Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Centrum Otogakure

+25
Reina Kana
Michie Ai
Tetsuya Kaguya
Nefrit
Tatsuya Kaguya
Soshi
Mizuki Netsu
Zetsu
Nizashi Shiroi
Takeshi Kenpachi
Maya Kurimuzon
Goku
Rei Casius
Mareo Renjiro
Killunia
Hikari Taoreta
Hana Ichiro
Kisuke Uchiha
Kirin Yakushi
Uchiha Madara
Yorimi Sonoe
Uzumaki Allii
Sakura Haruno
Shinobi
Hyuuga Mikomi
29 posters

Strana 20 z 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 20 Empty Centrum Otogakure

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Sun Jul 14, 2013 9:30 am

First topic message reminder :

Centrum Otogakure, ve kterém se nachází několik monumentálních a architektonicky zajímavých budov. Zde také tráví Otokage většinu svého času.

Centrum Otogakure - Stránka 20 Centruxex
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 20 Empty Re: Centrum Otogakure

Příspěvek pro Nefrit Tue Feb 03, 2015 8:18 am

Prekvapene som sa na ňu pozrela. Bolo tu naozaj veľa otáznikov a navyše podľa toho čo som vedela, by sa musela prevtelovať každých pár rokov. Aspoň ak myslela tú techniku od Orochimara. 
"Hmmm, nemôžeš to nazvať tak úplne oživením ale ako vravím. Ak sa nemýlim... mŕtve je len tvoje telo. Takže by to mohlo fungovať aaa.. nie. Viem o ktorú techniku sa jedná no sama nepoznám jej výskyt a ani neviem ako ju predviesť. Dalo by sa povedať že... som vytvorila vlastnú variáciu. Tá je však stále nestála.. neviem ako by to dopadlo." Povedala som popravde. Navyše ako som už spomínala. Moja variácia by mala pravdepodobne vedľajší účinok straty kontroly nad chakrou. 
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 116

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 03, 2015 8:59 am

"Dobrá otázkou je, jestli k tomu všemu potřebuješ moje tělo." podívala jsem se na ní vážně, protože ani já jsem momentálně nevěděla, kde se moje tělo nachází. Jestli je ještě mezi "živými". Pravděpodobně by ho měla mít Konoha, pokud ho nespálila. To bych mohla snadno zjistit přes Itachiho, pokud bych se k němu dostala. TO by taky nemusel být problém.
"Asi víš co by následovalo za haló kdyby se ostatní dozvěděli, že jsem kompletně bez chakry a svých schopností, že?"
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Tue Feb 03, 2015 9:04 am

Pousmiala som sa na ňu.
"Nepotrebovala by som práve tvoje. Každopádne je príliš skoro o niečom hovoriť. Moja práca chce čas... a veľa veľa testov. Senpai, zmena vzhľadu je to najmenej.. Nikto by nemusel vedieť, že si to ty." S povzdychom som si hlavu oprela o opierku za mnou a pozerala som sa na Reinu, ako na istý objekt záujmu. 
"Budem potrebovať labák." 
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 03, 2015 9:27 am

/co je to labák? Very Happy /

"Ráda bych si svůj vzhled ponechala víš přece jak jsem marnivá." usmála jsem se na ní. Vstala jsem a přešla k umyvadlu a vzala konvici s vodou a šla jsem zalít květinu u okna neboli Zetsuovu matku, dlouho se tu neukázal, zajímalo mě co kuje za pikle.
"Máš na srdci něco, co bys ráda?" otočila jsem na ní zase a pomalu se vracela zpět do svého křesla.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Tue Feb 03, 2015 9:43 am

/ laboratórium Very Happy...

Musela somsapousmiať. Naozaj by bola škoda, zmeniť jej vzhľad.
"Viem Senpai. Avšak na tvoju krásnu tvár a dokonalé telo, je taktiež vypísaná dokonalá odmena." Upozornila som ju z ľahka. Sama som si myslela že shinobi Reininho kalibru, nikdy nebudú môcť mať normálny život.
S povzdychom som len kývla hlavou.
"Bohužiaľ, po čom moje srdce túži, to mi dať nemôžeš. V tomto som beznádejná." Zachichotala som sa a taktiež som sa na ňu pozrela.
"Potrebuješ niečo, odo mňa ty ? Senpai?"
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed Feb 04, 2015 6:58 pm

"potřebuju, aby ses šla poohlídnout po jednom shinobi z mé vesnice. Poslal jsem ho na misi do Kiri a on se ještě nevrátil ani nedal o sobě zprávu. Ber tak jako první misi, až se vrátíš budeš tu mít laboratoř připravenou." mrknu na ní. Určitě bude ráda, že může jít z vesnice ven a hledat další mužská pohlaví odpovídající jejím požadavkům
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Wed Feb 04, 2015 8:11 pm

Misia... bolo to tak nečakané. Naozaj ma posielala na misiu ? Do kiri ? Zatvárila som sa trocha rozladene no len som prikývla. Bola som predsa len poslušná mdička.
"Aaale zoberiem si niekoho zo sebou. Poslednú dobu ti tu chodia samý exoti heh." Uškrnula som sa a pomaly som vstala.
"Nebude ti vadiť, ak si jedného požičiam.. dúfam." Vystrúhala som vlastne celkom úctihodnú poklonu, otočila som sa na päte a začala som vychádzať z miestnosti.
"Maj sa tu krásne, senpai."
(presun)
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Wed Feb 04, 2015 8:25 pm

"Dávej pozor." varovala jsem ji. Bylo mi jasné, že to s jejím přístupem nebude tak lehké, ale aspoň se pozná s Faitem. Ráda si pak poslechnu, jak se ho snažila sbalit. Usmála jsem se pro sebe a dál se věnovala politice vesnice. Byl tu ještě jeden úkol, který jsem potřebovala osobně vyřešit. Nicméně jsem poslal pro sekretářku a nařídila ji, aby sehnala někoho, kdo vybaví Nefrit laboratoř,
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 12:22 pm

Věděl jsem kam mám jít, ne jednou jsem byl tady v této budově. Jakmile jsem tedy dorazil na místo zaklepal jsem na dveře a vešel, jak bylo ve zvyku bez počkání na vyzvání. "Ohayoo Reina-chan" Pozdravil jsem mile. Poznat mě mohla jen ale z mého hlasu či oslovení, mou tvář stále zdobila maska kterou t části překrývala kápě.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 12:54 pm

Pomalu jsem vzhlédla. Slézají se tu jako šváby na pivo.
"Byla jen otázka času, kdy sem nějaký Uchiha dorazí. Jen jsem nečekala zrovna tebe." popravdě bych byla radši za Itachiho, ale když je tu už on využiju příležitosti.
"Co tě přivádí do mého království?" rozložila jsem ruce a opřela se o křeslo.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 1:01 pm

"Jak milé přivítání" Konstatoval jsem a sedl si na cokoli na co se tady dalo sednout. Jakmile jsem seděl mohl jsem si v klidu sundat masku, kterou jsem si položil vedle sebe, i kápi abych tak odhalil celý svůj obličej a vlastně celou hlavu. "Přišel jsem se podívat jak si ne-žije naše blond mrtvolka po tom co tady už není Madara-chan" Úcta ? Kde ta by se ve mě vzala, už dlouho před tím než jsem poznal Lucy jsem byl pro někoho egoistický parchant. I když já jsem o sobě tvrdil že jsem spíše sebevědomý.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 1:11 pm

"Takže si mi přišel zpříjemnit můj nesmrtelný život? To je od tebe velice laskavé. Řekni, jaké to je být vlastně zranitelný a smrtelný? ....víš co neříkej mi to, zřejmě to je velice bolestivé." ušklíbla jsem se.
"Ale jelikož si mě přišel zabavit, měla bych ti nabídnout něco k pití že? Dáš si brandy?" vstala jsem s úsměve a šla k malé skříňce, kde jsem vytáhla skleněnou láhev s tekutinou vypadajíc jako brandy a nalila jak sobě tak jemu a pak mu to podala a cinkla o jeho skleničku.
"Na mou nesmrtelnost." a vyklopila do sebe
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 1:14 pm

Podíval jsem se na ní, pak na skleničku a pak zase na ní. Pokouší se mě opít ? Pche.. "Ne děkuji, alkohol otupuje smysly a to si jako shinobi dovolit nemůžu. Jsem tu abych ti nabídl jistý... ehm obchod ? Dá se tomu tak říkat." Přešel jsem rovnou k věci.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 1:21 pm

"Obchod? Ty? Vážně?" vzala jsem si jeho skleničku a kopla do sebe i její obsah, nikdy jsem nezkoušela, jestli je možné jako edo tensei se opít. Třeba to dneska zkusím.
"To poslouchám, velký Kisuke Uchiha mi nabízí obchod a pokud se to týká ochrany tvé rodiny, tak s tím na mě ani nechoď. Jenom otázka, ty jsi z Konohy, že?"
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 1:39 pm

Nadzvedl jsem zvědavě obočí. "Ochrana rodiny ? To myslím zvládnu sám." Když do sebe nalila i mou skleničku jen se mi nadzvedl i levý koutek rtů. "Jde o to že máš nějaké ty kontakty a navíc.. jsi kage. V konoze je pár lidí které bych rád neviděl v postu ve kterém jsou. Například Itachi, znáš ho viď ? Teď když už Assasin není hokage jak víš, navíc je mimo vesnici tě ke Konoze neváže žádná přísaha ani žádná mírová dohoda. Pomož mi zbavit se těch určitých lidí na mém seznamu, a výjde li vše dle mého plánu budu ti moct zaručit služby klanu Uchiha" Podal jsem svůj návrh. Věděl jsem že můžu být otevřený, Reina je otokage-vůdce vesnice která nikdy nebyla na straně "dobra" pokud se již na nějakou stranu připojila. Její tvrzení by šlo lehce zpochybnit.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 1:49 pm

Nalila jsem si ještě skleničku a přešla k němu a sedla si na okraj stolu naproti němu.
"Máš spadeno na vůdce klanu, aby ses jím mohl stát ty sám. To chápu, udělala jsem to samé. On je problém v něčem jiném víš." kopla jsem do sebe ještě jednu skleničku a pak jsem proti němu vztáhla ruku. Celé jeho tělo se začalo pokrývat černým krystalem až po bradu.
"Výš co se stane, když lusknu prstem?" musel to vědět, několikrát mě viděl zabíjet své oběti čistě a beze stop.
"Zemřeš!" luskla jsem prsty, ale nic se nestalo, krystal zůstal nepoškozený a mě to odhodilo na protější stěnu a přibyly mi další jizvy na těle tentokrát ne malé ale otevřenější,které se začaly místy drolit. S námahou jsem se zvedla a krystal z jeho těla slezl.
"Další pokus ti ukazovat nebudu, je to nepříjemné." pronesla jsem skrze zaťaté zuby a doufala, že to pochopí.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 1:58 pm

Bedlivě jsem pozoroval co vlastně dělá a o co se pokouší. "Zajímavé" Poznamenal jsem potom co odehrála toto divadlo. Všechno jsem si dal do hromady. Né že by nechtěla, prostě mi nemohla ublížit. "To však věci nemění... stále mi můžeš pomoct tvými kontakty, Itachiho zabiju sám. Jde jen o to aby ho někdo vylákal ven, útočit na něj v Konoze je nesmysl. Ze začátku stačí zpochybnit jeho autoritu aby tak stratil vliv. Nenapadá tě nic ?"
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 2:03 pm

"Napadá mě fůra věcí chlapče, ale Itachiho nezabiješ dřív dokud mi nedá informace, které potřebuju." rozcuchala jsem mu účes a vrátila se do svého křesla.
"Vylákej ho ven a moji lidé ho zabijí není problém, to samé můžu udělat i ostatním, jen to nesmím být já, kdo jim ublíží. U Itachiho to je vcelku lehké, řekl že mi chce pomoct, co kdyby se k té pomoci nabízelo i to, že mi pomůže a já na oplátku zařídím, aby se stal Hokage a zbavil se tak vlivu Senju a rady? Výš drby ještě nikdy nezklamaly, kor když jim můžeme reálně pomoci, moje pověst už utrpěla dost, další bod na seznamu mi už neublíží a za spolupráci Uchihů to stojí." blýsklo i v očích.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 2:21 pm

Šlo vidět že se v tom vyžívá. Je více rafinovanější než sem si myslel. "Takhle zákeřně ho poškodit ? To by šlo. Uvrhlo by to na klan Uchiha špatné světlo...toho by se dalo využít ke sjednocení klanu pod jedním člověkem. Poté jeho jméno očistit odsouzením Itachiho.. krása." Mé rty naznačily letmý úsměv. "Jenže, přece jenom Itachi je vážený.. myslíš že ty pomluvy budou stačit ?"
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 2:27 pm

"Když se u něj objevím a někdo nás načapá? Proč ne? Někdo mě však musí pustit do vesnice." mrkla jsem na něj.
"A budu potřebovat, abys na mě dohlédl pokud tam budu. V Konoze jsem nejvíc zranitelná, když se nemůžu ani brániti jakýkoli úder holou rukou se počítá." řekla jsem ledovým hlasem, abych ho upozornila na možné následky.
"Pokud bys mě zklamal, jak si sám řekl, mám mnoho kontaktů, které by si tě našli. A jen tak mimochodem, slyšela jsem že se Hokagem stala žena, která ani nebyla občanem Konohy. Není to lidem divné? Já být občan vesnice, jejímž vůdcem by se stal někdo, kdo je z jiné vesnice a ještě k tomu z vesnice, která s nimi zrovna nebyla dvakrát za dobře, byla bych vytočená. Já myslím, že i hlas lidu by pomohl, kdyby je někdo navedl, že to byl Itachiho nápad nebo nápad kohokoli jiného."
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 8:10 pm

Pozorně jsem poslouchal každé slovo co říká a na její žádost jsem jen přikývl,když potom prohodila náznak vyhrožování. Nechal jsem jí slušně domluvit a pak vstal. "Samas řekla že mi nemůžeš ublížit, já však tobě ano, vyhrožování není moudrá cesta jak se s někým sblížit" Upozornil jsem ji. "Myslím že čím dříve uskutečníme náš plán tím lípe, a co se týče nynější hokage, vůbec mi na tomto postu nevadí, i když osobně bych tam radši viděl nějakého uchihu."
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 8:19 pm

"Dobře, ozvi se kdy mám dorazit do Konohy." pousmála jsem se.
"Jen abys věděl, nebude to zrovna lehké zradit někoho ke komu chovám jisté sympatie, ale je to obchod." pronesla jsem jako jen tak mimochodem.
"Víš jak se se mnou spojit kdyby bylo nejhůř."
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Tue Feb 10, 2015 8:24 pm

Opět jsem přikývl. "Vše připravím na klidný průběh akce. Čekej orla" Po těchto slovech jsem se otočil a pomalu šel ke dveřím její kanceláře. "Zatím si tu mrtvolně hnij" Uchechtl jsem se a nasadil si opět masku přes kterou jsem přehodil kápi. Nehodlal jsem se v této vesnici zdržovat, už mě mohli postrádat v konoze a to by nebylo nic pěkného. Proto jsem zamířil rovnou k bráně kde jsem si vyzvedl své věci a rychle pryč. (přesun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 10, 2015 8:31 pm

"jak jinak." počkala jsem si až odejde a moje oči to stále lákalo ke sklenici burbonu. Mám to zkusit nebo ne? Vesnice je opevněná, nikdo se dovnitř bez mého souhlasu nedostane. Pokud se opiju tak kývnu na cokoli.... ale třeba taky ne. Zatracení Uchihové, jen komplikují životy. Dojdu pro sklenici a začnu si nalévat. Po půl hodině přemýšlení o celé situaci a prázdné láhve, jsem došla k názoru, že jako edo tensei se nemůžu opít. To je ovšem špatné a nemůžu ublížit Konožanům, což je ještě horší. Doufala jsem, že toto malé tajemství Kisuke nikde neprozradí.
" Ó můj bože potřebovala bych tu Zetsua nebo Tetsuya a potřebuju zabít Assasina." zanadávala jsem.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Sun Feb 22, 2015 3:57 pm

Celou dobu jsem spal...jak zabitej, ještěže ne doslova. Nic jsem neslyšel, nikdo nemusel mít strach, ale prostě jsem si aspoň na pár minut musel zdřímnout. Vstal jsem ani nevím po jaké době a pohlédl na Reinu.
"Nespal jsem nějak dlouho? Nedělají se ti vrásky? Božeeee, co je za rok?!" Sedl jsem si uplně mimo na židličku a koukal okolo a na Reinu. Bože, co když jsem byl v komatu...ne, to bych se probral v nemocnici. Božeee, co je za den, co je za rok, kolik je hodin. Kolik mi je let?!
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 396

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 20 z 28 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 24 ... 28  Next

- Similar topics