Kancelář Kazekage
+17
Dame
Ayumi Mayu
Takeshi Kenpachi
Natsuki Akasuna
Sajin Yatoshi
Kashike
Faito Dansaku
Kaiji
Erigor
Hyuuga Amaru
Akira Hitsumi
Hikaru Hyuuga
Sabaku no Aiko
Hine Kureta
Crystal Takaishi
Yuu
Akasuna no Sasori
21 posters
Strana 7 z 11
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Kancelář Kazekage
First topic message reminder :
Kancelář Kazekage
Zde úřaduje Hachidaime Kazekage, Akasuna no Sasori. Pokud není přítomen, kancelář se zamyká a je zabezpečena pastmi. Na zemi přede dveřmi a před okny jsou pečetě, fungující jako alarm. Pokud vstoupí někdo nepovolaný zabezpečí kancelář a přivolá stráže, ze zdí se vysunou trubky s uspávajícím prachem, který je čirý a nelze jej rozpoznat, pokud nemáte doujutsu! Pečeť dokáže odjistit jedině Kazekage.
Akasuna no Sasori- Kazekage
- Počet příspěvků : 195
Re: Kancelář Kazekage
Kashike
Převezmu si s úklonou svitek. Děkuji lorde Kazekage. Pokud by madam Mizukage nesouhlasila se zavedením vody, osobně se chopím lopaty abych vám vykopal studnu. Může to vyznít jako žert ale já to myslím naprosto vážně. Rozevřu svitek a mým očím se naskytne pohled na řádku krvavých podpisů. Z nehtu mi vyjede malá kostěná čepel a já se jí říznu do ukazováku, který začne krvácet. Podepíšu smlouvu a otisknu do ní bříška všech pěti prstů pravé ruky. Pak svitek smotám a vrátím Kazekagemu. Jsem vám velmi vděčný pane.
Převezmu si s úklonou svitek. Děkuji lorde Kazekage. Pokud by madam Mizukage nesouhlasila se zavedením vody, osobně se chopím lopaty abych vám vykopal studnu. Může to vyznít jako žert ale já to myslím naprosto vážně. Rozevřu svitek a mým očím se naskytne pohled na řádku krvavých podpisů. Z nehtu mi vyjede malá kostěná čepel a já se jí říznu do ukazováku, který začne krvácet. Podepíšu smlouvu a otisknu do ní bříška všech pěti prstů pravé ruky. Pak svitek smotám a vrátím Kazekagemu. Jsem vám velmi vděčný pane.
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Faito
Kopat vodu od velkého jezera až do Suny? No...to se protáhneme, doufám, že ty Štíři budou stát za to... pomyslel jsem si, ale neříkal jsem nic. Pokud Mizukage přistoupí, jsou námitky k ničemu. "Velice vám děkujeme, Kazekage-dono. To bude vše..." řekl jsem. Tentokrát jsem se ale neuklonil. Chtěl jsem vidět jeho reakci.
Kopat vodu od velkého jezera až do Suny? No...to se protáhneme, doufám, že ty Štíři budou stát za to... pomyslel jsem si, ale neříkal jsem nic. Pokud Mizukage přistoupí, jsou námitky k ničemu. "Velice vám děkujeme, Kazekage-dono. To bude vše..." řekl jsem. Tentokrát jsem se ale neuklonil. Chtěl jsem vidět jeho reakci.
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
"Můžete jít, pokud je to všechno," poznamenal jsem chladně. "Mám nějakou práci," koutkem oka jsem pohlédl na Hineho a ty jeho výtvory.
Faito
"Děkujeme za váš čas." řekl jsem a tentokrát následovala i úklona. Ještě jsem pohledem zpražil toho kluka, který nás celou dobu poslouchal. No nic, kdyby chtěl, Kazekage ho vyhodí.
//přesun
"Děkujeme za váš čas." řekl jsem a tentokrát následovala i úklona. Ještě jsem pohledem zpražil toho kluka, který nás celou dobu poslouchal. No nic, kdyby chtěl, Kazekage ho vyhodí.
//přesun
Faito Dansaku- Kyuudaime Mizukage
- Počet příspěvků : 1130
Kashike
Opět se uctivě ukloním, srazím paty a vykráčím z místnosti za kapitánem. Doufám že mě první štír nepošle k čertu... pomyslím si při odchodu.
//přesun
Opět se uctivě ukloním, srazím paty a vykráčím z místnosti za kapitánem. Doufám že mě první štír nepošle k čertu... pomyslím si při odchodu.
//přesun
Kashike- Juudaime Mizukage *MOD
- Počet příspěvků : 905
Loupl jsem očima po těch dvou manících, co právě odešli. Mazlik přestal blbnout s pavučinou, zalezl kamsi pod mé oblečení a já se postavil na nohy. Došel jsem až k Sasoriho stolu. Už mě to opravdu začínalo vadit, že nemáme ani chviličku pro sebe.
"Jsem celkem napjatý, jaká tajemství se skrývají tam uvnitř." pravil jsem a opětoval Sasoriho pohled. Pochopitelně jsem myslel tajemství uvnitř pavoučího kokonu.
"Jsem celkem napjatý, jaká tajemství se skrývají tam uvnitř." pravil jsem a opětoval Sasoriho pohled. Pochopitelně jsem myslel tajemství uvnitř pavoučího kokonu.
Hine Kureta- Jounin
- Počet příspěvků : 275
Kedže som stál stále pred kanceláriou mal som prehľad o každom človekovi , ktorý vošiel a vyšiel z kancelárie. Ale keďže ma to tam už strašne nebavilo rozhodol som zaklopať opäť (opäť áno stále klopem) na dvere a čakať kým ma Kazekage zavolá do vnútra.
Yuu- Jounin
- Počet příspěvků : 67
Vešel jsem ke kanceláři Kazekage a zkusil jsem zaklepat na dveře.
Sajin Yatoshi- Tokubetsu Jounin (Ichibi no Jinchuuriki)
- Počet příspěvků : 53
Konečně odešli, chystal jsem se naklonit k Hinemu, když v tom opět někdo zaklepal. Hmm, je to zvláštní. "Ano, taky bych rád věděl, co skrývá," chladně jsem však pohlédl na dveře. "Vstupte,"
Vošiel som do vnútra. Kazekage-sama nemáte pre mňa nejakú misiu , už ani neviem kedy som naposledy na nejakej bol. Povedal som unudene a dúfajúc , že to nebolo moc zúfalé pretože sa mi už nechcelo kempiť (xD) v dedine.
Yuu- Jounin
Chvíli jsem ho sledoval, pak jsem vytáhl svitek s misemi a ukázal mu jednu B misi.
"Tvým úkolem je oprava nemocniční stanice nedaleko Suny a vesnice Písečných lidí. Zabydleli se tam nukeninové, ale je to B rank, myslíš, že to zvládneš?"
"Tvým úkolem je oprava nemocniční stanice nedaleko Suny a vesnice Písečných lidí. Zabydleli se tam nukeninové, ale je to B rank, myslíš, že to zvládneš?"
Na povrchu som ostal normálny no vo vnútry som bol šťastný ako malé decko. Jasné , že to zvládnem. A tých nukeninov mám zabiť alebo priniesť ? Potreboval som sa uistiť aby som niečo nepokazil.
Yuu- Jounin
"Zabít, zničit. Pokud se objeví někdo s mimořádnými schopnostmi, přines mi ho," řekl jsem jasně. Doufal jsem, že teď už misi nikdo nepokazí. "A udělej to rychle, nerad čekám." (Zvládneš sám si najít NPC?)
Hai, Kazekage-sama. Povedal som a otočil sa pritom som smeroval k dverám. Konečne som mal nejakú musie kde zažijem aj nejakú akciu. (ehm, asi nie xD )
(PRESUN)
(PRESUN)
Yuu- Jounin
Vešel jsem do kanceláře a ptám se Kazekageho ,,Kazekage-sama, chtěl bych se zeptat jestli by nebyla vhodná nějaká mise mimo okolí vesnice. Nejlépe nějaká mise okolo Konohy? Jak jistě víte momentálně jsem neměl nic moc napráci a cítím se poněkud znuděně. Neberte to jako urážku, prosím. uklonil jsem se.
Pohlédl jsem na nově příchozího. Od té doby, co jsem Kazekage jsem ho ještě neviděl. "Donesly se mi zprávy, že má Konoha nemalé potíže, můžeš jít do Konohy a zůstat chvíli tam, Hokagemu po ruce." pohlédl jsem mu do očí. To by tě mohlo zabavit. Navíc, si chci vybudovat jméno, změnit svou pověst.
,,Děkuji, Kazekage sama! Odebírám se pryč z kanceláře a jsem šťastný, jak blecha. Blížím se k té cestě. Blížím. Chce to jen pomalé krůčky. zmizím pryč.
Na stůl se mi dostala zmínka o srazu Kage. Už dnes, sraz kage. Já potřebuji doprovod. Mohl by ho tvořit Hine a ta jinchuuriki.
"Hine, víš že dnes je sraz Kage?" vzal jsem si všechny své věci a odešel.
"Hine, víš že dnes je sraz Kage?" vzal jsem si všechny své věci a odešel.
Prídem sem a zaklopem na dvere.
Natsuki Akasuna- Počet příspěvků : 15
Prišiel som na chodbu a pred dverami stálo už nejaké dievča.
"Čo potrebuješ?"
Opýtal som sa chladne bez pozdravu. Naozaj som nemal moc náladu po tom zrazu. Pomyslenie, že budem musieť ešte opraviť loutku ex-Raikageho mi strpčovalo tento bezcenný život. Odomkol som kanceláriu a vstúpil. Čakal, kým tu príde aj tá geninka.
"Čo potrebuješ?"
Opýtal som sa chladne bez pozdravu. Naozaj som nemal moc náladu po tom zrazu. Pomyslenie, že budem musieť ešte opraviť loutku ex-Raikageho mi strpčovalo tento bezcenný život. Odomkol som kanceláriu a vstúpil. Čakal, kým tu príde aj tá geninka.
Prídem dnu a začnem hovoriť:Prišla som sa ohlásiť Kazekage-sama a popýtať nejakú misiu.
"Takže, ty by si chcela rada misiu?"Povedal som rečnícky s nezaujatým hlasom. "Ako sa vlastne voláš? Nezabudla si sa predstaviť?"Trochu som ju musel zdeprimovať, aby sa mi vylepšila nálada z toho zrazu.
A pardon som Natsuki,Natsuki Akasuna,poviem a usmejem sa.
"No vidíš. " Povedal som a na tvári sa mi objavil falošný úsmev. Vyhľadal som si jej zložku. Bola len hodnosti genin. Vytiahol som misie a hneď som jej dal na výber. "Tak Natsuki. Máš na výber. Buď mi to tu krásne upraceš. Alebo môžeš ísť pomôcť im upratať v piesočnom sklenníku. " Dodal som už s chladným výrazom v tvári a pozrel som sa na stol, samé zložky a bordel.
Trošku sa naštvem a poviem:Tak počúvajte ja tu niesom pre srandu ja chcem misiu už poriadnu!
Strana 7 z 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Strana 7 z 11
Povolení tohoto fóra: