Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KANCELÁŘ RAIKAGE

+43
Yotsuki Sorata
Seishin Yuna
Hokori Mai
Risoku Yotsuki
Yoku
Mukotushi Ururu
Akuma Saito
Seishi Kogeki
Kuro Sakai
Atsuka
Nukenin
Nao Okumura
Hodnostári
Natao Hyuurai
Niboru no Kentaro
Shinobi
Haru Iburi
Tobiru Senju
Ken Uchiha
Akemi Kagayaki
Tori Saizen
Rei Casius
Goku
Faito Dansaku
Kaiji
Dino
Miki
Tobei Miyoshi
Kuroashi Sanji
Katashi Aokawa
Yuu Yotsuki
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Yorimi Sonoe
Yasuhiko Nishiwaki
Taiki Nobu
Hirin
Hikaru Hyuuga
Ken Hiashi
Crystal Takaishi
Sato Keiko
Arata Hiashi
Kagayaki Rin
47 posters

Strana 14 z 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

Goto down

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 14 Empty KANCELÁŘ RAIKAGE

Příspěvek pro Kagayaki Rin Wed Jul 17, 2013 10:20 am

First topic message reminder :

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 14 2e4fbtj
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 14 Empty Re: KANCELÁŘ RAIKAGE

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Tue May 20, 2014 10:47 pm

Vyšel jsem nahoru a počkal před kanceláří. Uvnitř byl někdo v ráží, byl jsem připravený zasáhnout, kdyby se něco dělo, zajímavé, že jak kazekage tak Raikage si jsou natolik jistí svou silou, že nepoužívají stráže ani bodyguardy...
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Počet příspěvků : 241

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Fri May 23, 2014 6:19 am

KLON

Toho chlapce nikdo neučil. Vůbec nikdo. Proto byl teď tady. Proto byl teď nukenin.
"Myslíš si, že existuje shinobi, který nezažil smrt blízkého?" pozvedla jsem obočí. "Jsi ještě děcko, neznáš svět. Očekáváš pomoc a přitom mi nejsi schopný říct, co chceš."
Rozhodně jsem ho ale nehodlala nechat odejít. Tuhle vesnici jako nukenin neopustí. Mohla bych ho nechat jít. Ale to by ho nenaučilo, že vesnice se neopouští - pokud ji nechcete opustit navždy.
"Nebreč. Jsi shinobi."
Docela by se mi v tu chvíli hodilo, kdyby tu byli Katashi nebo Kaiji jako má osobní ochranka. Neměla jsem strach, že by mi tenhle kluk mohl něco udělat, ale kdyby tu takhle ruply nervy někomu staršímu a já nebyla připravená, mohl by to být problém. Alespoň jeden z nich by tu vždy měl být.
To si s nimi budu muset ještě vyřídit...
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 808

http://poetia.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fili RyoGui Fri May 23, 2014 7:33 pm

'' Je vidět, že vy nevíte skutečně nic! '' řeknu a otočím se. Přitom jsem šel pomalu ke dveřím. '' Tady jsem skončil, půjdu radši vlastní cestou.'' trochu jsem se jen pootočil a řekl '' Cestou pomsty'' poté už jsem šel pouze ke dveřím.
Fili RyoGui
Fili RyoGui
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 115

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Fri May 23, 2014 8:07 pm

KLON

Postavila jsem se.
"Neodejdeš," pronesla jsem klidně. "Neuděláš už ani krok, pokud chceš zůstat naživu."
Povzdechla jsem.
"Já po letech nevím vůbec nic. Jen ty víš jako Chuunin všechno... Doufám, že s tebou Ame nebude zacházet příliš krutě."
Obešla jsem ho a s pohledem stále upřeným na něj, připravená se kdykoli bránit dřív, než by vůbec zkusil udělat pečetě a otevřela jsem. Přesně jak jsem tušila, Katashi i Kaiji si dávali volno.
Ochranka na baterky!
"Ah, Takeshi, dobrý den," pousmála jsem se. "Myslíš, že bys mohl našeho hosta doprovodit do vězení?"
Hbitě jsem využila jeho přítomnosti. A pro Kiliho jsem si v duchu připravila mírně nucené společnosti prospěšné práce v Kumogakure, než si pro něj jeho vesničtí kolegové přijdou.

Naposledy upravil Rin Kagayaki dne Fri May 23, 2014 8:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fili RyoGui Fri May 23, 2014 8:14 pm

'' Mě zrovna můžete zabít tak jako tak to Amegakure udělá. No aspoň je vidět, že jste bezcitná a je vidět, že jsem vám neměl vůbec nikdy věřit.'' řeknu a otočím se na ní a dám ruce od sebe a namířil na srdce. '' Tak to udělejte. Tak jako tak se to stane buď od vás nebo do Amekageho. Jen je mi líto, že nepomstím svého nejlepšího přítele, ale jen do toho.'' dodám a čekám až mě zabije.
Fili RyoGui
Fili RyoGui
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sat May 24, 2014 12:50 pm

Prišiel som ku kancelárií, pomaly som šiel po schodoch, keď som ich konečne vyšiel šiel som chodbou a prišiel až k tej kancelárií, kde bol aj ten chlapík z Ame, keď som prišiel už nikto nič nehovoril. Kukol som na klon Rin a milo sa usmial. Prešiel som ešte raz ostatné osoby mojím pohľadom a potom som čakal, čo sa udeje.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 449

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sat May 24, 2014 1:09 pm

KLON

"Dobrý den," pozdravila jsem Kena, aniž bych tušila, že se s mým pravým já rozešel teprve před malou chvílí.
Filiho sebevražedné gesto jsem ignorovala, ale odpověď dostat musel.
"Přišel jsi potřetí za krátkou dobu bez povolení do mé vesnice," začala jsem. "Vyčítáš mi, že nepomůžu a ani sis neřekl o pomoc. Jednáš bez povolení vůdce své vesnice a přitom se chováš jako jediný člověk, který ji může spasit."
Nebylo to pro něj dobré. Ani trochu.
"Na druhou stranu se chceš mstít někomu, koho ani neznáš za vraždu přítele, ale místo svojí vesnice k tomu chce využít moji."
A to tedy ne!
"A pak si myslíš, že tě hrdinské gesto alá 'Tak mě radši zabijte hned, protože stejně brzy umřu!' zachrání?"
Měla jsem toho spratka už plné zuby.
"Kdyby takhle jednal někdo z mé vesnice, už by nebyl jejím členem. U vůdce Amegakure se za tebe přimluvím, protože jsi nám nijak neublížil a ani nevěřím, že bys to měl v úmyslu, ale je to naposledy. Příště ti nebudu zachraňovat krk."
Za tenhle prohřešek si zasloužil mnohem horší trest. Jestli to neviděl, tak mu moje pomoc je k ničemu, protože stejně brzy zemře.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sat May 24, 2014 1:28 pm

Nahol som sa ku klone potom čo dorozprával, ten klon Rin.
"Potrebujem len zvitok k jigokuzuki a potom odídem. Rin, mi dala povolenie. Teda ty.. teda veď vieš..."
Šepol som tak, aby vôbec nikto nepočul, vlastne nemal ani šancu.
Potom som sa uškrnul a čakal, ako sa to tu všetko vyrieši. o toho týpka z Ame so msa momentálne nezaujímal.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fili RyoGui Sat May 24, 2014 1:56 pm

''Já nechci zachránit já to myslí vážně. Klidně na vás i zaútočím ,aby jste viděla, že to myslím vážně. A nechci, aby jste se přimlouvala. Nechci zachránit krk chci jen pomstít přítele! Je vidět, že vy nic nepochopíte!'' zakřičím na ni zlověstně. '' Jestli si myslíte, že když mě dají do vězení , že mě zachráníte tak to jste na omylu! Tak jako tak až bych se odtamtud dostal tak opustím vesnici a půjdu pomstít svého přítele! '' opět zakřičím a sundám si masku. '' Děláme se mi zle když vidím, že nevíte co je to PŘÍTEL. Asi jste skutečně nikdy nějaké přátelé neměla. '' dodám, ale už smutně.
Fili RyoGui
Fili RyoGui
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sat May 24, 2014 6:25 pm

Takeshi

Na lady Raikage jsem pouze kývl, i když mladý pán, ze kterého se později vyklubal onen "rasista" ze cvičiště, toho měl ještě hodně na srdci. Když ale roztáhl ruce od sebe a v odevzdaném gestu se "vrhl vstříc smrti", začala se mi vařit krev v žilách. Tasil jsem katanu a vrazil mu ji zezadu mezi žebra. Věděl jsem, že nezemře, anatomii člověka jsem znal velice dobře, zbraň prošla tělem bez vážnějšího poškození cév a žil, nicméně jedna plíce byla probodnuta skrz naskrz. Medici by s tím neměli mít problém.

"Jaké to je? Jaké to je vědět, že jedinou větou zahazuješ svůj život? Doufám, že ti chutná v ústech vlastní krev a užíváš si hučení v hlavě. Za chvíli ztratíš vědomí a jakmile katanu vytáhnu, vykrvácíš. Teď si ale užij tu ohromnou bolest, která projíždí každým tvým svalem, pořádně se nadechni, protože za chvíli už toho nebudeš schopen a utopíš se ve vlastní krvi...Myslíš, že smrt přijde rychle a bezbolestně? Jaké je to chcípat jako pes, pomalu, zdlouhavě, v agónii?"
Udělal jsem krok k němu a lehce pootočil katanu, takže jsme natrhl další svalstvo a aktivoval tak další centra bolesti.
"Pamatuj, že jediná důležitá věc, kterou máme, je život, a když ho dáš v dnešním světě takhle v šanc, vždy ti ho někdo vezme...Teď ti položím otázku a položím ji jen jednou, takže se rozmysli s odpovědí: Chceš žít dál?"
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fili RyoGui Sat May 24, 2014 6:49 pm

Pouze jsem zaskučel bolestí a vykašlával krev. ''A.......měl....bych?'' zeptám se. Bylo mi to už docela jedno. ''K...když... nedokážeš....pomstít.....ani....přítele. Tak jsi k ničemu.'' domluvím. '' A život....život není jediná důležitá věc! '' dodám a vykašlu další krev.
Fili RyoGui
Fili RyoGui
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sat May 24, 2014 7:45 pm

Takeshi

"Ano, přítel se nejlépe mstí bezradným gestem a prosbou o smrt..." řekl jsem.
"Řekni, co je stejně důležité jako život? Když nežiješ, zrácíš vše, naopak to neplatí a nikdy platit nebude. A jestli máš na mysli lásku, zklamu tě. Ani ztráta milované osoby není tak strašná, abys ji povyšoval nad život..."
Ruka stále pevně držela jílec, mé srdce křičelo, abych dal tomu spratkovi zavyučenou, mé oči ale vyhledali Raikage. Nemusle jsem říkat nic, muselo jí být jasné, že čekám na gesto, které uukončí život tohoto chlapce.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaiji Sun May 25, 2014 8:29 am

Mal som asi malé šťastie, že som sa rozhodol sem prísť v tejto chvíli. Napokon, dosť času som strávil len nič nerobením a to v doslovnom význame. Chcelo to nejaké ochutenie dňa. A to mi osud zariadil práve dnes. Akonáhle som vyšiel po otravných schodoch hore k dverám, ktoré som mimochodom -ak ich niekto vôbec zavrel- otvoril, keďže klopanie u mňa nebolo vo zvyku, som sa zadíval na scénu, ktorá sa vnútri odohrávala. Nu, neviem, či to bolo vhodné, ale mne to vnútilo do tváre akýsi psycho úsmev, s ktorým som to začal sledovať. Oprel som sa ramenom o zárubňu, čím som ju aj oškrel jednou z čepelí kosy, no nebolo to nič nápadné. Musel by som spraviť prudký pohyb, no to asi nehrozilo, keďže bola predo mnou super šou a ja som nemal predsa ani najmenší dôvod sa hnúť! Maximálne kútikmi úst, ktoré mi trhalo stále vyššie a vyššie.
Kaiji
Kaiji
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sun May 25, 2014 9:27 am

KLON

"Později, Ken-kun," pousmála jsem se.
"Můžeš jít zatím do kanceláře a počkat, než vyřešíme tuhle maličkost - nebude to trvat dlouho," kývla jsem na přítele a ukázala směrem ke dveřím.

Celá událost se totiž odehrávala na chodbě, kam jsem Filiho odvedla, aby ho mohl Takeshi vzít do vězení. A nebo podle jeho aktuálního chování spíše do pekel. Ve chvíli, kdy jsem se rozmýšlela nad správným řešením hádanky dorazil Kaiji. A zřejmě se dobře bavil.
"Á, má ochranka se uráčila objevit," ušklíbla jsem se.
Pozdě.
"Co myslíš, Kaiji, zaslouží si nukenin, který nebezpečně moc touží po pomstě, žít a být deportován zpět do vlastní vesnice, abychom s ní utužili vztahy... nebo bychom se ho měli raději zbavit, v čemž nám nic nebrání, protože o své cestě nikomu neřekl?"
Zálibně jsem sledovala katanu vyčnívající z Filiho těla. Bylo to mistrovské seknutí, vskutku mistrovské. Byla jsem ráda, že jsem měla Takeshiho na své straně, i když nebýt jeho gesta, neváhala bych to řešit diplomatickou cestou. Ale trestat ho za to nebudu. Ten chlapec ho o to sám požádal. A jeho život to zatím neohrozilo.
Jen můj nápad s jeho zapojením do špinavých potřebných prací ve vesnici tím asi padá...

"Co je důležitější než život?" pozvedla jsem obočí po Filiho poslední větě ještě než mi Kaiji stačil odpovědět. "Bez života není nic. A nic je méně než něco. Nic je prosté nic."
Nejspíš si ale ani nezasloužil mou reakci. Každé slovo vůči němu byl zatím jen zbytečný výkřik do tmy.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fili RyoGui Sun May 25, 2014 10:07 am

'' Ale......'' podíval jsem se na Raikage. ''Máte pravdu'' řeknu smutně a vykašlu krev. Kso, ale já nechci zpět do vesnice. pomyslím si. ''C...co s...emnou uděláte?'' zeptám se a opět vykašlu krev.
Fili RyoGui
Fili RyoGui
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun May 25, 2014 10:19 am

Super, všetko sa tu dialo tak rýchlo. Rin ma poslala do kanclu, zatiaľ čo ten samuraj toho týpka sekol. Čo sa to sakra stalo ? Znova som sa vykašľal na riešenie takýchto hovadín, posadil som sa na stoličku a čakal na zvitok. Celé dni chcem ísť trénovať a vždy ma niečo vyruší. Tá ženská, Natao a teraz keď som tak blízko novej techniky týpek z Ame, len mi trebalo dúfať, že sa Rin s ním nezdrží dlho a na mňa nezabudne, asi by ma tu mrdlo o zem....
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaiji Sun May 25, 2014 10:53 am

Naklonil som hlavu a bez toho, aby som mal nejakú chuť Raikage odpovedať, som sa na ňu len krátko díval. Samozrejme som sa ale znova zadíval na toho chalana, keďže to bolo, v túto chvíľu, zaujímavejšie. Rin napokon ani nečakala na moju odpoveď, pretože sama ešte prehovorila. Mňa ale naopak začínalo štvať, kam sa situácia možno uberala, aspoň z môjho pohľadu. Do 'šťastného' konca pre toho chalana. Nič osobné v tom samozrejme nebolo, ale keď už ho ten samuraj tak krásne začal..
"Vidím zbytočné teraz už prerušovať niečo, čo sa načalo." Prehovoril som, keď aktuálne nikto nehovoril a naklonil som hlavu na druhú stranu, prezerajúc si každú kvapku krvi, ktorá mi bola na dohľad. Až som sa nakoniec pozrel na Raikage a falošne, čo aj šlo vidieť - keďže to bol i môj zámer -, sa usmial.
"Smrť ho môže vyslobodiť od problémov, ktoré ho zrejme čakajú. Bude to pre neho ako.. vykúpenie.." S oblíznutím pier som sa otočil znova pohľadom na Filiho a nanovo som si prezeral celú situáciu. Samozrejme, videl som to zo svojho pohľadu a nehľadiac na nejaké iné veci, ktoré by mali byť do jeho života možno príjemné a potešujúce. Veď, to by ho predsa k smrti nedostalo. Takže pre mňa bolo dôležité vyzdvihnúť negatíva vyššie než tie pozitíva, predsa len to zabíjanie bolo akoby mojím koníčkom, takže sa nik nemohol čudovať, prečo vediem tieto reči či hádžem také pohľady...
Kaiji
Kaiji
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sun May 25, 2014 2:22 pm

KLON
Kaijiho odpověď jsem čekala. Svým způsobem byla navíc pravda, co říkal. I když to mohl vyjádřit méně morbidním způsobem.
"Jak mám vědět, že nebudeš představovat nebezpečí pro mou vesnici?" pozvedla jsem obočí. "Mám pro tebe několik otázek, bude to jako hra. Když vyhraješ, naši medici tě vyléčí a budeš moct svobodně odejít nebo se stát shinobim mojí vesnice, protože jako nukenin bys to moc daleko nedotáhl. Ale když prohraješ..." pokrčila jsem rameny.
"A odpovídej upřímně."
Svým způsobem jsem již byla rozhodnutá, co s ním bude, tak jako tak. 

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 14 Tumblr_mb1ar3y21H1rdtb6xo1_500
Ale to on nevěděl. Možná jsem se chtěla přesvědčit, že neudělám chybu.
"První otázka: Jaká je aktuální vojenská a ekonomická síla Amegakure no Sato? Druhá otázka: Přišel někdo s tebou do naší vesnice?" pousmála jsem se. "Třetí otázka: Kam půjdeš a co uděláš, až tě pustíme?"
Jako kdybych už se rozhodla, že ho pustím. Usmívala jsem se velmi mile. Snad mě obměkčila jeho poslední slova a úcta k životu. A nebo jsem lhala a chtěla jsem informace, než ho nechám zabít. Kdo ví?

Naposledy upravil Rin Kagayaki dne Sun May 25, 2014 3:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fili RyoGui Sun May 25, 2014 2:51 pm

'' Amegakure.... je.... na dně. Snaží.... se tam.... vše dát dopořádku. Shinobi z naší vesnice ...no ....není jich zrovna moc. '' odpověděl jsem na první otázku. '' Semnou.........přišel jen...člověk....který mi slíbil...že mi pomůže....jmenuje se.... Rei Casius'' odpovím na druhou otázku. ''Nevím....kam půjdu...nemám kam jít......do...vesnice...se vráti....nemohu. A jak....jsem právě...zjistil...nemám na to....pomstít přítele.....takže.. nemůžu dělat nic...'' odpovím na třetí otázku. Na všechny otázky jsem odpovídal pravdivě. Po chvilce jsem vykašlal další krev.
Fili RyoGui
Fili RyoGui
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun May 25, 2014 2:57 pm

Takeshi

Konečně se začalo něco dít a onen mladík přestal kňourat.
"Dochází nám čas, Raikage-sama..." řekl jsem jen a byl připraven Filliho chytit, kdyby padal.
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sun May 25, 2014 3:12 pm

KLON
"Děkuji ti za upřímné odpovědi," ještě jednou jsem se na něj mile usmála.
Ale Kumogakure nebyla milá vesnice. A nikdy nebude.
"Ale víš toho o naší vesnici příliš, chodil jsi sem jako na procházku. A tohle není žádné rekreační centrum... Zabít."
Poslední slovo znělo po vcelku jemném, milém tónu hlasu v předchozích větách pevně a rozhodně. Bylo mi ho líto. Ale Kaiji měl pravdu. Byla by škoda přestat.
"My jsme bleskoví ninjové, Fili. Nejsme zlí. Jsme jen děti blesku a tak budeme jednat."
To mluvilo za vše. V Konoze by přežil. I jinde by možná přežil. Ale tady ne. A já hodlala z pádu Amegakure dostat, co jen se dalo. Tady se jedná rychle a neochvějně. Rozhodování možná nebylo zrovna krátké. Ale rozhodnutí bylo o to pevnější.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Takeshi Kenpachi Sun May 25, 2014 3:23 pm

Takeshi

Bez jakékoli známky překvapení či citu jsem z Filliho vytáhl katanu, chytil ho a pomalu ho složil na zem.
"Nechť tě země přijme a předci ti odpustí..." řekl jsem.
Pak jsem jedním máchnutím očistil katanu, jednou ji přetřel rukavicí a vátil do pochvy.
"Nepříjemná věc tihle naivní a pomstychtiví mladíci. Skončí dřív než začnou..."
Takeshi Kenpachi
Takeshi Kenpachi
Samurai (B-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kaiji Sun May 25, 2014 3:54 pm

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 14 Tumblr_mo93naJ9Wt1spb577o1_500
Nakoniec som sa nemusel ani snažiť viac, než by som sám chcel. Buď moja krátka reakcia na Raikage stačila, alebo už bola rozhodnutá bez toho. To mi bolo už ale totálne jedno. Až s akousi žiarou som pozoroval situáciu a po tom, čo som začul to jedno jediné slovko od Rin, ktoré to malo spečatiť.. no, ak mi do očí nevstúpila žiara, tak potom neviem! Okamžite som sa usmial a akoby až s chuťou na krv chalana sa díval, ako už iba ten samuraj z jeho tela katanu vytiahol a len ho pomaly zložil na zem. Ja sám by som síce zvolil X iných spôsobov, ale.. to by to tu dopadlo celkom inak a slová Raikage, že nie sme zlí, by pri mojom vystúpení vyzerali len ako chabá lož rečníka. Odlepil som sa od steny a spravil pár krokov k už ležiacemu telu, len sa tak nakloniac a sledujúc niekoľko škvŕn od krvi, ktoré sa tu za túto chvíľu vytvorili. Nejaký moment som ich pozoroval, načo som dvihol pohľad na Raikage so zvláštne spokojným úškrnom.
"Poviem to na rovinu, nečakal som, že to rozhodnutie padne.. ktovie prečo.." Poznamenal som a strčil si ruky do vreciek, zároveň čo som ešte raz spustil pohľad na telo pri mojich nohách. Ktovie, čo som chcel s tou vetou dosiahnuť. Možno provokácia, že by nemala na to to spraviť.. alebo len bezvýznamné vyjadrenie myšlienok.. no, bolo to napokon jedno. Mne teda určite, keďže som za tým nič zrejme nevidel a ako obyčajne, proste som povedal, čo som mal na jazyku, aj keby to okolie blbo chápalo...
Kaiji
Kaiji
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sun May 25, 2014 5:18 pm

KLON
Sklonila jsem se k mrtvole a sebrala jsem mu čelenku. Měla jsem s ní své plány.
"Takeshi, mohl byste prosím najít toho chlapce, Reie Casia, co tu byl s Filim?" zeptala jsem se, i když to byl spíš rozhlas. "Nejspíš bude někde v centru, bude mít čelenku z Ame. Když ho nenajdete, uvědomte prosím Jouniny o tom, že ho mají najít a pokud ho nebudou moct nenápadně zabít, ať ho přivedou ke mě. Chuuniny u brány informujte, že z vesnice nesmí odejít žádný cizí shinobi, pokud nebude mít mé povolení."
Musíme z toho vyjít s čistým štítem. Alespoň částečně.
"A samozřejmě mi přijďte říct, jak jste dopadl, dávám vám na jeho nalezení dva dny, pak se musí zapojit všichni."

Překvapeně jsem se zadívala na Kaijiho.
Opravdu?
Nepovažovala jsem ale za nutné mu na to odpovědět. Zdálo se mi to jako provokace.
"Jako ochranka se tu nudíš, že ano?" naklonila jsem místo toho hlavu mírně na stranu s jasnou otázkou. "To je důvod, proč chodíš do práce pozdě."
Ale na druhou stranu to nebylo o tolik, i když pokud by tu nebyl jen můj klon a někdo mě napadl, měla bych tu raději někoho, kdo by mě jistil.
"Občas ti to zpestřím misí, neměj strach. Zrovna teď pro tebe jednu mám."
A budu doufat, že nebude sebevražedná.
"Nejdřív ale sežeň v budově někoho, kdo uklidí tenhle nepořádek... tělo uložte do márnice v nemocnici. Postarej se o to, aby vás při cestě nikdo neviděl a aby nikdo nezjistil, o koho šlo."
Hlídat jsem ho nenechávala. Že ho dáme do márnice by nikdo nepotřeboval. Ale ještě se to tělo mohlo hodit, ještě ano. S tím ostatně bude souviset i Kaijiho mise.
"O misi ti řeknu víc, až se vrátíš a ujistíš mě o splnění tohoto úkolu."
Byla jsem s tím rychle hotová, když mě přerušily kroky.
Před někým asi tuhle smrt nezatajíme...
Každopádně už Fili neměl čelenku, takže pokud ho někdo neznal, nemohl jeho původ odhadnout. A naši shinobi jsou snad dostatečně loajální.

Stráž přivedla do místnosti mladšího chlapce. Bez zbraní a s čelenkou Suny. Tohle byla slušná komplikace.
Bude se k nám muset rychle přidat a rychle si získat důvěru, jestli nechce umřít...
Tohle prostě cizinec neměl vidět. Na druhou stranu... Takeshi byl také stále tak trochu cizincem. Mohl chlapce znát. I když vypadal velmi mladý a samuraj všechny Geniny znát nemůže.
"Dobrý den," pousmála jsem se nehledě na to, že jsem právě byla rozkročená nad mrtvolou v louži její krve.
Zůstala jsem tak od chvíle, kdy jsem mu brala čelenku.
"Omlouvám se za tak nevhodnou chvíli pro uvítání. Posaď se a chvíli počkej, ještě něco vyřídím a hned tě přijmu."
Zamířila jsem do kanceláře a zavřela jsem za sebou dveře. Teď byl čas věnovat se Kenovi, který tam na mě už čekal.

"Takže jakou techniku potřebuješ?" nadhodila jsem otázku.
Nemohl nepostřehnout mrtvolu za otevřenými dveřmi. Nemohl neslyšet, o čem jsme mluvili. Snažila jsem se z jeho výrazu odhadnout jeho názor.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Hiashi Sun May 25, 2014 5:25 pm

Všetko som to sledoval a počul. Zabili tu shinobi z Ame. Nevedel som podrobnosti, ale ten shinobi z Ame chcel umrieť, sám som počul jeho slová, a preto som teda zavrhol tento prípad. Bola to jeho vina. Ja sám byť z Ame by som tu nenapochodoval a nechválil sa tým. Potom čo tu prišla Rin... teda jej klon som prevrátil očami.
"Jigokuzuki."
Povedal som dnes už asi po 10té, už som sa tešil ne techniku, až som bol troška nedočkavý. Hlavne aby ten klon nemal námietky, lebo ho tu prerazím cez stenu. To by sa potom asi zrušil a Rin by mala nervy a zistila by všetko, čo sa tu dialo. Nuž len som čakal na reakciu.
Ken Hiashi
Ken Hiashi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 40 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Next

- Similar topics