Hokageho kancelář
+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters
Strana 27 z 40
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Hokageho kancelář
"Ne, to jsem vědět nechtěl, ale Vaše informace se Itachimu jistě budou hodit. Jsem si jistý, že Vás brzy v Kirigakure vyhledá," uklonil jsem se Faitovi. Ještě jsem měl spoustu práce a musel jsem připravit jednotky a domluvit strategii s mediky.
Faito
"To je skvělá zpráva..." řekl jsem spokojeně. "Než odejdu, opravdu nestojíte o nějakou pomoc?"
"To je skvělá zpráva..." řekl jsem spokojeně. "Než odejdu, opravdu nestojíte o nějakou pomoc?"
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
"Děkuji, už tady máme pomocníky ze Suny a je to primárně problém Konohy. Nemůžeme se pořád spoléhat na pomoc. Mám však na vás menší prosbu.." vytáhl jsem z kapsy zvláštní značku na malém papírku. "Vzkažte prosím Hitomi, ať si tu značku připevní na tělo, bude vědět o co se jedná." ano, také to má co dělat s mou novou super nadupanou technikou.
Faito
"Jistě..." řekl jsem a značku trčil do kabátu. "Děkuji za váš čas, myslím, že mě tu ještě párkrát uvidíte. A pozdravujte slečnu Mikomi."
Pak jsem se uklonil a odešel.
//přesun
"Jistě..." řekl jsem a značku trčil do kabátu. "Děkuji za váš čas, myslím, že mě tu ještě párkrát uvidíte. A pozdravujte slečnu Mikomi."
Pak jsem se uklonil a odešel.
//přesun
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Zaklepala jsem na dveře kanceláře. Na čele se mi perlil pot, ale jinak jsem byla v pořádku. Díky Tobiruovým technikám jsem ani neminula tolik chakry. Během čekání na výzvu ke vstupu jsem se vydýchala a uklidnila dech.
Došiel som ku kancelárií Hokageho. Samozrejme som sa musel lepšie informovať o tej vojne a tiež som potreboval odovzdať informácie z misie. Pred dverami stála aj Shijin Hyuuga. Tá ktorej som pomohol vtedy na ulici. Tentokrát som však nemal na sebe už masku.
Pokojne som stál pred dverami, už klopala. Takže nebudem robiť Hokagemu zbytočné stresy. Bol som zvedavý či ma spozná Shijin, ale čakal som, že nie.
Pokojne som stál pred dverami, už klopala. Takže nebudem robiť Hokagemu zbytočné stresy. Bol som zvedavý či ma spozná Shijin, ale čakal som, že nie.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Když Faito odešel vstal jsem a otevřel dveře. Potřeboval jsem průvan a nezdržovat se klepáním. "Pojďte dovnitř všichni," zavelel jsem a vyčkával až to provedou.
Před kancelář dorazil další člověk. Měl dlouhé vlasy, to mi připomínalo jednoho, kdo mi kdysi pomohl. Ale to byl ANBU. Zatím jsem tomu nepřikládala žádnou důležitost, jen jsem místo pozdravu jemně sklonila hlavu. Pokud to je on, poznám to později podle hlasu.
"Dobrý den," mírně jsem se uklonila.
Ani v těžkých časech jsem na to nezapomněla.
"Hokages-sama, obávám se, že sokola, kterého pro nás poslali, usmažila katonová technika. Doručili jsme smlouvu, dokončili misi a okamžitě jsme se vrátili. Ani jeden nemáme ani škrábnutí, váš syn tu není jen proto, že se rozhodl zůstat u brány s vaším bratrem."
To bylo vše, co jsem měla na srdci ohledně mise.
"Avšak obávám se, že nemám žádné informace o aktuální situace kromě rychlého shrnutí od Seita-san."
"Dobrý den," mírně jsem se uklonila.
Ani v těžkých časech jsem na to nezapomněla.
"Hokages-sama, obávám se, že sokola, kterého pro nás poslali, usmažila katonová technika. Doručili jsme smlouvu, dokončili misi a okamžitě jsme se vrátili. Ani jeden nemáme ani škrábnutí, váš syn tu není jen proto, že se rozhodl zůstat u brány s vaším bratrem."
To bylo vše, co jsem měla na srdci ohledně mise.
"Avšak obávám se, že nemám žádné informace o aktuální situace kromě rychlého shrnutí od Seita-san."
Přišel jsem do místnosti, dveře byly otevřené, tak jsem vešel. Nic jsem neříkal, jen čekal a poslouchal.
Kyuchi Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 174
Vošiel som teda dnu na rozkaz Hokage-sama.
"Hokage-sama, misia bola úspešná. Prepadli nás shinobi z Iwy. Nikto nebol zranený."
Povedal som po Shijin a zaklamal som, pod oblečením som mál ešte spáleniny, ktoré ma trocha boleli, ale nechcel som zaťažovať medikov pred bojom. Vydržal som to a nebolo to až tak hrozné. Krv mi už prestala tiecť po ceste do Konohy. Len ma to bolelo, ale nebolo to zas tak hrozné.
"Tiež by som potreboval informácie o dianí."
Zareagoval som.
"Hokage-sama, misia bola úspešná. Prepadli nás shinobi z Iwy. Nikto nebol zranený."
Povedal som po Shijin a zaklamal som, pod oblečením som mál ešte spáleniny, ktoré ma trocha boleli, ale nechcel som zaťažovať medikov pred bojom. Vydržal som to a nebolo to až tak hrozné. Krv mi už prestala tiecť po ceste do Konohy. Len ma to bolelo, ale nebolo to zas tak hrozné.
"Tiež by som potreboval informácie o dianí."
Zareagoval som.
Rokuro- Jounin
Ja som sa zaradil vedľa Kyuuchiho kde som ostal stáť a tiež som mal v pláne počúvať všetko čo sa deje predsa len som bol zvedavý a chcel som vedieť čo presne sa deje.
Som zvedavý ako vlastne zapoja nás keďže sme geninovia. Prebehlo mi len tak hlavou pri tom ako som tam stál.
Som zvedavý ako vlastne zapoja nás keďže sme geninovia. Prebehlo mi len tak hlavou pri tom ako som tam stál.
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Takže tu byli všichni, kromě Naota a Mikomi. Rozhodl jsem se začít jednat.
"Geninové pomůžete postavit provizorní stany za branou. Boj se přesune před Konohu. Nevpustíme je dovnitř. Shijin, tvůj otec a tvá sestra se ještě nevrátili z mise. Jsem si jist, že se brzo vrátí, ale ty jsi teď momentální vůdce klanu, víš co máš tedy dělat. Allii buď připraven, až se objeví společně se mnou a Tobiru se pokusíme přivolat starou známou barigádu sanninů. Doufám, že si pamatuješ tuto starou taktiku, díky které Konoha zvítězila v minulých válkách. Nepřátel je přes 400, víme, že jejich vůdce ovládá pět kekkei genkai, Yoton, Jinton, Sakin, Ranton a Bakuton. Je to velmi výrazná osobnost. Také si dávejte pozor na Samuraje. Tvoří podstatnou část jeho armády. Je možnost, že se opět zapojí jednotky Iwy."mluvil jsem rychle, ale zřetelně. Byl čas jednat.
"Geninové pomůžete postavit provizorní stany za branou. Boj se přesune před Konohu. Nevpustíme je dovnitř. Shijin, tvůj otec a tvá sestra se ještě nevrátili z mise. Jsem si jist, že se brzo vrátí, ale ty jsi teď momentální vůdce klanu, víš co máš tedy dělat. Allii buď připraven, až se objeví společně se mnou a Tobiru se pokusíme přivolat starou známou barigádu sanninů. Doufám, že si pamatuješ tuto starou taktiku, díky které Konoha zvítězila v minulých válkách. Nepřátel je přes 400, víme, že jejich vůdce ovládá pět kekkei genkai, Yoton, Jinton, Sakin, Ranton a Bakuton. Je to velmi výrazná osobnost. Také si dávejte pozor na Samuraje. Tvoří podstatnou část jeho armády. Je možnost, že se opět zapojí jednotky Iwy."mluvil jsem rychle, ale zřetelně. Byl čas jednat.
Přikývla jsem.
"Věřím, že se sestra a otec vrátí brzy a že mého vedení nebude třeba, ale ještě před jejich návratem se pustím do příprav. Ano, vím, co mám dělat."
Takže bude zase válka. Zase budou stany před Konohou. Ale tentokrát nedovolíme, aby vůli jediného z nás srazili k zemi, aby rozbili jediný dům. Nesmí to být stejně bolestivá válka jako ta předchozí, ačkoli to je asi jen krutá a naivní idea. Nesplnitelná idea. Každá válka bolí stejně jako bude tato. Naštěstí se zdálo, že v ní nebude účinkovat tolik shinobi, ačkoli Kekkei Genkai proti nám stojí mnoho.
Yoton, Jinton, Sakin, Ranton a Bakuton...
Ten muž se jevil neporazitelný.
"Pokud je to vše, půjdu ke svému klanu."
"Věřím, že se sestra a otec vrátí brzy a že mého vedení nebude třeba, ale ještě před jejich návratem se pustím do příprav. Ano, vím, co mám dělat."
Takže bude zase válka. Zase budou stany před Konohou. Ale tentokrát nedovolíme, aby vůli jediného z nás srazili k zemi, aby rozbili jediný dům. Nesmí to být stejně bolestivá válka jako ta předchozí, ačkoli to je asi jen krutá a naivní idea. Nesplnitelná idea. Každá válka bolí stejně jako bude tato. Naštěstí se zdálo, že v ní nebude účinkovat tolik shinobi, ačkoli Kekkei Genkai proti nám stojí mnoho.
Yoton, Jinton, Sakin, Ranton a Bakuton...
Ten muž se jevil neporazitelný.
"Pokud je to vše, půjdu ke svému klanu."
"Hai, můžeš jít..Rokuro, budeme také potřebovat podporu Raitonu a Katonu, buď připraven a dej dohromady menší jednotku s Raitonem proti případným jednotkám z Iwagakure. Yosh...Nějaké další otázky?" prohlédl jsem si je a čekal.
Poslední dnešní úklona, se kterou místo pozdravu jsem se vytratila z kanceláře, byla možná hlubší než ostatní.
Co bude dál?
Neměla jsem ráda nejistoty a válka určitě nejistá byla.
//Přesun
Co bude dál?
Neměla jsem ráda nejistoty a válka určitě nejistá byla.
//Přesun
Než předchozí návštěva odešla a nahrnulo se sem tolik lidí, podařilo se mi usnout. Probral jsem se, až když se dveře otevřely a Assasin nás vyzval dovnitř. Stál jsem za zády ostatních a naslouchal celému rozhovoru. Bylo tu spousta známých tváří. "Hai," kývl jsem na Assasinova slova směřující na mou osobu. Zdálo se, že řeč byla u konce, já se otočil a pomalu odcházel pryč.
přesun
přesun
Uzumaki Allii- Počet příspěvků : 168
Uklonil som sa taktiež a povedal som
"Hai! Hokage-sama."
Hneď ako som dopovedal som sa z úklonu postavil a zamieril som to rovno k bráne. Bolesť z popálenín pomaly ale isto prechádzala. Predsa neboli tak hlboké, ako to mohlo vyzerať a u Anbu nás učili znášať bolesť.
"Hai! Hokage-sama."
Hneď ako som dopovedal som sa z úklonu postavil a zamieril som to rovno k bráne. Bolesť z popálenín pomaly ale isto prechádzala. Predsa neboli tak hlboké, ako to mohlo vyzerať a u Anbu nás učili znášať bolesť.
Presun
Rokuro- Jounin
Rukjo
Vtrhla jsem do kanceláře na zdvořilostí nebyl čas pokud je válečný stav
"Hokage-sama,je to pravda bude válka?Kde je moje místo když jsem gennin?Vím ,že v bojí vám nemůžu moct ,spíš bych tam překážela,ale chci pomoct." můj usměvavý vyraz zmizel a tvářívala jsem se vážně a odhodlaně.
Vtrhla jsem do kanceláře na zdvořilostí nebyl čas pokud je válečný stav
"Hokage-sama,je to pravda bude válka?Kde je moje místo když jsem gennin?Vím ,že v bojí vám nemůžu moct ,spíš bych tam překážela,ale chci pomoct." můj usměvavý vyraz zmizel a tvářívala jsem se vážně a odhodlaně.
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 125
Předtím než jsem se vydal na bojiště jsem zahlédl malou dívku.
"Rukjo, tvé místo s ostatními geniny je u monumentů. Neschovávejte se, ale sledujte jak bojují shinobi z Konohy! Sledujte a učte se o Ohnivé vůli, která ochrání tuto vesnici a rozpráší nepřátele! Sledujte nás, budoucí generace, která povede tento svět, až my tady nebudeme." touto řečí jsem ji odpověděl a odešel z kanceláře.
"Rukjo, tvé místo s ostatními geniny je u monumentů. Neschovávejte se, ale sledujte jak bojují shinobi z Konohy! Sledujte a učte se o Ohnivé vůli, která ochrání tuto vesnici a rozpráší nepřátele! Sledujte nás, budoucí generace, která povede tento svět, až my tady nebudeme." touto řečí jsem ji odpověděl a odešel z kanceláře.
Rukjo
Hai,Hokage-sama Hokage odešel pryč.V duchu jsem si řekla"hodně štěstí." a odešla jsem do monumentů (přesun)
Hai,Hokage-sama Hokage odešel pryč.V duchu jsem si řekla"hodně štěstí." a odešla jsem do monumentů (přesun)
Ryuuk- Tokubetsu Jounin
- Počet příspěvků : 125
To, kam nás Hokage poslal mě velice naštvalo. Už nenechám nikoho zemřít, už jsem dostatečně silný na to, abych ochránil lidi před smrtí.
"Nebudu se schovávat, nejsem slabý a rozhodně bych nepřekážel! Nenechám venku lidi umírát bez toho, abych se je alespoň pokusil zachránit! Této války se zúčastním, i kdybych měl zemřít!"
Doufám, že Hokage můj projev pochopil. Nechci aby se opakovala situace z mého krvavého dětství. Už se nebudu schovávat. Odcházím z kanceláře.
"Nebudu se schovávat, nejsem slabý a rozhodně bych nepřekážel! Nenechám venku lidi umírát bez toho, abych se je alespoň pokusil zachránit! Této války se zúčastním, i kdybych měl zemřít!"
Doufám, že Hokage můj projev pochopil. Nechci aby se opakovala situace z mého krvavého dětství. Už se nebudu schovávat. Odcházím z kanceláře.
Kyuchi Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 174
Po všetkých tých preslovoch som sa aj ja vydal preč. To že som sa mohol zapojiť len tak ma tiež hnevalo predsa len čo ak tam zomrú nejaký naši blízky a možno keby sme nejako pomohly by sa to nemuselo stať.
(presun)
(presun)
Ken Uchiha- Chuunin
- Počet příspěvků : 429
Pomalym krokem jsem dosel k budove a pak jsem premyslel co vubec reknu. NakonecJsem cestou po schodech premyslel jak to vysvetlym. Nakonec jsem jen zaklepal na dvere a cekal az budu vyzvan ke vstupu.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Odemkl jsem kancelář a po několika dnech vstoupil. Raiki za mnou. Ne, že jsem nechtěl tomu klukovi dopřát hady, ale problém byl jinde. Had je předzvěstí zla, ten, kdo má hady, ovládne ho velká touha po moci. Nemohu dopustit, aby někdo udělal stejnou chybu jako já. Touha po moci...jak tenká hranice je od cesty nenávisti.. Uviděl jsem i Hikaru, tak jsem ho vyzval ke vstupu. Sedl jsem si do křesla.
Vstoupil jsem spolecne s Hokagem do kancelare. Uklonil ale v uklone jsem zustal a zacal mluvit.
"Omlouvam se Hokage-Sama. Za muj vystup na Bojisti. Vim ze na to neni omluva ale spise reknu proc jsem byl ochoten udelat co jsem chtel. Uz mi dochazi sily celit tomu kvuli cemu zemreli mi pratele. Kvuli miru, kvuli ochrane ohnive zeme a porad se nekdo objevuje kdo to chce nicit. A nejvice me nici to ze se vzdy dostanu do Situace kdy nic nezmuzu." Bylo zdrejme vse co jsem mel na srdci.
"Omlouvam se Hokage-Sama. Za muj vystup na Bojisti. Vim ze na to neni omluva ale spise reknu proc jsem byl ochoten udelat co jsem chtel. Uz mi dochazi sily celit tomu kvuli cemu zemreli mi pratele. Kvuli miru, kvuli ochrane ohnive zeme a porad se nekdo objevuje kdo to chce nicit. A nejvice me nici to ze se vzdy dostanu do Situace kdy nic nezmuzu." Bylo zdrejme vse co jsem mel na srdci.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Strana 27 z 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Strana 27 z 40
Povolení tohoto fóra: