Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Centrum Otogakure

+25
Reina Kana
Michie Ai
Tetsuya Kaguya
Nefrit
Tatsuya Kaguya
Soshi
Mizuki Netsu
Zetsu
Nizashi Shiroi
Takeshi Kenpachi
Maya Kurimuzon
Goku
Rei Casius
Mareo Renjiro
Killunia
Hikari Taoreta
Hana Ichiro
Kisuke Uchiha
Kirin Yakushi
Uchiha Madara
Yorimi Sonoe
Uzumaki Allii
Sakura Haruno
Shinobi
Hyuuga Mikomi
29 posters

Strana 19 z 28 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  Next

Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 19 Empty Centrum Otogakure

Příspěvek pro Hyuuga Mikomi Sun Jul 14, 2013 9:30 am

First topic message reminder :

Centrum Otogakure, ve kterém se nachází několik monumentálních a architektonicky zajímavých budov. Zde také tráví Otokage většinu svého času.

Centrum Otogakure - Stránka 19 Centruxex
Hyuuga Mikomi
Hyuuga Mikomi
Velitel Konohagakure policie *ADMIN
Velitel Konohagakure policie *ADMIN

Počet příspěvků : 395

Návrat nahoru Goto down

Centrum Otogakure - Stránka 19 Empty Re: Centrum Otogakure

Příspěvek pro Reina Kana Sun Dec 07, 2014 8:48 pm

"Ano Faito si to hlídá." zamyslela jsem se.
"Nicméně by neškodilo zjistit co se děje a případně zasáhnout. Máš misi. Sledovací, když budeš vědět, že je to horší pomoz jim, ale hlavně se s informace zase vrať zpět. Kdo na ně útočí a proč. Otázky?" spojila jsem ruce na stole
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Sun Dec 07, 2014 8:59 pm

" Jo. Nechcete jít se mnou? " Zasmál jsem se. " To byl vtip " Celkem to sedlo, ale měl bych ji radši po boku. Bude to tam jistě dost nebezpečné a já se moc dobře znám. Určitě bych se tam dostal do velkého průšvihu. Navíc co já zmůžu kdybych jim šel pomoc. Jako sledování toho moc nevysleduju když budu jen před vesnicí a infiltrace nepřipadá v úvahu. Budu to muset pořešit nějak na místě.
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Dec 07, 2014 9:06 pm

"Můžu s tebou maximálně poslat jednu ze sfér ale ta nic moc nezmůže zvládne od tebe maximálně odhazovat lidi." řekla jsem a opřela se o křeslo. Chápala jsem, že se zřejmě bojí já být živá asi bych se taky bála.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nizashi Shiroi Sun Dec 07, 2014 9:35 pm

" No tak uvidíme. Až mě příště uvidíte bude znít buď melodie vítězství a nebo pohřební hudba. Každopádně bylo mi ctí pod vámi sloužit. " Uklonil jsem se s úsměvem a náležitě jsem odešel dveřmi bez dalšího slova. Byla to klasická scéna před tím než člověk odejde a už se nikdy nevrátí. Zdali se bude minulost opakovat, to je ve hvězdách.
/přesun
Nizashi Shiroi
Nizashi Shiroi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 169

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Dec 07, 2014 9:53 pm

Hysterka. Zbytečná panika, Faito je dobrý vojevůdce a nenechá zbytečně zemřít lidi a pokud bude nejhůř Nizashi se může stáhnout vždycky hlavu mu za to trhat nebudu. Zavřela jsem na chvíli oči a přemýšlela co bude dál
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Thu Dec 25, 2014 8:47 pm

Po další době papírování jsem se rozhodla udělat jednu věc. Vyslala jsem dráčka, aby našel ty dva opilce kvůli jedné misi. Bylo na čase podívat se do konohy.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Sun Dec 28, 2014 11:29 am

S drakem na rameni jsem se dostal až do centra Otogakure. Doufal jsem, že tu ta blondýna někde bude. Koukl jsem nevěřícně na draka a sedl si na jeden z rantlů tady okolo. S otráveným výrazem jsem si povzdechl a dal si nohy do tureckýho sedu. "Fajn ty malá ještěrko, kde máš tu svou paní?" Podíval jsem na něj zvědavě. Ten drak jen namířil hlavu k budově a mě to trklo. "Jasnýýý, kancelááář! Jou, mě to bylo hned jasný." Pokýval jsem hlavou jak inteligent a vešel dovnitř. Zaklepal jsem na dveře a rovnou vtrhl do kanceláře. Snad každej ví, že já nejsem typ, kterej by byl nějak slušně vychovanej, jsem gauner sakra! "Čau, vo co de?" S širokým úsměvem jsem se podíval na Reinu, ruce si dal do kapes a čekal co se bude dít dál.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 396

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Dec 28, 2014 7:07 pm

"Kde máš bratra?" zeptala jsem se, aniž bych se na něj podívala. Když se neumí chovat před vedením, nezaslouží si ani přímou pozornost, protože jen nevychovanost mě dokázala točit.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Sun Dec 28, 2014 7:36 pm

Heee? Nemohl jsem verit vlastnim ocim, kdyz me takto odignorovala. Jen jsem nahodil oblicej *ala urazeny."Bracha je v hospode. Ocividne ma vetsi rozum nez ja. Proc tu vlastne jsem?" Nadzvedl jsem oboci a posadil jsem se pred ni na parapet. No co! Kdyz se na me neotocila ona, musel jsem si ten jeji krasny oblicej zaridit sam. "Ty jen kvetes kvetinko." Zase jsem se do siroka usmal. Mel jsem dobrou naladu.
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Dec 29, 2014 12:06 am

"Proč tu jsi ti řeknu, až tu budeš mít bratra, nerada bych to opakovala dvakrát nemám zrovna nejlepší náladu." upozornila jsem ho předem,ikdyž jeho poznámka mě potěšila.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tatsuya Kaguya Mon Dec 29, 2014 12:03 pm

Centrum Otogakure - Stránka 19 Tumblr_lzzoql1Keo1rn9yjto1_500
Opřel jsem si hlavu rukou, kterou jsem měl podepřenou o koleno a mile jsem se na ní usmíval. Její odpověď mě vlastně moc nepřekvapila. "Věř miii Reini. Svého bratra znám jak své boty, informace si radši vezme ode mě než...od těch, jak se vám říká. Nadřízených?" Samozřejmě to nebylo nic špatného oproti ní. Já se tu snažil pouze skamarádit! Není to hřích! I když...tato žena byla o X let starší než já. Yosh, jsem hold dobrej. Řekl jsem si pro sebe vduchu. "Hééh? Nemáš nejlepší náladu? Všichni mají dobrou náladu, když jsem u nich já. Teda...pokud jim zrovna něčím nepropíchnu tělo, to už dobrou náladu asi...asi nemaj, hm." Nesmyslně jsem se zamyslel a chvíli koukal do blba. Pak jsem se rozhodl jí nějak rozveselit a napadla mě jedna super věc! "Yosh, už to mám." Sehl jsem se k rádiu, které jsem stiskem na jedno tlačítko spustil, asi to bylo "play" bo něco takovýho. "Tak co? Lepší, lepší? Jsem super, viď?" Sedl jsem si znovu před ní a čekal, jestli nějak zareaguje. Ta písnička byla hezká, dokonce bych si možná i zatancoval, kdybych byl víc napitej, ale tak...co už! Třeba by si zatancovala ona! Kdo ví, jak dlouho netancovala. Hmm...umí tancovat? Ne, fakt nechápu, proč jsme přemýšlel nad něčím takovým...
Tatsuya Kaguya
Tatsuya Kaguya
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Sun Feb 01, 2015 10:01 pm

Moje kroky ma viedli až k budove, ktorú som tak dobre poznala. 
"Ah tie spomienky." Pousmiala som sa. predsa len som tu nebola už.. dlho. Už pri bráne som si všimla, že tu je pár ľudí. Aj keď legenda o mojej úžasnosti sa rozniesla aj do nových uší, skôr mi to prišlo tak, že mi to len pridalo na popularite. Bola som proste úžasná.
Vycupkala som po hodne hodne schodoch až k miestnosti, kde sa nachádzala, alebo som v to aspoň dúfala, Reina. Každopádne by ma možno chceli zastaviť stráźe no.. poznali mňa a váźne, ktorý človek mužského pohlavia by zastavil mňa ? 
Nechcela som byť neslušná a tak som držala jazyk za zubami a veľmi slušne som zaklopala. Bola som zvedavá na jej reakciu.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 116

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Feb 01, 2015 10:05 pm

"Dále!" pronesla jsem po velmi vyčerpávající návštěvě jednoho z dvojčat. Tohle jsem ještě nezažila. Ta dnešní mládež to je strašné.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Sun Feb 01, 2015 10:10 pm

Dvere sa otvorili a do vnútra vošla moja maličkosť. Usmiata od ucha k uchu a s roztiahnutými rukami smerom ku senpai!
"Senpái! Chýbala si mi, hrozne hrozne hrozne moc !" Vyhlásila som s poblázneným úsmevom na tvári a iskričkami v očiach.
"Poď na moju hruď!" Samozrejme som sa takto k moc ľuďom nesprávala. Možno som bola zvrátený úchyl ktorý balil každého chlapa a ženu, Reina bola moja Senpai! Bola na úplne inej kategórií než tie ovečky posadnuté istými hrátkami.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Feb 01, 2015 10:16 pm

Zvedla jsem hlavu od papírů a na okamžik se mi zastavilo srdce, které už dávno netluče. Kde ta se tady vzala? Pomalu jsem se postavila a nemohla uvěřit, že to je ještě žije.
"Nefrit?" mohlo mi být jasné, že její sestra by mi spolupráci nenabízela jen tak. Někde poblíž musela být i tahle.
"Normálně bych ti asi odsekla, ale tentokrát tě velmi ráda vidím." pousmála jsem se na ní
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Sun Feb 01, 2015 10:20 pm

Medzi mnou a mojou sestrou bol základný rozdiel. Bola pravda, že Crystal by moju spoluprácu s Reinou nepovolila. Nepotrebovala som však jej povolenie. Moźno bola Daymio a hlavou dediny... a ja som stále bola v jej tieni, no ako jej tieň som sa aj často srpávala. Moja sestra, ktorú som nadovšetko milovala, sa zaoberala hlavne tým, ako ľuďom pomáhať. Ja som sa zaberala aj tým, ako im rovnako ĺahko ubližovať a ten život aj brať. Spolupráca s Reinou pre mňa mala len samé výhody.

Jej slová ma hriali pri srdci. každopádne nestačili. Nafúkla som tváre a ostala som stáť s roztiahnutými rukami, ktoré čakali až do nich skočí. V niektorých veciach som bola naozaj neústupná.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sun Feb 01, 2015 10:24 pm

"Vážně Nefrit? Budeš opakovat stejné chyby pořád dokola? Copak si nepamatuješ, co jsem ti říkala?" jestli vážně čekala, že se celá žhavá vrhnu do její náruče, tak byla na omylu. Neudělala jsem to předtím neudělám to ani teď.
"JEště se máš ode mě vážně hodně co učit." zase jsem se zpět posadila a pokynula ji, aby se posadila naproti mě.
"Jak bylo ve světě?" zablesklo mi v očích
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Sun Feb 01, 2015 10:31 pm

Jedna z vecí, ktorú som na nej mala rada. Bola pre mňa nedostupná. Úplne tabu. Tento krát som sa zatvárila trocha smutne no hneď ma to prešlo. Sadla som si pred ňu a jednu nohu preložila cez druhú. Rukou som si podoprela hlavu a pozorne som sledovala Reinine oči.
"Senpai, my dve sme rozdielne ako noc a deň." Pousmiala som sa na poznámku, že sa mám od nej ešte veľa čo učiť. Ja som robila veci rada svojou cestou, to ona veľmi dobre vedela.
"Aj keď skôr ako noc a súmrak." Potichu som sa zasmiala. Bolo naozaj zábavné,znova tu sedieť. To ma ani neponúkla čajom, aká to škoda. Bola som ako nekontrolovateľný tajfún, Reina skôr ako pokojná a tichá búrka. Okrem rovnakých záujmov a záľub, sme robili veci úplne inak.
Jej otázka ma na chvíľku zaskočila. Áno... iśla som na výpravu do sveta. Bohužiaľ som si pamätala možno tak každý druhý deň. To som mala dosť veľkú odolnosť proti jedom a aj alkoholu, naozaj som to musela preháňať.
Usmiala som sa a s povzdychom som privrela oči.
"Hmmm, uhm... Bola to naozaj zaujímavá cesta." Povedala som neisto a trocha vyhýbavo som sa pozrela na ozdoby, ktoré jej to tu skrášľovali.
"Dosť bolo o mne, ako si sa mala tu ? Žiadne problémy?" Snažila som sa rýchlo zahovoriť.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Feb 02, 2015 9:47 am

"Tak znáš to, tři čtvrtě světa mě chce zabít, ten zbytek zničit. Vcelku pohodička, jako vždy." pohladila jsem opěrky svého nově nabitého křesla.
"Náhodou nepřišla si na způsob jak mě oživit?" nadhodila jsem téma, kterým by se mohla zabývat. Tak trochu jsem očekávala, že by mohla něco podniknout. Už mě nebavilo být mrtvá.
"A co tvá sestra?" podepřela jsem si bradu rukama a zálibně se na ní dívala.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Mon Feb 02, 2015 9:57 am

"Aaa... preto taká obrana." Súhlasne som prikývla na znak, že som pochopila ako to myslí. Kto ju kedy nechcel zabiť? Teda nerátala som moju maličkosť.
Na jej otázku som sa na ňu pozrela trocha divne. V mojich očiach bola istým spôsobom živá. Mohla byť Edo-Tensei, no s tým človek moc nespraví. V podstate som mala istú techniku ... no..
"Na to sa ťažko odpovedá senpai. Najprv by som s tebou potrebovala spraviť výskum, aby som vedela na čom vlastne som. Čo celé Edo-Tensei zahŕňa." Odvetila som jej teraz už odborným hlasom. Myslela som to vážne. Bola som ochotná ju oživiť len, som zatiaľ nevedela ako. Rozhodne som nemienila použiť nejakú techniku ktorá by ma zabila.
"Nepáči sa ti tvoj nemŕtvy stav? Podľa všetkého si nesmrteľná, nekonečná chakra a tak..." Znelo to, ako keby som sama chcela byť Edo Tensei no... pravda bola iná. Asi by som zabila toho, kto by mi niečo také spravil.
Pri zmienke o mojej sestre sa mi v očiach objavili starosti. Bol to úprimný pocit. Trápila som sa.
"Neviem... nevideli sme sa od zničenia Sora no Kuni." Bolo počuť, že mi chýba. Bola to predsa len moja sestra.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Feb 02, 2015 10:26 am

"No víš je sice hezké mít nekonečnou chakru, nesmrtelnost...ale to ti je k ničemu, když si sama a nemůžeš pořádně cítit. A ty víš moc dobře po čem odjakživa toužím." doufala jsem, že na to nezapomněla. Koneckonců mí nepřátelé už to věděli. Snesla bych ji modré z nebe, kdyby mi znovu umožnila žít.
"Tvá sestra se za mnou stavila. Jednou, s pěknou nabídkou, kterou jsem musela hned po tom vzhledem k nástupu Otokage odmítnout. Jistě se jí daří dobře, na srazu kagů jsem měla pocit, že chová jisté sympatie k Raikagemu. Ale je to jen má domněnka. Každopádně, kdy můžeš začít s výzkumem a kolik na něj budeš potřebovat peněz?" zeptala jsem se jí zcela vážně bez mrknutí oka. Hodlala jsem využít každou příležitost. Assasina zabít nemůžu, tak na to musím jít jinak.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Mon Feb 02, 2015 10:36 am

Bola to istým spôsobom výzva. Pozerala som sa na Reinu so záujmom. Ešte viac ma zaujalo, čo jej vlastne navrhla moja sestra. Popravde som pravdepodobne disponovala technikou, ktorou by som... istým spôsobom vedela Reine vdýchnuť život. No nebolo to nič príjemné a bola som si takmer istá, že s tým nesúhlasila. Navyše tam bolo tak veľa otáznikov...
"Veľa... no na tom až tak nezáleží. Najprv mi povedz či to navrhla moja sestra Senapi. Rada by som si to vypočula." Moja sestra a Raikage? Popravde som nemala informácie o tom novom. Vedela som len, že je v knihe smrti. Musel niekomu naozaj liezť na nervy keď za neho dali 45 mega. Výskum a podobné záležitosti, som mala v pláne prebrať, ale až za chvíľku.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Mon Feb 02, 2015 10:40 am

"Chtěla spolupracovat. Chtěla abych ji chránila a ona se tak za mě mohla politicky zaručit, měla bych jak ona řekla, politickou imunitu. A byla dost vypočítavá přivedla za mnou mého syna." začala jsem bubnovat prsty o stůl.
"Odmítla jsem, prtožoe jsem dostala možnost stát se opět Otokage."
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nefrit Mon Feb 02, 2015 10:47 am

Trocha ma jej slová sklamali. Čakala som od mojej sestry niečo viac niečo... nejaký nápad.. čím by Reinu oživila. Niečo, čo by som od nej mohla  prebrať. 
Reina si to možno neuvedomovala, no ona nebola tak úplne mŕtva.  Mŕtve bolo jej telo. To bol veľký rozdiel.
Každopádne čo s tým spraviť ? Dlho som sa na Reinu pozerala. Nevedela som, čo všetko je ochotná za toto oživenie dať.
"Senpai, spýtam sa ťa poslednú vec. Keby že ... hypoteticky... by som ťa vedela oživiť, zvládla by si žiť bez toho, aby si bola naďalej schopná využívať chakru?" V podstate som sa jej pýtala, či by sa vedela vzdať všetkých svojich schopností.
Nefrit
Nefrit
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Tue Feb 03, 2015 8:07 am

Tahle otázka mě docela překvapila. Tohle bych si musela nechat projít hlavou, nejen že bych byla hodně zranitelná, ale byla bych i snadný cíl. Muselo by se zařídit moje smrt, abych mohla klidně žít dál. Taky mě napadlo vtělit se do jiného těla, jako to dělal Orochimaru.
"Tohle bych si musela nechat promyslet, moje drahá, ale pověz, technika, která by mi umožnila převtělit se znáš?" zablýsklo mi v očích. Musela vidět, že mám skrytý plán B a že bych něco mohla chystat.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 19 z 28 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 23 ... 28  Next

- Similar topics