KANCELÁŘ RAIKAGE
+43
Yotsuki Sorata
Seishin Yuna
Hokori Mai
Risoku Yotsuki
Yoku
Mukotushi Ururu
Akuma Saito
Seishi Kogeki
Kuro Sakai
Atsuka
Nukenin
Nao Okumura
Hodnostári
Natao Hyuurai
Niboru no Kentaro
Shinobi
Haru Iburi
Tobiru Senju
Ken Uchiha
Akemi Kagayaki
Tori Saizen
Rei Casius
Goku
Faito Dansaku
Kaiji
Dino
Miki
Tobei Miyoshi
Kuroashi Sanji
Katashi Aokawa
Yuu Yotsuki
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Yorimi Sonoe
Yasuhiko Nishiwaki
Taiki Nobu
Hirin
Hikaru Hyuuga
Ken Hiashi
Crystal Takaishi
Sato Keiko
Arata Hiashi
Kagayaki Rin
47 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 15 z 40
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
KANCELÁŘ RAIKAGE
First topic message reminder :
Kagayaki Rin- Nanadaime Raikage
- Počet příspěvků : 122
Re: KANCELÁŘ RAIKAGE
Vstúpil som dovnútra s rukami zapretými o ramene tašky, z ktorej pri bráne zmizlo dosť veľa kontrabantu ktorý sa dal za zbrane považovať. Každopádne mi pohľad ako prvé zaujala mŕtvola z ktorej bolo ešte aj ku mne cítiť teplo.. a ten pach krvi bol stopercentne čerstvý. Stála tu skupinka ľudí. Ako prvá sa na mňa usmievala Raikage. Nevedel som čo si o tom pomyslieť, alebo som naozaj veľmi dobre hral to, že som nevedel čo si pomyslieť.
Stál som na mieste a snažil som sa nejak vstrebať jej úsmev. Pohľadom som prešiel k mŕtvole, potom znova na tú ženu. Samozrejme som nemal ako vedieť že Raikage je no keďže ma uvítala, typoval som to. V mojich očiach však stále bolo vidieť tak trocha prázdno, ako keby sa z nich stratilo "svetlo" ? kto vie. Proste som už smrť videl. Skôr ma zaskočilo to, že som sa s ňou stretol znova práve na takomto mieste. Len som nepatrne prikývol a sadol som si na ponúkané miesto. Pohľad som pri tom venoval len mŕtvole, ktorá si tam ležala a.. krvácala. Na tak malého človiečika mal celkom veľké fúzy.
Stál som na mieste a snažil som sa nejak vstrebať jej úsmev. Pohľadom som prešiel k mŕtvole, potom znova na tú ženu. Samozrejme som nemal ako vedieť že Raikage je no keďže ma uvítala, typoval som to. V mojich očiach však stále bolo vidieť tak trocha prázdno, ako keby sa z nich stratilo "svetlo" ? kto vie. Proste som už smrť videl. Skôr ma zaskočilo to, že som sa s ňou stretol znova práve na takomto mieste. Len som nepatrne prikývol a sadol som si na ponúkané miesto. Pohľad som pri tom venoval len mŕtvole, ktorá si tam ležala a.. krvácala. Na tak malého človiečika mal celkom veľké fúzy.
Goku- Nukenin (A-rank) *ADMIN
- Počet příspěvků : 781
Takeshi
"Hai..." uklonil jsem se, jako by tu za posledních pár minut k ničemu nedošlo. Otočil jsem se na patách a při odchodu jsem se podíval na chlapce, kterého přivedla stráž. Uctivě jsem se usmál a vykročil pryč.
/přesun
"Hai..." uklonil jsem se, jako by tu za posledních pár minut k ničemu nedošlo. Otočil jsem se na patách a při odchodu jsem se podíval na chlapce, kterého přivedla stráž. Uctivě jsem se usmál a vykročil pryč.
/přesun
Takeshi Kenpachi- Samurai (B-rank)
- Počet příspěvků : 241
KLON
Pohodila jsem vlasy.
"Asi jsem ti už rizika řekla, že ano?" ušklíbla jsem se. "A omlouvám se, bylo toho hodně."
Ta má paměť...
Odemkla jsem trezor s důležitými svitky.
"Tady je," dodala jsem. "O tvém učení uvědomím klan Yotsuki, přece jen je to jejich výjimečné Jutsu. Dám ti volno na jak dlouho budeš chtít, abys na to měl klid, ale neodcházej, prosím z vesnice - tenhle svitek musí zůstat za naší branou. A buď opatrný."
Na sebe i na svitek.
Některé svitky se stále opisovali a zájemci si je mohli nechat. Tohle byl ale zcela jiný příklad, tohle byla jedna z našich vůbec nejlepších technik.
"Až budeš odcházet, pošli sem toho chlapce ze Suny," dodala jsem ještě. "Pokud nepotřebuješ něco dalšího nebo nemáš nějaké otázky k tréninku."
Nevěděla jsem, o čem všem s ním můj originál mluvil a tak jsem se raději zeptala.
Mlčky som zostal stáť pri mŕtvole a počúvať Raikage. Na nič, čo vravela, som nevidel zatiaľ dôvod odpovedať, takže som sa len stále rovnako uškŕňal a nakláňal hlavu. No musel som vyzerať trochu jak psychopat, ale ono to ku mne občas aj patrilo. Môj výraz sa ale trochu zmenil, keď spomenula misiu. Nadvihol som obočie a trošku zvedavo sa začal tváriť, čo ale zmizlo, keď mi ju nepovedala ale namiesto toho mi rozkázala, aby som našiel zrejme upratovačku a odniesol to telo.
"Pf.." Odfrkol som si a pretočil pohľad na ďalšieho chalana, ktorý sem prišiel. I na neho som hodil mierne divný pohľad s úškrnom. Toho ale asi nečakal rovnaký osud, ako toho pri mojich nohách, takže som ho po krátkom sledovaní proste začal ignorovať. Otočil som sa a na chvíľu sa vyparil z chodby preč. No po chvíli som sa už vrátil aj s kýmsi po svojom boku a s veľkým, čiernym vrecom v ruke na druhej strane. Postava vedľa mňa len vyvalila oči a ja som len mlčky prešiel k telu, ktoré som, i s pomocou toho neznámeho -kým bol vlastne niekto tu z budovy-, dostal do toho vreca a uzavrel ho. Nebolo to síce vhodné, ale prišlo mi to ako veľká taška s tak isto veľkou pizzou, no.. asi to nebolo vhodné.. Bez okolkov som si telo vo vreci prevesil cez rameno a s ľahostajným výrazom sa len otočil a vykročil. O krv sa mala postarať ešte tá osoba, ktorú som si priviedol. Ja som už len hodlal zvoliť cestu opustených a tajomných ulíc, kde nikto nebol, aby som sa nepozorovane dostal do nemocnice. I keď mne by bolo jedno, keby ma aj niekto zočí, ale hold.. hodlal som teraz poslúchnuť rozkaz..
"Pf.." Odfrkol som si a pretočil pohľad na ďalšieho chalana, ktorý sem prišiel. I na neho som hodil mierne divný pohľad s úškrnom. Toho ale asi nečakal rovnaký osud, ako toho pri mojich nohách, takže som ho po krátkom sledovaní proste začal ignorovať. Otočil som sa a na chvíľu sa vyparil z chodby preč. No po chvíli som sa už vrátil aj s kýmsi po svojom boku a s veľkým, čiernym vrecom v ruke na druhej strane. Postava vedľa mňa len vyvalila oči a ja som len mlčky prešiel k telu, ktoré som, i s pomocou toho neznámeho -kým bol vlastne niekto tu z budovy-, dostal do toho vreca a uzavrel ho. Nebolo to síce vhodné, ale prišlo mi to ako veľká taška s tak isto veľkou pizzou, no.. asi to nebolo vhodné.. Bez okolkov som si telo vo vreci prevesil cez rameno a s ľahostajným výrazom sa len otočil a vykročil. O krv sa mala postarať ešte tá osoba, ktorú som si priviedol. Ja som už len hodlal zvoliť cestu opustených a tajomných ulíc, kde nikto nebol, aby som sa nepozorovane dostal do nemocnice. I keď mne by bolo jedno, keby ma aj niekto zočí, ale hold.. hodlal som teraz poslúchnuť rozkaz..
-Presun-
Kaiji- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 230
"Jasné, jasné."
Uisťoval som Rin, že všetko dodržím. Zobral som si zvitok.
"Ak ma budeš potrebovať, tak ma zavolaj..."
Dodal som postavil sa a usmial sa na klon Rin. Potom som sa otočil a vyšiel von.
"Nejaký týpek zo Suny, máš ísť dnu."
Oznámil pred kanclom a potom som odišiel preč.
Uisťoval som Rin, že všetko dodržím. Zobral som si zvitok.
"Ak ma budeš potrebovať, tak ma zavolaj..."
Dodal som postavil sa a usmial sa na klon Rin. Potom som sa otočil a vyšiel von.
"Nejaký týpek zo Suny, máš ísť dnu."
Oznámil pred kanclom a potom som odišiel preč.
Presun
Ken Hiashi- Jounin
- Počet příspěvků : 449
Sledoval som toho muža, ktorý sa na mňa usmial. Vyzeral som trocha zasokčene no, možno len chcel byť milý. Moc mi to nedávali zmysel po tej mŕtvole, ktorá už neležala na podlahe v pracovni Raikage. Následne odtiaľ vyšiel ešte ďalší muž, ktorý sa na mňa tiež usmial a s vrecom z ktorého kvapkala krv odišiel preč. Vážne som začínal myslieť že do správy pre veliteľa napíšem niečo na štýl trávy či ľahkých drog.. Konečne odtiaľ vyšiel niekto, komu som bol úplne na háku. Dosť som si oddýchol, viditeľne. Alebo som to znova len dosť dobre hral. Postavil som sa a vošiel som dovnútra.
Pohľadom som vyhľadal krvavú čmuhu na zemi a následne ženu, ktorá ma pred tým poslala si sadnúť.
"Ehm.. Raikage..-sama?" Typol som s podvihnutým obočím.
Pohľadom som vyhľadal krvavú čmuhu na zemi a následne ženu, ktorá ma pred tým poslala si sadnúť.
"Ehm.. Raikage..-sama?" Typol som s podvihnutým obočím.
KLON
"Spolehni se," pousmála jsem se. Kývnutím hlavy jsem se s ním rozloučila. Už jsem neměla sílu ani vstát, jak jsem byla rozespalá. Před zaslouženým spánkem mě ale čekala ještě jedna povinnost. Zdá se, že nový budoucí obyvatel naší vesnice.
Mohla bych ho poslat za Miki...
Už mi s Atsukou začínaly dělat starost, byly na Želvím ostrově dlouho. I když chlapce by má nová žačka asi neocenila.
"Pojď dál," vyzvala jsem ho nakloněná za stolem, abych na něj viděla skrze otevřené dveře.
Všimla jsem si, že mrtvola je již pryč a s ní i Kaiji. Krev právě někdo vytíral. Bílý hadr ji do sebe vsakoval s neuvěřitelnou rychlostí. Šířila se látkou a pak pronikala do vody, ve které muž hadr máčel. Bylo to svým způsobem fascinující. Zvědavě jsem posunula pohled k nováčkovi, abych viděla, jestli se mu při tomhle pohledu nezvedá žaludek. To by nebyl moc dobrý začátek pro pobyt v naší vesnici a on nevypadal na to, že by už viděl bůh ví kolik mrtvol.
A pak vešel. Vypadal spíš zmateně než na to, že by mu bylo zle. I když šmouhu krve na podlaze jeho pohled zřejmě neuměl opustit.
"Správný typ," přikývla jsem na jeho slova. "Mé jméno je Kagayaki Rin, Nanadaime Raikage."
Tohle mu mohlo být divné, pokud slyšel, že Kumo vládne Hachidaime. Zemřel teprve před časem a já se vrátila na místo hned poté.
"Suna byla zničená před delší dobou. Tak pozdě jsi se rozhodl se k někomu připojit nebo máš jiné přání?"
První možnost by pro něj asi byla lepší, vzhledem k tomu, že jsem nyní nemohla z vesnice pustit žádného cizince.
Co kdyby právě tohle byl Rei Casius? Věk by na to měl. Možná šel teď hledat Filiho a viděl ho tady mrtvého na zemi...
Ty myšlenky se mi vůbec nelíbily a přinesly do mého úsudku podezření. Dnes si musím dát pozor na každého, koho neznám a Reie jsem nikdy v životě neviděla.
Naozaj som krv na zemi zaregistroval. Nevyzeral som však vystrašene. Pred tým než ma vlastne stihli posadiť za dvere, som si ešte všimol aj ranu na tom chlapíkovi. Pochválil by som precíznu prácu ale pravdepodobne by som sa tým prezradil.. aj keď možno...
Každopádne som nebol moc vystrašený, teda vyzeral som nervózne ale, čo iného sa odo mňa očakávalo ? bol som pred jedným z najsilnejších shinobi tejto doby. Pozrel som sa jej do očí, po čom som rýchlo sklzol na kaluž krvi, ktorú jedna osoba utierala. Bolo to však predsa len neohrabané. Cestou sem som dokázal pomocou tichého zabíjania zabiť posla z ame bez toho, aby na zem jediná kvapka krvi padla. Každý mal však svoj vlastný spôsob.
Prikývol som na jej slová hlavou, alebo skôr pre seba ? možno pre nejaké uistenie, kto vie čo sa mi v hlave odohrávalo.
"Musím zvážiť moju odpoveď, nechcem sa stať.. ehm.. nepohodlným." Na sekundu som zavrel oči, po čom som ruky spojil dlaňami k sebe a priloźil som si ich k ústam. Vyzeral som naozaj.. ako keby som precestoval krížom cez celý shinobi svet.
"Popravde, by som asi neodmietol tú prvú možnosť lady Raikage." Odpovedal som nakoniec, otvoril som oči a znova som sa jej na chvíľku pozrel do tej jej. Mal som obrovskú výhodu.. obrovskú to že v mojom "neutrále" alebo lepšie povedané originálnom správaní, som bol taký aký som bol.. a preto som sa vedel dokonalo adaptovať do hocijakého cítenia, hocijakého pocitu či hocijakej situaćií, ktorá by mohla nastať..
/ďakujem že si pripomenula Atsuku T.T" zabudol som na ňu
Každopádne som nebol moc vystrašený, teda vyzeral som nervózne ale, čo iného sa odo mňa očakávalo ? bol som pred jedným z najsilnejších shinobi tejto doby. Pozrel som sa jej do očí, po čom som rýchlo sklzol na kaluž krvi, ktorú jedna osoba utierala. Bolo to však predsa len neohrabané. Cestou sem som dokázal pomocou tichého zabíjania zabiť posla z ame bez toho, aby na zem jediná kvapka krvi padla. Každý mal však svoj vlastný spôsob.
Prikývol som na jej slová hlavou, alebo skôr pre seba ? možno pre nejaké uistenie, kto vie čo sa mi v hlave odohrávalo.
"Musím zvážiť moju odpoveď, nechcem sa stať.. ehm.. nepohodlným." Na sekundu som zavrel oči, po čom som ruky spojil dlaňami k sebe a priloźil som si ich k ústam. Vyzeral som naozaj.. ako keby som precestoval krížom cez celý shinobi svet.
"Popravde, by som asi neodmietol tú prvú možnosť lady Raikage." Odpovedal som nakoniec, otvoril som oči a znova som sa jej na chvíľku pozrel do tej jej. Mal som obrovskú výhodu.. obrovskú to že v mojom "neutrále" alebo lepšie povedané originálnom správaní, som bol taký aký som bol.. a preto som sa vedel dokonalo adaptovať do hocijakého cítenia, hocijakého pocitu či hocijakej situaćií, ktorá by mohla nastať..
/ďakujem že si pripomenula Atsuku T.T" zabudol som na ňu
KLON
Jeho výraz se mi vcelku líbil, i když bych bývala čekala víc smutku. Nervózní byl určitě, ale to by byl v cizí vesnici každý. Ale někdo, komu jeho vesnici zničili? Moje podezření zůstávalo na místě.
"Ach, ne," povzdechla jsem jako by nic. "Pro nepohodlné lidi máme jiné využití než pro nukeniny, jako byl ten, kterého jsi viděl."
Jak jsem říkala už předtím, my nejsme ti zlí. Teoreticky.
"Jak se jmenuješ a jaká je tvá hodnost?" pokračovala jsem další zvědavou otázkou.
"Aha.. to .. znie presvedčivo." Povedal som potichu a až.. ironicky. Hlavne to znelo presvedčivo po tej mŕtvole po ktorej stopy ešte stále odpratávali.
"Mám za to, že sa nepohodlných ľudí niektorý zbavujú horším spôsobom, ako nunkeninov." Dodal som po čom som však pohľad z už mokrej podlahy, oprel znova do Rin. Rukou som si prehrabol vlasy. Nie že by som odpovedať nevedel.
"Toujou Tanaki... moja hodnosť je genin." Momentálne som neklamal z dvoch dôvodov. Prvý bol ten, že som to nepotreboval robiť. Moje meno bolo zo záznamov s veľkou pravdepodobnosťou v Kirigakure vymazané kvôli tomu, že som patril ku Anbu vo výcviku. Každopádne ma takto aspoň nikto nemohol prekvapiť s tým, že by na mňa volal vymysleným menom a ja by som sa nebodaj pozabudol.
"Pôvodom som z pohraničnej prímorskej oblasti Kaze no Kuni. Sunagakure bola len.. moja práca." Každopádne zistiť o mne bližšie iformácie poza môj chrbát nebolo možné. Značná časť pohraničných oblastí všetkých dedín pri vojne trpeli, nie len vojnou samotnou ale aj povojnovými dezertérmi či podobne. Hovorilo sa že Lož mala krátke nohy, no tá moja bola schovaná niekde pod troskami niektorej z dediniek či osídlení v pohraničných oblastiach Suny, ktoré padli pri vojnách odohrávajúcich sa v posledných rokoch.
"Mám za to, že sa nepohodlných ľudí niektorý zbavujú horším spôsobom, ako nunkeninov." Dodal som po čom som však pohľad z už mokrej podlahy, oprel znova do Rin. Rukou som si prehrabol vlasy. Nie že by som odpovedať nevedel.
"Toujou Tanaki... moja hodnosť je genin." Momentálne som neklamal z dvoch dôvodov. Prvý bol ten, že som to nepotreboval robiť. Moje meno bolo zo záznamov s veľkou pravdepodobnosťou v Kirigakure vymazané kvôli tomu, že som patril ku Anbu vo výcviku. Každopádne ma takto aspoň nikto nemohol prekvapiť s tým, že by na mňa volal vymysleným menom a ja by som sa nebodaj pozabudol.
"Pôvodom som z pohraničnej prímorskej oblasti Kaze no Kuni. Sunagakure bola len.. moja práca." Každopádne zistiť o mne bližšie iformácie poza môj chrbát nebolo možné. Značná časť pohraničných oblastí všetkých dedín pri vojne trpeli, nie len vojnou samotnou ale aj povojnovými dezertérmi či podobne. Hovorilo sa že Lož mala krátke nohy, no tá moja bola schovaná niekde pod troskami niektorej z dediniek či osídlení v pohraničných oblastiach Suny, ktoré padli pri vojnách odohrávajúcich sa v posledných rokoch.
Vrátil som sa do budovy a znova s nechuťou som vyšliapal schody hore, až som zastavil a pozrel sa na už čistú dlážku. Nebola tu už ani stopa po krvi. Aké sklamanie. Prešiel som pred dvere a v momente, ako som chcel vstúpiť, som si uvedomil, že už vnútri niekto je, takže som spravil hneď krok dozadu a akoby som tu ani nebol, som sa oprel o stenu. Pohľad som zapichol niekde približne tam, kde ležalo nedávno telo a len som v tichosti čakal, kým na mňa príde rada. Síce sa mi skôr začala vracať chuť vyjsť von a zbehnúť niekde do baru, prípadne sa vypariť a ísť flákať, ale ta misia u mňa trošku budila zvedavosť. Len som dúfal, že mi nedá hľadať toho druhého, čo tu vraj bol s Filim. To by som ozaj hľadal svojským štýlom a trvalo by to.. no.. dosť..
Kaiji- Tokubetsu Jounin
KLON
Trochu jsem ho litovala. Byl jako Miki. Genin ze Suny.
Její babička se už nikdy nevrátí, to obě víme. A přesto byla silná. On byl možná podobný.
"Ušel jsi dlouhou cestu," poznamenala jsem. "Co na to říká tvá rodina?"
Doufala jsem, že jsou ještě naživu. Pokud je tím, kým tvrdí, že je.
"Mám v týmu slečnu, která patřila do Suny. Možná ji znáš," dodala jsem. "Zkusím vám zařídit setkání."
Tohle bylo bez kompromisů. Miki se sice chlapcům vyhýbala jako čert kříži, ale všimnout si mohla a já bych byla klidnější.
"Co se týká ubytování, někdo ti ukáže zdejší ubytovnu," dodala jsem.
Bývala bych jako u Takeshiho neváhala a nechala chlapce prvních pár dní u sebe, ale teď byla jiná doba a on byl podezřelý. Zbytečně jsem riskovat nechtěla, i když jsem si nemyslela, že by mě ohrozil.
Měla jsem od Filiho zjistit víc, taková školácká chyba!
"To áno.. dúfam že to stálo za to. To už je však na mne, aby som si utvoril svoj .. vlastný názor." Povzdychol som si s trocha uvoľnenejším úsmevom. Stále som sa usmieval, aj keď po spomenutí mojej rodine v mojom úsmeve mohla spozorovať trpkosť.
"Kto vie.. Zatiaľ sa mi za nimi ísť nechce." Túto vetu som takmer šepol. Moja nálada však viditeľne poklesla. Nebolo to ako také ľahostajné rozprávanie sa o zničenej Sunagakure no sato. Správal som sa tak naschvál, nie každý shinobi miloval svoju dedinu a týmto správaním som jej v podstate popod nos hádzal návnady k falošným stopám, falośným dojmom a snažil som sa ju klamom donútiť k tomu, aby si o mne myslela presne to, čo som plánoval aby si myslela. Konkrétne z tohto vyplíval nezáujem o Sunagakure no zároveň starosti a aź smútok za stratenou rodinou, ktorá však musela byť uź dlhú dobu preč. Možno ešte za čias s vojnou s klanom Shana, to už si mohla len domyslieť, alebo sa to spýtať.
"Cením si toho lady Raikage, a.. to budem len rád." Sklopil som pohľad späť k zemia následne som poukázal na moju eskortu, ktorá tu ešte stále pravdepodobne bola.
"Myslím že by mi mohol poukaźať cestu." Podvihol som na "NPC" obočie v spýtavom geste.
".. a taktiež priniesť späť moje vybavenie, zbrane a .. podobne.. som bez nich dosť.. viac záťaž než výpomoc."
"Kto vie.. Zatiaľ sa mi za nimi ísť nechce." Túto vetu som takmer šepol. Moja nálada však viditeľne poklesla. Nebolo to ako také ľahostajné rozprávanie sa o zničenej Sunagakure no sato. Správal som sa tak naschvál, nie každý shinobi miloval svoju dedinu a týmto správaním som jej v podstate popod nos hádzal návnady k falošným stopám, falośným dojmom a snažil som sa ju klamom donútiť k tomu, aby si o mne myslela presne to, čo som plánoval aby si myslela. Konkrétne z tohto vyplíval nezáujem o Sunagakure no zároveň starosti a aź smútok za stratenou rodinou, ktorá však musela byť uź dlhú dobu preč. Možno ešte za čias s vojnou s klanom Shana, to už si mohla len domyslieť, alebo sa to spýtať.
"Cením si toho lady Raikage, a.. to budem len rád." Sklopil som pohľad späť k zemia následne som poukázal na moju eskortu, ktorá tu ešte stále pravdepodobne bola.
"Myslím že by mi mohol poukaźať cestu." Podvihol som na "NPC" obočie v spýtavom geste.
".. a taktiež priniesť späť moje vybavenie, zbrane a .. podobne.. som bez nich dosť.. viac záťaž než výpomoc."
KLON
Konečně jsem v jeho chování a postoji pocítila alespoň trochu skleslosti.
Mohl by být někdo, kdo by dělal společnost Filimu, schopný něco takového předstírat?
Tu myšlenku jsem měla chuť zavrhnout. Fili byl naivní a skutečně schopný shinobi by ho nenásledoval, pokud by mi neunikly nějaké jeho důvody. Na druhou stranu to měl být jen Genin. A přitom každá jeho odpověď byla rozhodná, ale po chvíli váhání. Promyšlené. Na Genina možná až moc.
"Ano, to by mohl," přikývla jsem. "Ale má to i svou stinnou stránku, budeš si na ubytování muset vydělat," dodala jsem.
"A budeš u nás muset ještě jednou projít závěrečnou zkouškou v Akademii, abychom tě mohli zařadit. Pak jako náš oficiální Genin budeš mít samozřejmě nižší cenu nájmu a na něco z ní ještě přispívá vesnice. Bude to spíš symbolická částka zabraňující zahálení."
Byl to důmyslný systém. Můj systém. A na to jsem byla hrdá.
"Až složíš zkoušku, dostaneš zpátky své zbraně, základní výbavu předpokládám a jakékoli další, které zůstaly u brány," poznamenala jsem. "A pak přijde pár lehčích misí než ti najdu tým."
Byla jsem se svým rozhodnutím spokojená. Špion by tu sotva chytal kočky a myl okna. Teď se ukáže, jestli není oním Filiho Reiem.
"Otázky?"
"No, nemyslím si že som niekedy dostal niečo zdarma." Prikývol som a pomaly som sa chystal k odchodu. Musel som ale povedať, že to vo mne trocha zaškrípalo. Nechal som, nech dopovie svoje a keď sa ma spýtala na otázky, len som sa pousmial.
"Keď mi nedôverujete teraz, akú máte záruku že to bude inak, po "geninskych" skúškach." Pohľad som pri tom upieral do zeme.
"Ale na tom moc nezáleží. Keď trváte na geninskej skúške..." Nedopovedal som, na čo som len mykol ramenom. Mohlo to znamenať súhlas, čo aj znamenalo. Samému mi to ale prišlo ako strata času.
"Kedy a kde sa mám po.. upravení, zastaviť?" Spýtal som sa ešte pred tým, než ma pravdepodobne doprovod odviedol k ubytovni.
"Keď mi nedôverujete teraz, akú máte záruku že to bude inak, po "geninskych" skúškach." Pohľad som pri tom upieral do zeme.
"Ale na tom moc nezáleží. Keď trváte na geninskej skúške..." Nedopovedal som, na čo som len mykol ramenom. Mohlo to znamenať súhlas, čo aj znamenalo. Samému mi to ale prišlo ako strata času.
"Kedy a kde sa mám po.. upravení, zastaviť?" Spýtal som sa ešte pred tým, než ma pravdepodobne doprovod odviedol k ubytovni.
KLON
Zamyslela jsem se.
"Nebudeme to lámat přes koleno a vodit tě do budovy Akademie," usmála jsem se. "Park Shirogumo, zítra ráno, hlídka ti ho ukáže po cestě."
To mi přišlo jako nejlepší. Byl tam klid, nebylo to daleko od středu.
"A říká se tomu standardní postup, ne nedůvěra," mrkla jsem na něj. "Neber si to zle."
Ovšem, že jsem mu ještě nevěřila! Ale to nemusel vědět.
Kývla jsem na strážného, aby ho odvedl a když odešli, zavolala jsem si dovnitř Kaijiho.
"Vše v pořádku?" zeptala jsem se ho na průběh jeho krátkého úkolu.
"Pokud ano, můžeme se pustit do vysvětlení tvé budoucí mise."
Na tváři se mi objevil tak trochu jedovatý úsměv.
Tohle ještě bude zajímavé...
Jednu ruku som si založil za bok a pozrel som sa na ňu štýlom, ktorý jasne naznačoval že som jej slová štandartného postupu neuveril. Naozaj som pochyboval, a aj to na mne bolo vidieť, že tu bol nejaký genin zo Suny, ktorý si musel prejsť akademickou skúškou na hodnosť genina. Nebral som si to však zle, len som znova prikývol a stále s rovnakým úsmevom na tvári, som sa nechal odniesť k ubytovaniu.
(presun)
(presun)
Vstúpil som do kancelárie a zavrel za sebou dvere, načo som ruky strčil do vreciek a predstúpil bližšie.
"Všetko fajn." Odvetil som jednoducho a naklonil hlavu. Po tom, čo sa po svojej druhej vete akosi prapodivne usmiala, tá moja zvedavosť len stúpla. Taký výraz vždy znamenal niečo.. svojsky špeciálne. Napokon, tiež som ho využíval a to dosť často, takže som to poznal.
"No von s tým. Čo bude zahrňovať?" Spýtal som sa priamo a s ľahším úškrnom. Hádam nebolo treba podotýkať, že som nebol zrovna trpezlivý a viac sa mi už čakať ani nechcelo. Pravda, ešte som musel dúfať, že to nebude nijako preťahovať. Asi som mal v tejto chvíli rád stručné odpovede...
"Všetko fajn." Odvetil som jednoducho a naklonil hlavu. Po tom, čo sa po svojej druhej vete akosi prapodivne usmiala, tá moja zvedavosť len stúpla. Taký výraz vždy znamenal niečo.. svojsky špeciálne. Napokon, tiež som ho využíval a to dosť často, takže som to poznal.
"No von s tým. Čo bude zahrňovať?" Spýtal som sa priamo a s ľahším úškrnom. Hádam nebolo treba podotýkať, že som nebol zrovna trpezlivý a viac sa mi už čakať ani nechcelo. Pravda, ešte som musel dúfať, že to nebude nijako preťahovať. Asi som mal v tejto chvíli rád stručné odpovede...
Kaiji- Tokubetsu Jounin
KLON
Zřejmě byl opravdu nedočkavý. To můj úsměv jen prohloubilo.
"Bude to zahrnovat cestu do Amegakure no Sato," pronesla jsem.
Jasné a výstižné. Kde byl háček?
"Ale nejde ani o pozorovací ani o diplomatickou misi. Z aktuální situace Ame chci dostat maximum. Jak by se ti třeba líbilo, kdyby se Kumogakure ještě zvýšila její vojenská síla o shinobi Amegakure nebo kdyby naše ekonomika stoupla díky tamním plodinám, které v našem horním prostředí nevyrostou?"
Jemu by se to možná ani nelíbilo, možná by ho to dokonce ani nezajímalo.
"Chci, abys našel všechny možné slabiny, jaké může vesnice mít. Můžeš zvolit jakýkoli postup uznáš za vhodné, ale důsledky budou spadat na tvá bedra, takže vol s rozmyslem. Můžeš i jednat s novým vůdcem vesnice. Můžeš i odtajnit část informací o tom, že jsme se jim postarali o dva nukeniny."
Vytáhla jsem ze záhybů kimona Filiho čelenku.
"A nebo kdyby ses tam chtěl nenápadně vplížit..." podala jsem mu ji.
"Pokud budeš úspěšný, třeba bude mít Kumogakure brzy svou první... hmm... kolonii. A od úspěšnosti se bude odvíjet i výše odměny."
To slovo ("kolonie") se mi líbilo.
A moc.
//Kaiji nahlásil neaktivitu, tudíž pokračuji bez jeho reakce, abych nebrzdila děj.
Vypadalo to, že Kaiji nemá otázky.
"Můžeš vyrazit rovnou, ale nejdřív si pod Oblačnou rozhlednou zajdi za chovatelem ještěrek, bydlí v jejím přízemí," pousmála jsem se. "Chci, aby sis jednu vzal s sebou a v případě nějakých objevů s ní poslal zprávu."
Ještěrky byly naším tradičním poslem zpráv. A navíc byla ještěrka vhodnější do Amegakurského podnebí než by byl třeba sokol nebo jiné ptactvo tradičně přenášející vzkazy. Lehce se ztratí pod zemí a budou skvělou spojnicí pro případ, že by tato mise byla delší záležitostí. Tím pro mě mé povinnosti v kanceláři končily. Počkala jsem, až ji opustí a vypařila jsem se v obláčku dýmu. Rin konečně čekal zasloužený spánek!
//Klon zmizel.
Ke kanceláři asi o pět hodin později dorazil posel z nemocnice. Jelikož tu ale nikoho nenašel, rozhodl se vzhledem k závažnosti situace zamířit k sídlu klanu, ze kterého Raikage pocházela, aby jí postup oznámil. Nemohl nechat čekat ani je a ani ji. Jen doufal, že ji nemine po cestě sem.
//Přesun
KLON
Vypadalo to, že Kaiji nemá otázky.
"Můžeš vyrazit rovnou, ale nejdřív si pod Oblačnou rozhlednou zajdi za chovatelem ještěrek, bydlí v jejím přízemí," pousmála jsem se. "Chci, aby sis jednu vzal s sebou a v případě nějakých objevů s ní poslal zprávu."
Ještěrky byly naším tradičním poslem zpráv. A navíc byla ještěrka vhodnější do Amegakurského podnebí než by byl třeba sokol nebo jiné ptactvo tradičně přenášející vzkazy. Lehce se ztratí pod zemí a budou skvělou spojnicí pro případ, že by tato mise byla delší záležitostí. Tím pro mě mé povinnosti v kanceláři končily. Počkala jsem, až ji opustí a vypařila jsem se v obláčku dýmu. Rin konečně čekal zasloužený spánek!
//Klon zmizel.
STRÁŽNÝ
Ke kanceláři asi o pět hodin později dorazil posel z nemocnice. Jelikož tu ale nikoho nenašel, rozhodl se vzhledem k závažnosti situace zamířit k sídlu klanu, ze kterého Raikage pocházela, aby jí postup oznámil. Nemohl nechat čekat ani je a ani ji. Jen doufal, že ji nemine po cestě sem.
//Přesun
Nakonec došel k budově a už stačilo jen dojít ke kanceláři. Když tu nikdo nebyl na chodbě. Tak zaklepal, a když se nikdo neozval, postavil se ke zdi. O kterou se opřel. Během toho čekání se mu podařilo nějak usnout tak se mu hlava trochu naklonila na stranu, ale pořad stál a byl opřený o zeď.
Rei Casius- Chuunin
- Počet příspěvků : 311
V kanceláři mě místo zprávy od Kaijiho čekalo překvapení. Zaraženě jsem se na někoho přede dveřmi zadívala.
Návštěva? V tuhle dobu?
"Ale, copak potřebuješ?" nadhodila jsem, když jsem si všimla čelenky Amegakure.
Někoho nového by sem nepustili, takže to by mohl být Rei. Ale Reie přece drží Takeshi v nemocnici! Mírně mě to zmátlo. Určitě by ho nepustil a nenechal by ho bez dozoru čekat tady.
Za tohle někdo zaplatí...
"A kdo vlastně jsi?"
Návštěva? V tuhle dobu?
"Ale, copak potřebuješ?" nadhodila jsem, když jsem si všimla čelenky Amegakure.
Někoho nového by sem nepustili, takže to by mohl být Rei. Ale Reie přece drží Takeshi v nemocnici! Mírně mě to zmátlo. Určitě by ho nepustil a nenechal by ho bez dozoru čekat tady.
Za tohle někdo zaplatí...
"A kdo vlastně jsi?"
Jak uslyšel hlas tak se probudil a vešel do kanceláře a hned začal mluvit. Proč taky chodit okolo horké kaše. "Dobrý den Raikage-sama já jsem Rei. Přisel jsem sem s Fili RyoGui a ztratil jsem se mu tady ve vesnici. A nemůžu ho najít. Tak mě napadlo, jestli se tady náhodou neukázal." Doufal že ho tu Filiho zastihne ale jak to vypadá tak asi ne a začal přemýšlet, kde by mohl být. "Že by už odešel z vesnice? Hm… i to je možný…"A už čekal jen na vyjádření Raikage.
Rei Casius- Chuunin
Cuklo mi v koutku rtů. Úsměv. Velmi zvláštní úsměv.
Rybka se chytila na háček... Ale jak je to možné?
"Trochu nás zlobil," povzdechla jsem.
Můj hlas najednou zněl posmutněle, ale moc upřímnosti v tom nebylo.
"Zavraždil při souboji jednoho z našich lidí. Velmi rasisticky se vůči němu vyjadřovat už předtím, protože prý nesnáší samuraje," ušklíbla jsem se. "Dovedeš si představit, že jsme ho museli potrestat."
Nemohla jsem teď Reie zabít. Ne, když jsem věděla, že by měl být někde jinde a že by ho Takeshi měl dávno mít. Budu muset zajít do nemocnice, najít Takeshiho. Zjistit, co se vlastně stalo. A až potom se ho budeme moci zbavit.
"Je ve vězení," dodala jsem po chvíli ticha. "Nebudu ti bránit, aby sis s ním promluvil, ale dávej si dobře pozor na to, co říkáš, abys tam neskončil vedle něj."
Znělo to jako opatrná, přátelská rada.
"A samozřejmě tam půjdu s tebou, cizinci se nám nesmí potulovat po tak dobře střežených budovách jako je právě naše vězení."
Znělo to, že ani nebude mít na výběr. Mohl si třeba myslet, že ho chci využít, abych díky jeho přítomnosti získala od Filiho nějaké informace. Kdo ví...
Rybka se chytila na háček... Ale jak je to možné?
"Trochu nás zlobil," povzdechla jsem.
Můj hlas najednou zněl posmutněle, ale moc upřímnosti v tom nebylo.
"Zavraždil při souboji jednoho z našich lidí. Velmi rasisticky se vůči němu vyjadřovat už předtím, protože prý nesnáší samuraje," ušklíbla jsem se. "Dovedeš si představit, že jsme ho museli potrestat."
Nemohla jsem teď Reie zabít. Ne, když jsem věděla, že by měl být někde jinde a že by ho Takeshi měl dávno mít. Budu muset zajít do nemocnice, najít Takeshiho. Zjistit, co se vlastně stalo. A až potom se ho budeme moci zbavit.
"Je ve vězení," dodala jsem po chvíli ticha. "Nebudu ti bránit, aby sis s ním promluvil, ale dávej si dobře pozor na to, co říkáš, abys tam neskončil vedle něj."
Znělo to jako opatrná, přátelská rada.
"A samozřejmě tam půjdu s tebou, cizinci se nám nesmí potulovat po tak dobře střežených budovách jako je právě naše vězení."
Znělo to, že ani nebude mít na výběr. Mohl si třeba myslet, že ho chci využít, abych díky jeho přítomnosti získala od Filiho nějaké informace. Kdo ví...
Jak Rin poslouchal tak trochu ho zaskočilo. "Ah... jednou to muselo přijít." A poslouchal dál. Pak uslyšel slovo Samuraj a to ho trochu zneklidnilo. "Snad to není ten, co si myslím, že je." Trochu zapřemýšlel a vyhodnocuje situaci. A promluvil. "Jestli jste ho zavřeli do vězení tak to už je jeho věc moje ne. A nemám nejmenší chuť se s ním setkat." Možná se teď zachoval jako prevít ale vražda nebyla součást dohody, takže dohoda je neplatná. A je ochotný ho tam nechat. "A co chcete udělat semnou chcete mě taky zavřít?" Nějak ho to nezatěžovalo byl zvyklí na vězení. "Nebo mám na výběr odejít z vaší vesnice?" A už čekal jen na rozhodnutí Rin.
Rei Casius- Chuunin
Strana 15 z 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Similar topics
» Raikage
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Mukotushi Ururu [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
» Rin Kagayaki [RAIKAGE]
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 15 z 40
Povolení tohoto fóra: