Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Les

+26
Misha Haybushi
Sabaku no Hideo
Lizzy
Kangae Mizutsuchi
Nukenin
Aimi Iwatsuchi
Rei Casius
Mai
Makoto Kyo
Akasuna no Ruki
Itama Senju
Hebi
Sarutobi Sen
Reina Kana
Airis Tooya
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Sadao
Yun Harada
Yomi Hikikomori
Akio
Assasin Senju
Bijuu
Hokori Mai
Kaomi
Ayame Takahashi
30 posters

Strana 4 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Goto down

Les - Stránka 4 Empty Les

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sat Jul 20, 2013 9:13 am

First topic message reminder :

Les se nachází za hradbami a ohraničuje zadní část Tsukigakure. Hradby jsou v tomto místě zvlášť vysoké, aby se dalo snadněji (za)bránit útokům ze zalesněného okolí.
Na okraji je les celkem řídký, ale čím dál jdete, tím starší a větší jsou tu stromy, které propouštějí minimum světla.
V lese se také nacházejí různá zvířata.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Les - Stránka 4 Empty Re: Les

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sat Apr 26, 2014 11:58 am

To čo sa v túto chvíľu udialo bolo, až neuveriteľné. Už v momente ako sa začala jej ruka blížiť k našim telám, už v tej chvíli kedy sa zdalo že je všetko stratené a ona nás pri dotyku zmení na obyčajný kryštál sa niečo zmenilo. A to naša čakra. Už to nebola čakra obyčajného Shinobiho, teraz dokázala konkurovať samotnej Reine, a tá mala v túto chvíľu problém. Zvrtli sme sa na päte, ja aj Takeru, v ohybnom a rýchlom slede. Tu bol jeden problém, boli sme zameraný na boj zblízka čo bola výhoda pre Reinu, ale pri našom bojovom umení to bola výhoda aj pre nás pretože v tom momente sme obaja pri zvrtnutí udreli rukou do jej lakťa, čím sme jej ruky vyblokovali do smeru, aby zaútočila na samú seba a v rýchlom slede sme sa skrčili útočiac nohami na jej, snažiac sa ju čo najrýchlejšie podkopnúť. Vtedy Takeru použil ale chvost nato aby sa chytil neďalekého stromu ktorý ležal povedľa, chytil sa vetvy a odpálil sa, pričom ja sám som nato použil druhú voľnú ruku dostávajúc sa do bezpečnej vzdialenosti od nej, nechávajúc za sebou na zemi z oboch strán ďalšie malé prekvapenie, a to malé výbušné lístky, ktoré začali horieť.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 107

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Apr 26, 2014 4:59 pm

V tu chvíli co stočili moje ruce proti sobě a já spadla na zem se projevila viditelně moje krystalická obrana a osobnost celkově praskla a já samotná stála asi tři metry od nich zjevujíc se v novém krystalu.
"Musím jít, užij si jednotky Tsukigakure." usmála jsem se hvízdla . Nad lesem zakroužil Dag a sletěl blíže k zemi odkud jsem se odrazila a vyskočila na jeho hřbet a vyletěli jsme, stále jsem se ale zdržovali nad měsíční zemí.
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sat Apr 26, 2014 5:33 pm

"Nemysli si že to bude také ľahké!" Skrýkol som zdola, viedla ma pomsta, pomsta voči mojej sestre ktorú zabili práve tieto zvery z Otogakure. A teraz som mal jedinečnú šancu vykonať svoju pomstu. A hlavne z toho dôvodu, že som si vypestoval obrovskú nechuť aby existovali, som s Takerom skočil na najvyššie vetvy stromov a vďaka Hachimonu sme sa z obrovskej sily odrazili dohora, kde sme sa chytili za pazúry samotného draka a veľmi rýchlo sme sa snažili vyhýbať jeho obrane len aby som sa dokázal čo najrýchlejšie opičým štýlom dostať až k Reine.
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Reina Kana Sat Apr 26, 2014 5:41 pm

Keď jsem viděla, že se snaží ke mě dostat tak jsem s Dagem vzlétla ještě víc. Tak velkou sílu jsem nečekala, zajímalo mě kdo to je a sotva se přiblížil vzdušným prostorem tak jsem mávla rukou a z nebe spadl krystalový kvádr, který ho srazil, takže nemohl na draka
"Už to je nebezpečné a já porušuji rozkazy." pronesla jsem a obrátila jsem draka a vyletěla zpět do Otogakure (přesun)
Reina Kana
Reina Kana
Otokage
Otokage

Počet příspěvků : 906

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Sun Apr 27, 2014 9:16 pm

Hned, jak se začalo něco dít, jednotky ANBU se shromáždily na hradbách. Nezasahovali ovšem. Po útoku Iwy byly počty oslabené a tak se snažili vyvarovat všem ztrátám. Zvlášť, když ti dva lidé bojovali proti sobě, ne proti Tsuki.
Pak ale přiletěl drak a žena odlétla. Několik ANBU seskočilo na zem a zamířilo k muži na zemi. Každý z nich vytáhl svou zbraň a neváhal by ji použít. Naštěstí k ničemu takovému nedošlo, protože se vysoko na zdi objevila Shi a zarazila jejich počínání.
Následovala je dolů a doběhla je. Znala toho muže, nebo ho alespoň matně poznávala, po pachu. A neměla ho spojeného s nepřáteli. Vyskočila na krystalový kvádr, který tam zůstal po Reině a pozorně se na něj zadívala.
„Věřím, že nám máš co říct,“ poznamenala a pokynula ke krystalu. Pak se otočila a opět seskočila. „Pohni, je mi zima,“ zamrmlala rozmrzele a rozeběhla se pryč. Jednotky ANBU stále stály u onoho muže, pokud se vydal za Shi, rovněž ho následovaly.

(přesun)
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sarutobi Sen Sun Apr 27, 2014 9:20 pm

~OP presun~
Sarutobi Sen
Sarutobi Sen
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Mon Apr 28, 2014 10:06 pm

Dorazil jsem konečně na místo. Velmi dobře jsem si pomatoval jak to zde vypadá. Na tu noc, kdy jsem se zde utkal s Assasinem, nikdy nezapomenu. Tedy jsem využil Yonbiho, o kterém jsem prozatím nic nezaslechl jak Já, tak ani špehové Iwagakure no Sato. Jako by se propadl do země. Možná přišel čas se podívat i po něm. I když jeho chakra v Gedo již je, ale i přes to by se mohl hodit. Jakmile dorazili ostatní, promluvil jsem: "Nesmíme otálet... brzy zjistí, že jsme tady. Podle mých informací se armáda Iwagakure no Sato právě dostala před bránu, kde čekají na rozkazy. Zaútočíme všichni společně najednou..." Zaútočit společně by byl dobrý začátek. Mělo by to okamžitě devastující účinky. Vyvolalo by to v obyvatelích Tsukigakure no Sato ten správný pocit, kdy jsme vyděšeni z toho, že netušíme, co na Nás čeká venku...
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Tue Apr 29, 2014 6:51 am

Tak jsme se dostali až sem. Nadšeně jsem přikyvoval a plánoval rychlý útok. "Souhlasím," řekl jsem a poskládal ruční pečeť, za námi se objevilo sedm rakví, Nagato a sféry. Nagato zůstal stát za námi a sféry se posunuly před nás.
"Naši jedinou nadějí je rychlý útok," byl jsem knihomol a vědec, ne žádný bojovník, ale měl jsem pár znalostí, které se mohli hodit. Vzal jsem si klacek a začal kreslit na zem návrh strategie. "Když uděláme tohle, oni zas tohle a ti dva půjdou sem a udělají to takhle, tak by to mohlo vyjít, co říkáte?" můj hadí ocas zasyčel a naklonil se k nim. "Senzibilové by měli najít její polohu." dodal jsem nakonec.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Tue Apr 29, 2014 8:09 pm

Sledoval jsem Hebiho. Teď začalo vše dávat čím dál větší smysl! Už vím jak a proč dokázal podporovat rebely v Hi no Kuni a ostatní další nepříjemnosti, například Sraz kage a spoustu oživených zombie. "Vypadá to slibně, rozhodně využijeme nevýhodu, kterou má moje technika. Tak to je dobré, souhlasím se senzibilitou.." zavřel jsem oči a spojil ruce dohromady. Sbíral jsem přírodní čakru a míchal ji s mou, takto jsem získal kromě jiných schopností i senzibilitu. Doufal jsem však, že mi jiný senzibil pomůže.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Itama Senju Fri May 02, 2014 1:59 pm

Došel jsem s nimi až sem a podíval se na vesnici. Potichu jsem poslouchal jejich plány a dával si to dohromady. ,,Nějaký ten boj neuškodí." Pousmál jsem se a složil pečeť. Potřebovali najít Nibiho, což pro mě nebyl problém. Najít tu největší chakru ve vesnici byla hračka. ,,Mám ji."
Itama Senju
Itama Senju
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 76

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Fri May 02, 2014 10:07 pm

Jakmile Itama našel Náš cíl, beze slov jsem naznačil, že bychom nyní měli vyrazit. Nač zde déle setrvávat? Nepřítel, který setrvává na jednom místě, je lehce předvídatelný... lze z toho lehce odvodit další počínání při obraně vesnice. My jsme museli být rychli a hlavně přesní. Když se Itama s Assasinem odebrali pryč, následoval jsem je. Schopnosti senzibila jsem neměl, což nejspíš byla chyba. Tuto chybu bych měl napravit při dalším přenosu skrze Fushi Tensei. Všichni zde jsme byli odhodlaní uspět za každých podmínek, za každých okolností. Nepřišli jsme zde proto, aby jsme odtud odešli po prázdnu!
Přesun
Hokori Mai
Hokori Mai

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hebi Fri May 02, 2014 10:56 pm

Já jsem se rozhodl schovat tady. Nebyl jsem potřeba. Spíš víc bylo potřeba mé loutkařství. Uschoval jsem se s Nagatem do země a ukryl nás před zrakem ostatních bariérou ze země.
Kakashi Tendou následoval Itamu. Cítil k němu určité pouto, Kamui je spojovalo.
"Itamo," promluvil Kakashi. "Budu čekat," Les - Stránka 4 Tumblr_mav7rgrk1S1rdtb6xo1_500_zps8c9e7987 Kakashi zmizel ve víru Kamui, objevil se v jiné dimenzi, kam se mohl dostat jedině Itama.
Ostatní sféry následovaly trojlístek.
Hebi
Hebi
Shuuketsu (S-rank)
Shuuketsu (S-rank)

Počet příspěvků : 230

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Fri May 02, 2014 11:10 pm

Vypadalo to nadějně. Objevili jsme polohu Ayame, cítil jsem však také spoustu dalších shinobi. U bran zuřila mohutná čakra, že by další jinchuuriki? Naše Nibi, to nebyla. Všiml jsem si také Kakashiho. Hmm, tohle je tajná zbraň? Rinnegan a Sharingan, och Kakashi, to si snad ani nezasloužíš, aby tě někdo tak využíval.
Myslel jsem si své a šel dál.
Přesun
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Itama Senju Sat May 03, 2014 11:27 am

Všichni se rozešli a to jsem jim neukázal ani směr, kde jsem vycítil Nibiho. Počkat. Takže na ni mám zaútočit já? Prolétl mi hlavou a pak mi Kakashi řekl, že bude čekat. Výborně. Všichni tady jsou extra silní, ale černou práci musí dělat chudáček Itama... Nic jsem však neříkal nahlas a jen se vydal za svým cílem.
/přesun
Itama Senju
Itama Senju
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 76

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 13, 2014 4:49 pm

Podle informací jsem došel do lesa a hledal skupinu banditů, dostal jsem nějaké souřadnice, kde by co a jak mělo být no bohužel jsem téměř nic neviděl, takže jsem opatrně pátral. Byla to doba co jsem měl nějakou misi, přeci jen jsem byl dlouho mimo a v době kdy jsem ještě dostával mise, se ze mě Reina snažila udělat vraždící stroj, který by poslouchal jen její rozkazy... Díky bohu vše dopadlo jinak...
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 190

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat Dec 13, 2014 7:22 pm

V celej oblasti ako by žiaden bandita nebol, len jedno dievča s katanou, košíkom a ako takým oblečením. Dalo by sa odhadnúť, že má maximálne 20 rokov. Zbierala rastlinky, medik by vedel, že sú to liečivé rastliny alebo naopak jedovaté. Na katane bola vidieť tmavá tekutina. Dievča si nevšímalo okolie, nikoho, práve naopak sústredilo sa len na hľadanie rastliniek, ktoré by mohli byť užitočné. Oblečenú mala krátku bielu priesvitnú košeľu, na troch miestach bola jemne roztrhnutá, na pohľad bolo jasné, že to nie je len hociaké roztrhnutie, ale od katany. Na nohách malá obtiahnuté legíny, taktiež s jednou dierou, taktiež od katany a tam bola vidno jej rana, ktorá mohla byť dva až tri dni stará. Na hlave mala okuliare, vlasy dlhé až po zadok, a možno aj nižšie mala zopnuté do culíku. Dievča si zatiaľ nevšimlo prítomnosti shinobiho.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 356

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sat Dec 13, 2014 10:26 pm

Po nějakém čase jsem si všiml děvčata, lehce jsem si jí obhlédl a vypadala, že je po boji. Byla celkem pěkná a vypadala mile, ale zdání může klamat, přetvářka je jednoduchá věc, skočil jsem k ní, takže se mohla leknout, v ruce jsem držel klasicky své kopí a oslovil jsem jí " Madam co se vám stalo mohu vám nějak pomoci? " Chtěl jsem, aby to vypadalo že jí chci opravdu pomoct, no ve skutečnosti jsem z ní chtěl jen dostat informace, přeci jen mohla patřit k banditům, ale nepolevoval jsem na ostražitosti, protože tohle všechno mohla být past.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sat Dec 13, 2014 11:19 pm

Akasuna no Ruki trocha vystrašil toto dievča, ktoré sebou myklo a otočilo sa naňho. V jej očiach bol vidieť strach. Jej puls sa zvýšil a zmysly sa jej zlepšili. Ani si to neuvedomila a v ruke držala katanu smerujúcu na Rukiho. Až po pár sekundách ju vrátila späť na svoje miesto do puzdra. "Ahoj, prepač, ale vyľakal si ma." Zareagovalo dievča, našťastie a už upokojilo. "Hľadáš tu niečo?" Nasledovala otázka, na jeho otázku či potrebuje pomôcť neodpovedala. Dievča ostalo však na pozore. Bolo však zvedavé, kto je tento neznámy človek. Po dlhej dobe sa chcela porozprávať s niekym novým a Ruki vypadal ako správny adept na rozhovor. Tušila, že to bude nejaký shinobi, ale jeho sa zatiaľ moc neobávala.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 14, 2014 2:23 pm

Nevěděl jsem jak zareagovat, no slečna vypadala jako milé děvče, ale po boji jak jsem zmiňoval, ale určitě musela mít základy boje, protože velice rychle a instinktivně na mě vytasila meč " Nehledám spíše jsem tu tak na obchůzce " Nevěděl jsem co jí mám říct, protože mi neodpověděla zda potřebuje s nečím pomoct, tak jsem se rozhodl zeptat " Po pravdě tu hledám jednu rostlinu, bohužel nevím jak se jmenuje jen, jak vypadá " Rychle jsem si v hlavě vymyslel, tohle teritorium je totiž velice nebezpečné svým způsobem, ale zároveň hojné jak na jedy, tak i léky. " Promiň že se ptám znova, ale vypadáš po boji, nepotřebuješ pomoct? Jinak se teda omlouvám, ale jmenuji se Gabriel " Opět další lež z mé strany, ale co, nemůžu jí říct své pravé jméno do doby dokuď o ní nebudu vědět víc.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Dec 14, 2014 3:19 pm

"Ja som Naomi, mám 16 rokov i keď možno vypadám staršie..." Usmialo sa dievča, teda Naomi na Rukiho, dievča mu verila aj jeho falošné meno a taktiež aj jeho falošnú zamienku. "Nie, pomoc nepotrebujem, len ako vidíš hľadám rastlinky na výrobu liečiv pre .." Potom sa dievča zamlčalo, Naomi ďalej nepovedala nič až po niekoľkých sekundách. "Pre seba." Bola to však lož, v košíku mala dostatok byliniek aj pre 5tich ľudí. "Odkiaľ vlastne si?" Nasledovala ďalšia otázka zo strany Naomi, ktorá asi tušila, že toto nebude len tak obyčajný človek, ale shinobi... Dávala si stále pozor, ale zároveň v ňom nepociťovala nepriateľa, aspoň nie zatiaľ.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 14, 2014 3:31 pm

Těší mě Naomi más pravdu na 16 nevypadáš." Přátelsky jsem se na ní usmál, avšak v momentě kdy se zarazila pro lečiva, jsem pochopil, že mi lže " Jsem se Suny " Ukázal jsem na svoji zbroj na hrudi. Měl jsem na sobě svoje brnění, avšak čelenku jsem si nechal v mém menším batůžku, protože by to vypadalo divně a tuplem by mi nevěřila. " A na co potřebuješ tolik bylinek ? Doufám že nezním moc vtíravě, víš věřím na osud a cítím, že to nebyla náhoda, že jsem tě tu potkal. " Řekl jsem lehce vážnějším tonem, v tomhle momentě jsem přemýšlel v hlavě nad nějakou výmluvou, proč by to měl být osud.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Dec 14, 2014 5:02 pm

"Zo Suny? Ty si prežil ten masaker? Po tom čo sa stalo so Sunou? a kam vlastne patríš ty?" Sunagakure bola zničená už niekoľko mesiacov a aj toto dievča to vedelo, čo sa tam stalo, preto bola prekvapená, že práve v Tsuki vidí niekoho zo Suny. "Ja na osud neverím, ak chcem byť slobodná budem, nebude ma nič obmedzovať." Povedala Naomi a pomaly sa natiahla smerom k nebu ako nejaké mača. Vypadalo to, že už prestala zbierať, mala dosť byliniek na to, aby ukončila túto svoju úlohu, ale jedna vec ju tu držala, bol to Gabriel, teda Ruki... Chcela sa s ním ešte porozprávať, lebo v skrýši odkiaľ je.. tak tam je takých ľudí ako Gabriel málo..
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 14, 2014 6:06 pm

Bohužel jsem při tom masakru nebyl, v té době jsem byl mimo vesnici na delším úkolu a vrátil jsem se, až po velice dlouhé době co se stala ta katastrofa. Momentálně nepatřím nikam, dělám úkoly jako potulný ninja, ale nejsem prohlášen jako nukenin. Cestuju světem a užívám si jeho krásu " Vše co jsem řekl byla opět vlastně pravda, až teda na část, že nikam nepatřím, jelikož nyní jsem patřil do Tsuki. " Osud nesouvisí se svobodou, ale třeba s tím, že nemusí být náhoda naše setkání" Nevěděl jsem jak jí to vysvětlit, lehce jsem se podrbal po hlavě, pomali už jsem zapomínal vlastně na důvod své mise, jelikož povídání s ní pro mě bylo vcelku příjemné.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Nukenin Sun Dec 14, 2014 6:28 pm

"Nie nie, ty si ma nepochopil, osud bolo to, že bývala kage nám brala slobodu.. a tak sa otec rozhodol odísť mimo Tsuki.." Dorozprávala Naomi, ale ešte neskončila, len chvíľu sledovala Rukiho. "Nááh ako ti to povedať, patrím medzi banditov, teda tak nám hovoria v tejto oblasti, ale nie sme takí zlí, berieme len to čo potrebujeme, nikdy sme nikoho nezabili, možno len párkrát, ale to len keď je to nevyhnutné. Inač žijeme len z toho, čo nám príroda dáva... " Povedalo dievča, ktoré netušilo ako zareaguje jej spločník. Predsa len sa odhalila a neverila mu až tak moc, preto len vyčkávala. V hlave jej behali rôzne myšlienky, ale zostala sústredená, nech sa deje čokoľvek. Nechcela bojovať, práve naopak, Ruki sa jej pačil a rada by sa s ním bližšie zoznámila.
Nukenin
Nukenin
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Ruki Sun Dec 14, 2014 6:41 pm

KDyž mluvila o bývale Kage, tak jsem si hned uvědomil, že opět řeším Reininy problémy " V Tsuki jsem právě splnil misi a jestli mluvíte o bývalé Kage Reině Kaně, tak ta již nevládne v Tsuki " Poslouchal jsem jí dal a uvědomil si podle jejich slov, že ona je ta, kterých se mám zbavit, ale vždyť neudělala nic špatného, je to osoba trpící starým systémem. " Víš moc o Tsuki nevím, ale nenapadlo vás se tam vrátit a požádat o pomoc? Třeba vám vyhoví, nelíbí se mi s jakou lehkostí říkáš, že jste vzali lidské životy, ale chápu tě.. " Zrovna já mám co říkat, je možné, že za Reininého systému jsem byl zrovna já ten, co je donutil utéct z vesnice a zabíjet ostatní, kdyby asi slyšela mé pravé jméno, tak by se semnou asi nebavila a ihned mě podřízla.
Akasuna no Ruki
Akasuna no Ruki
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 4 z 13 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13  Next

Povolení tohoto fóra: