Hokageho kancelář
+36
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Killunia
Shaky
Tobiru Senju
Hoozuki Meizu
Raiki Senju
Faito Dansaku
Sabaku no Aiko
Tor Vizsla
Ryuuk
Senju Maro
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Kisuke Uchiha
Katashi Souta
Orochimaru
Rokuro
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yume Sarutobi
Daisuke Utsushi
Sarutobi Sen
Lucy Shiro
Hitomi Yamada
Hyuuga Amaru
Kyuchi Uchiha
Yuuki Botan
Crystal Takaishi
Uzumaki Allii
Yorimi Sonoe
Sakura Haruno
Seito Senju
Naomi Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
40 posters
Strana 31 z 40
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Hokageho kancelář
First topic message reminder :
Pohled ze shora.
Pohled ze shora.
Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.
- Hokage Konohy:
Shodai Hokage
Hashirama Senju
Nidaime Hokage
Tobirama Senju
Sandaime Hokage
Hiruzen Sarutobi
Yondaime Hokage
Minato Namikaze
Godaime Hokage
Tsunade Senju
Rokudaime Hokage
Naruto Uzumaki
Nanadaime Hokage
Assasin Senju
Hachidaime Hokage
Danzou Shimura
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sat Jun 07, 2014 9:20 pm, celkově upraveno 1 krát
Re: Hokageho kancelář
Svitek jsem zaroloval. Vstal jsem a založil si ruce. Otočil jsem se ke Konoze.
"Asi ano, leda že by to byla rychlomise," řekl jsem pobaveně. Potřebuju nové oko.. "Seito, něco by se pro tebe přece jen rychlo-našlo. Zajdeš do hlavního města a pomůžeš Tobirovi, poté pokud mezi nukeniny bude někdo s hnědýma očima, vezmu mu jedno," ušklíbl jsem se a vytáhl zkumavku ze stolu.
"Asi ano, leda že by to byla rychlomise," řekl jsem pobaveně. Potřebuju nové oko.. "Seito, něco by se pro tebe přece jen rychlo-našlo. Zajdeš do hlavního města a pomůžeš Tobirovi, poté pokud mezi nukeniny bude někdo s hnědýma očima, vezmu mu jedno," ušklíbl jsem se a vytáhl zkumavku ze stolu.
Naposledy upravil Assasin Senju dne Sun Aug 18, 2013 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
,,Dáváš mi pěkné chirurgické úkoly. Víš o tom?" zazubil jsem se a vzal si zkumavku, kterou jsem schoval. ,,Vyrazím tedy hned, ať nemeškám." pousmál jsem se a vydal se z kanceláře rovnou k bráně.(přesun)
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
"Arigatou," ušklíbl jsem se. Něco se ve mě opravdu nezmění. Posadil jsem se a pustil se opět do studování Sennin módu.
Objavila som sa pred budovou Hokageho. Mala som viditeľne dobrú náladu, moja matka bola až na tých pár zranení úplne v poriadku. Povzdychla som si. Bola som pevne rozhodnutá stať sa medikom!
Vošla som do budovy a vybehla tie schody hore. Cítila som sa divne. Čo by na to povedal otec? Opýtala som sa v mysli samej seba, odpoveď som ale nevedela. Zavrtela som hlavou a jemne zaklopala na dvere čakajúc na výzvu, že môžem vstúpiť.
Vošla som do budovy a vybehla tie schody hore. Cítila som sa divne. Čo by na to povedal otec? Opýtala som sa v mysli samej seba, odpoveď som ale nevedela. Zavrtela som hlavou a jemne zaklopala na dvere čakajúc na výzvu, že môžem vstúpiť.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
"Vstupte," četl jsem jako blázen, Shodai Hokage, Hashirama-sama vůbec nenapsal jak se to dá naučit. Všechno zůstane jen na mě. Ale teď bez Sharinganu to bude pekelně těžké.
S trošičku nervóznym výrazom v tvári som po výzve vstúpila do kanclu. Dobrý deň, sensei, dúfam, že neruším. Jemne som sa uklonila a na chvíľu sa odmlčala, ako keby som ešte nad niečím premýšľala. Ja...Viete, premýšľala som nad tou vašou ponukou, že by som sa mohla stať medikom a... Znova som sa odmlčala. Po tom, čo som videla na bojisku, sa ním vážne chcem stať. Nervózne som sa pousmiala.
Hyūga Fū- Chuunin
"Iie, Iie, nerušíš, posaď se," velký mega svitek jsem sroloval a uschoval. Oko se mi rozzářilo a usmál jsem se. "Tak to mám radost Fuu!" opřel jsem se a pohlédl ji do očí. Mohla si všimnout že pravý oční důlek jsem měl bez oka.
S Chiyo na rameni jsem přišel do kanceláře. Začal jsem si na vránu i její drzost zvykat, i když moje trpělivost byla někdy podrobována zkoušce ohněm. Dobrý večer, sensei, Fuu-san. Pozdravil jsem oba přítomné. Já... mohli bysme trénovat? Mám pocit, že mi nemůže ublížit. Pousmál jsem se.
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Znova som sa usmiala a okamžite sa posadila. Bola som rada, že z toho má sensei takú radosť, len...Ako si sa mi na ňom čosi nepozdávalo. Sensei...Čo to máte s okom? Zamračila som sa, keď som si všimla tú jeho prázdnu jamu na mieste, kde mal predtým Sharingan. Pokiaľ si dobre pamätám. Že by sa mu niečo počas vojny stalo?
Zamyslene som ho pozorovala. Odrazu do kanclu vstúpil Katashi, na čo som sa usmiala a len tak mu kývla rukou. K jeho návrhu som sa radšej neozývala, bolo mi to vlastne jedno.
Zamyslene som ho pozorovala. Odrazu do kanclu vstúpil Katashi, na čo som sa usmiala a len tak mu kývla rukou. K jeho návrhu som sa radšej neozývala, bolo mi to vlastne jedno.
Hyūga Fū- Chuunin
Vstal jsem. Čakra se mi za těch několik hodin/dní stihla obnovit. "Půjdeme trénovat," vytáhl jsem svitek se shosen jutsu, i když to byl A, technika nad její síly, mohu ji naučit základy, základní ošetření..Taky by se mohla katonová technika hodit Katashimu a tahle vlastně taky.. "Zabíjel jsem Tsuchikageho," ušklíbl jsem se, když se zeptala, co se mi to stalo s okem. Otevřel jsem okno a pokynul ANBU aby přišel dolů. "Dones koš plný čerstvých ryb ke cvičišti 3," ušklíbl jsem se, vytvořil moku bunshina, který tu zůstal. Vzal jsem si na záda ten velký svitek a Pak jsem se vydal na cvičiště 3.
PŘESUN
PŘESUN
Nahodila som taký divný výraz. Ahááá! Nevedela som, čo si mám o tom myslieť. Asi len to, že ten Tsuchikage je hnusný zmrd, a keď zosilniem, tak ho nakopem do zadku tak, že si do konca života nesadne, prisahám bohu, že to urobím!
Kôš rýb? Na čo to bude? Nechápavo som sa opýtala, nečakala som odpoveď, sensei bol vždy taký tajnostkár. Dúfam, že sa nebudeme učiť, ako si rybu napichnúť na palicu a opekať na ohni, aby bola chrumkavá. Pomyslela som si a vybrala sa za senseiom. (presun)
Kôš rýb? Na čo to bude? Nechápavo som sa opýtala, nečakala som odpoveď, sensei bol vždy taký tajnostkár. Dúfam, že sa nebudeme učiť, ako si rybu napichnúť na palicu a opekať na ohni, aby bola chrumkavá. Pomyslela som si a vybrala sa za senseiom. (presun)
Hyūga Fū- Chuunin
Přikývl jsem a mlčky vyrazil na cvičiště. Jen Chiyo při zmínce o rybách zpozorněla.
//přesun
//přesun
Katashi Souta- Počet příspěvků : 329
Vyběžel jsem po schodech nahoru s úsměvem na tváři. To že jsem se na pár dní vytratil by mohlo přijít nejednomu divné. Byl takový klid. Já se však nyní ukázal, abych tento nudný stereotyp zrušil. Když jsem došel ke dveřím, přemýšlejíc co vyvdeu Hokagemu zaklepal jsem na dveře. "Budu improvizovat." Pomyslel jsem si s dábelským úsměvem. Pochopitelně se nebude jednat o amatérskou improvizaci XD.
Senju Maro- Počet příspěvků : 140
"Vstupte," odpověděl klon znuděně. Dost se nudil, ačkoliv měl dělat mou administrativní práci!
A bylo to tu, assasinovo slavné-> DÁLE. S úsměvem na tváři jsem otevřel dveře, a pak vešel do kanceláře se slovy: "Zdravím Hokage-chan!" Byl jsem nejspíš trochu mimo... byl jsem si vědom toho co mě může za slavné chan postihnout, ale i přes to... řekl jsem to XD. Dveře za sebou jsem schválně pořdně hlasitě zabouchl. "Slyšel jsem, že máš novou přezdívku... jednooky pirát? Nebo jak pak to bylo?" Promluvil jsem jakmile jsem spatřil, že má něco v nepořádku z okem.
Nad prázdným okem mi vyskočila žilka. "Nani!?
"Jednooký pirát? Myslíš, že by mi to slušelo?" v mé mysli se zrodila nová podoba. Možná bych mohl vypadat nějak takhle...Jen se naučit to henge jako Tsunade-sama
"Jednooký pirát? Myslíš, že by mi to slušelo?" v mé mysli se zrodila nová podoba. Možná bych mohl vypadat nějak takhle...Jen se naučit to henge jako Tsunade-sama
Když se mě zeptal jak by v tom vypadal zaiskřilo se mi v očích. "Ano jistě slušelo by ti to..." Odpověděl jsem s mou představou... jak by s tím henge vypadal XD.
"Taky si říkám," ušklíbl jsem se. Opravdu se mi ta představa líbila. Nikdo by mě nepoznal, a byl bych zatraceně cool. "Asi do toho půjdu,"
"Jasně... není se za co stydět!!! Každý jednou může vypadat jako houba." Vypadlo ze mě. "To se na něj houby ženského pohlaví budou hojně lepit XD." Pomyslel jsem si, a pak si uvědomil co jsem právě Assasinovi řekl... každý jednou může vypdat jako houba XD. "To s tou houbou neber příliš osobně... tak může skončit každý." Řekl jsem ve snaze tak odůvodnit svou předešlou větu.
Moje představa sexy shinobiho se rozplynula. "Cože?" neposlouchal jsem ho, věnoval jsem se své nové podobě.
"Ne nic... říkám si jen jak budeš úžasnej." Promluvil jsem, když jsem spatřil, že se mě nevšímal, a tak ani nezaregistroval co jsem právě řekl, což mi docela nahrálo. "A když už tu jsem... mohl bych si půjčit jednu techniku? Případně bych požádal o nějaký ten tým." Otázal jsem se, snažíc změnit téma.... přece jen komu by bylo příjemné se takto zabývat postavou houby v pirátském oblečku? A ještě se kochat tím jak v tom někdo vypadá cool.
"Tým a techniku? To bude problém, máme všude plno. Zatím nikoho mít nebudeš, můžeš se připojit ke mě a k mému týmu. O jakou techniku jde?" pozvedl jsem zvědavě obočí.
To že všechny týmy měli plno mi nevadilo. Neměl jsem nutkáni se nyní někam okamžitě zařadit do týmu, a tak jsem se tím moc netrápil. Když se mě zeptal o jakou techniku jde šibalsky jsem se usmál. "No... je to jedna z legendárních technik samotného Naruta. Nebýt této techniky by se nedostal tam kde se dostal. Jedna se o techniku Oiroke no Jutsu plus kdyby ti to nevadilo požádal bych i o Oiroke no Jutsu: Pōrudansu ando Naisu Bodī." Jakmile jsem domluvil tak trochu jsem začal doufat, že mi je dá... přece jen v mých rukou mohli napáchat mnoho škod jak na straně nepřátel tak na straně spojenců, a tak byl důvod pochybovat... já přes to doufal XD. Chvílemi jsem i uvažoval, že mu řeknu, že udělám co bude chtít výměnou za obchod, ale zas tak zoufale jsem na tom nebyl.
Oiroke? vytřeštil jsem oči, teda oko. Originál by mu to nedal, klon byl však uvolněnější. "Vezmi si je." však onn ho smích přejde.
"Arigato Hokage-chan." Poděkoval jsem, a pak se mírně uklonil. Následně si vzal svitky, které jsem požadoval. Nepočítal jsem s tím, že to půjde tak hladce, a tak jsem byl potěšen tím jak to šlo. "Z mé strany by to bylo vše... pokud si nepřeješ s něčím pomoc tak bych se vypařil." Na mé větě bylo 100% pravdy... můj důvod této cesty zde byl vyřízen, a tak jen zbývala taková menší formalitka... říct adios XD.
Strana 31 z 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Strana 31 z 40
Povolení tohoto fóra: