Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova Tsukikage

+36
Milli Kamizuru
Yoshita Kanen
Tora Iku
Shiro
Sumi
Yuki Tsuki
Atsuka
Goku
Rei Casius
Akasuna no Pilikka
Seina Akane
Lizzy
Nao Okumura
Sasuke Tobirama
Itama Senju
Aimi Iwatsuchi
Hokori Mai
Crystal Takaishi
Kangae Mizutsuchi
Killunia
Akasuna no Ruki
Misha Haybushi
Reina Kana
Kaya
Mai
Hoozuki Meizu
Junka
Yun Harada
Akio
Ex Libris
Yogi
Shinobi
Tatsumaki (Oga)
Yomi Hikikomori
Kaomi
Ayame Takahashi
40 posters

Strana 23 z 31 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31  Next

Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 23 Empty Budova Tsukikage

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 13, 2013 9:21 pm

First topic message reminder :

Nejvýše položená budova ve vesnici.
Kancelář Tsukikage se nachází až v posledním patře. V nižších patrech sídlí rada, úředníci a mnoho dalších oddělení, která jsou nezbytná pro správný chod vesnice.
Kancelář je sice velká, ale také velice útulná. Je vedena v modrých odstínech a z velkého okna hned za stolem Tsukikage jde krásně vidět celá vesnice.
V rohu místnosti je velká, měkká a neuvěřitelně pohodlná pohovka. Kdo si na ni však sedne, toho čeká nemilý osud.
V nepřítomnosti Tsukikage se kancelář vždy zamyká. Jako po celé vesnici v ní poletuje několik okvětních lístků irisu. Také je zde přítomno několik koček.
Většinou je to lev přímo přede dveřmi do kanceláře, dva leopardi hlídkující na každém patře.
A kdo ví, jestli vás v kanceláři nečeká ještě nějaké to koťátko...
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Budova Tsukikage - Stránka 23 Empty Re: Budova Tsukikage

Příspěvek pro Rei Casius Thu Jul 23, 2015 10:48 am

Abych pravdu řekl rád bych se už vydal na cestu do Ame ale byla tu jedna záležitost s mým údaje osobním trénink. Docela rád bych věděl, co tím tehdy myslel Tsukikage. "Děkuji Tsukikage-sama ale nejdřív docela rad bych měl ten takzvaný osobní trénink, co jste mi nabídl." Chvilku jsem se odmlčel protože, jsem žádal něco o Tsukikageho a měl jsem ke všemu strach, zdali jsem to řekl správně v tomhle opravdu nevynikám. Čekal jsem, co se z toho vyvine a ještě jsem se zakoukal nevěřícně na Killikku. Celkem na její přítomnost jsem si trošku zvyknul a normálně jsem se postavil. Momentálně jsem jí nevěřil, ale ještě jsem se nepřestavil a to bych měl.  "Ah… Omlouvám se Akasuna no Kilikka já jsem Rei Casius. Těší mě." Je pravda že to je trochu pozdě ale lepší pozdě než nikdy.

(omlouvam se jestli jsem postnul driv ale nevim jak to budu stihat s postama. zrovna jsem byl u pc a mel cas Razz)
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Thu Jul 23, 2015 5:38 pm

Příjdu ke dveřím do kanceláře, dveře jsou ale otevřené a celkem dost lídí tam stojí a mluví. Vejdu dovnitř, pozdravím ale nějak se nikomu nevěnuji. Konec koncu je tu žena kterou jsem ještě neviděl a proto nechci bez dotázaní nic říct. Mohl bych něco špatného říct před špatným člověkem a unik informací nehodlám riskovat. Opřu si o zeď a čekám až všichny odejdou nebo až mě šéf přivolá.
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Počet příspěvků : 111

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kangae Mizutsuchi Thu Jul 23, 2015 5:52 pm

Kangae Mizutsuchi

Po nějaké době se mi zase zdálo, že má děda dobrou náladu. Nebyl jsem vyslán na žádnou misi a ještě jsem dostal tuhle pěknou společnici, se kterou mi jaksi pomohl. Vlastně jsem o ní moc nevěděl, krom jména a toho, že pochází ze Suny. Mohla to být skvělá zkušenost pro nás oba, samozřejmě jsem byl připraven prozradit cokoliv ohledně Tsukigakure. "Děkuji Tsukikage-san." Lehce se usměji a následně se trochu protáhnu. Ovšem, že na to nebyl Tsukikage zvědavý, ale tak.. Co se dalo dělat, byl jsem to prostě já. Rei tu mezitím valil něco o osobním tréninku a Amegakure. "Hlavně moc nezmokni.." Popíchl jsem Reie a otočil se směrem ke dveřím. "Tak tedy vyrážíme Pilliko, kdo bude na cvičišti jako druhý, platí večeři." Tohle jsem myslel smrtelně vážně, takže jsem nezaostával a rychle otevřel dveře. Za dveřmi stál Misha, kterého jsem potkal, když nesl jakousi hlavu do kanceláře. "Zdravím Tě, hlavosekáči." Následně jsem však nechal otevřené dveře a s radostí běžel na cvičiště.
//Neprotahuj to Pilliko ˘^˘ xD Stejně Tě to nemine. xD Přesun -> Cvičiště
Kangae Mizutsuchi
Kangae Mizutsuchi
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 407

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Pilikka Thu Jul 23, 2015 7:51 pm

Promluvil na mě Tsukimaru a já chvíli zamyšleně mlčela, než jsem kývla hlavou. "Něco na tom bude." souhlasila jsem nakonec, usmála se a vstala. S někým jsem netrénovala a nebojovala ani nepamatuju, takže jsem samozřejmě byla trochu vycukaná, ztrapnit se hned ze začátku by asi nebyl zrovna nevhodnější úvod do nové profese. Na druhou stranu jsem vyšla ze cviku a potřebovala jsem se zase trochu hodit do režimu. Konec konců měl Tsukimaru pravdu, že v kanclu můžu sedět dalších pár následujících týdnů. Takže nakonec jsem se zatvářila docela nadšeně a vydala se ke dveřím, ale zastavil mě Rei, kterému má přítomnost snad už tolik nevadila, když se mi sám představil. Potěšilo mě to.
"Jsem Pilikka.. i mě těší." opravila jsem ho, ale nevadilo mi to, věnovala jsem mu úsměv, ale víc už jsem se nezdržovala, protože Kangae pronesl tu věc s večeří a ve mě na chvilku zatrnulo, protože mi to připomnělo cosi z minulosti. Zatřepala jsem hlavou, abych se vzpomínek zbavila. Žila jsem teď a musela jsem se smířit s tím, jak to je.
Proto jsem se usmála. "To není fér, máš náskok!" zazubila jsem se a vyběhla za ním. Ve dveřích jsem ještě krátce kývla na nejnovějšího návštěvníka kanceláře.
"Tak se mějte!" mávla jsem neurčitě do kanceláře a byla jsem pryč.

-Přesun-

/Pardón, chtěla jsem se chovat dospěle a zodpovědně a on mi to zkazíˇ^ˇ xD
Akasuna no Pilikka
Akasuna no Pilikka
Kanrisha (Kazekage)
Kanrisha (Kazekage)

Počet příspěvků : 154

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Jul 23, 2015 9:09 pm

Ti dva odešli. Způsob jakým tak učinili nasvědčoval tomu, že si trénink nepochybně užijí. Po Reiových slovech jsem si uvědomil, že, ačkoli jsem se tréninku chtěl dnes vyhnout, asi mě to nemine. Vkládám v něj velké naděje, takže od něj dost věcí očekávám. Abych nebyl však zklamán, budu mu muset taky nějaký ten čas věnovat. Budu muset na jeho trénink dohlédnout. I tak si pořád nemůžu být jist, zda výsledek bude uspokojující. Měl by se snažit.
Vstal jsem, a chystal se odejít s Reiem na cvičiště za Pilikkou a Kangaem, ale všiml jsem si Mishi. Vypadal klidně, takže v Kumo šlo nejspíš vše hladce a dohoda stále platí. "Reii, jdi napřed. Dorazím chvíli po tobě na cvičiště." Hlavou jsem naznačil, aby Misha vešel dovnitř, a já se vrátil zpátky ke stolu, na kterým je přichystáno člověče nezlob se, které jsem s Pilikkou neměl čas dohrát. Nesedal jsem zpátky do svého křesla. Mám za to, že to nebude dlouho trvat, takže bych si jen zbytečně sedal.
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rei Casius Thu Jul 23, 2015 9:13 pm

"Jak si přejete Tsukikage-sama." Tsukikage nejspíš si chtěl promluvit s Mishou tak jsem to respektoval a odešel jsem v cupu letu na cvičiště.

/přesun
Rei Casius
Rei Casius
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 311

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Fri Jul 24, 2015 5:16 pm

Dobrá intuace protože opravdu všechno šlo tak jak mělo. Zdržovat jsem opravdu nechtěl ale přesto jsem i já chtěl něco připomenout, co mi kdysi slíbil. Všichny krom šéfa odešli a já mohl začít mluvit. Dohoda stále platí a pokud něco budete potřebovat tak se na Raikageho mužete vždycky obrátit. Jenom dodal že čím déle to bude trvat tím déle se to bude hůř realizovat. Nechci aby to vyznělo vlezle nebo otravně ale fakt byl takový že jsem na to během plnění řádu misi skoro zapoměl. Na té oslavě v Kiri jsem si na to vzpoměl a uvědomil jsem si že jednu věc nepotřebuji, páč tato technika je v praxi skoro nepoužitelná. Nechci aby to vyznělo otravně ale kdysi jste mi slíbil že za misi v skrýši Shuuketsu dostanu přistup ke 2 technikám. Jednalo se o techniky  Kuchiyose Gojū Rashōmon a Orochimaru-Ryū no Kawarimi no Jutsu. Za tu dobu na cestách jsem o Rashōmon stratil zájem a proto bych se chtěl učit pouze Orochimaru-Ryū no Kawarimi no Jutsu. i přesto že mise nedopadla tak jak se očekávalo, tak si myslím že dostat přistup k polovině za všechny ostatní mise je celkem fér. Klidně bych si pro svitek zašel kamkoliv sám Taková technika se nenajde všude a pravděpodobně nejblíž je právě Hebi který by svitek této techniky mohl vlastnit. Rád bych se z Hebim seznámil a možná bych mohl něco nabídnout abych tam mohl strávit čas vytvářením vlastní techniky (viz čas. posun 2 roky po zkouškách) pokud by to bylo možné
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sat Jul 25, 2015 8:42 pm

Raikage svůj postoj k Reině nezměnil. Dohoda tedy pořád platí. Jenomže tým, který se o ní má postarat, se pořád neozval. Pokud to tak půjde i nadále, někoho budu muset poslat do Oto, aby zjistil, jak se věci mají. Nemyslím si, že čekají na vhodnou příležitost. Kdyby tomu tak bylo, jistě by poslali hlášení či něco podobného.
Misha se zeptal na dvě techniky, které jsem mu údajně slíbil. Muselo to být hrozně dávno, když jsem si na to nemohl vzpomenout. Zavřel jsem oči, podepřel si rukama bradu, a začal vzpomínat. Jelikož to ve stoje nebylo pohodlné, nevydřel jsem dlouho. A pořád jsem si nevzpomněl. Odkdy jsem tak zapomnětlivý? Mělo se jednat o odměnu za misi ve skrýši. Tu misi jsem si vzpomněl a také... tu chvíli, kdy se mě Misha na to ptal. Bylo to přesně Sun Oct 26, 2014 12:27 am. Není divu, že jsem si nemohl vzpomenout. Sám na to určitě také zapomněl. Jinak by se neptal až teď.
"Pokud si dobře pamatuji. Říkal jsem, že ty techniky pravděpodobně dostupné jsou, ale v místě, kde není bezpečno. Teď se tam situace nejspíš uklidnila." Myslel jsem Iwu. Předtím jsem to o ní tvrdil, protože byla zrovna dobývána Kirigakure no sato. Teď o ní příliš věcí nevím. "Ale nemám po ruce mapu, kde bych ti dané místo zaznačil, takže si budeš muset počkat, a nebo se do Iwy vydáš naslepo." Sbírá se mi toho docela dost. Trénink s Reiem, zapojení Pilikky do každodenního života v Tsuki, výlet do Iwy. Nudit se rozhodně nebudu.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Sat Jul 25, 2015 8:55 pm

Naozaj som sa k Tsukigakure neprišiel pridať. K čomu? Pridať sa k dedine po tom ako som z jednej odišiel? Nebol som debil. Každopádne som niečo potreboval a na to aby som to získal, som potreboval súhlas priamo od najvyššej možnej zložky, ktorá tu bola.. Tsukikagemu. Preto som sa dokulhal až k dverám, kde ma milá pani po ktorej som hoil pekný úsmev nasmerovala. Už na prvý pohľad by som nič nespravil. Presda len som kríval. Nakoniec som si sadol pred kanceláriu a čakal som, kým sa ľudia vnútri dorozprávajú. Ako som vedel že tam niekto je ? No nebol som cvičený v tichom zabíjaní pre nič za nič. Tsukimaru si cez svoje Kanchi pravdepodobne ani nebol istý, čo zo mňa cíti. Predsa len moja chakra nebola normálna.. ani nie vo veľkosti, ako skôr v tipe.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Počet příspěvků : 781

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Misha Haybushi Sat Jul 25, 2015 11:43 pm

Byla pravda že to bylo velice dávno ale byl jsem posílan z mise do mise a neměl jsem moc času o tom přemýšlet či dokonce požádat. Nebýt toho že jsem v té skrýši strávil podstatnou část času. Určitě měl toho šéf hodně na práci a bylo tu neobvykle hodně lídi. Čekal jsem už velice dlouho a chvilka čekaní mě už nezabije. Stejnak hledaní něčeho takového v tak velké Iwě nebo v okolí by zabralo velmi času. Je to vlastně jako hledaní jehly v kupce sena. Vypadá to že máte hodně práce a proto radči počkám. Krom toho za dvěřmi ještě někoho máte tak už nebudu rušit. Otočím se a jdu směrem ke dvěřím. Otevřu je a záhlednu toho mladíka co právě přišel. Otočím hlavou směrem do zádu Vrátím se později až budete mít mín práce. Otočím hlavu zpět a klidným krokem se vydám pryč //přesun
Misha Haybushi
Misha Haybushi
Nukenin (S-rank)
Nukenin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Sun Jul 26, 2015 8:59 am

Pozrel som sa na muža, ktorý práve vychádzal z kancelárie. Nikdy pred tým som ho nevidel a nepôsobil na mňa až tak nepríjemným dojmom.Keď  kancelárie odišiel, nechal za sebou pootvorené dvere. Pozrel som sa na pravú aj ľavú stranu odo mňa. Nikto okrem mňa tu nečakal takže.. celkom cajk. Vstal som a znova som sa o drevenej barli dokulhal až k dverám Tsukimara. Vlastne som za sebou ani nezavrel dvere lebo.. som nepredpokladal že sa tu zdržím dlho. Navyše som mal plné ruky práce, keďže som mal ľavú ruku v dlahe obviazanú šatkou okolo krku a v s tou druhou som sa o barlu opieral.
"Dobrý deň.." Pozdravil som a zrazu som sa cítil pomaly ako pred Faitom, za mojim Kirigakurských čias.
"Vadilo by vám, keby že si sadnem?" Ak s tým nemal problém, tak som si aj sadol a barlu som si oprel okoleno nezranenej nohy.
"Ak dovolíte tak sa predstavím. Moje meno je Tanzeki no Goku a som jedným z potulných lovcov odmien." Schválne som využil to Tanzeki no, pretože to bola jedna z menších dediniek na území zeme vody a tak mi to dalo aspoň nejakú identitu.
"Chcel by som vás poprosiť o.. no možno to bude znieť trocha zvláštne.. Mohli by ste mi dať alebo predať kópiu Bingo knižky z tohto regiónu?" Predsa len mala každá dedina vlastné, každá zem vlastné a globálnych zločincov nebolo až tak veľa.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Sun Jul 26, 2015 11:29 am

Když jsem dorazila ke kanceláři, dveře, vedoucí do ní, byly otevřené. Musela jsem proto do ní nakouknout. Jestli Tsukikage při odchodu zapomněl zavřít a zamknout za sebou dveře, mohla by se mu do kanceláře dostat kterákoli špína z vesnice, ochotna ji zradit jak to udělala Seina. Nakoukla jsem do ní a současně zaslechla nějaké hlasy. Už bylo ale nemožné se nepozorovaně stáhnout. Hlavu jsem měla totiž už v kanceláři.

"Omlouvám se Tsukikage-sama. Myslela jsem si, že tu nikdo není." Nervozně jsem se s přiblblým úsměvem podrbala rukou na krku a pomalu se vracela na chodbu. Popravdě jsem si myslela si, že v kanceláři někdo bude. Svým vpádem do ní jsem se chtěla vyhnout nepříjemně dlouhému čekání. Tsuki se sice pořád mění, ale jedná věc zůstává pořád stejná, a tím je to čekání před kanceláři. To aby si otec našel někoho, kdo mu pomůže. Nestíhá to. Když jsem tímto trapným způsobem o sobě dala vědět, snad to Tsukikage v kanceláři urychlí.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 95

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Jul 26, 2015 7:15 pm

Misha fakt, že na techniku bude muset jakousi tu dobu počkat, přijal dobře, a já se už začínal těšit na to, že odsud vypadnu. Trénovat někoho se mi zprvu nechtělo, ale uvědomil jsem si, že trénink Reie bude příjemnou změnou v mém každodenním, stereotypním programu. Už jsem se chystal jít za ním, když řekl, že za dveřmi čeká ještě někdo. Okamžitě jsem to zkontroloval pomocí Kanchi, a skutečně... měl pravdu. Daná osoba měla poněkud zvláštní chakru. Nesetkal jsem se ještě s ničím podobným.
Posadil jsem se na křeslo. Doposud jsem stál, protože jsem si myslel, že mi Misha nezabere příliš času, ale teď se ukázalo, že Misha nebude jediný, kdo mě zdrží. "Dobrý den." Pozdravil jsem Gokua a nechal jej si sednout. Byl raněný, ale žil. "Kopii bingo knihy tohoto regionu? Máte na mysli informace o nukenínech z Tsukigakure a nebo obecně informace o všech nukenínech, na které zde v Tsuki někdo narazil?" Lovec odměn Tsuki ještě nenavštívil, takže to je pro mě čest, někoho takového hostit ve své kanceláři, ale zároveň pokud ví o Kangaem, může to být problém. Než jsem stihl cokoli dalšího říct, přepadla nás Mai.
Ulevilo se mi, když jsem ji viděl. Je v pořádku. Jenže... do kanceláře přišla sama, nepočítaje Tsukimara. Nedoprovázel ji nikdo z Tsuki, Kumo, a nezaznamenal jsem v okolí ani Reininu chakru. Neuspěli? Boj proti samé Reině by vyhráli, takže musela mít podporu. "Nevadí. Můžeš počkat tady, a zavři za sebou dveře." Očividně budu moct být rád, když na cvičiště dorazím měsíc po Reiovi.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Sun Jul 26, 2015 7:21 pm

Bol som rád, že som tu mohol posedieť. Nie že by mi moje zranenia až tak hrozne vadili. Ale prečo sa na nich nesťažovať o niečo viac? ľudia boli prívetivejší. Nebral som to ako známku slabosti. Mnoho shinobi sa zo svojich zranení zotrvávalo mesiace.. niektorý sa nezotavili vôbec..
"Čím viac informaćií by ste mi boli ochotný podať, tým väčšia šanca pre mňa daných jedincov uloviť. Bol by som vďačný ako za nukeninov z tejto dediny, tak aj za nukeninov na ktorých vaša dedina narazila.. prípadné informácie o tých globálne známych či tých, ktorých mám tu." Vytiahol som z náprsného vrecka vlastnú bingo knižku, ktorá na sebe mala Kirigakurský znak. Mohol to byť vlastne taký výmenný obchod, pri ktorom by Tsukimaru zistil, čo sa ľudí Kirigakure postráda a ktorých loví. Samozrejme sa v nej nachádzal aj Kangae, no odmena na neho bola tak smiešna, že sa po ňom ani len neoplatilo ísť.
Zaregistroval som aj ženu, ktorá vošla do miestnosti. No na to aby som sa k nej otočil, by som sa musel vykrútiť snáď z tej stoličky celý a to som moc v plánu nemal.
"Dobrý deň prajem." Pozravil som ju aspoň a následne som čakal na Tsukimarovu odpoveď.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Sun Jul 26, 2015 8:06 pm

"Chápu." Informace o skutečně nebezpečných nukenínech vesnice mezi sebou obvykle sdílejí, ačkoli mezi sebou nemusí mít dobré vztahy. Gokuova bingo kniha mi tedy v ničem nejspíš nepomůže. Kdybych začal řešit průměrné nukeníny, kteří Tsuki neohrožují, jen bych mrhal penězi Tsukigakure no sato. Eliminace nukenínů jsou sice výnosné, ale to by pověřený tým musel cíl eliminovat. Kdyby prohrál, vesnice bude nucena investovat do tréninku dalších shinobi, a, než se ztráty obnoví, uběhne minimálně půlroku.
"Potřebné informace o nukenínech Vám budou poskytnuty, a Vy na oplátku..." Nedořekl jsem. Gokuovou bingo knihu k životu nepotřebuji, takže co od něj chtít? "... Tsuki předáte informace, které máte k dispozici." Nepotřebuji ji, ale Gokuovou práci zabíjení nukenínů můžu jedině získat. O Kangaem jsem samozřejmě věděl. Faito mě informoval o jeho statusu nukenína hned, když ho za něj vyhlásil. "Nemám to ale tady." Zvedl jsem se ze židle. Kdybych věděl, že hned budu vstávat, na tu židli bych si nesedal. "Za chvíli jsem zpět." O kancelář jsem se nebál. Goku v ní nebude sám, takže, když se vrátím, bude vše na svém místě. Odešel jsem z kanceláře, a vydal se do některé z místností v nižších patrech budovy.
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Sun Jul 26, 2015 8:20 pm

Rukami som sa zaprel o barlu a vypočul som si jeho podmienku.
"Nemám s tým najmenší problém." Usmial som sa a počkal som, či to vytiahne niekde spod stola alebo podobne. On sa však postavil s tým, že to nemá tu. Nakoniec odišiel a ja som sa tu neocitol sám. Stále tu bola tá pomerne pekná žena. Teda, vlastne som ju ani nevidel. Usudzoval som to z jej hlasu. Keď sa zameriavate na vraždy, často sa musíte spoliehať len na svoj sluch. Rokmi skúseností si začnete všímať rôznych vecí. Napríklad viete odhadnúť približný vek, pohlavie, to či je daná osoba sebevedomá alebo nie.. a podobne.
Moje oči teda zamierili k Mai. Yep.. mal som pravdu.
"Nechcete si sadnúť slečna? Cítim sa nepohodlne v spoločnosti dámy, ktorá stojí, zatiaľ čo si ja válam šunky." Zasmial som sa a už už som sa chcel postaviť, opierajúc sa o barlu. Predsa len slušnosť nadovšetko.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Mon Jul 27, 2015 3:50 pm

Tsukikagemu můj vpád nevadil, a dokonce jsem mohla zůstat uvnitř. Sice mé chování bylo trapné, ale stálo to za to. "Děkuji Tsukikage-sama." Zavřela jsem za sebou dveře a podívala se na ty dva. Tsukimara jsem nechala na chodbě. Nechci ho tahat všude sebou, ale nemůžu ho jen tak poslat, aby šel a v průběhu dne se zpátky zakopal na hřbitově. Kdyby lidé v Tsuki toto viděli, opravdu by už zažili vše. "Dobrý den." Opětovala jsem Gokuovi pozdrav. Bavili se o informacích o nukenínech, takže je Goku nejspíš lovcem odměn.

Otec potřebné informace o nukenínech ale neměl po ruce, takže nás v kanceláři opustil. Potom, co Goku po jeho odchodu promluvil, jsem otce začala proklínat. To mě musel nechat samou s takovým dobrákem? "Ne, díky. Tu židli potřebujete víc než já." Snažila jsem se neznít škaredě. Jestli ale bude s tímto dobráckým přístupem pokračovat, nezvládnu si hrát dál na milou kunoichi. "Takže lovíte nukeníny?" Kdyby jsem v našem rozhovoru nepokračovala, pokusil by se o to on, a to by nemuselo dopadnout dobře. Jestli opravdu loví nukeníny, přišla jsem do Tsuki v pravou chvíli. Otec bude moct napsat do bingo knihy i Seinu, a tady Goku ji sejme, a dostane odměnu. To že to neudělám osobně mě nepotěší, ale výsledek bude stejný.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Mon Jul 27, 2015 4:43 pm

Nakoniec som si teda do stoličky znova len sadol. Mikol som ramenom a znova som sa oprel o svoju barlu. Prehovorila ku mne s otázkou, či lovím nukeninov. 
"Popravde? " Zľahka som sa pousmial a otázku som chvíľku nechal visieť vo vzduchu. 
"Nukenin alebo shinobi z nejakej dediny. Ak za neho dobre zaplatia.." Pokrčil som ramenom. Bola pravda že so msa týmto priznal k trocha nelegálnej činnosti, no zrovna Tsuki mala poslednú dobu povesť toho, Že verbuje.. v podstate aj nukeninov z iných dedín. Takže tu rozhodne mala aj väčšie prípady než ja.
Pohľad som sa pokúsil otočiť k Mai a dosť nápadne som si ju začal obzerať.
"Hmm, hmm.. hmm." Poškrabal som sa vo vlasoch.
"Napríklad za vás by som pravdepodobne nabalil pomerne dosť slušný obnos peňazí.. ak by som vás živú predal do nejakého bordelu.." Usmial som sa a v tú chvíľu mohla zistiť, že je moja slušnosť preč. Vedel som byť aj pomerne nepríjemný chlapík. Nechcel som to však preháňať a navyše som si aj stál za svojimi slovami. Ostal som preto v tichosti čakať na Hokoriho ak sama nemala nejaké ďalšie otázky alebo pripomienky.
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Mon Jul 27, 2015 5:10 pm

Goku neloví jen nukeníny, ale i shinobi. Takže jeho dobrácký přístup byl jen na oko? Někdo, kdo loví lidi pro peníze, se nechová slušně, natož aby dbal na to, že si nějaká kunoichi nemá, kde sednout. Ulevilo se mi. Více mi vyhovuje přítomnost někoho takového než dobráka, který neví, kdy přestat. Když si mě začal prohlížet, ignorovala jsem ho. Byla jsem zvyklá na desítky pohledů na ulicích. Nedělalo mi to proto problém. Když se ale zmínil o bordelu, nemohla jsem ho dál ignorovat.

"Vážně? Jen za živou? Omlouvám se, ráda bych vám nějaké peníze vydělala i mrtvá." Řekla jsem smutně. Netrápilo mě to, jak si má slova Goku vyloží. "V Tsuki ale nejlépe platí v mužských homosexuálních bordelech. Kdyby jste někdy neměl něco na zub, doporučuji." Goku mě s tím bordelem nenaštval. Nedotklo se mě to. Jeden z bordelů v Tsuki určitě budu muset někdy zkusit. Jestli jako návštěvník nebo pracovník, na tom nesejde. Na Gokuové slova jsem takto reagovala, protože mě zajímalo, co na to řekne.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Mon Jul 27, 2015 5:21 pm

Na tvári sa mi objavil úsmev. Ako keby som spomínal na nejakú búrlivú noc ktorá sa no.. zvrtla. Tsukimaru musel mať tie informácie ďalej.. ale určite mal ľudí ktorý by mu ich doniesli. Nechal ma tu s ňou náročky? Aby sme si takto.. zaujímavo pokecali? Kto vie.

"Neviem ako ty, ale ženské telo preferujem no.. živé. Mnoho ostatných ľudí tiež.,. aj keď sa nájdu aj špeciálne prípady." Každopádne som musel reagovať aj na tú poznámku s homosexuálnym bordelom... no nič trefné ma nenapadlo.. shit.
"Hmm.. " Vyšlo z mojich úst namiesto odpovede. Možno však.. aspoň nejaký blik v mojej mysli?
"Pred hocičím iným budem najprv potrebovať zahojiť svoje rany, takže ma tam možno uvidíte.. počas môjho pobytu tu.. viete brigáda a tak.."  
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Tue Jul 28, 2015 10:03 pm

"Brigáda? Brigádou to začíná." Pomyslela jsem si. Na Gokuové slova jsem nereagovala, a jen se zády opřela o nejbližší stěnu. Nemám mu už, co říct. O Seině mu řeknu až, jak se o ní dozví otec. Ten pro ty informace o nukenínech musel jít až na přízemí. To tam nemohl poslat Gokua? Asi ne. Pomalu jsem se začínala nudit. Rozhovor s Gokuem byl určitě zajímavý, ale, jestli se má dál točit jen kolem bordelů v Tsuki, bude lepší v něm nepokračovat. V Tsuki jsem ještě nikdy na takových místech nebyla. Pochybuji, že se tu nějaký bordel vůbec najde, i když... všichni mají své potřeby.

Dlouho jsem se o tu zeď opírat nevydržela. Tak asi minutu potom, co jsem se o ní opřela, jsem se rozhodla odejít z kanceláře. Nebudu dělat Gokuovi chůvu. Do kanceláře za ním pošlu první osobu, na kterou při odchodu narazím. Chápu, že někdo jako je on v kanclu sám zůstat nemůže. "Ráda jsem si pokecala, ale zestárnout tu nehodlám, takže...  měj se." Vrátím se hned potom, co zakopu Tsukimara zpátky na hřbitov. Otevřela jsem dveře, podívala se ještě na Gokua, a vyšla na chodbu za Tsukimarem. Zavřít jsem je nezavřela. Zapomněla jsem.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Jul 30, 2015 3:41 pm

Shánění potřebných informací mi trvalo déle než jsem čekal. Teď jsem se už ale vrátil! a však... bez potřebných informací. Nenašel jsem je. Myslím si ale, že vím, kde jsou. Sázel jsem na stejné místo, odkud jsem vytahoval hrací figurky s kostkou do hry člověče nezlob se. Když jsem se vracel, narazil jsem na chodbě na Mai. Překvapeně jsem se na ní podíval. "Omlouvám se za zdržení. Jestli máš naspěch, nebudu ti v odchodu bránit." Důvod, proč jim mise s Reinou tak dlouho trvala a nedali o sobě vědět, mě zajímá, ale držet tu Mai proti její vůli nebudu.
Vešel jsem do kanceláře a dveře pořád nechával otevřené. Ať je zavře Mai potom, co se rozhodne k nám v kanceláři přidat či odejít. "Omlouvám se za zpoždění." Omluvil jsem se Gokuovi a přišel až ke krabici u okna, kde jsem měl nevybalené věci. Ulevilo se mi, když jsem v ní uviděl povědomý sešit. Bingo! Vzal jsem ji a položil na stůl. Sedl jsem si zpátky na židli a promluvil. "Tady to je." Ukazováčkem jsem ukázal na nevelký sešit tvaru A5. Na první pohled může mít maximálně pár stran, cca dvacet. Je nich v něm ale o něco víc. "U každé fotografie zaznamenaného nukenína máte stručný popis jeho schopností, důvod zapsání do bingo knihy a odměnu. Jelikož se nejedná jen o nukeníny z Tsukigakure no sato, odměny vyplácí i jiné vesnice."
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Goku Thu Jul 30, 2015 3:50 pm

Nepochopil som, prečo sem prišla keď chcela odísť pred tým, než by svoj dôvod návštevy zdelila Tsukimarovi. No nebol to môj problém a tak som sa o to ani príliš nezaujímal.  Len som kývol rukou na pozdrav a následne som už len čakal, kým sa nakoniec nevrátil Tsukikage. Prebral som od neho knižku, alebo skôr zošit či dokument? Zbežne som si ho prelistoval a s menším úsmevom na tvári som prikývol.
Tsukigakure heh? Prebehlo mi hlavou. Predsa len bolo viac druhov lovcov ľudí. Niektorý ľudí lovili výhradne pre dané dediny.. iný výhradne pre záchytné stanice a ja ? No.. išlo mi hlavne o povesť.. a o keš. Ten kto ponúkne viac.. 
"Ďakujem za informácie." Každopádne som nezabudol ani na jeho slová..
"Ak odo mňa potrebujete nejaké informácie, pokojne sa pýtajte. Ale rád by som ešte dnes stihol návštevu miestnej nemocnice, kde si potrebujem zaplatiť poriadne dlhú a dôkladnú starostlivosť hehe.." Poškrabal som sa vo vlasoch. Predsa len moje zranenia sa dali vyliečiť aj rýchlejším spôsobom, než čakaním.. a aby som bol čo najskôr v biznise.. well..
Goku
Goku
Nukenin (A-rank) *ADMIN
Nukenin (A-rank) *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Mai Thu Jul 30, 2015 6:48 pm

Chystala jsem se odejít, když mě na chodbě Tsukikage přepadl. "Ne, zůstanu." Tsukimara chci pochovat dřív než bude pozdě, ale teď, když se tu otec konečně ukázal, nemůžu odejít. To jsem se před Gokuem předvedla. Prvně můj trapný vstup do kanceláře, a teď tohle. "Kdy jsem se stala tak netrpělivá?" Pomyslela jsem si, když jsem si uvědomila, že jsem s Gokuem sama v kanclu nebyla zas tak dlouho, abych takhle vyváděla. Goku si to určitě vzal osobně. Je ale pravda, že jsem chtěla vypadnout, protože jsem nechtěla pokračovat v rozhovoru na téma bordelů v Tsuki.

Vešla jsem zpátky do kanceláře a zavřela za sebou dveře. Tsukikage vše, co potřeboval, nakonec měl tu. Ach. Měl by si v kanceláři udělat pořádek. Otec položil sešit s informacemi o nukenínech na stůl, a já měla pocit, že teď je ta správná chvíle mu říct o Seině. Nechala jsem domluvit Tsukikageho i Gokua, a pak se do jejich rozhovoru přidala. "Omlouvám se, že vás ruším. Tsukikage-sama, měl by jste do toho sešitu zapsat ještě Seinu, kunoichi která se mnou byla na misi. Zradila. Varovala Reinu. Byli jsme zrovna před bránou v Oto. Dali jsme se na ústup, ale Sasuke to schytal." Řekla jsem to co nejvíce stručně, takže jsem nezmínila, jak jsme se vůbec uchýlili k přímému útoku na Oto a další řadu věcí. Sasuke mi koupil trochu času k útěku. Těžko říct, jestli byl zabit nebo zajmout.
Mai
Mai
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri Jul 31, 2015 11:13 am

"Oh... nějaké informace?" Byl jsem s nim dohodnut, že výměnou za informace o nukenínech v Tsukigakure no sato mi sdělí jeho informace o nukenínech. Ty mi jsou ale k ničemu. "Chápu." Goku je raněný, takže se musí ošetřit. V nemocnici se o něj nepochybně dobře postarají. Co nevidět, bude fit. Neměl bych ho proto asi už zdržovat. Nic po něm nechci. Bude ale v pořádku, když na oplátku za informace, které chtěl, nebudu chtít nic?
Na chvíli jsem se zamyslel nad tím, co budu chtít na oplátku. Můj rozhovor s Gokuem přerušila Mai, a ve zkratce řekla, co se na její misi odehrálo. Na Sasukeho a ostatní se zeptám pak, teď, abych Gokua nezdržoval, rychle vyřídím Seinu. "Informace od Vás nechci žádné, ale výměnou za sešit chci, aby jste se prvně postaral o zmíněnou Seinu. Její spis připravím. Když budete hotov v nemocnici, stavte se pro něj." Odměna Gokuovi bude vyplacena. Chci jen po nim, aby se ze všeho nejdřív postaral o Seinu, pokud to bude možné. "Platí? Vesnice by měla být schopna za ní vyplatit 25 000 000 ryo."
Hokori Mai
Hokori Mai

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 23 z 31 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 27 ... 31  Next

- Similar topics