Budova Tsukikage
+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters
Strana 5 z 31
Strana 5 z 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Budova Tsukikage
First topic message reminder :
Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Budova Tsukikage
Omluvně jsem se na ní podívala a potom na dveře...To se vsákne, určitě! I tak jsem zase vykouzlila úsměv. "To je fuk, budu vám říkat...Nevím...jak bych jí měla říkat?" Podívala jsem se na Kenaie. Ten byl ale zaostřený pohledem na Shiu. Jenže se pak ozval Koda. "Říkej jí Bá-chan." Zašklelil se na mě. Nepřišla mi ale nijak stará, proto jsem ještě zapřemýšlela a nechala to čas, než mě něco napadne. "Chtěla bych svitek na Kuchiyoseeee!" Usmála jsem se na ní jakoby nic a pak mě napadla nějaká přezdívka. "YES! Hele kluci, co třeba Semapai Aiméééé!." Zazubila jsem se na ně a Koda se jen začal řehňat a dal palec nahoru. Pak jsem ale spatřila pavouka pod stolem a hned jsem si ho dala do ruky. "Jů, budu mít štěstí!" Zasmála jsem se a natáhla ho na Ayame. "Přejte si něco Sepai Aimé!"
Kaomi- Genin
- Počet příspěvků : 77
Začala jsem se přehrabovat po stole a v šuplících, dokonce jsem přešla k velké skříni v rohu, otevřela ji a prohledala, ale svitek s technikou ne a ne najít.
„Nejspíš si pro ni budeš muset zajít do archivu,“ oznámila jsem jí s tichým povzdechem. A já si musím začít dělat větší zásobu svitků v kanceláři...
Došla jsem zpátky ke křeslu a posadila se, jenže v tu chvíli přede mě Kaomi strčila ruku s pavoukem. Okamžitě jsem se i s židlí (naštěstí kolečkovou) přesunula až k prosklené stěně a dala si ruku před oči. Jako malé dítě.
„Já tak nesnáším...“ „Děti,“ dokončila za mne Shi s pohledem upřeným na Kaomi. Mezi prsty jsem udělala malou mezírku a vykoukla jí na tygřici. „Jsem si naprosto jistá, že jsem chtěla říct pavouky.“
„Dej tu věc někam hodně, hodně daleko,“ řekla jsem jí svoje přání. „Nejlépe do kbelíku s vodou,“ přisadila si Shi.
„Nejspíš si pro ni budeš muset zajít do archivu,“ oznámila jsem jí s tichým povzdechem. A já si musím začít dělat větší zásobu svitků v kanceláři...
Došla jsem zpátky ke křeslu a posadila se, jenže v tu chvíli přede mě Kaomi strčila ruku s pavoukem. Okamžitě jsem se i s židlí (naštěstí kolečkovou) přesunula až k prosklené stěně a dala si ruku před oči. Jako malé dítě.
„Já tak nesnáším...“ „Děti,“ dokončila za mne Shi s pohledem upřeným na Kaomi. Mezi prsty jsem udělala malou mezírku a vykoukla jí na tygřici. „Jsem si naprosto jistá, že jsem chtěla říct pavouky.“
„Dej tu věc někam hodně, hodně daleko,“ řekla jsem jí svoje přání. „Nejlépe do kbelíku s vodou,“ přisadila si Shi.
"Fááájn." Usmála jsem se na ní a trošku se zamyslela. Teda až do doby co se tak rychle odplazila pryč. No co je, byl to jen hezkej černej chlupatej pavouk xD. Navíc mě docela dost naštvalo jak Shi dokončila větu, šlehla jsem po ní naštvaný výraz. "A kdo by měl rád takovou drzou mluvící čičinu." Zabrblala jsem si pod nos, ale pak jsem se jen usmála. Nemyslela jsem to vážně...no možná.
Znovu jsem se podívala na Senpai Aime a v hlavě mi poletovaly ďábelské nápady. Ty jsem ale vypustila a došla k ní, pavouka jsem si přikryla druhou rukou, aby se na něj nekoukala. "Vy se jich bojíte?" Usmála jsem se na ní. Nejlepší způsob jak přestat vždy byl je na někoho hodit, ale takovej tyran jsem zase nebyla. "Měla jsem za to že Tsukiokukigake má být statečná a ne posera." Řekla jsem docela vážně a pak se pousmála.
Znovu jsem se podívala na Senpai Aime a v hlavě mi poletovaly ďábelské nápady. Ty jsem ale vypustila a došla k ní, pavouka jsem si přikryla druhou rukou, aby se na něj nekoukala. "Vy se jich bojíte?" Usmála jsem se na ní. Nejlepší způsob jak přestat vždy byl je na někoho hodit, ale takovej tyran jsem zase nebyla. "Měla jsem za to že Tsukiokukigake má být statečná a ne posera." Řekla jsem docela vážně a pak se pousmála.
Kaomi- Genin
Tygřice Kaomi opětovala nevraživý pohled. Nakonec se zvedla ze sedačky a začala obezřetně přecházet kolem medvědů. Občas zašla tak daleko, že do toho velkého šťouchla čumákem, hned na to však vždycky uskočila několik stop do strany, jako by měla na nohách pérka.
Mezitím ke mně došla Kaomi. Opatrně jsem vykoukla zpoza své ruky a zjistila, že pavouk je chráněn tou Kaominou. „Řekněme, že s nimi nemám nejlepší zkušenosti,“ řekla jsem jí a udělala drobné gesto pravou rukou. Mohla ucítit lehké šimrání na dlaních, to když se kolem pavouka semkly okvětní lístky irisu a udělali z něj mastný flek. (Hana Sousou v opravdu miniaturní verzi xD)
Sladce jsem se na ni usmála. „Umyvadlo je vedle.“ Ukázala jsem na jedny ze dveří vedoucích z místnosti.
Mezitím ke mně došla Kaomi. Opatrně jsem vykoukla zpoza své ruky a zjistila, že pavouk je chráněn tou Kaominou. „Řekněme, že s nimi nemám nejlepší zkušenosti,“ řekla jsem jí a udělala drobné gesto pravou rukou. Mohla ucítit lehké šimrání na dlaních, to když se kolem pavouka semkly okvětní lístky irisu a udělali z něj mastný flek. (Hana Sousou v opravdu miniaturní verzi xD)
Sladce jsem se na ni usmála. „Umyvadlo je vedle.“ Ukázala jsem na jedny ze dveří vedoucích z místnosti.
Kenai koukal celou dobu na Shi jako na svou oběť, ale když i on si jí trošku očuchal, jen si povzdechl a sedl. "Budeš takto uskakovat dlouho?" Podíval se na Shi jak na cvoka. Koda přicupkal až ke Kenaiovi a zavěsil se mu na hřbetě koukajíc na Shi. "Kdo to je bro?" Zeptal se Kenaie, ale ten jen mlčel.
Já ale ucítila lehtání v dlaních a pak mi to duplo. Hned co umřel jsem ztuhla jak poleno a zadržovala slzy. Zamračila jsem se se slzami v očích na Senpai Aime a došla k oknu, které jsem otevřela a dala pavoučka do květináče. Byla jsem naštvaná že jsem měla chuť to okno i rozbít, teď se mi to přání nesplní! "Takto jste mi zrušila přání víte o tom?" Sklesle jsem se koukala na květináč a potom na ní. Povzdechla jsem si a popřemýšlela nad otázkou co mi před tím dala. "Ten Ex spadl ze stráně...je mi to líto, neměl mi říkat že jsem dítě." Řekla jsem to s takovým výrazem v obličeji, že by tomu uvěřil snad každej.
Já ale ucítila lehtání v dlaních a pak mi to duplo. Hned co umřel jsem ztuhla jak poleno a zadržovala slzy. Zamračila jsem se se slzami v očích na Senpai Aime a došla k oknu, které jsem otevřela a dala pavoučka do květináče. Byla jsem naštvaná že jsem měla chuť to okno i rozbít, teď se mi to přání nesplní! "Takto jste mi zrušila přání víte o tom?" Sklesle jsem se koukala na květináč a potom na ní. Povzdechla jsem si a popřemýšlela nad otázkou co mi před tím dala. "Ten Ex spadl ze stráně...je mi to líto, neměl mi říkat že jsem dítě." Řekla jsem to s takovým výrazem v obličeji, že by tomu uvěřil snad každej.
Kaomi- Genin
Když mě strážní dovedli před budovu nebyl jsem vůbec překvapen. Vysoká budova, která je vidět už od brány. Po tom co jsme vstoupili tak jsme šli po schodech, bylo jich opravdu hooodně.
"Hej Niichan, asi se proměním na něco s křídly" šlo vidět jak už nemůže...
"Až vyřídíme naši zprávu u Tsukikage, tak se tu zdržíme pokud to okolnosti dovolí. A pak s budeš moct odpočinout" sáhl jsem nenápadně do kapsy a zjistil jsem že už nemá lízátka, tak jsem jí věnoval vlídný úsměv.
Když jsme se konečně dostali ke kanceláři Tsukikage tak jsem přišel ke dveřím, byl jsem trochu nervozní protože na mě koukal velký lev jakoby si ze mě chtěl udělat svačinu. Sebral jsem odvahu a zaklepal jsem
"Hej Niichan, asi se proměním na něco s křídly" šlo vidět jak už nemůže...
"Až vyřídíme naši zprávu u Tsukikage, tak se tu zdržíme pokud to okolnosti dovolí. A pak s budeš moct odpočinout" sáhl jsem nenápadně do kapsy a zjistil jsem že už nemá lízátka, tak jsem jí věnoval vlídný úsměv.
Když jsme se konečně dostali ke kanceláři Tsukikage tak jsem přišel ke dveřím, byl jsem trochu nervozní protože na mě koukal velký lev jakoby si ze mě chtěl udělat svačinu. Sebral jsem odvahu a zaklepal jsem
Akio- Chuunin
- Počet příspěvků : 212
Chuunin přivedl Akia a Soru přímo před dveře kanceláře, kde je opustil.
„Pak doufám, že sis nepřála něco důležitého,“ řekla jsem jenom a sledovala její počínání. Ani trochu mi toho stvoření nebylo líto. A už jen z pomyšlení, že ho našla u mě v pracovně mi vyvolávalo mrazení na zádech. Co kdyby jich tu bylo víc?
Když mi oznámila, kde je Ex, pozorně jsem se na ní chvíli dívala. Pak jsem se usmála. „Ex pořád někam padá. Za pár dní se tu zase ukáže...Pokud pod tou strání nenajde tajnou knihovnu. To by nejspíš zapomněl, že nějaká Tsuki vůbec existuje.“
Někdo zaklepal. „Můžu ti ještě nějak pomoci?“ zeptala jsem se Kaomi, ale pohledem jsem sledovala poskakující Shi.
Tygřice ještě několikrát oběhla kolem medvědů, než se před nimi posadila s výrazem naprostého andílka. Přesně takhle se tvářila, když si chtěla hrát. Kdybyste jí v tuhle chvíli hodili míček z okna, můžete si být jisti, že se za ním bez váhání vrhne a ještě přidá bojový pokřik.
„Pak doufám, že sis nepřála něco důležitého,“ řekla jsem jenom a sledovala její počínání. Ani trochu mi toho stvoření nebylo líto. A už jen z pomyšlení, že ho našla u mě v pracovně mi vyvolávalo mrazení na zádech. Co kdyby jich tu bylo víc?
Když mi oznámila, kde je Ex, pozorně jsem se na ní chvíli dívala. Pak jsem se usmála. „Ex pořád někam padá. Za pár dní se tu zase ukáže...Pokud pod tou strání nenajde tajnou knihovnu. To by nejspíš zapomněl, že nějaká Tsuki vůbec existuje.“
Někdo zaklepal. „Můžu ti ještě nějak pomoci?“ zeptala jsem se Kaomi, ale pohledem jsem sledovala poskakující Shi.
Tygřice ještě několikrát oběhla kolem medvědů, než se před nimi posadila s výrazem naprostého andílka. Přesně takhle se tvářila, když si chtěla hrát. Kdybyste jí v tuhle chvíli hodili míček z okna, můžete si být jisti, že se za ním bez váhání vrhne a ještě přidá bojový pokřik.
"Jo to teda bylo...Přála jsem si jednorožce na duze, takový přání je dost cennný." Nafoukla jsem tváře a povzdechla si. Ta asi měla dost nahnáno z pavouků, bylo to dost divný, myslela jsem si že Senpai Aime se nebojí ničeho! No, měla jsem aspoň věc kterou jsem věděla, že si vymrním cokoliv...vždy vzít s sebou pavouka když vím, že by mi to nedovolila! "A proč se vůbec bavíte s tím EX? Viděla jsem v televizi že když má někdo Ex, většinou se spolu už nebavili." Zamyslela jsem se nad tím, fakt to bylo moc divný! No, možná se s ním bavila jen proto aby zůstal ve vesnici...kdo ví. Při její otázce po tom zaklepání jsem se usmála do široka. "Toho UNICORNA!" Rozzářili se mi oči. Tak když už mi to přání zmařila, může mi ho už jen proto splnit ne.
Kaomi- Genin
„Jasněěě...“ záměrně jsem protáhla odpověď na její přání a musela si připomenout, že je jí přece jenom pořád sedm. Opřela jsem se do křesla a promnula si spánky.
Pak jsem se musela zasmát nad její otázkou. „Ex není můj Ex. Je to jeho jméno,“ vysvětlila jsem jí s pobaveným úsměvem na rtech. Pak jsem se konečně otočila směrem ke dveřím a zavolala: „Dále!“
Pak Kaomi znovu vykřikla svoje přání. „Shi, sežeň jednorožce,“ řekla jsem tygřici. „Tenshi, sežeň jednorožce,“ hodila to okamžitě na leoparda na pohovce. Ten se jenom zvedl, seskočil na zem a pokud už Akio otevřel dveře, proběhl jimi ven, poslušně se vydajíc hledat mýtické stvoření. A tak to u nás chodilo naprosto normálně.
Pak jsem se musela zasmát nad její otázkou. „Ex není můj Ex. Je to jeho jméno,“ vysvětlila jsem jí s pobaveným úsměvem na rtech. Pak jsem se konečně otočila směrem ke dveřím a zavolala: „Dále!“
Pak Kaomi znovu vykřikla svoje přání. „Shi, sežeň jednorožce,“ řekla jsem tygřici. „Tenshi, sežeň jednorožce,“ hodila to okamžitě na leoparda na pohovce. Ten se jenom zvedl, seskočil na zem a pokud už Akio otevřel dveře, proběhl jimi ven, poslušně se vydajíc hledat mýtické stvoření. A tak to u nás chodilo naprosto normálně.
"Aha, to je dost divný jméno..." Podotkla jsem už tak letmo a posadila se na křeslo někde v koutě. Kenai zatím vyběhl ven před budovu trhat bobulky, asi měl chudák hlad. Koda mi zatím skočil na klín a já ho začala škrabkat za ušima a byla rozhodnutá se nezvednout, dokud toho jednorožce nebudu mít! "Kodo? Co ti Ex spolu dělají v tý posteli? Viděla jsem to v telce, já teda skákat umím, ale na někom si myslím že je to dost nepohodlný a vlastně to i asi bolí když někdo na někom skáče..." Fakt to bylo dost divný. Problém byl v tom, že jsem to říkala nahlas, ale to nikoho zajímat nemuselo, neuměla jsem moc šeptat. "No nevím, u nás se skáče v keřích a bratr mi řekl že tam medvědi loví veverku, která jim později přinese medvídě." (totální s*ačka, ale neřešte xD) No něco na tom bylo, ale pak jsme to vypustila u hlavy a přemýšlela nad něčím jiným...Nad Unicornem!
Kaomi- Genin
Chvíli poté co jsem zaklepal na dveře jsem uslyšel hlas který mě pobízel ať vstoupím. Moc jsem neváhal rychle jsem otevřel a spolu se Sorou jsme vstoupili do místnosti. Vypadalo to tam docela podobně jako u Mizukage-sama. Až na to že místo jednoho lva po mě teďka vylezl medvěd,tygřice, usměvavá dívka o něco menší než Sora a za stolem seděla Tsukikage-sama. To je jako v ZOO, pomyslel jsem si, ale nedal jsem to nijak najevo.
"Zdravím Tsukikage-sama" když jsem se hluboce uklonil tak mi Sora šeptla.
"Nemám se změnit taky v nějáké zvíře Niichan?" než jsem stihl odpovědět už se mi k noze lísala kočička. Bylo mi trochu trapně, přece jen nevím co můžu od Tsukikage očekávat.
"Omluvte Tsukikage-sama" snažil jsem se zamaskovat stud širokým úsměvem, přičemž jsem se drbal ve vlasech.
"Zdravím Tsukikage-sama" když jsem se hluboce uklonil tak mi Sora šeptla.
"Nemám se změnit taky v nějáké zvíře Niichan?" než jsem stihl odpovědět už se mi k noze lísala kočička. Bylo mi trochu trapně, přece jen nevím co můžu od Tsukikage očekávat.
"Omluvte Tsukikage-sama" snažil jsem se zamaskovat stud širokým úsměvem, přičemž jsem se drbal ve vlasech.
Akio- Chuunin
V tom trapném okamžiku se najednou začal vesnicí otřásat velký hluk z vesnice a popraskali okna. Vypadalo to že se něco děje, tak jsem rychle vyběhl abych viděl co se tam děje...
/přesun
/přesun
Akio- Chuunin
Najednou se něco stalo...Takový obří rána, že jsem se lekla. Koda mě vylezl na záda a já doutíkala k oknu a z něho viděla démona. "Tak to je hustýýýý!!!" Otevřela jsem pusu při pohledu na to, jak velký jen byl. Koda byl dokonale podělanej, proto zalezl do vedlejší místnosti v pracovně a schoval se. Já se jen s jiskřičkami v očích koukala na to monstrum. "YES! Kenaii, toho dáš na pohodu že jo?!" Křikla jsem dolů na Kenaie, co trhal bobulky a byl docela dost přecpanej.
"Prosím, prosím, prosím, prosím, prosííííííím!" Otočila jsem se na Tsukikage...Já a Kenai mu upravíme ciferník!
"Prosím, prosím, prosím, prosím, prosííííííím!" Otočila jsem se na Tsukikage...Já a Kenai mu upravíme ciferník!
Kaomi- Genin
S protočením očí a pobaveným úsměvem jsem poslouchala Kaomino přemýšlení nahlas, než dovnitř vešel Akio a Sora.
„Zdravím,“ opětovala jsem mu pozdrav. Chtěla jsem se zeptat, jak jim mohu pomoci, ale v tu chvíli jsem ucítila, že někdo překonal hranici vesnice od zalesněné strany. O okamžik později se všechno otřáslo.
Otočila jsem se k prosklené stěně, která se vzápětí vysypala z rámů. Vyskočila jsem ze židle a odtáhla Kaomi od okna a létajících střepů a pokud to bylo nutné, dostrkala jsem ji až ke dveřím.
„Ty se do boje nezapojíš,“ řekla jsem jí rovnou. „Mám pro tebe důležitější práci. Budeš evakuovat obyvatelstvo. Pojď,“ Otevřela jsem dveře a počkala, až všichni vyjdou ven. Teprve pak jsem se rozeběhla ven.
(přesun)
„Zdravím,“ opětovala jsem mu pozdrav. Chtěla jsem se zeptat, jak jim mohu pomoci, ale v tu chvíli jsem ucítila, že někdo překonal hranici vesnice od zalesněné strany. O okamžik později se všechno otřáslo.
Otočila jsem se k prosklené stěně, která se vzápětí vysypala z rámů. Vyskočila jsem ze židle a odtáhla Kaomi od okna a létajících střepů a pokud to bylo nutné, dostrkala jsem ji až ke dveřím.
„Ty se do boje nezapojíš,“ řekla jsem jí rovnou. „Mám pro tebe důležitější práci. Budeš evakuovat obyvatelstvo. Pojď,“ Otevřela jsem dveře a počkala, až všichni vyjdou ven. Teprve pak jsem se rozeběhla ven.
(přesun)
Hned co začalo praskat okno, zakryla jsem oči dlaněmi, ale to už mě odtáhla pryč. Docela jsem se lekla, ale nebylo to nijak závratný. "C-co? Ale...ale." Ani jsem to nestačila doříct a už mi zadala jiný úkol, ale nijak jsem raději neodporovala, vzala si kabát a odběhla jsem před budovu, tam jsem si sedla na Kenaie a ten utíkal hned vedle Senpai Aime.
//Přesun
//Přesun
Kaomi- Genin
Pomalu jsem se dobelhal po schodech. Dostal jsem se do patra kde je kancelář, ale věděl jsem že Tsukikage tam není. Přišel jsem blíž ke dveřím, sedl si ke zdi a čekal. Jsem docela unavený po tom těžkým dni a ani mi už nevadí, že na mě kouká ten lev. Asi začínám pomalu usínat,…
Akio- Chuunin
Doslova jsem se doplazila po schodech nahoru. Když jsem to zvládla, odevzdaně jsem se tam natáhla, s nohama ještě na posledním shodu, a konečně vydechla.
"Yatta..."
Zvládla jsem to!
Ale nějak jsem si nemohla pomoct, trochu mě zasáhlo, že mě nikdo nenechal a prostě mě nechali ležet v lese potom, co ze mě vylezl Bijuu. Brrr.
Příště, až půjdu na sebevražednou misi, chci o tom vědět!
"Yatta..."
Zvládla jsem to!
Ale nějak jsem si nemohla pomoct, trochu mě zasáhlo, že mě nikdo nenechal a prostě mě nechali ležet v lese potom, co ze mě vylezl Bijuu. Brrr.
Příště, až půjdu na sebevražednou misi, chci o tom vědět!
Yomi Hikikomori- Jounin
- Počet příspěvků : 95
Kenai a Koda
Kenai doběhl zase zpátky do kanceláře, přes chodbu je všechny pozdravil a vlítl až do oddělenější místnosti v kanceláři, kde si dal malého Kodu na hřbet.
"Jdem brácho." Usmál se Kenai na Kodu, který zase nabral úsměvu a oba zase zmizeli, jakoby ti ani nebyli.
//Přesun
Kenai doběhl zase zpátky do kanceláře, přes chodbu je všechny pozdravil a vlítl až do oddělenější místnosti v kanceláři, kde si dal malého Kodu na hřbet.
"Jdem brácho." Usmál se Kenai na Kodu, který zase nabral úsměvu a oba zase zmizeli, jakoby ti ani nebyli.
//Přesun
Kaomi- Genin
Došla jsem do hlavní budovy. Shi protentokrát nesprintovala nahoru přede mnou, teď se naopak táhla o několik metrů za.
Vyšla jsem poslední shod a málem se natáhla přes cosi ležící na zemi. Když jsem se podívala dolů, uviděla jsem Yoko. Okamžitě jsem si k ní klekla.
„Shi, sežeň doktora,“ rozkázala jsem tygřici. „Ishiho?“ zeptala se, jako by se snad chtěla jenom ujistit, že to pochopila správně. „Ne!“ vyjela jsem na ni okamžitě, dokonce lehce vyplašeně. „Ishiho ne, Bože chraň.“ To bychom Yoko už pravděpodobně nikdy neviděli.
Lehce jsem potřásla hlavou a počkala na partu mediků, které Shi přitáhla z venku. Předala jsem Yoko do jejich rukou a vydala se do kanceláře.
Před nimi seděl Akio. Zatímco já jsem zapadla do místnosti, Shi do něj začala nevybíravě strkat čumákem. Neměla jsem už sílu jí v tom bránit.
Vyšla jsem poslední shod a málem se natáhla přes cosi ležící na zemi. Když jsem se podívala dolů, uviděla jsem Yoko. Okamžitě jsem si k ní klekla.
„Shi, sežeň doktora,“ rozkázala jsem tygřici. „Ishiho?“ zeptala se, jako by se snad chtěla jenom ujistit, že to pochopila správně. „Ne!“ vyjela jsem na ni okamžitě, dokonce lehce vyplašeně. „Ishiho ne, Bože chraň.“ To bychom Yoko už pravděpodobně nikdy neviděli.
Lehce jsem potřásla hlavou a počkala na partu mediků, které Shi přitáhla z venku. Předala jsem Yoko do jejich rukou a vydala se do kanceláře.
Před nimi seděl Akio. Zatímco já jsem zapadla do místnosti, Shi do něj začala nevybíravě strkat čumákem. Neměla jsem už sílu jí v tom bránit.
Naposledy upravil Ayame Takahashi dne Sun Aug 18, 2013 10:10 pm, celkově upraveno 2 krát
Chvíli jsem už trochu zabíral, když najednou přišla Tsukikage. Vypadala docela unaveně a po tom co se tu dneska děje se ani nedivím. Neváhal jsem a vešel jsem.
"Ještě jednou zdravím Tsukikage-sama" snažil jsem se o nepatrný přátelský úsměv, který mě rychle přešel. "Vím že je to teď trochu nevhod, tak k věci. Přinesl jsem vám dopis od Mizukage-sama".
Přešel jsem blíž a položil ho před ní,..
"Ještě jednou zdravím Tsukikage-sama" snažil jsem se o nepatrný přátelský úsměv, který mě rychle přešel. "Vím že je to teď trochu nevhod, tak k věci. Přinesl jsem vám dopis od Mizukage-sama".
Přešel jsem blíž a položil ho před ní,..
- Zapečetěný dopis:
- Milá Tsukikage-dono,
jsem opravdu ráda, že s návrhem souhlasíte.
Ačkoliv to nevím jistě, ale mám tušení, že se bude konat velký sněm Kage. Ve světě shinobi začínají být větší nepokoje. Smlouvu tedy podepíšeme tam. Jestliže sraz nebude, zastavím se osobně v Tsukigakure, abychom smlouvu podepsaly.
S pozdravem,
Nanadaime Mizukage, Hitomi Yamada
Akio- Chuunin
Okamžitě jsem zaregistrovala, že se ke mě natahují něčí ruce.
"Tsukikage-sama?"
Nadhodila jsem jemný úsměv. Její další slova se mi nelíbila, ale nedostala jsem možnost se jim bránit. Tsukikage tu čekala na partu mediků, která opravdu přišla. Bohužel. Ale já byla Uzumaki, nehodlala jsem si to nechat líbit. Prospala jsem se. Na stromě, ale prospala. Byla jsem naprosto v pořádku. V mezích možností. Do nemocnice mě nikdo nedostane ani párem koní.
"Tsukikage-samáááá!" Zcela bez omezení etikety a s nenadálou rychlostí jsem se vytrhla medikům, vrazila do kanceláře a schovala se jí pod plášť. "Já jsem naprosto v pořádku!"
V tom okamžiku jsem se sice byla ráda, že už sedím a nehodlala jsem se z té země zvednout.
"Nenechávejte je se ke mě přiblížit, onegaishimas! Udělám cokoli!"
...ale až se vyspím.
"Tsukikage-sama?"
Nadhodila jsem jemný úsměv. Její další slova se mi nelíbila, ale nedostala jsem možnost se jim bránit. Tsukikage tu čekala na partu mediků, která opravdu přišla. Bohužel. Ale já byla Uzumaki, nehodlala jsem si to nechat líbit. Prospala jsem se. Na stromě, ale prospala. Byla jsem naprosto v pořádku. V mezích možností. Do nemocnice mě nikdo nedostane ani párem koní.
"Tsukikage-samáááá!" Zcela bez omezení etikety a s nenadálou rychlostí jsem se vytrhla medikům, vrazila do kanceláře a schovala se jí pod plášť. "Já jsem naprosto v pořádku!"
V tom okamžiku jsem se sice byla ráda, že už sedím a nehodlala jsem se z té země zvednout.
"Nenechávejte je se ke mě přiblížit, onegaishimas! Udělám cokoli!"
...ale až se vyspím.
Yomi Hikikomori- Jounin
„Zdravím,“ pousmála jsem se na něj a posadila se za stůl. Převzala jsem dopis a přečetla si ho. „Vyřiďte prosím Mizukage-dono mé díky za poslání zprávy. Budu se těšit na naše setkání na srazu Kage.“
V tom do kanceláře vtrhla Yoko a schovala se za mě. Překvapeně jsem zamrkala. „Yoko...?“
Povzdechla jsem si. „Jen tě chtějí prohlédnout. Nic ti neudělají, ani tě nikam neodtáhnou. Jen se na tebe podívají a zase odejdou.“
V tom do kanceláře vtrhla Yoko a schovala se za mě. Překvapeně jsem zamrkala. „Yoko...?“
Povzdechla jsem si. „Jen tě chtějí prohlédnout. Nic ti neudělají, ani tě nikam neodtáhnou. Jen se na tebe podívají a zase odejdou.“
Možná to vypadalo trochu zvláštně. Přece jen mi již bylo osmnáct, byla jsem vlastně dospělá a přitom jsem se tu schovávala za Kage s přehnaně vyděšeným pohledem. Blesklo mi v očích.
"Ettoo... A půjčíte mi potom nějaký svitek?"
Odhodlaně jsem se na zdravotníky zadívala.
Ano. Potom bych je mohla překonat.
"Ettoo... A půjčíte mi potom nějaký svitek?"
Odhodlaně jsem se na zdravotníky zadívala.
Ano. Potom bych je mohla překonat.
Yomi Hikikomori- Jounin
Tak mám splněný úkol. Do Kirigakure je to dlouhá cesta tak se na to budu muset vyspat. Chtěl jsem odpovědět ale když jsem otevřel pusu tak najednou vtrhla ze dveří dívka a za ní banda doktorů. Jen jsem se letmo pousmál "nashle,.." a nenápadně jsem se vypařil
/přesun
/přesun
Akio- Chuunin
Promnula jsem si spánky a znovu pomyslela na svojí postel.
„Ano, půjčím ti nějaký svitek. Ale teprve potom, co se od nich necháš v klidu prohlédnout,“ svolila jsem. Akiovi jsem na rozloučený kývla.
Celou tu dobu jsem odolávala nutkání položit hlavu na hromadu papírů před sebou, která se náhle zdála být neuvěřitelně pohodlná, a usnout.
„Ano, půjčím ti nějaký svitek. Ale teprve potom, co se od nich necháš v klidu prohlédnout,“ svolila jsem. Akiovi jsem na rozloučený kývla.
Celou tu dobu jsem odolávala nutkání položit hlavu na hromadu papírů před sebou, která se náhle zdála být neuvěřitelně pohodlná, a usnout.
Strana 5 z 31 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 31
Strana 5 z 31
Povolení tohoto fóra: