Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 28 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:55 pm

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 28 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 28 Hokage_residence

Hokage Konohy:
[/color]

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 28 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 4:57 pm

"Nemáš za co se omlouvat," zastavil jsem ho pohybem ruky. "Díky tvým informacím jsme mohli vyhrát a nepřítel nás nepřekvapil, tolik," dodal jsem. "Každý se občas dostane do situace, kdy nic nezmůže, jsme Shinobi, ne Bozi," trochu jsem se pousmál. "Je docela fajn, že jde, potřeboval bych doprovod do Hlavního města. Trochu mě zajímá, co tam najdu, musím ukončit chaos a vzdát se titulu Feudálního pána. Nechci, aby se opakovala občanská válka. Příliš moci škodí." že bych byl poučen?
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue Aug 13, 2013 5:03 pm

"Hai Hokage-sama pokud si myslite ze jsem vhodny doprovod." Rekl jsem a cekal na jeho vyjadreni nebylo co dodat. Dale jsem tam stal a cekal az se vydame na cestu nebo az dostanu jine pokyny.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 5:10 pm

"Myslím, že ano," možná také jediný doprovod. to jsem už ale neřekl. Ušklíbl jsem se a přešel ke dveřím. "Půjdeme co nejrychleji je to možné.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue Aug 13, 2013 5:14 pm

"Hai".Vysel jsem ven z kancelare a cekal az se zamnou dostavi i Hokage aby mohl zamknout a nezdrzoval jsem. Mozna jsem uz zacinal byt paranoidni ale cekal jsem ze se objevi zase nejaka komplikace spise jsem se na to uz i pripravoval. Jedina vec co mi znela v h;lave byla: " A uz se nenech tak blbe chytit Baka!!
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Aug 13, 2013 5:20 pm

Pozoroval jsem mlčky strejdu a toho kluka. "Mám jít taky?" zeptal jsem se strejdy. Nevěděl jsem jestli se mnou strejda počítá, nebo jestli mám zůstat zde.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 338

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 5:25 pm

Předtím než jsem úplně odešel jsem projistotu tady nechal Moku bunshin. "Raiki, nevezmu tě tam, Moku bunshin tě naučí vše, co budeš potřebovat, nezlob se," řekl jsem mu a společně s Hikaru odešel. Přesun brána
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Aug 13, 2013 5:54 pm

"Ach jo." řekl jsem naštvaně a otočil se na toho klona. Hokageho kancelář - Stránka 28 Oz5 "Kam půjdeme trénovat?" zeptal jsem se ho.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 6:06 pm

Klon chvíli projížděl pracovnu očima až upnul zrak někam na strop.
"Na střechu," ušklíbl se a čekal, jestli se vyjádří.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Aug 13, 2013 6:12 pm

Udiveně jsem vykulil oči. "Na střechu?" zopakoval jsem a podíval se na strop. Třeba to nebude tak zlý. "Ok, tak jdem!" řekl jsem a rozeběhl se směrem ke střeše. Moje nálada zase trochu stoupla.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Katashi Souta Tue Aug 13, 2013 6:24 pm

Přišel jsem ke dveřím a zaklepal. Byl jsem trochu zachmuřený, pořád mě ještě stal ten boj se zombie.
Katashi Souta
Katashi Souta

Počet příspěvků : 329

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Aug 13, 2013 6:28 pm

Když jsem vyběhl ze dveří, vrazil jsem do toho kluka co byl u nás včera na večeři. Ze srážky jsem spadl na zem a chytl se za hlavu. Když jsem se rozkoukal, poznal jsem ho. "Promiň...to jsi zase ty?" odfrkl jsem, neboť se mi moje špatná nálada zase vrátila.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 6:32 pm

Na dveře jsem nalepil lístek a na něm bylo napsáno, že je Hokage na střeše. A už přišel Katashi.
"Zdravím Katashi, pojď s námi trénovat na střechu, ukážu Vám něco, co tvoří základní schopnost ninjů."
Vydal jsem se na střechu po dlouhých točitých schodech. Konečně.
Poskládal jsem několik ručních pečetí a položil ruku na zem. "Mokuton: Jukai Koutan!" na střeše vyrostlo asi 5 velkých stromů.
"Takže, lezení na strom. Ki Nobori no Shugyō. Pokud se chceš naučit složitější techniky, musíš se naučit tohle. Zaměříš konstantní množství čakry do nohou a snažíš se vylézt na strom bez použití rukou, asi takhle," udělal jsem pár kroků ke stromu, pomalu, jako kdyby to byla rovná plocha jsem na strom vylezl, až jsem byl úplně nahoře tak jsem seskočil dolů a udělal přitom přemet.
(Očekávám dlouhý post, ve kterém se to budete učit až do druhého dne :-P)
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Aug 13, 2013 7:48 pm

Zvedl jsem se a rozeběhl se za tím klonem, směrem na střechu. Klon na střeše vytvořil strom a vysvětlil co mám dělat. Podíval jsem se na strom. Vyndal jsem si z kapsy kunai abych mohl do kmenu vyříznout čáru, která naznačuje jak daleko jsem se dostal.Pak jsem začal soustředit chakru do nohou a rozeběhl jsem se proti stromu.Šlápnul jsem na kmen stromu a po 2 krokách jsem spadl dolů.Ještě než jsem dopadl zpátky na zem,vyřízl jsem do kmene čáru kam jsem se dostal.Zkusil jsem to znova ale nedopadlo to o nic lépe.Soustředil jsem se ještě víc a tentokrát to byli 3 kroky.Podle nejvýší vyříznuté čáry to byli asi tak 3 metry.Chvíli jsem se vydýchával a pak se znova rozeběhl.Teď to byli zase jen 2 kroky.Soustředil jsem se nejvíc co jsem dokázal a rozeběhl se co nejrychleji to jsem mohl.Udělal jsem 1,2,3,4 a 5 kroků a dosáhl jsem na korunu stromu.Když jsem dopadl opět na zem,nohy mě neudrželi a já spadnul.Ještě jsem to ale nevzdal a zkusil jsem to udělat ještě jednou.Byly to zase 4 kroky.Velmi vyčerpaný jsem se ale stále nevzdával a zkusil to znova a znova.Po dalších 3 pokusech jsem se opět dotknul koruny a když jsem dopadl,tak jsem výjmečně nespadl. "A do třetice všeho dobrého" řekl jsem odhodlaně a rozeběhnul jsem se proti stěně. Pomalu jsem stoupal po kmeni a po 3. jsem se dotknul koruny. Pak jsem se celý vyčerpaný opřel o kmen a začal jsem hluboce oddechovat. Podíval jsem se na oblohu a už byla noc. Teď ještě po ni chodit.Když jsem si trochu odpočinul,opět jsem soustředil chakru do nohou.Vykročil jsem první krok po kmeni a spadnul jsem.Pomalu jsem se zvednul a vykorčil znova.Tentokrát jsem se udržel.Vykročil jsem druhý krok a zase jsem spadnul.Zvednul jsem se a víc se soustředil.Vykročíl jsem první krok již bez problému,druhý krok mi dal víc zabrat a u třetího jsem zase spadl.Tentokrát jsem se už vyčerpáním ani nedokázal zvednou.Díval jsem se jak se už pomalu stmívá.Podíval jsem se na klona strejdy a pomalu se zvednul.Musel jsem se opřít o kmen abych znova nespadl.
Po chvilce odpočinku jsem se rozhodl znovu zkusit chodit po tom kmeni a vyjít až nahoru. Začal jsem se pořádně soustředit a vykročil pravou nohou na kmen. To jsem ještě zvládl. Jakmile jsem ale udělal druhý krok,zase jsem spadl. Zkusil jsem to znova a znova dokud jsem neudělal i 3.krok.Pak už to šlo líp a já udělal i 4. a 5.Zbýval mi už asi jen metr k tomu,abych se dostal nahoru do koruny.Udělal jsem 5 kroků a konečně i 6.Mysel jsem že už padám ale nohy mě stále drželi.Pak jsem vítězným lehkým skokem sedl na pevnou větev koruny a podíval se na východ slunce.Byl to překrásný pohled se dívat na tu rozhlehlou krajinu při východu slunce na budově Hokageho. Pro lepší výhled jsem vylezl úplně nejvýš co to šlo. Na vrcholku jsem vítězně zakřičel: "Víteztví! Dokázal jsem to, jsem nejlepší." začal jsem se na koruně radovat, až jsem se neudržel a začal jsem padat dolů. Naštěstí jsem jsem poslední chvíli stačil chytit jedné větve. Usmál jsem se na toho klona a druhou rukou jsem se podrbal za hlavou. Potom jsem seskočil ze stromu a zeptal se: "Jaký jsem byl?"
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 9:04 pm

Celou dobu jsem sledoval jeho počínání. Když padal naposled, natáhl jsem ruku a už mi z ruky lezl velký had, který ho měl chytit, ale nakonec nebylo třeba.
"Bylo to skvělé, jistě sis všiml, že je nutné uvolnit určité množství čakry a udržet ho, jinak bys spadl nebo prorazil kůru," usmál jsem se a ukazoval na místa, kde byla kůra proražená.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Raiki Senju Tue Aug 13, 2013 9:18 pm

Díval jsem se na místa, kam strejdův klon ukazoval a pak jsem řekl: "No," popravdě jsem si toho moc nevšiml. "o tom mi říkali už na akademii a já si to nějakým zázrakem zapamatoval." řekl jsem a zase jsem se zazubeně usmál.
Raiki Senju
Raiki Senju
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 9:50 pm

"Heh," ušklíbl jsem se. "Velmi dobře, to je však jen začátek toho, co tě teprv čeká," založil jsem si ruce v bok a pozorně ho sledoval.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 13, 2013 10:09 pm

Klon
Môj klon sa dostavil pred budovu Hokage-sama. Šiel pre tú správu do Suny. Vošiel dnu a zastavil sa pred kanceláriou. Tam zaklopal, ale nič sa neozývalo. A taksi vyhliadol ANBU, ktorého som poznal, ako väčšinu ANBU a opýtal sa ho, kde je Hokage-sama alebo jeho zástup. Ten ANBU ma tiež poznal, preto mi tieto informácie predal, teda môjmu klonu. Klon vyšiel na budovu, keď nastala chvíľka ticha. Tak to klon využil a prihovoril sa k Hokagemu.
"Ohayo Hokage-sama. Prišiel som si prebrať tú správu, ktorú mám zaniesť do Suny a ešte by som chcel s vami prebrať mojich žiakov a tú poslednú žiadosť Kena Uchihu. Nebude to dlho trvať."
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 10:18 pm

Když přišel Rokuro a řekl celou svou žádost zamračil jsem se. "No, co jsi mi chtěl říct ohledně Kena?"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 13, 2013 10:27 pm

"Ta jeho žiadosť ... bola dosť prehnaná. Ešte si neuvedomuje, čo to prináša. Nejdem vám tu nič k tomu dohovárať. Iba vám chcem povedať, že on by to najskôr zvládol, ale nie teraz. Neskôr, ak zosilnie a budem presvedčený, že Konohu nezradí. Potom by ste mu v tomto smeru Kuchiyose mohli pomôcť. Len toto som chcel ku Kenovi. Inak je to dosť súťaživý typ .. zistil som, že chce zosilnieť, ale spôsobom, ktorý nevyžaduje obete. Kyuchi, to je zas iný prípad. Ten verí, že nájde spôsob prebudiť Mankekyou Sharingan nejak inak. Zažil veľa bolesti a vypadá to, že sa z neho naozaj stane silný Shinobi. Toho niet pochýb, ale je stále veľká neznáma na ktorej strane bude. Len toto som chcel k mojim študentom. A tá misia, ktorú som mal splniť?"
Klon dopovedal, nebola to dlhá reč, ale chcel som, aby to vedel aj Hokage-sama, že kde môže byť budúca hrozba Konohy. Bavili sme sa o Uchihoch, tí boli vždycky jednou nohou na druhej strane. Aj ja a stále som dúfal, že som na tej správnej.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 10:34 pm

Založil jsem si ruce na hrudi a chvíli trvalo, než jsem promluvil. "Není to o tom, že bych nechtěl poskytnout Kenovi hady a nepomohl mu s hadími technikami. Jde o to, že toto...zaměření, pokud se tomu tak dá říkat, vzbuzuje v člověku touhu po moci. Ohromnou touhu po moci, která může člověka i zničit. Znám to," pohlédl jsem na něj a pod očima se mi objevily hluboké a temné kruhy pod očima. "Jsou věci, temné věci, které ani mé osobní ANBU o mě neví..." sevřel jsem ruku v pěst. "Navíc pro Uchihy to může být obrovské a otevřené dveře k temné straně, k cestě nenávisti." chvíli jsem hleděl na temné nebe poseté hvězdami a pak promluvil. "Mise, ano, zprávu do Suny, potřebuji rozbor jednoho hadího jedu."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 13, 2013 10:40 pm

Klon
"Je to na vás Hokage-sama. Čo sa týka toho jedu, máte ho pri sebe? Alebo mám ísť poň do nemocnice?"
Opýtal sa klon Hokageho. Hokage mal pravdu, ale Ken... no ten by to nebol schopný zneužiť. Navyše oni vedeli, že pokiaľ stúpnu vedľa, tak ich zabijem ja. Aspoň som im to naznačil.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 10:46 pm

"Mám ho v kanceláři, na stole v první zásuvce, těch časopisů si nevšímej," trochu jsem se začervenal. "V lahvičce, je fialový."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Tue Aug 13, 2013 10:56 pm

Klon
"Budem sa snažiť ich nevšímať si."
Uškrnul sa klon a rozbehol sa dole z budovy rovno do kancelárie. Kto vie čo to boli za časopisy. Pri odchode ešte povedal a mávol rukou.
"Tak nabudúce Hokage-sama."
Keď klon dorazil do kancelárie. Otvoril ten prvý šuflík a zobral si do ruky časopisy sadol si na stoličku Hokageho a pomaly si v nich listoval. Boli to veľmi zaujímavé časopisy. O chvíľku však zistil, že by mohol mať prúser, tak ho radšej vrátil, zobral si ten jed a pomaly vyrazil na cvičiskom za originálnym Rokurom.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 13, 2013 11:15 pm

Objevili jsme se v kanceláři. Unaveně jsem se zhroutil do křesla.
"Tak, děkuji Hikaru za doprovod,"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Tue Aug 13, 2013 11:16 pm

"NEmate zac Hokage-Sama priste to snad bude klidnejsi." Uklonil jsem se a odesel.
(Presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 28 z 40 Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Next