuugy, jenom za pomoci tohoto." Rekl jsem a Benjiro si mohl vsimnout ze se kolem konecku mich prstu obevila fialova praskajici Raitonova cakra. Hold v elementu jsem byl vimecny. "Mozna ze v budoucnu misenci jako jsem ja budou mit pravoplatne mist v klanu, verim ze mozna ja budu ukazatel noveho smeru." Benjiro si mohl uvedomit co by se mohlo stat pri spojeni Raitonu a technik Hyuugu ktere jsou samy o sobe nebezpecne aniz by musely mit element a co takhle pri spojeni s tak nebezpecnym zivlem jako je Raiton.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 19 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19  Next

- Similar topics