ONSEN
+3
Natao Hyuurai
Seishin Yuna
Yorimi Sonoe
7 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 3 z 9
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ONSEN
"Nó, ja ti to poviem takto." Začal som a na chvíľu som sa odmlčal a hneď som pokračoval. "Ak ste vo vzduchu, tak to máš najlepšie, aby ťa zasiahol blesk nie? A som zvedavý, kto sa nemu dokáže vyhnúť vo vzduchu." Predsa len blesk a jeho rýchlosť je určite v podstate všetkým známa, takže vážne neprajem nijakému útočníkovi sem ísť zo vzduchu. Nepýtal som sa na nič ďalšie, lebo som jej položil otázku už predtým. Ja som sa ponoril teraz až po nos a vybral sa v pred ďalej od kraja, šiel som veľmi pomaly, aby ma nezničila vlna a nemal som vodu všade. Myslel som teda nos, oči a uši. Mať mokré vlasy, to mi až tak neprekážalo.
Yotsuki Sorata- Jounin (Hachibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 508
"létající summoni? Možná hodně tvrdé a odolné Kekkei genkai." házela jsem náhodné nápady. "Co vhození bomb?" mohlo to vypadat jako že ho škádlím, ale jeho systém se mi líbil a hlavně je to jeho vesnice.
Crystal Takaishi- Daimyo (Sora no Kuni)
- Počet příspěvků : 559
"Tí lietajúci summoni mi nerobia taký problém, ako to odolné kekkei genkai alebo tie bomby. To budem musieť ešte doriešiť, predsa len na tú prestavbu mám ešte čas." Odpovedal som jej na to jej škádlenie, popravde ani som to teraz nebral nejako zle, predsa len to, čo povedala bolo rozumné a musel som zabezpečiť aj to. "Ak ma to nahnevá, naučím sa nejakú poradnu bariéru a neprejde nik, koho ja nepustím." Toto som už myslel zo žartu, predsa len by som potom musel stáť stále u tej brány a to by bolo nepraktické. Plával som pomaly späť.
"Ano nikdo dovnitř ani ven, prokaž mi laskavost a nauč se jí až budu venku." usmála jsem se, měla jsem ráda svou svobodu.
"Chceš pokračovat v učení?" optala jsem se a čeřila vodu kolem sebe.
"Chceš pokračovat v učení?" optala jsem se a čeřila vodu kolem sebe.
"Neboj, bol to len žart. Bolo by to až príliš nepraktické." Ubezpečil som ju, že to nemám v pláne urobiť naozaj a keď som priplával k nej postavil som sa, aby som nebol až po nos vo vode. Bol som naozaj o poznanie vyšší ako ona, preto, keď položila tú otázku otočil som sa jej chrbtom a "zmenšil som sa". "Kľudne môžeme. Ak to raz budem vedieť dobre nejaké dievča ti za to raz niekedy poďakuje." Povedal som zo smiechom.
"Tak tomu děvčeti hlavně neříkej, že to máš od jiné. Asi by ti to pak nedovolila." ušklíbla jsem se a začala další level. To jest lopatky a páteř. Různě jsem mu polohovala ruce dozadu a dopředu jednou rukou zatímco druhou jsem prohmatávala kolem lopatek. Poté jsem opět palci prohmatávala okolí podél páteře
"Hmmm ... to by ale potom uškodila sama sebe, ak by odmietla masáž nie?" Predsa len od niekoho sa to naučiť musím. Začala ma prehmatávať, čo sa pomerne trocha ťažšie pamätalo. Preto som sa viac sústredil a snažil si to zapamätať. "Toto asi budeš musieť urobiť viac krá, akosi sa to ťažšie pamätá." Prehovoril som. Radšej som to povedal, aby som sa potom keď tak nesekol.
"Jo to určitě, nebo se ti to prostě jen líbí a chceš abych to pořád dokola dělala?" přitlačila jsem a ještě chvíli jsem ho masírovala a pro jistotu opakovala ty první pohyby, potom jsem se posunula vedle něj.
"Tak?"
"Tak?"
Keď povedala tú prvú vetu tak som sa zasmial. "Dostala si ma." Aj keď to nebol pravý dôvod aj tak som to povedal, predsa len som mohol zakryť to, že som "nestíhal" vnímať. Posunula sa vedľa mňa, tak ja som sa potom presunul za ňu. Priložil som ruky najprv u jej lopatiek u ktorých som sa snažil napodobiť to, čo robila ona. Potom som sa zameral na chrbát, teda "páteř"."Je ešte aj ťažšia pasáž?" Vyzvedal som trocha aj keď som musel uznať, že v praxi to nebolo také ťažké, ako sa mi zdalo predtým. Ako som stál tak za ňou zo žartu som jej fúkol na chrbát, čo najchladnejší prúd vzduchu.
"Je to těžké až to budeš dělat tak půl hodiny za sebou. Pak tě začnou bolet ruce." když na mě fouknul objevila se mi i přes horkou vodu husí kůže.
"To nepatří k masáži ale. Tím rozptyluješ toho, komu ji děláš." podotkla jsem s úsměvem
"To nepatří k masáži ale. Tím rozptyluješ toho, komu ji děláš." podotkla jsem s úsměvem
"Budem to musieť niekedy vyskúšať, lebo akosi neverím, žeby ma s toho mali bolieť ruky." Predsa len, keď ma nebolia v tedy, keď rozbíjam skaly, tak by ani teraz nemali. Aj keď toto by mohol byť iný druh bolesti, kvôli inej činnosti. "Možno som ťa chcel rozptíliť, lebo sa ťa tajne snažím utopiť!" Povedal som strašideľným chrapľavým hlasom ale nemyslel som to vážne. Predsa len som ju masíroval ďalej a snažil som sa teraz trocha improvizovať. Prešiel som zasa na jej krk, ktorý som jemne masíroval a vždy keď sa môj prst priblížil k ostatným trocha viac som pritlačil a potom som zasa šiel to, čo mi ukazovala ale už smerom k lopatkám. Hmm ... mať pred sebou peknú babu, ťažko sa odháňajú nekalé myšleinky.
"Zatím neklesám ke dnu tak to je dobré, až začnu, použiju sebeobranu neboj se." varovala jsem ho, ale jak improvizoval tak se mi to moc líbilo a nechala jsem ho v tom.
"Jde ti to moc dobře." pochválím ho a zavřu oči
"Jde ti to moc dobře." pochválím ho a zavřu oči
"Tuším si aj nebezpečná, ak chceš." Povedal som pobavene na to jej varovanie ale nevysmieval som sa z toho len ma uistila v mojej myšlienke. "Mám dobrú učiteľku." Pochválil som aj ja ju. Zamieril som teraz nižšie od lopatiek a keď som jemne tlačil u chrbtice rukami robil som prstami krúživý pohyb. Keď som bol už moc nízko tak som to zopakoval ale šiel som smerom hore. "Možno nechám postu raikageho a dám sa na dráhu maséra ale to keď budem starší..."
"To zní dobře až budem v důchodu tak si vytvoříme masážní salon." souhlasila jsem s ním. Nemohla jsem si vynachválit jeho šikovnost i když jsem si myslela, že to schválně protahuje. Rozhodně jsem ho v tom nechala. Ještě chvíli a možná bych i usnula.
"To aby sme na to za takých 40 rokov nezabudli." Preniesol som pri tom, čo som robil, no po chvíli som toho nechal a presunul sa vedľa nej a chrbtom som sa oprel o kraj. "Vidím to tak, že ti moja improvizácia nevadila." Predsa len sa mi zdalo, že si to skôr užívala, za čo som bol ale ja osobne rád.
"Jo však ono to trochu je o té improvizaci, zkoušet co ti vyhovuje a tak." couvala jsem taky ke kraji.
"Měl by sis za to už začít účtovat." zasmála jsem se. Bylo mi vedle něj vážně příjemně jako ještě nikde. Po té výměně názorů v Konoze tohle bylo vyloženě relax. Ale utíkat před všemi za Raikagem....
"Měl by sis za to už začít účtovat." zasmála jsem se. Bylo mi vedle něj vážně příjemně jako ještě nikde. Po té výměně názorů v Konoze tohle bylo vyloženě relax. Ale utíkat před všemi za Raikagem....
"Vlastne ak si to tak zoberiem, ak nebudem príliš hrubý pri masáži nemám čo pokaziť, nie?" Opýtal som sa aj keď to bola skôr rečnícka otázka ale možno aj bolo, preto som sa opýtal. "Máš šťastie, že mi robíš takú príjemnú spoločnosť, inak by som to robil." Povedal som z úsmevom. Aj mne vedľa nej bolo príjemne, že som zabudol takmer na každý problém, ktorý som v dedine mal, takto by to mohlo byť stále.
"To jsem velmi poctěna, Raikage-sama." napodobila jsem poklonu vedle něj.
"Vidím dobrý obchod, já si budu platit za tvoje masáže a ty mě za společnost." navrhla jsem ze srandy. Takové chvilky se samozřejmě nedají koupit.
"Vidím dobrý obchod, já si budu platit za tvoje masáže a ty mě za společnost." navrhla jsem ze srandy. Takové chvilky se samozřejmě nedají koupit.
"Hmm, ak je to tak, to si radšej kúpim doživotnú permanentku." Človek nikdy nemohol vedieť, ako si z niekým druhým bude rozumieť, možno to je len chvíľkové ale teraz sa mi to tak nezdalo. "Dnes som taký uvoľnený, že bude normálne problém sa odtiaľto dostať. Inak chceš, aby som ti tu ešte niečo ukázal?" Možno už ma mala dosť a nechcela by ísť ale ja som dúfal v opak a bude chcieť ešte niečo vidieť alebo bude chcieť ešte ostať tu. Bolo veľa možností.
"No co třeba zavírací doba?" poukážu na hodiny zavěšené na jedné stěně. Vážně byl čas zavíračky.
"A mě už se zcvrkla kůže, tak je asi na čase vylézt, ráda bych se trochu prospala, ne že by mi to tu s tebou vadilo, ale únava po cestě je holt únava." usmála jsem se omluvně a pomalu jsem se brodila ke břehu
"A mě už se zcvrkla kůže, tak je asi na čase vylézt, ráda bych se trochu prospala, ne že by mi to tu s tebou vadilo, ale únava po cestě je holt únava." usmála jsem se omluvně a pomalu jsem se brodila ke břehu
Popravde ja som si hodiny takmer ani nevšimol, takže bolo dobré, že na ne poukázala. Človek si niekedy ani neuvedomí, ako ten čas letí. Preto som zamieril k brehu aj ja a pomaly som vyliezol. "Po dnešnej kúpeli sa ti podľa mňa bude aj dobre spať, na tvojom mieste by som sa aj tešil do tej mäkučkej a teplej postele." Jeden z ďalších úžasných pocitov ala kto nemá rád posteľ? "Kde si sa vlastne ubytovala? Nech keď tak viem, kde ťa nájdem." Prehovoril som a pozrel smerom na ňu.
"Máte tu jedinou ubytovnu po shinobi tak tam jsem se ubytovala spolu s mím doprovodem." mrkla jsem na něj, jen co jsme vylezli už si to k nám mířila paní recepční aby nás informovala, že je konec. Jen jsem jí na to kývla.
"Tak se uvidíme zítra. Dobrou noc." mávla jsem na něj a vešla do šatny kde jsem se vysušila a následně převlékla. Pak jsem zamířila směrem k ubytovně
(přesun oba)
"Tak se uvidíme zítra. Dobrou noc." mávla jsem na něj a vešla do šatny kde jsem se vysušila a následně převlékla. Pak jsem zamířila směrem k ubytovně
(přesun oba)
Pri kráčali sme do onsenu, kde nás prišla uvítať, ako aj predtým jedna pani. Povedal som jej, aby nám zasa pripravila oddelenie, kde sme boli aj predtým ale aby tam dala dve lehátka a jedno, na ktorom sa dá masírovať. "Nemal som kde trénovať, takže dúfam, že som to nezabudol." Povedal som a zamieril som k šatni. "Počkám ťa tam." Dodal som a šiel som sa prezliecť. Po tom, čo som zo seba dal veci a dal okolo seba uterák zamieril som k prameňom, kde už bolo nachystané lehátko. Bolo tu pomerne teplejšie, než predtým.
Kývla jsem na něj a odebrala se do šatny. Vzala jsem si ručník navíc a jeden si omotala kolem těla. Cestou k jezírku jsem si vlasy zaplétala opět do copánku.
"Tak jsem zvědavá." pobídla jsem se a šla přímo k lehátku. Lehla jsem si na něj a čekala jsem co přijde.
"Tak jsem zvědavá." pobídla jsem se a šla přímo k lehátku. Lehla jsem si na něj a čekala jsem co přijde.
Ľahla si a ja som si zatiaľ nahrial ruky o seba. Potom som zobral akýsi olejíček. Kto vie prečo, ale tá staršia pani mi nachystal všetko, čo budem potrebovať. Priložil som jej ruky na chrbát a zatiaľ som jej len rozotrel po chrbte, to čo som mal na rukách. Jemne som rukami pritlačil a prešiel po celom chrbáte, aby som zistil, kde to môže byť také najstuhnutejšie. Vyzeralo to tak, že u krku, preto som začal masáž na tom mieste. S počiatku som len jemne prechádzal po tom mieste a sem tam som silnejšie pritlačil prstami. "Dopočula si sa o tom, že Tsukigakure sa zasa stavá na nohy?" Dopočul som sa to od svojich ľudí. "Nemusí to byť ale pravda, lebo niektorí hovoria, že to je len povídačka." Prehovoril som k nej.
Strana 3 z 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Inabikari Renmei :: Kumogakure
Strana 3 z 9
Povolení tohoto fóra: