Naruto Stories: Go on - Revival
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičiště 1

+20
Azurashi Shiniko
Itachi Uchiha
Hideaki
Sania Senju
Killunia
Tobiru Senju
Yaeko Uzumaki
Soshi
Senju Maro
Hyuuga Mikomi
Hiashi Hyuuga
Lucy Shiro
Kisuke Uchiha
Saya Uchiha
Hikaru Hyuuga
Kyuchi Uchiha
Ken Uchiha
Rokuro
Yorimi Sonoe
Assasin Senju
24 posters

Strana 3 z 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 3 Empty Cvičiště 1

Příspěvek pro Assasin Senju Sat Jul 13, 2013 7:21 pm

First topic message reminder :

Cvičiště 1 - Stránka 3 Maruska%20-%20%20Louka
Assasin Senju
Assasin Senju
Hachidaime Hokage *ADMIN
Hachidaime Hokage *ADMIN

Počet příspěvků : 1603

https://nsgo.forumczech.com/

Návrat nahoru Goto down

Cvičiště 1 - Stránka 3 Empty Re: Cvičiště 1

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun Sep 08, 2013 9:14 pm

"No uprime receno Sayo. Ctu si tady techniku. A zdeje jedine misto kde muzu vkildu trenovat aniz by se na me vsichni divaly jako bych mel Lepru." Rekl jsem ji no nikdy jsem to moc nemel rad kdyz se na me dival nekdo pri treninku. Obzvlaste ne vlastni klan. Ja nemel proti nikomu nic ale nejka ooni meli nco proti me. "A co Uchiha a navic pekna slecna dela v noci tady? No a predpokladam ze jsi jeste Genin jelikoz jsem te nevidel na zkouzkach Chuuninu teda pri tech poslednich." rekl jsem ji.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Počet příspěvků : 894

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Saya Uchiha Sun Sep 08, 2013 9:22 pm

Když mluvil trochu mi cukl koutek rtů do jakéhosi úšklebku který se ihned srovnal a moje tvář byla opět klidná a jako kdyby bez nějakých přebytečných emocí které lidi často měli. Tomu jsem se snažila od jisté  doby obloukem vyhýbat. Nedivila jsem se ani tomu že rychle poznal k jakému klanu patřím. Na druhou stranu Uchihové a Hyuugové byly dva klany které mezi sebou měly pořád nějaký problém. Až mi to připadalo vtipné a dětinské. Skutečně když jsem to tak viděla přála jsem si nikdy nedospět. nebo tohle nikdy nepochopit abych se mohla nad tímhle bavit dál a dál.
"Možná" Reagovala jsem slovy a pokrčením ramen na jeho zmínce o mojí hodnosti.I když na nebi se tyčil prakticky už jenom měsíc a hvězdy bylo jasně znatelné že nejsem moc společenský typ člověka. Na to člověk nepotřeboval být ani Hyuuga,ani senzibil a ani nic jiného. Poznal by to snad i slepec který by jen naslouchal.
"Myslím že to není tvoje věc co tady dělám" vydechla jsem na jeho otázku a svůj obličej nasměrovala k nebi. To se všichni chovali takhle i když jsi tu byl? Skutečně? Nebo se mi tohle všechno jenom zdá? Proč mám pocit že všechno kolem mě se jen propadlo hlouběji někam do neznáma? Už ani nemohu jít po ulici abych neviděla ty oči. Projelo mi hlavou a tu jsem hned po chvíli stočila zpátky k Hyuugovi. 
"Procházka."
Saya Uchiha
Saya Uchiha
Genin
Genin

Počet příspěvků : 35

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Sun Sep 08, 2013 9:32 pm

"No vzhledem k tomu ze jsi se me ptala ja jsem ti odpovedel. Pouze jsem reagoval na tvou otazku taktez. Uprime me je jedno ZJakeho jsi klanu Sayo. Pro me je to proste klan patrici ke Konoze. I kdyz to nekteri tak nevidi. Nase klany jsou pribuzne, nechapu proc porad maji mezi sebou spory. Ktere jsou naprosto zbytecne. Takze muzes byt Klidna. Nemam v planu te urazet nebo neco takovaho. Takze si klidne prisedni z me strany je krasny pohled na hvezdy." Rekl jsem a mirne se pousmal. Bud si prisedne nebo ne no to uz bylo na ni. Oprel jsem se a muj pohled smeroval na nebe plne hvezd.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Saya Uchiha Mon Sep 09, 2013 4:50 am

Ani nevím proč jsem to nakonec udělala. oje nohy se tiše a pomalu rozešli směrem k němu. Bylo mi jedno co si myslí nebo tak,jen jeho proslov na mě udělal jakýmsi způsobem dojem. Nebylo moc lidí s jiných klanů kteří by se na všechno dívali takhle. A pro mě to byla najednou příjemná změna. Měla jsem plné zuby toho neustálého připomínání faktu kým jsem. Copak jsem mohla za to kam jsem se narodila? Na druhou stranu bych si to ráda vyměnila s kterýmkoliv jiným člověkem. Být Uchihou nebylo vůbec snadné.
"Fajn" Ozvalo se z mích úst a katany na zádech jen tiše zachrastily.Bylo to způsobeno hlavně tím jak jsem si sedala. Milovala jsem noční oblohu i když jsem se cítila trochu nesvá když kolem mě někdo byl. Dneska jsem to prostě musela nějak přežít.
Saya Uchiha
Saya Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Mon Sep 09, 2013 4:56 am

Mirne jsem se pousmal. a Pak rekl: "Ty toho moc nenamluvis co? A Kolik ti jestli mi to prozradis?" A Tak trochu jsem do ni stouchl. Nebylo o ve zlem umyslu a doufal jsem ze si to nevezme nejak tak zle. Stale jsem se dival na nebe a pak koukl na ni. Kolikrat jsem si rikal jaky by byl zivot bez Byakuganu nebo zit mimo klan. Ale nakonec jsem tyhle myslenky zavrhl jelikoz byly veci ktere nezmenim.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Saya Uchiha Mon Sep 09, 2013 5:03 am

"Mluvím jen když mám důvod" Odpověděla jsem mu po chvíli a trochu se při tom ušklíbla.Moje oči stále sledovali oblohu.Nic jiného pro mě nebylo tak důležité. Když jsem však cítila jak do mě šťouch nul moje oči se pomalým tempem přesunuly na něj.
"Patnáct i když jako kdyby to nebylo jedno" pravila jsem a znovu se uklidnila.
"A co ty ?" zajímala jsem se. Možná v tom byl zájem nebo jen konstatování aby řeč moc nestála a nebylo to tu jako v hrobce. Ne že by mi to nějak moc vadilo. Měla jsem ráda klid.Když jsem se na Hyuugu podívala pořádně měla jsem takový pocit že on na tom je naprosto stejně. Už to není jak to bývalo,Hanuro.Kdy  se opět podíváme společně na hvězdy? Napadlo mojí hlavu a já se jen pousmála.Tak často jsme se dívali na nebe a nyní jsem tu byla prostě sama. Už tomu tak bylo delší dobu ale pořád to pro mě bylo něco nepřirozeného.
Saya Uchiha
Saya Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Mon Sep 09, 2013 5:13 am

"To jsem si vsiml." Asi byla takova no ja nebyl nekdy o moc lepsi. Ale i tak byla zmena ze jsem neslysel nadavk atd.
"Sedumnact. Za par mesicu Osumnact. Ale to neni jiste. Jelikoz se blizi valka." Byl to fakt nevedel jsem co se stane nebo co se jeste muze stat to nevedel nikdo. Ani ja ani ona dokonce ani hokage. Ale pro me ted a tady existovaly 2 veci. Nebe plne hvezd a mozna nova kamaradka. i kdyz tim jsem si nebyl jist. Asi sem se bal nebo to bylo jejim chovanim? Nebo jsem mel proste strach.
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Saya Uchiha Mon Sep 09, 2013 1:40 pm

Jeho poslední slova byla skutečně divná ale nechala jsem to být. Nakonec jsem neměla v úmyslu to nějak zvlášť rozebírat nebo tak něco. Na druhou stranu bylo na čase se vydat konečně domů abych se alespoň trochu vyspala a mohla zase fungovat bez problém.
"Tak se měj" rozloučila jsem se dost jednoduše a pomalu se zvedla k odchodu. Snad jsem se ještě na chvilku otočila jako kdybych něco sledovala ale nakonec jsem se prostě rozešla a pomalu zmizela mezi stromy.

(- Přesun - )
Saya Uchiha
Saya Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu Sep 12, 2013 8:25 pm

Trenink Kage bushin no jutsu.

Kdyz odesla Saya jen jsem si  sedl a roztahl svitek. Poi cteni jsem se postavil aPrekrizil ruce ale nestalo se nic No Bylo to celkem slozitejsi a s mou cakrou jsem vedel ze tohle bude technika na me celkem dost vycerpavajici ale byla to jedina cesta k nekterym technikam. Nakonec jsem se kolem sebe zacinal schromazdovat cakru a vydal se nekam. Nakonec a povedlo se mi udelat jeden muj klon akorat ten vypadal jako narutuv. Cvičiště 1 - Stránka 3 Naruto_naruto0004
To sem chytl Tik do oka. A nakonec jsem si zase sedl stim ze to zkusim pozdeji.
(Napisu jestye par kratsich postu. Takze to neni kompletni uceni.)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Ken Uchiha Thu Sep 19, 2013 5:07 pm

Dorazil som na cvičisko kde som mal v pláne dotrénovať techniku katonu kvôli ktorej som sa musil naučiť jeden ťah pri ktorom niekoho prišpendlím na strom. Preto som vytiahol drôty ktoré som si pripevnil na shurikeny a začal som ich hádzať potom som zatiahol a v sekunde všetko dotiahol. Obmotal som jeden zo stromov a potom som poskladal pečate. "Katon: Ryuuka no jutsu!" Ozvalo sa z mojich úst a potom vystrelil tak stredne malí plameň na strom. Ale aj tak to nebolo tak silné ako pravá technika strom len teda trochu ohorel. A pritom som dúfal že to bude lepšie no neostalo mi než to skúšať zasa a zasa a zasa až pokiaľ sa to nezlepší predsa len čo iné ostáva niekomu kto sa učí techniku než ju opakovať do v tedy než sa vôbec niečo zmení k lepšiemu a než je v tom štádiu kedy je dostatočne silná na to aby sa dala použiť v boji a tak som to robil aj ja. Vždy som ale po tom ako som použil techniku zistil kde mám nedostatky či to v malom sústredení alebo v zlom množstve použitý chakry či nakoniec v zlom vypustení ohňa v konečnej forme. Toto moje opakovanie pokračovalo až do formy kde som to už skoro mal no bol som udýchaný preto som si dal menšiu pauzu pod strom kde som si ľahol a odpočíval som.

Po hodine.

Keď som si odpočinul bol čas na to dokončiť svoj tréning predsa len už som bol na naozaj veľmi dobrej ceste a chcel som dokončiť tento tréning aby som mohol zaniesť všetky svitky a k tomu som mal na pláne zájsť za Hokagem že som pripravený sa učiť už techniky hadou. Tento tréning čo som podstupoval som podstupoval preto aby som bol dostatočne silný na to aby som zvladol to čo chcem zvládnuť a bol som si istý že to už zvládnem. Popravde aj predtým aj keď som hovoril že nech to počká ja som nepochyboval žeby som tie hady skrotiť nedokázal. No teraz bolo ale hlavné dokončiť tréning tejto techniky. Preto som si ešte raz zopakoval zviazanie toho stromu a potom som vytvoril po dobrom ukotvení pečate. Boli to samozrejme pečate na Katon: Ryuuka no jutsu. Z mojich úst vyšľahol naozaj silný plameň okolo mňa vystrelil oheň do strán a potom vpálil do stromu. Doslova to strom predieravilo. Po tom čo som videl som si aj myslel že je to asi u konca ale ... nikdy nieje dobré techniku pri tréningu ukončiť pri prvom vydarenom pokuse a aj keď som už zničil dva stromy tento jeden tam asi neostane vôbec lebo som mal na pláne použiť naňho túto techniku znova. Ako som aj chcel tak som aj spravil techniku som vlastne ešte vyskúšal asi zo 4x a skončil som vlastne skoro úplne bez chakry veľmi udýchaný a spotený. Aj keď som to asi prehnal lebo je to tu ako na nejakom spálenisku, ale viem to! Ehm dúfam že mi za to nikto nevynadá. Pomalým krokom som sa vybral domou kde som mal v pláne sa ísť osprchovať a potom som mal na pláne ísť za Hokagem. Bóže ... ale som unavený.. no! Dnes ma aj tak ešte niečo čaká spať sa bude potom! Prebehlo mi nakoniec hlavou a s dobrým pocitom na duši som sa vybral s cvičiska domov dať si sprchu a potom by som až šiel za Hokagem.
(presun)
Ken Uchiha
Ken Uchiha
Chuunin
Chuunin

Počet příspěvků : 429

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Sat Sep 21, 2013 8:38 am

Prišiel som pomalým krokom na cvičisko číslo jedna. Chodil som tu dosť často. Nikdy tu nebolo príliš veľa ľudí a takto neskoro som tu vždy zostal bol sám, čo mi vyhovovalo na tréning mojich očí. Tentokrát som sa nepresvedčoval či tu niekto je alebo nie. Popravde ma to ani nezaujímalo, nejako som sa nemohol zbaviť myšlienky, že to kvôli mne Shijin zomrela.
Zastavil som sa na jednom mieste asi v strede cvičiska. Zatvoril som oči a následne ako som ich otvoril mi v očiach preblesol Mankekyou Sharingan. Už som ho nemal nejaký čas aktivovaný. Po aktivácií ma trošku trhlo, lebo som pocítil menšiu bolesť. No o chvíľku som jej nedával žiadnu pozornosť. Chakra okolo mňa sa začala zdvíhať a formovať do Susanoo. Pri aktivácií ma rozbolelo telo, bola to dosť veľká bolesť, ale nezaujímala ma. Teraz som mal cieľ dokončiť toto jutsu do konca. Najprv sa objavila kostra. Snažil som sa čo najviac sa sústrediť. O chvíľku Susanoo nabral aj svalovú hmotu. Ja som pociťoval čím ďalej väčšiu bolesť. Zaťal som zuby a tú bolesť som stále sa snažil vydržať. Stále som sa nemohol zbaviť myšlienky, že to kvôli mne Shijin zomrela. Mohol som jej v tom zabrániť, ale neurobil som to. Keď mi toto prišlo na um, Susanoo sa dostal do finálnej formy. V celom tele ma všetko bolelo, moc ktorú som teraz mal ma napĺňala. O chvíľku som to však musel deaktivovať. Z očí mi šla krv, neustále. Nechcelo sa to zastaviť nuž som to neustále utieral, až o minútu aj niečo to zastavilo. Využívanie Susanoo bolo pre mňa nebezpečné. Bol som však spokojný, že som tréning zvládol. Napadlo ma, že som neskúšal moju schopnosť v jednom oku. No môj Mankekyou Sharingan sa mi opäť zjavil v očiach. Chakry som mal tak primerane. Kvôli Susanoo som nejakú stratil, ale stále som ešte nejakú mal. Ľavé oko som zatvoril a snažil som sa nejako tú schopnosť prebudiť, nuž nevedel som ani ako na to. Skúsil som teda niečo iné. Urobil som jednu pascu, na ktorej bol senbon, ale iba jeden a smeroval mi na nohu. Vtedy som sa aj sústredil a môj sharingan ten Senbon ako by ho kamsi preč poslal. Zrazu zmizol pred mojou nohou. Bolo to čudné. Chakru mi to však neustále hltalo, nevedel som ako a čo som urobil. Otvoril som ľavé oko a nič sa stále nedialo. Niečo mi požieralo chakru, nie moc rýchlo, ale ani pomaly. Snažil som sa niečo urobiť, aby sa to zastavilo, ale stále nič. Vyriešilo sa to samo. Mal som málo chakry a moje ľavé oko začalo krvácať, ten senbon sa objavil predo mnou a smeroval odo mňa preč. Nakoniec narazil rovno do stromu. Bol som strašne vyčerpaný. Sadol som si pod strom a sledoval som hviezdy. Deaktivoval som aj Mankekyou Sharingan. Potreboval som doplniť chakru.
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Hikaru Hyuuga Thu Sep 26, 2013 4:42 am

NAkonec jsem tu vytuhnul. Kdyz jsem se probral. Tak jsem se rozhodl ze se postavim a tu techniku konecne udelam ani nevim kolik bylo neuspechu ale to me neodradilo. Tolikrat se mi techniky nepovedly a trenovani se mi moc nikdy jen tak nedarilo. Zhluboka sem se nadechl slozil prekrizil ruce a koncentrooval cakru po chvili jsem otevrel oci a "Kage bshin no jutsu." A vedle me se obevily 2 klony. Tezko tomu verit ze se mi to povedlo asi bych i jasal ale nebylo nad cim. Nakonec jsem klony zrusil a vyzkousel to jeste nekolikrat aby to nebyl jen haluz. Po tom co se stalo jsem se vydal smerem k Hokageho budove.(presun)
Hikaru Hyuuga
Hikaru Hyuuga
Buntaichō
Buntaichō

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Rokuro Thu Sep 26, 2013 2:06 pm

Celý čas som tu odpočíval. Samozrejme som si odskočil aj z cvičiska si doplniť svoju energiu rýchlym rámenom. Samozrejme bol z Konohy a to znamenalo, že bol dobrý ako zvyčajne. Sadol som si k stromu a pojedal rámen. Po dlhom odpočinku som si všimol Hyuugu, ktorý trénoval kage bushin. Nuž bol ďaleko odo mňa, ja som ho spozoroval len náhodou. Počkal som si, kým odišiel. Postavil som sa zas na svoje nohy. Mal by som svoju techniku dokončiť, aby som sa ju konečne naučil ovládať. Bola veľmi užitočná. Aktivoval som Mankekyou sharingan a začal som pomocou neho len prehľadávať okolie. Naozaj bola v tých očiach sila. Nevedel som ako nazvať tú techniku môjho sharinganu. Napadlo ma len Jiso, keď že technika bola založená na presunu v časopriestore, tak by to malo byť výstižné. Nuž pozrel som sa na malý kameň predo mnou, nastal čas skúsiť znovu použiť tú techniku. Jiso! prebehlo mi hlavou a kamienok zmizol. Musel som teraz vyvolať kamienok naspäť a nejako ho tu proste zjaviť, to bol problém. Druhá časť techniky bola náročná. Nejak mi to nešlo tú schopnosť vyvolať, nemohol som stále vytvoriť tú zakončujúcu techniku, čo mi ten kameň zjaví späť na nejakom mieste. Chcelo to veľa pár minút trpezlivosti a sústredenia. Nakoniec sa mi to podarilo a kamienok sa zjavil 5 metrov predo mnou. V tom momente som chcel, aby sa tam zjavil, takže sa mi to podarilo. Teraz som chcel skúsiť či dokážem tak isto to spraviť s letiacim predmetom. Minule sa mi to podarilo, tak som si myslel, že sa mi to podarí aj teraz. Predtým než som začal som si poutieral krv pod očami, ako sa to tak zvyčajne stávalo, že sa mi počas techniky pustila krv z oka, keď som to utrel. Mohlo začať pokračovanie tréningu. Hodil som nad seba kunai a na prvýkrát sa mi podarilo techniku Jiso vytvoriť. Kunai v sekunde zmizol. Teraz som musel tú techniku zakončiť. Chvíľku som sa sústredil a kunai sa zjavil a letel priamo odo mňa. Prišiel som na nové vlastnosti techniky. Pohybová energia telies sa počas techniky nezmenili. Jediné čo som mohol meniť bol smer letu a priestor, kde sa predmet alebo daná vec objavila.
Spomenul som si na to, že Shijin má mať pohreb, preto som tam samozrejme nemohol chýbať aj keď rodina Hyuugov má tam zrovna nebude najradšej vidieť. No to ma netrápilo.
Presun
Rokuro
Rokuro
Jounin
Jounin

Počet příspěvků : 885

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat Sep 28, 2013 8:01 pm

Seděl jsem na větvi stromu s maskou na hlavě, seděl jsem a pozoroval okolí, ptáky, trénující obyvatele konohy, zkrátka sledoval jsem vše co se kde šustlo. Promýšlel jsem při tom plán své pomsty, vím bylo to ohrané.. opět další Uchiha co žije jen pro pomstu, ale takový jsem, pomsta je má jediná.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Počet příspěvků : 459

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Sat Sep 28, 2013 8:23 pm

Došla jsem v v bundě a už víc zimním oblečením rovnou na cvičiště. Ani jsem netušila co mě sem táhlo, měla jsem chuť se nějak vybít? Možná ano...ale, měla jsem v sobě už jednu flašku, která vlastně ani neměla vliv. Sedla jsem si pod jeden ze stromů sakury, hlavu si opřela rukou a začala přemýšlet. Momentálně jsem v okolí nepozorovala chakry, proto jsem si připadala volnější, byla jsem mimo službu, prozatím.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Počet příspěvků : 372

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat Sep 28, 2013 8:32 pm

Když jsem tak seděl všiml jsem si známe postavy.. Lucy. Ani nevím proč, nevšimla si mě, ale skočil jsem dolů a pomalu dokráčel k ní "Chci se rozloučit po dobrém" Promluvil hlas z pod masky "Zatím neodchátím.. ale musím se s tebou prostě rozloučit"
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Sat Sep 28, 2013 8:37 pm

Hned co někdo seskočil jsem začala cítit jeho chakru, no uvědomovala jsem si totožnost. Postavila jsem se pomalu a rukávy od mikiny jsem svěsila víc k prstům.
"Takže odcházíš..." Zadívala jsem se do něma. Toto jsem nebyla já, byla jsem vždy silná a proto jsem to nehodlala měnit, i když to šlo tak ztěžka. Přes to že měl masku jsem se na něj podívat nemohla, ta síla co jsem měla...by zmizela jak lusknutím prstu.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat Sep 28, 2013 8:40 pm

"Ne..neodcházím, mám tady ještě práci.." Co jsem se chystal udělat jsem jí neřekl "Jestli mě opravdu miluješ, přidej se ke mě..budeš mít to o čem se ti nesnilo..volnost, budeš si moct dělat co budeš chtít.. respekt, slávu" Víjmenoval jsem jí výhody toho být nukenin "A budeš mít mě... nebudeme se muset rozloučit.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Sat Sep 28, 2013 8:48 pm

Takže neodcházel...jen měl práci tu, za to jsem nevěděla jestli být ráda nebo ne. O tom, jestli bych se k němu přidala, jsem přemýšlela po celou tu dobu.
"Ne Kisuke...Já nejsem ta co se má rozhodnout." I tak, jsem se na něj podívala, snažila jsem se vypadat silně a doufala jsem že mi to jde.
"Miluju tě, strašně moc...ale Konoha mi v životě pomohla tak moc, že kdybych jí zradila, ztratím tu jedinou kapku cti co ve mě ještě zůstala." Nemohla jsem jen tak opustit Assasina, zradit ho, to nešlo, byl pro mě jak otec...ne-li starší bratr. Rozhodnutí bylo na Kisukem, i když jsem věděla dávno dopředu, že pro něj bude vždy na prvním místě pomsta.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat Sep 28, 2013 9:08 pm

Vzdychl jsem si "Přemlouvat tě je asi zbytečné že ?" Přistoupil jsem k ní s úmyslem jí obejmout, ale neudělal jsem to- jen jsem rozpažil na náznak toho. Čekal jsem na její reakci.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Sat Sep 28, 2013 9:22 pm

Když rozpažil ruce a já si myslela, že už mě chce obejmout, zasekl se. Netušila jsem ze začátku co tím chce naznačit a až pak mi to došlo. V tento moment mi hlavou kolovali myšlenky až k prsknutí, byl slabá a obejmout ho, nebo být silnou.
"Ano..." Natáhla jsem ruku k jeho oblečení, přitáhla si ho blíž s tím že jsem mu potom sundala masku a podívala se mu do očí a pak ho políbila.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sat Sep 28, 2013 9:28 pm

Pevně jsem jí obejmul. "Nevím co teď dělat.." Řekl jsem zcela po pravdě. Byla to teď taková trapná chvilka..mísily se mi veškeré city co snad šli. No neudělal jsem nic jiného než jen opětoval její polibek.
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Sat Sep 28, 2013 9:33 pm

Víc jsem se k němu přitiskla a jednu ruku jsem mu přiložila lehce k uchu a tou druhou jsem ho objala.
"Já...tě nechci k ničemu přemlouvat. Kdysi jsem udělala chybu, kterou nechci opakovat." Ano, pravda...Kdysi jsem Naa přemlouvala a vymstilo se mi to neobyčejným způsobem. Tentokrát jsem rozhodnutí nechala na Kisukem...byla to jeho volba.
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Kisuke Uchiha Sun Sep 29, 2013 3:48 pm

Poslouchal jsem jí. Bylo mi jasné kam tim míří."Nemůžu tu zůstat.. jsem nukenin, a tím se dostáváme k tomu že ani ti né...protože za cokoli já udělám budeš obviněna..budou si myslet že si mi pomáhala." Poodstoupil jsem od ní na půl kroku abych na ní viděl a znovu si nasadil masku kterou mi sundala. "Musim uz jit..az se rozhodnes co bude dal...najdi me, budu porad v konoze Dodal jsem a zmizel.(presun)
Kisuke Uchiha
Kisuke Uchiha
Jounin (S-rank)
Jounin (S-rank)

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Lucy Shiro Sun Sep 29, 2013 8:32 pm

"Je mi jedno, jestli budu z něčho obviněna, klidně to i risknu, jen chci aby jsi tu zůstal...A jestli ti to Assasin nesvolí, požádám ho na oko aby mě dal povolení na určitou dobu opustit vesnici...z určitých důvodů." Podívala jsem se na něj, no už na masku. Jeho rozhodnutí, jeho volba. Jediné co jsem teď věděla bylo, že už i tak, že jsem s ním něco měla by mě přivedlo do problému, ale já jsem toto riziku byla ochotna podstoupit, i kdyby mě to mělo stát život.
Jako vždy, jsem se jen koukala na jeho záda když odcházel...Vůbec jsem netušila, co mám dělat, jen jsem si apla mikinu a taky odešla.
(Přesun)
Lucy Shiro
Lucy Shiro
Mrtvý/á
Mrtvý/á

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 3 z 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next