Brána Konohy
+90
Nara Shigure
Tatsumaki (Oga)
Rino Hatake
Sarada
Natsuki Uzumaki
Mizuki Netsu
Tatsuya Kaguya
Kameko
Itachi Uchiha
Akasuna no Ruki
Akemi Kagayaki
Sania Senju
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Soshi
Akuma Saito
Takeru Kana
Kuroashi Sanji
Nao Okumura
Rin Saito
Marui
Ghepard Haybushi
Nizashi Shiroi
Yaeko Uzumaki
Niboru no Kentaro
Hideo Hatake
Airis Shiroyaki
Anbu
Hiroyuki Tooya
Uchiha Benjiro
Natao Hyuurai
Kigiro
Ken Hiashi
Inuzuka Shisen
Shiranui Heiwa
Sasuke Sarutobi
Yuu
Senju Maro
Reina Kana
Rei Casius
Hokori Mai
Ayumi Mayu
Hirin
Taiki Nobu
Kohaku Michiyo
Seishin Yuna
Sajin Yatoshi
Shinobi
Hana Ichiro
Atsuka
Senshi
Kagayaki Rin
Kioshi Hoshigaki
Hyūga Fū
Raiki Senju
Yomi Hikikomori
Senji Kamiuru
Zvery
Killunia
Akira Hitsumi
Shaky
Hoozuki Meizu
Hyuuga Mikomi
Tor Vizsla
Katashi Souta
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Hebi
Kisuke Uchiha
Sabaku no Aiko
Kaiji
Rokuro
Yume Sarutobi
Sarutobi Sen
Daisuke Utsushi
Hitomi Yamada
Tobiru Senju
Hyuuga Amaru
Lucy Shiro
Crystal Takaishi
Yuuki Botan
Sakura Haruno
Uzumaki Allii
Kashike
Faito Dansaku
Seito Senju
Goku
Yorimi Sonoe
Hikaru Hyuuga
Assasin Senju
94 posters
Strana 9 z 39
Strana 9 z 39 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39
Brána Konohy
First topic message reminder :
Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Brána Konohy
Po 23 hodině se uzavírá!Střídají se zde po 6 hodinách stráže složené z týmu, ve kterém je vždy jeden jounin, jeden z ANBU a dva chuuninové. Ve skupině je také člen hyuuga policie na úrovni chuunin.
Nikdo neprojde, dokud nebude řádně překontrolován!!!
Naposledy upravil Assasin Senju dne Tue Aug 26, 2014 7:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Re: Brána Konohy
Já jsem se nehodlal zapojit do boje, až do této chvíle. Otec zaskočil housenku a Allii krásně porazil nosorožce. Já jsem soustředil ohnivou čakru a vypálil na něj ze zdola katon endan. Tohle přece nemohl vidět.
Tobiru Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 284
Nosorožec zmizel pod tíhou Uzumakiů. Housenka také zmizela. Nebyla to Nagatova poslední technika.
Rinnegan mi poskytoval velký rozhled. Zvedl jsem ruce a vypustil další větší smrtící vlnu, která vytvořila menší kráter na místě, kde jsem byl. Netopýři nemuseli přežít. Ohnivá technika se kompletně rozprášila.
Vznášel jsem se ve vzduchu, tentokrát bez summonů. Prsty se odpojily od dlaně a přeměnily se na rakety.
Rinnegan mi poskytoval velký rozhled. Zvedl jsem ruce a vypustil další větší smrtící vlnu, která vytvořila menší kráter na místě, kde jsem byl. Netopýři nemuseli přežít. Ohnivá technika se kompletně rozprášila.
Vznášel jsem se ve vzduchu, tentokrát bez summonů. Prsty se odpojily od dlaně a přeměnily se na rakety.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
- Počet příspěvků : 230
Opět ohromná tlaková vlna, která mě zarazila zpět. Ještě že jsem byl Senju.
Žádné zranění, jen mě bolelo celé tělo. Nenávistně jsem sledoval Nagata. Já jsem v tomhle nic nezmohl. Vůbec nic.
Byl jsem oproti němu slabý, možná ještě víc, než dřív.
"
Žádné zranění, jen mě bolelo celé tělo. Nenávistně jsem sledoval Nagata. Já jsem v tomhle nic nezmohl. Vůbec nic.
Byl jsem oproti němu slabý, možná ještě víc, než dřív.
"
Tobiru Senju- Jounin
Nosorožec zmizel a já dopadl do prohlubně, která se pod námi vytvořila. Vzhlédl jsem na Nagata a jeho další techniku, která mě ale jen ofoukla, stihl jsem se totiž skrčit v tomto malém kráteru. Housenku se jim taky podařilo zneškodnit, už tu byl jen on. Mrkl jsem na Assasina, jestli má nějaký plán. Vypadalo to, že ano. Pokusil jsem se o přesunutí pozornosti. Uchopil jsem kus zeminy o velikosti té mé a hodil ho po Nagatovi. Pak jsem přiskočil k Assasinovi.
Uzumaki Allii- Počet příspěvků : 168
Pomocí Mokutonu jsem se snažil ochránit nás všechny před smrtící vlnou, moc se nedařilo, ale všichni jsme zatím zůstali naživu.
Raketám se mi podařilo vyhnout. Allii přiskočil.
"Mám plán, zkus ho donutit použít odblokovat útok. Využiju jeho pětivteřinový interval, vtisknu mu značku na tělo, přenesu se s tebou a ty mu zasadíš smrtící ránu. Ale dávej pozor, bude to rychlé..." vzal jsem si do ruky hiraishin no kunai.
Raketám se mi podařilo vyhnout. Allii přiskočil.
"Mám plán, zkus ho donutit použít odblokovat útok. Využiju jeho pětivteřinový interval, vtisknu mu značku na tělo, přenesu se s tebou a ty mu zasadíš smrtící ránu. Ale dávej pozor, bude to rychlé..." vzal jsem si do ruky hiraishin no kunai.
"To zní rozumně.." Nebyl čas na to ztrácet čas [xD]. Neměl jsem moc žádné techniky na dálku, byly tu dvě možnosti - improvizovat anebo rovnou riskovat. Vystartoval jsem do vzduchu a vytvořil několik klonů, kteří si navzájem pomohli a vrhli jejich kolegy směrem na Nagata. Byli v podstatě jako masivní střely. Já dopadl bezpečně na místo zpět k Assasinovi, teď byl jeho tah.
Nagato se ušklíbl. Natáhl ruku a proti klonům vypustil další smrtící vlnu.
Dal ruce dohromady a připravoval se na další techniku. No, ale na jakou?
Dal ruce dohromady a připravoval se na další techniku. No, ale na jakou?
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Sledoval jsem a zároveň počítal, v první sekundě jsem vrhl kunai a prosvištěl kolem Nagata, letmo jsem se dotkl jeho zad. Ve druhé sekundě jsem se objevil za Alliim a přiložil mu dlaň mezi lopatky. Ve třetí sekundě už s Alliim jsme se stáli za Nagatem. Teď to bylo na něm. Doufal jsem a věřil v Alliiho sílu, protože to bylo jediné, co v tuto chvílu mohlo zabrat.
Ani jsem nemrkal. Můj otec a Allii byli rychlí a mihli sebou. Bylo to naprosto úžasné! Dokázali vymyslet protiútok s takovou rychlostí, že to bylo téměř nemožné. Já jsem nemohl dělat nic, než jen čekat. Taijutsu nebyla má silná stránka, genjutsu také ne. Ninjutsu mohl pohltit a ještě nebyl čas na barikádu.
Zatím.
Zatím.
Tobiru Senju- Jounin
Vše se stalo tak rychle, že kdybych s tím nepočítal ani bych tomu nevěřil. Objevil jsem se za Nagatem a využil chvíle, kdy měl minimální šanci zareagovat bez jiné pomoci. Napřáhl jsem se a vypálil jak silnou tak mrštnou ránu mířenou Nagatovi přímo na krk, jakmile by ji dostal do páteře, kam jsem mířil, mělo by to smrtelný nebo minimálně extrémní dopad na jeho tělo. To ale nebylo všechno, jak jsem ho poslal k zemi, neváhal jsem a uštědřil mu ještě jeden kop. Udělal jsem to ale dostatečně rychle, takže jsem vůbec neklesl. Teď už se snad musel rozpadnout na prach...
Doslova mi mizeli před očima. Chystal jsem se použít jinou techniku, vytáhnout jim duše z těl, ale byl konec. Silné údery mě poslaly k zemi, kde jsem se roztříštil a pomalu dával dohromady. Situace na ostatních bojištích byla vážná, pro nás. Proto se Nagato vznesl i když nebyl kompletní a mířil si to na bojiště. Uvnitř těla shromažďoval čakru.
Hebi- Shuuketsu (S-rank)
Zaradoval jsem se, když náš kombinovaný útok zabral. Ale bylo to moc rychlé. Hebi moc dobře věděl, jak se Edo tensei ovládá. Proč se tedy nerozpadlo, jak referovala Hitomi? Co se stalo? Zesílil? Nechal jsem myšlenky být, Nagato šel na bojiště.
"Allii, Tobiru, rychle! Nesmíme ho nechat zdrhnout, ve svém těle shromažďuje velké množství čakry!" vrhl jsem se kupředu a běžel za ním. Doufal jsem, že to také udělají i ostatní.
"Allii, Tobiru, rychle! Nesmíme ho nechat zdrhnout, ve svém těle shromažďuje velké množství čakry!" vrhl jsem se kupředu a běžel za ním. Doufal jsem, že to také udělají i ostatní.
Chtěl jsem výsknout radostí, ale nebyl čas. Náš nepřítel se posunul. Přikývl jsem na rozkaz svého otce a rychle se vydal za ním. Nebyl jsem tak rychlý jako on.
Tobiru Senju- Jounin
Vyšlo to dokonale, zachechtal jsem se a povzbudivě zajásal. Ještě ale nebyl konec...
"Hai!" hlesl jsem a vydal se za Assasinem, sledovat Nagata směrem k bojišti.
"Hai!" hlesl jsem a vydal se za Assasinem, sledovat Nagata směrem k bojišti.
Ty vlny nebyly moc silné, stál jsem opodál, ale netopýři to nepřežili. Vydal jsem se pryč z bojiště, nemám sílu na to, něco udělat.
Tady pro mě není místo..
Tady pro mě není místo..
Kyuchi Uchiha- Genin
- Počet příspěvků : 174
S armádou jsme se zastavili za branou, kde jsme už byli na území Konohy. Vydal jsem se do hlavního stanu, sledoval jsem mapu a přemýšlel.
Takže, potřebujeme nějak zaměstnat jejich armádu. Vyslat schopné shinobi přímo na nepřítele. Najít, zlikvidovat..
Takže, potřebujeme nějak zaměstnat jejich armádu. Vyslat schopné shinobi přímo na nepřítele. Najít, zlikvidovat..
Měla jsem za to, že bych měla oznámit ztráty a úspěchy. Tedy, úspěchy, žádné jsme neměli. Zatím ani jeden. Odevzdaně jsem povzdechla a potom, co jsem si ještě jednou prošla všechny skupiny divize jsem si našla velitelský stan, kde měl být Hokage.
"Hokage-sama?"
Žádost o vstup nebo jen oslovení. Sama nevím, co jsem tím měla na mysli.
"Mohu vstoupit?"
"Hokage-sama?"
Žádost o vstup nebo jen oslovení. Sama nevím, co jsem tím měla na mysli.
"Mohu vstoupit?"
Dosel jsem k brane no spise nez ze bych sel do stanu za ostatnimy jsem vyskocil na branu a daval pozor co se deje kolem. Nic mi nebylo az na pak odrenin ale to bylo uplne v pohode. Az na par veci ci me stvaly.Nakonec jsem zustal stat na brane hledici nekam do dalky.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Z mého přemýšlení mě vyrušil příjemný hlas. "Ano Shijin? Samozřejmě, pojď dál," roztržitě jsem se usmál a posadil se na starý gauč, který sem někdo přinesl. Ukázal jsem na místo vedle mě.
Posadila jsem se vedle něj. Bylo příjemné sedět. Měla jsem pocit, že se mi každou chvíli rozskočí hlava.
"Divize boje na blízko to přežila jen díky Katsuyu a Alliimu," podotkla jsem.
Nevěděla jsem, jaké má velitel přinášet zprávy. Možná jsem se měla víc učit.
"Rozdělila jsem ji na deset bojujících skupin, které si vedly velice dobře, největší ztráty jsme utrpěli proti Iwagakure, to odnesl především můj klan, proti Dotonu jsme se neuměli bránit. Ještě štěstí, že tam byla raitonová jednotka. Pečetící a lékařská jednotka se držely stranou, takže na naší straně bojiště neutrpěly téměř žádné ztráty," zarazila jsem se.
To bylo asi vše, co jsem měla říct.
"A já jsem bojovala... s Nejim Hyuugou."
Bohužel...
"Žádné z Edo Tensei jsme nezvládli porazit, bylo jich proti našim skupinám šest. Stáhli se příliš brzy."
"Divize boje na blízko to přežila jen díky Katsuyu a Alliimu," podotkla jsem.
Nevěděla jsem, jaké má velitel přinášet zprávy. Možná jsem se měla víc učit.
"Rozdělila jsem ji na deset bojujících skupin, které si vedly velice dobře, největší ztráty jsme utrpěli proti Iwagakure, to odnesl především můj klan, proti Dotonu jsme se neuměli bránit. Ještě štěstí, že tam byla raitonová jednotka. Pečetící a lékařská jednotka se držely stranou, takže na naší straně bojiště neutrpěly téměř žádné ztráty," zarazila jsem se.
To bylo asi vše, co jsem měla říct.
"A já jsem bojovala... s Nejim Hyuugou."
Bohužel...
"Žádné z Edo Tensei jsme nezvládli porazit, bylo jich proti našim skupinám šest. Stáhli se příliš brzy."
Pozorně jsem poslouchal. Takže Iwagakure se zapojila už podruhé. A Hebi používá své Edo tensei. Co ještě skrývá? Proč nás nezabil už dříve? S Nagatem by to přece dokázal.
"U nás se také objevilo Edo tensei, Nagato chtěl zabít Alliiho. Můžeš si představit proč. Jinak, velmi dobrá práce. Tvůj otec, by byl na tebe hrdý," jednoznačně jsem uznal její sílu a usmál se na ni.
"Velitel nepřátelských jednotek se ještě neukázal. Hraje si s námi, nebo ještě není tak silný, jak si myslíme. S Nagatem by nás přece dokázal vyřídit všechny a zničit přitom celou Konohu. Buď to nedokáže, nebo má něco v plánu."
"U nás se také objevilo Edo tensei, Nagato chtěl zabít Alliiho. Můžeš si představit proč. Jinak, velmi dobrá práce. Tvůj otec, by byl na tebe hrdý," jednoznačně jsem uznal její sílu a usmál se na ni.
"Velitel nepřátelských jednotek se ještě neukázal. Hraje si s námi, nebo ještě není tak silný, jak si myslíme. S Nagatem by nás přece dokázal vyřídit všechny a zničit přitom celou Konohu. Buď to nedokáže, nebo má něco v plánu."
Pomaly som prišiel k stanom, nevedel som kam skôr. Mal som hlad, možno som ešte potreboval ošetriť. Strážiť by som mal ísť tiež. Tak som to zobral od kraja. Najprv som sa vybral do jedálenského stanu. Jedlo zdarma, rámen zdarma. Bola tu fronta. Zarazil som sa a môj deaktivovaný sharingan som si aktivoval. piskajúc som prešiel okolo fronty na ramen. Prvému, ktorý bol na rade som sa pozrel do očí a on mne tiež.
*Genjutsu: Sharingan
Prešlo mi hlavou a ten prvý sa posunul dozadu a povedal
"Teba poznám poď predo mňa."
A ja som mu na to povedal.
"Diky"
Zaradil som sa pred neho a hneď som dostal veľkú misku Ramenu. Muahahaha. Ten dotyčný z toho genjutsu vyšiel a nič si nepamätal z tej chvíle, čo sa mi pozrel do očí. Vlastne ilúzia bola, že musel počkať kvôli kuchárovi a musel proste povedať to čo povedal. Realita však bola, že ja som si zobral svoj ramen. Možno to nebolo spravodlivé.. ale v Ichiraku bude asi zatvorené a ja som nejedol dosť veľa hodín. Mal som už málo energie, a tak som ju doplnil ramenom. Ramen padol pekne rýchlo.
*Genjutsu: Sharingan
Prešlo mi hlavou a ten prvý sa posunul dozadu a povedal
"Teba poznám poď predo mňa."
A ja som mu na to povedal.
"Diky"
Zaradil som sa pred neho a hneď som dostal veľkú misku Ramenu. Muahahaha. Ten dotyčný z toho genjutsu vyšiel a nič si nepamätal z tej chvíle, čo sa mi pozrel do očí. Vlastne ilúzia bola, že musel počkať kvôli kuchárovi a musel proste povedať to čo povedal. Realita však bola, že ja som si zobral svoj ramen. Možno to nebolo spravodlivé.. ale v Ichiraku bude asi zatvorené a ja som nejedol dosť veľa hodín. Mal som už málo energie, a tak som ju doplnil ramenom. Ramen padol pekne rýchlo.
Rokuro- Jounin
- Počet příspěvků : 885
Edo Tensei, Nagato, Neji...
"Děkuji," povzdechla jsem, ale usmála jsem se. "Ale kéž by tu otec a sestra byli, byla bych klidnější."
To, co mohli mít v plánu, ať už to bylo cokoli, se mi předem vůbec nelíbilo. Nechtěla jsem už ztrácet další ze své divize, nechtěla jsem, aby umírali mí přátelé.
"Chvílemi mi připadá, jako kdyby nás někdo přenesl časem do dob, o kterých nás učili ve škole, kdy Neji-san zemřel ve válce, stejně jako asi i ostatní přivolaní."
Jaké to asi je, objevit se tu po letech, kdy už nežije nikdo, koho jste znali?
"Co budeme dělat dál? Pokud bude chtít každý střet zakončit Shinra Tensei, tak to nevydržíme."
"Děkuji," povzdechla jsem, ale usmála jsem se. "Ale kéž by tu otec a sestra byli, byla bych klidnější."
To, co mohli mít v plánu, ať už to bylo cokoli, se mi předem vůbec nelíbilo. Nechtěla jsem už ztrácet další ze své divize, nechtěla jsem, aby umírali mí přátelé.
"Chvílemi mi připadá, jako kdyby nás někdo přenesl časem do dob, o kterých nás učili ve škole, kdy Neji-san zemřel ve válce, stejně jako asi i ostatní přivolaní."
Jaké to asi je, objevit se tu po letech, kdy už nežije nikdo, koho jste znali?
"Co budeme dělat dál? Pokud bude chtít každý střet zakončit Shinra Tensei, tak to nevydržíme."
Přišel jsem před stan, kde byl Hokage a vstoupil jsem do něj. Už zde byla i Shijin. ,,Zdravím." pokýval jsem jim hlavou na pozdrav a obrátil se na Assasina. ,,U nás na bojišti byly ztráty tak půl na půl, ale později už jsme začínali mít mírnou převahu. Každopádně největší problém dělali shonobi z Iwy a pak jeden co ovládá jíl." na chvíli jsem se odmlčel a vzpomínal na svůj boj. ,,Každopádně soupeř oživil i Kakashiho. Bojoval jsem s ním sám a nebýt toho, že ho odvolali, tak jako zbývající edo tensei, už bych asi ležel v nemocnici." znovu jsem se odmlčel, protože jsem cítil vinu za to, že jsem ho nedokázal zastavit. Podíval jsem se na Assasina a čekal na reakci.
Seito Senju- Jounin
- Počet příspěvků : 770
"Nevydržíme, Allii ještě nepoužil sílu z pečetě, jenže, on ještě není dokonalý medik," v tom přišel Seito. "Zdravím, takže Hatake Kakashi, hm, musíme najít jejich hlavní stan a zaútočit na ně, nemám to rád, ale ten kdo zaútočí první, vyhraje.." řekl jsem a sevřel ruce v pěst.
Strana 9 z 39 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39
Strana 9 z 39
Povolení tohoto fóra: