Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeskynní komplex

+2
Hakuei
Hine Kureta
6 posters

Strana 9 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Goto down

Jeskynní komplex - Stránka 9 Empty Jeskynní komplex

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Jul 14, 2014 8:00 pm

First topic message reminder :

Toto místo se nachází kdesi mimo Kirigakure a přesto dostatečně blízko. Vstup na vlastní nebezpečí. V blízkosti jeskynního komplexu neustále stráží jeden senzibil a čtyři Anbu. Vchod do jeskyně a celý její povrch je ozdoben pavučinou, která neslouží k dekorativním účelům, ale okamžitě informuje Hineho, obří pavoučici Amandu a dalších 50 - 100 tisíc nas***ých osminohých zvířátek, že dorazila svačinka.

Napřed vás čeká dlouhá cesta klikatou chodbičkou, jejíž stěny ani pod množstvím drobných tělíček nelze spatřit. Poté vás už jenom pár schodů dělí od srdce Hineho laboratoře.

Laboratoř:

Odtud vedou odbočky například do skladu, obývací místnosti a v neposlední řadě trochu zašlého archivu.

Knihovna:

Kdo bude mít odvahu, dostane se až do oddělení cel, oddělených výzkumů a podobných zařízení.

Pohovka:

Ale nevítaný host tam už zůstane do konce věků.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Jeskynní komplex - Stránka 9 Empty Re: Jeskynní komplex

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 27, 2015 8:14 pm

Najprv som sa pavúčika trocha bála. Bol by fakt fail, keby že ho teraz omylom zaplacnem. Nakoniec som sa však na neho pozerala až.. priam fascinovane. V podstate ich Hine vychválil do nebies.. koho by nefascinovali? 
"Uhm, mamka dokázala privolávať líšky.. dokážeš ty privolávať pavúkov?" Popravde som nevedela, že nejaká technika Kuchiyosenu existuje. Len som vedela, že okolo nej stále tie dve potvory behali. Pozrela som sa na Hineho s veľkými očami až.. prosebne.
"Nenaučil by si ma to? Prosím prosím!" Ruku som obrátila dlaňou k stropu a sledovala som, ako mi tam pavúk chodí dole hlavou. 
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 27, 2015 8:46 pm

Lišky? Nadzvedl jsem obočí. Začíná se to stávat seriózní. Asi bych měl zamlčet před tou malou démony ze své minulosti. A seznámit ji maximálně se svými současnými.
"Techniku přivolání tě mohu naučit, to není problém. Ale opravdu bys stála právě o pavouky?" ujišťoval jsem se, že chápu dobře. Mezitím jsem pokuřoval cigaretu a občas se poohlédl po Michiko a tyrkysovém maglajzovi ve zkumavce. Jestli mě ta šílená ženská sleduje z nebe, tak mě asi pošle do horoucích pekel.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 27, 2015 8:51 pm

Pozerala som sa, ako sa mi pavúk spustil z ruky po pavučine dole a následne sa znova vyšplah hore. Bolo to super, ako jojo len.. som s ním nemusela mixovať. Nahlas som sa zasmiala. Hodila som po Hinem nevinný pohľad, ktorý zväčša fungoval na mamku a oca, aj keď pred ich zmiznutím sa naučili celkom obstojne odolávať.
"Je.. je to problém?" Zamrmlala som. Naozaj som myslela pavúkov. Predsa len boli celkom roztomilý, keď sa o nich človek dozvedel viac.
"Nikto ma nechce nič naučiť... chcem sa stať silným shinobim.. ale.. ale.. nikto s Hyoutonom tu není a.. ja.. chmm.. nemám sa ho ako naučiť ovládať.. tak.. aspoň niečo. Bola by som vďačná." Síce som si to hundrala popod nos, no stále mi bolo rozumieť. S pavúkom na mojej ruke som sa naďalej hrala. Konkrétne som do neho fúkla.. on spadol z ruky, zahral sa na spider-mana a znova sa pomocou pavučiny vytiahol. Mala som čo robiť, aby som sa nahlas nerozosmiala.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 27, 2015 9:10 pm

Jakápak to náhodička. Jakápak to ironie osudu. Každopádně nemůžu to mládě nechat jen tak bezbranné. S ledem jí nejspíš mnoho nepomůžu, pokud nebudeme míchat drinky. Pousmál jsem se. Kdyby jen tušila, že jsem s ní měl kdysi dávno nepřímý kontakt. Přes mámu. Kterou bych většinu času nejradši propleskl ledovým obkladem.
"Není to problém. Každopádně na přivolání těchto pavoučků budeš potřebovat jednu samici o velikosti slona, která tyto malé pišišvorky produkuje." doplnil jsem informace.
"Jedna taková právě sedí na jeskyni. Možná jsi ji přehlédla." pousmál jsem se.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 27, 2015 9:16 pm

Netušila som, prečo sa mi to jeho pousmiatie zdalo také.. až prapodivné, nostalgicke? Popravde som to slovo ešte ani nepoznala.
"Jooo!" Rozhodila som rukami, čím som od seba pavúčika nechtiac odhodila niekam.. do Narnie. Vyskočila som na nohy a začala som sa obhliadať.
"Kde? Kde? Ako?" Vysypala som zo seba a celá nadšená od toho, ako sa niečo naučím, som začala znova zľahka skackať. Čo dodať, bola som naozaj hyperaktívne dieťa. Možno by si to mal Hine s tými sušienkami ešte rozmyslieť.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 27, 2015 9:22 pm

Mezitím co Kairi jen hýřila nadšením, jsem Amandu o něco požádal. Náš telepatický kontakt byl na velmi slušné úrovni, o čemž se mohl přesvědčit každý, kdo nás viděl bojovat. Nepotřeboval jsem žádná slova ani rozkazy. Nebylo potřeba gest. Vždy přesto věděla co má dělat.
"Toto bude tvůj první úkol. Vyjdi ven před jeskyni a najdi Amandu. Fialovožlutou pavoučici. Je k nepřehlédnutí, ale pokud se nehýbe, pak možná splývá s okolím. Dívej se pozorně." pravil jsem. Kdo ví, možná až ji uvidí, tak ji přejde chuť. Amanda si pro jistotu však chystala balíček pavučiny, ve kterém se skrýval vzácný svitek.
"Hodně štěstí." pobídl jsem Kairi. Byl jsem zvědav jak to dopadne.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 27, 2015 9:31 pm

Znova som rozhodila rukami a .. popravde pomaly ani nestihol dopovedať, aby som sa pozorne dívala a... bola som preč. Nebola som zrovna najrýchlejšia, no deti majú taký ten talent, behom sekundy zmiznúť a narobiť kopec neplechy. ja somzmizla, snáď nepríde na rad tá neplecha. 
Už som si to trielila k východu z jaskyne. Nie že by som sa bála, to nie. Pavúci mi už neprišli taký strašidelný. Nie po tom, ako som si s jedným hrala na jojo. Možno ma to naozaj prejde no, čo ak by sa s takou veĺkou pavúčicou dalo hrať jojo tak.. obrátene? Mala by som húpačku zadara, kde by som len chcela.. kedy by som len chcela. Zatiaľ som v nich videla len samé výhody.
Každopádne som bola nepozorné dieťa, ktoré vybehlo z jaskyne a zatúlalo sa priamo do lesov bez toho, aby som sa vôbec obzrela. 
Po dobrej pol hodine, som s naštvaným krokom kopla do jedného z kameňov popri tom, ako som sa k jaskyni vracala. Až vtedy mi pohľad padol na ňu.
"Juuuuu!" Zvreskla som od radosti, rozhodila som rukami a podišla som až k nej. Musela som sa dostať vyššie? Kto vie. Ukázala som na ňu prstom. 
"Našla som ťa, našla som ťa!" Znova ssm začala skákať na mieste a stále som pri tom vyškerená ukazovala na obrovskú pavučicu.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 27, 2015 9:39 pm

Pavoučice seděla na vrcholku jeskyně a zamyšleně pozorovala Kairi. Těžko říct co se jí honilo hlavou. Snad to nebylo nic okolo oběda, či lehké svačinky. Už z takové blízkosti v jaké se Kairi nacházela si mohla povšimnout, že Amanda má narozdíl od ostatních pavouků pouze pět očí, ovšem za to je porostlá pořádnou srstí. Pavoučice nadzvedla jednu nohu a pokývla jí směrem k sobě, aby dala malé dívence najevo, že má jít za ní nahoru. Problém by to být neměl. Jeskyně byla hustě obalená pavučinami, takže dostat se za Amandou není složitější, než zdolat dětskou prolézačku.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 27, 2015 9:42 pm

Až teraz som si všimla, že celé pokrytie jaskyne vyzerá ako také detské ihrisko. Síce ako vystrihnuté z hororu.. no pri troche predstavivosti. Ďalšie veľké plus! Zdalo sa mi, že mi Amanda zakývala chápadlo? teda.. chápadlom.. hmm, tykadlo ? nohou? ako sa to u pavúkov volalo ? kto vie.
Rozhodne som mala ísť za ňou. Odhodlane som prikývla a dala som sa do práce. Popravde s lezením som mala naozaj skúsenosti a.. naozaj ma to bavilo. Dotýkať sa pevných pavučín, ktoré by znemožnili pohyb aj slonovi možno nebolo pre každého no, ja som si to celkom užívala. Nakoniec som sa vyštverala až hore a s trocha odfúknutím som si zotrela pot, ktorý sa mi nahromadil na čele. 
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Mon Apr 27, 2015 11:09 pm

~ NAGARE MICHIKO ~

Bola to už dlhá doba, čo som sa naposledy ocitla na rozcestí medzi životom a smrťou.
Kto by bol povedal, že mi moja cesta do Kirigakure prinesie nie jednu, ale hneď dve takéto skúsenosti. Pravda, iba málokto by bezvedomé stavy s otvorenou náručou uvítal, ibaže v mojom prípade mal minimálne ten druhý prekvapivo priaznivé účinky. Dôvod bol cekom prostý. Moje krehké telo 13-ročného dievčaťa nemalo žiadnu inú príležitosť na to, aby si aspoň čiastočne oddýchlo a zresetovalo sa, čo bol jeden z dôvodov mojej často prejavujúcej sa psychickej lability. Keď som po boji s Hinem zotrvávala v kvapalnom skupenstve, až do doby, než som v sebe našla posledné kúsky vôle na to, aby som sa vďaka jeho pomoci vrátila do pôvodného stavu, som nemala prakticky žiadny pojem o svojej existencii, ale tentokrát to bolo iné.

Zatiaľčo moje telíčko uvrhnuté do tvrdého spánku zahrievalo postel, vedomia sa zmocnil prečudesný sen. Sťa tieň ma v ňom prenasledovali abstraktné výjavy uplynulých udalostí, z ktorých väčšina vo mne vyvolávala vskutku nepríjemné pocity. Koniec temného tunelu čarovnej ríše snov však zdobilo svetielko, ktorého zlatisté lúče mi svietili pod nohy. Vyrovnajúc sa so všetkým, čomu som bola na svojej ceste za opätovným nájdením samej seba nútená čeliť, som preto konečne pozdvihla svoju doposiaľ skleslú hlavičku a sebaisto vykročila vpred. Všetky obavy z toho, že by som sa nebodaj zasa stratila, zahnala jednoduchá myšlienka - bola to práve tma, v ktorej i to najmenšie svetlo najjasnejšie žiarilo...

Nedočkavý čas mi v spoločnosti zvukov zo strany návštevy rozlepil tuho zovreté viečka. Do očí sa mi nahrnuli slzy, ktoré viedli ľúty boj o únik, odplaviac posledné výkriky mojej ranenej duše. Konečne som sa zobudila zo svojho dlhého spánku, nielen fyzického, ale predovšetkým toho, ktorý na mňa uvalila očista Hakuei. Veru tak. Nagare Michiko bola slávnostne pri vedomí. Opatrne som sa zdvihla do polosedu a po krátkej analýze onoho miesta pohľadom prešla k môjmu zachráncovi. Atmosféra v spojení s prítomnosťou dotyčnej osoby vo mne vyvolala spomienky na naše prvé a druhé stretnutie, vykúzliac na mojej obvykle kamennej tvári úsmev. Krehkým a jemným hláskom som zo seba na uvítanie vydala jedinú vetu:
"Takže sme to porazili~" riekla som čiastočne zmätene, no predsa radostne.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 276

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Thu Apr 30, 2015 11:34 am

Amanda věnovala Kairi zkoumavý pohled. Jedna z jejích končetin se přiblížila k její bělovlasé hlavě a jemně ji poškrabkala. Nejspíš se nemohla vynadívat na novou krev. Aniž by vydala jedinou hlásku, spustila jí na vláknu maličký kokon, jehož hmotnost byla skutečně zanedbatelná. Bezpochyby se zde nacházel svitek nezbytný pro uzavření smlouvy s osminohými krasavci.

Zatímco jsem seděl v laboratoři a popíjel kávu a do plic si soukal vydatnou dávku nikotinu, věnoval jsem pozornost střídavě tyrkysovému maglajzu a střídavě Michiko, nacházející se v říši snů. Samozřejmě jsem nemohl tušit jak blízko pravdě jsem. Zrovna jsem uvažoval, že obsah svého hrníčku naleju do nádoby, ve které zatím vegetoval náš modrý, slizký přítel, když v tom jsem zaslechl povědomý hlásek. 
"Porazili. Jak se cítíš? Nebolí tě nic?" zeptal jsem se se starostí v hlase, mezitím co jsem jí prohrábl vlasy.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Thu Apr 30, 2015 2:07 pm

~ NAGARE MICHIKO ~

Hineho starostlivosť z neho doslova sálala. Sotva som doriekla svoju uvítaciu vetu, už sa aj priblížil a nadviazal fyzický kontakt. Bolo zrejmé, že mu na mne veľmi záležalo, aj keď som si ešte stále nebola istá, čím to asi tak môže byť. Pravda, pre niekoho ako je on môžem byť len cenným materiálom na výskumy. Navzdory tomu, že dal jasne najavo, že sa o nič nepokúsi, v ňom môj pôvod a podstata istotne vzbudzovala istý druh fascinácie. Veľká časť zo mňa si však jasne uvedomovala, že v tom predsa len bude niečo viac. Riešenie tejto záhady mi i naďalej úspešne unikalo. Len čas ukáže, pod akým menom som sa zapísala do jeho srdca.

Otázka, ktorej odpoveď môžem na celučičkom svete nájsť jedine ja sama, avšak i naďalej zostávala nezodpovedaná. Čo presne Hine znamená pre mňa? Dôvod, prečo som bola spočiatku posadnutá jeho naverbovaním do Hakuei, bol s najvyššou pravdepodobnosťou ten, že mi pripomínal môjho zosnulého otca. Tento nečistý zámer ma ale už zjavne opustil, nehovoriac o tom, že som v ňom už viac nikoho iného nevidela. V mojich očiach to bol proste len môj záchranca, vedec a ninja z Kirigakure pod menom Hine Kureta.
"Je mi fajn~," prehlásila som nesmelo, zatiaľčo moje ligotavé oči spočinuli na jeho ruke. Obyčajne bledá tvár nasiakla náznakom červenej a srdce mi začalo biť ako o preteky.

Okrem fyzického kontaktu k tomu prispela predovšetkým skutočnosť, že som si práve uvedomila, že na sebe mám iné oblečenie. Pravda, Hine je doktor, moja stará yukata bola istotne v zlom stave, nehovoriac o tom, že mám telo tak či onak pokryté starými obväzmi a pečaťami, takže by na tom nemalo nijak zvlášť záležať. Predstava, že ma ale niekto okrem môjho rodiča v bezvedomí vzal do náruče, priniesol do svojho súkromného sídla, dôkladne skontroloval môj stav, asi aj očistil a ešte k tomu prezliekol, vyvolala náležitú reakciu. Ledva som sa posadila a už som opäť s myšlienkami niekde vysoko v oblakoch skončila vo vodorovnej polohe.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Fri May 01, 2015 12:59 pm

"Co zase do čerta..." nedokončil jsem ani duchaplnou větu a instinktivně se pokoušel zachytit kácející se tělo i navzdory tomu, že se Michiko stačila usadit na lůžko. Trochu se mi ulevilo, když jsem viděl, že je při smyslech. Nicméně vypadala jako kdyby se o ni pokoušela horečka, či malárie.
"Děje se něco?" upřímně jsem se podivil jejímu chování. Toto u ní nebývá zvykem. Nakonec jsem se rozhodl nechat ji v tomto podivném stavu způsobeném asi hormonální nerovnováhou, která už k pubertě patří.
"Co to s těma holkama dneska je? Mění se počasí? To znám, to mi taky furt hučí v hlavě, ale že bych se kácel..." vedl jsem inteligentní rozhovor sám se sebou. Poté jsem si uvědomil, že to není tak dlouho, co jsem se tu válel po podlaze jako stará coura. Za to ovšem mohlo vyčerpání způsobené bojem a kokainový dojezd. Popadl jsem hadr a konečně se odvážil utřít louži na podlaze. Zaslechl jsem zvuk, jako kdyby kousek za vámi praskla bublina. Otočil jsem se a věnoval podezíravý pohled tyrkysovému maglajzu. Nezměnil se od té doby, co jsem se jím kochal naposledy. Pokrčil jsem rameny a cvaknul si z placatky. Kde je ta Kairi? Fláká se tam neskutečně dlouho...
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Fri May 01, 2015 5:11 pm

~ NAGARE MICHIKO ~

Prudký nával emócií ma zjavne položil viac ako kedykoľvek predtým. Nebolo to však natoľko zlé, aby som úplne prestala vnímať okolie.
Ughhhhhh... to je všetko, čo mi k tomu povieš? Žiadne vysvetlenie? Nenúť ma vysvetľovať ti tak trápne veci, pomyslela som si mierne urazene tým, že Hinemu nedošlo, v čom asi tak mohol byť problém. Aj keby som to rozoberala naďalej, k ničomu pozitívnemu by to neviedlo, preto som to záverovala tým, že som si len skontrolovala obväzy.
Nezdá sa, že by sa ich pokúšal meniť. Tsch, v tom prípade sa asi nič tak strašné nestalo. Má o mňa len prehnanú starosť, to je všetko.

Ten takzvaný inteligentný rozhovor, ktorý môj záchranca, Hine, sám so sebou viedol, nanešťastie preňho tak isto vzbudil moju pozornosť.
S těma holkama? Takže nie som jediná, koho si si sem priniesol? Nehovor mi, že si... šialený vedec a ešte k tomu lolikon?! zhrozila som sa nad predstavou Hineho neplnoletého harému v jaskyni na okraji Kirigakure. Než som túto myšlienku ale stačila rozviť, môj pohľad padol na pozostatky monštra, proti ktorému sme nedávno bojovali. Nie že by ma to prekvapovalo.
Tak trochu som dúfala, že som to vo svojom sne videla naposledy, preblesklo mi mysľou.
"Nemal by si sa s tým zahrávať, Hii-kun ~," preniesla som skleslejším hláskom.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Fri May 01, 2015 5:25 pm

Sebral jsem jeden z nástrojů, které u běžných smrtelníků jistě vzbuzují poměrně morbidní představy a strach z toho, jaký by byl pocit, mít tuhle věc v některém z tělesných otvorů. Ve skutečnosti však nešlo o nic zvláštního. Vypadalo to jako malá špachtle, nebo plastový nožík, lehce zahnutý tak, aby se s tím dalo dloubat do čehokoliv. Ostatně k tomu jsem tento nástroj i použil. Dloubl jsem do tyrkysové hmoty. Sice se nezdálo, že by nastaly nějaké změny, které bych uvítal, avšak naštěstí hmota nepodléhala rozkladným změnám.
"Nemusíš se bát. Momentálně to nesplňuje jiný účel než podivuhodná bytová dekorace." mávl jsem rukou. Její emoční výlevy jsem už neřešil. Zdůvodnil jsem si je těžkým obdobím dospívání a také tím, že účinek očisty pominul. Jelikož jsem lékař, který už za svůj život převlékal nespočet lidí, ani ve snu by mě nenapadlo, že taková rutinní záležitost může někoho přivést do rozpaků. Většina mých pacientů byla vyděšená z jiného důvodu. Neměli tak pomyšlení na pocity trapnosti z takové banality, když museli čelit závažnějším problémům.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Fri May 01, 2015 6:48 pm

~ NAGARE MICHIKO ~

Zbytočne sa ma Hine pokúšal presvedčiť o tom, že o nič nejde, nezdalo sa, že by ma to akýmkoľvek spôsobom čo i len čiastočne upokojovalo.
Nebojím sa, ale nech už to bolo čokoľvek, znesvätilo to väčšinu našich i vašich padlých. A navyše... ty si nemal možnosť nahliadnuť tomu monštru zaživa do vnútra, pomyslela som si sama pre seba, dobre si uvedomujúc, že aj keby som sa ozvala, od výskumu by ho to zaručene neodradilo.
"Necita...," vyslovila som šepotom, ako keby som ani nechcela, aby ma Hine počul. Na to, aby som sa nahnevala, alebo nebodaj urazila, som vo svojej aktuálnej pozícii vonkoncom nemala ani to najmenšie právo.

"Viem, že som ti to ešte asi nikdy nepovedala, ale... ďakujem ~," vyslovila som neisto, vyhýbajúc sa priamemu očnému kontaktu.
"Nie len za záchranu života, ale aj za to... že si pri mne stál, keď som to najviac potrebovala. Nerozumiem síce tomu, prečo kvôli mne zachádzaš tak ďaleko... zakaždým, keď sa mi niečo stane, odnesieš si ma k sebe domov a staráš sa o mňa, kým sa nepostavím na vlastné nohy... a predsa sa podľa všetkého nepokúšaš využiť ma ako výskumný materiál. Nechápem to... asi ani nebudem jedinou osobou v tvojom živote s podobnými "výhodami", ale tak či onak... neviem, čo vo mne vlastne vidíš, ale bez ohľadu na to... ďakujem ~," vydala som zo seba prerušovane. Nájsť slová pre mňa nebolo jednoduché.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Fri May 01, 2015 7:10 pm

Aniž bych odtrhl pohled od tyrkyse ve zkumavce, odpověděl jsem Michiko na slova díků, která jsem si ani nezasloužil.
"Není na tom nic zvláštního Michiko-chan. Za to v jakém stavu jsi se nacházela jsem mohl především já sám. Dělám to nejlepší co můžu, abych to napravil." vysvětlil jsem jí jak se věci mají.

Samozřejmě v tom bylo i více. Nedokázal jsem si to vysvětlit, nikdy jsem děti, ani pubertální výrostky neměl v oblibě. Ne že bych je rád trápil, nebo je využíval pro zvrácené výzkumy. Na to jsem žaludek opravdu neměl. Ale nijak jsem jejich přítomnost nevyhledával. Michiko si mě však získala snad od první chvíle, co se objevila v mé provizorní laboratoři. Mluvit o svých pocitech, to však nikdy nebyl můj styl, pokud jsem tedy nepopisoval dění ve své trávicí soustavě.

"Navíc si nemyslím, že by bylo moudré rozhodnutí svěřit tě do péče mediků z Kirigakure. Tvá tělesná schránka vyžaduje zvláštní zacházení. Ostatním lékařům věřím tak maximálně při léčbě zlomenin. A také pomysli na to, co by se mohlo stát, kdyby se někdo dozvěděl pravdu o tvém původu. Tady je to pro tebe bezpečnější."
uzavřel jsem tok svých myšlenek. Trochu mě znepokojovala i Hakuei dekorace, kterou si Mizukage-sama vyžádal. Zkrátka a dobře, cítím se nesvůj a pořád jako na trní. Tolik se toho může pokazit.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Fri May 01, 2015 8:45 pm

~ NAGARE MICHIKO ~

Vzhľadom na to, že sa ani sám Hine nepozeral mojim smerom, som svoj pohľad postupne opäť presmerovala naňho. Síce som ho nepoznala zasa až tak dlho, ale navzdory tomu som dokázala posúdiť, že jeho slová sú úprimné. S miernym údivom som si preto pozorne vypočula, čo mal na srdci, zatiaľčo som vo svojej mysli na všetko patrične reagovala.
Obaja vieme, že tak to nie je. Ty za nič nemôžeš. To ja som sa sebecky rozhodla, že si ťa za každú cenu získam na svoju stranu. To ja som zapríčinila smrť dvoch mojich spoločníkov a takmer zahodila aj svoj život v nádeji, že mi to prinesie ich odpustenie. Nič z toho nebola tvoja chyba, a predsa si za to prevzal zodpovednosť. Som ti zaviazaná, Hii-kun...

Zo všetkého najviac sa však na mojej reakcii podpísalo Hineho odôvodnenie, prečo som skončila v jeho skromnom príbytku. Mal pravdu, a to vo všetkom. Kto vie, čo by sa mohlo stať, keby sa ma zmocnili menej skúsení medici, nehovoriac o tom, že som ešte stále bola oficiálne nepriateľom Kirigakure. Keby sa o mojej prítomnosti dozvedel mizukage, s najvyššou pravdepodobnosťou by ma ani len Hine neochránil, minimálne teda pred veľmi podrobným výsluchom. Vedomie, že o mňa niekto ako on má tak veľkú starosť, že je ochotný riskovať bezpečnosť vlastného domova, ma samo o sebe tešilo a napravilo moju čiastočne skleslú náladu. Teraz, keď som sa už ale úspešne uvoľnila, som sa predsa len neubránila drobnému rýpnutiu, ktoré pre moje hravé ja bolo vskutku viac než typické.

"Hehe... takže moje domnienky sa napokon predsa len potvrdili ~," prehovorila som odviazane, zároveň s čím sa na mojej tvári objavil potmehúcky výraz, ktorý bezpochyby nevypovedal o ničom dobrom.
"Moja telesná schránka potrebuje špeciálne zaobchádzanie, ktoré mi môžeš dopriať jedine ty, hovoríš... je mi to úplne jasné, pán desivý ~, chopila som sa bez sebamenšieho zaváhania príležitosti, ktorá pramenila z toho, že to Hine zjavne moc nevie so slovami.
"Tak sa predveď. Kde predo mnou schovávaš ostatné obete svojich nenaplnených túžieb, Hii-kun ~?" zavtipkovala som na jeho adresu cielene so začervenanými líčkami a perverzným smiechom, nepriamo ho obviniac z toho, že je to lolikon.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Fri May 01, 2015 9:19 pm

Uchopil jsem do ruky nádobu plnou kávy a začal pít. Tón, který Michiko nasadila se mi ani za mák nepozdával. Domněnky? Co to má zase znamenat? Loupl jsem po ní okem a vychutnával si každý doušek kofeinové bomby. Jakmile však spustila druhou, značně dvojsmyslnou větu, zakuckal jsem se, vyprsknul kávu na několik ubohých pavouků a u toho stačil zrudnout jako ředkev.

Jeskynní komplex - Stránka 9 Tumblr_lp21wvNPIk1qbvovho1_500

"Jaké oběti? Zbláznila jsi se? To si vážně myslíš, že jsem nějakej úchylák? Na svůj věk je tvá mysl až příliš zaměstnána vymýšlením dvojsmyslů!" zhrozil jsem se. Skutečně jsem byl v šoku, něco takového mi ještě nikdo neřekl. Tím spíš třináctiletá holka. Jestli tohle není úchylný, pak co ještě?
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Fri May 01, 2015 10:42 pm

~ NAGARE MICHIKO ~

Nemožno popierať, že som bola Hineho reakciou náramne pobavená. Navzdory tomu, že na mňa vybehol, som sa preto neubránila smiechu.
Som ja ale hlupaňa. Čoho som sa to obávala? Ako som si vôbec niekedy mohla myslieť, že Hii-kun je ako môj otec a nutne potrebuje zmenu? Pravda, prešiel si kdečím, nehovoriac o tom, že má tú mnohými opovrhovanú natúru bádateľa, ktorý sa takmer pred ničím nezastaví. Niekedy kvôli tomu pôsobí nebezpečne, balancujúc na pomedzí chladného a streleného vedátora. Dokonca aj po tom všetkom, čím sme si v posledných dňoch spoločne prešli, vidí monštrum, ktoré v mojich očiach reprezentuje len hordu nešťastia, ako nezanedbateľnú príležitosť. Vlastne sa ani nečudujem, že vo svete má nejedného nepriateľa...

...ale predsa, hľa na toho takzvaného šialeného vedca, ktorému práve zrudla snehovo biela tvár, pretože si ho doberalo dieťa. Osoba, ktorá sa predo mnou nachádza, rozhodne nie je monštrum potrebujúce očistu. Je to človek ako každý iný, ktorý vo svojom hlbokom vnútri dennodenne nevedomky zvádza boj medzi svetlom a temnotou... tak ako aj ja sama. V jednu chvíľu zaživa pitvá kriminálnika a v druhú jeho srdce taje pri pohľade na bezmocné ranené dievča, všemožne sa usilujúc o jeho záchranu. Jak môže niekto ako Kurumi prehlásiť, že by sme sa mali usilovať o zmenu jemu podobných? premýšľala som nepretržito nad všetkým, čo som s ním stihla zažiť.
Som presvedčená o tom, že by sa našiel nejeden človek, ktorý by Hineho najradšej videl mŕtveho... a predsa sa nedokážem ubrániť pomysleniu na to, aký je to vo svojej podstate úžasný jedinec. Aj ten najtemnejší z nás môže v očiach iného človeka žiariť všemožnými farbami.

Ani len biele odrazy svojich akože nepoškvrnených osobností, ktoré sa Hakuei snažia reprezentovať, nie sú nijak odlišné. Kurumi ani len netuší, ako sa mýli, ak tvrdí niečo iné, uzavrela som svoje rozjímanie a prerušila trápnu chvíľu ticha, ktorú zapríčinil môj perverzný vtípek.
"Hej, Hii-kun. Odpusť mi to. Bola som na omyle ~," prehovorila som tentokrát už fakt vážne, následkom čoho moju tvár vyzdobil doposiaľ ten najúprimnejší úsmev, ktorého sa Hine z mojej strany dočkal.
"Zabudni na to, čo som povedala pri našom poslednom súboji. Sľúb mi, že sa nikdy nebudeš pokúšať zmeniť. Mám ťa rada presne takého, aký si, Hii-kun ~," vydala som zo seba tým najnežnejším možným hláskom bez jediného náznaku irónie.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sat May 02, 2015 7:28 am

Mezitím, co jsem nevěřil svým uším, překonával stud nad takovým strašlivým obviněním a dusil se kávou, přemýšlel jsem, kdy přišla ta změna. Michiko jsem poznal jako poměrně veselé a rozpustilé děvčátko, s jehož psychikou však evidentně nebylo něco v pořádku. Životy svých kolegů nebrala nijak zvlášť vážně, protože jsem pro ni byl nejspíš vidinou mnohem lepší zábavy. Pamatoval jsem si na to, jak mě její vyprávění o Hakuei a očistě strašilo i ve snech.

Pak přišel souboj, kterým jsme chtěli prosadit právo silnějšího. Věřil jsem tomu, že dělám dobrou věc. Když však zůstávala až příliš dlouho uvězněná v karafě v kapalném stavu, uvědomil jsem si, jak hloupý to byl nápad. Nepřipadal jsem si vůbec jako hrdina, ale jako brutální stvůra, za kterou mě nemalé množství lidí má. Povídal jsem si s Michiko každý den i když jsem nedokázal říct, jestli mě slyší. Kdyby zůstala ve vodní formě o něco déle, dost možná bych i přišel o rozum.

Během útoku Hakuei na naši vesnici se u ní odehrála asi největší změna. Stále nevím co si myslet o tom Ichishimovi. Nemohl jsem se ubránit upřímnému zděšení, když jsem zjistil, že je vlastně časovanou bombou, i když mi bylo jasné, že právě tentýž strach způsobil, že se stal jeho život tak prázdným a osamnělým. Byla to hlavně Michiko, kdo měl zásluhu na tom, že náš střet nedopadl katastrofálně. Nejspíš to byl poslední krok k jejímu naprostému vymanění z vlivu očisty a nalezení sebe samé.

Ještě jsem byl stále rozhozený z jejího nemístného vtípku. Když začala opět mluvit vážně. Její nálady jsou tak proměnlivé, že nikdy netušíte co od ní čekat. Poradil jsem si s Michiko posedlou filosofií Hakuei. Horko těžko, ale poradil. Její odměřená a citově chladnější stránka mi nijak nepřekážela. Dokážu se adaptovat na tohle?

Jelikož opravdu nejsem zvyklý mluvit o pocitech a natož poslouchat vyznání druhých osob, které si ve mně našly jakýsi zvláštní druh zalíbení, červená z mého ksichtu ne a ne zmizet. Takže poslední věta Michiko mě ještě dorazila. Podíval jsem se na jakési papíry na svém stole a začal se v nich prohrabávat, jako bych tam hledal odpověď. Ve skutečnosti jsem neměl na to dívat se Michiko do očí.
"Děkuju ti. Měnit se... to já... rozhodně nebudu..." vyblekotal jsem ze sebe a potají si kladl otázku, jestli mi někdy bude zakazovat alkohol a cigarety.

A co se týče toho kokainu, mám po ptákách. Jestli mě Michiko bude pořád provokovat, budu se muset dát spíš na sedativa.
Nehledě na to, že momentálně se o mě pokouší infarkt či co.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Sun May 03, 2015 1:01 am

~ NAGARE MICHIKO ~

Bolo vskutku zábavné sledovať dospelého chlapa, ktorého privádza do rozpakov trinásťročné dievča. Navzdory tomu som sa z neho však už viac nesmiala. Jeho ľudská reakcia mi v túto chvíľu prišla predovšetkým roztomilá. Predsa len som si ale neodpustila poznamenať jednu vec.
"Si beznádejný prípad, vieš to ~?" podpichla som ho ešte na záver, následkom čoho som nazbierala dosť energie a vyskočila na nohy.
"Hurá! Slávnostne prehlasujem, že aj po všetkom tom čase, ktorý som strávila v bezvedomí, ešte dokážem chodiť ~," zvolala som radostne po prvých pár úspešných krôčikoch, ktoré som ušla.

So zamysleným výrazom v tvári som sa začala obzerať navôkol. Ťažko povedať, nad čím som asi tak mohla uvažovať, ale ak sa Hine konečne odhodlal k tomu, aby pohliadol mojim smerom, mohol si povšimnúť, že moju pozornosť vzbudilo miestečko, na ktorom sa v najbližšom okolí zhromažďoval najväčší počet pavúčikov. Nezdalo sa však, že by ma to akýmkoľvek spôsobom odpudzovalo. Práve naopak. Tí drobní tvorčekovia z neznámych príčin priťahovali moju zvedavosť. Dobre som vedela, čoho všetkého boli schopní.
"Nečudo, že ti vyhovuje osamelý spôsob života, keď si neustále obklopený toľkými malými priateľmi ~," podotkla som s úsmevom na tvári, nespúšťajúc z nich svoj bádavý pohľad.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun May 03, 2015 7:03 am

"Hmpf." zamumlal jsem na znamení důrazného nesouhlasu s označením - beznadějný případ. Já jsem přece naděje sama. Po očku jsem sledoval, jak Michiko podniká první opatrné krůčky. Naštěstí se nezdálo, že by s tím měla problém.

Stále jsem se bezmyšlenkovitě probíral papíry na stole, když jsem si povšiml, co zaujalo pozornost mladého děvčete. Bylo to přinejmenším pozoruhodné. I když musím přiznat, že poslední dobou jsem se setkával se znechucenými reakcemi čím dál méně. Avšak zájem a jistý způsob fascinace? Michiko a Kairi. Zvláštní. U mladých děvčat bych to opravdu nečekal.
"Narozdíl od lidí udělají to, co si přeješ a bez řečí. Navíc jsou velmi přizpůsobiví. Kdysi jsem je přivolával jen pro boj, ale nějak jsem si navykl mít je kolem sebe." podrbal jsem jednoho z pavouků na zádech a dokonce po dlouhé době nechal volně lézt Mazlika. Nejjedovatější obludku ze všech.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun May 03, 2015 7:12 am

Poškrabalo ma to na hlave. Bol to naozaj zvláštny pocit, taká chlaptá noha.. divila som sa, že ma nejakým spôsobom jej poškrabanie nezodvihlo do vzduchu, keď svoju nohu odtiahla. Jednu z nich..
Nakoniec ku mne spustila kokon, v ktorom bol pravdepodobne daný zvitok. Naozaj som nevedela čo s tým mám robiť.. že by nejaké prekvapenie? Cítila som sa, ako keby mi niekto dal darček na vianoce, bol to super pocit! Načiahla som sa po ňom a rýchlo som ho rukami začala odbalovať a trhať. sedela som pri tom na zemi, keďže bol samotný zvitok asi taký veľký ako ja a cocon tým pádom ešte väčší. Bol však ľahký, za čo som bola rada.
Odbalila som zvitok a z mojich úst sa ozvalo veľké "wuaaau".. aj keď som netuśila, čo s tým mám robiť. Možno že bolo vo vnútri napísané nejaké= tajomstvo? Otvorila som ho a vyvalil sa na mňa zoznam mien, až kým som nenarazila na prázdne miesta. Pred prázdnym miestom som si všimla, že sa napísal Hine. Sama som po tom písme prešla a rozmýšľala som, čím sa vlastne podpísal. 
Zazdalo sa mi, že som už o niečom takom počula. Upísať sa diablovi krvou, alebo niečo také. V každej rozprávke sa upisovalo krvou! Dala som si dve a dve dohromady a nakoniec som si s trocha problémami rozhrýzla pokožku na prste, po čom som do prázdneho miesta napísala svoje meno. Následne som sa len spýtavo pozrela na pavúčicu.. či mi naznačí čo ďalej, alebo nie.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun May 03, 2015 7:27 pm

Jakmile se Kairi podepsala, měla pocit, že Amanda s ní komunikuje mnohem lépe než doposud. Nebylo potřeba žádných gest a posunků. Navzdory náhlému porozumění však Kairi nerozeznávala jednotlivá slova. Amanda nemluvila. Nikdy. Ani nahlas, ani neovládala žádnou telepatii. Dalo se říct, že s Hinem komunikovala na bázi pocitů. Kairi tak pociťovala jediné. Nutnost vzít svitek a jít za Hinem zpět. Výcvik ještě evidentně není u konce.

Amanda lehce pokývla trupem a mrkla očkama. Rozhodně bylo potřeba tento poslední krok ještě podniknout. Sledovala Kairi až do poslední chvilky.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 9 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra: