Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Budova vedení vesnice

+16
Kagayaki Rin
Hitomi Yamada
Arata Hiashi
Rokuro
Lucy Shiro
Akasuna no Sasori
Assasin Senju
Hokori Mai
Shaky
Zvery
Senji Kamiuru
Yogi
Hebi
Jenova Tatsumaki
Akira Hitsumi
Crystal Takaishi
20 posters

Strana 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Budova vedení vesnice - Stránka 6 Empty Budova vedení vesnice

Příspěvek pro Crystal Takaishi Sat Jul 13, 2013 7:05 pm

First topic message reminder :

V centru vesnice se postavila nová budova, která měla pojmout úřední zaměstnance a archiv. Pracuje zde v jednom kolem personální tým, který zajišťuje posílání lékařské péče do okolních vesnic a na jejich výslovné žádosti a koho poslat kam. Každou žádost musí schválit osobně feudální pán vesnice to jest Crystal Takaishi. Do její kanceláře pouští jen velice důležité osoby, ostatních se ujímá buď její sestra a nebo asistentka.

Budova vedení vesnice - Stránka 6 JB33d228_profimedia_0024797881
po vstupu do budovy jím dominuje velké a široké schodiště na jejímž konci jsou dubové dveře. Za nimi se nachází zasedací místnost, zde se konají konference, porady, srazy důležitých osobností třeba kage a další. 
Budova vedení vesnice - Stránka 6 Km1s1

Kromě archivu, který se nachází pár metrů pod budovou, je celý objekt nestřežený. Je to riziko, ale tady je útok na budovu možný 1:1 000. Budova je přístupna všem, kdo potřebují nebo chtějí zdělit informace nebo si nechat poradit. O všem se dá mluvit, stačí jen se nebát.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Počet příspěvků : 559

Návrat nahoru Goto down

Budova vedení vesnice - Stránka 6 Empty Re: Budova vedení vesnice

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 21, 2013 8:17 pm

Založil jsem si ruce na hrudi.
"Přiznávám, že je to chyba Konohy, že vůbec k nějakému povstání došlo. Proto jsme nežádali o pomoc žádnou z vesnic. Avšak i já musím s politováním oznámit, že Uchiha Madara se ukázal u nás ve vesnici, hned poté, co byl zavražděn vůdce povstání Tor Vizsla. Podle jeho slov, si přišel pro Kyuubiho, zaútočil na mě, našeho medika a mého syna, poté se však rozhodl stáhnout.."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Aug 21, 2013 8:34 pm

Poslechla jsem si, co měli na srdci všichni ostatní. Když domluvil i poslední z nich, nejspíš bylo na mě, abych také něco řekla.
„První problém nastal, když do Tsuki dost nevybíravě vnikl maskovaný Shinobi vydávající se za posla z Kumogakure,“ řekla jsem a podívala se na Raikageho. „Ačkoliv si nemyslím, že máte ve svých řadách někoho s Amaterasu,“ dodala jsem s menším úšklebkem. Kdo ví?
„Před nějakou dobou jsem poslala kunoichi z Tsuki jako vyslance do Iwagakure. Když se konečně vrátila, byl v ní zapečetěn Yonbi, který následně zaútočil na naší vesnici,“ sdělila jsem jim svůj druhý problém.
'Madara?' zamračila jsem se, ale nakonec jsem se jen opřela do židle a vyčkávala, kdo se ujme slova.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Wed Aug 21, 2013 8:48 pm

Poslouchala jsem problémy Kage, zdálo se, že někdo chtěl vesnice poštvat proti sobě a jediný, kdo tu vykazoval známky opravdového překvapení byl snad Raikage a já. 
Vzpomínala jsem i já na svou návštěvu v Iwě. 
"Zeptám se Tsukikage-dono, kunoichi, kterou jste poslala do Iwy, byla Uzumaki?"  zajímalo mě to. Když už nebyla ta chakra z Konohy. Tsuchikage se tvářil nad míru klidně. Což jen potvrdilo moje rozjímání, že v tom má prsty on.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Wed Aug 21, 2013 9:13 pm

Potěšilo mě, že Raikage si nechal informace, které jsem mu sdělila ohledně dopisu od Hokageho, pro sebe. Usmála jsem se. Dokonce ani Kazekage nereagoval na jeho "klepání" nijak přehnaně.
Vypadá to nadějně.
To ale bylo vše, co se vyvíjelo dobře. Tsuchikage se mi přestával líbit. Zajímalo mě, jestli je někým zmanipulovaný nebo jestli je to on, kdo někým manipuluje. Nic jiného po jeho slovech neexistovalo. Pozorně jsem poslouchala. Ani jsem nevěděla proč, snad ze zvyku, přestože už jsem nebyla ani Kage ani Asistentka Kage, stále jsem si dávala pozor, aby mi neunikla ani hláska.
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Wed Aug 21, 2013 9:19 pm

"Když už jsme zašli tak daleko, budu mluvit upřímně." následovala menší odmlka a sklopil jsem oči, respektive oko. xD "Konoha měla také menší problém s Otogakure. Můj bratranec zradil vesnici a ukradl svitek Shodai Hokage, domluvil se s Otokagem, že mě zabije a na oplátku se stane Hokagem on. Byl jsem v komatu a mezitím se Mikomi na vlastní pěst vydala do Otogakure. Otogakure ji zajala. Poslal jsem diplomatický tým a problém vyřešily. Nicméně jsem byl také v Amegakure, abych se ujistil v sobě samém. Hanzou Salamandr se sám přeřekl. Spojil se s Otogakure a chystají konečnou válku. Konečnou válku, proti celému světu Shinobi. Chtěl, abych se k němu přidal, odmítl jsem a jen tak tak jsem se živý vrátil domů. Vypadá to na těžké, velmi těžké časy, ve kterých je spolupráce zásadní...My ninjové jsme unaveni z celého toho nekonečného boje a utrpení. Bojovali a bojujeme dál za náš lid a vesnice. Pokud nebudeme respektovat ostatní národy, jsme pouhými zloději! My bereme jim, oni zas berou nám, neustále dokola! Tahle nenávist již způsobila Šest válek! V minulosti jsme všichni zakusili bolest, měli bychom být schopni posoudit, co bude nejlepší pro naši budoucnost." vrhl jsem pohled po Tsuchikagem. "Jsem ochoten odhodit všechny předešlé přečiny, pokud budete bránit svět Shinobi na stejné lodi."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ayame Takahashi Wed Aug 21, 2013 9:35 pm

Na otázku Crystal jsem kladně přikývla. „Ano, byla to Uzumaki,“ potvrdila jsem její slova a chvíli přemýšlela, jak to ví.
To už Hokage začal svůj ohnivý proslov. Ame a Oto? No, zdá se, že nudit se nebudeme... Po rtech mi přelétl letmý úšklebek.
S pohledem upřeným na Tsuchikageho jsem vyslechla i zbytek Hokageho slov včetně jeho velkorysé nabídky. Mlčela jsem, ale letmo jsem pohlédla i na ostatní Kage, abych zjistila, jak se tváří.
Ayame Takahashi
Ayame Takahashi

Počet příspěvků : 203

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Wed Aug 21, 2013 9:36 pm

"Na slovech Hokageho něco bude měli by jste nad tím přemýšlet." podotkla jsem k ostatním a prohlížela si je jestli budou schopni spolupracovat.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Wed Aug 21, 2013 10:23 pm

Madara, Otogakure, Amegakure, Iwagakure. Co se to tady sakra chystá. Nechci si Sunu zase zničit, už se ji nikdo nedotkne. Zamračil jsem se a poslouchal Hokageho plamenný proslov.
"Hmm, nemoci věřit jeden druhému. Pokud být člověkem znamená tohle, tak nemáme žádnou budoucnost." Já možná ano, jsem loutka. "Porozumění a důvěra, pokud tohle ztratíme, zůstane ve světě jen strach. Jednat bez ohledu na to, co je správné, vzdát se sám sebe, takové praktiky už jsou mi cizí." možná jsem trochu mimo, možná se mi připalují třísky, ale vůbec nemám ponětí, co tady melu.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Počet příspěvků : 195

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Aug 22, 2013 8:22 am

Situace se vskutku vyvíjela velmi zajimavě. Ta loutka si myslela, že když mi zodpověděla důvod toho, jak se dostala na post Kazekageho, že ji nechám na pokoji. "Jak pošetilé." Pomyslel jsem si, a pak si hlavu podepřel pravou ruku, čím jsem chtěl dát na jevo, že všemi zde pohrdám. Hokage, Tsukikage, Mizukage... všichni zde... jsou jen odpad, který si myslí, že spojením sil dokážeme zlo porazit. "Drahý Akasuna no Sasori... myslíte si, že se na post Kageho lze dostat tak jednoduše, jak jste popsal? Jak dětinské... i kdyby jste zachránil třeba že celý svět... pokaždé se nalezne někdo, kdo s Vámi ve vesnici nebude souhlasit a nebude se chtít podřídit. A Kagem se stanete teprve tédy... kdy budete všemi uznáván. Smím-li se zeptat... jak jste Kazekage-sama naložil s takovými to lidmi?" Z mého tonu mluvy doslova vyzařovala má arogance a pohrdáni Kazekagem, což působilo docela hodně provokačně. O co jsem se tím pokoušel? Že by se pokusit Kazekageho vykolejit?... ale co dál? Bylo to vše? "Co se týče Uchihy Madary... neznal jsem takového shinobi a neznám... takže s podporou Iwy nepočítejte." O co mi šlo? I když jsem s ním zpřáhnutý byl... mohl jsem říci, že s podporou Iwy můžou počítat. Tak proč tedy jsem řekl že ne? Každý můj krok jsem měl promyšlený... každý můj krok byl potřebný pro vyšší cíle, které Kagové v této místnosti nemůžou nikdy pochopit. CHAOS. Poté jsem přesunul svůj zrak na Hokageho se slovy-> "Ve Vašem odůvodnění povstáni... jste neřekl to podstatné, a to důvod povstání. Takže pořád nemám jasno v tom co si o Vaší vládě myslet." Byl jsem připraven využít každé drobnosti, kterou jeden z Kagů řekl... každé drobnosti, která by mohla podkopat každému důvěru. "Co se týče Tsukikage Vaší kunoichi... nikdy k Nám nedorazila a Gobi Nám byl ukraden. Je směšné, že se to stálo zrovna v období jejich útoku na Vaší vesnici, a také, že Hokage trvdí, že mě tam viděl. Kdybych však měl Gobiho po ruce a Vaší kunoichi... neotálel bych se stejným rozhodnutím." Má slova byla jak meč... vše jsem měl promyšlené, a když ta Uzumaki řekla Tsukikage podrobnosti o pobytu u Nás... pořád je to svěděctví jen jednoho Chunina a Hokageho. Což by bylo hloupé kdyby na to vesnice sčítajíci několik tisíc shinobi dala. Byli to Kagové, a tak si mohli uvědomovat, že by to bylo zase jen to nesmyslné prolívání krve. Historie by to vnímala jako další nesmylsnou válku. O to mi však šlo... v mém počínáni každé krveprolití dávalo smysl... hlavně, abych dosáhl svého cíle. Nastalá situace s Ame a Oto mi to náramě ulehčovala. "Nacházíme se v situaci, kde jeden nemůže věřit druhému a Vy si Hokage-sama myslíte, že bude tak lehké hodit za hlavu vše co se stalo? Jak vidím tak pochyby nejsou jen na mé straně... samotná Tsukikage nyní byla svědkem dvou útoku na její vesnici. Kumogakure no sato a nějakého anonymu... každý z Nás ma důvod proč pochybovat." Věta, kterou jsem reagoval na Hokagův návrh na spojení svých sil, ukazovala všem jednu podstatnou věc. Velký Tsuchikage není ochoten žádné spolupráce. Jinak by totiž pouze kývl na souhlas, což se nestalo. Jinak by se tolik nesnažil o pravý opak. Proto že jinak by nejspíš mylčel. Nebo snad ne? Kazekageho obavy byli oprávněné... nemoci věřit jeden druhému. Jak se zdálo... vše vycházelo podle plánu. "Samochvála Kazekage-sama smrdí... natož ta, když to jsou slova bývalého S rankového nukenína."
Hokori Mai
Hokori Mai
Kanrisha (Tsukikage) *ADMIN

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Aug 22, 2013 8:55 am

Zamračila jsem se, nelíbilo se mi, kam tohle směřovalo. Povzdychla jsem si a ruce jen tak volně položila na stůl.
,,Drahý Tsuchikage-dono." usmála jsem se. ,,Hokage-dono není jediný, kdo tvrdí, že Vás viděl v Tsukigakure. Jeden z mých Chuuninů byl u toho a řekl mi totéž. Doslova řekl, že Tsukikage s Hokagem bojovli proti Tsuchikagemu. A já nemám důvod svému Chuuninovi nevěřit." usmála jsem se znovu.
,,Kazekage-sama byl kdysi S-rankovým nukeninem, nikdo netvrdí, že ne. Všichni známe, jaká byla éra Akatsuki. Já však byla u toho, kdy Sasori-dono řekl, že nám s válkou pomůže. Od té doby jsem neměla důvod mu nevěřit, a nemám ho ani teď." pohled jsem stočila na Sasoriho. ,,Jeho "vyslanec" mi řekl, že se k nám dostal později, protože ho napadli bandité a on ztratil cestu." ušklíbla jsem se. ,,Není to divné, když to byl Jounin a navíc vyslanec?" zamrkala jsem. ,,Nevěřím, že byl ze Suny a že by nás Suna napadla. Mí shinobi tou dobou byli v Suně a nestěžovali si vůbec na nic." pousmála jsem se.
,,Od své Jouninky, která byla v Kumo jsem se taky nedozvěděla nic závažného. Kromě toho, že sem dostala od Raikageho-sama nečekaný dárek, se nic jiného nestalo. Taktéž v Konoze jsem měla své lidi." znovu jsem se rozhlédla po všech.
,,Abych pravdu řekla...Nevěřím, že nastane trvalý mír. To je Utopie každého zločince, a dokonce i "klaďasů", ale nebudu přihlížet na ničení nevinných životů. To opravdu ne, a jelikož se to dotklo samotné Kirigakure, nemám důvod nespolupracovat s jinými vesnicemi." pousmála jsem se.
,,Nemám proti Vám žádné důkazy, že jste napadl Kiri. Mohla to být klidně Otogakure, která způsobila problémy, nebo Amegakure, která se zpřáhla s Otogakure. Přesto Vám nevěřím. A nevěřím ani tomu, že byste chtěl spolupracovat." zakroutila jsem hlavou. ,,Iwagakure je prostě neposlušná, stejně jako kdysi." zašklebila jsem se a tím skončila.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Počet příspěvků : 849

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Aug 22, 2013 9:31 am

Ušklíbl jsem se, když dokončila svou řeč Hitomi. Tsuchikage, ten starej lišák.
"Když už se tady navážíte do každého, jak jste se dostal k moci vy? Dnešní kagové jsou trochu odlišní, proč tady není Ryotenbin no Midotsuchi? Zdá se, že Vás jako kolega nepoučil o oblastech náležité etikety," odmlčel jsem se a pak se usmíval. Byl jsem klidný, protože Tsuchikageho slova nemají žádnou váhu.
"Důvod povstání bylo to, že Hokage Danzou v době kdy jsem byl téměř mrtvý, získal vládu nad Ohnivou zemí. Což by ale všichni měli vědět. V současné době probíhají v Hi no Kuni svobodné volby nového Feudálního pána a já jsem se toho titulu vzdal. Další věc...Pořád hovoříte o důkazech, jenže zapomínáte na jednu podstatnou věc Tsuchikage-sama. Dá se to pochopit, už jste ve věku kdy Vaše síly od pohledu ubývají." mluvil jsem pobaveně. "Ve světě Shinobi je to naprosto nepodstatné. Existuje několik desítek možností, jak zjistit pravdu. V Konoze i v Kiri se nacházejí spousta ninjů, kteří umí číst myšlenky, dokonce tak dobře, že vidí i to, co ta postava zažila, i když je mrtvá. Existují genjutsu, séra pravdy, mučící metody Ibiki Moriniho..Zapomněl jsem na další věc, vaši ninjové, konkrétně váš student také zaútočil na mého Jounina Uchihu a jeho tým geninů. Je to snad snaha jak získat Sharingan pro Iwu?" Tenhle sraz je fakt něco..Lepší jsem ještě nezažil.
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Aug 22, 2013 9:57 am

Ten starej paprika. "Co si to!?" vydechl jsem a zamračeně ho sledoval. "Neposílal jsem žádného Shinobi nikam jinam než do Konohy. Tsuchikage-sama, lidé se mění jen před smrtí nebo po ní. Já jsem se změnil po ní. Mě uznává celá Suna. Mé umění je věčné, i malé děti v Akademii mají miniatury mých loutek. Předávají se z generace na generaci, minulá Kazekage toho byla příkladem. Nijak jsem nenaložil s takovými lidmi, protože nikdo takový ve vesnici není. Suna je, ano, musím to přiznat. Nejslabší vesnicí, zatím. Vesničané v Suně jsou vděčným národem. Zdá se mi, že začínáte trochu senilnět Tsuchikage-sama. Sandaime Tsuchikage Onoki byl opravdu tvrdohlavý, ale vždy si dal říct a nebyl tak zfanatizovaný jako Vy. Ale je to přesně jak řekl Hokage, pokud nerespektujeme ostatní, jsme jen zloději." pohrdal jsem Tsuchikagem, stejně tak jako on pohrdal mnou. Nejraději bych na něj vytáhl všechny své loutky a zabil ho. Nehodí se ani na to, stát se loutkou.
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Crystal Takaishi Thu Aug 22, 2013 10:21 am

"Trochu se do vašeho sporu vložím, Tsuchikage-dono, mám být sice ta neutrální, ale na návštěvě u Vás jsem cítila chakru Uzumakiho a ti pokud vím, žijí převážně v KOnoze, Hokage mi ale řekl, že u nich žádného Uzumakiho nepostrádají, a teď se mi potvrdilo, že chyběl Tsuki. O pokusu o útoku na mou osobnost a doprovod tu ani vykládat nemusím, to jsme si vyřešili sami. Říkala jsem Vám, že mě nemáte podceňovat." položila jsem si lokty na stůl.
"Jsem ráda, že konečně začínáte řešit, co se děje." V té chvíli se otevřeli dveře a vešli dvě ženy s tácy a před každého kage položili sklenici vody a horký čaj a zase odešli.
Crystal Takaishi
Crystal Takaishi
Daimyo (Sora no Kuni)
Daimyo (Sora no Kuni)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Zvery Thu Aug 22, 2013 11:02 am

Stal jsem za Crystal a poslouchal co se tady rika. Nakonec jsem tam stal a poslouchal. Tsuchikagemu jen prasilo od huby. Neveril jsem mu ani nos mezi ocima. Mel jsem dojem ze se to tady jeste protahne. Nemel jsem v umyslu neco rikat proste jsem si myslel svoje. Jelikoz vypovedi ostatnich kage se v mistek spojovaly a doplnovaly pouze Tsuchikage mel vzdy jinou verzi tak se mi to nezdalo. Nakonec jsem prejel kage pohledem a nakonec jsem se zastavil na Tsuchikagem a tam muj pohled zustal.
Zvery
Zvery
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 54

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Thu Aug 22, 2013 12:25 pm

Po celou dobu jejich rozhovoru jsem je poslouchala. Byl to rozhovor, co už měl nějakou tu váhu a kdyby byla možnost, s radostí bych se zastala Hokageho. I já si vzpomněla na ten souboj s Iwou, přesněji s jejich shinobi, co by se měli ještě hodně přiučit.
Jestli chce Tsuchikage rozpoutat válku, měl by si nejdřív velmi pečlivě zkontrolovat schopnosti svých shinobi, i když jsem tak nějak tušila, že za tím vším bude i ten hajzl Madara. Toto nikam nevede... Pomyslela jsem si a porozhlédla se po okolí, nejdřív na ochranku všech Kage, až na toho s Rinneganem. Mírně jsem pootevřela pusu a pak sklapla zuby. Tak toto jestli se nějak pohnojí, bude dost zajímavý.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 372

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hokori Mai Thu Aug 22, 2013 5:23 pm

Mizukagin konečný verdikt byl směšný. Věřit v tak závažné situaci svědectví jednomu svému chunínovi. Nyní byli však již tři, kteří mě viděli, a tak přituhovalo a já musel vyhrabat na svou obranu něco dalšího. "Takže chcete svůj konečný verdikt vynést na úsudku pár shinobi, kteří mě údajně viděli?! Jak směšné!" Vykřikl jsem, a pak snažíc se trochu uklidnit, jsem svůj pohled přesunul na Kazekageho. Tak trochu jsem byl v údivu z jeho slov... jeden by i hned řekl, že se tento člověk změnil, a však já to nehodal připustit. Nemohl jsem tak učinit, proto že bych připustil to, že jsem se v Něm pletl, a to Já se nepletu. "Říkáte mi zde pouhá slova, ale jaká je skutečnost? Čas mě stihl naučit mnohé. Mezi jinými také to, že se pouhým slovů věřit nedá." Jak se zdálo... Kazekagemu jsem pokoj prozatím nechtěl dát. Proč pak? Že by jen kvůli jeho minulosti? nebo v tom je snad něco víc? Po chvíli jsem svůj pohled přemístil na Assasina, a pak na Crystal. "Být Kage znamená uschovávat v Sobě tajemství vesnice, informace, které jsou pro vesnici důležíté a vy si myslíte, že jen tak bezhlavě Vám přikývnu na to, aby jste mi prohledal mou mysl? Jak je vidno... přes to že Vám je tolik let... nestihl jste se mnoho naučit. Co se týče Uzumakiho v Naší vesnici... Tsukigakure no sato a Konohagakure no sato není jediná, kdo oplýva významnými klany." A zase jsem je pro jednou vyjeb*l XD. Jak se zdálo nejspíš jsem doma pravidelně každý večer přemýšlel co mám říct, když se mě na něco podobného zeptají. "Abychom nezpoměli na ten útok Kumogakure no asto na Tsukigakure no sato... co nám Raikage ohledně toho chcete říct. Netvrdil jste snad, že nemáte co skrývat?" Tak nyní přišla řada i na Raikageho... skončil jsem, ale již z Kazekagem? To se dozvíte v žívém večerním vysíláni zpráv na Primě XD. 
Hokori Mai
Hokori Mai

Počet příspěvků : 1243

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Assasin Senju Thu Aug 22, 2013 5:59 pm

"Údajně viděli? Vy se ze mě snad děláte srandu Tsuchikage. Snažíte se Nás proti sobě poštvat a tím vyvolat co? Další válku?" zamračil jsem se. Ztrácel jsem s ním trpělivost.
"Tak prohledáme mysl těm, kteří Vás tam viděli. Nebo mám snad vyjmenovávat techniky, které používáte a které jste proti mne použil? Mám sem zavolat svého ANBU, který tak tak unikl z Iwagakure no sato, když sledoval Hebiho? A co teprve Vaše neustále zbrojení? Nedělejte z nás blázny Tsuchikage-sama." vrhl jsem po něm nepříjemný pohled. "A ani jste mi neodpověděl na otázku, jak jste se dostal k moci a kam se poděl Ryotenbin no Midotsuchi a proč Váš student útočil na mého Uchihu."
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Aug 22, 2013 6:02 pm

Budova vedení vesnice - Stránka 6 Tumblr_lo3gau2JpY1ql676ko1_500
"To nejsou jen pouhá slova, přijďte se klidně do Sunagakure no sato podívat Tsuchikage." pak mě ještě něco napadlo.
"Kdy jste se vzdal sám sebe?"
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arata Hiashi Thu Aug 22, 2013 6:54 pm

Ohlédl jsem se po té ženě, co mi přinesla pití, ale pohled mi zamrznul na Rin a tak jsem se zase pokorně otočil. Stále poslouchající co ostatní říkali. Stále se zmiňoval útok Kumogakure na ostatní. Měl jsem tendenci se tomu smát a taky že jsem se zasmál jako pravý šílenec, utřel jsem si slzy smíchu a ještě se smál.
"Fakt jste mě pobavil Tsuchikage-dono. Tak snad mě vidíte, já jsem mírumilovný člověk, třeba poslal jsem MIzukage dárek a co jste udělal Vy hm? Což mi připomíná..." naklonil jsem se přes stůl, abych viděl na MIzukage.
"Jak se má Paleček, Mizukage-dono?" usmál jsem se jako andílek.
Arata Hiashi
Arata Hiashi
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 87

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Aug 22, 2013 6:59 pm

Pousmála jsem se. ,,Začínáte se pouze vymlouvat, Tsuchikage-dono. Opíráte se do každého z nás, čímž ze sebe děláte téměř svatouška. Máme důkazy, máme situace, které k sobě pasují. Zatímco vy je vymlouváte." opřela jsem si loket o stůl a hlavu rukou podepřela. ,,Jestli tohle má být divadlo, mělo by se skončit. Říct jednoduše, co chcete, když nás osočujete." povzdychla jsem si. Začínalo mě to nudit, protože se tu omílalo jedno a to samé. Přitom jsme věděli, že...To dopadne zle a znovu se blíží něco velkého. V tu chvíli si mě začal všímat Raikage. Doširoka jsem se na něj usmála.
,,Byla jsem trochu překvapená, protože mi po domě pobíhají lišky, ale děkuji Vám. Je opravdu rozkošný." pokývala jsem hlavou. ,,Jenom jsem ho přejmenovala z PAlečka na Šmudlíka." zakřenila jsem se na Raikageho.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Thu Aug 22, 2013 7:03 pm

I keď som vedel, že by nikto nemal zaútočiť, radšej som bol na pozore. Na takéto akcie každý veľmi rád vnikne. Pozorne som sledoval okolie. Atmosféra tu nebola moc dobrá, predtým čo som bol v Sora no Kuni bola lepšia. Bol som rád, že som nemusel do vnútra, kto vie čo sa tam deje a ja nie som moc politický typ. Vlastne som len mierumilovný Uchiha, čo je pekný kontrast, ktorý som dokázal vytvoriť. Naďalej som sa mal na pozore.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Arata Hiashi Thu Aug 22, 2013 7:08 pm

"Š-Š-Š-Š-Š- Šmudlík?!.....ŠMUDLÍK?!!!" vstal jsem prudce a ukazoval na Mizukage.
"To je barbarství, vychovával jsem ho od štěněte a ona ho přejmenuje, to snad není možný, svatá Devlin!!! Ona mu říká Šmudlík, mě snad trefí, ženská jedna..... ne to je moc to je moc...." prokřupával jsem si prsty, chakra ze mě doslova sršela.
"Ona mu říká Šmudlík, mému Palečkovi říká Šmudlík!!!" už jsem se připravoval do akce.
Arata Hiashi
Arata Hiashi
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 87

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kagayaki Rin Thu Aug 22, 2013 7:14 pm

"Raikage-sama!"
Vzpomněla jsem si, že ho uklidní zpět. Ale já přece nebudu zpívat! Takhle bych si nezničila pověst. V několika vteřinách jsem se probleskla mezi Mizukage a Raikageho.
Neměla bych náhodou chránit spíš jeho?
"To jméno se vašemu mazlíčku určitě líbí. Co kdybyste se po tomto srazu na něj s laskavým svolením Mizukage-dono šel podívat a zkusil, co na to bude říkat sám?"
Co na to bude říkat pes? Za co mě to trestáte?!
Vytáhla jsem zpod pláště hrací skříňku a otevřela ji. Uklidňující, pěkná melodie. Prý ji měl rád. Alespoň mi to říkali, když mi ji pro tento případ dali.
Zachraňte mě někdo!
"Určitě je to stejně pěkné jméno jako tato melodie, že, Raikage-sama?"
Kagayaki Rin
Kagayaki Rin
Nanadaime Raikage
Nanadaime Raikage

Počet příspěvků : 122

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hitomi Yamada Thu Aug 22, 2013 7:25 pm

Hrklo ve mně, když tak prudce vstal. Myslím, že z toho nemá radost, polkla jsem.
,,Když já...Šmudlík si zapamatuji snáz." zkusila jsem a postavila se taky. Kousla jsem se do rtu. Daisuke, Meizu, pomoc! Bojím se! T-T Okolo mě ale začalo být chladno. Pro jistotu, že ho ta rusovláska neudrží v klidu jsem se připravila na útok. Jestli se mě jen dotkne, bude z nej ledová socha do mé zahrady!
,,Tak to bys zabila, teda." zasmál se Nanabi.
,,Ale já se fakt bojím." odpověděla jsem mu se vzlykem.
,,Klid. Takový krásce jako ty by přece neublížil." s tím Nanabi zmlknul. Mimoděk jsem zčervenala, což v týhle situaci nebylo zrovna vhodné.
,,Dejte ho ode mě pryč!" křikla jsem a ukázala jsem na Raikageho. Holt mi povolily nervy.
Hitomi Yamada
Hitomi Yamada
Hachidaime Mizukage
Hachidaime Mizukage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Akasuna no Sasori Thu Aug 22, 2013 7:28 pm

"Uklidněte se Raikage-sama, jedná se jen o psa." protočil jsem mechanicky oči. "Šmudlík nebo Paleček je to fuk, jednáme tady o budoucnost světa a pokud to takhle bude dál vybouchne stejně jako vy teď."
Akasuna no Sasori
Akasuna no Sasori
Kazekage
Kazekage

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

- Similar topics