Sídlo klanu Utsushi
+8
Shin
Ayame Takahashi
Goku
Assasin Senju
Daisuke Utsushi
Kairi Utsushi
Yuuki Botan
Hitomi Yamada
12 posters
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Obytná oblast
Strana 12 z 15
Strana 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Sídlo klanu Utsushi
First topic message reminder :
V sídle žije kromě členů klanu, mezi něž patří Daisuke Utsushi a Naoki Utsushi, také Mizukage Hitomi Yamada s dcerou Kairi Utsushi,
Jelikož byly na Hitomi podniknuty útoky před válkou, je sídlo hlídáno tříčlenným týmem ANBU, který se vždy vystřídá s jiným týmem.
V sídle žije kromě členů klanu, mezi něž patří Daisuke Utsushi a Naoki Utsushi, také Mizukage Hitomi Yamada s dcerou Kairi Utsushi,
Jelikož byly na Hitomi podniknuty útoky před válkou, je sídlo hlídáno tříčlenným týmem ANBU, který se vždy vystřídá s jiným týmem.
- Chodba s pokojemi, koupelnou a WC:
- Obývák:
- Ložnice:
- Dětský pokoj:
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Re: Sídlo klanu Utsushi
Maminka mi pomohla a já se na ní usmála. Pomalu jsem si stoupla, dala si na lokty chrániče a jela pomalinku dopředu.
"Počkám na tebe na konci uličky." Usmála jsem se na ní, nebylo to daleko, vlastně kousíček. Bruslení mě bavilo, problém mi to vůbec nedělalo, i když na nějakém štěrku nebo hrbolcích to bylo horší, balanc jsem měla snad v tomto dobrý. Hlavní bylo, že jsem si to užívala, brusle byly super a ještě lepší ty na led.
Přesun
"Počkám na tebe na konci uličky." Usmála jsem se na ní, nebylo to daleko, vlastně kousíček. Bruslení mě bavilo, problém mi to vůbec nedělalo, i když na nějakém štěrku nebo hrbolcích to bylo horší, balanc jsem měla snad v tomto dobrý. Hlavní bylo, že jsem si to užívala, brusle byly super a ještě lepší ty na led.
Přesun
Kairi Utsushi- Chuunin
- Počet příspěvků : 273
Nakonec jsem je smířlivě pokrčila rameny. Nechala jsem ji, ať má svou volnost. Až se stane kunoichi, bude ji mít hodně. Navíc, proč bch jí měla zakazovat bavit se? Budu jen kousek od ní.
Procházkovým krokem jsem se tedy rozešla za ní. Měla jsem cíl, kvůli kterému jsem dneska šla na procházku a tam jsem Kairi na konci té ulice nasměrovala. Mířili jsme si to na jedno ze cvičišť. Potřebovala jsem si někoho zkontrolovat a ujistit, jak to jde.
,,A co myslíš? Jak mu to jde?" zeptal se z ničeho nic Choumei.
,,Mám špatné tušení, že to tak dobré nebude. Meizu a jeho samehada - to jsou pro něj silní soupeři." odpověděla jsem Nanabimu s povzdechem a dál už jsem pokračovala mlčky, ačkoliv do mě Choumei hučel samé blbosti. (Přesun)
Procházkovým krokem jsem se tedy rozešla za ní. Měla jsem cíl, kvůli kterému jsem dneska šla na procházku a tam jsem Kairi na konci té ulice nasměrovala. Mířili jsme si to na jedno ze cvičišť. Potřebovala jsem si někoho zkontrolovat a ujistit, jak to jde.
,,A co myslíš? Jak mu to jde?" zeptal se z ničeho nic Choumei.
,,Mám špatné tušení, že to tak dobré nebude. Meizu a jeho samehada - to jsou pro něj silní soupeři." odpověděla jsem Nanabimu s povzdechem a dál už jsem pokračovala mlčky, ačkoliv do mě Choumei hučel samé blbosti. (Přesun)
Hitomi Yamada- Hachidaime Mizukage
- Počet příspěvků : 849
Přišel jsem domů s Kairi na krku a řekl jsem: „No dobře, teď už se mně můžeš pustit.“ Jak se pustila, podal jsem jí brusle a řekl: „Tak si je ukliď a přijď do obýváku, ano? Koukneme se na nějaké video.“ Hned jak sem to dořekl, tak jsem ji cvrnknul do čela a šel jsem do obýváku, tam jsem si sedl na sedačku a čekal, až Kairi přijde. Zatím jsem přemýšlel nad tím, na co budeme koukat. „Achjooo, kdyby alespoň chtěla jít spát.“ Pousmál jsem se a koukal se na schodiště, jestli už běží či ne .
Naoki Utsushi- Jounin (Rokubi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 166
Pustila jsem se strýčka a brusle jsem si dala pod botník, protože nahoru na skříň jsem nedošáhla. Měla jsem trošku vlhké oblečení od té vody, proto jsem se šla do pokojíčku se převlíct. Bohužel jsem nenašla žádné domácí oblečení a tak jsem si vzala svůj pandí obleček a doběhla do maminčiné ložnice. Kde ty kazety byly...já vím že tu byly přecéé. Zamyslela jsem se a hledala, ale prostě nenašla. Založila jsem si ruce do sebe a nafoukla tvářičky. Sedla jsem si do tureckého sedu a přemýšlela. Podívala jsem se na tu vysokánskou skříň a rebelsky jsem se usmála. "No jasně, stříň." Usmála jsem se a vzala si tu vysokou stoličku, na kterou jsem vylezla, pořád jsem tam ale nedosáhla, ani při stoupnutí na špičky. Dala jsem si na stoličku pár knížek, stoupla si na špičky a snažila se vzít tu kameru která tam byla. Ještě kousíšek...teda kousíček. Už jsem jí skoro měla!
Kairi Utsushi- Chuunin
Čekal jsem na Kairi a divil jsem se, kde je tak dlouho. ,,Mno nic, půjdu se tam podívat." stoupl jsem si a šel jsem po schodech nahoru. Když jsem přišel před Kairin pokoj, otevřel jsem ho a ona tam nebyla, tak jsem se ulekl a začal ji hledat po baráku. Nakonec jsem ji našel v ložnici. ,,Kairi, co tu děláš?" zeptal jsem se a koukl, jak vymyslela, aby ty kazety sundala dolů, ale nedařilo se jí to. Přišel jsem k ní, sáhl jí na hlavu a řekl: ,,Kairi, já vím, že se na to chceš podívat, ale to opravdu nejde. Hele, až ti bude osmnáct, tak se na to můžeš podívat, teda, jestli ti to povolí maminka." pousmál jsem se, chytl ji kolem pasu a nahodil na rameno jako pytel brambor a šel jsem s ní do obýváku. Na schodech jsem ji chytil a dělal jsem z ní letadélko. Pak jsem ji položil na gauč jako na přistávací dráhu. ,,Tak Kairi, řekni, na jaké video se podíváme? Ale ne na ty, co jsi chtěla, ano? Řekni prostě něco jiného jaké například máš ráda." pousmál jsem se a sedl si vedle.
Když přišel strejda, lekla jsem se padala dozadu, ale chytil mě.
"Etoo...já jsem se jen chtěla podívat." Nafoukla jsem tváře a když si mě přehodil jako nějaký pytel brambor, založila jsem si ruce do sebe a dělala uraženou. V momentě kdy ale začal s letadýlkem jsem se začala usmívat a pak pořehňávat, až jsem přistála.
"Hehéé, tak to bylo fajn." Zazubila jsem se s dírkou mezi předními zoubky. Sedla jsem si k telce do tureckého sedu a pár cédéček přinesla strýčkovy, aby si mohl vybrat.
"Já se moc ráda dívám na Madagascar 3, Shreka mám taky moc ráda, potom Já padouch je super, nebo Doba ledová je fajn. Nooo...potom jsou super ještě Pokemoni, ale ty jsem už viděla mockrát." Nabídla jsem mu všechna tato CDčka, ať si vybere. Vždycky všechno nemusí být podle mě, já měla ráda všechny tyto pohádky, chtěla jsem aby si vybral...i když bych se nejvíc chtěla kouknout na ty kazety! Měla jsem strašné nutkání.
"Etoo...já jsem se jen chtěla podívat." Nafoukla jsem tváře a když si mě přehodil jako nějaký pytel brambor, založila jsem si ruce do sebe a dělala uraženou. V momentě kdy ale začal s letadýlkem jsem se začala usmívat a pak pořehňávat, až jsem přistála.
"Hehéé, tak to bylo fajn." Zazubila jsem se s dírkou mezi předními zoubky. Sedla jsem si k telce do tureckého sedu a pár cédéček přinesla strýčkovy, aby si mohl vybrat.
"Já se moc ráda dívám na Madagascar 3, Shreka mám taky moc ráda, potom Já padouch je super, nebo Doba ledová je fajn. Nooo...potom jsou super ještě Pokemoni, ale ty jsem už viděla mockrát." Nabídla jsem mu všechna tato CDčka, ať si vybere. Vždycky všechno nemusí být podle mě, já měla ráda všechny tyto pohádky, chtěla jsem aby si vybral...i když bych se nejvíc chtěla kouknout na ty kazety! Měla jsem strašné nutkání.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když mi Kairi řekla, na co bychom se mohli koukat a že já mám vybrat co, tak jsem se pousmál a cvrnknul ji do čela. ,,Dobře, co takhle si dát Madagascar 3?" pousmál jsem se a dal to do videa a spustil jsem to. Šel do kuchyně, zatím Kairi seděla na gauči, takže jsem mohl udělat Popcorn. Když jsem ho dodělal, tak jsem se vrátil do křesla, podal Kairi popcorn, ať mlsá u té pohádky. Když jsem nad tím tak přemýšlel, je hezké být strejdou a starat se o ni. Pousmál jsem se a otevřel jsem si Cocacolu v plechovce, kterou jsem měl v lednici, takže byla nádherně studená. Koukl jsem se na Kairi. ,,Chceš taky napít?" podal jsem jí plechovku a koukal jsem se s ní na pohádku.
"Dobřééé." Usmála jsem se jak sluníčku a rukávy si dala přes dlaně, aby mi bylo v tom pandím oblečku teploučko. Strýček mi taky nabídl coca colu a já koukala jak puk. Coca-Cola? To snad můžu. Vzala jsem si jí a napila se, nejdřív trošku a pak o něco víc. Tolik cukru v tom bylo, že už jsem mu to pomalu ani nechtěla vrátit, jako by se mi nabyla všechna ztracená energie!!!
Kairi Utsushi- Chuunin
Pousmál jsem se, když jsem viděl Kairi, jak jí to chutná. Pohladil jsem ji po hlavě. Jenom si to vypij." pousmál jsem se. ,,Jo, Kairi, abych nezapomněl, až to skončí, tak se půjdeme koupat a pak spát, ano?" oznámil jsem jí, aby věděla, co ji čeká. Doufám ale, že se koupat umí sama, pousmál jsem se a koukal dál na Madagascar, který za chvilku končil. 'Hmm, kde asi ta Hitomi je.' pomyslel jsem si. 'Hmm, mno nic.' sebral jsem se, šel jsem nahoru do koupelny a napustil vanu. Dal jsem tam trochu bublin a než skončí pohádka, tak tu bude voda akorát, takže se nemusím ničeho bát. Šel jsem za Kairi říct jí, že je napuštěná vana, tak ať šupitá se koupat, pousmál jsem se.
Strýček mi povolil si vypít Pepsinu. Hned jsem jí do sebe žuchla, no...hned ne, pila jsme jí po čas Madagascaru 3. Bylo tam spoustu směšných scén u kterých jsem se zasmála, stejně jako hodně barev a hudby, prostě super pohádka.
V moment kdy strýček odešel, jsem odešla z obývacího pokoje a vyšlapala schody na půdu. Zavřela jsem za sebou dveře a potichoučku šla dál až ke střešnímu oknu. Bylo ale moc vysoko, proto jsem si vzala pár krabic, ze kterých jsem si udělala stupínek. Vylezla jsem na střechu a sedla si ke komínu. Dnes byl měsíc opravdu zářivý, přivřela jsem oči ze kterých mi ukápla kapička slzy, která se při letu změnila na vločku. Usmála jsem se, chytla se komínu a seděla dál. Bylo tu krásně.
"Doufám že z toho nebude průšvih, toto je nádherný výhled." Zazubila jsem se.
V moment kdy strýček odešel, jsem odešla z obývacího pokoje a vyšlapala schody na půdu. Zavřela jsem za sebou dveře a potichoučku šla dál až ke střešnímu oknu. Bylo ale moc vysoko, proto jsem si vzala pár krabic, ze kterých jsem si udělala stupínek. Vylezla jsem na střechu a sedla si ke komínu. Dnes byl měsíc opravdu zářivý, přivřela jsem oči ze kterých mi ukápla kapička slzy, která se při letu změnila na vločku. Usmála jsem se, chytla se komínu a seděla dál. Bylo tu krásně.
"Doufám že z toho nebude průšvih, toto je nádherný výhled." Zazubila jsem se.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když jsem sešel dolů, tak jsem chtěl říct Kairi, aby se šla koupat, jenomže Kairi tu nebyla. 'A sakra." začal jsem běhat po baráku. Zaslechl jsem nějaký pohyb na půdě, hned jsem tam šel a uviděl krabice na sobě a otevřené okno. 'Hmm.' vylezl jsem druhým oknem a objevil se za Kairi. Sáhl jsem jí na rameno. ,,Copak se děje Kairi?" pousmál jsem se,všiml jsem si, že brečela, bylo mi to divné. Raději jsem byl u ní, aby se jí nic nestalo.
Trošku jsem se lekla, když mi někdo přiložil ruku na rameno. Podívala jsem se na strýčka a se skleněnýma očima jsem se pousmála.
"Maminka se trápí, protože tu není táta. Já to na ní poznám, není to už to co bylo dřív." Přitáhla jsem si k sobě nohy, bylo tu hezky. Rukami jsem si nohy sepla a hlavu si opřela o kolena.
"Maminka si myslí že není dost dobrá, protože je pořád v práci, protože je Mizukage. Tatínek tu není protože je ANBU a chodí na velmi nebezpečné mise. Vždycky když příjdou domů, jsem strašně moc ráda že jsem s nima, ale na to zapomněli víš strýčku. Já mám mámu a tátu radši než ostatní děti v parku, protože oni jsou pořád s nima. Beru to jako dárek, když s nimi můžu být a oni si pořád myslí, že jsou něčím špatní, i když je miluju." Stéklo mi z očí pár slz, až jsem se rozplakala úplně. I ve čtyřech letech jsem si tohoto dokázala všimnout, mrzelo mě to. Že si mysleli že nejsou dobří, ale oni pro mě dělají první poslední, když semnou jsou. Lepší rodiče jsem si nemohla přát, já opravdu ne.
"Maminka se trápí, protože tu není táta. Já to na ní poznám, není to už to co bylo dřív." Přitáhla jsem si k sobě nohy, bylo tu hezky. Rukami jsem si nohy sepla a hlavu si opřela o kolena.
"Maminka si myslí že není dost dobrá, protože je pořád v práci, protože je Mizukage. Tatínek tu není protože je ANBU a chodí na velmi nebezpečné mise. Vždycky když příjdou domů, jsem strašně moc ráda že jsem s nima, ale na to zapomněli víš strýčku. Já mám mámu a tátu radši než ostatní děti v parku, protože oni jsou pořád s nima. Beru to jako dárek, když s nimi můžu být a oni si pořád myslí, že jsou něčím špatní, i když je miluju." Stéklo mi z očí pár slz, až jsem se rozplakala úplně. I ve čtyřech letech jsem si tohoto dokázala všimnout, mrzelo mě to. Že si mysleli že nejsou dobří, ale oni pro mě dělají první poslední, když semnou jsou. Lepší rodiče jsem si nemohla přát, já opravdu ne.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když mi Kairi řekla, co měla na srdci, vzalo mě to. Vzal jsem si ji do náruče a řekl: ,,Víš Kairi, jsme na tom stejně. Nikdy bych si nemohl přát lepší rodiče, než máš ty. Já bych si je přál také za rodiče. Víš, pořád si říkám, že jsem sám a že mi furt někdo chybí, ale když ke mně přišla tvoje maminka a tvůj tatínek, tak jsem byl rád. Starali se o mě. Také jsem byl štastný a to je co říct. Víš, já se teď snažím splatit dluh, co oni mi dali. Když jsem byl jako ty, tak mě chránili a učili, mno a teď já jsem přebral to břímě a jsem tu s tebou, protože jsi má rodina, Kairi, a já nerad vidím někoho z rodiny trpět." pousmál jsem se a pohladil Kairi po hlavě. ,,Nechci ti nic říkat, ale máš tam napuštěnou vanu a jestli Hitomi přijde a ty nebudeš v postýlce, tak mě zabije." pousmál jsem se.
Chytla jsem se strýčka a poslouchala ho.
"Um...Ale oni to neví a pořád si to myslí. Já se jim ale bojím říct že je mám moc ráda. Já jsem si řekla mockrát že jim to řeknu, ale jsem srab...Jsem ráda, že si tu semnou strýčku." Přitiskla jsem obličej k jeho rameni a pomalu přestávala plakat. Když zmínil vanu, ošudlala jsem si oči od slz.
"Nezabije, stačí když se vykoupu a...podíváme se spolu pak ještě na televizi, prosím?" Pohled jsem zabodla do jeho očí a čekala na odpověď.
"Um...Ale oni to neví a pořád si to myslí. Já se jim ale bojím říct že je mám moc ráda. Já jsem si řekla mockrát že jim to řeknu, ale jsem srab...Jsem ráda, že si tu semnou strýčku." Přitiskla jsem obličej k jeho rameni a pomalu přestávala plakat. Když zmínil vanu, ošudlala jsem si oči od slz.
"Nezabije, stačí když se vykoupu a...podíváme se spolu pak ještě na televizi, prosím?" Pohled jsem zabodla do jeho očí a čekala na odpověď.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když mi Kairi řekla, že je srab, tak jsem se pousmál a cvrnknul ji do čela. ,,Kairi, ty nejsi srab. To já jsem srab. Nedokážu říct jedné holce, že ji mám rád, né rád, já ji spíš miluji. Nedokážu jí to říct, protože se bojím, jsem srab a to ani nevím, jestli by ona mě měla ráda." pousmál jsem se. ,,Mno hele, ty půjdeš do vany se pořádně umýt, jasný? Žádné, že se opláchneš a toť vše." pousmál jsem se. ,,Mno na další pohádku, tak dobře můžeme, ale něco k večeři si dáš, ano? Copak bys chtěla?" optal jsem se a sešel s ní ze střechy ke koupelně. ,,Tak šup, a já jdu udělat tu večeři." pousmál jsem se.
Další cvrnknutí do čela, povzdechla jsem si a pak se pousmála.
"Ooo, tobě se líbí nějaká dívka? Tak jí prostě někam pozvy, drž se s ní za ruku a dej jí pusu. Když je doma táta, tak vždycky dá mámě ruce kolem pasu a pusu, zkus to taky." Usmála jsem se na něj pohotově. U mě se něco jako láska mezi mužem a ženou neobjevila, takže jsem to brala s velmi velkou lehkostí, jako by to nic nebylo.
"Um, neboj se, vykoupu se." Slezli jsme ze střechy až ke koupelně a já se na něj podívala a zapřemýšlela.
"Dala bych si špagety." Hned jsem při tom zaběhla do koupelny, kde jsem si vlezla do vany a přivřela oči. Myslela jsem na dnešek a na toho pána, spoustu špatných vzpomínek, především když se mi tam zjevila máma se svou ránou na ruce. Kolem mě se začalo znovu ochlazovat, že voda byla alespoň na 3°C. Oteřela jsem oči, pořád jsem to neuměla ovládat, bylo to omylem. Vylezla jsem z vody, už umytá a rychle se zabalila do svýho župánku a potom do pyžama. Soupla jsem si k zrcadlu, kde jsme viděla sebe, přivřela jsem znovu oči, které jsem otevřela a vedle mě jsem v zrcadle viděla maminku s tatínkem. Nebyli tam dlouho, když jsem mrkla, znovu zmizeli. Povzdechla jsem si a sešla dolů, snažila jsem se o úsměv.
"Dobře, na co se teda podíváme teď?" Zvědavě jsem se podívala na strýčka, který dělal večeři.
"Ooo, tobě se líbí nějaká dívka? Tak jí prostě někam pozvy, drž se s ní za ruku a dej jí pusu. Když je doma táta, tak vždycky dá mámě ruce kolem pasu a pusu, zkus to taky." Usmála jsem se na něj pohotově. U mě se něco jako láska mezi mužem a ženou neobjevila, takže jsem to brala s velmi velkou lehkostí, jako by to nic nebylo.
"Um, neboj se, vykoupu se." Slezli jsme ze střechy až ke koupelně a já se na něj podívala a zapřemýšlela.
"Dala bych si špagety." Hned jsem při tom zaběhla do koupelny, kde jsem si vlezla do vany a přivřela oči. Myslela jsem na dnešek a na toho pána, spoustu špatných vzpomínek, především když se mi tam zjevila máma se svou ránou na ruce. Kolem mě se začalo znovu ochlazovat, že voda byla alespoň na 3°C. Oteřela jsem oči, pořád jsem to neuměla ovládat, bylo to omylem. Vylezla jsem z vody, už umytá a rychle se zabalila do svýho župánku a potom do pyžama. Soupla jsem si k zrcadlu, kde jsme viděla sebe, přivřela jsem znovu oči, které jsem otevřela a vedle mě jsem v zrcadle viděla maminku s tatínkem. Nebyli tam dlouho, když jsem mrkla, znovu zmizeli. Povzdechla jsem si a sešla dolů, snažila jsem se o úsměv.
"Dobře, na co se teda podíváme teď?" Zvědavě jsem se podívala na strýčka, který dělal večeři.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když jsem přišel do kuchyně a Kairi řekla špagety, tak jsem se kamenným výrazem koukal, jak bych je měl udělat. 'Mno, nebudu si nalhávat, to nedokážu.' vytáhl jsem z mrazáku pizzu a dal ji do trouby, počkal jsem si až se to udělá. V tom ale už tu byla Kairi a já se pousmál. ,,Mno, vyber si, co chceš. Kairi, umyla ses pořádně?" optal jsem se a koukal na ni. Když začala pípat trouba, tak jsem vyndal pizzu a dal ji na talíř, rozkrájel jsem ji na trojúhelníky. ,,Tak jdeme k telce a bude véča." pousmál jsem se. ,,Kairi, promiň, ale špagety neumím." pousmál jsem se nevinně a sedl si do křesla a položil talíř z pizzou na stůl.
Strýček připravil pizzu. Vůbec mi to nevadilo, i tu jsem měla moc ráda, takže když přišel, jen jsem mávla rukou. že to nevadí.
"Tohoto se najíme stejně víc." Zazubila jsem se a dala si nohy do tureckého sedu s tím. že jsem tam pustila Dobu ledovou.
"Haii, umyla." Kecla jsem na konec nevině a vzala si trojuhleniček pizzy a spokojeně papkala u pohádky.
"Tohoto se najíme stejně víc." Zazubila jsem se a dala si nohy do tureckého sedu s tím. že jsem tam pustila Dobu ledovou.
"Haii, umyla." Kecla jsem na konec nevině a vzala si trojuhleniček pizzy a spokojeně papkala u pohádky.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když Kairi jedla u pohádky, tak jsem se pousmál a oddechl jsem si. Když mi řekla že je to jedno, že má taky Pizzu ráda byl jsem šťastný, ale co dodat, ležel jsem tak v křesle a zničehonic jsem zavřel oči. Už jsem skoro spal, byl jsem dost unaven, ale tak věděl jsem že Kairi dlabe a kouká na pohádku, tak je všechno v pořádku. Pousmál jsem se a snažil se neusnout tvrdě, abych aspoň slyšel kdyby Kairi něco potřebovala .
U pohádky jsem snědla svou dávku pizzy a dívala se dál. Bylo to super, bylo sice asi už něco kolem deváté hodiny a Doba ledová skončila. Koukla jsem se na strýčka, který ale pomalu spal, já byla pořád ready. Vzala jsem jiný cédo, teď jsem tam už pustila Medvědí bratry. Znovu jsem si sedla na sedačku, dala si na hlavu kapuci s pandíma ouškama a hlavu si položila na polštářek a nožky jsem si dala víc ke strýčkovy, abych si je zahřála. Pomalu mi začali padat víčka, ale neusla jsem, zatím.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když jsem slyšel, jak Kairi dala jinou pohádku, tak jsem si řekl: ,,To se jí ještě nechce spát." když u mě byly Kairiny nožičky, tak jsem se pousmál. Chce se ohřát, asi je jí zima. Sebral jsem se, šel jsem k sobě do pokoje a vzal deku. Přišel jsem zpátky a přikryl ji pořádně. Pousmál jsem se a sedl si zase do křesla. Katanu, co mám pořád na zádech, jsem si sundal a položil na zem, abych se mohl lépe opřít a koukal jsem dál na pohádku s přivřenýma očima.
Začala jsem pomalu zívat. Strýček mě přikryl dekou, do které jsem se zabubala a dál se dívala na televizi. Ta cola mi dovolila být odolnější vůči spánku. Jenže ne tak moc. Po nějaké době jsem přivírala oči, až jsem je úplně zavřela a tvrdě usnula. Dnešek byl hodně namáhavým dnem.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když jsem zahlédl, jak Kairi usnula, tak jsem se sebral a vypnul jsem pohádku. Vzal jsem Kairi a odnesl ji do pokoje. Tam jsem ji položil do postele a přikryl ji a pohladil ji po hlavě. Odešel jsem do svého pokoje a lehl si taky do postele a pomalu usínal. Pořád jsem myslel na to, co se dělo na tom cvičišti. Radši bych umřel sám, než aby někdo ublížil členovi z mé rodiny.
Ráno jsem se pomalu probudila, prošudlala jsem si oči, nazula si bačkůrky a odešla do kuchyně, kde jsem si vzala mlíko a napila se. Unaveně a rozespale jsem se docápala k sedačce, na kterou jsem si sedla a pustila si telku. Vzala jsem si i deku, kterou jsem se přikryla. Dívala jsem se nějakou chvilku na pohádku, ale byla jsem tak moc unavená, že jsem hned vytuhla a znovu lehce usnula.
Kairi Utsushi- Chuunin
Když jsem slyšel, že se spustila televize, tak jsem se probudil, koukl na kalendář a uviděl, že je dneska Mikuláš. Otevřel jsem skříň a vyndal kufr, kde bylo čertovské oblečení. Oblékl jsem si ho. Řetěz kolem pasu, pytel do ruky a šel jsem potichoučku do obýváku, kde Kairi spala u televize. Začal jsem rachotit za rohem řetězem a dělal jsem divné zvuky "BLBLBLBLBLB". Potom jsem vyběhl zpoza rohu a křičel jsem "A do pytle holčičko!" aspoň nějak jí postrašim.. pousmal jsem se a běžel k ní.
Strana 12 z 15 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Naruto Stories: Go on - Revival :: RPG hra :: NS - Revival :: Herní místnosti :: Mizu Renmei :: Kirigakure :: Obytná oblast
Strana 12 z 15
Povolení tohoto fóra: