Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 1

+20
Azurashi Shiniko
Itachi Uchiha
Hideaki
Sania Senju
Killunia
Tobiru Senju
Yaeko Uzumaki
Soshi
Senju Maro
Hyuuga Mikomi
Hiashi Hyuuga
Lucy Shiro
Kisuke Uchiha
Saya Uchiha
Hikaru Hyuuga
Kyuchi Uchiha
Ken Uchiha
Rokuro
Yorimi Sonoe
Assasin Senju
24 posters

Strana 11 z 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 11 Empty Cvičiště 1

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:21 pm

First topic message reminder :

Cvičiště 1 - Stránka 11 Maruska%20-%20%20Louka
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 11 Empty Re: Cvičiště 1

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sat Jul 25, 2015 11:08 am

Fakt som povedala svoje meno dva krát ? Prešlo mi rozumom a len som si vypočula to, čo mala na srdci. Musela som sa uškrnúť.
"Yep.. jeden zásah, jeden zložený nepriateľ." Aspoň čo sa mužov týkalo. Neviem mne zatiaľ nikto do rozkroku nekopol takźe to ako baba neviem moc pocítiť. Asi to ale tiež nie je nič príjemné.
" Yep, mňa tiež Fu.. tak teda.. poďme na to." na tvári sa mi objavil trocha divší výraz. Zarazila som si päsť do ruke a následne som sa rozkročila do bojového postoja. Všimla som si jej byakugan, hneď som pochopiteľne vedela odkiaľ pochádza. Čo ju mohlo prekvapiť, bolo moje vyrútenie sa na ňu. nemala som v rukách žiadnu zbraň, bol to taký typický rváčsky štýl. Dosť som sa pri ňom odkrývala a celkovo sa nejednalo o žiaden taijutsu expert útok.  Mierila som jej tak klasicky.. do tváre, päsťou.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki
Tokubetsu Jounin (Kyuubi no Jinchuuriki)

Počet příspěvků : 166

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Sat Jul 25, 2015 11:18 am

Prééésne tak! Kývla som hlavou na súhlas. S touto dievčinou si zrejme budem rozumieť! Bola som rada, že tu nie som jediná bitkárka, aj keď...možno sa tá agresivita u nej neprejavovala tak ako u mňa.
Keď som si všimla, že sa postavila do bojového postoja, urobila som to isté, ľavá noha dozadu, dlaň pravačky som natiahla pred seba a ľavačku som zatiaľ nechala tak. Jej výpad bol taký...normálny, nič, čo by som nemohla vykryť. Trochu som sa prikrčila, predlaktím ľavačky som tú jej ruku mieriacu priamo na mňa odtlačila na bok a svoju pravačku namierila priamo proti jej žalúdku. Nechcela som jej ublížiť, predsa len šlo o taký priateľský zápas.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 391

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sat Jul 25, 2015 7:20 pm

Moju ruku odklonila a v momente zaútočila aj oproti môjmu bruchu, teda žalúdku. Jej päsť sa však stretla s mojou, ktorou som jej ju vyrazila do boku. Z ároveň som využila momentum toho, ako by odklonila prvý úder, otočila som sa okolo svojej osi a tou istou rukou som na ňu z otočky zaútočila. Mierila do tváre hánkami. Bolo vidieť, že som pomerne tvrdý bojovník. Moc som sa s nikým nemaznala ani pri sparingoch.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Fri Jul 31, 2015 12:25 pm

Pousmiala som sa. Len tak, z ničoho nič. Pretože práve vo chvíli, keď sa teda otočila okolo svojej osi a mala snáď pocit, že sa jej podarí ma nejakým spôsobom zasiahnuť, prudko som si v menšej otočke na jednej kľakla, pričom som sa druhou snažila podkopnúť jej nohy.
Zatiaľ som nepoužívala žiadne techniky. Zbytočne. Zdalo sa, že tento súboj bude len taký telo na telo, ak sa teda nestane, že na mňa vytiahne nejakú techniku. Kto vie. Bolo to len na nej, ako sa jej vlastne chce bojovať.
Každopádne, opäť som začala cítiť ten úžasný pocit, ktorý som vždy pociťovala v boji. Keď sa mi do žíl nahrnul adrenalín, ktorý ma napĺňal zároveň takou tou eufóriou. Milovala som boje. Úžasné.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sun Aug 02, 2015 8:57 pm

- keďže vôbec netuším čo som myslel posledným postom xDD...

Podarilo sa jej podkopnutie a ja som už letela zadkom na zem. Ako som dopadla, rýchlo som spravila kotúľ vzad a rukami som sa odmrštila tak,a by som dopadla niekoľko metrov od Fu na nohy. Rýchlo som vyrazila znova k nej. Klasický kontaktný boj. Pred tým som však z brašne vytiahla kunai a pustila som sa po nej s ním. Neboli sme genini, vedeli sme sa hrať aj s týmito hračkami. Kunai som využívala ako sečnú zbraň a započala som sekvenciu sekov, na stred jej tela.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Sun Aug 02, 2015 9:37 pm

Skôr, než som ju vôbec stihla zasiahnuť, odkotúľala sa odo mňa, na čo som sa len narovnala. Vytiahla si zaujímavú hračku. Kunai, čo som ja neurobila, pretože inak by som nemohla používať Juuken. A tentoraz som ho mienila použiť naostro.
Zaškerila som sa, keď po mne po prvý krát sekla s kunaiom. Seku som sa samozrejme vyhla, rovnako ako ďalším, až kým ma to neprestalo baviť. V tej chvíli som ju práve vo chvíli, keď mala ruku trochu vyššie, prudko schytila za zápästie a prstom a prostredníkom som sa ju snažila zasiahnuť priamo do lakťa, čím by som jej na tom mieste zablokovala chakrovody, ako to teda nazývam ja.
Samozrejme, počítala som i s prípadnými útokmi druhou rukou, nohou, čímkoľvek, čiže som bola pripravená.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sun Aug 02, 2015 9:55 pm

Niekoľko krát sa vyhla. Bolo vidieť, že je v taijutsu o niečo lepšia než ja no.. bola Hyuugom, asi sa ani nedalo čomu diviť. Podarilo sa jej zachytiť moju ruku za zápästie, z ktorej mi následne vypadol kunai. Druhou sa k nej nebezpečne priblížila no vďaka byakuganu si mohla všimnúť prudkú koncentráciu chakru, do tej voľnej. Taktiež niečo, čo asi ešte nevidela.. predsa len to neovládal každý. V ľavej ruke sa mi objavil rasengan. Chcela som si ju k sebe pritiahnuť rukou, ktorou ma držala a napáliť ho do nej. Bola som presvedčená že by ma pri tom upustila a tým pádom by rasengan nemal až takveľký účinok. Predsa len som sa s ním držala späť a navyše to nebol ten typ techniky, ktorý by sám o sebe dokázal napáchať až tak veľa škody na pomerne ľahkej Fu.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Aug 03, 2015 3:21 pm

Vďaka tomu, že som mala s Bykauganom slušný rozhľad a teda by sa dalo povedať, že som mala oči všade, som zaregistrovala to, že sa v jej ruke sústreďuje chakra. Počítala som s tým, že sa na mňa pokúsi nejako zaútočiť, preto som rýchle ruku stiahla a...mala som možnosť do nej vpáliť jednu z mojich najsilnejších techník, ale nechcela som riskovať. Predsa len...by jej to mohlo spôsobiť pomerne ťažké a nepríjemné poranenia. Preto som sa rozhodla použiť druhú možnosť a tou bol Hakkesho Kaiten. Jednoducho som sa roztočila, vylučujúc tak chakru v takom množstve, že ju to odo mňa muselo odhodiť, alebo proste len oddialiť. Tá jej technika, ktorú som v živote nevidela, vyzerala dosť nebezpečne. Kto vie, čo by mohla spôsobiť pri priamom strete s akoukoľvek časťou môjho tela.
AKonáhle som si bola istá, že som ju od seba odohnala, zastavila som sa a opäť na ňu uprela svoj vševidiaci pohľad.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Mon Aug 03, 2015 5:28 pm

Tak nejak sme sa ocitli v situácií, kedy sa naše techniky stretli a aspoň ja som sa nechala odhodiť dozadu. Nie že by mi to nejak ublížilo no.. lepšie, ako keby som mala vystáť spätný ráz rasenganu do ruky.. well nedopadlo by to práve dobre.
Dopadla som s nohami na zem a rázne som oproti Fu nastavila ruku.

"To by stačilo, som jasná víťazka." myslela som to úplne vážne, tvárila som sa úplne vážne, proste som ju v tomto súboji úplne rozmetala muhehe.
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Wed Aug 05, 2015 11:43 am

Čože? Nadvihla som mierne obočie, keď sa sama nazvala víťazkou. To teda nie! Ani si ma len neškrábla a keby som chcela, tak už dávno žerieš hlinu! Vyhlásila som s úškrnom. Predsa len, som Hyuuga, mám istú hrdosť a takúto "prehru", čo sa ani prehrou nazvať nedá, jednoducho neberiem. Ak mm prehrať, tak len v plnohodnotnom boji. A tento..Tento tak rýchlo ako začal, tak aj skončil. Skôr by som to nazvala remízou. Toto bol taký kompromis, čiže to neboloani dobré ani zlé, také neutrálne, neurážalo to moju hrdosť, a určite ani tú jej. 
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Natsuki Uzumaki Sat Aug 08, 2015 10:59 am

Zamračila som sa. Príliš sa mi nepáčila "remíza" predsa len výhra all the way.
"Hee ani za hovno, ty ? Pche.. keby že chcem, zakopem ťa pod zem už na začiatku. Stačilo by mi privolať gama-dedu a.. eh.. " Na chvíľku som sa zamyslela. To by naozaj nedopadlo práve dobre.. pravdepodobne by ma ešte poriadne zdrbal.. tak som radšej ostala ticho.

"No jak chceš.. tak teda remíza." Ustúpila som nakoniec a s rukami vo vreckách som sa Fu otočila chrbtom. Zodvihla som ruku na pozdrav a s úškrnom som sa vydala preč. Možno ma zastaví, bude následovať? Kto vie.. ani som nevedela kam utekám. 
(presun)
Natsuki Uzumaki
Natsuki Uzumaki

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Killunia Sun Aug 16, 2015 11:42 pm

Katon: Fenikkusu - učení techniky

Pomalu jsem dorazila na cvičiště. Cestou jsem se ujistila, že tady skutečně nikdo není, protože jsem neměla zrovna potřebu se "předvádět" před ostatními, když už se jdu učit něco nového. Protože pokud se mi tohle podaří, tak to bude vypadat skvěle. Však už jsem nad vzhledem i způsobem tvoření techniky přemýšlela. Věděla jsem, že mi to zabere docela dlouhou dobu, možná i několik dní, než to dovedu k dokonalosti. Byla jsem na to připravená, jen nesmím věšet hlavu.
První část je vždy nejjednodušší. Vytvořit základní ohnivou kouli, z níž vzejde požadovaný výsledek, to už zvládnu levou zadní. Však umím sama tvořit střely, šípy, věci mnohem preciznější než tohle. Takže to by bylo. Nyní jsem tedy v dlaních držela základ své nové techniky. Nyní budu muset udělat něco mnohem složitějšího. Myslím, že pro dnešek to bude bohatě stačit.
Musím rozšířit dostatečně plamen z ruky na to, abych z něj vytvořila fénixe s rozpětím křídel celkem jeden a půl metru. Jednoduché, ne? Vím, jak má vypadat přesně do detailu. Jo, jenže představa je jedna věc. Druhá je pak vytvoření té představy v praxi. A to se v tuto chvíli zdálo naprosto nemožné. Ve chvíli, kdy jsem ohnivou energii ze své koncentrované koule rozšířila, rozpustila se, zmizela. Povzdechla jsem si. Tohle ještě bude chvíli trvat. Nemám pomoc svého draka, musím se naučit všechno dělat sama. Killuni mě pouze sleduje. A teprve ve chvíli, kdy bude nejhůř, tak až tehdy mi pomůže.
Zkusila jsem to tedy několikrát znovu. Dalo to několik pokusů, ale nakonec se mi podařilo rozšířený plamen udržet pohromadě a ve vzduchu. Nyní zbývalo ho vytvarovat se vším všudy. Ano, efektivita především, ale má duše umělce si neodpustila udělat z ohnivého ptáka krásné dílo. Já ho používám, já se jím budu kochat, až bude spalovat své oběti.
Jenže ani tohle nešlo tak lehce, jak by si každý představoval. Myslela jsem na každý detail, někdy úplně zbytečně, což vedlo ke zrušení pokusu. A znovu, hezky od začátku. Postupně tvořit svého opeřence z čirého plamene. Bylo to náročné, snad díky mému zbytečnému perfekcionismu. Nebyla jsem spokojená, dokud to v mých očích nevypadalo téměř dokonale (protože dokonalé neexistuje).
Byla jsem s tím hotová až dávno potom, co se slunce skrylo za obzor. Zůstala jsem stát a přede mnou létal konečně hotový fénix. Zatím se jen vznášel ve vzduchu, nikam nemířil. Dnes už jsem na to přespříliš unavená, budu muset pokračovat zítra.

Druhý den jsem se tady ukázala až ve chvíli, kdy jsem si byla jistá, že mě opět nikdo neuvidí. Nesměla tady být ani noha. Opravdu nikdo nemusí sledovat můj trénink, pokus o techniku. Navíc si dnes nedávám příliš velký cíl. Dnes se svého fénixe naučím ovládat a udržet. Protože i to je třeba. A i to bude sakra náročné.
Aspoň si u toho potrénuji vlastní výdrž, uvidíme, kolik toho zvládne moje tělo... Samozřejmě, že jsem se hodlala hnát až do absolutního limitu. Pokud to totiž neudělám, nikdy nezískám větší zásoby své vlastní životní energie, kterou často potřebuji více než nějakou chakru.
Vytvořila jsem tedy fénixe poprvé. Ještě pořád to šlo poněkud těžce, ale šlo to, což je hlavní. Nyní bylo důležité jej uvést pohyb. Už teď byl navázaný na mou duši (svou vlastní neměl), takže stačilo jen rukou lehce naznačit místo, kam má letět, no a on už tam mířil. Horší to bylo se změnou směru. Samozřejmě, že jsem to musela několikrát opakovat, navíc jsem cítila, že jakákoli změna směru ze mě vysávala kus energie. A proto to musím trénovat, abych toho víc zvládla, když už to tak hojně používám.
Stálo mě to několik otravných pokusů. Ale s každým z nich jsem se (přirozeně) zlepšovala. Nakonec jsem se dostala až do momentu, kdy jsem musela skončit. Alespoň pro dnešek. Ještě mě dnes čeká cesta domů a nějaké to jídlo a pití, takže si tady nemohu jen tak dovolit zkolabovat.

Přišel tedy třetí den zkoušení a tréninku. I tentokrát jsem rozhodla být sama. Cítila jsem se tak jistější. A ta jistota se promítala i v předvedeném výkonu. Svým způsobem jsem se při zkoušení nových věcí před cizíma očima styděla. I když je možné, že jsem nějakou skrytou pozornost přilákala. Ale o čem nevím, to mi nevadí. Tedy snad.
Hlavně si nesmím vsugerovat, že se na mě někdo dívá, přestože nikoho nezajímám. Akorát si dávám falešné naděje na to, že někomu vůbec stojím za pozornost, uzemnila jsem se rychle a raději jsem se soustředila na techniku. Díky včerejšku už pro mě první část nebyla vůbec obtížná. Pomalu se to pro mě stávalo přirozenějším, nad podobou fénixe jsem nemusela přemýšlet a už jsem se na to nepotřebovala soustředit - dělalo se to tak nějak samo.
Dnes bych možná mohla přejít i do poslední fáze - útoku. Takže několikrát jsem si svého ohnivého opeřence povodila mezi stromy a pomalu jsem ho nasměrovala na dřevěné panáky. Byla výhoda, že dokázali hořet, takže jsem si mohla být jistá, že útok byl dostatečně nebezpečný. Jenže to nebylo tak jednoduché, jak jsem si dosud myslela. Připadalo mi nesmírně obtížné správně nasměrovat a zároveň udržovat fénixe v existenci.
No prostě jsem si nevedla zrovna dvakrát dobře.
Několikrát jsem se mentálně praštila do hlavy a zkoušela jsem to znovu a znovu, pořád dokola. Takhle to bylo s každou technikou... Sakra, tohle už začíná být otravné. Musela jsem si na chvíli sednout. Zároveň však nesmím odpočívat dlouho, jelikož vyjdu ze cviku. To teď nesmím dovolit.
Zvedla jsem se a opět jsem se dala do práce. A přestože jsem nakonec všechno zvládla, přičemž jsem ještě zjistila, že můj fénix dokáže svým zobákem způsobit i sečná zranění, věděla jsem moc dobře, že tady ještě pár dní strávím. Ještě to musím vypilovat do (téměř) dokonalosti (však jsem řekla, že dokonalost neexistuje, ne?).

Takže jsem sem tajně chodila ještě několik dní a opakovala jsem tuto techniku, dokud jsem s ní nebyla spokojená. A jakmile jsem s ní spokojená konečně byla, s úsměvem na tváři jsem opustila toto místo. Zase jsem o kousek blíž dračí moci, zase jsem se vyškrábala o stupínek výš...
Pokud si to tedy jen nenalhávám, ale to už je vedlejší.
Killunia
Killunia
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 500

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rino Hatake Mon Sep 07, 2015 10:31 am

Shainīshotto- Spoiler

Přišel jsem na cvičiště. Na zádech jsem měl batoh, očividně plný potřených věcí. Dneska bylo vskutku krásně, ideální počasí pro trénink mé nové techniky. Zatím jsem ji nikdy nevyzkoušel v praxi, ale byl jsem celkem učenlivý a její teoretickou část jsem zvládl na jedničku. Nebudu lhát, techniku jsem sice vymyslel sám, ale inspiroval jsem se od již existující techniky. Rychlá a smrtící, přesně tak by se dala technika definovat. Bylo jen velmi málo lidí, co by dokázaly techniku uzemnit, hromosvod to dokáže poměrně snadno.
Když jsem se dostal do středu cvičiště, položím batoh na zem, otevřu ho a vytáhnu z něj terče. Donesl jsem si vlastní, kdybych trénoval na těch, které jsou tady, už by si s nimi asi nikdo trénovat nemohl. Chodil jsem tedy od stromu ke stromu, umisťoval jsem terče a ujisťoval se, že za žádných okolností nespadnou. Cigareta zatím vyhořívala na mých ústech. Připravoval jsem se předvést svoje dosud nejlepší dílo.
Jakmile jsem tedy všechny terče umístil, stoupl jsem si od nich dále, abych měl na co střílet a zhluboka se nadechl. Měl jsem zavřené oči. "Dobře Rino, to zvládneš. Jako vždycky, prostě zachovej kamennou tvář a zvládni to na jedničku." Řekl jsem si v duchu, abych si dodal kuráže. Moje prsty se propletli do pečetě. Byl čas začít s technikou. Co se týkalo koordinace toku chakry, jednalo se o nejtěžší techniku, jakou jsem kdy vytvořit. Koncentrovat chakru do ruky je jedna věc. Přidat do ní Raitonovou podstatu ještě v ruce a nezranit si přitom tkáně, to už je věcí druhou.
Jedna pečeť následovala druhou. Technika se blížila k vyvrcholení. Větrem zavála vůně rozkvetlé sakury, jak tomu v toto roční období bývalo. Vánek s sebou nesl hlasy všech mrtvých a pyšných obyvatel Konohy. Nebyl jsem z klanu nejoblíbenějším. Můj bratr byl vždycky tou jasnou hvězdou. Já jsem byl tou černou ovcí rodiny. o vše ve svém životě jsem přišel, o lásku, o přátele, o rodinu, jediný, kdo mi zbyl, byl můj synovec, Hideo. Jestli jsem měl pro něco žít, muselo to být pro to, abych ho mohl jednoho dne ochránit před smrtí. Bratrovi jsem slíbil, že se o jeho syna postarám. No jak to vypadá, už moji pomoc nepotřebuje. Ten čas však přijde a právě pro tento čas JÁ musím být připraven.
Poslední pečeť! Do pravé ruky jsem nashromáždil chakru, pod náporem té chakry mi ruka docela ztěžkla, proto jsem si ji levačkou přidržoval nad loktem. Ukázalo se, že není tak jednoduché udržet tuto chakru v takové koncentraci dlouhodobě. Přišel první problém při tvorbě této techniky. Nedokázal jsem udržet tak dlouho obrovské množství chakry na jednom místě. To jsem ještě ani nemluvil o přidání podstatu do této již tak dost náročné techniky. První pokus proto skončil nezdarem, chakra se mi opět rozptýlila po těle. Následoval druhý, třetí, čtvrtý, dokonce i pátý pokus, ale pokaždé to dopadlo stejně. Naštvaně jsem si prohrábl upocené vlasy a  setřel pot z čela. Následně jsem si sedl na zem, vytáhl cigaretu a zapálil. Pravidelná dávka nikotinu v každém šluku mi dodávala pocit klidu a vyrovnanosti. Jakoby mi zlepšovala smysly, dokázal jsem se lépe soustředit.
V hlavě jsem si promítal, jak jsem tuto techniku performoval. 
" Po složení pečetí jsem pokaždé nahrnul velké množství chakry do ruky. Jelikož ji tam pouze nechávám, nijak s ní dále nepracuji, nastává efekt odražení od zdi. Chakry se vrací zpátky do těla, protože v ruce nemá žádný efekt. U Rasenganu je to něco jiného, tam chakru ze své dlaně tvaruji a využívám ji. U této techniky nemůžu chakru využívat delší dobu. Je tedy potřeba zajistit, aby chakry bylo v ruce pořád dostatek, i když se bude vracet zpátky do těla. Druhá věc, podstata. Je těžké chakru v ruce udržet natož jí přidat podstatu. Musím naleznout způsob, jak zvládnout obě věci zároveň, jak neustále vlévat do ruky chakru, tak zakomponovat do techniky i podstatu. Problém dva!" Řekl jsem si v duchu. Nedopalek jsem típl o zem a nechal ho tam ležet. Znal jsem svého nepřítele, neznal jsem však řešení problému, prozatím.
Opět jsem složil pečetě a připravoval se na seslání této techniky. Tentokrát jsem na to však šel jinak, pomaleji. Ihned po doskládání pečetí jsem do své pravé ruky začal vlévat chakru. Ruka pod náporem velkého množství chakry opět ztěžkla, proto jsem si ji opět podržel druhou, volnou, rukou. Cítil jsem, jak se chakry vrací zpátky do těla, no nemínil jsem to vzdát. Vyvíjel jsem neustálý proud chakry do pravačky, tak se mi podařilo stabilizovat množství chakry v ruce. Ruka mi začala po udržení konstantního množství chakry jasně modře zářit. Díky klidu a koncentraci se mi podařilo v ruce udržet stabilní proud a množství chakry. Moje pravá ruka byla však až příliš zaneprázdněna regulací toku chakry. Moje vůle nedokázala z dané ruky ještě přidat do techniky Raitonovou podstatu, i když to vypadalo jako celkem primitivní úkol. Vždyť chakra má vlastní podstatu, čili ji v ní stačí jenom aktivovat ne? Ono ne každý je bůh, aby dokázal všechno lehce. Já nebyl nikým výjimečným. Neoplýval jsem nadměrnou chakrou, neovládal jsem žádné senjutsu, nevlastnil jsem žádné Kekkei genkai ani Hijutsu. Byl jsem pouhým obyčejným Shinobim. A právě pro takovéto lidi nebyla tato technika zrovna lehce zvladatelnou. S naprostým soustředěním jsem se podíval na svoji jasně zářící modrou ruku. Byl jsem pyšný, že jsem došel až sem. zbýval už jen poslední krok k úplnému ovládnutí této techniky, přidání podstaty.
Jak jsem se tak na svoji ruku díval, rozhodl jsem se to vzdát a dát si chvíli pohov, když v tom mi to došlo. Moje levá ruka byla volná, kromě přidržování mé pravačky nedělala nic jiného. V hlavě mi probleskl nápad. Podobně jako u Rasenganu, přidám podstatu druhou rukou. V tu ránu, co mě tak napadlo, se i stalo. Skrz pravačku začaly procházet jasné paprsky Raitonu. Celou mojí rukou projížděli blesky, které se ustalovaly až u konečků prstů, do té doby byly v celé ruce zcela nekontrolovatelné. S nadějí jsem zamířil na terč.
Moment, na který by každý čekal. Z Rinovi pravé ruky vyletěl paprsek o velikosti standartní kulky, který proletěl skrz střed terče i strom a zastavil se až při nárazu do třetího ze stromu. Technika byla dost silná na prostřelení 45 centimetrové betonové zdi. Žádné brnění nedokázalo před touto střelou chránit, žádné. Na tváři se mi objevil široký úsměv. Nyní už to bylo pouze o praktikování, o nic víc teď nešlo. Věděl jsem, že s praxí dokážu vytvářet mnohem větší střely.
Následně jsem tuto techniky praktikoval na všechny terče, které jsem si sem donesl a až potom jsem odešel pryč. Můj trénink nové techniky byl u konce. Kromě stromů doutnala také poslední cigareta, kterou jsem si zapálil, na zemi.

// Přesun
Rino Hatake
Rino Hatake
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 94

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Kataro Mon Sep 28, 2015 2:45 pm

Přišel jsem na toto cvičiště, abych netrénoval na hlavách hokagů. Někdo tu však už byl, ale nechtěl jsem je zrovna moc vyrušovat. Vypadalo to, že něco řeší, a proto jsem zaujal bojové postavení a trénoval dál Hakke Sanjuuni Sho. Chtěl bych přejít na Hakke Rokujyuuyon Sho, ale je to těžší udělat z toho dvojnásobek. Hikaru zrovna nemá čas, ale možná by mi mohl pomoc jiný Hyuuga. Nebo poslední možnost, překročit hranici sám, ale trvalo by to mnohem déle.
Hyuuga Kataro
Hyuuga Kataro
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 60

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Sep 28, 2015 3:07 pm

Ani neviem, koľko času som tu už presedela. Prespala. V Konohe sa udialo toľko vecí. Panoval tam chaos, počula som odtiaľ hlasný krik, ale nikam som nešla. Nie že by mi to bolo ľahostajné, ale stála som si za tým, že tam nebudem potrebná. Možno šlo len o nejaké interné problémy, do ktorých ma nič nebolo. Čakala som, že sa tu niekto objaví, predsa len to bolo verejné cvičisko, ale nečakala som, že jedným z návštevníkov bude člen rovnakého klanu ako ja, pochádzajúci z hlavnej vrstvy, Kataro. Nevšimol si ma očividne, ale ja som ho cez aktivovaný byakugan podrobne sledovala. Bol to Genin, mal veľa nedostatkov, ktoré som nemohla prehliadnuť, ale bola som snáď na tej úrovni ja iná? Nie, nebola. Nikto učený z neba nespadol. Postavila som sa na nohy a vykročila smerom k nemu.
"Dlane vyššie, nehŕb sa toľko, ľavá noha trocha viac dozadu." Napriek tomu, že môj hlas znel prísne, no na mojej tvári hral milý úsmev.
"Čakala by som, že niekto ako ty bude trénovať skôr v klanovom dojo." Nadvihla som obočie, prešla dlhá doba, než som tu stretla niekoho z hlavnej rodiny. A ešte samého. Že by sa povolilo na ochrane? Možné je všetko, do klanovej politiky som sa nestarala.
"32 úderov predpokladám. Čo okrem toho a Juukenu ovládaš?" Opýtala som sa ho na rovinu. Zaujímalo ma to. Možno by som ho mohla niečomu novému naučiť.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Kataro Mon Sep 28, 2015 3:26 pm

Trénoval jsem sám, když tu zrovna se ozvala Hyuuga Fu. Znal jsem ji jen z doslechu a od vidění. Moc jsem o ní i tak nevěděl. Ze začátku jsem se ale řídil jejími radami. Chvíli jsem tak trénoval po jejím dohledem a potom ji odpověděl. " Kromě Jyukenu a Hakke Sanjyuni Sho nic jiného. Proto se snažím naučit co nejvíc klanových technik, abych nezostudil klan. " Pověděl jsem ji upřímně a chvíli přestal máchat kolem sebe rukama.
Hyuuga Kataro
Hyuuga Kataro
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Sep 28, 2015 3:37 pm

Pri jeho odpovedi som si len povzdychla a privrela oči. Vyzeral byť približne taký starý ako ja, napriek tomu sa riadil niečím, čím sa riadia len deti vo veku desiatich rokov.
"Nie je dôležité, koľko techník a aké presne ovládaš. Dôležité je to, čo máš v hlave." Ťukla som ho prstom do čela a opäť sa pousmiala. Bola som k nemu milá. Prečo?
"Počet techník ti úspech nezaručí, pokiaľ ich nevieš správne využiť." Dodala som. Možno to vedel, alebo skôr...neriadil sa tým. Pretože ak áno, nemal by k tréningu takýto prístup. Vedela som ale, že sú naňho zrejme kladené veľké nátlaky, už len preto, že je z hlavnej vrstvy. Vyžaduje sa od neho viac. Priznám sa, že radšej sa budem po svete prechádzať s prekliatou pečaťou na čele, než by som mala žiť v strachu, že sklamem.
"Možno ťa poteším, keď ti poviem, že ťa môžem naučiť hneď dve techniky. Jedna bude využiteľná len pri vodnom zdroji a druhá sa zase zameriava na útok na vnútorné orgány a dokáže ich vážne poškodiť. Že vieš, o ktoré techniky ide?" Na perách mi hral milý úsmev. Zvyčajne som sa možno k tým z hlavnej vrstvy nesprávala, teda okrem Mikomi, ku ktorej som chovala patričnú úctu, už len preto, že ma naučila pár techník, avšak on...On sa podobal na človeka, môjho bývalého tímového partnera, ktorého som kedysi milovala. Dnes je už zjavne mŕtvy. Nie, ku Katarovi som nepociťovala žiadne romantické city, mala som len nutkanie chrániť ho, pomáhať mu. Heh. Je zaujímavé, čo dokáže vonkajšia podoba spôsobiť.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Kataro Mon Sep 28, 2015 4:17 pm

" Chakura Senbon no jutsu a Shotei? " Odpověděl jsem hned na její otázku, zdali to poznám. Orgány dokáže zranit i Jyuuken, tudíž jsem usoudil, že to bude zrovna Shotei. Každopádně byla to dobrá zpráva se naučit hned dvě techniky. Alespoň budu mít víc technik v zásobě pro určité situace. Lepší mít a nepoužít, než nemít a být v prdeli. Hned na to jsem okomentoval to co říkala předtím. " Vím, že počet technik nedělá shinobiho, ale čím víc technik máte, tím lépe se vám bude určitá situace řešit. Kdybych ji neměl a ocitl se v situaci, kde na to normální schopnosti nestačí, tak by má poslední myšlenka byla asi ta, proč jsem se nenaučil nějakou užitečnou techniku, která by mi zachránila krk. Takto o tom přemýšlím já. O všem se nedá přemýšlet jen jedním směrem. " Zas ze mě vylezla nějaká moudra, ale byl jsem rád, že mě bude další Hyuuga učit. Alespoň tak zas budu o krok blíž cíli.
Hyuuga Kataro
Hyuuga Kataro
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Sep 28, 2015 5:41 pm

Odpovedal správne, i keď Chakura Senbon bol taký druhotný názov danej techniky a nevystihoval ju tak úplne. Prikývla som.
"Presne tak, avšak môžem ťa naučiť aj techniku vyššieho ranku." Nechala som ho trochu v napätí, popritom som sa naňho zubila ako mesiačik na hnoji. O ktorú techniku šlo? O takú, ktorú by som správne nemala ovládať ani ja. Aspoň tak by to bolo v minulosti. Vzhľadom k terajšej zmene vzťahov medzi obomi vetvami nášho klanu sme k tejto technike mali prístup aj my, ale pravda. Nie každý sa ju dokázal naučiť. Medzi tých som našťastie nepatrila.
"Hakkeshō Kaiten. Obranná technika neraz označovaná ako dokonalá, pretože pokrýva tú jedinú slabinu, ktorú máme." Nebola pravda, že naše slepé miesto bolo jedinou slabinou, skôr som to myslela ako slabinu Byakuganu, ktorý ten jeden jediný stupeň nepokrýval.
"V istom ohľade máš pravdu, ale stále s tebou nemôžem tak úplne súhlasiť." Nemalo cenu to už riešiť. Jeho názory sa mi zdali akosi pokrivené, ale možno na to príde časom on sám. Trochu som od neho poodstúpila a uprela naňho svoje oči.
"S čím chceš začať?" Opýtala som sa ho, naznačujúc mu, že predošlú tému som ukončila a nemienila som sa k nej vraciať.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Kataro Mon Sep 28, 2015 5:52 pm

Přemýšlel jsem jakou techniku bych se teď mohl naučit, zdali tu standartní mé pozici, nebo pokročilejší, čímž by to pro mě byla výzva a stal bych se mnohem schopnějším než jsem teď. Nebude to však snadné naučit se něco pokročilého i když nevím co za techniku mě chce učit. Nechám se raději překvapit a začneme s tréninkem. Čím dřív tím líp, dokud jsme ještě oba mladí a plní energie. " Tak zkusme tu obtížnější. Bude to, alespoň výzva. " Vyčkával jsem a sledoval techniku, kterou předvede.
Hyuuga Kataro
Hyuuga Kataro
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Sep 28, 2015 6:37 pm

Jeho odpoveď ma viditeľne potešila. Cítila som sa zvláštne, nikdy som nikoho nič neučila, skôr som celý život prenasledovala druhých, či už otca, mamu a dokonca Hikomi, aby ma niečo naučili. Dnes to je inak.
"Výborne." Vyzerala som nadšene. Bavilo ma snáď učiť druhých? Zrejme áno, a v budúcnosti, až dosiahnem rank Jōnina, by som sa rada stala senseiom.
"Začneme teda teóriou a následne dôjde aj k názornej ukážke." Posadila som sa do trávy, predsa len, nechcelo sa mi toľko stáť, pričom som prešla do svojho obľúbeného tureckého sedu. No, dobre, nebol obľúbený, ale bola som už zvyknutá tak sedieť.
"Z prvého pohľadu vyzerá technika jednoducho. Klasický pozorovateľ, ktorý ju nepozná, vidí len "rotujúci chakrový kruh" s užívateľom v strede. Skutočnosť je taká, že užívateľ začne rotovať vo vysokej rýchlosti sám, pričom z celého tela vylučuje obrovské množstvo chakry rotujúcej spolu s ním. Výsledkom je dokonalá obrana, ktorá sa dokáže využiť i ako útok. My z vedľajšieho rodu by sme to nemali dokázať, resp. sa u nás neobjavil nikto, kto by ovládal väčšiu a silnejšiu verziu tejto techniky, pričom ide stále o tú istú. Nie len že sa zväčší priemer techniky o polovicu, zároveň získa tak veľkú silu, že je schopná vryť menší kráter do zeme či jediným priamym zásahom spôsobiť ťažké zranenia. To však nejde hneď zo začiatku, niečo také sa dosiahne len s dlhodobým tréningom a vyššou úrovňou." Možno som toho povedala príliš veľa. Snáď som ho nezačala nudiť, asi by ma to dosť...hmm...nie že urazilo, ale zrazilo sebavedomie a hneď by som si aj rozmyslela, či chcem tým senseiom vážne v budúcnosti byť.
"Ale dosť už teórie, ukážem ti, na akom princípe pracuje táto technika v praxi. Sleduj s pomocou Byakuganu, čo všetko sa deje, hlavne na začiatku." Postavila som sa na nohy a odskočila od neho približne sedem metrov. Bola som tak v bezpečnej vzdialenosti.
"Môžeš si silu techniky vyskúšať kunaimi, senbonmi, dokonca aj výbušnými lístkami, čím len chceš." Navrhla som mu, pričom som aktivovala Byakugan, ktorý som si len pred chvíľou deaktivovala, pretože v rozhovore s osobou Byakugan nepotrebujem. Postavila som sa do klasického bojového postoja, následne som prešla do pomalej rotácie, ktorá však v priebehu sekundy nabrala obrovskú rýchlosť, pričom som zo všetkých chakra otvorov vylučovala veľké množstvo chakry, rotujúcej spolu so mnou, tvoriac okolo mňa nepreniknuteľnú obranu. Ak predsa len niečo po mne hodil, buď zbraň alebo niečo podobné, odrazilo to takou silou, že sa to zapichlo do zeme pred ním. Čo sa týka výbušných lístkov, ak by vážne nejaký použil, stalo by sa to, že by ma síce výbuch obklopil, ale nemalo by to na mňa priamo žiaden účinok, jediné, čo sa stalo, bol menší vír z dymu, ktorý by si sa nado mnou vytvoril následkom rotujúcej chakry.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Kataro Mon Sep 28, 2015 7:08 pm

Poslouchal jsem její instruktáž, jako kdybych byl na nějakém poučném semináři. Jenže zde jsme nebyli ve škole, ale na cvičiště a ještě k tomu v shinobi světě. Její řeč byla dlouhá, ale nebyla zas tak nudná. Raději jsem se však k jejímu výkladu nevyjadřoval, já bych to určitě nedokázal vysvětlit lépe než ona. Když chtěla abych po ní něco hodil tak jsem přemýšlel co. Nakonec jsem hodil jen tak pro efekt pytlík s bílým práškem. Když se to přidalo do kaitenu, tak to alespoň vypadalo zajímavě.
Měl jsem samozřejmě aktivovaný byakugan.
Hyuuga Kataro
Hyuuga Kataro
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Sep 28, 2015 7:45 pm

Biely prášok po styku s mojim Kaitenom vytvoril svetelnú hru, od bieleho prášku sa odrážalo slnečné žiarenie a teda sa to tu nádherne lesklo. Krátko po tom som sa zastavila, ten prach tu stále bol a len čo som ho omylom vdýchla, tak som si hlasne kýchla, pričom som sa prehla dopredu.
"Ufff..." Narovnala som sa a vysmrkala si nos do vreckovky, ktorú som mala stále pri sebe, následne som si upravila svoje čisto biele kimono.
"Dôležitá otázka. Pochopil si na základe pozorovania o čo približne ide?" Opýtala som sa ho. Ak by sa náhodou stalo, že by potreboval viac takých ukážok, pokojne by som mu vyhovela. Aj keď by som neskôr mala asi problém udržať rovnováhu, predsa len som sa točím na mieste peknú dobu. Môj organizmus si už síce zvykol, ale dlhodobá rotácia nemá ani na mňa dobrý dopad.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyuuga Kataro Mon Sep 28, 2015 7:58 pm

Nakonec se z toho stala pěkná podívaná, avšak chtěla si mě vyzkoušet. Neměl jsem moc rád zkoušení, připomínalo mi to zkoušky na akademii. " Rychle se otáčíš a přitom provádíš údery, přičemž ze svého těla uvolňuješ chakru? " Nevím jestli jsem skrz chakru a bílej prášek dobře viděl. Přesto jsem odpověděl a čekal na výsledek. Zatímco jsem popřemýšlel i o jiných věcech co mě zajímaly.
Hyuuga Kataro
Hyuuga Kataro
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hyūga Fū Mon Sep 28, 2015 8:16 pm

"Údery robiť netreba. Pamätáš, čo som ti hovorila? Chakru vypúšťaš z každého chakrového otvoru v tele, údery nie sú potrebné, ale pokiaľ ti to pomôže, pokojne si môžeš dopomôcť." Opravila som ho so zdvihnutým prstom. Áno, skúšala som ho tak trochu, bez toho to jednoducho nejde, ak som si chcela byť istá, že vie, ako presne to funguje, aby sa tú techniku neučil zle.
"Inak si to videl správne." Opäť som sa pousmiala, pričom som sa stiahla niekam do tieňa stromu, odkiaľ som mienila pozorovať jeho počíňanie.
"Teraz je rada na tebe. Vopred ťa ale upozorňujem, intenzívny tréning ti neodporúčam, pretože vyvraciaš buď všetko, čo si pojedol alebo rovno svoju žlč. Radšej si rob krátke pauzy." Upozornila som ho. Pre začiatočníkov bolo učenie sa tejto techniky nesmierne obtiažne. Krútila sa im hlava, bolo im zle, vracali a dokonca som sa i stretla s prípadmi, ktoré na mieste odpadli. Zväčša práve po intenzívnom tréningu. Preto som tu bola ja, aby som naňho dohliadla.
"Ak nemáš ďalšie otázky, nech sa páči." Kývla som rukou, pričom som si sadla do trávy a s aktivovaným byakuganom ho pozorne sledovala.
Hyūga Fū
Hyūga Fū
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 11 z 12 Previous  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Next

- Similar topics