Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hokageho kancelář

+36
Itachi Uchiha
Minako Nara
Hodnostári
Sarada
Natsuki Uzumaki
Kameko
Yuki Ōkami
Akemi Kagayaki
Ken Uchiha
Kenji Kurama
Rino Hatake
Airis Shiroyaki
Akuma Saito
Hideo Hatake
Ryuuk
Azurashi Shiniko
Soshi
Uzumaki Shinji
Niboru no Kentaro
Sumoru Furasshu
Kuroashi Sanji
Hanabii Hyuuga
Kisuke Uchiha
Seishin Yuna
Tobiru Senju
Killunia
Hikaru Hyuuga
Hana Ichiro
Seito Senju
Marui
Raiki Senju
Yaeko Uzumaki
Shiranui Heiwa
Rokuro
Faito Dansaku
Assasin Senju
40 posters

Strana 13 z 21 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next

Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 13 Empty Hokageho kancelář

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Aug 21, 2014 2:14 pm

First topic message reminder :

Pohled ze shora.

Hokageho kancelář - Stránka 13 Fire-adminbldg

Budova uprostřed skrývá Hokageho kancelář, služební byt a knihovny. Budova vlevo obsahuje sklad zbraní a budova vpravo je určena pro dešifrovační oddělení, laboratoř a kancelář ANBU.

Hokageho kancelář - Stránka 13 Hokage's_office

Hokage Konohy:
[/color]

Naposledy upravil Assasin Senju dne Fri Aug 29, 2014 9:13 pm, celkově upraveno 2 krát
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Hokageho kancelář - Stránka 13 Empty Re: Hokageho kancelář

Příspěvek pro Hana Ichiro Mon Jan 12, 2015 7:32 pm

Keď sem dorazil Rino, bola som momentálne mimo a riešila istú úlohu s niekoľkými shinobi. Vrátila som sa až po nejakej chvíli, ale to už Rino bol preč. Prilepila som síce na dvere odkaz, že tu nie som, ale o tom človek, ktorý sa rozhodol vojsť sem inak než dvermi nemohol vidieť.
Usadila som sa opäť za stôl a pustila sa do toho nudného papierovania, za ten čas, čo som si dala trochu od toho oddych a snažila sa relaxovať, sa mi to tu nakopilo viac než dosť. Nebavilo ma to veľmi. Všetko to čítať, podpisovať, prípadne vyhadzovať...Strašné.
Odrazu niekto zaklopal. Hodila som prekvapený pohľad na dvere. Vstúpte! Vyzvala som človiečika k vstupu a opäť sklopila pohľad k papierom.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Počet příspěvků : 475

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Mon Jan 12, 2015 7:35 pm

*Pomaly vojdem dvonútra a zdvorilo sa ukloním. Počas toho uklonenia som si všimol tvoj prekvapený výraz, ale nič som na to nepovedal a potom som sa postavil a riekol*Hokage-sama mohol by som sa spýtať, či ste ma už priradili do týmu?*Hneď ako som to doriekol tak som sa len mierne usmial a dúfal som, že ak áno tak nebudú v mojom týme nejaký psychopati*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Počet příspěvků : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Tue Jan 13, 2015 7:10 pm

Vošiel nejaký chlapec. Nikdy v živote som ho nepoznala, preto som logicky ani nevedela jeho meno. Čakala som, že sa mi predstaví, ale neurobil to, asi zabudol. Venovala som mu milý úsmev a na chvíľku odstrčila papier na bok. Dobrý deň. Odzdravila som sa mu. Najprv sa mi, prosím, predstav, nech si ťa tu nájdem. Môj tón hlasu bol milý, otvorila som šuflík so spismi a už len vyčkávala, až začujem jeho meno.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Tue Jan 13, 2015 7:16 pm

Kenji Kuramaj*Poviem s úsmevom a čakám až si ma nájde a čo povie. Jej tón hlasu bol milý a mne sa celkom zapáčila, ale potom som sa pozrel von oknom a uvidel menšie zamračenie oblakov a trocha som sa zamračil, ale potom som to nechal tak a znova sa usmial*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Tue Jan 13, 2015 9:02 pm

Takže pochádzaš z klanu Kurama, zaujímavé. Hneď ako som to povedala, začala som sa prehrabávať v zásuvke, chvíľu trvalo než som ho našla, ale predsa. Vytiahla som jeho spis a pootvorila ho. Takže sa špecializuješ na Genjutsu, ani sa nedivím. Bohužiaľ, v Konohe zatiaľ nepoznám nikoho, kto by sa venoval práve tomuto odvetviu, avšak k niekomu by som ťa priradiť mohla. Či budeš mať aj nejakých tímových partnerov, to sa dozvieš neskôr, len čo sa s tými dvoma porozprávam. Zatiaľ ti teda stačí vedieť, že tvojim senseiom je Rino Hatake. Podala som mu jeho fotku, aby aspoň zhruba vedel, ako vyzerá, ak teda nevedel, o koho sa jedná.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Tue Jan 13, 2015 9:04 pm

Vďaka za informáciu, kedy mám potom asi prísť aby som sa s nimi spoznal?*Spýtam sa, keďže neviem čo a jak, taktiež som jeden z najnovších takže neviem ako to chodí. Stále sa pri tom usmievam a dúfam len že to nebola moc hlúpa otázka*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Tue Jan 13, 2015 9:58 pm

Samozrejme mi to nepripadalo ako hlúpa otázka. Neboj sa, dám ti vedieť hneď, ako to budem vedieť na sto percent. Opäť som mu venovala milý úsmev, na čo som spis zavrela a vrátila ho do zásuvky presne na svoje miesto, nech sa mi to tam nepomieša. Komu sa potom v tom chce prehrabovať, keď to všetko nebude uložené presne podľa abecedy, že?
Máš ešte niečo na srdci? Opýtala som sa ho pre istotu, kto vie, možno odo mňa ešte niečo potreboval.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Tue Jan 13, 2015 10:00 pm

Nemôžete mi dať do vtedy nejakú ľahšiu misiu?*Opýtam sa moju prvú otázku a neviem či mi vôbec dáš, tak si nechcem ani predstavovať čo za misiu by si mi dala a tak tam iba stojím s mierným úsmevom a čakám na odpoveď, ale som už vyrovnaný s tým, že asi žiadna misia nebude*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Tue Jan 13, 2015 10:05 pm

Tebe, ako Geninovi samotnému, môžem dať len takú jednoduchú misiu ranku D, a to je väčšinou naháňanie stratenej mačky, verejno prospešné práce, pomoc starším babkám a podobne. Pokiaľ to vážne chceš, nejakú ti môžem dať. Na chvíľku som stíchla a povzdychla si. Jedna babka potrebuje pomôcť s prenášaním nábytku, vo svojom dome robí totiž jarné poriadky a sama to teda nezvláda. Býva tu hneď vedľa tejto budovy, to nájdeš, ak teda budeš mať záujem. Pokrčila som ramenami, bolo to len na ňom, ako sa rozhodne.

//Ak teda budeš chcieť tú misiu splniť, do ulíc napíš dlhší post, kde popíšeš priebeh toho, ako si babke pomáhal, potom si tú misiu môžeš zapísať do splnených ^^
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kenji Kurama Tue Jan 13, 2015 10:08 pm

Hai*Poviem a usmejem sa. Není to teda niečo veľkého, ale aspoň lepšie ako sa ísť flákať po meste, aj keď asi by bolo lepšie to flákanie no neviem sa rozhodnúť, ale ja som už tú misiu prijal a tak by aom ju mal splniť a iba pomaly odchádzam a poviem*Keď to bude s mojím týmom poriešene, tak ma zavolajte *Hneď ako to dopoviem, tak kývnem na pozdrav a pomaly odídem*
Kenji Kurama
Kenji Kurama
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed Jan 14, 2015 7:03 pm

Dlho neprichádzali. Ani jeden z nich. Že by sa niečo stalo na ich misii? Ťažko povedať. Každopádne, potrebovala som si oddýchnuť, bol už večer a ja som nemala náladu sa s tými papiermi babrať, preto som si obliekla dlhý čierny plášť, ako vždy, Hokage klobúk som nechala tu v kancelárii.
Nechcela som, aby si ma ľudia všímali a brali ma ako hlavu dediny, ale ako obyčajného človeka, ako jedného z nich. Takto s nimi splyniem. Možno. Vytvorila som klon, ktorý som tu zanechala, ak by niekto niečo súrne potreboval, a vybrala sa odtiaľ preč. Kto vie kam, proste niekam, kde si môžem prevetrať hlavu a zbaviť sa i toho kúsku stresu, ktorý ma v poslednej dobe neustále prenasledoval. Necítila som sa teda kvôli nemu dobre, tak trochu slabšie. Bolo toho na mňa moc. Práve preto mi taká prechádzka nočnou Konohou pomôže viac než dosť. (presun)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Faito Dansaku Wed Jan 14, 2015 7:46 pm

Do okna vrazil opelichaný poštovní havran. Znaven dlouhou cestou bez přestávky padl k zemi mrtev. Na noze visela zpráva:

Zpráva:
Faito Dansaku
Faito Dansaku
Kyuudaime Mizukage
Kyuudaime Mizukage

Počet příspěvků : 1130

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Wed Jan 14, 2015 8:32 pm

KLON
Nečakala som, že sa tu objaví v takej neskorej hodine nejaký posol, teda vták so správou. Navyše ma prekvapilo, že len čo som mu pootvorila okno, tak zletel na zem a už sa viac nepohol. Bol mŕtvy, jednoznačne.
S trochu znechuteným výrazom som mu z nožičky odmontovala správu, predsa len som nerada šprtala do mŕtvych zvierat a prečítala si to. Vyvalila som oči, na čo som schmatla plášť a vybrala sa priamo za originálom. (presun)
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yaeko Uzumaki Sun Feb 01, 2015 6:42 pm

Už předem mi bylo jasné, že kancelář bude prázdná. Nechtěla jsem si ale její plášť nechávat déle, než je to nutné. Mohlo by to vypadat nepatřičně. Proto jsem se nezastavila, ani když jsem nezaregistrovala ničí chakru.
Assasin-sama by to tu takhle opuštěné nenechal.
Měla jsem za to, že i Kentaro by byl lepší volba než prázdná kancelář a zároveň jsem si kladla za vinu, že jsem odstoupila dříve, než si za mě nová Hokage mohla sehnat náhradu. Dorazila jsem k budově, vystoupala po schodech a zamířila k nejbližším dveřím. Prvnímu úředníkovi, kterého jsem zde našla, jsem doručila Hanin plášť a požádala ho, aby jí ho předal hned jak se vrátí. Takřka zbožně ho položit na stůl vedle dokumentů.
Tak tohle mi na mé bývalé práci nechybí.
Rozloučila jsem se a zamířila do ulic. O misi si zřejmě budu muset říct jindy.

// Přesun
Yaeko Uzumaki
Yaeko Uzumaki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 303

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Feb 19, 2015 7:35 pm

KLON
Dorazila som späť do kancelárie. Za ten čas, čo som tu nebola, sa to tu opäť slušne nazhromáždilo, takže som mala čo robiť. Zaujal ma však plášť...Vedľa dokumentov. Bol to zrejme ten, ktorý som požičala Yaeko, keď sa tu objavil ten...Natao.
Usmiala som sa a povesila ho na vešiak. Ešte ho budem potrebovať. Rokuro...Otočila som sa k nemu čelom a sadla si na kraj stola. Chcela som sa opýtať na priebeh misie, ubezpečil si ma síce, že už s nimi nebude problém, rada by som ale vedieť, čo presne si zistil. Prehla som sa cez tú kopu papierov a vytiahla obálku s odmenou za misiu, ktorú som mu hodila. Skoro som na to zabudla, zaslúžiš si to. Podala som mu ju.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Thu Feb 19, 2015 7:55 pm

Šiel som hneď za Hanou, stál som bez slov v strede miestnosti, až pokiaľ ma Hana neoslovila. Vypadal som asi ako neprítomný, ale to sa zmenilo po jej oslovení.
"Misia prebiehala pomerne jednoducho, prišiel som tam ako zástupca Konohy, aby som uzavrel nejakú dohodu, ale od začiatku im šlo o to ma zajať.. Bolo tam 5 osôb. 4 svalovci a jedna Kunoichi, svalovci to okamžite vzdali, Kunoichi bola mladá, používala druh jutsu, ktorý som ani nejak nepoznal. Jednoducho sa spojila s nejakým pestrofarebným orlom... Bola celkom silná, ale mala nejakú pečať, nechcela ďalej bojovať a tá pečať ju zničila. Volala sa Minako, záhadné bolo, že poznala moje meno... A mám vam po nej odkázať že ich organizácia zaniká. To je v skratke všetko. Yosh a ten náhrdelník..." Ukázal som na ten, ktorý mam na krku a pokračoval ďalej v rozprávaní "...Tak ten zostal po nej, ako ju tá pečať zničila" Dohovoril som a čakal na jej reakciu. Hane som nepovedal úplne všetko. Záhadou mi nebolo len to, ako vedela moje meno, ale aj to prečo som počul jej hlas aj po tom, čo zomrela... Bol to dosť zaujímavý záver misie.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hana Ichiro Thu Feb 19, 2015 9:54 pm

KLON
Na chvíľku som sa zamyslela. Minako. Poznala som ju, už dávnejšie, ešte keď bola malým dieťaťom. Táto organizácia neterorizovala len Konohu, ale aj okolité dediny a Ame sa im nevyhla. Založila som si ruky na hrudi. Nikdy sa mi nezdala ako zlá osoba, preto mi jej bolo tak trochu ľúto. Bola tak mladá. To, že vedela tvoje meno...To je špeciálna technika jej klanu. Na akom princípe pracuje, to ti presne neviem vysvetliť, ale viem, že to má niečo spoločné i s tým orlom. Počula som tiež, že ich duše sú schopné ešte dlhú dobu prežívať na tomto svete, než sa odoberú na ten druhý, či je to však pravda, to povedať neviem. Priradila by som to skôr len k nejakej legende alebo tak niečo. Každopádne, prácu si si splnil dobre, organizácia zaniká, to je hlavné. Usmiala som sa a pohliadla na jeho náhrdelník. Nevyzerá ako nejaká lacná napodobenina. Predpokladám, že je vzácny, inak by ti ho asi nenechávala, tak si ho stráž. Obišla som stôl a sadla si do kresla, takmer ma ani kvôli kopám papierov nebolo vidno, čo ma znervózňovalo.
Hana Ichiro
Hana Ichiro
Kyuudaime Hokage
Kyuudaime Hokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Fri Feb 20, 2015 1:04 pm

"Tak tým sa stáva všetko nevysvetliteľné vysvetleným..." Poznamenal som a možno som sa aj chystal na odchod, predtým ma však napadla jedná otázka, vlastne boli dve. "Neviete kde je Itachi-sama?" Zaznela prvá otázka. Chvíľu som počkal, prehrabol si pravou rukou cez vlasy. "To bude všetko? môžem už odísť?" Zaznela druhá otázka. Ešte ma zaujímalo, kde je originál Hany, ale na to som sa už nepýtal, teraz som mal v pláne už iné veci...
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon Feb 23, 2015 7:13 am

Po malé výměně názorů s Lucyininou sestrou jsem odkráčel až ke kanceláři, věděl jsem přesně co zde chci. Tentokrát jsem nikde nespěchal a proto jsem slušně zaklepal a čekal na vyzváni
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Mon Feb 23, 2015 8:47 pm

Soshi

Nakonec jsem se rozhodl pro následování Kisukeho. Přeci jen, byla to jeho dcera.
Počkal jsem, až si mě před kanceláří všimne, a hluboce jsem se uklonil.
"Omlouvám se, ale zaslechl jsem Váš rozhovor před restaurací.
Víte...já sem tam pracuji v nemocnici. Čtu dětem pohádky a pomáhám jim cítit se lépe. Kdybyste chtěl, mohl bych Vašeho potomka hlídat, pokud nevěříte slečně Airis..."
Byl jstem trochu drzý, ale dal jsem do toho všechno nebo nic.
Soshi
Soshi
Chuunin (Matatabi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 225

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Mon Feb 23, 2015 10:32 pm

Stál jsem kousek přede dveřmi když přišel nějaký hoch a svěřil se mi že nás při rozhovoru poslouchal. Neměl jsem mu to uvnitř za zlé, ostatně dělal bych asi to samé. Na venek jsem však zůstal chladný a odtažitý. "Jsi troufalý" Prohodil jsem dost temným hlasem. "Špehovat takhle vysoce postaveného shinobi a ještě mu to přijít říct doufaje že ti svěří své děti. Určitě ne. Ty děti jsou budoucnost konohy, možná i světa a já rozhodně nenechám jiné dítě aby je vychovávalo." Až teď jsem mu daroval svůj pohled, který rozhodně nebyl příliš přátelský. "Jediné co bys zasloužil je trest." Byl jsem si vědom že i právě on může hrát důležitou roli v mém plánu proto jsem na něj byl zlý asi tak na třetím levelu zdeseti. "Byl bych rád kdyby ses o tom co si slyšel nikde nezmiňoval, přineslo by to jen neštěstí" Snažil jsem se ho jen nějak motivovat, vyhrožování by teď nebylo moudré
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Mon Feb 23, 2015 11:32 pm

Soshi

Bál jsem se. Kdo by se nebál? Ani bych nemrkl a ležel bych na zemi, kdyby se rozhodl ztrestat mě za moji troufalost. Teď jsme ale hráli jiné noty. A v těch jsem byl dobrý. Lepší, než průměrné dítě mého věku.
"Doufal jsem, že mou troufalost oceníte. A nebojte, Vaše tajemství je u mě v bezpečí. Možná víc, než u kohokoli jiného." usmál jsem se a podíval jsem se mu zpříma do očí. V těch mých byl klid. Až přehnaný klid, řekli by mnozí.
"Nemyslel jsem vychovávat. Jen...hlídat. Sem tam mu něco hezkého povědět, aby vědělo, do jakého světa přichází, vyprávět mu o legendách, bájích, a tak...Rozhodnutí je ale samozřejmě na Vás..."
Soshi
Soshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Airis Shiroyaki Mon Feb 23, 2015 11:34 pm

Ze hřbitova jsem zamířila rovnou sem. Tak nějak jsem tušila, že by tu mohl být právě Kisuke, navíc jsem potřebovala mluvit s Hokage. Smetla jsem dvě mouchy jednou ranou, jak se říká. Po cestě do schodů jsem přemýšlela, co udělat. To, co jsem teď byla rozhodnuta udělat může mít vělký dopad na vše, co se mi může stát v budoucnu, ale hodlala jsem to risknout, nic jsem nemohla ztratit. Pro mou smůlu, mé plány byly narušeny tím chlapcem, co si tam...povídal? S Kisukem. Neslyšela jsem je dokonale, ale zaslechla jsem něco o dětech. Snad ten Uchiha neroznáší pomluvy po vesnici. Povzdechla jsem si v duchu. Byl to ale genin. Navíc...ani jednu jsem nechtěla ublížit. Pouze jsem si potřebovala s Kisukem popovídat poněkud jinou formou, protože jsem věděla, že kdykoliv by se sbalil a odešel, ale to právěže nesměl.
Byla jsem naprosto klidná, šla jsem normálním temptem. Kisuke ke mě byl otočený z profilu. Kdyby se na mě podíval, mohl by poznat, že je v mých očích naprosto neviditelnou osobou. Ignorovala jsem ho na nejvyšší urovni co šlo. Když jsem však prošla kolem něj, jako duch v této místnosti, mohl ucítil mé špičky prstů na svém krku. Ranshinshou. Chakra na mé dlani se objevila v uhlu jeho pohledu, kam nemohl vidět. Dokonce i mé chování bylo naprosto normální, toto prostě nemohl čekat. Ranshinshou je něco jako akupunktura. Já se ho dotkla právě na místě, na bodu jeho těla, které by ho mělo ihned dostat do bezvědomí. Pokud by se mi to podařilo. Za pomocí Shunshin no Jutsu bych se dostala za toho chlapce s blond vlasy a udělala mu to samé. Samozřejmě vše by bylo provedeno v naprosté tajnosti, proto stáže, ochranka, či něco podobného by to ani nezaregistrovala. Můj záměr nebyl vůbec krutý, sadistický, nechtěla jsem Kisukemu ublížit, ale nevědomoval si, co vše je v sázce a ten chlapec o tom nejspíš taky věděl a to byla chyba. Příště si budu muset dávat pozor, co kde říkám. Hlavně z toho důvodu, že tuto informaci jsem věděla pouze já a Assasin, Kisuke jí nebral vážně ten chlapec o ní už věděl taky...Ty voleee, že já někdy nedržím hubu!
Airis Shiroyaki
Airis Shiroyaki
Sannin
Sannin

Počet příspěvků : 246

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Soshi Tue Feb 24, 2015 12:30 am

Soshi

Už když jsem skoro skončil s mým návrhem, koutkem oka jsem zahlédl blížící se postavu. Vida, že je to jeden ze sanninů, navíc ten, kterého jsem již dnes viděl, příjemně jsem se usmál a uklonil jsem se.
"Dobrý den, Shiroyaki-dono..." řekl jsem uctivě. Když jsem se ale narovnal, nebyla tam. Jen lehký záchvěv větru mi přivanul myšlenku, že se přesunula kamsi za mě.
Pak jsem ale ucítil tlak na zátylku a...tma. Poslední, co si pamatuji, byl náraz hlavou do země. To zase bude boule.
Soshi
Soshi

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 24, 2015 8:57 am

"Mé rozhodnutí platí" Stihl jsem ještě říct. Když v tom sem v mém zorném poli viděl ženu která mě před chvíli otravovala na ulici. Chtěl jsem ji ustoupit dozadu, jenže než sem stihl udělat celý krok už mé tělo padalo bezvládně k zemi. Jak velí zákon setrvačnosti padal jsem dozadu a hlavou praštil dost hlasitě do dveří za mnou.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 13 z 21 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21  Next

- Similar topics