Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ulice Konohy

+56
Haki
Hodnostári
Minako Nara
Natsuki Uzumaki
Shizuka Yoru
Ryutaro Shizeki
Nara Shigure
Akemi Kagayaki
Airis Shiroyaki
Kisuke Uchiha
Yaeko Uzumaki
Soshi
Hana Ichiro
Yuri Sarutobi
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Kenji Kurama
Akuma Saito
Ghepard Haybushi
Sajin Yatoshi
Hyuuga Mikomi
Hiroyuki Tooya
Natao Hyuurai
Hiashi Hyuuga
Sakura Haruno
Shiranui Heiwa
Inuzuka Shisen
Senju Maro
Shinobi
Lucy Shiro
Hirin
Seishin Yuna
Katashi Souta
Saya Uchiha
Senji Kamiuru
Crystal Takaishi
Raiki Senju
Tor Vizsla
Ken Uchiha
Kyuchi Uchiha
Rokuro
Kaiji
Sabaku no Aiko
Tobiru Senju
Hitomi Yamada
Daisuke Utsushi
Seito Senju
Kairi Utsushi
Hyūga Fū
Yorimi Sonoe
Goku
Hikaru Hyuuga
Faito Dansaku
Kashike
Uzumaki Allii
Assasin Senju
60 posters

Strana 24 z 29 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Next

Goto down

Ulice Konohy - Stránka 24 Empty Ulice Konohy

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 8:00 pm

First topic message reminder :

Ulice Konohy - Stránka 24 Nar-konoha-street1
Ulice Konohy - Stránka 24 Nar-konoha-street2
Ulice Konohy - Stránka 24 Konoha-600x449

Noční Konoha ^^ xD
Ulice Konohy - Stránka 24 Night_in_konoha_by_orangebox01-d3bkhes

Menší ukázka toho, co naleznete na hlavní třídě v Konoze:
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Ulice Konohy - Stránka 24 Empty Re: Ulice Konohy

Příspěvek pro Ryutaro Shizeki Tue Jun 16, 2015 12:26 pm

Zaznamenal som to, že začal miešať a pomaly aj rozdal, ale od momentu, čo k nám pristúpila čašníčka som si iba oprel hlavu rukou o stôl, natočil som sa ku nej a po celý čas som sa ako neviniatko na ňu usmieval a hypnotizoval ju pohľadom. Chuderka musela byť nervózna, ešte keď sa potom pridal aj na moment Shigeru.. len som sa potichu uchechtol a aj po tom, čo už si Shigeru objednal som iba tak ďalej sedel a sledoval ju. Musela sa teda na mňa pozrieť, čo chcem ja a už asi po minúte po tom som sa rozhodol prestať ju trýzniť a len som druhou rukou poukázal na to, nech donesie dve saké. Nebol by som to správny gentleman, keby som ju ešte neodprevadil pohľadom, náhodou by ju ešte cestou niečo prepadlo predsa, než som konečne zas pozrel na svojho spoločníka. Bez jediného slova, len s akýmsi spokojným úškrnom som natiahol ruku po kartách a hra mohla začať..
Ubehlo pár hodín a ja som mal ten správny pocit, aký som aj predpokladal. Proste to bolo akoby hral on s botom! Len som tu sedel a občas ani nechápal, ako mohol poraziť moju dvojicu kariet, s ktorou som si bol na začiatku ešte istý víťazstvom. Pfeh, v tom musel byť nejaký fígeľ.. možno Ján Fígeľ..
"Álebo.. je tu tá tretia a správna možnosť," prerušil som na moment, keď som do seba hrkol ďalší pohár a dvihol na neho podozrievavý, no viditeľne aj iba hraný podozrievavý pohľad, ", že jednoducho podvádzaš!" výstražne som ešte aj dvihol ukazovák, aby som podčiarkol svoje "true" podozrenie a ostal som ho sledovať s tou myšlienkou, že mi už asi stačilo tejto výzvy. Nešlo mi to a to bolo tak všetko o tejto.. blbej.. neférovej.. hre.. meh.
Ryutaro Shizeki
Ryutaro Shizeki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 22

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Tue Jun 16, 2015 12:42 pm

Sledovat to jak se jeho výraz sebejistoty mění v nechápavý či snad nevěřící pohled byla ta nejlepší část večer. Bavil jsem se na výsost. Ještě víc mě potěšilo, ba donutilo k úsměvu, jeho naříkání nad mými "podvody". Bylo mi jedno jestli to bylo jen divadlo nebo to myslel vážně. Já jsem prostě rozhodl hrát s ním. Proto jsem nasadil pohled který jakoby říkal "dostal si mě". Povzdechl jsem si a svěsil hlavu.
"Ta možnost tu je." řeknu a nechám to vyset ve vzduchu. Tohle byla má oblíbená část. Téměř pokaždé když jsem hrál s někým karty, šachy nebo jakékoliv hry mě po chvíli došli k závěru že prostě musím podvádět. Prostě musím! Nikdo není tak dobrej. Proto jsem si to užíval.
"Možná jsem doopravdy podvodník." řeknu a pokrčím rameny. Poté se napiju saké a dělám jakoby tohle bylo uzavřené. Chvíli sleduju lustr, chvíli zase míchám kartami až nakonec jsem řekl..
"I když ... jen pro zajímavost. Jak že jsem to vlastně podváděl? Mám snad karty v rukávu nebo jsem... telepaticky... věděl kdy zahodit či kdy přidat... nebo snad jsem tak dobrej že dokážu počítat karty i přes několikrát zamíchaný balíček?" řeknu a zeširoka se usměju. Poté se podívám na svůj drink, který byl již prázdný, a proto se obrátím na číšnici s gestem že jsem opět na suchu.
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 41

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryutaro Shizeki Wed Jun 17, 2015 5:08 pm

Ako som ho tak sledoval, ignorujúc aj fakt, že som mal trošku vypité, začínalo mi dochádzať, že som zrejme padol do jeho stereotypu, keď takto asi hrával s každým jedným tu z barov. Síce trošku opitý, no aj tak som celkom ľahko spozoroval, ako si už nič z môjho verdiktu nerobí, berie to priam ako samozrejmosť a jeho reakcie sú.. pf, proste jak naučené naspamäť. Natiahol som ruku znova ku saké, hoc mi ho už neostalo veľa a aj ten malý zvyšok som do seba hrkol, načo som pohár vrátil na stôl a krátko sa obzrel k tej peknej čašníčke, ktorá už chystala ďalšiu rundu, nakoľko ju Shigure objednal. Následne som sa pozrel presne na neho a len som nahodil viditeľne sklamaný výraz.
"Mali by ťa dať na kúsky a predávať namiesto suchého vína," poznamenal som s povzdychom, výrazne mu hodil i vyčítavý pohľad a následne som sa sám tomu uškrnul. A to ten Nara vyzeral najprv zaujímavo! Ostávalo mi už len jedno.. prepiť sa k jeho druhej stránke povahy! Každý takú mal, ja som ich mal aj desiatky, on musel mať minimálne dve! A velice som dúfal, že tá druhá nebude nejaká filozofická alebo ešte viac nudná, ako bola doposiaľ.  
"Tak, ty kartový mudrc, trúfaš si vypiť viac alebo si pripravený na výpravu?" spýtal som sa zvedavo s jasnou iskričkou v očiach, ktorá naznačovala, že som mal nápad, ako z neho vytĺcť aspoň niečo záživné. Čašníčka nám zatiaľ priniesla ešte jedno saké a rýchlo sa ja vrátila k baru, kým ja som saké chytil a podvihol ho na znak, že ho Shiguremu ponúkam. Ak by ale nechcel, nevadilo by mi to, ostalo by viac pre mňa! A ak by chcel, tiež mi to nevadilo. Zatiaľ vyzeral v pohode, no po pár krokoch von mu to už ľahko stúpne do hlavy! Aspoň som v to teda dúfal, ehm..
Ryutaro Shizeki
Ryutaro Shizeki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Thu Jun 18, 2015 8:22 pm

Vieš čo, Yuri-chan? Ideme na pivo! Vyhlásila som asi po pol hodine, počas ktorej som stála uprostred ulice a vymýšľala, kam ísť. Nevedela som sa rozhodnúť medzi zmrzlinou a cvičiskom. Viete, predsata tej sladkej kôpky bola úžasná, ale zároveň ma to ťahalo ku cvičisku...viete, rozmlátiť nejaké tie stromy na poly a trochu sa popredvádzať. No.
Pivo bola ale taká ideálna možnosť. Tréning ani zmrzlina sa mu nemohla rovnať. Preto som zamierila pomedzi zaľudnenú ulicu do prvého baru, ktorý som uvidela, a vošla dnu. No, nebolo tu o takomto čase veľa ľudí. Pristúpila som k baru, kde som si sadla na barovú stoličku. Prosím si dvanástku. Túto milo vyzerajúcemu pánovi asi doplo, že chcem pivo, niečo sa mu ale nezdalo.
A osemnásť už bolo?
Na čele mi navrela žilka. Chodím tu každý druhý deň a vy sa ma pýtate, či mám osemnásť rokov? Môj tón hlasu bol mimoriadne jedovatý. Až tak, že sa ten chudák vyparil a keď sa vrátil, tak držal v ruke pohár s pivom.
Z ničoho nič som sa žiarivo naňho usmiala, pivo si vzala a zaplatila. S rozžiareným výrazom som si to odtiaľ zamierila preč, keď v tom...mi pohľad padol na podivného chlapa so zmaľovaným xichtom. Teda. S očami.
Vypŕskla som do hlasného, nekontrolovateľného smiechu. Vyzeral tak teplo, že sa mi až pivo v ruke zohrialo, ale to môj záchvat smiechu nezastavilo. Jednoducho som nemohla prestať, preto som sa smiala asi ešte ďalších päť minút, než ma to jakž takž prešlo, hoc boli moje pery stále roztiahnuté do pobaveného úškrnu a z môjh podivného výrazu sa dalo vyčítať, že sa len tak tak držím. Yuri-chan, konečne som stretla nejakého gaya. Myslíš, že ho poteší, ak od neho vypýtam autogram a spoločnú fotku?
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Thu Jun 18, 2015 8:59 pm

Konečně servírka donesla ono saké. Pravděpodobně to bylo tak rychlé kvůli tomu, že tuhle trasu už měla za dnešní večer docela nacvičenou. Ještě před pár pohárky jsem ji naprosto ignoroval. Teď když přišla jsem se na ni zeširoka usmál a dokonce i poděkoval. Jak říkám... byl jsem úplně střízlivý.
Poznámku o tom jaký že jsem to suchar jsem se rozhodl ignorovat společně s "zklamaným obličejem". Věděl jsem moc dobře co jsem zač. Nebyl jsem ta "nezábavnější společnost". Přeci jen jsem byl línej a nezáživnej mezek, s nezdravou zažraností do karet a různých her. Ovšem na poznámku jestli jsem připraven si dát další drink jsem odpověděl tak že jsem vykopl do sebe další saké a otočil se k baru, že si objednám další když v tom vidí, byť trochu mlhavě, dívku v záchvatu smíchu spolu s její přítelkyní. Mlčel jsem a se zvědavostí poslouchal, jelikož jsem viděl že se kouká k našemu stolu. Po chvíli jsem zjistil co že bylo příčinou onoho smíchu. Otočil jsem se zpátky na svého kolegu a pomalým pohledem jsem si ho prohlídl.
"Ha, GAAAAY!" začnu se smíchem, byť ne tak hlasitým jako ona dívka.
"Tak to vysvětluje proč se mě tu snažíš opít! Mělo mě to dojít. Zajímá mě jestli si mě v těch kartách nechal vyhrát schválně aby jsi mě dostal do nálady.Plus ta výprava je jen zástěrkou pro něco jinýho že? Tady ti pšenka nepokvete kamaráde." řeknu a naposledy se zasměju.
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Thu Jun 18, 2015 9:14 pm

Rukou som si na tvári vyčarovala facepalm a na Fu som sa pomerne, až zúfalo pozrela, tak beznádejne. Kto vie prečo, možno kvôli tomu pivu? Chcela ísť trénovať a nakoniec to dopadlo takto.
Keď s nás barman spýtal, či už máme osemnásť, kukla som pohľadom do strany. Bola som známa mojim mladým vekom, rozhodne som osemnásť mať nemohla! Či? Who knows. každopádne som sa v podobných baroch a podnikoch nikdy necítila pohodlne. Nebola som ten typ, ktorý sa chodieva opiť. Či proste piť ako tak. Predsa len aj Fu u mňa doma mohla zaznamenať, źe som naozaj nevydržala nič.. a malo to svoj dôvod. Skôr som si vypýtala čistú vodu a v rukách som sa znova hrala s mojimi liekmi, až kým sme si nesadli a nehodila som si zopár tabletiek do úst. Zapila som ich vodou, ktorú som však následne takmer vyprskla. Nebolo to však od smiechu. Pozerala som sa na Fu štýlom "ty démon". Vlastne mi jej posmech priśiel trocha nelogický.. predsa len.
"Ehm.. Fuu ? Však tebe tie bozky odo mňa tiež moc.. nevadili." Vyplazila som na ňu trocha provokačne jazyk. Chudák muž.. takto sa mu smiať, toto predo mnou nemala robiť.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Počet příspěvků : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryutaro Shizeki Sat Jun 20, 2015 7:09 pm

Nasledujúce chvíle by som najradšej asi.. hm, ani neviem vlastne, čo by som s nimi spravil, pretože som mal dôvody aj ich najradšej vymazať, no aj ma poučili o pár ľuďoch! No, to je vlastne asi jedno. Prv, než sa dialo to, čo by som prežil aj bez toho, som spozoroval Shigureho vypitie saké, čo mi trochu našeplo, že by asi chcel pokračovať v pití. Než by sa ale tak stalo, do baru vkročili dve ženy. Môjmu pohľadu také niečo neunikne, hoc pohľad si zaslúžila len jedna z nich. Otočil som hlavu a bez skrývania si ich obe obzrel až kým neusadli k baru, kedy som ich prestal sledovať. Možno by som aj bol schopný z popudu a z menšieho vypitia objednať drinky pre nich obe, nech už mali medzi sebou čo len chceli, ale to tá jedna vybuchla v smiech, po čom sa pridal aj ten, aktuálne pre mňa už blbý Nara, na ktorého som len znova hodil výraz alá "srsly?". Vopchal som si ruku do vrecka, vytiahol to jediné, čo som u seba mal na "jedenie" (nakoľko šlo len o žuvačku) a jednu si hodil do úst, načo som sa iba natočil do miestnosti tak, aby som bol otočený aj k tej afektovanej pri bare, no aj k Shiguremu. Ostal som s až moc viditeľným nezáujmom prežúvať a len som čakal, kedy skončia, vrátane tých slov Naru, ktorý sa tak ľahko nechal zniesť touto témou. Až keď skončil a naposledy sa zasmial, otočil som sa zase ku nemu a spokojne som sa usmial.
"Aj keby to tak bolo, nefandi si," poznamenal som, keď už sa chcel baviť takto a zase som sa otočil k baru, kde sedeli tie dve, hoc pre mňa tam vlastne sedela už iba jedna a práve tá sa ozvala po tom ich smiechu. Zjavne asi tvorili pár, čo by mi nevadilo, skôr to bolo len paradoxné, že práve človek v takom vzťahu sa mi tu ozýval jak nejaký homofób. Pf, a to len kvôli dvom škvrnám pod očami.. tseh, človek aby sa bál v "novom svete" chodiť s válečným pomalovaním! Potichu som si odfrkol, zas sa natočil bokom, aby som lepšie videl aspoň na jednu z týchto troch osôb, ktoré som mal na obzore a len tak letmo som čašníčke ukázal dvakrát nejaké číslo len prstami. Pred Yuri behom momentu stál drink, nijak silný či veľmi percentný, ešte aj s brzdou, videl som predsa, že pije vodu, tak som nechcel naznačovať, že ju chcem opiť alebo čo, zjavne to ani nechcela a nepotrebovala.. mala to za to, že aspoň niekto sa mi tu ešte nesmial! Tuto kolegovi Narovi by som najradšej teraz jednu natiahol cez ksicht, ale radšej som zvolil režim "mať v paži". Pred Fū sa samozrejme tiež postavila objednávka, ale tá dostala len detský džúsik, aby to s ňou ešte nemala Yuri ťažké po ceste domov, ešte aj po tej dvanástke, predsa len, jej jedinej som teraz nechcel zle! Následne som sa už iba spokojne usmial, ešte si objednal ja sám, konkrétne fľašku whiskey, ktorú mi doniesla čašníčka aj s blbým úsmevom, akoby sa tiež každú chvíľu chcela smiať. Bez reakcie som si len radšej fľašku otvoril, bez ostychu hodil vrchnák na stôl a napil sa z fľaše, aby som si po dobre zvládnutých nervoch vychutnal túto chuť. Shigureho som sledoval už iba periférne, fľaška ma zaujímala oveľa viac než ona. No a ako posledné som ešte sledoval sem tam Yuri, o nič mi nešlo, len tu zostala asi jediná zaujímavá, tak prečo sa nekukať. Možno aspoň Fū docvakne, že musí hľadať gaya inde, keď už nič viac..
Ryutaro Shizeki
Ryutaro Shizeki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Sat Jun 20, 2015 7:51 pm

Ten podivín vedľa mňa zjavne mal zmysel pre humor, keď sa začal smiať spolu so mnou a pridal ešte pár poznámok, ktoré akosi môj záchvat smiechu podporili.
Pri Yurinej poznámke som sa zamračila. Yuri-chááán, mala si mi pomôcť! Tak trochu mi pokazila moju vlastnú zábavku, ale to mi neprekážalo, po chvíli som sa doširoka usmiala. Jasné, že nie. Tak trochu bolo čudné vravieť to tuná pred cudzími ľuďmi, preto som trochu stíšila hlas, nech to predsa len každý nepočuje.
Bohužiaľ, ten pomaľovaný xicht reagoval...no, dosť sucho, na čo som ho prepichla takým prapodivným pohľadom, ktorý znamenal všetko a nič. Dobre, trepem somariny, znamenal niečo, ale nikto okrem mňa nevedel čo. Bol to taký neideintifikovateľný typ pohľadu, pri ktorom ostatní nevedeli, čo si vlastne majú myslieť. Pf. Ten pofidérny džúsik som ignorovala. Nyah, nič z vás. Idem sa zabaviť radšej inde. Dopila som svoje pivečko. Asi už je na čase sa začať venovať aj svojmu tréningu. Môžeš sa pridať, ale nemusíš, nenútim ťa do toho. Pokojne tu môžeš ostať s tým suchárom, asi ho zaujímaš, nevie z teba spustiť oči. Štuchla som do nej lakťom provokačne. Samozrejme som to myslela zo srandy, ak by sa jej čo i len dotkol, najskôr by som ho niekam zavesila za gule (ak nejaké ma) a vymlátila z neho dušu. Strčila som si ruky do hrude a s pohľadom typu "Dotkni sa jej a uvidíš" som odtiaľ odišla preč.

PRESUN
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Sat Jun 20, 2015 9:08 pm

"Ale no ták. Však se na mě podívej. Úplnej ideál!" řeknu a ukážu na sebe a poté se uměji již mírněji. Sledoval jsem jeho pohyby a pohledy a došlo mi že jsem se ho asi mírně dotkl. S pokrčením ramen jsem zabořil pohled na strop a rozjímal, čímž jsem minul celé to divadélko s pitím. Místo toho jsem se zamýšlel proč jsem vůbec tady. Možná by tomu nikdo nevěřil, určitě ne teď potom v jakém stavu jsem se teď nacházel, ale já ani alkohol nemusel. Nikdy jsem nepřebral, více méně protože jsem pil sám a příležitostně, a pil jen mírné pití. Ve chvíli kdy na stole přistála flaška Whiskey jsem se probral. Podíval jsem se na kolegu.
"Doufám že se tě to nějak nedotklo... "řekl jsem což jsem považoval za omluvu a nabídl jsem si, bez dovolení, whiskey. Což byla chyba.
Poté co jsem se však napil přišla ona pomyslná kapka která mě zlomila. Znáte ty příběhy kdy se ráno probudíte a nepamatujete si sebemenší kapku toho co se včera dělo? Kde a hlavně s kým, jste byl? Či proč máte na sobě kombinézu když je 30 nad nulou? Tak jeden takovej příběh pro mě právě začal v tuto chvíli.
Hlava se mi začala točit a nahoře najednou bylo na malou chvíli dole. Chytl jsem se za kolena hlavu svěsil a když jsem se po pár minutách narovnal měl jsem na obličeji do roztáhlý úsměv jako měsíček na hnoji. Bylo to právě ve chvíli kdy se chystala odejít na trénink. Koukal se za ní jak odchází z baru, stále se širokým úsměvem, a poté se obrátil na Ryutara.
"Takže... ta vycházka.. jdeš?"řeknu usmívajíc se ještě víc přiblble než předtím. Ani jsem nevěděl proč nějak se mi chtělo zamířit na cvičiště. Takže jsem se zvedl na nohy, vzpřímil se a zase se posadil. Bylo to těžší než jsem si myslel.
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuri Sarutobi Sun Jun 21, 2015 8:39 am

"Ah Fuu ale.. ja... ja nie som ten typ človeka." Uškrnula som sa a znova som sa po tých dvoch kukla. Nakoniec som na ňu ešte vyplazila jazyk a znova som sa napila vody. Musela som tu chvíľku ostať, predsa len tieto lieky, ak nič iné tak mali vedľajšie účinky a ja som sa chvíľku po užití cítila pomerne na dne.
"Prídem za tebou, za chvíľku." Žmurkla som na ňu, aj keď poznámka o tom suchárovy ma trocha vyviedla z miery. Prečo by na mne niekto nechával oči? Nemala som to rada z pomerne súkromných dôvodov.  Trocha som sa do seba zapýrila a pohľad som uprela k stolu, popri čom som si ruky schovala do dlhých rukávov svetra a ramená som nakrčila tak, aby mi golier zasahoval až k nosu. Ten niekto mi objednal drink, niečo slabšie, no stále som to momentálne nemohla prijať. Predsa len lieky a alkohol, v niektorých priam smrteľná kombinácia. Nebrala som to však tak, že ma chcel zabiť. Pravdepodobne o tom ani nevedel. Len som sa k nemu pootočila a slabo som sa pousmiala.
"Gomen, nemôžem." No na druhú stranu ten džús som celkom s radosťou prijala, keďže si ho majiteľka nezobrala... ako ani nezaplatila, takže to všetko ostalo na mne. No nevadí, pravdepodobne som na tom bola finančne lepšie než ona tak.. prečo nie.
Yuri Sarutobi
Yuri Sarutobi

Počet příspěvků : 83

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ryutaro Shizeki Mon Jun 22, 2015 2:44 pm

Naklonil som hlavu nazad k Shiguremu, keď sa ozval po prvýkrát, no sledoval som ho až do jeho ďalšieho počínania, keď povedal čosi, čo asi malo pripomínať ospravedlnenie a následne si vzal whiskey. Len som nad tým mávol rukou, aby videl, že to, ako mi to vadilo, je už rázom preč, jak mi to povaha dovoľovala a nechal som ho, nech si s whiskey užije, keď už si teda trúfal miešať. Zatiaľ som vstal a prešiel k babe, ktorá tu zostala. Tú otravnú som ignoroval po celý zvyšok času, čo tu ešte bola, no Yuri som nemal v pláne nejako.. obťažovať. Síce som mal vypité, no ešte som si pár vecí uvedomoval!
"To je v pohode a, síce o nič nejde, dík," žmurkol som na ňu, len tak nevinne, snáď si z toho nevezme nič, čo by tú Fuu malo zas naštvať, na to by som nemal nervy a na pult som položil zväzok peňazí. Za mňa a Shigureho, ale aj za ne dve, nech to Yuri nemusí platiť, keď už tak Fuu ignorantsky odišla. Následne som sa uklonil hlavou, mierne si tak roztočil svet pred očami, po čom som sa s ľahším zamotaním na mieste otočil a zas prešiel k Shiguremu. Whiskey už zjavne pôsobila u nás oboch, napriek tomu som sa však natiahol po fľaške a odpil si, načo som len nohou zasunul stoličku a kývol mu, aby vyšiel z baru.
"Ale upozorňujem ťa, že už dávno som zabudol, kde som vlastne chcel ísť," poznamenal som s pobavením na vlastnej veci, načo som len pomaly vykročil von, do neznáma. Proste som ani nevedel, kam idem, len som chcel ísť na vzduch! Takže bolo dosť možné, že smer prevezme Nara.. ale ktovie, veď po ceste sa mohlo ešte hocičo stať. Mohol kľudne aj padnúť meteorit, pre mňa za mňa..
~Presun~
Ryutaro Shizeki
Ryutaro Shizeki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nara Shigure Mon Jun 22, 2015 8:36 pm

Chvíli jsem Ryutara pozoroval jak rozmlouvá s tou dívkou. Dívku jsem si jen lehce prohlídl ale více pozornosti jsem jí nevěnoval. Byl jsem tak nějak rád že udržím jedinou myšlenku pohromadě a nohy jsem měl jako z másla. Pokusil jsem se opět vstát, což se povedlo na třetí pokus, a konečně jsem mohl následovat Ryuutara, který byl tak hrozně laskavý že za mě zaplatil. S flaškou v ruce jsem se mu pověsil na záda a bradu mu položil na rameno.
"Víš že tě mám docela rád? Jako no homo... ale platíš hraješ karty... ty stíny pod očima snad nějak zkousnu." řeknu s úsměvem a odcházím směrem pryč z hospody takto pověšen na mém kolegovi, protože kdybych se ho pustil moc daleko bych nedorazil.

Přesun
Nara Shigure
Nara Shigure
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat Jul 04, 2015 7:59 pm

S Airis som prišiel až k obchode. Stále som ju držal na rukách, pokiaľ som nenarazil na ten obchod. Pred ním som sa zastavil a zložil ju. Nie že by som bol unavený, ale presne tu som mieril. Bol to obchod s plavkami."Uhm, únos úspešný." Pousmial som sa."Snáď ti nebude vadiť, keď pôjdeme do kúpeľov, teda v týchto horúčavach pôjdeme k obyčajnému bazénu, dáme si nejaký chladený drink a budeme sa opaľovať?" Navrhol som úplne obyčajný program. "Bohužiaľ nie som tak bohatý, aby som mal bazén na záhrade." Uškrnul som sa a otvoril som dvere do obchodu a počkal, nech pôjde prvá aj Airis. Vedel som, že so sebou nemá plavky. Asi ťažko by ich so sebou mala, preto som zamieril práve sem. "Dúfam, že nie si ten typ, čo vyberá celý deň." Usmial som sa a ja som si už vybral obyčajné plavky modrej farby. Hneď som sa presunul k Airis a sledoval som, čo si práve ona vyberá.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Sat Jul 04, 2015 9:00 pm

Čakala som, že ma vezme niekam...no, na odľahlé miesto, kde budeme mať možno trochu súkromia. Miesto toho sme sa objavili pred nejakým šopom a akosi mi nedopínalo, prečo ma doniesol práve sem. Možno to bol nejaký nový trend. Ah, kúpalisko. Konečne mi došlo, čo vlastne celý čas zamýšľal. Bola pravda, že som pri sebe plavky nemala, nepredpokladala som, že dnes budem niekde šunky rozvaľovať. No, opaľovať asi nie, slnko nie je mojim priateľom. To mu mohlo dôjsť už podľa mojej mŕtvolne bledej pokožky. Bledší človek snáď ani neexistuje. Ale tak...Ah. Dlho som pri vode nebola. Nemala som na to nikdy čas, stále som sa venovala buď svojej práci alebo som chľastala v bare. Typická ja.
Vošli sme do obchodu. No, nie som ani ten typ, čo si vyberie hneď. Zaškerila som sa naňho. Následne som upriamila pohľad na výber plaviek. Nebolo ich tu málo, toľko farieb, všemožných kombinácií, tvarov a neviem čoho ešte, že mi išla hlava vybuchnúť z toho, ktoré si vybrať. Ani metóda riekanky mi nepomohla, pretože vždy končila pri tých najškaredších. Vezmem si tieto čierne a kašlem na to. Schmatla som ich do ruky a hodila ich na pult. Asi za ním stála nejaká praktikantka, pretože toho času, kým prepočítavala peniaze a vydávala mi nejaké drobné, som si mohla zahrať dostihy a stávky. Čo nie je práve krátko trvajúca spoločenská hra.
Vyšla som konečne z obchodu. Pfuuuu...Vydýchla som si.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat Jul 04, 2015 9:13 pm

Hneď na začiatku som tušil, že ísť s ňou medzi ľudí nie je 100% dobrý nápad, predsa som ju už nejaký ten piatok poznal. Taktiež som vedel, že tú pokožku asi nejako nezmení to opaľovanie, mala to jednoducho vrodené, ale mne to nevadilo. Nakoniec mi tento plán vyšiel a kývla mi na to. Teraz som už len čakal, kým si vyberie, čakal som a čakal.. trvalo to dosť dlho.
"Yosh, čierna je na tebe sexy." Zareagoval som po dlhom čakaní, kým si vybrala. Zaplatil som hneď po nej presne, a tak som nemusel čakať na praktikantku... Dnes som bol nejaký energický ani neviem kde sa to vo mne vzalo.
"Viem, viem mali sme si seriózne pohovoriť, ale to má čas. Chcem vidieť ťa aspoň na chvíľu sa baviť, trošku sa rozhýbať a nemyslieť na starosti. " Toto som jej povedal, potom čo sme konečne vypadli z obchodu. Čo sa týkalo tej serióznej debaty aj na to som mal plán, ale to až po tom, čo vypadneme z kúpaliska.
Chytil som Airis za ruku a vybral som sa smerom do kúpeľov.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Sat Jul 04, 2015 9:30 pm

No, dnes som sa nad Rokurovým podivným správaním nestačila diviť. Nie len že bol akosi veľmi prítulný, aspoň sa mi to tak zdalo, keď ma unášal z nemocnice, ešte mal aj zvláštne poznámky a oslovenia. No. Asi mu už hrabe z toho všetkého tiež alebo si dal do nosa banány z Lidlu. Tiež možnosť.
Myslím, že baviť sa si ma už videl dosť. Hlavne pod vplyvom alkoholu. Takto strieskanú ma ľudia bežne videli, mala som povesť alkoholičky. Cez deň som bola normálna, v noci nie, bol to taký môj dvojitý život. Čudné. Dobre, dobre, ako chceš, ukážem ti, že sa viem baviť aj inak, než len s pohárom saké v ruke! Vyzerala som odhodlane. Prosím ťa, kedy ja myslím na starosti. Pffffff...Nevr. S trochou saké...nevr. Trošku šibalo už aj mne. Takto som sa normálne nerozprávala, ale viete, keď hrabne jednému, tak sa to prenesie aj na druhého. Spoločenské pravidlo č. 6436242572. Eeeeeeeeh...? Akosi ma trochu vykoľajilo to, keď ma chytil za ruku. My sme pár? Nechápavo som sa naňho zahľadela, ale tak čo. Nebudem sa predsa odťahovať a vyzerať ako fuchtľa nejaká, zlú povesť som tu mala už dosť.
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Seito Senju Mon Jul 13, 2015 7:47 pm

Už to bylo několik dní, co jsem se s někým naposledy bavil. Neměl jsem ani ponětí o tom, jak to probíhá mezi Hanou a Anbu jednotkami. Prostě jsem jen tak bloudil Konohou a uvažoval nad tím, co mě teď čeká. Věděl jsem, že mě trest za mé činy nemine, což mi potvrdil i Itachi, ale jaký bude, to rozhodne rada. Každým dnem jsem očekával, že někoho za mnou pošlou, aby mě předvolali. Zatím se tak ale nedělo.
Zde v ulici jsem se posadil na lavičku a pozoroval okolní dění. Pořád dokola jsem přemýšlel a přemýšlel o mých činech. Celý život jsem se snažil o to, abych nedopadl jako Itama, ale zdá se, že jsem i já zklamal.

Po chvíli se u mě objevil někdo z Anbu jednotky a řekl mi, ať se dostavím do kanceláře. Kývl jsem hlavou na znamení toho, že rozumím a raději se tam ihned vydal.(přesun)
Seito Senju
Seito Senju
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 770

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Fri Aug 07, 2015 10:48 am

Od nemonice, cez park až do ulíc. Tá kaviareň bola tak 10 minút cesty pešo. Snáď jej to nevadí, že sa troška prejdeme hoci bolo pekne teplo. "V takomto teple sa naozaj hodí niečo studené ale najlepšia je tak maximálne voda." Skonštatoval som a rozmýšľal som nad tým, že si dám aj dole tričko ale to by bolo divné. Ešte, že v tej kaviarni je pomerne chladno. Tou mojou vetou som ale nechcel nič naznačovať, jedine, ak by ona sama navrhla nejaké miesto na kúpanie. Ešte by si o mne myslela, že sa ju usilujem vidieť v plavkách. Očkom som sa po nej pozeral ale len tak nenápadne ak ale hovorila, tak som jej pozeral do očí, ako sa patrí. "Hlavne dúfam, že tam budú mať to, čo chcem, aby si ochutnala. Lebo hentá zmrzlina ideme pomerne na dračku, čo som si všimol. Lebo v tomto počasí je to najlepšie, čo človek nájde hneď po zmrzline a ľadovej dreni." Tiež som bol na sladké ale teraz hlavne na studené. Pri tom, ako sme pokračovali už sme mohli vidieť tú kaviareň a ja som na ňu ukázal prstom, aby videla, že už sme blízko,.
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Shizuka Yoru Sat Aug 08, 2015 7:02 am

Vyrazili od nemocnice směr kavárna. Prošli parkem a vyšli na ulici. Shizuka se rozhlížela, kde by ta úžasná kavárna mohla být. Přece jen tudy chodila často a nevšimla si, že by tu měla být tak dobrá kavárna, kde by mělo být narváno. Popravdě tudy chodila jen časně ráno či pozdě večer a to většina podniků bývá zavřená. Povzdechla si. Měla by si víc užívat života. „Voda? V parku byla fontánka, tam ses mohl osvěžit.“ Nedošlo jí, jak to myslí. Na koupání neměla pomyšlení. V černém oděvu, co měla na sobě, jí bylo docela teplo. Potila se a chtěla si jen sednout a nic nedělat. „Vážně? Tak to milý pane Uchiho budete muset zapojit svůj šarm, aby vám to speciálně udělali. Jinak se z té kavárny ani nehnu, dokud tu skvělou zmrzlinu ochutnám.“ Vyplázla jazyk a rozeběhla se směrem, kterým ukazoval. Už se nemohla dočkat osvěžující zmrzliny.
Vběhla do kavárny, rozhlédla se a našla volný stůl. Bylo tu krásně příjemně. Určitě tu měli klimatizaci. Tak s takovou nebude chtít odejít do toho hrozného vedra. Čekala na Kena, až se tu objeví.
Shizuka Yoru
Shizuka Yoru
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 99

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat Aug 08, 2015 8:07 pm

Vyšiel som z nemocnice, nebolo to dlho a objavil som sa práve v uliciach Konohy. Moc som sa nepoflakoval kade tade, skôr som mieril k hlavnej budove, kde sídli Hokage, momentálne Satsuki alebo ako sa tá stará radná volá. Moc som si nevšímal ľudí naookolo, skôr som premýšľal o tom, čo budem robiť, ak mi Satsuki nevyhovie. Najskôr budem musieť čakať na váženého Itachiho. Vôbec som netušil, kade sa práve ten fláka.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sat Aug 08, 2015 9:26 pm

Bola som hlava deravá. Ako inak to popísať? Znova tu nastal istý problém v mojom nie príliš šťastnom chápaní rôznych techník a vecí, ktoré boli spísané vo zvitku. Určite by som to zvládla aj sama.. ale trvalo by to no.. dlho. Na koho so mvšak nenarazila? Bol to Rokuro. Poznala som ho no.. už len preto, že to bol Rokuro. Pravdepodobne jeden z mála ľudí ktorý vedel o tom že som Jinchuuriky Kyuubiho. Pribehla som k nemu a s úsmevom som ho potľapkala po rameni.
"Čo ten zamyslený pohľad?" Spýtala som sa na miesto pozdravu. Predsa len som si.. aspoň myslela, že s ním vychádzam pomerne dobre.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki
Tokubetsu Jounin (Kyuubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat Aug 08, 2015 9:57 pm

Z mojej priamej cesty do hlavnej budovy Konohy ma vyrušila Natsuki Uzumaki, Kyuubi no Jinchuuriki. Potľapkala ma po pleci. Poznal som ju podľa hlasu a keď osm sa na ňu otočil, vedel som, źe je to ona "Veľa problémov. Odpovedal som jej dosť jednoducho. Mal som dôležitejšie veci na práci, ale zastavil som sa, kvôli nej. Predsa len Natsuki som poznal. "Tak čo potrebuješ špunte? " Opýtal som sa jej, pri tom ako som sa na chvíľu pozastavil. Nevedel som, čo potrebuje tentokrát. Či kúpiť saké alebo chce odomňa aby som jej kúpil nejaký iný alkohol ? .. Predsa nemala 18 no a naposledy, naposledy práve toto odomňa požadovala, že ak to neurobím, tak vypustí na mňa líšku.. tak som pre záchranu Konohy kúpil neplnoletej flašku saké.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sat Aug 08, 2015 10:11 pm

"Naah.. neverím, Rokuro Uchiha a veľa problémov? Prečo mi to k sebe nesedí." Poznamenala som ironicky a k tomu s jasnou dávkou sarkazmu. Naozaj ma to príliš neprekvapovalo. On bol on.. Uchihov problémy priťahovali. Napríklad aj toho maníka ktorého som raz sundala v sparingu, Kena.. všetci boli rovnaký. No mala som ich rada, Rokura tiež, fajn chlapík.
"Počuj... nemáš chvíľu čas? Čorkla som istú techniku s ktorou by som potrebovala pomôcť." Čorknutie nebol tak úplne presný výraz, no to teraz bolo jedno. Sledovala som ho dosť naliehavým a prosebným pohľadom. Kto by mi odolal? Stále som sa mohla vyhovárať na Kyuubiho.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat Aug 08, 2015 10:31 pm

Ten jej tón plný irónie a sarkazmu by poznal aj hluchý... Natsuki chcela pomôcť, nuž vedel som, že by som ju mal odmietnuť, ale nedalo mi to sa opýtať. "Super, kde a komu si čorkla techniku? a vlastne o akú techniku ide?" Nemohol som ju predsa len tak odignorovať a hrať sa na zaneprázdneneho. Síce som mal teraz na práci asi o desať stupňov dôležitejšiu vec na práci, tak som si našiel čas ju vypočuť a ak by som jej vedel nejak poradiť, tak by som jej poradil, viac však odo mňa nemohla čakať. Mal som toho v tomto momente až moc.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sat Aug 08, 2015 10:35 pm

Môj pohľad sa zmenil. Povedala som snáď niečo zlé? Tento krát som vyzerala previnilo a až tak.. typom.. "ja nič."
"Nom z knižnice, vlastne som si ju len opísala." Rukou som rozopla jedno z vreciek na veste, z ktorého mi vypadol menší stočený zvitok. Ten som Rokurovi podala.
"Myslím že niečo také ovládaš aj ty.. Kage bunshin no jutsu." Usmiala som sa. Pravdepodobne by mi naozaj vedel pomôcť.. a ušetriť tak čas. Mal však čas sám?
"Ak by si mi pomohol, mohla by som ja pomôcť tebe.. s tými starosťami a tak. Hmm?" Navrhla som. Aj keď som bola len chunin. ne verila som, že by to bolo niečo čo by som nezvládla.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 24 z 29 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29  Next

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: