Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brána Konohy

+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters

Strana 8 z 39 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Next

Goto down

Brána Konohy - Stránka 8 Empty Brána Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:59 pm

First topic message reminder :

Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!

Brána Konohy - Stránka 8 2227291227_988d74eeb1

Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Brána Konohy - Stránka 8 Empty Re: Brána Konohy

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Wed Aug 07, 2013 6:54 pm

Všichni Hyuugové byli kolem mě, správně. Ale... Jeden chyběl. Upozornil mě na to jeden z dalších Chuuninů.
"Hikaru Hyuuga," povzdechla jsem. "Jasně."
Nemohl být tam, kde byl jeho klan. Všichni usilovně pracovali a míšenec musel mít někde nějakou lepší práci, starat se o klan mu nestačilo.
Najděte ho někdo, proboha!
V duchu jsem zaúpěla. Ten člověk byl učiněná pohroma. Až pak jsem rozeznala jeho oči kousek od nás.
"Dojdi pro něj, prosím," poprosila jsem jednu z našich nejmladších bojovnic.
Doufala jsem, že mu vzkáže, ať za námi vyrazí na západní bojiště. Tam, kde je jeho místo, stejně jako každého jiného Hyuugy, ať se mu to líbí nebo ne.
Ještě jednou jsem zkontrolovala, jestli je vše v pořádku. Mělo být. Muselo být.

//Přesun
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 808

http://poetia.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 07, 2013 6:54 pm

Na rozkaz Hokageho som vytvoril raitonovú jednotku. Bolo tu dosť silných shinobi, všetci boli samozrejme zameraní na raiton.
Ja som mal tomu všetkému veliť, neviem či som bol na toto pripravený, ale problém mi to nerobilo. Celá raitonová jednotka bola pripravená. Vypočuli sme si samozrejme aj Hokageho preslov, ktorý bol veľmi dobrý. Všetci začali byť nadšení. Ja som však nevydal ani trochu zvuku radosti ani nič podobné.
Čakal som na rozkazy.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Wed Aug 07, 2013 7:01 pm

Kdyz pro me dosla clenka klanu. Bylo mi to jasne ne ze bych mel neco proti nekomu ale nejak my vadilo kdyz me vsichni skenovaly pohledy. jenom jsem na ni kyvl a vydal se na zapadni bojiste. Mel jsem tam v planu jit. uz jsem videl co bude nasledovat. I kdyz se my to nelibylo sel jsem ackoliv jsem se obaval Tora asi vic nez toho ze mi nekdo vynada. Oni nevedeli do ceho jdou ale ja jsem to videl a taky mel tu cest videt nektere z jeho technik zazit.
(presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 7:12 pm

Jakmile se SHinobi přesouvali, hlavní útok byl na mě. Měl jsem ho zahájit. Byl jsem skrytý na provizorním velitelství a rozhodil jsem na mapu několik bílých "fazolí" xD
"Kuchiyose: Edo tensei." objevil se jeden jediný ninja s rudými vlasy. Uzumaki Nagato..
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 7:17 pm

"Rokuro, jdi na západ, tam tě bude víc potřeba." řekl jsem a pak polkl. Takže se do hry zapojila Iwa a Hebi.
Nagato se opět objevil. Poslal Nagata jenom na nás, ten zmetek.."Allii, Tobiru..máme společnost,"
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Wed Aug 07, 2013 7:21 pm

Takže som mal ísť na západ aj so svojou skupinou. Tu ma asi nepotrebovali. Predsa len som zahliadol toho Nagata. No bola to legenda... teraz už žijúca legenda.
Ja aj so svojou menšou jednotkou sme sa teda presunuli na západné bojisko.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 07, 2013 7:22 pm

Zbledl jsem, proč jsem jen zůstal u brány. Plamenný projev otce mi dodal trochu té odvahy, ale přece jenom, jednalo se o Nagata, jeho rinnegan. Přimhouřil jsem oči a postavil se do bojové pozice.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 284

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 7:23 pm

Mé ruce byly stále spojené ve specifické poloze před mým tělem. Z brány jsem hleděl na rudovlasého muže, který vystoupil z rakve. "Všiml jsem si," odpověděl jsem Assasinovi a zatím zůstal stát na místě. Hm? zaostřil jsem, když se prach okolo postavy rozvířil. Nagato?
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Počet příspěvků : 168

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 7:33 pm

"Dávejte pozor," bylo to zbytečné, ale i přesto..Poskládal jsem ruční pečeť a soustředil se na techniku.
"Allii, jeho slabinou je taijutsu, ale dokáže používat všechny techniky skrze své tělo.." řekl jsem zamračeně. Ninjutsu nemělo smysl.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 7:41 pm

Bylo to jak říkal Assasin. Nagato dal ruce před sebe. Bansho tennin! boužil přitažlivou sílu a přitáhl k sobě Alliiho. Měl za úkol zneškodnit nejlepšího medika Konohy.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 7:47 pm

Chakru jsem koncentroval požehnaně dlouho, ruce jsem konečně rozpojil. Tělo mi pokryla má vlastní technika a poskytla mi velkou výhodu[Ryuu no Hifu]. . Assasinova slova znamenala jediné, že bylo potřeba se k němu šikovně dostat na blízko. "Chápu," hodil jsem pohledem po Tobirovi i jeho otci. Pak už ale Nagato udělal první krok a přitrhl mě k němu, to mi ale nahrálo do karet vzhledem k mé momentální ochraně. Snažil jsem se natáhnout ruku tak, abych mu se štěstím uštědřil úder.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 7:51 pm

Když se dostal k Nagatovi, vylezlo mu z ramene několik robotických rukou, které pevně chytily jeho pěst. Ze druhé se ovinul pevný drát, který se mu omotal okolo těla. Shurado!
druhou rukou jsem se chtěl snažit dostat k jeho břichu a vytáhnout mu duši. Ningendo!
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 07, 2013 7:54 pm

Útok započal rychleji než by kdokoliv mohl říct. Poskládal jsem pečetě a chtěl jsem Alliimu pomoci. Poskládal jsem pečetě a použil Shouton, který mířil na Nagatovi záda. "Shouton: Omiwatari no jutsu!!" velké krystalové bodce se objevovaly a mířily na Nagata.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 7:59 pm

Odkryl jsem si sharingan. Pozorně jsem sledoval Alliiho pohyby a Nagatovi techniky, teď to začalo být zlé, musel jsem něco udělat!
"Mokuton hijutsu: Jukai koutan!" pohlť si tohle šmejde! Snažil jsem se Nagata pevně svázat stromy a vytvořit menší les mezi ním a Allim.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 8:09 pm

Zachytil mi pěst, i když mu to muselo dát zabrat kvůli mému nápřahu. "Ty seš ale hnusnej," zamrmlal jsem a odplivl si. Dále mě pevně podržel pomocí drátu, ale bolest jsem necítil, zatím mi tyto útoky neudělaly ani škrábanec. Co by mě ale rozhodně ublížilo byl jeho další krok... Zůstala mi tedy levá ruka volná a mohl jsem využít příležitosti, kterou mi poskytl Assasin společně s Tobirem. Uchopil jsem drát a neplánoval ho pustit, hbitě jsem se pokusil švihnout a mrsknout s Nagatem o zem a také vyvléknout i druhou ruku.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Wed Aug 07, 2013 8:22 pm

Přijdu na bojiště. Rozhlédnu se kolem sebe, vidím Hokageho, pár dalších ninjů a v čele nepřátelských jednotek Nagata Uzumakiho. V očích se mi rozsvítí Sharingan.
Nebudu jen tak nečinně přihlížet, nenechám svou vesnici bojovat samotnou..
Čekám na reakci ostatních, nic nezahajuji, zatím jen přihlížím.
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Počet příspěvků : 174

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 8:23 pm

Zdá se, že jejich protiútok zabral. Nechtěl se však tak brzo vzdát.
Alliiho síla byla legendární, když s Nagatem mrskl o zem rotříštil se a dával dohromady. Teď nadešel čas na jednu techniku. Deva "Shinra Tensei!" vyvolal jsem smrtící vlnu, která je měla všechny odhodit. Brána Konohy - Stránka 8 Pain-shinra-tensei-o
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tobiru Senju Wed Aug 07, 2013 8:31 pm

Ta tlaková vlna byla moc silná. Do toho souboje jsem se nechtěl moc plést. Byl jsem ještě moc slabý. Kryl jsem si oči rukama a zastavil se až o nějakou zeď. Těžce jsem vstával. Museli jsme něco udělat.
Tobiru Senju
Tobiru Senju
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 8:38 pm

Tlaková vlna rozmlátila i můj mokuton a místo toho, aby mě odhodila, natáhl jsem ruku vylezl z ní had, který se omotal okolo kamenného sloupu. Přitáhl jsem se k němu a držel pevně. V tom jsem ale uviděl i Kyuuchiho. Ten si snad dělá srandu, nebyl však čas.
Zkusíme ho porazit rychlostí.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Wed Aug 07, 2013 8:42 pm

Stál jsem dál. Uviděl jsem vlnu a začal jsem zdrhat, ale i tak mě odhodila. Moc mě nepoškodila, postavil jsem se na nohy a čekal, co bude dál. Nagato mě mohl jedním útokem zabít, proto jsem byl radši stáhlý. Bylo načase jednat. Vytáhnu katanu, zapíchnu ji do země a říznu si palec. "Kuchiyose no jutsu." řeknu klidně a kolem mě se objeví 10 speciálních netopýrů, kteří se rozletěli po bojišti.
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 8:43 pm

Kousek jsem odskočil, jakmile mi dovolil uvolnit se z jeho sevření. Než jsem se do něj ale stihl dál pustit, pokračoval dál. Rozhodně časem ani silami neplýtval, neplánoval dostat po čuni tak rychle. "Ádořitě," vyprskl jsem až nečekaně zbrkle, že mi snad nikdo nemohl rozumět. Pak už mě strhla tlaková vlna a já proletěl skrz Konožskou zeď a několika domy. Díky [Ryuu no Hifu] jsem byl jen zaskočený a pořádně jsem se neorientoval. Strhal jsem ze sebe sutiny a prohlédl si tělo. Ještě se mi nestalo, že by má technika takhle brzo selhala. Chakrové brnění jakoby se začalo tříštit, na obnovení by byl potřeba čas a ten tu nebyl. S rozzuřeným výrazem na tváři jsem se rozeběhl zpět k Nagatovi. Ale místo toho, abych se dostal k němu na blízko, vrazil jsem pěstí do země a vytvořil tak kráter mířící na Nagata, který měl za úkol vyvést ho z rovnováhy. Připravil jsem si pečetě a byl připravený na další tah.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Wed Aug 07, 2013 8:51 pm

Chikushodo! Nagato provedl sérii pečetí a přivolal pod sebou několik stvůr. Velkou housenku, rozzuřeného nosorožce a ptáka. Na ptáka vyskočil, měl omezenou mobilitu a tak nechtěl riskovat další vyvedení z rovnováhy. Rozzuřený nosorožec se vrhl kupředu nehledě na kráter a mířil si to rohem na Alliiho. Obří housenka se naštvala a mířila si to pěkně na Kyuchiho a Hokageho.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kyuchi Uchiha Wed Aug 07, 2013 8:59 pm

Jeden z mých netopýrů vyletěl do stejné výšky jako Nagato a sledoval ho, byl připraven zaútočit v okamžiku kdy Nagato udělá pečeť. Nic jiného udělat nemohu.
Kyuchi Uchiha
Kyuchi Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Uzumaki Allii Wed Aug 07, 2013 9:05 pm

Nagato byl momentálně ve vzduchu, tím prozatím komplikoval mé možnosti dostat se k němu na Taijutsu. Největší problémem ale byl nezastavující nosorožec s jasným cílem... Nebo nebyl? Určitě to byla ideální chvíle to poprvé použít v praxi. Dar, který se u mě projevil a já za něj byl vděčný, teď více než kdy jindy.  Zhluboka jsem se nadechl a soustředil se, přeci jen jsem toto jutsu neměl ještě úplně vypilované. Dřepl jsem si pohlédl na nosorožce, který se nebezpečně blížil. V tu chvíli ze země vyletěly obrovské [řetězy z chakry] a obmotaly ho dokola, strhly mu nohu a to způsobilo, že se svalil k zemi neschopen pohybu. Na tváři se mi objevil široký úsměv, bylo to zkrátka epické. Nehodlal jsem otálet a zaútočil, dokud byl ještě ochromený. Vyskočil jsem do vzduchu a vyvolal tucet klonů, se kterými jsem nakonec střemhlav naletěl na nosorožce. Klony se rozprskly při dopadu a já se společně s nosorožcem propadl hlouběji do země. Tomuto snad nebylo možné odolat.
Uzumaki Allii
Uzumaki Allii

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 07, 2013 9:12 pm

Musel jsem se dostat k Alliimu a říct mu svůj plán. Ale takhle to nepůjde, on nás dokonale rozdělil.
Teď jsem měl ale jiné starosti, obří housenka. Začal jsem skládat pečeťě a sharinganem ji sledoval.
"Mokuton: Jukai Koutan!" opět jsem použil tuto techniku, ale v menším rázu. Několik větví se předemnou objevilo a zaútočili na Housenku. Nejdřív ji pevně omotaly a snažily se ji rozmáčknout.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 8 z 39 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Next