Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cesty a stezky napříč světem

+28
Keigo Nakagami
Hirin
Kashike
Sarada
Atsuka
Goku
Lizzy
Kaya
Akemi Kagayaki
Hideo Hatake
Takao Hanare
Sasuke Tobirama
Tetsuya
Kataro Terumi
Hakuei
Hine Kureta
Shinji
Ken Uchiha
Itachi Uchiha
Yogi
Sadao
Ryuu Hiroshi
Seina
Seiji
Hikaru Hyuuga
Tobiru Senju
Nukenin
Yorimi Sonoe
32 posters

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Goto down

Cesty a stezky napříč světem - Stránka 6 Empty Cesty a stezky napříč světem

Příspěvek pro Yorimi Sonoe Sat Aug 03, 2013 9:35 am

First topic message reminder :

Cesty a stezky napříč světem - Stránka 6 Long_way_home_by_Sadir89
Cesty, které křižují všech pět velkých zemí a prochází i těmi malými.
Některé úseky jsou bezpečné, jiných je třeba se bát.
Často zde projíždí obchodní karavany, ale narazíte zde i na osamocené poutníky.
Jen pozor, koho oslovíte.
Yorimi Sonoe
Yorimi Sonoe
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin

Počet příspěvků : 808

http://poetia.blog.cz

Návrat nahoru Goto down

Cesty a stezky napříč světem - Stránka 6 Empty Re: Cesty a stezky napříč světem

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Jul 08, 2014 5:42 pm

Nalil jsem do sebe dobrého čtvrt litru extra hořké kávy. Michiko zatím vesele brebentila, ale já už věděl, že se na nás cosi blíží.

Chvění v pavučinách? Další chakra? Ajéje...

"Víš má milá přítelkyně. Obávám se, že vaše organizace mi těžko odpustí to, že jsem nechal onu horu svalů zaživa sežrat. Hádám, že když jim řeknu že jsem chtěl jen zkusit toto jutsu v praxi, tak mi to nevemou jako polehčující okolnost. Tím spíš, pokud jsem na té listině nevítaných hostů. Ach jaj, já tenhle typ mejdanů vážně nemám rád." posteskl jsem si. Mohl jsem si dovolit nerušeně žvatlat, protože naše návštěva byla zatím daleko. Možná ani nejdou za námi, no ne? Zapálil jsem si cigáro a absolutně si nedělal starosti s barevnými plyny, které se linuly po celé jeskyni. Věděl jsem, že výbušné nejsou.

Po chvíli mi bylo jasné, že ti shinobi tam venku nejspíš nemají nic jiného na práci, než strkat nos do záležitostí, po kterých jim nic není. Cigaretu jsem nasál celou, na jeden zátah, a zhluboka vydechl. Určitě už zírají na mou milovanou Amandu, sedící na vrcholku jeskyně.
"Je mi líto, ale někdo se tu ráčí vomrzovat Michiko-chan." pravil jsem poněkud otráveně. Zajímalo by mě, jestli i ona patří mezi senzibily a všimla si jich... Kdo ví.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 275

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Tue Jul 08, 2014 5:56 pm

MICHIKO

Vypočula som si Hineho slová, ale okamžite som na ne aj reagovala.
"Nie, nie, nie! Ty to nechápeš! My nie sme žiadna organizovaná skupina! Väčšina členov koná podľa vlastnej vôle, akurát máme akúsi povinnosť likvidovať ľudí, ktorí spĺňajú isté podmienky, preto sú na našom "imaginárnom zozname". Čo som počula, niektorí z nás dokonca ani nie sú nukenini. Eliminácia cieľa však nie je zakaždým nevyhnutná! Ak ten daný človek úprimne jedná v našom záujme, nie je potrebné, aby umrel... preto by si to mal aspoň vyskúšať!" vysvetlila som, ale to sa už Hine sústredil na našu malú návštevu. Rozhodla som sa, že mu to teda prenechám, postaviac sa s úmyslom preskúmať jaskyňu. Moju pozornosť si získala pavučina, ktorá sa tiahla celou oblasťou. Rovnako tak som však jedným očkom pokukovala vonku.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Počet příspěvků : 276

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 08, 2014 6:04 pm

Pohlédnul jsem na obrovského pavouka, který nám bránil vstoupit do jeskyně. Dal jsem znamení ANBU jednotkám ať prozatím nic nedělají. Snažil jsem se vše vyřešit mírumilovnější cestou než začne v nejhorším případě boj. Nahlédl jsem proto do knížky, kterou mi dal Mizukage, abych se dočetl co jsem potřeboval. Našel jsem v ní fotku pavouka, který byl podobný tomu co byl před náma. Nevěděl jsem zda mi však bude rozumět. Přišel jsem trochu blíže s rukama nad hlavou jakožto náznak bezbrannosti a mírového jednání. Promluvil jsem na pavoučici aniž bych přemýšlel zda umí mluvit. " Zdravím. Rád bych si promluvil s tvým pánem v klidu. Mohla by si mě prosím pustit dovnitř? " Čekal jsem zda udělá nějaké gesto nebo něco.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 531

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Jul 08, 2014 6:18 pm

(Pavoučice sedí NA jeskyni, takže vchod máte v podstatě průchozí Smile)

Amanda sklopila všech svých osm očí na bytůstku dole. Popřemýšlela o tom, zda by byl dotyčný chutný, a jestli ti Anbu mohou být využiti jako šmakózní příloha. Jednou nožkou se poškrábala na hlavě, ale nepromluvila ani slovo. Nevadilo to, mezitím jsem vyšel z jeskyně ven já. Nutno dodat, že jsem se cestou posilnil rumem, který schovávám v placatce pečlivě ukrytý pro případ nouze. A že mám nouzi často.

Vyšel jsem ven a příchozí si prohlédl. Ten vepředu zdá se tomuhle cirkusu velí. To bude teda pošušňání. Z kapes svého zapraseného a roztrhaného oblečení jsem vylovil cigára a opět si jedno zapálil. Amanda se očividně uklidnila a začala si snovat pavučinu. Možná spolu zase vyrobíme nějaké vkusné záclonky. Toto prostředí by potřebovalo poněkud zkulturnit. Vypadá to tu jak po boji... hups. Ono to tu je po boji. Decentně jsem škytl. Bylo třeba prolomit to trapné ticho.
"Pardon pánové, ale do Hornej Dolnej se jde na druhou stranu." zazubil jsem se. Očividně je to nějaký omyl, ta nebožátka zabloudila.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 08, 2014 6:29 pm

Odkašlal jsem si abych vyrušil ten jeho omyl. " To nebude nutné pane Kureto. Jsme tu kvůli vám na rozkaz Mizukageho. Jsme pověřeni vaším doprovodem do Kirigakure no Sato. Náš Mizukage vás očekává. Zřejmě má pro vás nějakou výhodnou nabídku. O své věci se nemusíte starat, budete si je moc vzít sebou. " Řekl jsem krátce pro začátek a čekal na jeho reakci. Bylo by celkem fajn kdyby šel s námi, pro jeho věci by potom poslali jinou skupinu. Působil jsem přátelsky a celkem formálně. Chtěl jsem takovým dojmem působit, jelikož mým úkolem nebylo s ním bojovat, ale v míru ho přivést do vesnice.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Jul 08, 2014 6:36 pm

Překvapeně jsem zamrkal. Co to je? Nějakej vomyl. Ale zná moje jméno. Co se sakra stalo? Potáhnul jsem si z cigarety a došlo mi, jak je celá tato situace absurdní. Uvědomuje si vůbec co po mě chce? Napřed jsem vyprsknul. Poté se mu mohlo zdát, že jsem se rozkašlal. Nakonec jsem se neudržel a začal se na férovku chlámat. Amanda po mě loupla očkem, neboť se strachovala o mé duševní zdraví. Já se musel smát čím dál víc, nešlo to zaboha zastavit, dokonce mě to poslalo k zemi.

Cesty a stezky napříč světem - Stránka 6 Tumblr_mcuedeiWRw1rqm6gc

Se slzami v očích jsem vzhlédl k onomu muži, který mi dal takovou neodolatelnou nabídku.
"Vaše jméno.... hmmmfff.... Mladý pane? Hhh... heeeeh..." vysoukal jsem ze sebe s velkou námahou.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 08, 2014 6:48 pm

Nahodil jsem takový pohled jako bych zhlížel na retarda, ale to muselo stranou. Nevěděl jsem proč ho kage tak nutně potřebuje, ale mise je mise. Budu se muset umírnit abych s ním dokázal mluvit bez žilek na čele. " Kataro Terumi. " Představil jsem se když si to vyžádal a čekal až vstane abych mohl něco dodat. " Je mi jasné, že vám to přijde velice vtipné, ale mohli bychom přejít k věci? Přeci jen je to důležitá věc. " Doufal jsem, ne spíš jsem žádal boha o trochu pomoci s tímto člověkem. Trocha porozumění by neuškodila.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Jul 08, 2014 7:01 pm

Skupinka shinobi z Kirigakure se musela cítit přinejlepším zmateně. Nevypadalo to, že jim hrozí nějaké nebezpečí, ale těžko říct co si o celé této situaci mysleli. Musel jsem pro ně být ukázkový kr**én. O to hůř, že pavouci, kteří doposud jen tak lenivě lezli okolo začali vyvádět v podobném stylu jako já. Leželi na zádech a mrňali nožičkama. Tu a tam se popadali za bříška a možná, že kdyby mí návštěvníci bedlivě poslouchali, slyšeli by cosi, co se dá s trochou fantazie označit za pavoučí smích.
"Huh... Těší mě! Vážně se mi líbíte! Už dlouho jsem se tak od srdce nezasmál!" vycenil jsem na něj zuby. Nicméně nakonec jsem se sebral a nahodil vážnější obličej.
"Nezlobte se, ale ve vaší vesnici nejsem žádaný, mám-li to říct opravdu mírně. To bylo pořád - nech těch pokusů, kdo má ty požáry neustále hasit! Nebo - ti pavouci tu zůstat nemůžou! Nebo - proč jsi svého kolegu nechal v Amandině pavučině?" rozhodil jsem rukama a Amanda můj výstup korunovala hlasitým krkancem. I hlupákovi by došlo, jak onen kolega asi dopadl.
"Chápejte, že když jste za mnou tak znenadání přišli, navíc v tomto hojném počtu, mám pocit, že mě máte za hlupáka. Pokud si mě přejete zavřít do kriminálu, udělejte to alespoň stylově."

Vážně. Tyhle hry na schovávačku jsem neměl rád. Naslibují mi hory doly a sotva překročím práh Mlžné, jsem odepsaný. Nadobro. Jistě vědí o mých slavných objevech a chtějí si je přivlastnit, jo to tak. Tůůůdle.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 08, 2014 7:13 pm

Chytil jsem se za hlavu. " Ach, co vy lidi máte furt za problém. To prostě nemůžete naslouchat druhým když k vám mluví vážně? " Nadhodil jsem otázku, ale spíš tak do vzduchu. Moje naděje se začaly vytrácet, jelikož takový člověk se těžko přemlouvá, ale stále jsem to snažil zachránit. " Nevím s čím máte problém. Doba je jiná, vedení je jiné. Jsme zrovna ve válce, Mizukagem se stal někdo jiný jenž si vyžaduje vaši přítomnost. " Mohl jsem klidně říct, kdyby ho chtěl uvěznit nebo zabít tak už by tu ani nestál, ale nechal jsem si to pro sebe a snažil se stále o pozitivní přístup.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Jul 08, 2014 7:32 pm

Někdo jiný povídáš? Tak to je dobré vědět. Kirigakure teče do bot a najednou si vzpomněli na Hineho, s jakou láskou se věnoval vědě, pavoukům, medicíně... Najednou by jim byl dobrý! Tentokrát se na mé tváři objevil úsměv skoro až nostalgický a dokonce i příčetný.
"S vámi nemám problém. Svá slova myslíte upřímně. Nicméně o politice Kirigakure a vašeho novopečeného Mizukage nemám nejmenší zdání. Jak říkáte vy sám, doba je skutečně jiná." zahleděl jsem se na Amandu, která byla zcela pohlcená předením pavučinky.
" Cením si vaší upřímnosti a proto budu upřímný i já. Už několikrát jsem na svých cestách málem doplatil na svou důvěřivost a dobrou vůli. Tím spíš nemám důvěru v lidi, kteří místo sebe pošlou jednat jinou osobu. Ovšem, na postu Mizukage je to akceptovatelné. Nejsem zase ignorant bez špetky pochopení." dodal jsem, zatímco jsem vylovil další cigáro a zapálil jej.
"Pravda je, že trmácet se od čerta k ďáblu, je pro vědce poněkud nepohodlné. Takže co se mých věcí týče, není toho mnoho k balení. Stále zůstávám v mobilních podmínkách." rozhodil jsem rukama abych poukázal na rozflákáné zkumavky.
"Navrhnu vám kompromis. Než se pohnu z místa na místo, musím se postarat o své mazlíčky. Mám-li nastoupit k někomu do služeb, potřebuji vědět co přesně ode mne očekává. Nejsem rád, když je můj tvůrčí duch příliš omezován. Jsem ochotný zde ještě několik dní počkat, ale pokud si mě Mizukage opravdu tolik přeje, rád bych s ním mluvil osobně." skončil jsem svůj celkem dlouhý proslov a trpělivě čekal na odpověď.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 08, 2014 7:53 pm

Počkal jsem nějakou chvíli s odpovědí než jsem si vyslechnul skutečně vše co mi chtěl říci. " Právě proto jsem tady, abych vás k němu zavedl. Jistě víte, že Kage nemůže opouštět vesnici. Jinak rád slyším, že souhlasíte. Pokud to nebude vadit tak bych tu klidně nějakou dobu s vámi zůstal a pomohl vám se o vaše věci postarat. Ve dvou tu bude jistě rychlejší. Mezitím můžu poslat posla k Mizukagemu o současném stavu. Souhlasíte? " Zatím to šlo celkem dobře, až na to přímé mluvení s kagem. Sem určitě nepřijde, je příliš zaměstnát s válkou s Iwagakure než aby mohl opustit vesnici co by jen na chvilku.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Tue Jul 08, 2014 8:14 pm

MICHIKO

Nejaký čas som si len prezerala pavučinu, skoro ako keby som sa snažila niečo vymyslieť. Sústredila som sa však aj na rozhovor, ktorý sa vonku odohrával. Po chvíli som sa ale už ukázala na svetlo.
"Heeej!" vykríkla som svojim sladkým hláskom, zatiaľ čo som sa vrhla okolo Hineho ruky. Bolo očividné, že ho nemienim pustiť.
"Ste zlý! Choďte odtiaľto preč! Hiii-kun je môj, môj, môj, môj a len môj! Nebudem sa oňho s vami deliť!" okrikovala som opakovane Katara aj s jeho sprievodom v snahe dostať ich odtiaľto. Mala som s ním vlastné plány a nechcela som, aby mi ich ktokoľvek narušil.
"Takže, kde sme to skončili?" spýtala som sa v dobrej nálade, ignorujúc rozhodnutie návštevníkov z Kiri, pričom som Hineho za rukáv ťahala do jaskyne. Nebolo najmenších pochýb o tom, že som ho chcela mať len pre seba.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Jul 08, 2014 8:20 pm

Můj skelný pohled dával tušit, že je toho na mě opravdu moc. Napřed jsem každému ukradený a najednou se můžou všichni potento.
"Nedávno jsem se stal otcem a mám jisté povinnosti. Nedoporučuju nikomu z vás tu zůstávat. Likvidace těchto chemikálií je životu nebezpečná." vzkázal jsem Kirigakurským shinobi a nechal se tahat od té malé záškodnice do útrob svého provizorního příbytku.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 08, 2014 8:29 pm

" Ukázalo se tu nějaké malé děvčátko. ANBU mě však upozornili že není vůbec taková jaká se zdá. Proto jsem na ni i zareagoval. " Ale no tak děvče, nebuď lakomá. " Trochu jsem se pousmál a pokračoval. " Nám nějaké chemikálie neublíží. Setkali jsme se už s horšími věcmi. Navíc, kdybychom se teď vrátili bylo by to zbytečné kdyby jste nebyl s námi. " Nemohli jsme ho nechat s tou tajemnou dívenkou. Něco mi říkalo že se tu ještě stane.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Tue Jul 08, 2014 8:44 pm

MICHIKO

Zdá sa, že sa i samotný Hine prítomných shinobi z Kirigakure chcel zbaviť. To, že sa však zahral na môjho otca, ma ale trochu urazilo.
"Heeeeeeeeeee?! To bolo hnusné! Som staršia, ako si myslíš!" vykríkla som trochu nazlostene. Náš budúci vzťah som si totiž predstavovala malinko inak. Zlá nálada ma našťastie veľmi rýchlo prešla, keď som sa stretla s drzosťou našej návštevy. Všetko nasvedčovalo tomu, že odtiaľto dobrovoľne tak skoro neodídu.

"Lakomá? Ja že som lakomá? Prišla som sem prvá, postavte sa do rady," ohradila som sa a vyplazila na Katara jazyk, čo však cez masku nebolo vidno. V konečnom dôsledku som preto uvážila, že bude rozumnejšie povedať to jazykom, ktorému všetci prítomní zaručene porozumejú.
"Tak teda dobre, asi sme začali trochu zle. Ak máte tak neskonalú túžbu pchať nos do vecí, do ktorých vás nič nie je, neostáva mi nič iné, než s vami jednať ostrejšie. Páľte odtiaľto, inak vás všetkých zabijem," prehovorila som anjelským hláskom.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Tue Jul 08, 2014 8:55 pm

"Popravdě jste se nemohli setkat s horší věcí, než mou skromnou chemickou laboratoří. Neznalost je opravdu sladká." horko těžko mile jsem se usmál, neboť se mě tato poznámka trochu dotkla. Zatím jsem se však držel.
"Udivuje mě, že shinobi, kteří se zodpovídají svému Mizukage, mají tu utkvělou představu, že svobodný člověk jako já, podlehne stejné iluzi a bude je slepě následovat. To vy ode mě něco žádáte, ne já od vás. Ale podmínky, které mi svým arogantním přístupem vnucujete pro mě nejsou pranic výhodné. A aby toho nebylo málo, odmítáte opustit území, které právem považuji za své. Nemám v plánu dělat z této tahanice zlou krev, ale naposledy vás důrazně žádám, odejděte." mluvil jsem stále stejným a monotónním hlasem. Nechtěl jsem podlehnout vzteku, takový luxus jsem si dopřával až v zápalu boje. Stále jsem tak trochu věřil tomu, že výprava z Kirigakure pochopí, že nemá cenu se mnou diskutovat.
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Tue Jul 08, 2014 9:20 pm

Naskočila mi žilka na čele přes jeho slova. " Really? To jako fakt? Prdel si ze mě neděláte? " jestli se naseru ještě víc asi mi prdne cévka.  " My jenž chráníme zákon a pořádek naší vesnice i její obyvatele. My jenž milujeme svoji zem za vámi přišli s dobrým úmyslem vás vytáhnout z tohoto stylu života v samotě a nabídli vám zázemí u nás. Nemusel by jste se skrývat v lesích, zbytečně si dělat starosti s ochranou. Mizukage by vám určitě vyhověl. Ale nemůžu vás tu nechat s touto dívkou. To je už předem jasné. " Musel sem se uklidnit. Jinak to dopadne velice špatně. ANBU mě zarazili naštěstí. Vydechl jsem a pořádně se nadechl abych se uklidnil. Normálně jsem klidný člověk, ale když někdo řekne to co on tak mě to dopálí.  Podíval jsem se na něj už jiným pohledem. " Chápu že ste byl dlouho sám, ta holčina nás předběhla a teď si myslí že vyhrála. " Podívám se na tu holčinu malou. " Obvykle jsem s dětmi za dobře, ale jestli mě budeš ještě chvíli sr*t tak ti nasekám na holou jenž to měli udělat už dávno tvoji rodiče. "
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Tue Jul 08, 2014 11:12 pm

MICHIKO

Až doposiaľ som si napriek zdanlivo zlej nálade udržiavala úsmev pod maskou. Teraz však Kataro urobil niečo, čo za žiadnych okolností nemal. Jeho odporný komentár ma urazil hneď tromi spôsobmi. V prvom rade ma vytočila skutočnosť, že ma nazval dieťaťom. Hneď na to sa mne... MNE, ctenej princeznej z Hakuei, vyhrážal násilím, nehovoriac o tom, že sa slovami uchýlil k očividne perverznému, pre nerodičov vskutku pedofilnému spôsobu trestania (nasekanie na holú). Pohár trpezlivosti však pretiekol až vo chvíli, kedy urobil tú najväčšiu chybu - spomenul mojich rodičov. Tým zašiel skutočne priďaleko.

"... haha... hahahahaha... hahahahahaha,"
neubránila som sa na pomery dievčaťa v mojom veku nepochybne veľmi desivému smiechu.
"Moji rodičia... moji rodičia, hovoríš... už to robíš zasa... pcháš nos do vecí, do ktorých ti nič nie je!" nevyspytateľným spôsobom som sa zahnala rukou a vystrelila po Katarovi a ANBU, ktorí sa nachádzali dosť blízko na to, aby z toho všetci vyviazli, obrovskú pavučinovú sieť. Narozdiel od pavúkov a Hineho som ju však nevytvorila vo svojom vnútri, ale na na povrchu. Aby toho ale navyše nebolo málo, bola absolútne identická s tou, ktorú som ešte donedávna skúmala.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hine Kureta Wed Jul 09, 2014 6:23 am

"Proč mě tedy vy, pánové shinobi, nenecháte rozhodnout jakožto svobodného člověka? Jediné co jsem žádal byla trocha důvěry, ale vy se tu na mě díváte jako na lovnou kořist." popuzeně jsem zavrtěl hlavou. Celý ten shinobi systém mi přijde celkem na palici.

Stalo se něco nečekaného. Smích Michiko byl natolik creepy, že jsem průser cítil v kostech. Měl jsem pravdu. Ještě jsem stihl kývnout na Amandu, která začala okolí zahlcovat dalšími a dalšími pavouky. Pak jsem uvidil něco neskutečného. Přesnou kopii své pavučiny. I když se to k situaci vůbec nehodilo, nasadil jsem šťastný obličej.
"Jorōgumo, děkuji, že jsi mi seslala tak nadaného žáka!" bylo to pro mě opravdu nevídané. Ještě nikdo nedokázal mou pavučinu napodobit ale Michiko si ji osvojila s lehkostí. Uhm. Je to snad má vzdálená příbuzná?
Hine Kureta
Hine Kureta
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Jul 09, 2014 1:01 pm

Bylo očividně jasné, že jen tak nepůjde a nemohl jsem ho nechat s tou holčinou, která na mě drze zaútočila. Hinemu se zřejmě zalíbila podle jeho poslední věty takže tu bude veliký problém. Hleděli jsme na letící pavučinu, přičemž jeden z pěti ANBU zůstal aby nás kryl. Nevzdal se však snadno. Použil v rychlosti pár pečetí přičemž aktivoval fuuton techniku, která narazila tlakovou vlnou do sítě. Zatímco ji držel od sebe ANBU začali skládat více pečetí naráz přičemž já též se slovy. " Tak tohle si přehnala holčičko. Je na čase tě naučit slušnému chování. "
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Wed Jul 09, 2014 1:56 pm

MICHIKO

Snaha jedného z ANBU o napadnutie mojej pavúčej
siete dávala zmysel. Neuvedomoval si však, že to, s čím práve bojuje, nebola v skutočnosti pavučina ako taká. Až teraz si mal možnosť uvedomiť, že je to v skutočnosti súčasť môjho tela.
"Slušnému chovaniu? Čo už len niekto ako ty môže vedieť o slušnom chovaní?!" okríkla som ho a náhle zmenila materiál, z ktorého bola tá takzvaná pavučina tvorená, na čosi iné. Pravdou je, že som nebola shinobi v pravom slova zmysle. Mala som len jedinú techniku, ktorú som nadobudla vďaka experimentovaniu môjho nevďačného otca - zdokonalená forma Shinra Banshō Dōka no Jutsu.

"Hahahahahahaha! Myslíš si, že niečo také ma zastaví?! Moje telo je špeciálne! Dokážem nadobudnúť vlastnosti akéhokoľvek materiálu, akého som sa kedy v živote dotkla, ba čo viac, kedykoľvek ich v priebehu boja zmeniť!" oboznámila som ho so situáciou, náhle zapáliac vlastné telo. To malo za následok, že sa oheň prostredníctvom bývalej pavučiny dovalil až k ANBU, reagujúc na jeho fuuton okamžitým veľkolepým vzplanutím. Za žiadnych okolností som sa nemienila držať na uzde.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Jul 09, 2014 2:22 pm

Všichni ANBU naráz zareagovali včas na oheň. " Suiton: Mizurappa " vodní vlny všech ANBU se spojily a srazili se s plameny. Ten ANBU co byl blíž skončil s popáleninami, jinak však přežil a připojil se k ostatním. " Takže takhle to je. Tak to vyzkoušíme. " Mé pečetě byli připravené a nad ní jsem poslal vlnu lávy přes Yokai no Jutsu. Uvidíme jak dokáže změnit toto. ANBU si mezitím připravili další pečetě.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Wed Jul 09, 2014 4:36 pm

MICHIKO

Bolo očividné, že nie som práve najtaktickejšia osoba. Za normálnych okolností by shinobi svoje schopnosti len tak neprezradil. Rovnako tak by sa nevrhol do tak očividnej pasce, ale v mojom prípade tomu tak nebolo. Videla som to ako príležitosť, a tým to pre mňa haslo.
"Aaaaach, jak ja neznášam ľudí, ako si ty! Neustále máš potrebu hrať sa na niečo viac, ale v skutočnosti nič nevieš! Takí ako ty... by nemali existovať!!" vykríkla som a prebrala vlastnosti lávy, ktorú na mňa Kataro vrhol. Tým to však ale nekončilo.

Vďaka láve som bola schopná na chvíľu skryť svoj zámer. Pravdou ale bolo, že som ani trochu nespomalila. Obrovskou rýchlosťou som sa so svojim novým telom vrhla na ANBU, ktorý bol práve najbližšie. Po tom všetkom som sa k nemu aj vďaka momentu prekvapenia konečne dostala skôr, než bol schopný akokoľvek zareagovať. Tentokrát to zaručene klaplo, pretože na dokončenie techniky nemal čas a nech sa bránil akokoľvek, z tejto blízkosti ho to neuveriteľné teplo veľmi rýchlo spaľovalo. Podobným spôsobom som chcela zabiť každého jedného z nich. Neuvedomila som si však v zápale zlosti, že ak sa nebude snažiť uniknúť a namiesto toho sa obetuje, poskytne kolegom perfektnú príležitosť, keďže mi na chvíľu zabráni v ďalšej premene.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kataro Terumi Wed Jul 09, 2014 5:51 pm

Jeden z ANBU se musel obětovat abychom mohli tu holčinu zajmout. Skočila na Katarovu lest a přebrala jeho element čímž nám poskytla výhodu. Sejmula toho zraněného, kterého zasáhla už předtím. Věděl že je to konec, ale odevzdal se na druhý břeh s úsměvem. Všichni ANBU naráz použili Suiton: Mizurappa aby prudce schladili její lávové brnění když se přeměnila celá na lávu. Pokud to vyšlo byla již v zajetí, ale musel jsem to s ní rychle vyřídit. Jeden z ANBU se začal připravovat na jistou věc.
Kataro Terumi
Kataro Terumi
Jounin
Jounin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hakuei Wed Jul 09, 2014 6:10 pm

MICHIKO

Katarovi sa podarilo niečo, čo už dávno nikto nedokázal.
Prebudil vo mne tak obrovský hnev, že som sa mu dočasne odovzdala a jednoducho som naletela na jeho pascu. Vo chvíli, kedy na mňa vrhol studenú vodu, došlo k môjmu rapidnému schladeniu. To malo za následok, že láva na mojom povrchu takmer okamžite stuhla, čím mi čiastočne znemožnil pohyb. Za normálnych okolností by to zabralo viac času, ale práve tým, že sa toho zúčastnili všetci ANBU naraz, to fungovalo pomerne dobre. Vskutku pekná stratégia, ale to som v danej chvíli nedokázala oceniť. Stále som sa dokázala ako tak hýbať, ale moje možnosti začínali byť obmedzené. Na to, aby som prebrala vlastnosti iného materiálu, sa najskôr budem musieť zbaviť tohoto. Uvedomovala som si, ako hladko som naletela, a práve to ma naštvalo ešte viac. Bola som neuveriteľne pobúrená, dokonca zo mňa vyletúvala jedna nadávka za druhou. Nedokázala som zniesť túto bezmocnosť. Márne mi Hakuei vymazali väčšinu spomienok, moje rany zanechali priveľké jazvy na to, aby som úplne zabudla. Potrebovala som sa čo najskôr upokojiť.
Hakuei
Hakuei
Non-Player Characters

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Povolení tohoto fóra: