Les
+26
Misha Haybushi
Sabaku no Hideo
Lizzy
Kangae Mizutsuchi
Nukenin
Aimi Iwatsuchi
Rei Casius
Mai
Makoto Kyo
Akasuna no Ruki
Itama Senju
Hebi
Sarutobi Sen
Reina Kana
Airis Tooya
Tatsuo Reigi
Kisuke Uchiha
Sadao
Yun Harada
Yomi Hikikomori
Akio
Assasin Senju
Bijuu
Hokori Mai
Kaomi
Ayame Takahashi
30 posters
Strana 5 z 13
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Les
First topic message reminder :
Les se nachází za hradbami a ohraničuje zadní část Tsukigakure. Hradby jsou v tomto místě zvlášť vysoké, aby se dalo snadněji (za)bránit útokům ze zalesněného okolí.
Na okraji je les celkem řídký, ale čím dál jdete, tím starší a větší jsou tu stromy, které propouštějí minimum světla.
V lese se také nacházejí různá zvířata.
Na okraji je les celkem řídký, ale čím dál jdete, tím starší a větší jsou tu stromy, které propouštějí minimum světla.
V lese se také nacházejí různá zvířata.
Ayame Takahashi- Počet příspěvků : 203
Re: Les
Těší mě Naomi más pravdu na 16 nevypadáš." Přátelsky jsem se na ní usmál, avšak v momentě kdy se zarazila pro lečiva, jsem pochopil, že mi lže " Jsem se Suny " Ukázal jsem na svoji zbroj na hrudi. Měl jsem na sobě svoje brnění, avšak čelenku jsem si nechal v mém menším batůžku, protože by to vypadalo divně a tuplem by mi nevěřila. " A na co potřebuješ tolik bylinek ? Doufám že nezním moc vtíravě, víš věřím na osud a cítím, že to nebyla náhoda, že jsem tě tu potkal. " Řekl jsem lehce vážnějším tonem, v tomhle momentě jsem přemýšlel v hlavě nad nějakou výmluvou, proč by to měl být osud.
Akasuna no Ruki- Jounin
- Počet příspěvků : 190
"Zo Suny? Ty si prežil ten masaker? Po tom čo sa stalo so Sunou? a kam vlastne patríš ty?" Sunagakure bola zničená už niekoľko mesiacov a aj toto dievča to vedelo, čo sa tam stalo, preto bola prekvapená, že práve v Tsuki vidí niekoho zo Suny. "Ja na osud neverím, ak chcem byť slobodná budem, nebude ma nič obmedzovať." Povedala Naomi a pomaly sa natiahla smerom k nebu ako nejaké mača. Vypadalo to, že už prestala zbierať, mala dosť byliniek na to, aby ukončila túto svoju úlohu, ale jedna vec ju tu držala, bol to Gabriel, teda Ruki... Chcela sa s ním ešte porozprávať, lebo v skrýši odkiaľ je.. tak tam je takých ľudí ako Gabriel málo..
Nukenin- Non-Player Characters
- Počet příspěvků : 356
Bohužel jsem při tom masakru nebyl, v té době jsem byl mimo vesnici na delším úkolu a vrátil jsem se, až po velice dlouhé době co se stala ta katastrofa. Momentálně nepatřím nikam, dělám úkoly jako potulný ninja, ale nejsem prohlášen jako nukenin. Cestuju světem a užívám si jeho krásu " Vše co jsem řekl byla opět vlastně pravda, až teda na část, že nikam nepatřím, jelikož nyní jsem patřil do Tsuki. " Osud nesouvisí se svobodou, ale třeba s tím, že nemusí být náhoda naše setkání" Nevěděl jsem jak jí to vysvětlit, lehce jsem se podrbal po hlavě, pomali už jsem zapomínal vlastně na důvod své mise, jelikož povídání s ní pro mě bylo vcelku příjemné.
Akasuna no Ruki- Jounin
"Nie nie, ty si ma nepochopil, osud bolo to, že bývala kage nám brala slobodu.. a tak sa otec rozhodol odísť mimo Tsuki.." Dorozprávala Naomi, ale ešte neskončila, len chvíľu sledovala Rukiho. "Nááh ako ti to povedať, patrím medzi banditov, teda tak nám hovoria v tejto oblasti, ale nie sme takí zlí, berieme len to čo potrebujeme, nikdy sme nikoho nezabili, možno len párkrát, ale to len keď je to nevyhnutné. Inač žijeme len z toho, čo nám príroda dáva... " Povedalo dievča, ktoré netušilo ako zareaguje jej spločník. Predsa len sa odhalila a neverila mu až tak moc, preto len vyčkávala. V hlave jej behali rôzne myšlienky, ale zostala sústredená, nech sa deje čokoľvek. Nechcela bojovať, práve naopak, Ruki sa jej pačil a rada by sa s ním bližšie zoznámila.
KDyž mluvila o bývale Kage, tak jsem si hned uvědomil, že opět řeším Reininy problémy " V Tsuki jsem právě splnil misi a jestli mluvíte o bývalé Kage Reině Kaně, tak ta již nevládne v Tsuki " Poslouchal jsem jí dal a uvědomil si podle jejich slov, že ona je ta, kterých se mám zbavit, ale vždyť neudělala nic špatného, je to osoba trpící starým systémem. " Víš moc o Tsuki nevím, ale nenapadlo vás se tam vrátit a požádat o pomoc? Třeba vám vyhoví, nelíbí se mi s jakou lehkostí říkáš, že jste vzali lidské životy, ale chápu tě.. " Zrovna já mám co říkat, je možné, že za Reininého systému jsem byl zrovna já ten, co je donutil utéct z vesnice a zabíjet ostatní, kdyby asi slyšela mé pravé jméno, tak by se semnou asi nebavila a ihned mě podřízla.
Akasuna no Ruki- Jounin
"Veď to poznáš, môj otec už neverí vôbec Tsuki, je tvrdohlavý. Ja ho nepresvedčím... Naviac v našej skupine je viac ľudí, ktorí sa nechcú vracať do Tsuki." Povedala Naomi, už celkom smutne, jej sa zdal nápad s Tsuki celkom uskutočniteľný, ale na druhú stranu vedela, že by tak spôsobila problémy otcovi. Pochybovala o tom, že Tsukikage im dá milosť. "Ak človek zabíja kvôli hladu, nemá na výber." Zareagovalo dievča. Ruki ani nevedel, že stojí oproti nukeninovi ranku A ... Naomi mala nadanie na hneď dve odvetvia. Dievča sa zobralo a sadlo si k čistinke, neďaleko miesta, kde sa rozprávali s Rukim. "Popravde, Gabriel, mala by som ťa na mieste minimálne omráčiť, otec nechcel aby som sa s niekym rozprávala, ale keby si videl aká je to nuda v tej našej skrýši, je tam môj otec, niekoľko ožranov a nikto mladší než 25 rokov s kým by som si mohla niečo povedať..."
A co kdybych ho zkusil přesvědčit já ? Vím, že asi nedá na radu cizince, ale třeba kdybych mu řekl kdo ... " Tady jsem se zarazil, uvědomil jsem si totiž, že už jsem to začal prožívat a chtěl jsem jí říct kdo vlastně jsem, jsem to ale baka, no rychle jsem si vymyslel výmluvu " Promiň chtěl jsem říct ve zkratce, že třeba dá na někoho, kdo od tama jde, byl jsem dokonce aji na srazu Kage" Sakra další chyba no věděl jsem jak se z ní vymluvit, ale jen kdyby se ptala. " Víš chápu vaše důvody, ale myslím si, že se vám dá odpustit, navíc musíš mít v té skrýši aji zkušené pracovníky, kteří dokážou vypomoct, nezatracujte se" Vážně jsem s ní nechtěl jít do konfliktu a ani s ostatními, podle jejich slov to totiž vypadalo na milé lidi, kteří dělají vše pro to, aby přežili. "Takže si mě neomráčila kvůli tomu, že jsem mladý ? A nejsi si jistá svými schopnostmi ? " Tohle mi pomohlo, lehce jsem se u toho zasmál a popíchl ji, snad to trošku pomůže ulehčit atmosféru.
Akasuna no Ruki- Jounin
"Na tvoje slová nedá, keď nedá na slova vlastnej dcéry, pochybujem, že bude veriť nejakému cudzincovi. Navyše by som ťa zatiahla do problémov a kto vie čo by sa rozhodli s tebou spraviť." Poznamenala Naomi, ktorá začala byť viac menej pokojná. Sedela a pozerala do vzduchu. "Vieš, asi sa bojim svojich schopností, naposledy sa stalo niečo, čo nemalo. Zabila som shinobiho z Tsuki... Toto mi Tsukikage asi ťažko odpustí." Po priznaní vytiekla možno Naomi z očí slza. Bolo jej to ľúto, nemala ráda krv. Po tomto priznaní mal Ruki možnosť ju zabiť, bola mu chrbtom a ako tam tak sedela, ruky si dala na zohnuté kolená a na ne položila hlavu. Bolo len na ňom, čo sa stane ďalej, mohol dostať jedného A-rankoveho nukenina od tých banditov jediným rozhodnutím.
Šel jsem blíž k ní, poslouchal jí a uvědomil si že je v jistém slovasmyslu jako já. Vím měl jsem příležitost jí zabít, ale něco mi bránilo, možná to co mě naučila moje pravá matka s otcem. Jen jsem k ní přišel a dal jí ruku na rameno " Víš moje matka měla komplikovaný vztah s otcem, a když říkám komplikovaná tak hodně. Díky nim jsem se naučil, že každá osoba si zaslouží druhou šanci. Zkuste to s novým Tsukikagem., jsem si jist, že vás ušetří." Potom jsem si, ale v hlavě uvědomil, že v ní musím vyvolat pocit bezpečí, ale zároveň zůstat stále v pozoru a dostat se k nim do úkrytu. Podle toho zhodnotím, jací jsou lidé, s kterými žije.
Akasuna no Ruki- Jounin
"Uhm, to sa nestane, nepôjdeme za Tsukikagem. Tak ako ja, tak i otec sa bojíme, že by to nešlo. A ono to nepôjde, vieš zabiť shinobiho je vážny zločin. Tsukikage to neschváli, nemáme šancu. " Jej slová zneli pravdivo, pochybovala o tom, že by mala čo i len šancu sa vrátiť do Tsuki. "Zmeňme tému, toto nie je tvoj problém. Navyše za chvíľku by som už mala ísť .. "Povedalo dievča znova s úsmevom, svoju slzu si strela rukou a pozerala len na oblohu. Ani si nevšimla, že Ruki má ruku na jej pleci.
Vidím, že nemá cenu tě přemlouvat no to chápu. " Stále jsem si myslel, že too jsou jen výhovorky, začal jsem si celkově myslet, že je tady něco špatně, ano zabít zločince je prohřešek, ale snažili se aspoň nějak domluvit se současným Kagem? " Jo mm tak třeba, viděl jsem že máš meč, no vlastně kdo by si toho nevšiml, když si mě skoro prořízla,ale zároveň máš bylinky, takže jsem zmatený ohledně tvého ninja boje. " Tímto jsem chtěl z ní dostat nějaké informace a zároveň, aby se mi trošku předvedla, mojí misí nebylo zbavit se Nukeninů, ale pouze je najít, pokuď mi předvede techniku, kde by vyloučila aspoň trošku chakry, mohu jí potom najít i ve skrýši díky Tōmegane no Jutsu .
Akasuna no Ruki- Jounin
"To, čo ovládam je len moja vec a prezradzovať to nemôžem..." Usmialo sa dievča a vyplazilo len trošku na Rukiho jazyk, na to aby ho trošku podpíchla. Postavila sa na nohy. "Začína sa stmievať... Myslím, že mám ešte hodinu." Poznamenala Naomi, zrazu mala na tvári stále jej úsmev. Zafúkal trošku chladnejší vietor a ona si prekrížila ruky na prsiach. Teda začala jej byť trochu zima. Nečakala, že tu zostane tak dlho, ale Ruki bol niekto, s kým by sa dokázala baviť naozaj dlho. "Si naozaj milý shinobi.. nie ako tých čo poznám alebo som kedykoľvek videla." Naomi sa znova usmiala. Myslela celkom pozitívne aj napriek tomu, ako sa jej život zmenil a čo teraz musí podstupovať.
Chápu, taky bych to neprozrazoval jen tak cizí osobě. " Poté jsem se podíval na oblohu a opravdu jsem si s ní povídal již delší době, byl to zvláštní pocit si s někým povídat, jen tak. Všiml jsem si že je zima a začal trošku foukat vítr " Víš mohu ti půjčit svou vestu/trikot " Nabídl jsem jí tuto možnost, no v této nabídce jsem viděl víc příležitostí. " Aji ty si milá, víš říká se, že osoby, které si projdou podobnými věcmi si dobře rozumí, troufám si říct že tohle je náš případ " Lehce jsem si začal sundávat své oblečení, abych jí ho poté mohl podat. V kapse jsem měl aj Chakrový krystal, který mi kdysi dala Reina, byl maličký nenápadný, téměř by si ho neměla všimnout a pokuď tak jí mohl připadat jako cenný šperk, no díky tomuto šperku mě kdykoliv mohla Reina kontaktovat, tak mě napadlo, že bych já tento šperk mohl použít pro její sledování, protože Reininu chakru znám snad nejlíp ze všech Shinobi a tento krystal jí obsahoval.
Akasuna no Ruki- Jounin
Naomi usúdila, že zobrať si od Rukiho vestu, by bolo, no celkom príjemné. Popravde doteraz sa k nej tak milo nechoval. Mala trošku tvrdšieho otca, než je dobré. "To by bolo od teba milé..." Pousmialo sa dievča na reakciu s vestou, potom ako jej ju ponúkol si ju zobrala a obliekla, naozaj jej bolo teplejšie. "Vďaka." Poznamenala a mierne sa začervenala v líciach. "Asi si len preto dobre rozumieme..." Dodala, predsa len tušila, že ani Ruki, teda Gabriel pre ňu, to nemal v živote ľahké. "Ty toho o mne vieš dosť, povedz niečo o sebe, hocičo... Zaujíma ma úplne všetko!" Povedala nadšene Naomi a počúvala veľmi pozorne.
Byl jsem rád, že si vzala moje oblečení a né jen z důvodu té špionáže, ale přeci jí tu nenechám mrznout. " V pořádku vím co se sluší a patří nemusíš děkovat. " Poté chtěla vědět něco o mě no nevěděl jsem moc co bych jí řekl " Pocházím z celkem staré rodiny z Písečné jak jsem říkal, otce jsem moc nepoznal, hlavně z vyprávění od své matky nebo jiných ninjů ve své době byl celkem slavný, bohužel nepochopený, matka byla nádherná a též slavná no bohužel se po smrti mého otce a sestry lidé říkají zbláznila, ale já to chápal, jinak jsem měl tedy aji sestru. Co ty máš nějaké sourozence ? " Pověděl jsem jí celou pravdu a nic jiného bylo to zvláštní, že jsem se k někomu, tak otevřel. No nevadilo mi to. " Jestli máš nějaké otázky ptej se " Nevěděl jsem moc co bych jí o sobě řekl, téma o tom, že Reina mě unesla, zabila mého otce a poté mě vychovávali aji jsem raději vynechal, kdyby navíc slyšela o tom, že Reina byla matka, tak by mě mohla znát z vyprávění a to by byl už problém, možná mě mohl znát i její otec nebo někdo v táboře.
Akasuna no Ruki- Jounin
"Nie, ja som jedináčik, ale keď som bola menšia, chcela som menšiu sestru.. Teraz popravde radšej nie! Deti vedia byť dosť otravné, ale na druhu stranu je to budúca generácia." kývla Naomi plecami, moc sa jej nechcelo odchádzať, ale už jej nezostávalo moc času a tak si chcela užiť tento posledný čas s Rukim. "Jo, Gabriel... Tááákže obľubená farba? element? zbraň? Máš rad knihy? Páčim sa ti?" Po poslednej otázke celá očervenela, teda neplánovala to povedať, naozaj sa nechcela opýtať takú blbosť, ale bola zvedavá, a tak jej to jednoducho ušlo. "Myslím ako v tej tvojej blúzke.. ako že či .. ako či tá blúzka sa hodí k ostatným veciam.. čo mám nasebe" Naomi celkom znervóznela,trošku sa zakoktávala a snažila sa nejako vysvetliť ako to myslela..
Jen jsem se zasmál po zmíňce o dětech " Já jsem byl šíleně dítě, moje náhradní matka se mnou měla fakt terno " Musel jsem se tomu smát, byl jsem šíleně drzé a sprosté děcko ve všech směrech, jaká matka takový syn " Poté se mě začala ptát rychle na otázky a já se jí snažil odpovědět " Barva? Asi žlutá, jsem na ní poměrně zvyklý a je příjemně teplá, element nemám žádný preferovaný, všechny jsou stejné a zdůrazňovat jeden je vůči matce přírodě " Z téhle odpovědi mohla být trošku zmatená no co už. " Knihy? Hm popravdě moc nečtu, ale o co se zajímám a je hlavně v knihách, takže asi jediný druh co čtu je historie a podstata chakry, snažím se pochopit, proč, kdy, kde a jak se tu vzala. Poté přišla otázka, u které začala koktat, bylo to roztomilé a vcelku vtipné " Ano líbíš a dokonce i v tom mém oblečení, máš nádherný úsměv " Mile jsem se na ní pousmál a trošku zčervenal.
Akasuna no Ruki- Jounin
Naomi bola mala teraz vo všetkom zmätok, a tak sa rozhodla, že je najvyšší čas odísť... "Vďaka, za príjemne stravený kúsok dňa..." Poďakovala Naomi a opovažila sa dať Rukimu jednu malú pusu na líce. "A tvoju vestu si nemôžem nechať, otec by si to všimol a nebol by rád, že si beriem veci od cudzincov... Ak by si sa ešte zdržiaval v Tsuki, tak sa môžeš prísť pozrieť znova na toto miesto, o tri dni tu budem znova." Usmiala sa aDala si dole vestu a vrátila mu ju, i cez to všetko myslela na základné pravidlá, ktoré musí dodržiavať. "A nepokus sa ma následovať, musela by som ťa zabiť a to by som nechcela." Toto boli posledné slová Naomi, než sa rozbehla do hlbín lesa, z diaľky ešte zamávala Rukimu.
Presun
Podíval jsem se jak odcházela a nestihl nijak zareagovat, oblečení jsem si vzal a nasadil, lehce jsem se dotkl tváře, kde jsem dostal pusu, usmál se a šel zpátky do vesnice.
Akasuna no Ruki- Jounin
Objevil jsem se na místě, kde jsem strávil čas předtím s Naomi, udělal jsem nějaké klony, aby hlídkovali, chtěl jsem vědět odkuď Naomi přijde, abych věděl kudy se poté vydat, protože pravděpodobně půjde ze skrýše.
Akasuna no Ruki- Jounin
Prešli tri dni od stretnutia Rukiho a Naomi. Ako sľúbila, tak prišla na toto miesto, ako prichádzala zo severu lesa, tak zaznamenala niekoľko ďalších chakier, teda všetko to bola Rukiho chakra, ale boli to obyčajné klony. Rozhodla sa ostať v pokoji, nevedela na čo su mu potrebné klony, preto bola v pokoji a tak ako minule začala zbierať rastliny do košíka. Po katane jej stekala nejaká hustejšia kvapalina, jej zmysli boli na pozore. Niečo tušila, nechápala prečo si Gabriel, ktorý sa minule javil tak pozitívne, vytváral klony. Mala z toho zmiešané pocity a čakala, čo sa stane.
Uslyšel jsem nějaké zvuky,že severu, tak jsem se tam vydal, klony též spozorovali Naomi, no zůstali na místě, měli mě hlídat, kvůli špionáži z Tsuki. Jen jsem se podíval na Naomi a usmál se., v hlavě jsem si představoval, jak to mám udělat, abych jí jí zabil, předtím bylo tolik příležitostí...
Akasuna no Ruki- Jounin
Naomi mierne naklonila hlavu, uvoľnila ruky a pozrela sa na Rukiho."Deje sa niečo? Čo tie klony?" Spýtala sa s menším úsmevom. Klony ju znervózňovali, preto bola stále v pozore, stále sa jej niečo nezdalo v poriadku. Predsa len aj ona bola shinobi a bola nad mierou podozrievavá a neverila nikomu, teda Rukimu áno, ale len trocha. Pri poslednom stretnutí sa jej jednoducho zapáčil, ale teraz začala mať o ňom pochybnosti. Ruku si dala bližšie ku katane. Pozrela sa do oči Rukimu, svojim nechápavým pohľadom. Bolo vidieť na nej nervozitu, ale snažila sa na vonok byť pokojná. Verila, že všetko je v poriadku aj keď inštinkty jej hovorili niečo iné.
Víš mám menší problém a ty klony tu jsou pro mou a vlastně aji tvou bezpečnost, něco se stalo a reálně tím ohrožuji tebe a tvůj lid " Tuhle věc jsem si vymyslel, potřeboval jsem si u ní získat důvěru , a aby mě dostala do jejich skrýše, mohli ji mít kdekoliv, jelikož tohle území je vcelku rozsáhlé.
Akasuna no Ruki- Jounin
"Problém? S čím? Ak ťa niekto sleduje, radšej by som mala odtiaľto odísť, nemám záujem o ďalšie problémy Gabriel..." Povedala Naomi a otočila sa, Ruki hu tým vystrašil. Naomi naozaj nemala dôvod si robiť ďalšie problémy, bola síce mladá, ale za to dosť múdra. Tým, že ju oboznámil s problémami, tým ju dostal Ruki do naprostého pozoru. Jej zmysli sa zlepšili, vnímala celé okolie, nič jej neunikalo. Naomi sa otočila na východnú stranu a spravila prvé kroky. To mohlo Rukiho zmiasť. Mohol predpokladať, že ide do skrýše, ale prišla zo severu.. teraz ide na východ..
Strana 5 z 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Strana 5 z 13
Povolení tohoto fóra: