Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 14 z 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 14 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 14 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Hokori Mai Wed Dec 10, 2014 7:56 pm

Jistěže technika Kokuangyo no Jutsu pochází z Listové, ale copak je zapotřebí pořád a pořád zmiňovat následky globalizace, které plynuly s vytvoření aliance? Globalizace zasáhla všechny odvětví vesnic jako techniky, tradice etc. ... netýkala se však všech technik. V rámci aliance vesnice, které ji tvořily, sdílely mezi sebou řadu svých technik. Po zrušení aliance na nedávném srazu nedošlo k tomu, aby se toto vrátilo do původní podoby, jelikož to snad ani již nebude možné. "Tyto techniky bych měl mít zde někde v kanceláři." Po těchto slovech jsem se postavil a přešel k regálu, co se nacházel u okna. Tsukigakure no sato po její rekonstrukci neměla ještě jasně stanovené místo, kde bude skladovat své techniky, a tak provizorně byla zvolena má kancelář. "Zde prosím..." Po chvíli prohrabávaní se v regálu jsem našel to, co jsem hledal. Techniky naštěstí byly seřazeny dle abecedy, a tak mi jejich hledání příliš dlouho netrvalo.

Jakmile si Ruki převzal techniku, pokračoval jsem se sdělováním informací ohledně jeho následující mise. "Skupina banditů a nukenínů, kterou se vydáš hledat, se pohybuje v okolí Tsukigakure no sato... přesněji v okolním lese. Skupina zahrnuje i pár A rankových shinobi, což by mohlo znamenat problém, takže pokud bys se na to sám necítil, poslal bych někoho s Tebou." Ruki byl na ranku A, takže by čelil přesile pravděpodobně stejně silných jednotlivců, což by příjemné nebylo. Na zdokonalení svých schopnosti za chodu to je ale výborná příležitost.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Thu Dec 11, 2014 12:13 pm

Techniky jsem si převzal bez problému, no lehce jsem se ho dotkl a v tom momentě mi přeběhl mráz po zádech náhoda? intuice? bůh ví ... Poté začalo vysvětlování ohledně mise, začal jsem si to probírat v hlavě " Kdo se bojí nesmí do lesa" řekl jsem s klidným výrazem na tváři, což mělo naznačovat že se vydám sám a nechci žádnou tzv. ochranku, třeba bych se musel starat, no potom jsem si uvědomil, že tu moc lidí neznám " Ale jestli chcete někoho poslat, aby získal zkušenosti nemám s tím problém, navíc tu ani moc lidí neznám " Nebylo to dlouho jsem se se přidal do vesnice, takže jsem vlastně neměl příležitost se s někým seznámit, takže pokuď mi někoho přidělí doufám v nějakou vyzrálejší ženu if you know what i mean ... Very Happy
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Dec 13, 2014 12:08 pm

"Tvou podporu na misi ještě zvážím." Byla pravda, že by podpoření Rukiho na této misi mohlo být spíše na škodu, a proto jsem se rozhodl možnost podpory ještě promyslet. "Toto je z mé strany vše." Ruki byl již dle mého dostatečně obeznámen s jeho misí, a také jsem mu vyhověl v jeho požadavcích ohledně technik, takže jsme pro tentokrát byli hotovi.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 13, 2014 4:41 pm

Jen jsem se uklonil a zmizel z kanceláře splnit svůj úkol.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Mon Dec 15, 2014 9:55 pm

(Snad nevadí že píšu přímo sem a ne na bránu jestli jo gomeeen)

Po misi jsem přišel do budovy podat zprávu i misi Tsukikagemu, vylezl jsem do patra, stál před jeho dveřmi a zaklepal. Pořád jsem byl lehce zmatený a nevěděl co mu mám říct.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Dec 16, 2014 3:21 pm

Rozjímaje nad všemi těmi událostmi, které se v nedávné době staly, jsem se snažil nalézt místo, kde do toho všeho zařadit své plány. Které pak místo by měly zaujmout v pořadníku okolního dění? Ten posmrtný pórek na srazu Kagů měl pravdu. Pokud se pokusím sjednotit vesnice tou akční cestou, budu stát proti přesile. Navíc i kdyby Ti nebozí lidé, kteří obývají např. Iwu se sami rozhodli přidat k Tsuki, ten sobecký pórek Faito by je povraždil, jelikož mu vyhovuje postavení Kiri, jedné z velmocí tohoto světa, a tak nechce příliš riskovat tím, že by dal vzniknout vesnici, která by sice měla málo obyvatel, ale rozléhala by se na početném území. Paradoxně Faito měl předtím nepřímé námitky na postavení Konohy, když pod svá křídla vzala Ame, a nyní si sám domáhá právo na území Iwy dělat co che. Jak krásně na srazu vylíčilo Hakuei, lidé v dnešní době nedovolí, aby se museli něčemu podřídit, a proto to vše bude nepochybně ještě zajímavé.

Když někdo zaklepal, napadl mě způsob, jak docílit uskutečnění svých plánu. Měl však několik fází, kde každá vyžadovala bez chybné provedení, a tak se jednalo o plán proveditelný, ale procento jeho úspěšnosti bylo jistě pod 50. "Dále." Vyzval jsem shinobiho, kterého chakru jsem mezitím již díky svým senzibilským schopnostem poznal. Jednalo se o Rukiho...
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Tue Dec 16, 2014 7:22 pm

Lehce jsem se nadechl a vstoupil do dveří " Zdravím Tsukikage-dono, mise splněna pravděpodobně tuším, kde mají rebelové skrýš, nebo spíš jsem schopen jí vám ukázat hned teď a tady, avšak je tu jedna věc, o které bych s vámi rád mluvil " Chtěl jsem s ním mluvit o tom, zda by nemohl ušetřit osoby žijící tam, hlavně Naomi jelikož nemohli za to, co se jim přihodilo.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Dec 19, 2014 6:38 pm

"Zdravím Ruki-san." Bylo podezřelé, že se Ruki dostavil z mise tak rychle, jelikož banditů bylo mnoho, nukenínů zas tak moc ne. Dohromady by jejich eliminace trvala něco přes týden, ba víc. Možná jsem ale Rukiho schopnosti podcenil. Je přeci synem svého otce. Herně však samozřejmě jeho otce neznám. Rukiho minulost má totiž nejedno tajemství do kterých mi nic není, ledaže by to ohrožovalo mé vlastní zájmy.

"Poslouchám." Skutečně jsem netušil, co mi Ruki chce říct. Neuměl jsem si udělat obrázek o tom, co během mise zažil kromě vybíjení prach sprostých banditů, kteří na svém kontu mají početné škody a životy v Tsukigakure no sato. Takže jsem probodávaje Rukiho pohledem čekal, co z něj vypadne.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Fri Dec 19, 2014 8:45 pm

Jak víte moje mise byla je pouze najít podle vašich slov o eliminaci nepadla ani zmínka, i když jsem si vědom, že ta měla proběhnout též " Podle těchto slov Tsukimaru mohl poznat, že mise nebyla úplně splněna [color=#00ffff]" Jde o ty bandity, oni se jen brání, nemají nejmenší tušení o situaci ve vesnici, bojí se stále Reiny a snaží se jen přežít nic víc. "[/color] O skupině jsem si trošku vymyslel, nevěděl jsem to s jistotou, ale slečně co jsem potkal v parku jsem musel věřit, bylo to podle mě správné.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Fri Dec 19, 2014 9:15 pm

Kangae Mizutsuchi

Pomalým krokem se dobelhám až ke dveřím Tsukikageho. Nemám už ani sílu zaklepat, tudíž se opřu o zeď a vydechnu. Nikdo jiný tu není, takže snad nebudu muset stát takovou frontu, jako minule, ale také Tsukikage nemůže vědět, že tu jsem. Po pár vydechnutí jsem se konečně sebral k tomu zaklepat. Snad nebudu muset čekat, ale i přesto jsem se opřel u zdi, zavřel oči a začal trochu odpočívat, abych nabyl nějakou tu chakru. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Dec 21, 2014 2:35 pm

"Ruki-san, zdá se, že jste se nechal oklamat, a co hůř namlouváte si, že tomu tak není." Promluvil jsem klidně, jakoby mě nic na Rukiho netrápilo, ale toto nebyla tak úplně pravda. Možná jsem přeci jen někoho měl poslat s Rukim. Takový to závěr jsem skutečně nečekal. 

"Ruki-san našel jste jejich sídlo? Poznal jste všechny jejich členy? Pokud ano, tak by jste neřekl to, co jste řekl. Po odchodu Reiny Kany z funkce Tsukikageho byla zvolena Tsukikagem Ayame Takahashi, která svým láskyplným přístupem se snažila pomoci všem, kdo ji o to požádali. Proč tedy tato skupina lidí nepožádala o pomoc tehdy? Místo toho si vybrali vesnici oloupit i o to málo, co ji po jejím zničení zbylo." Nebyl jsem první Tsukikage po Reině Kaně, jak si Ruki možná myslel, a tím pádem se tak možná i nechal snadno oklamat některým z banditů, co hůř... možná to byla i žena. Jeho nevědomost jej však neomlouvá, jelikož měl jasně zadán úkol, kterým sice nebyla eliminace banditů, ale alespoň jejich nalezení. Ruki našel pouze jednu a o zbytek se nezajímal.

Po chvíli zaklepal Kangae na dveře. Věděl jsem o koho se jedná díky Kanchi, čehož si Kangae vědom nebyl. Nyní ale musel Kangae chvíli počkat, jelikož jsem měl, co vyřizovat, zde s Rukim. "Co navrhujete Ruki-san?" Sám bych to viděl tak, že se vydá splnit tuto misi ještě jednou, ale tentokrát k tomu přidáme i eliminaci.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 21, 2014 2:40 pm

Misi jsem již přijal, tak jí dokončím pane " Řekl jsem lehce smutným hlasem, věděl jsem co mám udělat, ale vyhladit řekněme tomu celý klan, bylo opravdu nad moje síly, no byli to moje rozkazy, které jsem hodal splnit " Omlouvám se za svou pošetilost pane " S těmito slovy jsem již byl připraven odejít no rozhodl jsem si poslechnout, co mi Tsukikage řekne. No to že Ayame se stala Tsukikage na plný úvazek jsem netušil, věděl jsem jen to, že Reinu sem tam zaskakovala.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Dec 21, 2014 3:58 pm

"Pořád Ruki-san připadá do úvahy podpora. Pokud se na to sám necítíš, řekni a pošlu někoho s Tebou. V opačném případě smíš vyrazit na svou misi znovu okamžitě." Předtím jsem Rukimu podporu nabízel, a On se k ní vyjádřil neutrálně. Jak pak to jen řekl? "Kdo se bojí, nesmí do lesa?" Pak také něco jako... "ale jestli chcete můžete poslat někoho se mnou, aby získal zkušenosti." Tato slova jsou lehce v rozporu se současným Rukiho postojem, kdy si uvědomuje, že pobít všechny bandity asi nezvládne. Pravdou je že by zvládl, konec konců je přeci Uchíha... dovolit dělat špatné kroky si však nemůže, jinak by nezahanbil pouze svůj klan, o kterým toho mnoho neví...

Rukiho jsem tehdy vysílal na misi se slovy, že jeho podporu ještě zvážím a skutečně jsem ji zvažoval a pořád jsem nebyl rozhodnut. Důvěřovat Rukiho schopnostem? Nebo poslat s Rukim někoho, na koho je větší spolehnutí než na Rukiho? Napadla mě jen jediná osoba, která je spolehlivější než Ruki, ale ta určitě má plné ruce práce se svým týmem.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Sun Dec 21, 2014 4:22 pm

Kangae Mizutsuchi

Všechno to trvalo nějak dlouho. Pořád jsem stál opřený u zdi a když už jsem měl trochu chakry, zamyslel jsem se, nad tím vším děním okolo. "Nejspíš bych měl poté zajít za Reiem, ale nejdřív to ze sebe musím všechno dostat, musím na nějakou misi a musím někoho zabít." To byli mé myšlenky na které jsem později v hlavě uslyšel odpověď. "Máš pravdu, Kangae-kun. Musíš prolít krev nějakého odpadu, proto také jdeš za Tsukikagem. Potřebuješ to, potřebuješ misi, kde ze sebe dostaneš to, že jsi zranil Reie, jeho přeci ještě zabít nemůžeš, proto zabiješ jinou slabost!" Tenhle hlas mi napovídal, vedl mě, potřeboval jsem to. Zranil jsem člena svého týmu, ačkoliv omylem, potřeboval jsem to ze sebe dostat, proto jsem doufal, že mě Kage brzy zavolá. Ještě předtím jsem si však upravil oblečení, abych nevypadal hrozně a připevnil katanu, aby nebyla volně vedle mého pasu. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 21, 2014 4:25 pm

V pořádku nezklamu vás rozkaz, na jednu stranu jsem svou misi nesplnil, no hodlám jí dokončit na úspěšnou, selhání nepřipadá v úvahu " S těmito slovy jsem ihned odešel a vydal se na lov. Vyšel jsem ze dvěří a viděl jsem tam nějakého ninju no moc jsem to neřešil.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Dec 22, 2014 11:35 am

Pomalu dojdu až k menší bráně do budovy Tsukikageho. Chvíli jsem uvažovala jestli vůbec vejít ale poté jsem podala informace ANBU kteří stáli před bránou a poté mě pustili dovnitř. Vystoupám schody až úplně na vrch a uvidím Tsukikageho kancelář. Potřebuji splnit nějaké mise !.. Musím se dostat dál a dál a také hodně zesílit. Doufám že Tsukikageho zastihnu, nemá totiž moc času jak jsem si všimla papírů které leželi na jeho stole. Všimla jsem si nějakého chlapce který stál také před dveřmi a když jsem se blížila ke kanceláři víc a víc začala jsem si tuhle postavu vybavovat jako Kangaeo. A hle ! Byl to on.. Raději jsem na něj nemluvila jen jsem klidně čekala až Tsukikage otevře... Bylo velmi logické že už nejspíše zaklepal a proto jsem neklepala znova mohlo by to Tsukikageho rozzlobit. Sedla jsem si na "čekací" lavičku která byla hned vedle dveří a čekala na vyzvání.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Dec 22, 2014 11:52 am

Kangae Mizutsuchi

Čekání bylo opravdu dlouhé, když muž vyšel, věděl jsem, že jsem konečně na řadě, ale i tak jsem čekal, než mě Tsukikage zavolá, přeci jen jsem ho nechtěl nějak naštvat. Zrovna jsem byl v poměrně klidné náladě a když přišla Aimi, lehce jsem se pousmál. Nebylo to na ní, ale spíše ke slovům, které následovali. "Jak se má Rei? Přežije to?" Zeptám se a poté se zadívám na zeď. "Proč se jí vůbec ptáš? Stejně je to slaboch, nemyslíš, Kangae-kun? Ale zase nevypadáš tak nepřátelsky, to je pravda. Co už, nutně potřebuješ misi, nyní se o tým nestarej." Zrovna takhle zněl hlas v mé hlavě, čekal jsem až mě Kage zavolá a poté už Aimi nevěnoval pozornost. 
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Dec 22, 2014 3:00 pm

Když se Kangae usmál a poté na mě začal z ničeho nic mluvit jak se má Rei odpověděla jsem mu krátce.. Jo, Rei se má skvěle, ano přežije... .Nechtěla jsem moc mluvit a proto jsem nic jiného neříkala a jen tak koukala na Kangaeo. Jeho výraz poté vypadal jako by na něj někdo mluvil a nechtěla jsem mu skákat do jeho myšlenek a proto jsem svůj pohled odvrátila směrem na protější zeď. Ovšem po malé chvilce na mě začal Kangae opět mluvit.. Jestli s ním nechci jít na misi ?.. Nevím nějak se mi nezdá že by mě tam chtěl... Chvíli jsem uvažovala nad tím co řeknu ale poté jsem spustila. Jít na misi ? S tebou ?.. No nevím, upřímně moc ti nevěřím spíše vůbec. Podle toho co jsi předvedl na cvičišti si nejsem jistá. Je pravda že jsem si také přišla pro misi ale jestli bude s tebou to vůbe nevím. Usmála jsem se a po malinké chvilce úsměv zmizel. Podívala jsem se opět na zeď naproti mě a čekala na jeho a na Tsukikageho reakci.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Dec 22, 2014 7:26 pm

Ruki odešel a Já pohlédl směrem ke dveřím. Ke Kangaemu se přidala očividně i Aimi. Copak mají tolik volna v týmu? Nebo se rozhodli flákat? "Dále. Kangae vem sebou i Aimi." Vyzval jsem Kangaeho s Aimi ke vstupu do kanceláře chladným hlasem. Nyní si Kangae mohl všimnout, že jsem o jeho přítomnosti již věděl, ba dokonce jsem věděl i o Aimi. Toto mělo jediné logické vysvětlení, byl jsem senzibil.

Z toho všeho sezení mě bolel zadek, takže jsem se rozhodl, po dlouhé době, postavit. Jakmile jsem stál, přišel jsem k jednomu z oken v kanceláři a zadíval se z něj na ulice Tsukigakure no sato tak, jak jsem to míval ve zvyku v Iwě. S kamenným výrazem jsem pozoroval tu nádheru, kdy měsíc ozářil celou Tsuki, což je pro mnohé nezapomenutelný pohled, ale Já přesto stál jakože nic, ba dokonce můj pohled vyzařoval naprosté pohrdání tímto.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Dec 22, 2014 7:32 pm

Kangae Mizutsuchi

Po chvíli si mě Tsukikage zavolá. Gestem ruky naznačím, ať se Aimi zvedne a jde také. Tsukikageho hlas není moc příjemný, takže se řádně ukloním a poté počkám, než se sem dostane i Aimi. Očividně mám co vysvětlovat, že je půlka našeho týmu zde. "Zdravím vás Tsukikage-sama, Rei byl zraněn při tréninku a Mai-sensei je nyní s ním, rád bych zažádal o nějakou misi dokud se Rei nezotaví. Rád bych též otestoval své nové dovednosti, které jsem nabyl při tréninku." Dodám a čekám, co Tsukikage udělá. Jestli mě pošle s Aimi či samotného, jestli to bude těžká či lehká mise, kdo ví..
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aimi Iwatsuchi Mon Dec 22, 2014 7:40 pm

Poté co nás zavolá Tsukikage do kanceláře vstanu a poté se ve dveřích ukloním. Podívám se kolem sebe a také na Kangaeo, nechám ho raději mluvit ale poté co konečně domluví spustím já. Zdravím Tsukikage-Sama. Rei je v pořádku utrpěl zranění poté co Kangae použil svůj útok a Reie zasáhla větev do hrudi. Rychle jsem ho vzala do nemocnice a nakonec to vše přežil. Jeho zranění nebyla nijak vážná a teď leží na pokoji. Usměji se aby jsem nevypadala zase až tak moc negativně a poté jen čekám na Tsukikageho reakci.
Aimi Iwatsuchi
Aimi Iwatsuchi
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Dec 22, 2014 9:06 pm

"Tvůj přístup Kangae-kun se nakonec stane Tvou zhoubou." Promluvil jsem nepříjemně pořád tváří k oknu. Kangae je příliš do všeho hrrr... což z vlastních zkušenosti vím, že není užitečná vlastnost. Vsází vše na pasivní schopnost svého Kekei Genkai. Možná by šlo říci, že se na základě svého původu cítí nadřazen nad ostatními. Jednou ale spatří chyby svého počínání. V jeho vlastním zájmu doufám, že to bude čím, jak nejdřív.

"Rei-san má v sobě skrytý potenciál... jistěže nepřišel k větší úhoně než by zvládl. Pošlu Vás dva na misi, ale nebude zahrnovat boj. Vydáte se do lesa v okolí Tsukigakure no sato a budete hledat shinobiho, který zde byl před chvíli. Kangae ví o kom je řeč. Jakmile jej naleznete, pozorujte jej, ale nenechte se nijak zatáhnout do shinobiho mise. To je z mé strany vše, můžete jít."Řekl jsem nadále chladným tonem, zíraje do ulic Tsukigakure no sato. Takový to styl mise jsem zvolil z jednoho důvodu, jelikož jsem si chtěl jak Kangaeho tak i Aimi vyzkoušet. Tato mise se totiž neobjede pravděpodobně bez žádného střetu s nepřítelem.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Mon Dec 22, 2014 9:11 pm

Kangae Mizutsuchi

Kage nám konečně zadá misi, po jeho zadání se ukloním, pousměji a opět rukou naznačím Aimi, ať se připraví. "Vím, že mě něco možná brzy přivede ke zkáze, ale musím se snažit víc a víc. Nehledě na to, že jsem shinobi, který chce dosáhnout velkých cílů. Rád bych se zeptal jakým rankem je tato mise a ještě něco. Slibuji vám, že až se vrátím, trochu si odpočinu a zapracuji na tom, abych nezemřel tak rychle" Vše bylo řečeno tak moc rychle, byl jsem připraven již u dveří a čekal, jak se Aimi rozhodne. "Pojďme." Dodám a odcházím pryč. Vážně si plánuji dát pauzu od misí, ale pro teď do toho dám vše. //přesun
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yomi Hikikomori Mon Dec 22, 2014 10:37 pm

Nakonec jsem kancelář našla. Tohle byla třetí vesnice, ve které jsem ji musela umět najít. Paradoxně vzato na nich bylo vždycky něco podobného. Většinou schody!
Vyběhla jsem je s elánem, jako kdyby mi navíc dělalo radost snažit se je překonat. A zvítězila jsem. Na chvíli jsem se přede dveřmi do kanceláře zastavila, abych popadla dech, než jsem zaklepala. Bylo to energické zaklepání, plné chuti vejít. Doufala jsem, že tenhle vůdce vesnice bude... plný života. Ne jen zahrabaný v papírech a plánování vražd jako ti, se kterými už jsem měla tu čest. Navíc mnou cloumala zvědavost.
Yomi Hikikomori
Yomi Hikikomori
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Tue Dec 23, 2014 8:18 am

"Rank této mise bude stanoven až po jejím splnění." Byla poslední slova, které ode mne Kangae uslyšel předtím než odešel. Toto je přesně to, co jsem u něj na začátku kritizoval. Copak si myslel, že nemyslím na přidělení ranku každé misi? Jakožto Kage této vesnice je to mou povinností, a tak jistěže jsem nezapomněl stanovit rank této mise. Jen jej stanovím po jejím splnění, nikoli dřív, jak to bývá ve zvyku.

Potom co Kangae odešel, ale ještě zde zůstala Aimi, někdo zabouchal na dveře. Zaklepáním to nazvat nelze, jelikož to nebylo ťuk ťuk, jak do něčího kabinetu, ale bum bum, jak do stodoly. Z tohoto šlo odvodit dvě věci. Právě přibyla je hyperaktivní člověk, který využije každé příležitosti, kde to prezentovat, a nebo pravý opak... bručoun, který rozhněván tím, že musí zaklepat, aby byl vyzván a nemůže jen tak vejít do kanceláře, zabouchá na dveře. "Dále." Vyzval jsem ke vstupu Yomi monotonním tonem, což znělo opravdu divně, že jsem se dokonce i sám divil tomu, co ze mě vypadlo. Žel, rétorik jsem nebyl, takže jsem svou techniku mluvy od dob pradávných nerozvíjel.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 14 z 31 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31  Next

- Similar topics