Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

KANCELÁŘ RAIKAGE

+43
Yotsuki Sorata
Seishin Yuna
Hokori Mai
Risoku Yotsuki
Yoku
Mukotushi Ururu
Akuma Saito
Seishi Kogeki
Kuro Sakai
Atsuka
Nukenin
Nao Okumura
Hodnostári
Natao Hyuurai
Niboru no Kentaro
Shinobi
Haru Iburi
Tobiru Senju
Ken Uchiha
Akemi Kagayaki
Tori Saizen
Rei Casius
Goku
Faito Dansaku
Kaiji
Dino
Miki
Tobei Miyoshi
Kuroashi Sanji
Katashi Aokawa
Yuu Yotsuki
Fili RyoGui
Takeshi Kenpachi
Yorimi Sonoe
Yasuhiko Nishiwaki
Taiki Nobu
Hirin
Hikaru Hyuuga
Ken Hiashi
Crystal Takaishi
Sato Keiko
Arata Hiashi
Kagayaki Rin
47 posters

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

Goto down

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 26 Empty KANCELÁŘ RAIKAGE

Příspěvek pro Kagayaki Rin Wed Jul 17, 2013 10:20 am

First topic message reminder :

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 26 2e4fbtj
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

KANCELÁŘ RAIKAGE - Stránka 26 Empty Re: KANCELÁŘ RAIKAGE

Příspěvek pro Mukotushi Ururu Sun Oct 19, 2014 6:39 pm

Tak vravíte, že konečne voľno. Prebehlo mi mysľou. Trocha do dychu po takej dlhej dobe naozaj nezaškodí. ,,Tak ak dovolíte." Prikývol som. ,,Veľa zdaru v práci." Otočil som sa od Rakiageho a zamieril to rovno k dverám, prešiel nimi a povšimol, si že tu zrovna čaká nejaký mladík. Prikývol som mu na pozdrav a vyparil sa preč.
Mukotushi Ururu
Mukotushi Ururu
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 29

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Mon Oct 20, 2014 6:42 pm

Kolem mě prošel ten, který předtím vešel do kanceláře. Naštěstí mi nechal pootevřené dveře, takže jsem mohl vejít dovnitř. Za sebou jsem však dveře zavřel a přistoupil blíže k Raikagemu podat zprávu o misi. " O opravy na nejdůležitějších místech jsem se postaral. Brána, věznice, nemocnice a další. Je ještě třeba udělat nějakou jinou misi? Stejnak tu nikoho moc neznám a je vidět, že tu nejsem zrovna vítán. " Mluvil jsem upřímně, ještě aby ne po tom minulém chování.
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Mon Oct 20, 2014 7:04 pm

Vedel som, že sme príde ďalší takže som čakal a pozeral som k dverám. Keď vošiel počkal som kým prehovorí a len som sa naňho po tom, čo povedala pobavene pozrel. "Neviem, kde si na niečo také prišiel. To, že nepochádzaš priamo s tejto dediny neznamená, že tu nie si vítaný. Myslíš, že to by som ťa len tak povýšil? Nevymýšľaj prosím ťa. " Naozaj som nevedel, kde na niečo také prišiel ale s tým som nemal čo urobiť. "Odpočiň si a využi svoj voľný čas na tréning, predsa len určite sa nájde niečo v čom sa chceš zlepšiť. Jedine, ak by si chcel ešte nejakú misiu kľudne ti nejakú môžem dať." Povedal som mu a čakal som na jeho odpoveď.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata
Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 508

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kuroashi Sanji Mon Oct 20, 2014 7:10 pm

" Trénovat se dá i při misi, takže žádný problém. Rozhodnutí nechám spíš na vás, já se řídím rozkazy a vy je vydáváte. Takže jsem vám kdykoliv k službám, pokud dostanu volno a vy budete někoho potřebovat tak mě stačí zavolat. Budu tu tak rychle, že vám i ta sekretářka nestačí uvařit kafe. " Prohovořil jsem a čekal jsem na konečný verdikt, kdybych měl tedy volno, určitě bych ho využil k tréninku.
Kuroashi Sanji
Kuroashi Sanji
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 146

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Mon Oct 20, 2014 7:52 pm

"Jediné, čo by som ti mohol dať, je to, čo si robil doteraz. A ty nie si stavbár, preto bude lepšie, ak budeš mať teraz voľno tam využiješ podľa mňa lepšie svoj čas." Odpovedal som mu a podal som mu honorár, ktorý mal dostať za misiu, ktorú vlastne dokončil, za tú výpomoc a to vlastne bolo aj všetko. "Môžeš ísť, ak nič iné nechceš." Povedal som mu.Ja som proti nemu vážne nič nemal so mnou sa mohol kľudne rozprávať normálne, ak by niečo chcel alebo podobne.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 6:27 pm

Klon sa rozpustil, lebo som sa práve nachádzal pred kanceláriou a mieril som dnu. Vyštveral som schody a zamieril som do kancelárie do ktorej som vstúpil a pustil som sa hneď do papierovania. V mysli mi prebiehali rôzne myšlienky. Vážne by ma zaujímalo o čom s ňou chce hovoriť. Ak ju na niečo nahucká alebo jej niečo urobí ... Aj keď som si myslel, že mu za to niečo urobím nestálo by to za to, ak by sa to vážne stalo, takže som dúfal, že to len ostane, ako moje zlé myšlienky a nič viac. Musel som sa radšej sústrediť, aby som niečo nepomýlil.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 6:29 pm

V budově kage jsme si s ochrankou určili pravidla a já pokračovala dále ke kanceláři, kde jsem zaklepala a očekávala pokyn k přijetí
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Počet příspěvků : 559

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 6:32 pm

Netrvalo dlho ani som sa poriadne nestihol zapracovať a už niekto klopal na dvere. Odsunul som sa od papierov k strede stolu a pozrel som pred seba na dvere. "Vstúpte!" Zvýšil som hlas, aby ma bolo počuť a čakal som na toho, koho sem nohy nesú.  Začínalo to tu byť stále živšie a živšie.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 6:36 pm

Pozvolna jsem vzala za kliku a otevřela a v celé své velikosti 166 cm jsem vešla dovnitř.
"Zdá se, že už jste se zabydlel, což?" kývla jsem mu na pozdrav
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 6:45 pm

Popravde keď vstúpila dnu Crystal bol som pomerne prekvapený. "Oh, dobrý večer Crystal." Pozdravil som najprv s menším úsmevom. "Čože Vás sem privádza?" Opýtal som sa jej pomerne zaujato, predsa len taká krásna návštevníčka sa tu často nevidí.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 6:47 pm

"Přišla jsem se podívat jak se Vám vede." zavřela jsem za sebou. Na moje další otázky byl ještě čas. Přešla jsem ke stolu a sundala si klobouk a kabát a přeložila jsem si ho přes ruku.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 6:52 pm

"Oh, tak to som teda poctený." Odpovedal som na to, čo povedala Crystal. Keď si preložila kabát cez ruku ja som vstal a natiahol ruku k kabátu. "Ja Vám to zavesím." Ponúkol som sa, lebo som mal na pláne keď tak priniesť nejaké občerstvenie. "Dáte si niečo?" Opýtal som sa napokon a pri tom som mal na jazyku ďalšiu otázku, lebo som bol zvedavý, ako sa jej darilo v Konohe ale nechcel som na ňu vychŕliť veľa otázok naraz.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 6:58 pm

"Jste laskavý díky, dám si čaj." nechám si vzít kabát a jdu se posadit na židli před stůl.
"Jde Vám to tady? Jsou na Vás hodní?" dala jsem si nohu přes nohu a přemýšlela jak se ho zeptá
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 7:03 pm

Odložil som ho na vešiak a šiel som pripravovať čaj. Tak, ako predtým, čo som ho robil naposledy. "Nó dá sa to aj keď sa mi zdá, že niekedy som tu snáď jediný normálny ale už si na to pomerne zvykám. Trocha menší problém s rešpektom ale asi jediné, čo budem musieť je byť asi prísny aj keď som sa radšej snažil k nim byť skôr kamarátsky." Odpovedal som jej na jej otázky ona ich tiež mala zopár, ako som videl. Potom som ale pokračoval. "Aj Vy by ste sa mala pochváliť, ako sa vám darilo v konohe?" Opýtal som sa teraz ja.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 7:08 pm

"Byla jsem tam jen chvíli, něco vyřídila a vrátila se. Mám jednu soukromou misi , kterou musím udělat. Pak se opět vrátím." zakrývala jsem své podráždění z Konohy.
"Na to tempo si zvyknete časem. Když jsem vedla svou vesnici, nezastavila jsem se mediky za mě vedla má sestra k práci jsem se prakticky nedostala i teď jsem toho musela nechat, když jsem musela obcházet vesnice." rozmluvila jsem se dále a poděkovala za čaj.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 7:13 pm

"Aha tak, vyzerá to tak, že ste stále plne zamestnaná." Hlavne kvôli tomu, že sa nemohla zastaviť a furt niekde chodila aj keď mne by takto stále "cestovať" nevadilo aj keď to nebolo až tak ďaleko. "To dúfam, že zvyknem. Hm, buďte rada, že sa vyhnete tomu najhoršiemu a to je papierovanie." Predsa len to bolo na tom snáď najhoršie a nebavilo ma to. Bol so ale šťastkár a väčšinou som to nemusel robiť ja ale aj tak ma to nebavilo.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 7:15 pm

"Víte muž vašeho postavení si může dovolit pořídit si sekretářku." usmála jsem se. "Chcete s tím pomoct?" nabídnu se mu. Dlouho jsem si neposeděla u papírování.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 7:30 pm

"Tak ja som si ju porídil, lenže dnes má voľno takže to padlo na mňa." Prezradil som jej. Aj keď to voľno tu bolo tak trocha inak vôbec to nevadilo, nepotrebovala to vedieť presne. "Ale to by sa vám chcelo? K tomu s niečím takým vás určite nechcem obťažovať. K tomu už toho nieje veľa." Predsa len taká práca vážne nebol zrovna najzáživnejšia, takže som si myslel, že bude lepšie ju z toho vynechať ale kto vie možno si to zasa chcela vyskúšať po dlhej dobe. Čaje už boli rozmiestené, jeden bol pred ňou a druhý som položil na svoju stranu a ja som si sadol oproti nej pri čom som pozrel na ňu.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 7:35 pm

"Dejte to sem, za dvacet minut to máme hotové a vy budete mít po práci." usmála jsem se a posadila se pohodlněji. Pak jsem uchopila hrníček s čajem a nejdřív si k němu přivoněla a pak se napila. "Je dobrý." ohodnotila jsem a položila ho zpět na stůl
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 7:41 pm

"Keď inak nedáte." Povedal som rezignovane a položil som teda papiere, ktoré som ešte nemal hotové pred Crystal. "Aspoň niečo viem poriadne "uvariť"" Povedal som zo smiechom aj keď je pravda, že dokonca aj jedno dobré jedlo som vedel uvariť aj sám! "Teraz som si spomenul na jednu otázku, ktorú som nedávno počul, takže by som ju položil aj vám, ak nevadí. " Začal som takou menšou pred-prípravou na tú moju zvláštnu otázku. "Ak by ste nebola zvolená, ako Damyio, čo by ste robila?" Opýtal som sa túto pomerne zvláštnu otázku a ešte zvláštnejšie bolo, že som jej ju položil pomerne skoro. Ale aj tak sa hovorí, že zvedavosť je "sv*ňa" čo bolo aj v tomto prípade.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 7:50 pm

Začala jsem se prodírat papíry, dávala jsem na stranu ty, které nic moc neznamenaly nebo nemusel u nich být podpis.
"Byla bych medikem, nebo doktorkou , ostatně takto jsem začínala." sledovala jsem papíry a četla očima, zatímco jsem mu odpovídala.
"I kdyby se cokoliv stalo a mě odvolali z funkce, stále můžu dělat to, čemu jsem prakticky zasvětila život akorát už nebudu mít plnou hlavu řešení problémů velkých zemí, ale jen svých pacientů." doplnila jsem. Některé papíry jsem rovnou vyhodila.
"Tyhle si pročtěte a podepište." přisunula jsem mu menší hromádku papírů, zatím co jsem třídila dále.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 8:05 pm

"Takže by ste mala menej starostí a vlastne by to asi pre vás bolo lepšie. Nerozmýšľala ste, žeby ste nechali svojej práce a radšej by ste sa venovala tomu?" Možno som vyzvedal len tak ale určite to nejaký zmyslel malo, vlastne som si o nej tak mohol urobiť väčšiu predstavu a ona mi tak trocha oživila to moje "vysedávanie" tu. Potom som si od nej zobral tie pepire, ktoré som si mal repčítať. Tak som aj urobil a ak bolo potrebné, tak som ich aj podpísal. "Môžem povedať, že mi ale chýba akcia, ktorú som zažíval na misiách." Predsa len to ma snáď jediné bavilo na tom svojom bývalom poste Anbu.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 8:11 pm

"Nedivím se. Tady si moc akce neužijete." usmála jsem se.
"Ano uvažovala jsem nad tím hodně, když sestra odešla. Přestávala jsem to psychicky zvládat, ale pak se to zlepšilo. Ve finále jsem stejně skončilo inkognito v zemi čaje, kde mám i nadále sídlo a své lidi. NA chvíli jsem opustila místo, abych splnila své povinnosti. Až se vše uklidní zase se tam vrátím a budu dělat obyčejnou doktorku." skončila jsem s tříděním a pročítala jsem si je spolu s ním a dávala mu na stranu věci, které nemusí podepisovat.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yotsuki Sorata Tue Oct 21, 2014 8:17 pm

"Možno sa nejaká naskytne ale dúfam, že nie tu v dedine." Vážne som bol rád, že už sa dedina dávala do poriadku a nie to ešte, aby sa tu zasa bojovalo. "Ak budem v budúcnosti nejak poriadne zranený alebo až príliš chorý aspoň viem, kam zájsť." Ja som niečo také vymyslené ani nemal. Predsa len na tomto poste som bol len chvíľu nevedel som, ako dlho na ňom budem, takže som mal ešte čas nad tým uvažovať. Už to bolo takmer všetko iba to stačilo podopisovať a odložiť.
Yotsuki Sorata
Yotsuki Sorata

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Tue Oct 21, 2014 8:21 pm

"Jistě můžu být osobním lékařem." souhlasila jsem a podala mu poslední tři papíry k podpisu.
"Já myslím že hotovo." narovnám se a protáhnu se. Pak se napiji čaje a opřu se a pozoruji ho.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 26 z 40 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Next

- Similar topics