Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jeskynní komplex

+2
Hakuei
Hine Kureta
6 posters

Strana 8 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Goto down

Jeskynní komplex - Stránka 8 Empty Jeskynní komplex

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Jul 14, 2014 8:00 pm

First topic message reminder :

Toto místo se nachází kdesi mimo Kirigakure a přesto dostatečně blízko. Vstup na vlastní nebezpečí. V blízkosti jeskynního komplexu neustále stráží jeden senzibil a čtyři Anbu. Vchod do jeskyně a celý její povrch je ozdoben pavučinou, která neslouží k dekorativním účelům, ale okamžitě informuje Hineho, obří pavoučici Amandu a dalších 50 - 100 tisíc nas***ých osminohých zvířátek, že dorazila svačinka.

Napřed vás čeká dlouhá cesta klikatou chodbičkou, jejíž stěny ani pod množstvím drobných tělíček nelze spatřit. Poté vás už jenom pár schodů dělí od srdce Hineho laboratoře.

Laboratoř:

Odtud vedou odbočky například do skladu, obývací místnosti a v neposlední řadě trochu zašlého archivu.

Knihovna:

Kdo bude mít odvahu, dostane se až do oddělení cel, oddělených výzkumů a podobných zařízení.

Pohovka:

Ale nevítaný host tam už zůstane do konce věků.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Jeskynní komplex - Stránka 8 Empty Re: Jeskynní komplex

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 6:58 pm

K nohám Kairi se dokutálela zkumavka, jejíž obsah byl vylitý kdesi na podlaze. O jakou látku se jednalo? Kdo ví. Evidentně to však nebylo nic jedovatého, neboť majitel ruky, jejíž pohyb zkumavku rozhýbal se v té nazelenalé tekutině právě válel. Jednalo se o smrtelně bledé individum, které mělo jakési černé šmouhy okolo očí. Vypadalo to, že se těžce zvedá na nohy. Dokonce se pokusil odpovědět na Kairino zavolání.
"Umm já jsem.. bhuee.." vyblekotal jsem ze sebe a rukama šátral po něčem, o co se můžu zapřít. V nohách jsem pociťoval solidní třesavku. Už nikdy nebudu jíst chakrové pilulky jako lentilky!
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 7:10 pm

Pred ksichtom sa mi prikotúľala lahvička, z ktorej tiekla nejaká zákerne vyzerajúca tekutina. Trhlo so mnou.. v momente, keď som uvidela aj ruku, prevrátila som sa na zadok, dala sa do takého obráteného pavúka a odplazila som sa o pár krokov ďalej. Vydala som pri tom neistý piskot. Bolo to úplné peklo, začínala som mať pocit.. že sa mi sníva.
Zrazu tá ruka na mňa prehovorila. Úplne som zbledla, no až po tom som si uvedomila, že má vlastne aj telo. Telo ktoré sa váľa v podivnej tekutine a snaží sa o niečo oprieť. Začal sa zvädať na nohy a popravde moja dobrota zvíťazila nad mojim strachom. Vyśvihla som sa na nohy, opatrne som sa k tejto postave priblížila a ustráchane som sa pozrela do tých očí, okolo ktorých boli podivné čierne fľaky.
"Uhm.. ste.. ste..ste chorý pane?" Zamrmlala som trhavo a dávala som si naozaj dobrý pozor, aby som sa ho nedotkla.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 273

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 7:18 pm

Jedna ruka se zapřela o desku stolu a druhá následovala. Bylo patrné, že nohama nenesu plnou váhu svého těla. K jejímu pískotu a pavoučímu pohybu jsem zůstal až podezřele apatický. Náhle jsem si uvědomil, že mé zarudlé oči s vydatnýma kruhama značícími vyčerpání se dívají do jiných očí.

Já jestli jsem chorý?

Náhle jsem procitl a mé zornice o velikosti špendlíkové hlavičky se na okamžik rozšířily a já zaostříl na dívku před sebou.
"Ale ne, jen jsem to přehnal s koksem a chakrovýma pilulema." zamumlal jsem a protřel si oči.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 7:28 pm

Na zlomok sekundy som sa cítila ako v animáku. Rozhodne mi ako zdravý nepripadal. Jeho oči, stav a.. všetko, naznačovali niečo iné. Rukami som sa chytila za hlavu a nervózne som sa obzrela na pravú stranu, následne na ľavú. Začala som okolo Hineho cupitať, až takmer poskakovať.
"A..a..ako vám m.. môžem pomôcť?" Na chvíľku som sa pri ňom zastavila, že ho podopriem no.. s mojou silou by som nás oboch len povalila na zem. Preto som si to radšej rozmyslela a znova som odstúpila o pár krokov dozadu.
"Uhm... koks? Čo je to koks ?" Vyľakaný pohľad sa zmenil na zaujatý a otázny. Predsa len ako niekto v mojom veku, mohol vedieť čo to ten koks je.
"Nejaký kokosoví cukrík?" Naklonila som hlavu na stranu a ani som si neuvedomovala, že možno nemá moc náladu na odpovede.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 7:40 pm

Hrábl jsem po nádobě, která se ohřívala nad hořákem. Byla zde jakási hnědá tekutina, ke které jsem přivoněl a zhluboka se napil. Káva. Mnohem lepší.
"Víš... jsou látky, které v malém množství člověku pomáhají. Léčí, dodávají sílu, nebo naopak uklidňují. Ale... nesmíš to s nimi přehnat." pravil jsem a do nádoby s kávou nasypal poměrně slušné množství cukru. Neobtěžoval jsem se s kostkami ani lžičkami. Sypal jsem to rovnou ze sáčku a poté důkladně promíchal.
"Nikdy nezačínej užívat takovéhle léky bez lékařského dozoru. Jsem na slovo vzatý odborník. Ale myslím si, že jsi přišla kvůli něčemu jinému ne? Posaď se, dej si sušenku."  kývl jsem směrem k pohodlnému křeslu a konferenčnímu stolku na němž stála miska se skořicovými sušenkami. Mimochodem to také byla má nová závislost. Ještě jsem se zastavil u lůžka Michiko a krátce zkontroloval její stav. Klidně oddechovala. Alespoň že tak. Ideální by bylo, kdyby vydržela při vědomí déle než pár minut, avšak zatím jsem neměl to potěšení si s ní příliš popovídat. Jaká vtipná situace.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 7:56 pm

Preglgla som pri vstrebávaní novej informácie. Koks som si v hlave uložila do imaginárnej záložky s názvom "nešahať" a.. popravde tohto chlapíka by som si tam najradšej uložila tiež. Vyzeral naozaj divne, správal sa divne a.. sušienka? Trocha som zbledla. Posadiť som sa však predsa len posadila. Keď mi však pohľad padol na Michiko, zbledla som ešte viac a ruka sa mi v pol ceste k sušienkam zastavila.
"Ona.. o..ona tiež m..m..mal.. a ehm.. sušienku?" Zamrmlala som. Čo ak som sa ocitla v sídle nejakého psychopatického vraha? Čo ak som bola jeho typ? Jeho ďalšia obeť? Takmer sa mi slzy tlačili do očí.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 8:02 pm

Smutně jsem pokýval hlavou.
"Ano, má ty sušenky moc ráda. Doufám, že co nevidět je zase ochutná. Pomáhala nám s obranou Kirigakure a trošku to přehnala."
Evidentně mi vůbec nedocházelo, jak Kairi tento dotaz myslela. Na okamžik jsem stiskl Michiko zápěstí a sledoval hodinky. Poté jsem věnoval Kairi tázavý pohled.
"Mám pocit, že jsi zabloudila. Nebo máš snad misi? Za branami Kirigakure? To se mi nezdá moc bezpečné."
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 8:04 pm

Chvíľu som ho sledovala zhrozeným pohľadom. Stačil mi len jeho súhlas a jeho ďalšie slová úplne minuli moje uši. Prečo? Moja tvár nabrala bledosť úplne bledej kriedy. V očiach sa mi objavil snáď nepopísateľný strach a ja som jednoducho odkvicla. Bolo to na mňa moc. Bola som mŕtva, tak som to chcela mať za sebou aspoň bezbolestne. Bezvedomie nahnané strachom... nebol to tak ojedinelý prípad. Nie u tak mladých ľudí ako ja. Proste to na mňa bolo moc, on bol úplný psychopat... a ja som bola na rade.. chudák to dievča, kto vie, čo s ním po jej smrti robil.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 8:11 pm

Uslyšel jsem žďuchnutí. Hlava té mladé dívky naštěstí odpadla do měkkého polštáře, avšak jsem stále nechápal, co se stalo. Ta dnešní mládež. Nejspíš pořád civí na televizi dlouho do noci, pořádně to nespí a pak to takhle dopadá.

Přistoupil jsem k ní a povšiml si její bledé tváře. Dech i tep zůstával v normálu. Povzdechl jsem si a zvedl jí nohy do výšky. Podložil jsem je hromadou polštářů, abych ušetřil práci jejímu srdci, které zjevně nestíhalo dostatečně prokrvit mozek. Ty problémy s nízkým tlakem...

Došel jsem pro obklad a prsknul jí ho na hlavu. Kdyby teď dorazil třeba nedej bože Mizukage-sama, vypadalo by to tu jak v doupěti masového vraha, nebo přinejlepším úchyla. Posadil jsem se naproti Kairi a sledoval, kdy se ráčí probrat.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 8:21 pm

Otvorila som oči a pred sebou som uvidela svetlo. Mala som za ním ísť? Kto vie. Svetlo sa mi však zdalo celkom reálne, ako z nejakej lampy. Pravdepodobne som sa nachádzala doma. Trocha som sa pomrvila a na tvári sa mi objavil ľahký úsmev.
"Ah tati.. mala som taký zlý sen.." Zamrmlala som polohlasne a viac som sa zapýrila do vankúšov.
"Boli tam všade pavúci.. a taký divný chlapík ktorý unášal malé dievčatá uhm.." V tom som si niečo uvedomila. Toto nebola vôňa, ktorú som si pamätala z domácich vankúśov. Vytreštila som oči a v momente som prešla do sedu. Obe ruky som zodvihla na hlavu v podivnej kung-fu formácií. Moja tvár konečne mala štipku farby.. tú však pri pohľade na dievča predo mnou, začala znova strácať. .veľmi rýchlo. Pootvorila som ústa a slová sa mi zasekli v hrdle. Nebol to len sen..
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 8:28 pm

Věnoval jsem tomu mláděti vskutku nechápavý pohled. Avšak díky tomu co si mrmlala jsem si dal dvě a dvě dohromady. Nevěděl jsem, jestli se mám smát, nebo se cítit dotčený. Nakonec jsem se přece jen pobaveně usmál.
"Hine Kureta. Těší mě." pravil jsem a zadržoval smích. Celou dobu jsem zůstaval sedět a nevypadalo to, že mám v plánu vynaložit nějakou námahu na pohyb. Přece jen, ještě pár minut zpět jsem to byl já, kdo se tu válel po zemi.
"Abych rozptýlil tvé obavy, i kdybych byl nakrásně úchylák, který unáší holky, rozhodně bych se neskrýval pár metrů za Kirigakure a neupozorňoval na sebe vysokou koncentrací pavouků a pavučin. A to děvče je momentálně má pacientka, která při obraně Kirigakure vydala trochu více sil, než je zdrávo." dodal jsem na vysvětlenou, protože jsem měl dojem, že tentokrát to pískle snad poslouchá.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 8:40 pm

Zaćal sa smiať. Kupodivu to neznelo ako smiech zo siedmych kruhov pekelných. Že by som to bola ja, kto tu bol trocha mimo? Keď sa predstavil, len som sa na neho podivene kukla a následne som si vypočula jeho slová. Viditeľne sa mi uľavilo, do tváre sa mi znova začala vracať farba a ja som ruky pomaly stiahla späť k môjmu telu. Momentálne som si ich položila na stehná. Chvíľku som ostávala ticho, no zvedavosť mi nedala. navyše som sa stále nepredstavila, aká to hanba z mojej strany.. to som si o sebe myslela, že som slušná.
"Kairi Utsushi! Teší ma." Pousmiala som sa. Môj hlas znel pomerne hyperaktívne, na to, že som tu pred chvíľkou exla.
"Ahaa.. uhm, dúfam že jej čoskoro bude lepšie." Zoširoka a celkom úprimne som sa usmiala. Stále mi trocha naháňal strach. No hovoril že ochraňoval Kirigakure nie? Prečo by som mu mala neveriť? Bola som dôverčivý typ osobnosti. 
"Bude v poriadku Hine-san?" Pohľad som uprela späť na dievča. Vyzerala že spí, teda že je tuhá no, to snáď nebola. Stále bola pacientkou, takže som typovala že je stále v tomto svete.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Sun Apr 19, 2015 9:01 pm

Michiko oddechovala, a byl jsem si jistý, že by ji situace, která se tu odehrála pobavila. Kairi si mohla všimnout, že přinejmenším na jejím obličeji jsou patrné známky jakéhosi zranění, které však nevypadalo čerstvě. Vidět byla zhruba polovina jejího obličeje, a jeho světlou barvu narušovala pouze malá šmouha na tváři. Pozůstatek z jejího boje v ohnivém pekle. Vzal jsem do ruky vlhčený ubrousek a stopy od sazí setřel. Její oblečení na tom bylo o poznání hůř a bílá yukata se proměnila téměř v popel a po příchodu do jeskyně už z ní mnoho nezbylo. Aktuálně tak Michiko ležela pod lehkou pokrývkou, zabalená alespoň do županu. Přece jen v jeskyni není právě teplo.
"Bude v pořádku, jen si musí odpočinout. A povíš mi, kampak jsi to vlastně měla namířeno? Nebo je to tajemství?"

Naposledy upravil Hine Kureta dne Sun Apr 19, 2015 9:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Sun Apr 19, 2015 9:33 pm

Chvíľu som dievča sledovala. Vyzerala celkom zničene. Viac než zničene. Rozhodne si toho musela prežiť dosť.. v tom boji, alebo Čo to bolo zač. Ja som sa ho nezúčastnila. Čo by som tam aj robila ? Maximálne by ma tam stretla moja záverečná. Aj tak ma to však mrzelo.
"Hmm.. keby že to viem ovládať.. mohla by som pomôcť.." Povzdychla som si trocha deprimovane a pozrela som sa na vlastné ruky. Nie že by som ľad ako taký ovládať nevedela úplne no.. mala som medzery, dosť veľké medzery. Prikývla som a s úsmevom som sa na Hineho tajomne pousmiala. Jeho otázka mi však pripomenula banku a.. lístok.. ktorý som pred nedávnom držala v rukách. Každopádne mi musel niekde vypadnúť.
"Mala som ísť do.. uhm.. banky s.. takým lístkom ale.. eh.." Začala som si prehľadávať vrecká.. nikde nebol!
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 20, 2015 8:04 pm

"Můj ty smutku. Vypadá snad takový bohem zapomenutý jeskynní komplex jako banka?" upřímně jsem se tomu podivil. Lokl jsem si kávy a zapálil si cigáro.
"Nech mě hádat, máš prdlačku a ne lístek." pousmál jsem se. Zároveň jsem uvažoval nad tím, co si Kairi přeje ovládnout. Příjmení Utsushi jsem samozřejmě znal ještě z dob, kdy Kirigakure vedla Hitomi. Ani ona, ani ten její Utsushi amant neměli pochopení pro mé výzkumy. Jojo, užili jsme si spoustu legrace zejména s výbušninami.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 20, 2015 8:17 pm

Pokývala som hlavou na nesúhlas.
"Bola som.. zvedavá." Kukla som sa po tej tekutine, ktorú stále slopal. Boh vie, čo to bolo. Navyše si do toho sypal naozaj veľa podivného prášku. Mohol to byť cukor, alebo pokojne aj ten jeho koks. Nebola som si však istá, či to bola práve malá dávka.
Prikývla som. Uhádol to na sto bodov. Predsa len som ten lístok dostala od Mizukageho, keď som ho poprosila, aby sa nejak postaral o tie peniaze, že neviem čo s nimi.. bolo jasné že to stratím.. a tak si Kirigakure znova zarobila na úkor mojej nevedomosti.
"Som hrozná.." Moja tvár sa zmenila na deprimované mračná, naozaj ťažký to pohľad.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 20, 2015 8:24 pm

"A kdy jsi ten lísteček viděla naposledy? Možná bychom ho našli." snažil jsem se tomu stvoření dodat trochu naděje.
"Bylo na něm něco zvláštního? Přibližná velikost?" kladl jsem další otázky. Nejsem žádný Hyuuga s Byakuganem, avšak možná by mé metody na tento účel bohatě postačily.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 20, 2015 8:47 pm

Zamyslela som sa. Nie len nad veľkosťou lístku, skôr nad viacerými vecami. Napríklad nad tým, k čomu by mi tie peniaze boli. Však som si okrem sladkostí ani len nič nekupovala.
"Uhm ... nepamätám sa." Aj keď to mohloznieť negatívne a pred chvíľkou som pripomínala kôpku nešťastia, teraz som sa usmievala. Celkom podivná zmena za tak krátky čas.
"Neviem neviem!! A.. nepotrebujem ho pche.." Ruky som si založila na hruď a zatvárila som sa vzdorovito. 
"Aj tak môžem mať pravdepodobne všetko, bez nich.." Pokrčila som ramenom. Bol to fakt.. moju mamku tu mal pomaly každý rád.. všetko čo som aj teraz mala na sebe, som dostala. Za nič som neplatila.. takmer nikdy.
"Ale ak ho nájdeš, tak je tvoj." Chcela som vidieť, ako sa o to pokúsi. Možno že sa za tými peniazmi rozbehne ako pavúk za svojou korisťou. nebola to úplne najmenšia suma, no stále nič moc. Čisto teoreticky len tri D rankové misie a jedna C ranková.. rozhodne to ale bolo lepšie než nič.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 20, 2015 9:04 pm

"No... to se ještě uvidí." zamumlal jsem. Odmlčel jsem se, pohodlně se usadil v křesle a přestal se hýbat. Možná to působilo dojmem, že jsem duchem nepřítomný, což mohla být částečně pravda. Pohled jsem měl upřený do prázdna, jako kdybych o něčem intezivně přemýšlel. Pavouci, kteří se necházeli v blízkém okolí jeskyně se začali pohybovat směrem ke Kirigakure. Díky jejich počtu nebyl problém důkladně okolí prohledat, i když opět padala mlha. Mé vědomí bylo chvíli s tímto, chvíli s oním pavoukem. Skoro jsem měl pocit, že jsem rozprostřený na poměrně velké ploše. Jeden z pavouků slaňoval ze stromu a dole pod ním se cosi bělalo.

Vem to. A všechno tomu podobné.

Jiný pavouček kráčel po mechu a mezi kameny také objevil cosi papírového. Naložil si tu věc na hřbět a připevnil ji vláknem.

Vrátil jsem se s vědomím do své mozkovny. Celé pátrání mi nezabralo déle než dvě minuty.
"Asi jsem skončil." konstatoval jsem výsledek svého počínaní. Nezbývalo mi, než počkat až jistí osminozí výtečníci dorazí.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 20, 2015 9:17 pm

"Chmm.. uvidí?" Prekvapene som sa na neho pozrela, no to už sa uzavrel to toho svojho tranzu.
Hineho som začala fascinovane sledovať. Naozaj to vyzeralo tak, že ma vôbec nevníma. Ako keby bol mimo a sledoval niekde v diaľke niečo, čo som ja vidieť nemohla. Pár krát som premohla nutkanie štuchnúť si do neho. Po chvíľke som dokonca začala zľahka panikáriť, čo ak to boli tie účinky koksu, ktoré spomínal? Možno takto ostane do konca svojho života. 
Už už som s ním chcela zatriasť, a vlastne som sa nachádzala len kúsok pri ňom, na nohách a s natiahnutými rukami. Stihol sa však prebrať a ešte dodať, že už skončil.. asi..
"Hu?.." Nechápavo som sa na neho pozrela.
"Hine Kureta? Si Shinobi?" Spýtala som sa ho, aj keď mi zatiaľ všetko nasvedčovalo tomu, že je.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 20, 2015 9:24 pm

Můj pohled opět nabyl slabomyslný výraz. Ta holka vždycky třepne něco, co mě dokonale vodrovná. Víc jak exnutá placka vodky.
"Neasi. Já jsem víla Amálka." pravil jsem naprosto vážným tónem. Podíval jsem se směrem k východu z jeskyně. Chodbou začali přicházet pavouci. Šli pěkně v řadě za sebou. Každý nesl maličký papírek. Dva z nich i papírové kapesníky. No co, oni v tom takovej rozdíl nevidí.

Pavoučkové vylezli na stůl a zůstali stát. Bylo jich tu přesně patnáct. Pousmál jsem se. Jeden z nich nesl papírek, na němž jsem z fleku přečetl: mléko, dva rohlíky, lepidlo na zuby.
"Vyber si potvůrku." pobídl jsem Kairi.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Tue Apr 21, 2015 8:23 am

"Huh.. čo taká víla Amálka robí?" Trvalo mi asi tri minúty, kým mi došlo, že to myslel ironicky.. moc som sa s iróniou nestretla a tak som naozaj nevedela určiť, kedy si človek len robí srandu a kedy nie. Keď mi to však došlo, nafúkla som obe tváre, založila som si ruky na hruď a pozrela som sa mimo Hineho.
To som už uvidela malých pavúčikov, ktorý začali liezť po stole. Nebolo ich až tak veľa no aj tak vyzerali zaujímavo, keď boli taký organizovaný.. a s tými papierikmi. 
Možno som Hineho trocha zle pochopila, alebo som jednoducho ešte bola sprostá. Nevybrala som si však papierik, ktorý sa najviac pamätal tomu, čo som stratila.. narozdiel od neho som si vybrala toho, ktorý niesol najkrajší papierik ! Celý načančaný a farebný.
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 27, 2015 9:14 am

Nechal jsem Kairi ať si hraje s barevným papírkem a prohlížel si zbytek. Nakonec jsem našel něco, co se zdálo být tím, co mohla ztratit.
"Myslím, že tohle je ono." položil jsem na stůl poměrně cenný lísteček.
"Ne, nejsem víla. Jsem vědec. Ale protože rád testuji jedy, výbušniny a nejzvláštnější chemické patoky, tak jsem raději mimo vesnici. Ono ani pavouci by se netěšili velké popularitě." dodal jsem na vysvětlenou.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kairi Utsushi Mon Apr 27, 2015 9:45 am

Zobrala som si od neho ten môj papierik a len som s ním natešene zamávala v ruke.
"Ďakujem!" Strčila som si ho do mikiny a započúvala som sa, čo vlastne tento Hine rád robí. Tvárila som sa tak trocha mimo, no nie vystrašene.
"Nemám tušenie o čom rozprávaš." Zazubila som sa veselo, no jeho druhej časti vety som pochopila.
"Vyzerá to tak, že máš rád pavúkov.." Cítila som sa ako úplný kapitán obvious. Začala som si znova prezerať pavúkov, aj keď s menším strachom než pred tým. K jednému som načiahla prst a čakala som, či mi na neho vylezie.
"Myslíš že ma majú radi?" 
Kairi Utsushi
Kairi Utsushi
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Mon Apr 27, 2015 7:53 pm

Pavouček ohnul nožku a zkoumavě pozoroval prst před sebou. Jednu ze svých končetin použil na průzkum a dotkl se prstu. Pak se rozhodl jít dál a vlézt Kairi na ruku. Konec konců, byl to pro něj povědomý tvar, avšak patřil někomu jinému než mé vědátorské maličkosti.
"Jsou to úžasní tvorečkové. Jejich pavučiny jsou silnější než ocelová lanka. Dokáží pevně spoutat i toho nejsilnějšího shinobi. Ale využívám je i na léčení. A ano, mají tě rádi. Nezaútočí, pokud jim nedám pokyn, nebo příkaz nevpouštět nikoho do jeskyně." byla to skutečně pravda. Budu muset zapracovat na bezpečnostních opatřeních, až se zase uráčím navštívit říši snů a tripových zážitků.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Povolení tohoto fóra: