Cvičiště 1
+20
Azurashi Shiniko
Itachi Uchiha
Hideaki
Sania Senju
Killunia
Tobiru Senju
Yaeko Uzumaki
Soshi
Senju Maro
Hyuuga Mikomi
Hiashi Hyuuga
Lucy Shiro
Kisuke Uchiha
Saya Uchiha
Hikaru Hyuuga
Kyuchi Uchiha
Ken Uchiha
Rokuro
Yorimi Sonoe
Assasin Senju
24 posters
Strana 12 z 12
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Re: Cvičiště 1
Tak jsem se trochu spletl, ale to se může stát každému, že se trochu splete. Člověk se učí z chyb, které mu pomůžou překonat jeho překážky, kreré nemohl překonat v minulosti. I když to zřejmě teď vedu trochu jinam. Měl bych se prostě soustředit na trénink, když na mě dohlíží Fu. Zaujal jsem proto kousek od ní bojové postavení klanu Hyuuga a pokoušel se svou chakru vypustit ze svého těla, přičemž jsem se snažil i roztočit co nejvíc. Ze začátku se mi ale asi tak motala nejvíc hlava. Bude chvíli trvat než si zvyknu na ty otáčky. Fu se nejspíš bavila při pohledu na mě. Takto to asi začíná u každého, ale u dospělého člověka je to mnohem vtipnější.
Hyuuga Kataro- Chuunin
- Počet příspěvků : 60
Snažila som sa tváriť vážne. Ako učiteľ by to tak malo byť, nie? Nemala by som sa smiať na nemotornosti druhých. Ja sama som však iná nebola, prvé pokusy o Kaiten dopadli katastrofálne, navyše mi bývalo tak zle, že som mala pocit, že ovraciam každého v mojom okolí. Ťažké časy, ale stálo to za to, pretože som sa pridala k tým, ktorí tú techniku ovládli. Napriek mojej snahe sa mi však pery roztiahli najprv do nepatrného úsmevu, a následne do širokého úškrnu. Chýbalo len málo a najskôr by som vybuchla do smiechu, to by však mohlo byť preňho mierne urážlivé a...no, znepriateliť si člena hlavnej vetvy teda nechcem.
"Zastav sa, prosím ťa." Zvolala som, dostatočne silno na to, aby to počul, pričom som sa postavila na nohy a priblížila a k nemu. S pobaveným výrazom.
"Chakru vylučuješ nerovnomerne. Niekde jej je príliš málo, a niekde zase príliš veľa, čo by v boji pre teba mohlo byť osudným. Navyše, netvoríš kruh, ale krumpľu, skús sa na to viac zamerať." Upozornila som ho na prvú chybu, ktorú som si stihla všimnúť.
"A narovnaj sa poriadne, vyzeráš ako Quasimodo." Jemne som ho udrela po chrbte, čím som ho chcela donútiť poriadne sa narovnať. Sám to možno nevnímal, ale ja veľmi dobre. S tým svojim hrbom na chrbte by toho veľa teda nenakrútil, rovnováha počas rotácie by sa mu získavala len veľmi ťažko. Následne som mu pokynula rukou, nech pokračuje a opäť sa stiahla do úzadia, aby som náhodou neprišla k nejakému úrazu. Pri ňom človek nikdy nevie. Jeho počiatočná verzia Kaitenu pripomínala všetko, len nie kruh s rovnomerne rozloženou chakrou, rotujúcou v obrovskej rýchlosti.
"Zastav sa, prosím ťa." Zvolala som, dostatočne silno na to, aby to počul, pričom som sa postavila na nohy a priblížila a k nemu. S pobaveným výrazom.
"Chakru vylučuješ nerovnomerne. Niekde jej je príliš málo, a niekde zase príliš veľa, čo by v boji pre teba mohlo byť osudným. Navyše, netvoríš kruh, ale krumpľu, skús sa na to viac zamerať." Upozornila som ho na prvú chybu, ktorú som si stihla všimnúť.
"A narovnaj sa poriadne, vyzeráš ako Quasimodo." Jemne som ho udrela po chrbte, čím som ho chcela donútiť poriadne sa narovnať. Sám to možno nevnímal, ale ja veľmi dobre. S tým svojim hrbom na chrbte by toho veľa teda nenakrútil, rovnováha počas rotácie by sa mu získavala len veľmi ťažko. Následne som mu pokynula rukou, nech pokračuje a opäť sa stiahla do úzadia, aby som náhodou neprišla k nejakému úrazu. Pri ňom človek nikdy nevie. Jeho počiatočná verzia Kaitenu pripomínala všetko, len nie kruh s rovnomerne rozloženou chakrou, rotujúcou v obrovskej rýchlosti.
Hyūga Fū- Chuunin
- Počet příspěvků : 391
Konečně jsem se zastavil. Bylo mi trochu špatně a motala se mi hlava, šavli jsem však nehodil. Bylo by to dost nevhodné a nechutné. Hlavně by si o mě myslela něco zle a to jsem zrovna nechtěl. Jakmile jsem se trochu zmátořil tak jsem šel za Fu si vyslechnout, v čem dělám chyby. Samozřejmě jsem jich měl dost, ale tak ze začátku to určitě nešlo každému geninovi. " Budu se snažit. Snad to bude příště lepší a když ne, tak zejtra je taky den. " Potom jsem se znovu vrátil ke svému tréninku a procvičoval Kaiten. Bylo to velmi vyčerpávající a motala se mi hlava.
Hyuuga Kataro- Chuunin
Kývla som hlavou. Ani som po ňom nežiadala, aby sa to naučil hneď dnes. Ono, niekomu to trvá dlhšie, nikomu zase kratšie, ale pokiaľ je výsledok uspokojivý, tak je to v poriadku. Nebolo teda dôležité, ako dlho bude trénovať, ale to, či tú techniku kompletne ovládne a nebude mať problém s jej využívaním. Sadla som si opäť na zem a naďalej sledovala jeho počíňanie, pričom som sa snažila nájsť chyby. Chybami sa človek učí a ak by som mu nič nepovedala, možno by sa o nich ani nedozvedel, čoho výsledkom by bolo zlé prevedenie techniky, ktorej sila sa ani zďaleka nerovná jej dokonalej verzie. Ako však čas ubiehal, Kataro sa nevzdával, avšak i ja som videla, že už má dosť. Aj keď sa to možno snažil zakrývať.
"Dobre, pre dnešok stačilo. Mal by si si odpočinúť, určite sa ti trochu dvíha žalúdok. Nie si smädný?" Opýtala som sa ho, v taške, ktorú som mala pri sebe, som mala fľašu obyčajnej čistej vody.
"Dobre, pre dnešok stačilo. Mal by si si odpočinúť, určite sa ti trochu dvíha žalúdok. Nie si smädný?" Opýtala som sa ho, v taške, ktorú som mala pri sebe, som mala fľašu obyčajnej čistej vody.
Hyūga Fū- Chuunin
Trenink Miyabiryu no Yoroi -Murasaki ( Brnění Nobl draka- fialova)
S Aktivnim Byakuganem jsem se dostal na cviciste kde jsem se zastavil na jednom strome. Videl jsem Fuu a Katara. Jak se zdalo Fuu jej ucila Kaiten. Cestou jsem si byl na ustredi vyzvednout Uniformu a take prisel cas pokracovat v treninku. Ti dva jak se zdalo na tom byly dobre. Byl cas pokrocit v mem treninku. stal jsem dost daleko odnich mimo dosahu jejich Byakuganu. Spise to byl ucel nevedel jsem co se stane pokud pouziju a neco se pokazi. zaujmul jsem neutralni postoj Zavrel oci a zacal soustredit cakru. Prvne jsem pouzil Miyabiryu no Yoroi -Aoi ( Brnění Nobl draka- Modra) Kdyz se cakra kolem me ustalila do podoby draka zacal jsem pridavat Elementarni cakru. Me brneni zacinalo pulsovat uz jsem myslel ze se stane co posledne obevil se obrovsky fialovy zablesk ktereho si muselu oba dva vsimnout i ddyby nechtely. Jakmile to ustalo me brneni bylo cele fialove a jakoby probijelo. Proto jsem se rozhodl udelat neco co jsem netusil ze se stane neco takoveho. Krikl jsem Miyabiryu no Yoroi -Murasaki ( Brnění Nobl draka- fialova) Uz toto bylo kompletni. Pote jsem se postavil do bojoveho postoje svou pravou ruku dozadu a levou v pred. A nakonec pouzil Hakke Kūshō (prázdná dlaň) Ta destrukce co nastala byla extremni tohle momentalne bylo horsi nez Hakke Hasangeki (drtič hor) Okolni stromy byly polamane a to muselo byt slyset videt nekolikset metru. Nejake mensi ulomky mohly doletet az Ke Katarovi A Fuu. a mozna se to rozhodly prozkoumat. Ja jsem zrusil tbrneni a padl na zem rekneme od bolesti a dost zniceny mel jsem problem popadnout dech. A snazil se zvednout s kolen. Ale tohle ted bylo moc. Ta destrukce kolem me byla ohromna diry v zemi polamane stromy a nemluve o mini prikopu po me vzdusne dlani diky brneni vissi rank nez normalne.
S Aktivnim Byakuganem jsem se dostal na cviciste kde jsem se zastavil na jednom strome. Videl jsem Fuu a Katara. Jak se zdalo Fuu jej ucila Kaiten. Cestou jsem si byl na ustredi vyzvednout Uniformu a take prisel cas pokracovat v treninku. Ti dva jak se zdalo na tom byly dobre. Byl cas pokrocit v mem treninku. stal jsem dost daleko odnich mimo dosahu jejich Byakuganu. Spise to byl ucel nevedel jsem co se stane pokud pouziju a neco se pokazi. zaujmul jsem neutralni postoj Zavrel oci a zacal soustredit cakru. Prvne jsem pouzil Miyabiryu no Yoroi -Aoi ( Brnění Nobl draka- Modra) Kdyz se cakra kolem me ustalila do podoby draka zacal jsem pridavat Elementarni cakru. Me brneni zacinalo pulsovat uz jsem myslel ze se stane co posledne obevil se obrovsky fialovy zablesk ktereho si muselu oba dva vsimnout i ddyby nechtely. Jakmile to ustalo me brneni bylo cele fialove a jakoby probijelo. Proto jsem se rozhodl udelat neco co jsem netusil ze se stane neco takoveho. Krikl jsem Miyabiryu no Yoroi -Murasaki ( Brnění Nobl draka- fialova) Uz toto bylo kompletni. Pote jsem se postavil do bojoveho postoje svou pravou ruku dozadu a levou v pred. A nakonec pouzil Hakke Kūshō (prázdná dlaň) Ta destrukce co nastala byla extremni tohle momentalne bylo horsi nez Hakke Hasangeki (drtič hor) Okolni stromy byly polamane a to muselo byt slyset videt nekolikset metru. Nejake mensi ulomky mohly doletet az Ke Katarovi A Fuu. a mozna se to rozhodly prozkoumat. Ja jsem zrusil tbrneni a padl na zem rekneme od bolesti a dost zniceny mel jsem problem popadnout dech. A snazil se zvednout s kolen. Ale tohle ted bylo moc. Ta destrukce kolem me byla ohromna diry v zemi polamane stromy a nemluve o mini prikopu po me vzdusne dlani diky brneni vissi rank nez normalne.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
- Počet příspěvků : 894
Zdá se, že dnešní trénink právě končí. Zaplať pán bůh, jelikož jsem celkem vyšťavenej z toho tréninku Kaitenu. Byl jsem však schopen stále chodit, aniž bych vypadal jako ožrala, který přišel domů ráno z páteční chlastačky s přáteli. " Možná trochu. " Pravda byla, že jsem pociťoval menší dehydrataci a tak jsem neodmítl její nabídku. Když jsem se chtěl od ní ale napít, tak se z ničeho nic stalo něco podivného. Někdo tu opět demoluje přírodu. " Támhle se zas něco děje " Upozornil jsem Fu, která si toho určitě také všimla.
Hyuuga Kataro- Chuunin
Pousmiala som sa. Z tašky som vytiahla fľašu ešte neotvorenej minerálky, takže sa nemusel báť trebárs toho, že dostane herpes alebo tak niečo, aj keď ja som herpes v živote nemala. Ani som nebola momentálne chorá. Okamžite som mu ju podala, pravidelný prísun tekutín bol veľmi dôležitý, nechcela som, aby tu skolaboval alebo tak niečo. Stať sa mohlo čokoľvek. Kataro mi však nemusel oznamovať, že sa niečo deje, pretože som ten obrovský rachot počula aj ja. Nebola som predsa hluchá ani slepá, bohužiaľ, človek, ktorý to spôsobil, bol mimo zorného poľa môjho Byakuganu. Preto som to musela ísť preskúmať osobne.
"Och, že ich to už neomrzelo." Predpokladala som, že zase niekto trénuje, ale stále som tu mala pochybnosti. Čo ak to nebol tréning? Čo ak niekto robí niečo vážne zlé? Bolo na Katarovi, či pôjde za mnou alebo nie, záviselo to hlavne od toho, ako sa cíti, či sa mu nekrúti hlava alebo tak niečo. Rozbehla som sa priamo na miesto diania, chvíľu mi to trvalo, nebolo to práve najbližšie, ale keď som dorazila, len som neveriaco vyvalila oči. Celé okolie bolo komplet zdemolované - stromy pováľané, krátery v zemi. A uprostred toho všetkého stál človek. Na prvý pohľad som ho nespoznávala, ale keď som si ho prehliadla s Byakuganom, zistila som, o koho ide.
"Hikaru-kun?" Vyslovila som meno človeka, ktorého som nevidela snáď už roky. Nevedela som, čo s ním je. Kam šiel. Ako sa mu darilo. Absolútne nič, ale nevyčítala som mu to. Určite k tomu mal dôvod. Zosilnel. Ak všetko toto spôsobil on, klobúk dole. Očividne ho to však vyčerpávalo. Vykročila som priamo k nemu, na čo som si k nemu kľakla a ponúkla mu svoje rameno ako oporu pri vstávaní.
"Nemal by si sa až tak namáhať." Zamrmlala som nespokojne.
"Och, že ich to už neomrzelo." Predpokladala som, že zase niekto trénuje, ale stále som tu mala pochybnosti. Čo ak to nebol tréning? Čo ak niekto robí niečo vážne zlé? Bolo na Katarovi, či pôjde za mnou alebo nie, záviselo to hlavne od toho, ako sa cíti, či sa mu nekrúti hlava alebo tak niečo. Rozbehla som sa priamo na miesto diania, chvíľu mi to trvalo, nebolo to práve najbližšie, ale keď som dorazila, len som neveriaco vyvalila oči. Celé okolie bolo komplet zdemolované - stromy pováľané, krátery v zemi. A uprostred toho všetkého stál človek. Na prvý pohľad som ho nespoznávala, ale keď som si ho prehliadla s Byakuganom, zistila som, o koho ide.
"Hikaru-kun?" Vyslovila som meno človeka, ktorého som nevidela snáď už roky. Nevedela som, čo s ním je. Kam šiel. Ako sa mu darilo. Absolútne nič, ale nevyčítala som mu to. Určite k tomu mal dôvod. Zosilnel. Ak všetko toto spôsobil on, klobúk dole. Očividne ho to však vyčerpávalo. Vykročila som priamo k nemu, na čo som si k nemu kľakla a ponúkla mu svoje rameno ako oporu pri vstávaní.
"Nemal by si sa až tak namáhať." Zamrmlala som nespokojne.
Hyūga Fū- Chuunin
Po nejake Cvili se zde objevila Fuu ten jeji vyraz rikal WTF. No nakonec me i poznala bylo to uz opravdu dlouho co jsme se videly. No Kdyz mi nabidla jeji rameno abych se oprel neodmytl jsem. I kdyz jsem nebyl nejak zraneny ale ten napor jsem citil kdyby to pokracovalo jen o malou chvili dele mel bych porane nejaky organ a to bych zase byl buh vi jak dlouho v nemocnici. Kdyz jsem se vsak opiral o Fuu muj plast se otevrel a Fuu si mohla vsimnout Me AnBU Uniformy. Ted ji mhlo docvaknout co jsem mylsel kdyz jsem ji rikal ze uz ani nepatrim do klanu a ze se nemusim vratit z pristi mise. Ted uz ji to asi muselo dat smysl co jsem ji rekl kdyz jsem se sni loucil. Mozna jsem byl dost prisny a mohla si myslet ze jsem zbabelec nebo si mohla myslel ze jsem ji o tom nerekl z duvodu toho ze jsem mel strach ze by mi ta zacala vymlouvat. jak si to prebere bude na ni. "Fuu. vis ze ja asi ani jinak trenovat neumim." A usmival jsem se jako mesicek na hnoji., Fuu si mohla zviknout ze to tak byvalo. No co hold pokud mi toto vse priklepla na svedomi tak si mohla uvedomit ze co se tyce me tak jsem jeste v dobre kondici.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Napil jsem se z flašky, kterou mi dala Fuu, což mi dost pomohlo a cítil jsem se mnohem líp. Poté jsem ji flašku vrátil a šel za ní na místo, odkud pocházel všechen ten zmatek. Byl to Hikaru, kdo celej tenhle bordel způsobil. Byla to zřejmě ta technika, kterou mi předtím ukazoval. Zdá se, že má sebevražedné sklony. Nevím jestli se něco takového chci učit, když on dopadá takto. Stál jsem opodál, jelikož mi připadalo, že si ti dva potřebují něco říct, a tak jsem jim nechal trochu prostoru.
Hyuuga Kataro- Chuunin
Pomaly som sa postavila na nohy, kým sa on o mňa opieral, čím som mu pomohla vstať. Medzitým som si však všimla...ANBU uniforma? Prekvapene som nadvihla obočie tak vysoko, že sa mi až skrylo niekde vo vlasoch. Ani by sa mi len nesnívalo, že by mohol ísť práve tam. Akosi som nemala slov, preto som sa naňho len mĺčky dívala, až som si napokon povzdychla.
"Ale vieš, len nechceš. Tá tvoja technika je vážne impozantná." Pochválila som sa, k téme ANBU som sa nevyjadrovala, už len preto, že mi to vlastne ani nesmel povedať. Ich pravá identita má byť ukrytá pred verejnosťou, nie?
"Na dnes máš už ale tréningu viac než dosť. Mal by si si ísť odpočinúť, zaviedla by som ťa k nám domov, len neviem, či tam vôbec chceš ísť." Možno sa už k nášmu sídlu nechcel nikdy priblížiť, hoc moja matka bola iná než druhí a nedívala sa na Hikarua ako na nejaký...odpad. Brala ho normálne, rovnako ako ja, možno som pre to bola braná za čudáčku, ale bolo mi to jedno. Hikaru patril do našej rodiny, hoc bol Hyuuga len spolovice. No a čo? Potomkovia Hinaty Hyuuga tiež neboli čistokrvní, ba jeden z nich nemal ani len Byakugan, aj keď je pravda, že ich otcom bol jeden z najväčších hrdinov a legiend.
"Ale vieš, len nechceš. Tá tvoja technika je vážne impozantná." Pochválila som sa, k téme ANBU som sa nevyjadrovala, už len preto, že mi to vlastne ani nesmel povedať. Ich pravá identita má byť ukrytá pred verejnosťou, nie?
"Na dnes máš už ale tréningu viac než dosť. Mal by si si ísť odpočinúť, zaviedla by som ťa k nám domov, len neviem, či tam vôbec chceš ísť." Možno sa už k nášmu sídlu nechcel nikdy priblížiť, hoc moja matka bola iná než druhí a nedívala sa na Hikarua ako na nejaký...odpad. Brala ho normálne, rovnako ako ja, možno som pre to bola braná za čudáčku, ale bolo mi to jedno. Hikaru patril do našej rodiny, hoc bol Hyuuga len spolovice. No a čo? Potomkovia Hinaty Hyuuga tiež neboli čistokrvní, ba jeden z nich nemal ani len Byakugan, aj keď je pravda, že ich otcom bol jeden z najväčších hrdinov a legiend.
Hyūga Fū- Chuunin
" Neni v tom nic osobniho porad tam bydlim. Takze me se cesta tam neprici. No tu techniku jsi uz videla proti BAkuton no jinovi. Tohle je pouze delsi faze. Bohuzel podle toho jak jsem na hadry tak to bude nebezpecne. Takze pokud se semnou chces tahnout az do sidla tak prosim a nebome posad pod nejaky strom to taky bude dostacujici mel bych byt za par hodin vporadku."
Fuu si vsimla me uniformy ale nekomentovala to takze ja taky ne. nemel jsem nic proti tomu aby me tam vzala ale predpokladal jsem ze Kataro jeste bude chtit trenovat tudis jsem ji dal moznost jak to udelat.
Fuu si vsimla me uniformy ale nekomentovala to takze ja taky ne. nemel jsem nic proti tomu aby me tam vzala ale predpokladal jsem ze Kataro jeste bude chtit trenovat tudis jsem ji dal moznost jak to udelat.
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Nic jsem neříkal, jen jsem je pozoroval jak se celá tato situace vyřeší. Spíš by ho ale měla zanést do té nemocnice, aby se plně uzdravil a měl nějakou péči. Tímhle tempem jeho tělo vypoví službu a co bude dělat potom? Nic se nemá přehánět, i když já bych neměl co mluvit, když občas sám věci dělám až do extrému. Vypadalo to ale ještě na dlouho, a proto jsem jsem se od nich vzdálil a pokračoval dál v tréninku. Zkusím se posunout o úroveň výš abych mohl tuto techniku plně ovládnout.
Hyuuga Kataro- Chuunin
Nevidela som dôvod v tom niesť ho do nemocnice. Nezdálo sa mi, že by bol ťažko zranený. Lepšie určite bude, keď mu pomôžem dostať sa do sídla, kde sa naje a oddýchne si. Pootočila som pohľad mierne ku Katarovi.
"Ak sa na to budeš cítiť, pokojne trénuj, vrátim sa, len čo budem môcť, prípadne si môžeš ísť oddýchnuť. Pokračovať môžme aj zajtra." Pousmiala som sa naňho.
"No určite ťa nechám spať na strome ako bezdomovca, že?" Nadvihla som obočie, keď som počula Hikaruov návrh o prespatí na pre mňa neprípustnom mieste.
"Tvrdý kmeň, po ktorom sa plazia rôzne chrobáky, nenahradí pohodlie domova." Dodala som opäť so širokým s úsmevom a pomaly vykročila, smerujúc priamo k sídlu, kde som sa neobjavila pekne dlhý čas.
"Ak sa na to budeš cítiť, pokojne trénuj, vrátim sa, len čo budem môcť, prípadne si môžeš ísť oddýchnuť. Pokračovať môžme aj zajtra." Pousmiala som sa naňho.
"No určite ťa nechám spať na strome ako bezdomovca, že?" Nadvihla som obočie, keď som počula Hikaruov návrh o prespatí na pre mňa neprípustnom mieste.
"Tvrdý kmeň, po ktorom sa plazia rôzne chrobáky, nenahradí pohodlie domova." Dodala som opäť so širokým s úsmevom a pomaly vykročila, smerujúc priamo k sídlu, kde som sa neobjavila pekne dlhý čas.
-PRESUN-
Hyūga Fū- Chuunin
Nebyl jsem ve stavu kdy odporovat takze me fuu odnesla.
(presun)
(presun)
Hikaru Hyuuga- Buntaichō
Strana 12 z 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Strana 12 z 12
Povolení tohoto fóra: