Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters

Strana 32 z 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 32 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:55 pm

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 32 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 32 Hokage_residence

Hokage Konohy:
[/color]

Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 32 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 4:34 pm

"No, ještě jsi pořád neuklidil tu knihovnu," ušklíbl jsem se a v očích mi zablesklo.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Senju Maro Tue Aug 20, 2013 4:47 pm

"Že já se ptal." Pomyslel jsem si a na tváři se mi objevil výraz-> poker face. Sklesle jsem přišel blíž ke knihovně a pustil se do díla. "Však já ti to vrátím." Prolétlo mi hlavou, když jsem vytáhl první ze svitku a chystal se ho správně zařadit. Byl jsem si vědom toho, že to bude déle trvat, a tak jsem si zrušil mé plány do budoucna na deset let: svatbu, koupit si novou hrací kostku do člověče nezlob se etc. "Snad to do těch deseti let zvládnu." Prohrabávajíc a ukládajíc techniky jsem narazil na mnoha zajimavých technik, a tak jsem si tuhle nejspíš nekonečnou chvíli trocha zpříjemnil. "Však já tomu jednookému pirátu ukážu... zažaluji ho za týráni nezletilé osoby!"

Senju Maro

Počet příspěvků : 140

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 4:55 pm

Založil jsem si ruce na hrudi se spokojeným výrazem. Natáhl jsem si nohy na stole a začal pročítat ty nekonečně nudné zprávy z misích. Dohlížel jsem také na Mara, kdyby chtěl náhodou něco ukrást. Za to by ho čekal nepříjemný trest, sdílel by celu se svým strýcem Itamou ve vězení.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Aug 20, 2013 6:30 pm

Došel jsem ke kanceláři a viděl, že mě Tobiru následuje. Z kanceláře jsem nic neslyšel, ale i tak jsem zkusil zaklepat a pak vstoupit. Assasin tam naštěstí byl a byl tu i Maro. ,,Zdravím. Tak jsme zpátky." počkal jsem, až vejde i Tobiru a dveře zavřel.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Tue Aug 20, 2013 6:49 pm

Vešel jsem za Seitem a viděl že je táta živ a zdráv. Utíkal jsem k němu a obejmul ho. "Jsem rád, že ses vrátil.." poodstoupil jsem a zhroutil se na stůl. Rány na zádech.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 7:25 pm

Zastavil jsem se před budovou, vůbec se mi nechtělo jít po schodech. To jsem vážně tak starý? Probleskl jsem hiraiashinem přímo za klona. Uviděl jsem zraněného Tobiru. Okamžitě a bez řečí jsem pohltil klona a začal léčit jeho záda. Vypadalo to ošklivě.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Aug 20, 2013 7:40 pm

Díval jsem se, jak mu léčí záda a ucítil i ta svá, kde byly škrábance, ale to bylo to nejmenší. ,,Bude v pořádku?" ani jsem nepochyboval, že by nebyl, když ho léčí sám Assasin. ,,Každopádně mám to, pro co jsi mě poslal." vytáhl jsem zkumavku s černým okem a položil ji na stůl, kde bylo kousek místa.
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Tue Aug 20, 2013 8:08 pm

Snad už to dokončil. Poodstoupil jsem a pořádně se podíval na to, co Seito přinesl a pak na otce. Neměl sharingan nebo se mi to jen zdálo.
"Cože?" opáčil jsem a sevřel ruku v pěst. Zase se nechal málem zabít.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 8:10 pm

S pohlcením svého klona na mě přešli jeho myšlenky a vzpomínky. Nebylo to zas až tak špatné. Henge bych skutečně mohl používat. "Arigatou Seito," pohlédl jsem na lahvičku a ušklíbl se. Tak už nebudu jednoočko?
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Senju Maro Tue Aug 20, 2013 8:15 pm

Když jsem se konečně pořádně opřel do své činnosti někdo vešel dovnitř. Překvpivě to byl Seito s okem. Okem pro Assasina. "Takže to co mi říkal je lež? Nechce být jednookou houbou?" Pomyslel jsem si, věnujíc se dál své činnosti. Tobirova nevědomost o nastále situaci mě ubíjela-> Jak nemohl být informován o jednookým pirátovi? Dle mého názoru to věděl každý... očividně jsem se ale spletl XD.

Senju Maro

Počet příspěvků : 140

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Tue Aug 20, 2013 8:30 pm

Až teď jsem si všiml Mara. Dalšího z klanu Senju. Proč jen mám tolik bratranců?
"Takže ses nechal zase málem zabít?" nechtěl mi odpovědět a já nemínil zůstat bez odpovědi.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 8:35 pm

"Já umřel, abych tomu zabránil použil jsem sharingan." ušklíbl jsem se. "Zklidni hormon Tobiru," úšklebek zmizel a já se tvářil smrtelně vážně. "To rodiče se mají starat o své děti, je to má povinnost tě chránit a přitom klidně i život položím," zamračil jsem se.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue Aug 20, 2013 8:43 pm

Když jsem předstoupila před budovu, málem jsem nemohla vyjít z úžasu. Tak tady sídlí hlava Konohy? Nejspíš jsem toto stavení kdysi pravidelně vídávala, jenže sedm let je sedm let. Obzvlášť pro někoho, kdo má tak krátkou paměť jako já. Stále mi tam utkvívaly deštivé dny v Amegakure no Sato, avšak z Konohy jsem žádné vzpomínky nenesla. Možná jsem je sama od sebe z hlavy vygumovala - přeci jen mě odtud vyhnali. Jako přítěž.
Provedla jsem hluboký nádech a výdech, pak jsem polkla a vstoupila jsem. Vyšlápla jsem hezky všechny schody a stanula jsem před dveřmi do Hokageho kanceláře. Zalila mě nervozita. Co když mě opravdu zabije? Jsem součástí vesnice jeho nepřítele. I když u sebe nikde nemám čelenku, pořád mi hrozilo nucené vyzrazení pravdy.
Uklidni se, nebude to tak hrozné... Zkusila jsem znovu hluboký nádech s výdechem a pak jsem opatrně zaklepala, zda nemohu vstoupit.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Tue Aug 20, 2013 8:54 pm

,,Není zač." podíval jsem se na ty dva a pak ven z okna. Najednou někdo zaklepal na dveře. ,,No, já půjdu. Nebudu vás zbytečně zdržovat." mrkl jsem na všechny tři v kanceláři a pomalu vyšel na chodbu. Stála tam nějaká dívka, tak jsem jen kývl hlavou na pozdrav a šel pryč.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Tue Aug 20, 2013 9:21 pm

Překvapil mě tón jeho hlasu. To bylo snad poprvé. "Hai," zklopil jsem hlavu. "Zklamal jsem, přišel jsem o tým."
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 9:38 pm

Někdo klepal. Musí vydržet. "Tým? To mě mrzí Tobiru. Našim úkolem není zachránit každého, jsme ninjové, předpokládá se, že zemřeme v boji. Oni byli pravý Shinobi, zemřeli v boji jako Konohagakure Shinobi. Buď s nimi, měj je v srdci a jdi dál. Bojuj za ně." řekl jsem. "Ztráta každého člověka bolí, ale jejich vůle a vzpomínky nás posilňují a nutí jít dál." řekl jjsem a založil ruce na hrudi. "Tobiru, až vyřídím dalšího člověka, půjdeme spolu na Myoboku. Vstupte!"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue Aug 20, 2013 9:43 pm

Slyšela jsem nějak moc hlasů. Když pak vyšel ze dveří jeden z nich a kývl mi na pozdrav, opětovala jsem to a znovu jsem soustředila svou mysl na pokyn ke vstupu. Když se mi jej konečně dostalo, vešla jsem dovnitř a podívala jsem se na všechny přítomné. Můj zrak poté padl na Hokageho.
"Přišla jsem si pro ty záznamy... Tedy pokud zde máte uloženou Naomi Nekotatsu a Ayame Nekotatsu..." Chvilku jsem nevěděla, co mám dělat. Rozhodla jsem se být co nestručnější, bylo mi jasné, že je zde mnoho práce. Když jsem pohlédla na shinobiho blízko Hokageho (Tobiru) a poté zpět na vůdce vesnice, překvapilo mě, jak moc si jsou podobní.
Příbuzní? napadlo mě. Raději jsem nechala své myšlenky plynout dál a čekala jsem trpělivě na odpověď.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 10:06 pm

Mírně jsem se zamračil. "Proč to chcete vědět?" pozvedl jsem zvědavě obočí. "Nemůžu jen tak pustit do archivu někoho cizího. A kdo vlastně jste a co tady děláte?" vůbec ji nepoznávám.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue Aug 20, 2013 10:20 pm

"Kdo jsem?" zaznělo opakování jeho otázky mým chladným hlasem. "Killunia Nekotatsu, nositelka Draka Ohně Killuniho. Jsem tu, abych zjistila, zda tu jsem ještě zapsána jako člověk zde narozený. A také proto, že můj drak chtěl získat pár nových přátel." Pokud by znal důsledky draka v lidském těle, věděl by, že nelžu. Jako všichni draci totiž lhát neumím a nesmím. Své současné bydliště jsem prozatím zamlčovala, neměla jsem důvod mu jej sdělovat. "Pokud mne tam pustit nechcete, pochopím to. Jsem cizí, byla jsem vyhoštěna, nepatřím sem." Sklonila jsem hlavu a svůj zrak jsem namířila do země. Cítila jsem se tu jako vyvrhel, co sem nemá ani patřit. Vždyť váhy byly nakloněny právě sem, neměla jsem důvod tu trávit čas. Nemám tu být, mám stát na opačné straně. Jak si to žádá rovnováha světa.
Jsem odsouzená navždy putovat světem z jedné strany na druhou... Neměla bych tu být, hrozí mi nebezpečí... Snad všechny alarmy v mém těle křičely, ať odsud hned zmizím, že to nedopadne dobře. Já je však neposlouchala.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 10:34 pm

O téhle dívce jsem slyšel. Dřívější Assasin by ji zavřel do vězení, zabil, mučil, chtěl by získat její sílu, ale tenhle? Vstal jsem a přešel k ní. Dal jsem ji ruku na rameno a jemně stiskl. "Chceš se vrátit domů dítě?" usmál jsem se. "Chtěl jsem vědět, co se s tebou stalo, myslel jsem, že jsi mrtvá. Ti, co tě vyhnali, už tu vůbec nejsou...Byli potrestáni."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue Aug 20, 2013 10:46 pm

Jeho reakci jsem nečekala. Vůbec, ale vůbec ne. Skoro mě to vylekalo. Podívala jsem se na něj, strach mi ze zelených očí skoro tryskal.
"Já... se nemohu vrátit..." řekla jsem a můj zrak se opět stočil k zemi. "Váhy světa jsou nakloněny na vaši stranu. A já musím zajistit, aby se opět vyrovnaly. Znamená to jediné - nelze se sem vrátit. Alespoň ne teď." Neodvážila jsem se na něj znovu pohlédnout. "Nikdy nezestárnu, navždy se budu pohybovat mezi oběma stranami. Vy, obyčejní lidé, to nikdy nepochopíte..." Možná to byl jeden z důvodů, proč mě vyhnali - jsem nestálá. Mám to jako existenční úděl. Jako Killuni. "To, kam patřím teď, vám prozradit nemohu, jinak byste mě zabil..." Sršela ze mě upřímnost, neměla jsem nyní důvod nic zamlčovat. Jen jsem netušila, zda je i on upřímný. Nikdy jsem se v přebíhavých citech lidí nevyznala.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 10:55 pm

"Chápu tvůj úděl a nebudu ti bránit ve tvé cestě. Ne teď a tady. Každý člověk má svůj úděl a svou cestu. Jednou konečně najdeš tu svou." pustil jsem ji, obešel jsem stůl a posadil se.
"Je to Otogakure? Nebo Iwagakure?" Konoha má spoustu informací, možná bychom jí dokázali pomoci, ale s něčím takovým jako je pět draků nemáme žádnou zkušenost. "Možná by nějaká pečeť pomohla.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Tue Aug 20, 2013 11:08 pm

Zase přišla překvapující reakce. Kam to vlastně patřím? Ach ano, tam.
"Otogakure no Sato," zazněla má suchá odpověď. Uvnitř se mi však chtělo brečet. Nemohla jsem lhát, nechtěla jsem však pravdu déle dusit. "Váš nepřítel, že? Ale tak by to mělo být. Musím nyní stát proti vám. Jestli mě teď uvězníte nebo zabijete, pochopím to." Už jsem se tiše připravovala na nejhorší. Smrt je možná lepší řešení než nějaké věznění. "Měla bych jít..." Otočila jsem se k odchodu a pomalu jsem vyrazila ke dveřím. Nemám tu co pohledávat, jsem jejich nepřítel. Nebezpečí. A přesto jim nemám důvod ubližovat.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Aug 20, 2013 11:12 pm

"Čekal jsem to," ušklíbl jsem se. "Neuvězním tě, nejsi tady z nepřátelských důvodů. S Otogakure jsme jeden konflikt měli, nestojím o další," řekl jsem jasně. "Tobiru s tebou půjde do archivu, kde si můžeš zjistit, co jsi potřebovala, ale řeknu ti jedno. Ať je v tobě drak, bijuu nebo nějaká jiná stvůra, pořád budeš Konohagakure no shinobi. Pořád bude v tobě plápolat skrytá Ohnivá vůle, o které ještě ani nevíš.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Wed Aug 21, 2013 9:14 am

"Myslím, že mé věznění by žádný konflikt nevyvolalo. Pro ně jsem bezvýznamná kunoichi, pouhý pěšák v jejich armádě. Tak jako bych byla v každé jiné vesnici." Pro všechny jsem jen vojákem, nástrojem, zbraní. Lidé si myslí, že draci nemají city - tudíž je nemám ani já. Podle nich necítím loajalitu, lásku, radost, smutek. Všichni ze mě chtějí mít nemyslící stroj. Když se ke mně dostala zmínka o Ohnivé vůli, to už jsem zase stála u pootevřených dveří, trošku jsem natočila hlavu. Mého úšklebku si díky tomu, že jsem k němu stála zády, nemohl všimnout.
To snad nemyslí vážně, ne?
"Konohagakure no shinobi, která tu nikdy nedokončila Akademii." Málem mě to rozesmálo. "A Ohnivá vůle? Ohnivá vůle je vaše věc, já plním Vůli rovnováhy. To znamená, že musím často opustit vše, co mi kdy bylo drahé, aby se váhy světa znovu vyrovnaly. Nevím, jestli se pouze snažíte být milý, nebo opravdu takový jste, ale to je jedno. Každopádně děkuji mnohokrát. Sbohem." A s tím jsem zmizela na chodbu, kde jsem počkala na toho Tobiru-a a poté jsem s ním zamířila do archivu.

(přesun)
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 32 z 40 Previous  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40  Next